PDA

Επιστροφή στο Forum : Champions League, UEFA και λοιποί Ευρωπαικοί αγώνες 2009-2010

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10

DOU
21-04-10, 21:50
Σουπα το ματσακι σημερα μπαγερν-λυων,ελαχιστο θεαμα,βαρετο παιχνιδι,1-0 με το στανιο η μπαγερν παροτι προσπαθησε,ακομα κ οταν εμεινε με 10 παικτες πιεζε,ηταν καλυτερη αλλα νταξει το ματς μετριοτητα.

subzer0
22-04-10, 00:17
Νομίζω πως δεν υπήρχε Λυόν σήμερα.
Πάμε ρε Bayern γερά.
Πάντως εντυπωσιαστηκα από την αντιμετώπιση του Φαν Χαλ στον Ρομπεν , όταν αυτός στράβωσε στην αλλαγή. Άμα είσαι μεγάλος προπονητής.

Gordito
22-04-10, 00:35
Ειναι αδικη η μπαλα και πορνη, το ιδιο ηταν το ματς που ειδαμε σημερα με το να βλεπαμε το Μαντσεστερ-Ρεαλ;
Δυστυχως ομως δεν περνανε οι καλυτερες ομαδες και ειδαμε αυτη τη σουπα σημερα.

Η Ιντερ θα το σηκωσει. Εκτος αν σπρωξουν και αλλο τη Bayern.
Eιδε κανεις καμια δευτερη κοκκινη στον Τουλαλαν σημερα; :whistle:

Εξαιρετικη εμφανιση απο την Ιντερ χτες, τρομερος Lucio. Ειναι τρομερο να βλεπεις τετοιες αμυντικες προσπαθειες, παντα μου αρεσαν τετοιοι παιχτες. (οπως και ο Καναβαρο και ο Αγιαλα)

Καλο ματς.

subzer0
22-04-10, 01:11
Έλεος ρε συ Gordito.
Αν η Ρεαλ και η Μαντσεστερ και η κάθε Ρεαλ και Μαντσεστερ είναι καλύτερες να το αποδεικνύουν στο γήπεδο.
Παίξανα 4 ημιχρονα και μόνο στο ένα η καθεμιά ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο της.

Και σήμερα η Bayern προσπάθησε να παίξει μπάλα αλλά πόσο πιο πολύ να παίξει όταν η Λυον ακόμα και όταν έπαιζε με παίχτη παραπάνω δεν ξεμυτισε από την περιοχή της.
Όλοι υποστηρίζουμε κάποιες ομάδες αλλά δεν κάνουμε έτσι.

Gordito
22-04-10, 01:24
Kανεις λαθος, μεταξυ Bayern και Lyon, δεν υποστηριζω καμια, μου ειναι αδιαφορες.
Ουτε και εχω καμια ιδιαιτερη συμπαθεια στη Ρεαλ και στη Μαντσεστερ.

Αλλα αμφιβαλλεις οτι ειναι μεγαλυτερα ονοματα και θα γινοντουσαν καλυτεροι αγωνες;

wi fi thief
22-04-10, 01:24
δεν ητανε το σουπερ ματς αλλα ΟΚ, κερδισε ο καλυτερος

πιστευω στο δευτερο γυρο που θα παιξει ανοιχτα η λυων θα δουμε ωραια μπαλιτσα (αν και χωρις το ριμπερι...)

@ gordito: ποια ρεαλ...? :twisted:

subzer0
22-04-10, 01:33
Αμφιβάλλω πολύ γιατί άμα ήταν καλύτερες και παίζανε καλύτερη μπάλα θα περνούσαν.
Life is so simple.

apok
22-04-10, 09:18
Βασικά θέλω να αποκλειστει διαπαντώς ( ή -ος;; χχχμμ ) απο ΟΛΑ τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αυτός ο καρκινος του ποδοσφαίρου που ακούει στο ονομα Μπάγιερν Μονάχου!

Διαπαντώς ομως και με ισόβειο αποκλεισμό, μέχρι να αποδείξει οτι παίζει μπάλα!

ΟΥΣΤ....ΟΟΟΥΥΣΣΣΤΤΤ

Nozomi
22-04-10, 13:09
Να ρωτήσω κάτι τους Πανάθες ?
Χαιρόσαστε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ?
Πως βλέπετε τον σημερινό αγώνα Φούλαμ-Αμβούργο συλλογιζόμενοι την προοπτική να είχαμε περάσει το Αμβούργο και να παίζαμε στους 4 με Φούλαμ?

Μήπως χάσαμε ΙΣΤΟΡΙΚΗ ευκαιρία να πάμε στον τελικό μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης ?

Συγγνώμη, αλλά εγώ δεν μπορώ να πανηγυρίζω για την κατάκτηση του τοπικού πρωταθλήματος...
Δεν είμαι Ολυμπιακός ! :p

apok
22-04-10, 13:12
Να ειχαμε περάσει το Αμβούργο;;; :hmm:

Nozomi
22-04-10, 13:14
Να ειχαμε περάσει το Αμβούργο;;; :hmm:
Δεν γνωρίζω σε τι κατάσταση είναι τώρα το Αμβούργο, αλλά στο παρελθόν είχαμε περάσει γερμανικές ομάδες (αν θυμάμαι καλά).

Δεν ξέρω για σας, αλλά εμένα μου αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση η φετινή χρονιά.

Έχω την αίσθηση ότι μπορούσαμε το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη...

mach
22-04-10, 20:58
Τώρα ξενύσταξα από τη χθεσινή σούπα.
Καιρό είχα να δω τόσο άθλιο αγώνα. Δεν υπάρχει ομάδα Μπάγερν - χωρίς τον Ρόμπεν και τον παιδεραστή, ούτε ισοπαλία με τον Ατρόμητο δεν θα έφερναν :down:
Ελπίζω να περάσει η Μπάρτσα από το άλλο ζευγάρι και να κάνει οκτόμπεφεστ με τους γερμανούς στο Μπερναμπέου :oneup:

wi fi thief
22-04-10, 21:44
ρε βαζελακια, ηρθατε στο νημα της μπαγιερν για να τρολαρετε παλι; :p:twisted:

ειπαμε, τελικος μπου μπου και στο τελος το σηκωνουν οι γερμανοι, μην το ψαχνετε :p

στο ουεφα θα το παρει η λιβερ :worthy:

ΤΕΛΟΣ :p

........Auto merged post: wi fi thief πρόσθεσε 7 λεπτά και 35 δευτερόλεπτα αργότερα ........

οσοι ειστε ατλετικο (τη συμπαθω κι εγω αλλα παιζει με τη λιβερ οποτε :2guns:) να το πειτε απο τωρα για να ξερω μετα ποιον να κανω καζο :p

TermInuS
22-04-10, 21:53
ρε βαζελακια, ηρθατε στο νημα της μπαγιερν για να τρολαρετε παλι; :p:twisted:

Εμεις τουλάχιστον υποστηρίζουμε την ίδια ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη :p :p :rolleyes::rolleyes:

Zus
22-04-10, 21:59
Εμεις τουλάχιστον υποστηρίζουμε την ίδια ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη :p :p :rolleyes::rolleyes:

:rofl::rofl:

treli@ris
22-04-10, 22:16
Φαγατε γκολακι βρε :p

Περιμενατε να το τελειωσει ο Κυριακος ;;; :lol:

Πρεπει να αλλαξετε ομαδα. Οχι εντος αλλα εκτος. Ακου βαζελος και κοκκινος λιβερπουλ, μπλιαχ :p

Παρεπιμπτωντος, ποσο χαλια εικονα εχει ο ANT1 μεσω Nova?

wi fi thief
22-04-10, 23:59
:oops:

την εχουμε ανετα την ατλετικο στο ανφιλντ :cool:
:p

το αμβουργο 0-0

DOU
23-04-10, 01:19
Πωωω τι κακοποιηση του ποδοσφαιρου ηταν αυτη σημερα απο την λιβερπουλ,1 σουτ σε 90 λεπτα αγωνα,ομαδα τσιρκο δεν μπορουσαν να αλλαξουν μπαλια στα 2 μετρα,ο μπενιτεθ εχει γινει 500 κιλα απο την καλοπεραση,τζεραρντ σε αθλια κατασταση.Aυτο το εκτρωμα δεν μπορει να λεγεται Λιβερπουλ.:goodnight::goodnight:

Αμφιβαλω ακομα και για τον επαναληπτικο μεσα στο ανφιλντ..:hmm:

subzer0
27-04-10, 22:12
Δεν μπορούν τα γαλλικά τα παλικάρια. :p

wi fi thief
27-04-10, 22:16
εεεελα ρε μπαγιερναρα (ωραιο τεμαχιο: τελειος συνδυασμος και εκτελεση) :cool:

που ειναι ο apok? :p:twisted:

........Auto merged post: wi fi thief πρόσθεσε 2 λεπτά και 3 δευτερόλεπτα αργότερα ........

πωωωω τι εχασε ο παστος... :p
θα γινει ωραιο ματς :cool:

subzer0
27-04-10, 22:17
πωωωω τι εχασε ο παστος... :p

Της ΑΕΚ? :lol: :p

wi fi thief
27-04-10, 23:09
παστός ειναι ωραιο ονομα για γαυρο (πλακα κανω, μην παρεξηγηθει κανενας παλι)

:p

:rofl:

........Auto merged post: wi fi thief πρόσθεσε 42 λεπτά και 37 δευτερόλεπτα αργότερα ........

καλυτερα παιζουμε τελικα χωρις το ριμπερι :p

subzer0
27-04-10, 23:19
Είναι η ιδέα μου ή δεν δείχνουν και πολύ ενθουσιασμένοι οι speaker?

Δεν τους χάλασε.

........Auto merged post: subzer0 πρόσθεσε 7 λεπτά και 6 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Ολε , ολε , ολε

wi fi thief
27-04-10, 23:19
Είναι η ιδέα μου ή δεν δείχνουν και πολύ ενθουσιασμένοι οι speaker?

Δεν τους χάλασε.
:twisted:
θα προτιμουσανε να περιγραφουνε το αυριανο, βριζουνε απο μεσα τους το βερνικο τον κατσαρο και το γκωνια, κατσε να δεις μετα που θα του ξεφυγει του μενιου κανενα γαλλικο :rofl:

τι κανει ο ολιτς ρε παιδια, το πηρε προσωπικα; :p

treli@ris
27-04-10, 23:20
Μπα - Μπα ο τελικος, αιντε :twisted:

Gordito
27-04-10, 23:53
Αυτος ο προπονητης της Λυον πρεπει να ειναι πολυ λιγος. Εχει και μετριους παιχτες.
Αλλα δεν μπορεις να ξεκινας το παιχνιδι με μονο τον Lisandro μπροστα.
Επισης εχει και καποιους παιχτες που υποτιθεται ηταν παιχταραδες, τι εγινε ωρε ο Ederson και ο Gomis?

Καλος ο Olic (http://en.wikipedia.org/wiki/Ivica_Oli%C4%87#Bayern_Munich) (καλα, ποτε προλαβαν και ενημερωσαν τη σελιδα για το χατ τρικ; :crazy:), πολυ εξελιχθηκε και ο Schweinsteiger.

treli@ris
28-04-10, 00:03
O Gomis δεν ηρθε στον Παναθηναικο? :p

subzer0
28-04-10, 00:06
O Gomis δεν ηρθε στον Παναθηναικο? :p

Είχε πολύ Παναθηναϊκό μέσα.
Γκομίς , Βαν Μπούιτεν , Γκοβού , Μπουμσόνγκ , Μπαστός , Κάλστρομ ... :p

Και λίγο Ολυμπιακό.
Ντελγκάδο . :p

hammer21
28-04-10, 21:02
Και λιγο ΑΕΚ--->Λαμ:p

Αντε μωρη Ιντερ σημερα να γουσταρουμε το κλαμα του Ισπανου Φοιρου.:twisted:

treli@ris
28-04-10, 22:40
Παντου τον κυνηγαει η διαιτησια τον Πορτογαλο :p

DOU
28-04-10, 22:45
Παντου τον κυνηγαει η διαιτησια τον Πορτογαλο :p

Δεν γινεται με ολους τους διαιτητες να εχει εστιατορια.:p

treli@ris
28-04-10, 23:32
Καταντησε κουραστικο το ματσακι απο τη στιγμη που βγηκε ο παιχτης. Αντε ρε βαλτε κανα γκολ να ξυπνησουμε :clap:

........Auto merged post: treli@ris πρόσθεσε 22 λεπτά και 56 δευτερόλεπτα αργότερα ........

8-1-0 συστημα παιζει ο τρελος :lol:

Nozomi
28-04-10, 23:40
Τι έγινε βρε παιδιά με το παληκαράκι που κάποιοι προσκυνούσατε πριν λίγες βδομάδες ?

Μπλοκάρισε ? :p

Πότε θα καταλάβετε κάποιοι ότι το ποδόσφαιρο είναι άθλημα τακτικής και όχι one-man-show ?

Βλέπετε πανηγυρισμούς ο Μουρίνιο ?
Πρέπει να το απόλαυσε...

Rebel Scum
28-04-10, 23:43
Τι έγινε βρε παιδιά με το παληκαράκι που κάποιοι προσκυνούσατε πριν λίγες βδομάδες ?

Μπλοκάρισε ? :p

Πότε θα καταλάβετε κάποιοι ότι το ποδόσφαιρο είναι άθλημα τακτικής και όχι one-man-show ?

Βλέπετε πανηγυρισμούς ο Μουρίνιο ?
Πρέπει να το απόλαυσε...

Δηλαδή τι να κάνει το παληκαράκι; Να περάσει από πάνω ή ίσως κάποιος διακτινισμός ; ;)

Άμυνα ρεσιτάλ για την Ιντερ, άσχετα αν δεν είναι ποδόσφαιρο αυτό.

Άντε να πάρουμε και κάνα τίτλο, 40 χρόνια πέρασαν:p

DOU
28-04-10, 23:47
Το κατενατσιο επικρατησε,ο μισητος μουρινιο πηρε αυτο που ηθελε τελικα,ανυπαρκτο χερι στο δευτερο γκολ που κακως ακυρωθηκε.

Ολοι μπαγερν στον τελικο.:p

Gordito
28-04-10, 23:49
Εντεταλμενη υπηρεσια η αποβολη, αν δεν ημουν Inter, θα γινουμουν μονο και μονο για την ΞΕΦΤΙΛΑ της UEFA.

Περυσι ηταν η Chelsea που την σφαξανε και λυγισε, φετος ο Μουρινιο εφαγε και τον διαιτητη.

Συγνωμη αλλα αν θελεις να λεγεσαι Μπαρτσα δεν παιζεις ετσι.

ΝΤΡΟΠΗ

ΥΓ Αντιποδοσφαιρο η Inter απο τα λιγα, πραγματικο κατενατσιο.

........Auto merged post: Gordito πρόσθεσε 0 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Το κατενατσιο επικρατησε,ο μισητος μουρινιο πηρε αυτο που ηθελε τελικα,ανυπαρκτο χερι στο δευτερο γκολ που κακως ακυρωθηκε.

Τι ωρα βαραει το ξυπνητηρι σου;

Μια χαρα χερουκλα ητανε, για την αποβολη δεν εχεις τιποτα να πεις; :whistle:

ΥΓ Ελληναραδες.
Once a Greek, always a Greek.

Rebel Scum
28-04-10, 23:51
Εντεταλμενη υπηρεσια η αποβολη, αν δεν ημουν Inter, θα γινουμουν μονο και μονο για την ΞΕΦΤΙΛΑ της UEFA.

Περυσι ηταν η Chelsea που την σφαξανε και λυγισε, φετος ο Μουρινιο εφαγε και τον διαιτητη.

Συγνωμη αλλα αν θελεις να λεγεσαι Μπαρτσα δεν παιζεις ετσι.

ΝΤΡΟΠΗ

ΥΓ Αντιποδοσφαιρο η Inter απο τα λιγα, πραγματικο κατενατσιο.

........Auto merged post: Gordito πρόσθεσε 0 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Τι ωρα βαραει το ξυπνητηρι σου;

Μια χαρα χερουκλα ητανε, για την αποβολη δεν εχεις τιποτα να πεις; :whistle:

ΥΓ Ελληναραδες.
Once a Greek, always a Greek.

Ρε Gordi για καρύδι πήγε ο Μότα...τουλάχιστο κίτρινη ήταν.

Όσο το once a greek always a greek εσύ μίλησες για διαιτησία...και ο Κατσαρός ;)

Nozomi
28-04-10, 23:52
Ποτέ μου δεν πήγα τους Ιταλούς, αλλά επειδή έχω την έντυπωση ότι έφαγε σπρώξιμο στην Μπάρτσα (την οποία πάντοτε αντιπαθούσα), ήθελα να νικήσει η Ίντερ...
Το πρώτο γκολ ήταν οφσαϊντ εξ' όσων είδαμε, η αποβολή υπερβολική και το δεύτερο ακυρωθέν ήταν κανονικά χέρι.

Αϊντε γιατί μας τα είχαν κάνει τσουρέκια με την Μπαρτσελόνα.

Άλλος ένας θρίαμβος της Άμυνας που την διδάσκουν ΠΑΝΤΑ Ιταλοί...;)

tsioy
28-04-10, 23:53
Να τα λέμε όλα..

Η Μπαρτσελόνα βρέθηκε σε δύσκολη θέση,γιατί έπρεπε να ανατρέψει το 3-1 (με τη ΜΟΥΦΑ γκολ (offside) του Μιλίτο).

Gordito
28-04-10, 23:55
Ρε Gordi για καρύδι πήγε ο Μότα...τουλάχιστο κίτρινη ήταν.
Τιποτα δεν ηταν, απλο φαουλ.
Ουτε εσκεμμενο, ουτε τιποτα.

Όσο το once a greek always a greek εσύ μίλησες για διαιτησία...και ο Κατσαρός ;)

Μιλας για τον ξεδιαντροπο σχολιαστη που θεωρησε σωστη την αποβολη και κανονικη την χερουκλα του Κειτα;
Οπαδισκος της πλακας που σε σοβαρη χωρα δεν θα ξαναμεταδιδε αγωνα.

Rebel Scum
28-04-10, 23:55
Ποτέ μου δεν πήγα τους Ιταλούς, αλλά επειδή έχω την έντυπωση ότι έφαγε σπρώξιμο στην Μπάρτσα (την οποία πάντοτε αντιπαθούσα), ήθελα να νικήσει η Ίντερ...
Το πρώτο γκολ ήταν οφσαϊντ εξ' όσων είδαμε, η αποβολή υπερβολική και το δεύτερο ακυρωθέν ήταν κανονικά χέρι.

Αϊντε γιατί μας τα είχαν κάνει τσουρέκια με την Μπαρτσελόνα.

Άλλος ένας θρίαμβος της Άμυνας που την διδάσκουν ΠΑΝΤΑ Ιταλοί...;)

Και εγώ πάντα αντιπαθούσα την Μπαρτσελόνα....αλλά η μπάλα που έχει παίξει τα τελευταία χρόνια αν έχεις την ελάχιστη αγάπη για την μπάλα (όχι για φανέλες και σώβρακα) σε υποχρεώνει να την αγαπήσεις.

George978
28-04-10, 23:59
να παρει ...:sorry:

Nozomi
29-04-10, 00:00
Και εγώ πάντα αντιπαθούσα την Μπαρτσελόνα....αλλά η μπάλα που έχει παίξει τα τελευταία χρόνια αν έχεις την ελάχιστη αγάπη για την μπάλα (όχι για φανέλες και σώβρακα) σε υποχρεώνει να την αγαπήσεις.
Έχει παίξει μπαλάρα αλλά έχει μαζέψει και την αφρόκρεμα...

H αιτία που δεν την συμπαθώ είναι "πεζή" !
Μου έκοψε την πορεία προς στα ημιτελικά του CL το 2002, όταν καταφανώς δεν το άξιζε...:p

odd
29-04-10, 00:01
Τη πήρε ο Μουρίνιο τη πρόκριση. Το χέρι δεν υπήρχε πουθενά.

Rebel Scum
29-04-10, 00:01
Τιποτα δεν ηταν, απλο φαουλ.
Ουτε εσκεμμενο, ουτε τιποτα.

Μόνο το κατάνα του έλειπε από το χέρι...και ο Μότα είναι γνωστός σε τέτοια θέματα.
Τέλοσπάντων δεν έχει σημασία.

Μιλας για τον ξεδιαντροπο σχολιαστη που θεωρησε σωστη την αποβολη και κανονικη την χερουκλα του Κειτα;

Και εγώ θεωρώ σωστή την αποβολή και το χέρι δεν το είδα για χερούκλα όταν ήταν κολλημένο στο στομάχι του.

Αλλά ο Κατσαρός ήταν πράγματι αστείος....ούτε στην Καταλανική τηλεόραση δεν νομίζω να κάνουν έτσι.

Nozomi
29-04-10, 00:06
Επειδή είμαι εξωτερικό δεν το είδα στην ελληνική τηλεόραση.

Από και ως που μπορεί σε ένα αγώνα ξένων ομάδων να παθιάζεται έτσι υπέρ της μιας ομάδας ο σχολιαστής ?

Με ποιό δικαίωμα θεωρεί ότι είμαστε όλοι fans της Μπάτσα ?

Α,ρε αθάνατη ελληνική TV...

Rebel Scum
29-04-10, 00:07
Έχει παίξει μπαλάρα αλλά έχει μαζέψει και την αφρόκρεμα...

H αιτία που δεν την συμπαθώ είναι "πεζή" !
Μου έκοψε την πορεία προς στα ημιτελικά του CL το 2002, όταν καταφανώς δεν το άξιζε...:p

Δεν την έχει μαζέψει ....την έφτιαξε. Μόνο ο αντιπαθέστατος Βοσνιοσουηδός είναι μεταγραφή αξίας...η οποία αποδείχτηκε λάθος ...καμία σχέση με τον Ετο.

Εγώ την θεωρούσα πάντα κομπλεξική....αλλά αυτά τα 3 χρόνια διδάσκει ποδόσφαιρο. Θα μπορούμε να λέμε στα πιτσιρίκια ότι την είδαμε εν δράσει όπως μας λένε οι παλιοί για Άγιαξ του Κρόιφ κτλ.

Και τι μου θύμισες....εκείνη η βραδιά μόνο αρκεί για να γουστάρω που είμαι Παναθηναϊκός...να "έχω" βάλει μέσα στα καρέ της την Μπαρτσελόνα μέσα στο Καμπ Νου και τον Πουγιόλ να χοροπηδάει από ανακούφιση που το σουτ του Βλάοβιτς ξύρισε το δοκάρι.
Και να ακούω του γάβρους να μου λένε ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση η Μπαρτσελόνα γιατί δεν μπορούν να κοκκινίσουν περισσότερο από το σφίξιμο:p

DOU
29-04-10, 00:27
Παντως σε 2 παιχνιδια τον μεσσι τον εξαφανισε ο μουρινιο,οσο και μισητος η προκλητικος μπορει να ειναι σαν φυσιογνωμια καποιες φορες,αλλο τοσο πρεπει να παρει τα ευσημα για τον τροπο που μπλοκαρε παικτες σαν τον μεσι και τον τσαβι,και φυσικα για την τακτικη του.

subzer0
29-04-10, 01:08
Τα έχω πει πολλές φορές.
Όταν πετυχαίνεις τον στόχο σου παίζοντας όπως η Ιντερ σήμερα , τότε είναι θρίαμβος της τακτικής , μαν του μαν με αλληλοκαλύψεις , κτλ.
Αν είχε αποτύχει η Ίντερ σήμερα θα ήταν αντιποδόσφαιρο , καντενάτσιο κτλ.

Επίσης μετά από κάτι τέτοια ματς ακούς οτι δεν κάνει ο Γκουαρντιόλα , δεν κάνει ο Μέσσι , η Μπάρτα έχει θεοποιηθεί κτλ.
Και όλα αυτά όταν την προηγούμενη χρονιά έχει κάνει το 6 στα 6. Τι παραπάνω δηλαδή θα μπορούσε να κάνει?

Το οτι η Ίντερ έμεινε με 10 παίχτες (και κάθε ομάδα που κατεβαίνει να παίξει όπως η Ίντερ σήμερα) , την νομιμοποιεί να λέει στο τέλος "μα παίξαμε έτσι γιατί μείναμε με 10 παίχτες".
Λες και όσο έπαιζε με 11 έπαιζε διαφορετικά. Και όταν τελείωσε το παιχνίδι ο πιο επιθετικογενής παίχτης της ήταν ο Λούσιο.

Επίσης πρώτη φορά βλέπω κολλημένο χέρι στο σώμα στο ένα μέτρο να είναι "πεντακάθαρη χερούκλα" και χέρι απλωμένο με πρόθεση στο πρόσωπο του άλλου παίχτη να μην θεωρείται κίτρινη κάρτα.

Εγώ συμπαθώ χρόνια τώρα και τις 2 ομάδες που παίξανε σήμερα , αλλά προτιμούσα στον τελικό μια ομάδα που παίζει μπάλα και όχι μια ομάδα που παίζει στο 1/4 του γηπέδου με μοναδικό σκοπό να καταστρέψει το παιχνίδι του αντιπάλου.

Gordito
29-04-10, 01:18
Aπο που και ως που ωρε ηταν προθεση; Οτι θελουμε λεμε;
Μηπως τον κτυπησε ή τεντωσε το χερι αποτομα;
Μηπως δεν επεσε θεατρικα ο αλλος;

Anyway, τα ειπαμε, η Inter δεν ειναι Chelsea, ολοι ειδαμε πως περασε περυσι η Μπαρτσα. :whistle:

Παρτε και δηλωσεις Μουρινιο (http://www.gazzetta.gr/football/champions-league/item/80588-%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%BD%CE%B9%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%81%CF%84%CF%83%CE%B5%CE%BB%CF%8C%CE%BD%CE%B1) να δειτε πως περνανε οι Καταλανοι.

ΥΓ Απο τη μια χαιρομαστε που περασε η Μπαγερν με την μπαλαρα της την Ρεαλ αλλα απο την αλλη λυπομαστε που δεν περασε η Μπαρτσα :whistle:

ΥΓ2 Να εβαζε η Μπαρτσα δευτερο γκολ να βριζαμε ολοι μαζι τον Μουρινιο για αντιποδοσφαιρο, αλλα τελικα μονο ετσι μπορουσε.

@ ADSLgr.com All rights reserved.