Επιστροφή στο Forum : Champions League, UEFA και λοιποί Ευρωπαικοί αγώνες 2009-2010
Σελίδες :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Ψιλό offside το κόβω όμως.
Παράγκα!!!!!!!!!!!
wi fi thief
28-10-09, 15:57
Pro Evolution 2010: Online matchups
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=336433
:p
Η ατιμη MU παλι το γυρισε το παιχνιδι. Γ@μω την τρελα μου :p
Αυτος ο Roni τι απαισιος... :rolleyes: :lol:
Ωραια σουπιτσα το Μιλαν-Ρεαλ.
Ευτυχως που το ειχα μυριστει και το επαιξα Χ.
wi fi thief
04-11-09, 15:50
Ωραια σουπιτσα το Μιλαν-Ρεαλ.
Ευτυχως που το ειχα μυριστει και το επαιξα Χ.
;)
κι εγω βαρεθηκα και επαιξα pes :p
Εβλεπα χτες το Atletico - Real.
Τι ματσαρα!
0-3 η Ρεαλ απο το 64' με την αμυνα-τραγωδια της Ατλετικο.
Στο 65' παιρνει κοκκινη ο Σερτζιο Ραμος.
Στο 78' και στο 81' βαζει γκολ η Ατλετικο, το δεκαλεπτο που ακολουθησε ηταν μαγικο!
Αντιο λιβερπουλ,το μπουλο μπενιτεθ και ΑΜΕΤΟΧΟΙ,μας κουρασατε...:evil:
Αντιο λιβερπουλ,το μπουλο μπενιτεθ και ΑΜΕΤΟΧΟΙ,μας κουρασατε...:evil:
Καιρό είχαμε να πάρουμε ένα κύπελλο UEFA. :p
Καιρό είχαμε να πάρουμε ένα κύπελλο UEFA. :p
Θα την αποκλείσει ο Παναθηναικός :biggrin:
Πλάκα - πλάκα έχεις ιδέα πως πάνε τα ζευγάρια στην επόμενη φάση του UEFA?
Με 12 ομίλους που περνάνε οι 2 πρώτοι και με 8 τρίτους απο το Champions League πως βγαίνουν τα γκρουπ δυναμικότητας?
Μέχρι πέρυσι ήταν εύκολο.
Πλάκα - πλάκα έχεις ιδέα πως πάνε τα ζευγάρια στην επόμενη φάση του UEFA?
Με 12 ομίλους που περνάνε οι 2 πρώτοι και με 8 τρίτους απο το Champions League πως βγαίνουν τα γκρουπ δυναμικότητας?
Μέχρι πέρυσι ήταν εύκολο.
Κάπου το χα διαβάσει, αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς τι παίζει.
Μακάρι να πέσουμε με δυνατό αντίπαλο, να ανέβω Αθήνα να δω το ματς :D
Στο πρώτο γκρουπ βρίσκουμε τις ομάδες που προκρίθηκαν ως τρίτες από τους ομίλους του UEFA Champions League, οι οποίες θα αντιμετωπίσουν τις ομάδες του δεύτερου γκρουπ, το οποίο περιλαμβάνει τις ομάδες που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στη φάση των ομίλων του UEFA Cup ως δεύτερες. Τα υπόλοιπα ζευγάρια της φάσης των 32 του UEFA Cup θα προκύψουν από κλήρωση μεταξύ των ομάδων που βρίσκονται στο τρίτο και τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας, με το τρίτο να περιλαμβάνει τις ομάδες που κατέκτησαν την πρώτη θέση στη φάση των ομίλων του UEFA Cup και στο τέταρτο τις ομάδες που κατετάγησαν τρίτες στην ίδια διοργάνωση.
Οποτε ο ΠΑΟ για να κληρωθει με τη Liverpool πρεπει να βγει 2ος στο UEFA. Μακρια ομως απο μας :p
Στο πρώτο γκρουπ βρίσκουμε τις ομάδες που προκρίθηκαν ως τρίτες από τους ομίλους του UEFA Champions League, οι οποίες θα αντιμετωπίσουν τις ομάδες του δεύτερου γκρουπ, το οποίο περιλαμβάνει τις ομάδες που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στη φάση των ομίλων του UEFA Cup ως δεύτερες. Τα υπόλοιπα ζευγάρια της φάσης των 32 του UEFA Cup θα προκύψουν από κλήρωση μεταξύ των ομάδων που βρίσκονται στο τρίτο και τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας, με το τρίτο να περιλαμβάνει τις ομάδες που κατέκτησαν την πρώτη θέση στη φάση των ομίλων του UEFA Cup και στο τέταρτο τις ομάδες που κατετάγησαν τρίτες στην ίδια διοργάνωση.
Οποτε ο ΠΑΟ για να κληρωθει με τη Liverpool πρεπει να βγει 2ος στο UEFA. Μακρια ομως απο μας :p
Με μπέρδεψες.:p
Οι τρίτες δεν περνάνε.:hmm:
........Auto merged post: subzer0 πρόσθεσε 5 λεπτά και 51 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Αυτό που γράφεις είναι το περυσινό σύστημα.
Σωστα, γραψε λαθος :p
Κι αυτο -> http://en.wikipedia.org/wiki/2009%E2%80%9310_UEFA_Europa_League_knockout_stage χαλια τα γραφει
megahead13
25-11-09, 07:02
Δείτε εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/2009%E2%80%9310_UEFA_Europa_League#Knockout_stage
Knockout stage
Main article: 2009–10 UEFA Europa League knockout stage
The following teams will participate in the knockout stage:
* 12 group winners from the group stage
* 12 group runners-up from the group stage
* 8 third-placed teams from the 2009–10 UEFA Champions League group stage
Round of 32
The group winners, along with the four better third-placed teams from the Champions League group stage, will be drawn against the group runners-up and the other four third-placed Champions League teams. In this round, teams from the same group, nor teams from the same association, may not be drawn with each other. Group winners and the four better third-placed teams from the Champions League group stage play the second leg at home.
Δηλαδή έχουμε 2 γκρουπ:
1. Οι νικητές των ομίλων του ΟΥΕΦΑ με τους 4 καλύτερους τρίτους που έρχονται από το ΤσουΛου.
2. Οι δεύτεροι των ομίλων του ΟΥΕΦΑ με τους υπόλοιπους 4 που έρχονται από το ΤσουΛου.
Παρακολουθω ΑΠΟΕΛ τωρα και η κυπριακη μεταδοση τα σπαει :D
Γιατί αυτή η Μίλαν καταφέρνει πάντα να μου σπάει τα νεύρα?
Θα ήθελες :evil::p::lol:
Τώρα ο Λέτο δεν έχει να αποδείξει τίποτα, οπότε το βέπω κομματάκι δύσκολο. :whistle:
Πάμε μωρή Μαρσέιγ.
Ο Νιάνγκ έχει την φανέλα μου και έχουν έρθει και επίσκεψη στο σπίτι μου για αυτό τους συμπαθώ. :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:
........Auto merged post: subzer0 πρόσθεσε 54 λεπτά και 55 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Πάμε γερά ρε και μεγάλη Bayern. :clap: :clap: :clap:
"petroula mode on"
ΩΩΩΩΩ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
/
wi fi thief
09-12-09, 00:47
δεν τη χωνευω καθολου τη ρεαλ, εδω μου καθεται
πικρα αποψε :(
εβαλα ετ3 ειχε φιδια ωραια πλανα :p
Η Μπάγερν διέσυρε τη Γιουβέντους 4-1 στο Τορίνο
:respekt::clap::clap::clap:
Πο πο , τι ήταν αυτό.
Η υπέρτατη χαρά για μένα.
Οι αγαπημένοι μου Γερμανοί κόντρα στους μισητούς Ιταλούς και η λατρεμένη Μπάγιερν κόντρα στην αγχώνευτη Γίουβε.
Αυτό το Βαν Μπάουτεν του Σπυρόπουλου τι ήτανε πάλι. :rofl: :rofl: :rofl:
Αρε del piero που θελετε...:twisted:
@subzer0
Ελα ρε, Περιστερι μενει ο Νιανγκ?:p
Μπενιτεθ το μπουλο,φτανει πια αυτη η φετινη ξεφτιλα της λιβερπουλ.Και μαζι σου παρε κ τους καραγκιοζηδες της διοικησης.
wi fi thief
10-12-09, 11:48
παρακολουθω σημερα τα πρωτοσελιδα των ελληνικων αθλητικων (?) εφημεριδων (?)
δεν υπαρχει αναφορα σε κανενα ευρωπαικο παιχνιδι σε πρωτοσελιδο, παρα μονο σε ενα που εγινε στην ελλαδα
κι απο αυτο ουδεμια αναφορα στην αρσεναλ, μια ομαδα μοντελο μεσα στο χορταρι, με παικτες ταραστιας κλασης και προπονητη που ζωγραφιζει με το παιχνιδι του μεσα στο γηπεδο, ανεξαρτητως υλικου.
Χαρμα οφθαλμων, θα αρεσε ακομα και στους οπαδους του καλλιτεχνικου πατιναζ αυτη η μηχανη τεχνης και ολα τα ανταλλακτικα της.
συνηθισαν λετε σε τετοιο θεαμα και δεν βρισκουν κατι ιδιαιτερο να αναφερθουν...?
η μονη αναφορα που μπορω να φανταστω οτι κολακευει την αρσεναλ ειναι το "τοπο στα γεραματα" του λεανη στο sportday που θα μπορουσε αν ερμηνευθει ειρωνικα να ειναι κοπλιμεντο για τη χθεσινη αρσεναλ αλλα φοβαμαι πως αν το διαβασω θα επικροτει την παληκαρια, το μεταλλο, την εξυπνη τακτικη την πειρα κτλ γνωστα ιδανικα...:hmm:
εχω παθει πλακα με τον καμερουμεζο τον σονγκ που στο πρωτο ημιχρονο ειδικα, σου εδινε την εντυπωση οτι μπορει να κρατησει κλεισμενες στο μισο γηπεδο οχι μια αλλα δυο ομαδες μονος του.
αν ημουνα αρχισυντακτης σε μια αθλητικη εφημεριδα αποκλειεται να μην εγραφα στο πρωτοσελιδο κατι για αυτο τον ΑΘΛΗΤΗ.
παρακολουθω σημερα τα πρωτοσελιδα των ελληνικων αθλητικων (?) εφημεριδων (?)
δεν υπαρχει αναφορα σε κανενα ευρωπαικο παιχνιδι σε πρωτοσελιδο, παρα μονο σε ενα που εγινε στην ελλαδα
κι απο αυτο ουδεμια αναφορα στην αρσεναλ, μια ομαδα μοντελο μεσα στο χορταρι, με παικτες ταραστιας κλασης και προπονητη που ζωγραφιζει με το παιχνιδι του μεσα στο γηπεδο, ανεξαρτητως υλικου.
Χαρμα οφθαλμων, θα αρεσε ακομα και στους οπαδους του καλλιτεχνικου πατιναζ αυτη η μηχανη τεχνης και ολα τα ανταλλακτικα της.
συνηθισαν λετε σε τετοιο θεαμα και δεν βρισκουν κατι ιδιαιτερο να αναφερθουν...?
η μονη αναφορα που μπορω να φανταστω οτι κολακευει την αρσεναλ ειναι το "τοπο στα γεραματα" του λεανη στο sportday που θα μπορουσε αν ερμηνευθει ειρωνικα να ειναι κοπλιμεντο για τη χθεσινη αρσεναλ αλλα φοβαμαι πως αν το διαβασω θα επικροτει την παληκαρια, το μεταλλο, την εξυπνη τακτικη την πειρα κτλ γνωστα ιδανικα...:hmm:
εχω παθει πλακα με τον καμερουμεζο τον σονγκ που στο πρωτο ημιχρονο ειδικα, σου εδινε την εντυπωση οτι μπορει να κρατησει κλεισμενες στο μισο γηπεδο οχι μια αλλα δυο ομαδες μονος του.
αν ημουνα αρχισυντακτης σε μια αθλητικη εφημεριδα αποκλειεται να μην εγραφα στο πρωτοσελιδο κατι για αυτο τον ΑΘΛΗΤΗ.
Προλαβαίνω τους επιστήμονες....
Ο ολυμπιακός έχει πολλές ελλείψεις-τραυματισμούς μπλα μπλα μπλα, δικαιολογείτε να τους παίζουν σε όλον τον αγώνα τα πιτσιρίκια....
wi fi thief
10-12-09, 12:15
δε μιλαω γι' αυτο, ξεκολα, ευκαιρια ψαχνεις :twisted:
οποια ομαδα και να ητανε το ιδιο (και χειροτερα) θα γραφανε, εχουνε πρωτυπωμενα τα κειμενα και αλλαζουνε μονο τα ονοματα, σε ολες τις καταστασεις ξερεις απο πριν τι θα διαβασεις
χτες ομως περιμενα επειδη η αρσεναλ πραγματικα με εντυπωσιασε, κατι να γραφανε...
δυστυχως, την αντιμετωπιζουν απλα σαν ηττημενη και οχι σαν αξια και συμφωνα με το τι εδειξε στο χορταρι και στα καημενα τα ματακια μας τα στερημενα.
εγω δεν τα γραφω για να τα χωσω στο γαυρο και μην παει και αυτο το νημα σε αυτη την κουβεντα
για την αρσεναλ γραψε ο,τι θελεις, για το γαυρο στο νημα του :)
Πάντως ο Song δεν ήταν από τα backups της Άρσεναλ. Μετράει 5 συμμετοχές στους ομίλους και 12 στην Premier.
Όλοι λίγο πολύ είχαν ξαναπαίξει (δεν είναι βασικοί προφανώς) εκτός από τα 3 παιδιά στην άμυνα της.
Επίσης ο Song κόστισε 4μύρια για να πάρει μεταγραφή στα 18 του (!!), τώρα είναι 22.
wi fi thief
10-12-09, 15:10
Πάντως ο Song δεν ήταν από τα backups της Άρσεναλ. Μετράει 5 συμμετοχές στους ομίλους και 12 στην Premier.
Όλοι λίγο πολύ είχαν ξαναπαίξει (δεν είναι βασικοί προφανώς) εκτός από τα 3 παιδιά στην άμυνα της.
Επίσης ο Song κόστισε 4μύρια για να πάρει μεταγραφή στα 18 του (!!), τώρα είναι 22.
:oneup:
παιχταρας ο τυπος!
αυτα τα χαφ (ο ορος «αμυντικα» τα αδικει γιατι δεν τα περιγραφει πληρως) μου αρεσουν πολυ:respekt:
απλος, τεχνιτης, δυνατος, παντα ψυχραιμος, πηγαινε το παιχνιδι στο ρυθμο που γουσταρε με μεγαλη ανεση.
γενικα ολοι στη χθεσινη ομαδα (ακομα και ο τερματοφυλακας μου εκανε φοβερη εντυπωση) ειναι ενας κι ενας και στα χερια ενος προπονητη που του αρεσει το ομαδικο επιθετικο γρηγορο ποδοσφαιρο στην πραξη (και οχι στις δηλωσεις), ειναι να παρακαλας να μην τελειωσουνε τα ματς για να χορτασεις να τις βλεπεις (αν δεν εισαι αντιπαλος οπαδος :p)
παιδια, αμα ημουνα λονδινο, 20 στερλινες τη βδομαδα τις εδινα για να δω μια προπονηση της αρσεναλ (με μιση ωριστα οικογενιακο διπλο):cool:
θα χανεται η μπαλα...:respekt:
:oneup:
παιχταρας ο τυπος!
αυτα τα χαφ (ο ορος «αμυντικα» τα αδικει γιατι δεν τα περιγραφει πληρως) μου αρεσουν πολυ:respekt:
απλος, τεχνιτης, δυνατος, παντα ψυχραιμος, πηγαινε το παιχνιδι στο ρυθμο που γουσταρε με μεγαλη ανεση.
γενικα ολοι στη χθεσινη ομαδα (ακομα και ο τερματοφυλακας μου εκανε φοβερη εντυπωση) ειναι ενας κι ενας και στα χερια ενος προπονητη που του αρεσει το ομαδικο επιθετικο γρηγορο ποδοσφαιρο στην πραξη (και οχι στις δηλωσεις), ειναι να παρακαλας να μην τελειωσουνε τα ματς για να χορτασεις να τις βλεπεις (αν δεν εισαι αντιπαλος οπαδος :p)
παιδια, αμα ημουνα λονδινο, 20 στερλινες τη βδομαδα τις εδινα για να δω μια προπονηση της αρσεναλ (με μιση ωριστα οικογενιακο διπλο):cool:
Βενγκέρ και ξερό ψωμί. Ο άνθρωπος ασχολείται με τα πάντα, ξέρει τα πάντα και τα κάνει σωστά.
Η λέξη προπονητής είναι πολύ λίγη για να τον περιγράψει! :oneup:
Το τρομερό με την Άρσεναλ είναι οτι τους πιτσιρικάδες που παίρνει , κάποια στιγμή είναι σίγουρο οτι θα τους δεις κάπου.
Τον Κλιζί (το βασικό αριστερό μπακ φέτος) τον θυμάμαι 3-4 χρόνια πριν που έπαιζε ελάχιστα παιχνίδια. Τώρα είναι βασικός.
Τον Γουίλσιρ τον είδα στο ματς ελπίδων Ελλάδα - Αγγλία και έκανε παπάδες.
Τον Σουνού που μπήκε αλλαγή χτες τον είχα πάρει δανεικό στο manager στην Γέοβιλ και μου είχε βάλει 40 γκολ σε μια χρονιά. :lol:
Πριν 2 χρόνια πήγε τελικό League Cup με την Τσέλσι παίζοντας σε όλους τους αγώνες με τους πιτσιρικάδες και στον τελικό πάλι αυτούς έβαλε ο Βενγκέρ άσχετα αν έχασε.
Οι ενστάσεις μου για την Άρσεναλ είναι πως
- ενώ παίζει μπαλάρα πλέον δεν παίρνει τίτλους. Και αν αυτό δεν μας απασχολεί εμάς που δεν είμαστε οπαδοί της , νομίζω πως τους οπαδούς της θα τους ενοχλεί κάπως.
- μπορεί να έχει πιτσιρικάδες αλλά δεν τους πουλάει να βγάλει και τίποτα. Πχ Πόρτο , Σεβίλλη , οι Ολλανδικές ομάδες βγάζουν και αυτοί ταλέντα και τα κονομάνε άσχημα. Αντίθετα τα έχουνε σκάσει και χοντρά για παίχτες όπως ο Εντουάρντο , ο Φαν Πέρσι κ.α.
....
Το 2005 είχαμε πάει στο παλιό το Χάιμπουρι , στο Άρσεναλ - Πόρτσμουθ (3-0 σκορ και 3-0 Ανρί - Χαλκιάς) και δεν είχε εισιτήριο ούτε για δείγμα όσα παρακαλιτά και αν ρίξαμε. :(
Οι κληρωσεις live εδω (http://video.uefa.com/video/Competitions/UCL/Season=2010/liveDraw_videoFlash.html) απο την UEFA
wi fi thief
18-12-09, 14:46
ελα ρε λυωναραααα! :respekt::worthy:
real και leeman brothers sucks!!! :twisted:
αν και οσοι θελουμε να περασει η παγκοσμια οικονομικη κριση θα επρεπε να παρακαλαμε να περασει η ρεαλ για να ανακαμψει η παγκοσμια οικονομια... :p
θα αναγκαστω (επειδη - αν και αριστερος - ειμαι κατα των ομαδων του δημοσιου) να ευχηθω καλη επιτυχια και στους μισητoυς μπεμπηδες :twisted::twisted::twisted:
:onfire::tease:
Έκανε το 6 στα 6 η Barcelona.
Απίστευτο.
2-1 στην παράταση την Εστουντιάντες , στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συλλόγων.
Και ισοφάρισε στο 89' με γκολ του Πέντρο , ο οποίος σκόραρε φέτος και στις 6 διοργανώσεις που συμμετείχε με την Μπάρτα (που τους βρίσκει όλους αυτούς).
Το άλλο το έβαλε ο Messi.
65932
Ωχ παναγία μου (http://www.sportnet.gr/report.php?id=209396) :worthy:
Ε ρε μιλαν τι σου μελε να παθεις...:p:p Tα ιδια κ για σενα ρεαλ..:p
Δεν μπορουσε να παρει ενα Χ η Ρεαλ να κερδισουμε και τα €€€ . Ουστ :p
wi fi thief
17-02-10, 11:09
ελα ρε λυωναραααα! :respekt::worthy:
real και leeman brothers sucks!!! :twisted:
αν και οσοι θελουμε να περασει η παγκοσμια οικονομικη κριση θα επρεπε να παρακαλαμε να περασει η ρεαλ για να ανακαμψει η παγκοσμια οικονομια... :p
θα αναγκαστω (επειδη - αν και αριστερος - ειμαι κατα των ομαδων του δημοσιου) να ευχηθω καλη επιτυχια και στους μισητoυς μπεμπηδες :twisted::twisted::twisted:
Ε ρε μιλαν τι σου μελε να παθεις...
Δεν μπορουσε να παρει ενα Χ η Ρεαλ να κερδισουμε και τα €€€ . Ουστ :p
χεχεχεχε :twisted::twisted:
αποψε εχει τη ματσαρα μπαγιερν-φιορεντινα, απο τα καλυτερα μου (τις γουσταρω και τις δυο πολυ), οποιος και να περασει θα κερδισει η μπαλα :respekt:
στο αλλο, αν και φανατικος λιβερ στην αγγλια, θελω αρσεναλ :p
Οι μπεμπηδες ειχαν μεγαλη π...σα χθες.Και χωρις τον Κριστιανο θα το παρουμε:D
Aυτο βρηκατε ρε να πειτε ή οτι το γηπεδο της Λυον ηταν σα χωραφι;
Εφαγαν και ξυλο, ειχε και μια λαρα-κω να ο Μακουν, νατο το 1-0.
Στον επαναληπτικο θα φανε 2-3.
Το αλλο παιχνιδι ηταν ματσαρα ομως.
Το πάλεψε η Φιορεντίνα αλλά η Μπάγερν έπεζε με 12:down:
Πόσο οφσάιντ έπρεπε να είναι για να το δώσει? Για τα υπόλοιπα δεν σχολιάζω.
Θα σχολιασω εγω.
Ειναι απαραδεκτο η καλυτερη ομαδα να μην κερδιζει εξαιτιας του κορακιου.
Την κοκκινη στον Γκομπι την εδωσε ελαφρα τη καρδια αλλα την κοκκινη στον Γιαγκερμαιστερ τη χαρισε.
Ασε που το γκολ φωναζε απο την ΦΛορεντια οτι ηταν οφσαιντ.
Ντροπη.
Το τραίνο από το Μόναχο συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του.
Ανθρώπινο λάθος. :p
wi fi thief
18-02-10, 10:52
Το τραίνο από το Μόναχο συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του.
Ανθρώπινο λάθος. :p
:respekt: για το τραινο
:p για το λαθος (αλλοιωση αποτελεσματος ητανε το οφσαιντ, ολα τα αλλα καλα τα σφυριξε)
οι ρεχαγκελοφιλοι που γουσταρουνε την αμυνα της φιορεντινα, να μη μιλανε για να μην παθουνε στην ιταλια ο,τι επαθε και η γουβε :p:twisted:
E οχι και ολα τα αλλα καλα τα σφυριξανε.
Δεν ηταν κοκκιναρα στον Κλοζε; (και οχι Σβαινσταιγκερ οπως γραφω πανω)
Αντε την κοκκινη στον Γκομπι να την δεχτω, αν και δεν ειχε προθεση για χτυπημα.
wi fi thief
18-02-10, 17:54
αγιαξ-γιουβε και βαζελος-ρομα με ποιους εισαι νικολα;
πες απο τωρα να μην κανεις εκ των υστερων το μαγκα :p
εγω αγιαξ και βαζελος :p
Θα παω να τα παιξω Χ ή 2.
Αλλα δεν εχω εφημεριδα να δω προιστορια κλπ
@ ADSLgr.com All rights reserved.