Επιστροφή στο Forum : Champions League, UEFA και λοιποί Ευρωπαικοί αγώνες 2009-2010
Σελίδες :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
wi fi thief
18-02-10, 18:03
Θα παω να τα παιξω Χ ή 2.
Αλλα δεν εχω εφημεριδα να δω προιστορια κλπ
παρε τηλεφωνο στη γκομενα στο τηλεαστυ :rofl:
ρε πλακα μας κανεις; εχεις ιντερνετ και ζητας φυλλαδα; :rofl:
πολυ παραδοσιακος :p
φιλοιταλος εισαι, εγω ειπα να σε στηριξω με το βαζελο κι εσυ το παιζεις διπλο; :twisted:
μεχρι και οι γαυροι παρακαλανε να κερδισεις για να φερεις βαθμους κι εσυ πονταρεις στη ρωμη; :rofl:
Eσυ φταις.
Επαιξα Χ τελικα τον Αζαξ. :redface:
wi fi thief
19-02-10, 01:07
Eσυ φταις.
Επαιξα Χ τελικα τον Αζαξ. :redface:
ο βαζελος σε εστειλε κουβα:rofl:
ειμαστε ενα ενα ισοπαλια :p
Ποιος βαζελος, πηγα τρελο κουβα :p
Ευτυχως δεν εγραψα τι επαιξα γιατι ειστε γκαντεμηδες, θα τα παιζατε και θα τα χαναμε ολα ολοι μαζι :lol:
Παιχνιδάρα το Φιορεντίνα - Μπαγιερν.
Γκολάρες , ανατροπές , παιχταράδες , προπονηταράδες.
Πόσο γουστάρω όταν Γερμανοί σφίγγουν Ιταλούς.
Ααααααααααχ.
wi fi thief
10-03-10, 20:57
Πόσο γουστάρω όταν Γερμανοί σφίγγουν Ιταλούς.
κι εγω! :oneup:
Τι θα γίνει με αυτόν τον ήχο στην ΝΕΤ και στο Ρεαλ - Λιον. :protest: :protest: :protest: :protest:
Γι' αυτο υπαρχουν και οι δορυφοροι :D
... (http://tinypic.com/r/125jd3s/5)
Καθυστερηση παντως της ΝΕΤ μεσω Nova δεν υπαρχει.
wi fi thief
11-03-10, 00:02
subzer0, με λυον ειμαστε ετσι; :oneup:
κι εγω σε καφενειο ειμαι, μονο εγω ειμαι λυον :oops:
να χρεοκοπησει η ρεαλ! :twisted:
Λυων ρε :twisted:
Στο αλλο παιχνιδι η MU κανει παρτυ !!!
Στο αλλο παιχνιδι η MU κανει παρτυ !!!
Παρτην τριαρα και φυγε που λεει και ο αλεφαντος.:p:p Μην γινει και τεσσαρα για να δουμε..:p
Forza Lyonnais.
Κατηφόρα στο δεύτερο ημίχρονο το ΜπερναΠΕΟΥ. :p
........Auto merged post: subzer0 πρόσθεσε 7 λεπτά και 49 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Αλε :p
wi fi thief
11-03-10, 00:25
τουλαχιστον θα ξεφορτωθουμε τον ολι ρεν, τον βλεπω μαδριτη απο αυριο
69628
παει ο 14ος μισθος κριστιανο μου...:twisted:
Ρε μην το γκαντεμιαζετε :lol:
........Auto merged post: treli@ris πρόσθεσε 5 λεπτά και 21 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Τι εχασε ρε το κρεας :shock: :p
69628
παει ο 14ος μισθος κριστιανο μου...:twisted:
:lol::lol: Παρηγορια στον φτωχο..ενα χαρτομαντηλο ρε παιδια!
Πολυ ωραιες ματσαρες, δυστυχως δεν περασαν οι Φιορεντινα και η Ρεαλ αλλα η Μπαγερν και η Λυον.
Αντι να βλεπουμε δηλαδη τον Γιοβετιτς, τον Βαργκας, τον Κριστιανο και τον Κακα θα βλεπουμε τον Ρομπεν, τον Βαν Μπομελ, τον Γκοβου και τον Λοπεζ.
Μετα θα περασει και η Μορντο, καμια Ιντερ και καμια Σεβιλη και θα ειναι λες και βλεπουμε ΟΥΕΦΑ.
Η Μαντσεστερ θα το σηκωσει ωρεεεε.
Πάμε μωρέ Νερατζούρι. :cool:
Δεν την βλεπω την Ιντερ, μακαρι γιατι ειμαι και fan απο παλια.
Δυστυχως, καμια εμφανιση απο αυτες που εχω δε μου κανει πια :p
...
Δυστυχως, καμια εμφανιση απο αυτες που εχω δε μου κανει πια :p
:rofl: :rofl:
Κι εγώ είχα μια από το 97'.
Τσιριάκο Σφόρζα. Αγνοείται. :p
wi fi thief
16-03-10, 23:26
oταν παιζουνε δυο ομαδες που δεν χωνευω ή δεν μισω, ανοιγω το google earth και βλεπω ποια ειναι πιο βορεια και την υποστηριζω
οποτε σημερα λεω τσελσι
αφιερωμενο στο μουρινιο: Elvis Costello - I dont wanna go to Chelsea (http://www.youtube.com/watch?v=7aAG9iGCBa8)
:p
oταν παιζουνε δυο ομαδες που δεν χωνευω ή δεν μισω, ανοιγω το google earth και βλεπω ποια ειναι πιο βορεια και την υποστηριζω
οποτε σημερα λεω τσελσι
αφιερωμενο στο μουρινιο: Elvis Costello - I dont wanna go to Chelsea (http://www.youtube.com/watch?v=7aAG9iGCBa8)
Βάλε και δες το άλλο παιχνίδι.
Η Μόσχα είναι πιο ψηλά και από το Λονδίνο και μια συμπάθεια προς την Ρωσία και τα προϊόντα της όλοι τα έχουμε. :p
........Auto merged post: subzer0 πρόσθεσε 51 λεπτά και 46 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Oh yeah !!!!!!!!!!!!
wi fi thief
17-03-10, 00:26
:oops::sorry:
οχι οτι χαλιεμαι που αποκλειστηκε η τσελσι, αλλα οταν περνανε ιταλοι ειναι ενα χτυπημα για το ποδοσφαιρο :p
περιπατο θα το παρει ο φαν χααλ φετος :cool:
:oops::sorry:
οχι οτι χαλιεμαι που αποκλειστηκε η τσελσι, αλλα οταν περνανε ιταλοι ειναι ενα χτυπημα για το ποδοσφαιρο :p
περιπατο θα το παρει ο φαν χααλ φετος :cool:
Η Ίντερ δεν πρέπει να έχει Ιταλό ούτε στην δεκοχτάδα. :p
Για το άλλο για τον Φαν Χάαλ μαζί σου.
Αστεία είναι κάτι σαν αυτά που είπε χτες ο Γκώνιας πως όλες οι ομάδες θα θέλουν στην επόμενη φάση την Μπάγιερν για αντίπαλο.
Μου θυμίζει που κάθε χρόνο σε αυτήν την φάση όλοι βλέπουν την Άρσεναλ στον τελικό.
wi fi thief
17-03-10, 00:35
(αν και τη σεβιλλη την παω πολυ, οπως και τη ducati)
Μπροστά με 2-1 οι Ρώσοι, με γκολ των Νέσιντ (39') και Χόντα (56')
ετσι αγαπαει ο βορρας! :p
Tρεχω να χασω κιλα να ξαναβαλω την εμφανα :respekt:
Ετσι μπραβο,αχωνευτη τσελσι!:twisted::p Τρομπονι!
Gordito εδώ είμαστε. :lol: :lol:
69876
Σε ΧΧΧΧΧL εχει κατι; :p
Ωραια επαιξε σημερα η Inter, αλλα ηταν και πολυ κακη η Chelsea.
Και ποιος να παιξει αραγε το φορτηγο ο Μπαλακ, ο Μικελ, ο πεθαμενος Λαμπαρντ ή ο Μαλουντα;
Πολυ μικροι παιχτες.
Γιαυτο και φαινοταν ο Σναιντερ σαν Ζινταν σημερα.
wi fi thief
17-03-10, 09:10
Gordito εδώ είμαστε. :lol: :lol:
69876
:rofl:
μια του καγκουρανη επρεπε να του δωσεις (που τον γουσταρει κιολας ο gordito πολυ...:twisted::lol:)
κριμα μια τοσο αχωνευτη ομαδα να εχει τοσο ωραια φανελα
μετα τις φανελες της γουεστ χαμ και της αστον βιλα (:worthy::respekt:), την μαυρο μπλε (της ...αταλάντα ομως :twisted::twisted:) γουσταρω περισσοτερο :cool:
Τα ζευγάρια των προημιτελικών:
1. Λιόν (Γαλλία) - Μπορντό (Γαλλία)
2. Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία) - Μαν. Γιουνάιτεντ (Αγγλία)
3. Άρσεναλ (Αγγλία) - Μπαρτσελόνα (Ισπανία)
4. Ίντερ (Ιταλία) - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία)
Τα ζευγάρια των ημιτελικών:
Νικητής 2 - Νικητής 1
Νικητής 4 - Νικητής 3
To πρόγραμμα
Προημιτελική φάση
Πρώτος αγώνας: 30-31 Μαρτίου
Επαναληπτικός αγώνας: 6-7 Απριλίου
Ημιτελική φάση
Πρώτος αγώνας: : 20-21 Απριλίου
Επαναληπτικός αγώνας: 27-28 Απριλίου
Τελικός: 22 Μαΐου στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου»
Για να δουμε..:p
Rebel Scum
22-03-10, 19:38
Για να κάνουμε και ένα διάλειμμα από τα καφριλίκια της Σουπρολιγκ και χωρίς να λέω κάτι καινούργιο...
Αλλά ρε σεις τι είναι αυτός ο Μέσσι....το παληκάρι αν συνεχίσει έτσι δε θα μιλάμε πλέον για Μαραντόνα...
Χτες είχε πολύ γέλιο για όσους είδαν το ματς,
Έβαλε 3 γκολ , μείωσε η Σαραγόσα 3-2 στο 89 και στα καπάκια πήρε την μπάλα τους πέρασα - ξανά - όλους και κέρδισε το πέναλτι. :rofl:
Σαν να λέει μην το παλεύετε ρε παλικάρια , ούτε οι αντίπαλοι ούτε οι δικοί του. :lol:
Rebel Scum
22-03-10, 19:49
Χτες είχε πολύ γέλιο για όσους είδαν το ματς,
Έβαλε 3 γκολ , μείωσε η Σαραγόσα 3-2 στο 89 και στα καπάκια πήρε την μπάλα τους πέρασα - ξανά - όλους και κέρδισε το πέναλτι. :rofl:
Σαν να λέει μην το παλεύετε ρε παλικάρια , ούτε οι αντίπαλοι ούτε οι δικοί του. :lol:
Μα για αυτό λέω τι είναι αυτός....
Πέρα από το αθλητικό/τεχνικό πακέτο λίγοι είναι οι παίκτες στην ιστορία του ποδοσφαίρο που σου βγάζουν αυτό το "θα σας πάρω όλους μαζί παρ....ζα".
Και μιλάμε για ένα ποδόσφαιρο που πλέον πέφτουν κορμιά....
Απλά απίστευτος...και είναι μόνο 22 ο αλήτης.
wi fi thief
22-03-10, 19:49
...
καλη η λυον, την παω με 1000, αλλα την εχουμε :cool:
μινχεν ουμπερ αλες
καλη η λυον, την παω με 1000, αλλα την εχουμε :cool:
μινχεν ουμπερ αλες
Easy.
Αν και μας λείπει ένας Έφενμπεργκ. :lol:
Schalke 04 vs Bayern München 0:1 (http://www.youtube.com/watch?v=TPc1CYFUNrc) χτες για τον ημιτελικό του κυπέλλου Γερμανίας.
Δεν στέκομαι στην γκολάρα που έβαλε ο Ρομπέν.
Κοιτάξτε στο βίντεο τι γίνεται μετά το 2:30 για να καταλάβουμε όλοι τι είναι γιορτή , τι είναι σεβασμός στον αντίπαλο και μην ξεχνάμε οτι και εκεί ήταν ένα ντέρμπι 2 ομάδων που είναι 1η και 2η στο πρωτάθλημα τους. ;)
Schalke 04 vs Bayern München 0:1 (http://www.youtube.com/watch?v=TPc1CYFUNrc) χτες για τον ημιτελικό του κυπέλλου Γερμανίας.
Κοιτάξτε στο βίντεο τι γίνεται μετά το 2:30 για να καταλάβουμε όλοι τι είναι γιορτή , τι είναι σεβασμός στον αντίπαλο και μην ξεχνάμε οτι και εκεί ήταν ένα ντέρμπι 2 ομάδων που είναι 1η και 2η στο πρωτάθλημα τους. ;)
Το είδα χθες όλο το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό.αυτό που πρόσεξα δεν έπεσε ούτε μια κροτίδα ενώ εμείς δείχνουμε τα βάρβαρα αισθήματα μας.και η ΕΠΟ κάθετε και τους κοιτάζει.
wi fi thief
25-03-10, 20:53
:respekt:
wi fi thief
30-03-10, 23:38
παιξαμε καλα αποψε sub :respekt:
με τη λυον ομως πρεπει να ειμαστε καλυτεροι :twisted:
Ήμουνα έτοιμος να γράψω «1-1 αντί για 37-1». :p
Αλλά καλύτερα έτσι. :cool:
wi fi thief
30-03-10, 23:48
2-1 θες να πεις, ναι ατυχη στιγμη της αμυνας το γκολ που φαγαμε αλλα και το δυο ενα δωρο ητανε (ασχετα αν ο ολιτς ειναι παικταρας)
τι εβγαλε ο *** o φαν ντερ σαρ στο 90'...!!! :(
Όχι στο 1-1 και μετά από αυτό που λες με την απόκρουση του Φαν ντε Σαρ είπα εκεί θα μείνουμε.
Μ´ αρέσει που είμαι και γενικά φιλογερμανος.
Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που παίζεται με έντεκα παίχτες εναντίον έντεκα και στο τέλος κερδίζουν πάντα οι Γερμανοί.
αιντε εξω οι mancs , σπιτακι σου rooney :twisted:
Τετοιον καταιγισμό έχω χρόνια να δω.
wi fi thief
31-03-10, 22:04
με τη μπαρτσα ειμαστε; :hmm:
εγω δεν τις γουσταρω και τις δυο, οποτε λιγο το αουτσαιντερ, λιγο ο βορρας, λιγο η αντιλογια λεω να στηριξω αρσεναλ :hmm:
wi fi thief
31-03-10, 22:14
εεε οχι ρε φ@υστη μου! μας λειπει ο ντενις μπερκαμπ σημερα, τραυματιστηκε και ο αρσαβιν!!!! :(
γκαντεμια...:p
μονο ετσι μπορειτε να μας παρετε ρεεεε! :twisted:
@ ADSLgr.com All rights reserved.