PDA

Επιστροφή στο Forum : Πρόβλημα στο users.otenet.gr χθες βράδι?

vkapartz
10-09-09, 15:16
Χτες το βράδυ με ειδοποίησαν και το διαπίστωσα και μόνος μου ότι ο web server του users.otenet.gr ήταν πεσμένος. Δοκίμασα να κάνω ftp, τίποτα. Και ούτε καν σε ping δεν υπήρχε reply.

Έστειλα e-mail στο support της Otenet (noc@otenet.gr) στο οποίο πήρα απάντηση σήμερα ότι ο server δεν είχε κανένα πρόβλημα :vava:

Διαπίστωσε κανένας άλλος πρόβλημα ή κατά κάποιο μαγικό τρόπο το είχε μόνο η σύνδεσή μου και τα δικά μου αρχεία στο server? Πολλά test δεν έκανα γιατί μου φάνηκε προφανές ότι ο server είχε πέσει εντελώς.

vkapartz
23-09-09, 17:43
Και αυτή τη στιγμή πάλι το users.otenet.gr είναι κάτω. Μπορεί να το επιβεβαιώσει και κανένας άλλος, είτε από τον υπολογιστή του, είτε από κανένα άλλο σημείο (π.χ. network-tools.com), γιατί θα με ξαναβγάλουν τρελό αν το αναφέρω μόνος μου?

Takis K
23-09-09, 17:46
Εχεις δικιο ειναι down.

terko
23-09-09, 17:56
Πριν 2 λεπτά και σε μένα down, τώρα ok.

vkapartz
23-09-09, 17:58
Εντάξει, τουλάχιστο αυτή τη φορά τον ξανανέβασαν σχετικά γρήγορα τον server αντί να μου λένε για ώρες ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα :p

stelix10
23-09-09, 19:47
Εντάξει, τουλάχιστο αυτή τη φορά τον ξανανέβασαν σχετικά γρήγορα τον server αντί να μου λένε για ώρες ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα :p

συνεχως με πεταει και μου ζηταει να βαλω username kai password..τι συμβαινει ρε παιδια .επισης οταν παω να ανεβασω απο τορρεντ με πεταει εκτος,,,:mad::mad:

@ ADSLgr.com All rights reserved.