Επιστροφή στο Forum : Champions League, UEFA και λοιποί Ευρωπαικοί αγώνες 2009-2010
Σελίδες :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
wi fi thief
10-04-10, 23:12
Χαλαρά :cool:
Μπάλα δεν θα παιχτεί λόγω .........Μουρίνιο, αλλά θα περάσει έστω και δύσκολα η Μπάρτσα. :oneup:
Από την άλλη η Μπάγερν είναι ή του ύψους ή του βάθους.
Οπότε μην το δενεις κόμπο ότι θα περάσει σίγουρα τελικό. ;)
Από την άλλη θα ήθελα έναν τελικό Μπάρτσα - Μπάγερν :rolleyes: και να παιχτεί επιθετικό ποδόσφαιρο, με πολλά γκολ και θέαμα, αδιαφορώντας ποια ομάδα θα νικήσει. :whistle:
τον κομπο τον εδεσα :p αλλα ευκολο δεν ειναι τιποτα, τσου λου ειναι!
αλλωστε τη λυον την γουσταρω και αυτη πολυ, και αν δεν επαιζε με τη μπαγερν θα την υποστηριζα μεχρι τελους, οποτε αν περασει δεν θα χαλαστω
κι εγω θελω μπαρτσα σε σχεση με μουρινιο ;)
ευχομαι να συνεχισουμε να βλεπουμε καλη μπαλιτσα (μακαρι να δουμε κατι αναλογο στο μουντιαλ, ολοι οι μεγαλοι παικτες ειναι σε φορμα) :cool:
τι χαλια ηταν αυτα η ρεαλ σημερα , λες και βλεπαμε τη παναχαικη ρε ελεος...
\Μπαρτσα for life :cool:
Rebel Scum
11-04-10, 01:24
Συμφωνώ....ο Πελεκγρίνι μάλλον δε θα παραμείνει και δεύτερη περίοδο.
Δεν περίμενα την πρώτη χρονιά να παίξει η Ρεάλ ποδόσφαιρο ανάλογο της αξίας των παικτών της αλλά δείχνει τελείως ασύνδετη και χωρίς αγωνιστική ταυτότητα στις περισσότερες περιπτώσεις.
Εχει ανεβει πουθενα το ματς απο μεταδοση Σκαι για οσους δεν το ειδαμε?
Ποιος Μεσι ρε;
Τσαβι και τα μυαλα στα καγκελα.
Το παιδι πρεπει να εβγαλε 5 ασιστ χτες, τι ποδι ειναι αυτο ρεεεεεεεεεεεε;
Burning Skies
11-04-10, 14:01
Και τι ασσιστ. :oneup:
Μπα
Λες και βλέπαμε τον ΠΑΟ ήταν. :p
Κατά τα άλλα η Μπάρτσα απόδειξε για μια ακόμα φορά γιατί είναι η καλύτερη ομάδα στον πλανήτη αυτήν την στιγμή.
Δεν ειναι αμυνα αυτη που εχει η Ρεαλ...και εχω την εντυπωση οτι ο Ροναλντο-Μελενιος (http://img254.imageshack.us/img254/918/strvanityxt7.png) επαιζε πολυ για την παρτι του.Εμ, μλκ με τις δηλωσεις δεν προοδευει κανεις...
........Auto merged post: hammer21 πρόσθεσε 0 λεπτά και 32 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Εχει ανεβει πουθενα το ματς απο μεταδοση Σκαι για οσους δεν το ειδαμε?
Για τσεκαρε στο web tv του Σκαι...λογικα μεχρι το βραδυ θα εχει ανεβει.
Αν και όπως είδα τις εντεκάδες χτες , είχα την εντύπωση πως ο Γκουαρντιόλα το φοβήθηκε το παιχνίδι τελικά δικαιώθηκε.
Και δεν ήταν και σε καμιά τρομερή μέρα η Μπάρτσα χτες.
Ακόμα όμως και όταν ο Μέσσι δεν μπορεί να τους περάσει όλους και να βάλει γκολ , θα υπάρχει ο Τσάβι που θα βρει την "τρύπα" για να βγάλει τον επιθετικό μόνο του. Πραγματικά απίστευτος παίχτης.
Χώρια που έχει και άμυνα η Μπαρτσελόνα.
........Auto merged post: subzer0 πρόσθεσε 8 λεπτά και 47 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Σωστό και αυτό που έγραψε ο ΚΟΡΙΟΣ στο gazzetta (http://www.gazzetta.gr/football/europe/item/77744-%CF%87%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%AD%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%B1-%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CE%B1).
Ο ΚΟΡΙΟΣ
Η Μπαρτσελόνα απέδειξε ότι όχι μόνο έχει ουσία στο θεαματικό παιχνίδι της, αλλά μπορεί να αντέξει και σε σκληρό παιχνίδι. 'Ενα μικρό τεστ ενόψει... 'Ιντερ!
Δεν ειναι αμυνα αυτη που εχει η Ρεαλ...και εχω την εντυπωση οτι ο Ροναλντο-Μελενιος (http://img254.imageshack.us/img254/918/strvanityxt7.png) επαιζε πολυ για την παρτι του.Εμ, μλκ με τις δηλωσεις δεν προοδευει κανεις...
Aπο τοτε που εφυγε ο μακελελε...πισω η ρεαλ εγινε μπεστε σκυλοι κ αλεστε.Οσο η ρεαλ εβαζε περισσοτερα γκολ απο οσα ετρωγε δεν τους ενδιεφερε αν η αμυνα τους ειναι για τα πανηγυρια,αυτο ομως δεν μπορει να γινεται παντα.
Να ξοδευεις 250 εκ ευρω για μεταγραφες κ να μενεις εξω απο τη φαση των 16,να χανεις 2 φορες απο τον μισητο αιωνιο αντιπαλο με κατεβασμενα τα χερια,να χασεις στο τελος κ το πρωταθλημα,θα μιλαμε για παταγωδη αποτυχια.
Περιγραφή των γκολ από το RADIO CATALUNYA (http://www.youtube.com/watch?v=iAR_P4JxYAY)
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
:worthy: :worthy: :respekt: :respekt:
Περιγραφή των γκολ από το RADIO CATALUNYA (http://www.youtube.com/watch?v=iAR_P4JxYAY)
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
:worthy: :worthy: :respekt: :respekt:
Benzema: 35 million euros
Kaká: 65 million euros
Cristiano Ronaldo: 94 million euros
Getting your ass whooped by Barça again: Priceless
:rofl::rofl:
http://troktiko.blogspot.com/2010/04/blog-post_6784.html
Aν και δεν μπορει να γινει καμια συγκριση μεταξυ των 2 εποχων εχει ενα ψιλοδικιο...:p
Rebel Scum
13-04-10, 19:17
http://troktiko.blogspot.com/2010/04/blog-post_6784.html
Aν και δεν μπορει να γινει καμια συγκριση μεταξυ των 2 εποχων εχει ενα ψιλοδικιο...:p
Πρέπει να βάζει 50 γκολ τη χρονιά για 20 χρόνια. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα τη σήμερον ημέρα.
Επιπλέον ο Πελέ δεν έπαιξε ποτέ Ευρώπη.
Ειμαι κατα 90% σιγουρος οτι μεχρι τωρα εχει 40 γκολ σε ολες τις διοργανωσεις...
Βεβαια δεν γινετε να το κανεις καθε χρονο, εννοειται. Αλλο τοτε αλλο τωρα
Rebel Scum
13-04-10, 19:35
Ειμαι κατα 90% σιγουρος οτι μεχρι τωρα εχει 40 γκολ σε ολες τις διοργανωσεις...
Βεβαια δεν γινετε να το κανεις καθε χρονο, εννοειται. Αλλο τοτε αλλο τωρα
Ναι νομίζω 40 έχει. Αλλά δεν επί 20 χρόνια να κρατάς αυτό το επίπεδο, στην εποχή του Πελέ το ποδόσφαιρο ήταν παιχνίδι, τώρα είναι άθλημα και μάλιστα σκληρό.
Αν βέβαια πάρει τώρα μεταγραφή στον Λατινική Αμερική ίσως να πλησιάσει αλλά και πάλι δεν γίνεται να φτάσει τον Πελέ.
Τελείως άκυρη η σύγκριση του , μέγιστου παίκτη , Πελέ.
Σίγουρα είναι άκυρη η σύγκρισή τους. Το μόνο κοινό σημείο τους είναι ότι ξέρουν "καντάρια" ποδόσφαιρο :respekt::worthy:
Απλα ηθελα να τσιτωσω λιγο το νημα:p
Burning Skies
13-04-10, 19:50
Ο Πελε ως καραεγωιστης που ειναι ακομη και στα γεραματα προσπαθει να διαφυλαξει εναν ατυπο τιτλο και αυτο ΔΕΝ ειναι δειγμα μεγαλης προσωπικοτητας.
Θα μπορουσε να πει απλουστατα οτι δεν ειναι εφικτη η συγκριση.
Αυτος ομως προτιμησε να διαφυλαξει την ανωτεροτητα του μεσα στο μυαλο του πετωντας αυτο το ακυρο επιχειρημα. Διοτι μην μου πειτε οτι δεν καταλαβαινει ο Πελε οτι το σημερινο ποδοσφαιρο ειναι διαφορετικο απο αυτο της εποχης του. Απλα ξερει οτι και βιονικο σεντερ φορ να βγαλεις σημερα το ρεκορ του δεν θα το φτασει και γι' αυτο λεει οτι λεει.
Πόσο τυχεροί είναι οι Καταλανοί που κάθε λίγο έχουν την ευκαιρία να βλέπουν τέτοιες ποδοσφαιρικές παραστάσεις από την ομάδα τους.
Πραγματικά τους ζηλεύω.
ΜΜΜΜΜ... έχω μία ένσταση περί του "κάθε λίγο έχουν την ευκαιρία" φίλε μου. Εγώ πιστεύω ότι βλέπουν σε κάθε αγώνα ;)
Με την ευρύτερη έννοια , όλοι βλέπουμε την παράσταση της Μπαρτσελόνα κάθε εβδομάδα.
Εγώ λέω για τους Καταλανούς που έχουν την ευκαιρία να πηγαίνουν στο γήπεδο.
Rebel Scum
15-04-10, 14:49
Με την ευρύτερη έννοια , όλοι βλέπουμε την παράσταση της Μπαρτσελόνα κάθε εβδομάδα.
Εγώ λέω για τους Καταλανούς που έχουν την ευκαιρία να πηγαίνουν στο γήπεδο.
Η Μπαρτσελόνα περνάει την καλύτερη φάση της ιστορίας της.
Δεν είναι μόνο η ποιότητα του ποδοσφαίρου που παίζει, η οποία βάζει σοβαρή υποψηφιότητα ως η καλύτερη όλων των εποχών.
Είναι το ότι οι περισσότεροι παίκτες της προέρχονται από τις ακαδημίες και ότι σαν ομάδα σου βγάζει μια υγεία άνευ προηγουμενου.
Πραγματικά "τυχεροί" οι Καταλανοί.
Η Μπαρτσελόνα περνάει την καλύτερη φάση της ιστορίας της.
Δεν είναι μόνο η ποιότητα του ποδοσφαίρου που παίζει, η οποία βάζει σοβαρή υποψηφιότητα ως η καλύτερη όλων των εποχών.
Είναι το ότι οι περισσότεροι παίκτες της προέρχονται από τις ακαδημίες και ότι σαν ομάδα σου βγάζει μια υγεία άνευ προηγουμενου.
Πραγματικά "τυχεροί" οι Καταλανοί.
Χτες είχε 7 στους 11 από τις ακαδημίες και οι Πουγιόλ , Ινιέστα , Μπουσκέτς ήταν εκτός.
Για αυτό και όσο είναι έτσι η Μπαρτσελόνα , δεν βλέπω το πότε θα περάσει εκείνος ο νόμος του Πλατινί , για να υπάρχει ένας στάνταρ αριθμός στις ομάδες που να είναι γηγενείς ή από τις ακαδημίες ή κάτι τέτοιο.
Rebel Scum
15-04-10, 15:10
Χτες είχε 7 στους 11 από τις ακαδημίες και οι Πουγιόλ , Ινιέστα , Μπουσκέτς ήταν εκτός.
Για αυτό και όσο είναι έτσι η Μπαρτσελόνα , δεν βλέπω το πότε θα περάσει εκείνος ο νόμος του Πλατινί , για να υπάρχει ένας στάνταρ αριθμός στις ομάδες που να είναι γηγενείς ή από τις ακαδημίες ή κάτι τέτοιο.
Το θέμα είναι ότι αυτοί έχουν ρίξει βάρος στις ακαδημίες τους (προφανώς)
Προβλέπω τα πρώτα χρόνια τουλάχιστον που θα εφαρμοστεί ο νόμος του Πλατινί να πονέσουν τα ματάκια μας :p
Το θέμα είναι ότι αυτοί έχουν ρίξει βάρος στις ακαδημίες τους (προφανώς)
Προβλέπω τα πρώτα χρόνια τουλάχιστον που θα εφαρμοστεί ο νόμος του Πλατινί να πονέσουν τα ματάκια μας :p
Θα βλέπουμε μόνο Μπαρτσελόνα. :p
Άντε και Άρσεναλ.
Rebel Scum
15-04-10, 15:20
Θα βλέπουμε μόνο Μπαρτσελόνα. :p
Άντε και Άρσεναλ.
Βρε άστους αυτούς, κάπως θα την βρουν την άκρη και οι άλλοι..... με τους δικούς μας τι θα γίνει...θα γελάσουμε!
Προβλέπω παίκτες 30+ να περνάνε πρώτα από τις ακαδημίες και μετά να ανεβαίνουν στην πρώτη :p
Φαντάζεσαι τον Γκαρσία ή τον Γκούνη να παίζουν με τα 16χρονα στις ακαδημίες;:rofl:
Βρε άστους αυτούς, κάπως θα την βρουν την άκρη και οι άλλοι..... με τους δικούς μας τι θα γίνει...θα γελάσουμε!
Προβλέπω παίκτες 30+ να περνάνε πρώτα από τις ακαδημίες και μετά να ανεβαίνουν στην πρώτη :p
Φαντάζεσαι τον Γκαρσία ή τον Γκούνη να παίζουν με τα 16χρονα στις ακαδημίες;:rofl:
Πιο πριν ήθελα να γράψω
...
Για αυτό και όσο είναι έτσι η Μπαρτσελόνα , δεν βλέπω δεν ανησυχώ το πότε θα περάσει εκείνος ο νόμος του Πλατινί , για να υπάρχει ένας στάνταρ αριθμός στις ομάδες που να είναι γηγενείς ή από τις ακαδημίες ή κάτι τέτοιο.
σκεπτόμενος τα δικά μας , αλλά είπα να μην ρίξω πάλι το επίπεδο της κουβέντας. :lol: :lol:
Rebel Scum
15-04-10, 15:33
Για να μην είμαστε μηδενιστές μεσομακροπρόθεσμα (ποιος το είχε πει αυτό...:hmm: ) καλό θα είναι και για εμάς.
Λεφτά θα δίνουν μόνο για ξένους παίκτες κάποιας αξίας και θα πρέπει να δουν λίγο το θέμα ακαδημίες....γιατί αν εξαιρέσεις ΠΑΟ και Πανιώνιο, που έχουν μια κάποια μικρή παραγωγή παικτών, καμία ελληνική ομάδα δεν έχει ακαδημίες.
Για να μην είμαστε μηδενιστές μεσομακροπρόθεσμα (ποιος το είχε πει αυτό...:hmm: ) καλό θα είναι και για εμάς.
Λεφτά θα δίνουν μόνο για ξένους παίκτες κάποιας αξίας και θα πρέπει να δουν λίγο το θέμα ακαδημίες....γιατί αν εξαιρέσεις ΠΑΟ και Πανιώνιο, που έχουν μια κάποια μικρή παραγωγή παικτών, καμία ελληνική ομάδα δεν έχει ακαδημίες.
A. Φιλλιπίδης :worthy:
Rebel Scum
15-04-10, 16:21
A. Φιλλιπίδης :worthy:
:lol::lol:
Σεβασμός στον πρόεδρο!!
Αντε να ερθουν και τα πιτογυρα στην ωρα τους...
wi fi thief
20-04-10, 22:15
o μουρινιος δεν εχει πει (ακομα) την τελευταια του λεξη... :p
Άλλα 3 θα φάει ο γόης :twisted:
Ευτυχώς που έχω κρατήσει σε divx το Καβάλα - ΠΑΟ να δω μετά απο αυτή τη σουπα!
:crazy:
wi fi thief
20-04-10, 22:41
ναι μωρε τα κατσικια... ο αμπαλος ο τσαβι και το παλτο ο σνειντερ :p
εγω ευτυχως εχω mute την tv και ακουω σακιρα και τυφλο στη μαυριζωνικοτητα αλλιως θα με επαιρνε ο υπνος με τα μπαζα που βλεπουμε :rofl:
Ευτυχώς που έχω κρατήσει σε divx το Καβάλα - ΠΑΟ να δω μετά απο αυτή τη σουπα!
:crazy:
Εγώ το Ολυμπιακός-Μπορντώ :rofl::rofl:
Πεπε πες αλευρι ο ζοζε σε γυρευει..:p
Rebel Scum
20-04-10, 23:45
Ο Μουρίνιο έδωσε μάθημα προπονητικής και οι παίκτες της Ιντερ μάθημα πάθους.
Το ότι το 3 γκολ είναι (μάλλον) οφσάιντ δεν αφαιρεί τίποτα από την επιτυχία της Ιντερ....κοίταξαν την Μπάρτσα στα μάτια.
Παρότι βέβαια τα λεφτά μου θα τα έβαζα στους Ιταλούς για πρόκριση, η Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου μπορεί να σε ισοπεδώσει.
Προσωπικά όποιος και να περάσει χαρούμενος θα είμαι...είτε η μπαλάρα της Μπαρτσελόνα είτε η αγαπημένη μου ομάδα εκτός συνόρων.
Στο διαλο τον σιχαμενο κοιτα που θα παει τελικο.
Ελπιζω να ξυπνησει η μπαρτσα και να ριξει μια 3αρα αλλα το βλεπω ποοολυ δυσκολο λογω του ξινομουρη...
Το 3ο γκολ ρε σεις απο πλαγια που το 'δειξε και δεν φανηκε πολυ, ειναι κανα μετρο μπροστα... Τουλαχιστον εμενα μου φανηκε πεντακαθαρο. Πως δεν το 'δε ο εποπτης που ειναι και στην ιδια ευθεια?
Βεβαια εκοψε και τον Μιλιτο στο α' με ενα ανυπαρκτο οφσαιντ για να τα λεμε και ολα.
Τελικός Ιντερ-Λυών??
Θα είναι ο πιο wtf τελικός ever :rofl:
4-0 στη μπαρτσελονα , mark my words:cool:
4-0 στη μπαρτσελονα , mark my words:cool:
catenaccio :whistle:
Εγώ απλά καθισα χαλαρά και παρακολούθησα ένα παιχνίδι από 2 από τις αγαπημένες μου ομάδες.
Μακάρι και ο επαναληπτικος να είναι το ίδιο εντυπωσιακός όσο σήμερα.
Και μακάρι να το σηκώσει η Bayern.
catenaccio :whistle:
catenaccio???? Εκεί είναι που θα κάνει πάρτυ (με ούζα μάλιστα) η Μπάρτσα. Θα δώσει το κέντρο ο ζοζέ? Θα χάσει το μέτρημα... :clap::clap:
Εγώ απλά καθισα χαλαρά και παρακολούθησα ένα παιχνίδι από 2 από τις αγαπημένες μου ομάδες.
Μακάρι και ο επαναληπτικος να είναι το ίδιο εντυπωσιακός όσο σήμερα.
Και μακάρι να το σηκώσει η Bayern.
Εσύ υποστηρίζεις οτι αρχίζει απο "ΜΠ" ε;;; ( Μπαγιερν, ΜΠαοκ :p )
Θέλω να δω κατακόκκινο εξώφυλλο της Γάτας που θα λέει κάτι του στυλ:
"Μουρίνιο: Παίρνω το Τσ. Λιγκ και έρχομαι απευθείας στον ΟΣΦΠ, την ομάδα της καρδιάς μου!"
Ζητάω πολλά; :rofl:
wi fi thief
21-04-10, 13:46
Εσύ υποστηρίζεις οτι αρχίζει απο "ΜΠ" ε;;; ( Μπαγιερν, ΜΠαοκ :p )
:p:p:rofl:
βλεπω τελικο μπου μπου (μπαγιερν-μπαρτσα) :p
εγω σας ειπα απο το μηδεν ενα οτι ο μουρινιος δεν εχει πει την τελευταια του λεξη
(για πλακα το εγραψα, δεν περιμενα να το γυρισει :oops: )
ρε ο,τι και να κανει και ο γοης και ο πεπε, την κουπα θα τη σηκωσει ο φαν χααλ
μπορει να μην παιζει με τους βαυαρους τη μπαλαρα που επαιζε την πρωτη φορα που το σηκωσε με τα σχολιαροπαιδα του αγιαξ (τι ομαδαρα ητανε εκεινη...) αλλα θα το παρει χαλαρα φετος.
αν και γουσταρω και τη λυων παρα πολυ (κριμα που τους εφερε ετσι η κληρωση...), αποψε θα ευχαριστηθω το ματς αλλα θελω μπαγιερν μοναχου :respekt:
@ ADSLgr.com All rights reserved.