PDA

Επιστροφή στο Forum : Ιντερνετ Σερνετε!!



tasosgf
11-09-09, 13:02
Γεια σας.. Εχω συνδεση 2mbps connex με sagem router..Μεσα στο σπιτι εχω ενα laptop που περνει γραμμη .. Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να κατεβασω πανω απο 50/60 kbps.. Με το λαπτοπ κατεβαζω με 120/100 .. Τι συμβαινει ?? ty:down:

ifaigios
11-09-09, 13:11
Δοκίμασε να συνδεθείς στο ρούτερ ενσύρματα. Επίσης κάνε το τεστ ταχύτητας στο www.speedtest.net και πες μας τα αποτελέσματα. Οταν λες "κατεβάζω" εννοείς από direct;

Aligator21
11-09-09, 13:13
Δοκίμασες με κάποιον Download Manager και εξακολουθείς να κατεβάζεις με 50-60 kb/s ?

tasosgf
11-09-09, 13:15
ναι κανονικα απο diafora site..ενας φιλος μου ειπε να ριθμισω το bandwitch limit στο router μου.. πως γινεται αυτο..

........Auto merged post: tasosgf πρόσθεσε 0 λεπτά και 37 δευτερόλεπτα αργότερα ........

οχι μονο με mozilla .. πιστευω το ιδιο θα ειναι ..

ifaigios
11-09-09, 13:21
Δοκίμασε να κατεβάσεις αυτό (http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=C1367BC3-4676-481A-BFAA-5C15D1D7199D&displaylang=en) και κάνε και το test που σου είπα.

tasosgf
11-09-09, 13:24
0.92 το download κ 0.16 το upload

........Auto merged post: tasosgf πρόσθεσε 1 λεπτά και 16 δευτερόλεπτα αργότερα ........

τι ειναι αυτο ?? με 60 κατεβαζει..

ifaigios
11-09-09, 13:29
Μπορείς να μας εξηγήσεις τι υπολογιστές είναι συνδεδεμένοι στο ρούτερ και πώς συνδέονται (ενσύρματα ή ασύρματα);
Επίσης ανέβασε και τα στατιστικά του ρούτερ σου.

tasosgf
11-09-09, 13:32
τωρα επεσε με 20/25 σταθερα ελεος.. 1000 φορες το forthnet :/

........Auto merged post: tasosgf πρόσθεσε 1 λεπτά και 31 δευτερόλεπτα αργότερα ........

2 pc ειναι αφτος που ειμαι εγω τωρα.. και το laptop .. το laptop δουλευει κανονικα..αυτο που ειπες πως θα το κανω ??

........Auto merged post: tasosgf πρόσθεσε 1 λεπτά και 36 δευτερόλεπτα αργότερα ........

και τα 2 pc asirmata ...

ifaigios
11-09-09, 13:34
Τότε σύνδεσε αυτόν που κάθεσαι ενσύρματα. Μόνο έτσι μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα.

tasosgf
11-09-09, 13:38
Ασυρματα και τα 2 λεω

........Auto merged post: tasosgf πρόσθεσε 2 λεπτά και 32 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Δεν γινεται δεν εχω ethernet sto pc ..

........Auto merged post: tasosgf πρόσθεσε 1 λεπτά και 24 δευτερόλεπτα αργότερα ........

εχω pci Asus wireless .. δεν γινεται να τη ριθμισουμε .. εχει ενα προγραμμα ASUS WLAN Control Center.

ifaigios
11-09-09, 13:39
Τότε μάλλον το πρόβλημα είναι ότι το ρούτερ δεν είναι σε κατάλληλο σημείο. PC και router έχουν οπτική επαφή;

tasosgf
11-09-09, 13:45
διπλα ειναι router κ κεραια κολλητα σχεδον... το bandwitch ti ine kses ?

........Auto merged post: tasosgf πρόσθεσε 3 λεπτά και 51 δευτερόλεπτα αργότερα ........

εγω πιστευω πως δεν μοιραζεται σωστα ι ταχητυτα αναμεσα στα 2 pc .. δεν 3ερω πως να τα ισοροπισω..

ifaigios
11-09-09, 13:48
Είναι το εύρος ζώνης της σύνδεσής σου. Δηλαδή το πόσο γρήγορα κατεβάζεις θεωρητικά.

........Auto merged post: ifaigios πρόσθεσε 1 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Τι εννοείς; Η ταχύτητα δεν μοιράζεται ισόποσα αλλά "όποιος τη χρειάζεται" και "όποιος προλάβει". Γι' αυτό όταν κάνεις τις δοκιμές ταχύτητας από το desktop πρέπει να έχεις το laptop κλειστό.

tasosgf
11-09-09, 13:51
αυτο που μου ειπες να κατεβασω τι ειναι.. apo to microsoft direct x λει

baskon
11-09-09, 22:08
Το καλυτερο που θα μπορουσες να κανεις ειναι να αγορασεις μια καρτα δικτυου ωστε να κανεις σωστη δουλεια και να βγαλεις σωστα συμπερασματα..το κοστος ειναι μηδαμινο

Copyright Keen Notion Co (2002-2019) Copyright Keen Notion Co.