PDA

Επιστροφή στο Forum : Champions League, UEFA και λοιποί Ευρωπαικοί αγώνες 2009-2010

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10

subzer0
29-04-10, 01:25
Δεν ήξερα οτι επιτρέπεται να παίζεις με απλωμένα χέρια στα πρόσωπα των αντιπάλων. :what:

Αν θυμάμαι καλά πέρυσι στο πρώτο παιχνίδι της Μπάρτσα με την Τσέλσι δεν είχε δώσει ένα πεντακάθαρο πέναλτι στην Μπάρτσα.
Επίσης αν δεν με απατά η μνήμη μου , στο πρώτο παιχνίδι με την Ίντερ το τρίτο γκολ της Ίντερ ήταν αρκετά offside.

Και η Μπάγιερν μια χαρά μπάλα παίζει. Δεν κατάλαβα. 12 γκολ έχω δει στα νοκ-άουτ παιχνίδια της. Τι άλλο να δω? Ποιος έχει βάλει παραπάνω?

Rebel Scum
29-04-10, 01:42
Ο μόνος λόγος που φέτος δεν ήθελα να πάρει την μπάλα ο διαιτητής και να την βάλει γκολ στην Ιντερ είναι ότι είναι ομάδα που υποστηρίζω. Αλλά την υποστηρίζω επειδή είδα να παίζει εκεί ο Ρομπέρτο και επειδή ακόμα παίζει ο Ζανέτι, όχι επειδή παίζει ο Ματεράτσι ο Κόρντομπα και ο Σαμουελ.

Θα το άξιζε όπως το άξιζε πέρυσι το Τσελσάκι (παρότι στο πρώτο ματς όπως λέει ο sub δεν έδωσε πέναλτι στην Μπαρτσα).
Και λέω Τσελσάκι γιατί έτσι όπως έπαιξε τσελσάκι είναι, όπως και απόψε η ιντερ ήταν ιντεράκι.
Ξέρω θα ακούσω περί δικαιοσύνης και άλλα τέτοια ωραία...ας ασχοληθούν με αυτά οι Μιλανέζοι και οι Καταλανοί...εγώ μπάλα θέλω να βλέπω.

Όπως κανείς δεν θυμάται την ομάδα που πήρε τα 2 πρωταθλητριών με το κατενατσιο (ή το θυμούνται με απέχθεια) έτσι δε θα θυμάται κανείς και το φετινό αν πάει στον τελικό και το παίξει στο ταμπούρι.

Gordito
29-04-10, 01:48
To πεναλτυ θυμαστε ωρε που δεν εδωσε στην Μπαρτσα;
Στον επαναληπτικο εγιναν αισχη.

Rebel Scum
29-04-10, 01:50
To πεναλτυ θυμαστε ωρε που δεν εδωσε στην Μπαρτσα;
Στον επαναληπτικο εγιναν αισχη.

Και καλά της έκαναν.

Gordito
29-04-10, 01:51
Ναι ναι.
Ωραια λογικη 'φιλαθλε'.

Μεχρι να βγαλουν συστημα που θα περναει η ομαδα που παιζει καλυτερη μπαλα, βολεψου με το συστημα των γκολ.

subzer0
29-04-10, 01:52
Ναι ναι.
Ωραια λογικη 'φιλαθλε'.

Μεχρι να βγαλουν συστημα που θα περναει η ομαδα που παιζει καλυτερη μπαλα, βολεψου με το συστημα των γκολ.

Τότε εσένα γιατί δεν σε βολεύει η Μπάγιερν?

Rebel Scum
29-04-10, 01:56
Ναι ναι.
Ωραια λογικη 'φιλαθλε'.

Οπαδός είμαι...του ποδοσφαίρου.

Και όταν μια ομάδα το βιάζει, όπως η Τσέλσι και η Ιντερ, δεν αξίζουν την λύπηση μου αν ο διαιτητής τις αδικήσει (που έγινε μόνο πέρυσι με την Τσέλσι, στο αποψινό μόνο εσύ βλέπεις χερούκλες και χάδια στο πρόσωπο, εγώ είδα μόνο ένα γκολ που ίσως να είναι οφσάιντ, όπως είδα ένα αμυντικό 2 μέτρα να κάνει πίβοτ και να βάζει γκολ!!).

Αν έπαιζαν έστω κάτι που να μοιάζει με μπάλα και η Μπάρτσα δεν κέρδιζε επειδή είχε σπάσει τα δοκάρια ή ο τερματοφύλακας τα έπιανε όλα τότε φυσικά θα ήμουν εμπαθής αν δεν το θεωρούσα αδικία να τους στερήσει κάτι ο διαιτητής.

Αλλά όταν με προσβάλλουν χάνουν κάθε σεβασμό.

ΥΓ Με την Μπαγερν στον τελικό θα βλέπαμε (πιθανότατα) ένα αγώνα για εγγραφή και πολλαπλή θέαση. Τώρα θα δούμε πως ο Μουρίνιο θα μπλοκάρει τον Ρομπεν και πως θα βάλει τον Ετο στα πλάγια να παίζει άμυνα....:(

ardi21
29-04-10, 03:06
ΥΓ Με την Μπαγερν στον τελικό θα βλέπαμε (πιθανότατα) ένα αγώνα για εγγραφή και πολλαπλή θέαση. Τώρα θα δούμε πως ο Μουρίνιο θα μπλοκάρει τον Ρομπεν και πως θα βάλει τον Ετο στα πλάγια να παίζει άμυνα....:(

Αυτο ακριβως.

Το πιο ευστοχο σχολιο που διαβασα: "Tωρα καταλαβα πως ενιωθαν ολοι οι υπολοιποι φιλαθλοι οταν πηραμε το Euro...".

Πολυ φοβαμαι οτι θα βιασει ξανα χωρις ελεος το ποδοσφαιρο ωστε να παρει την κουπα.

Αλλα ετσι ειναι η μπαλα...

Οσο για την κοκκινη δεν ξερω αν ηταν απευθειας αλλα ηταν σιγουρα δευτερη κιτρινη. Οποτε ειτε ετσι ειτε αλλιως, παλι εβγαινε.

Επισης το "χερι" στο 2ο γκολ της μπαρτσα δεν υπαρχει πουθενα στον χαρτη. Καρακολλημενο στο σωμα του ηταν και η αποσταση ηταν 1 μετρο. Τι να εκανε, να το ετρωγε?

Οποιος εχει ματια βλεπει. Οι υπολοιποι ειναι εμπαθης.

wi fi thief
29-04-10, 10:05
ολα τα λεφτα στο ματς ητανε στο τελος που αναψανε τα ποτιστικα την ωρα που πανηγυριζε ο μουρινιος... :rofl:

αυτα ουτε στην ελλαδα δε γινονται :twisted:

κριμα για τη μπαρτσα που δεν περασε κριμα που δεν ειναι μπου-μπου ο τελικος (το δικο μου μπου παντως, τα καταφερε και θα το σηκωσει κιολας) :p

Zus
29-04-10, 17:54
catenaccio???? Εκεί είναι που θα κάνει πάρτυ (με ούζα μάλιστα) η Μπάρτσα. Θα δώσει το κέντρο ο ζοζέ? Θα χάσει το μέτρημα... :clap::clap:

Δικαιώθηκες :rofl:

manicx
29-04-10, 19:36
ολα τα λεφτα στο ματς ητανε στο τελος που αναψανε τα ποτιστικα την ωρα που πανηγυριζε ο μουρινιος... :rofl:

http://estaticos04.marca.com/imagenes/2010/04/29/futbol/liga_campeones/1272517965_0.jpg

αυτα ουτε στην ελλαδα δε γινονται :twisted:

Πρίτς

http://www.sport24.gr/ast/cov/66/663202_b.jpg

Gordito
29-04-10, 20:11
Οπαδός είμαι...του ποδοσφαίρου.

Και όταν μια ομάδα το βιάζει, όπως η Τσέλσι και η Ιντερ, δεν αξίζουν την λύπηση μου αν ο διαιτητής τις αδικήσει (που έγινε μόνο πέρυσι με την Τσέλσι, στο αποψινό μόνο εσύ βλέπεις χερούκλες και χάδια στο πρόσωπο, εγώ είδα μόνο ένα γκολ που ίσως να είναι οφσάιντ, όπως είδα ένα αμυντικό 2 μέτρα να κάνει πίβοτ και να βάζει γκολ!!).

Αν έπαιζαν έστω κάτι που να μοιάζει με μπάλα και η Μπάρτσα δεν κέρδιζε επειδή είχε σπάσει τα δοκάρια ή ο τερματοφύλακας τα έπιανε όλα τότε φυσικά θα ήμουν εμπαθής αν δεν το θεωρούσα αδικία να τους στερήσει κάτι ο διαιτητής.

Αλλά όταν με προσβάλλουν χάνουν κάθε σεβασμό.

Kαλα σου λεω δακρυσα για το καημενο το ποδοσφαιρο.

hammer21
29-04-10, 21:53
Μια ερωτηση για οσους λετε για κατενατσιο και μιλατε απ'εξω.Εσεις τι θα κανατε αν ειχατε ευκαιρια ζωης να πατε τελικο CL και παιζατε με 10 απο το 30? 4-3-3?Ημαρτον...

Rebel Scum
29-04-10, 22:01
Μια ερωτηση για οσους λετε για κατενατσιο και μιλατε απ'εξω.Εσεις τι θα κανατε αν ειχατε ευκαιρια ζωης να πατε τελικο CL και παιζατε με 10 απο το 30? 4-3-3?Ημαρτον...

Ότι έκανε ο Μουρίνιο φυσικά. Και αν είμαι οπαδός της Ιντερ πάλι το ίδιο θα ήθελα.

Αλλά δεν είμαι τίποτα από τα δυο και αυτό που μου παρουσίασαν ήταν αποκαρδιωτικό.

Πέραν τούτου δεν μιλάμε για καμιά μικρή ομάδα που για να επιζήσει πρέπει να ταμπουρωθεί αλλά για την Ιντερ.

Πριν το 30 που ήταν 11 έπαιζαν αλλιώς; Γιατί το ακούω συνέχεια αυτό για τους 10 , που βεβαίως ήταν πέτσινη αποβολή.

wi fi thief
29-04-10, 22:04
Kαλα σου λεω δακρυσα για το καημενο το ποδοσφαιρο.

:p

κατσε να απολαυσεις τη λιβερ τωρα :worthy::worthy::worthy:

dirk dirk dirk dirk :twisted:

hammer21
29-04-10, 22:06
Την καλυτερη τακτικη επελεξε ο Μουρινιο.Και πριν και μετα την αποβολη.Γιατι αν επαιζε ανοιχτα και εμπαινε ενα γκολ νωρις μετα θα γινοταν πανικος και θα εμπαινε και δευτερο.

Rebel Scum
29-04-10, 22:09
Την καλυτερη τακτικη επελεξε ο Μουρινιο.Και πριν και μετα την αποβολη.Γιατι αν επαιζε ανοιχτα και εμπαινε ενα γκολ νωρις μετα θα γινοταν πανικος και θα εμπαινε και δευτερο.

Μα δεν λέω κάτι διαφορετικό.

Απλά παρότι έχω συμπάθεια προς την Ιντερ πραγματικά ήθελα να αποκλειστεί.

Το κατενάτσιο μπορεί να αποδίδει αλλά είναι αποκρουστικό.

tiffany
29-04-10, 22:10
Πάντως διάβαζα στα ΝΕΑ κάποιον δημοσιογράφο που εκθείαζε τον Ότο και την εθνική μας συγκρίνοντάς την με την Ίντερ και τον Ζοζέ. Αυτό όμως που δεν εξηγούσε ή σύγκρινε είναι οι τελικοί του Ζοζέ και οι ομαδάρες που έχει φτιάξει εν αντιθέση με τους δικούς μας που δεν κάνουν ούτε για το πρωτάθλημα Ανταρκτικής. Το '04 που κοιμήθηκε ο Θεός εντάξει. Το '06, το '08 τι κάναμε; Ο Ζοζέ πήρε το '04 το CL και πήγε 2 φορές ακόμη τελικό με την Τσέλσι αν δεν απατώμαι. ΑΑΑ και πρωταθλήματα στην Premier League που είναι άστα να πάνε στο διάολο σαν πρωτάθλημα.

ardi21
29-04-10, 22:12
Σαφως και ηταν τελεια η τακτικη του και η ιντερ επαιξε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ αμυνα.

Απλα το θεαμα ηταν αποκρουστικο, αυτο λεμε

wi fi thief
29-04-10, 22:17

συμφωνω, για παρτη του καλα εκανε
αν δεν ειχαμε αποβολη ισως βλεπαμε αλλο ματς.
αν ειχαμε ενα εστω τυχαιο γκολ της μπαρτσα στο α' ημιχρονο επισης θα ειχαμε αλλο ματς
καλοι οι προπονητες αλλα για να τους βγουν τα σχεδια χρειαζονται και οι παικτες αν εκανε ενα λαθος ενας παικτης μεχρι το 60 ισως ετρωγε τριαρα ο μουρινιος
οπως και να εχει διαχειριστηκε αψογα το ματς αλλα αυτο παντα εξαρταται απο τους παικτες και τον αντιπαλο και τις συνθηκες και την τυχη.
εμενα μου αρεσε το παιχνιδι
πονανε τα ματια μου με αυτα που βλεπω εδω και εστω που ειδα τη αψογη κατοχη την ταχυτητα την τεχνικη την ομαδικοτητα τον αυτοματισμο της μπαρτσα και τη δυναμη το παθος την τακτικη απο την ιντερ εμεινα ευχαριστημενος :cool:
ειχε και γελιο στο τελος με το σοου μουρινιο και τα μπεκ που καταβρεχανε... :p

hammer21
29-04-10, 22:19
Oκ οκ...misunderstood:)

........Auto merged post: hammer21 πρόσθεσε 0 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα αργότερα ........

καλοι οι προπονητες αλλα για να τους βγουν τα σχεδια χρειαζονται και οι παικτες αν εκανε ενα λαθος ενας παικτης μεχρι το 60 ισως ετρωγε τριαρα ο μουρινιος

Εμ...εδω ειναι η μαγκια να εχεις πειθαρχημενη την ομαδα;)

apok
30-04-10, 00:09
Ρε πλάκα με κανετε;;;

Τελικο η future ισόβεια αποκλεισμένη με την 10-0-0 ;;;;;;;;;

Ευτυχώς που την Παρασκευή ειναι Κων/νου & Ελένης και ολο και σε κάποιον θα εχω να παω το Σάββατο 22/05 :twisted:

johnson
30-04-10, 06:14
Απλά τα πράγματα ρε παιδιά.
Η Inter ως εμφανέστατα μικρότερη ομάδα, βρήκε το μοναδικό τρόπο να πάρει τη πρόκριση απέναντι σε μια πολύ καλύτερη ομάδα.

Seitman
30-04-10, 09:10
Δικαιώθηκες :rofl:

Ε τι να κάνουμε... Κανείς δεν είναι άσφαλτος :whistle::rofl::rofl:

Gordito
30-04-10, 14:35
Aποκλειστηκε η Liverpool απο την αγαπημενη ομαδα στο pro. :p

Φερτε μου να πιω λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :respekt:

hammer21
30-04-10, 21:48
Ρε πλάκα με κανετε;;;

Τελικο η future ισόβεια αποκλεισμένη με την 10-0-0 ;;;;;;;;;

Ευτυχώς που την Παρασκευή ειναι Κων/νου & Ελένης και ολο και σε κάποιον θα εχω να παω το Σάββατο 22/05 :twisted:

Θα εχει Γιωργο Αλκαιο και eurovision....Ωπα.:twisted:

subzer0
02-05-10, 14:54
Πρωταθλήτρια Γερμανίας η Bayern.
Βέβαια όχι τυπικά , αλλά για να το χάσει πρέπει την τελευταία αγωνιστική , η Σάλκε να κερδίσει μέσα στην Μάιντζ , η Bayern να χάσει από την υποβιβασμένη Χέρτα , η Σάλκε να σκοράρει 16 γκολ παραπάνω από την Bayern και ταυτόχρονα η Σάλκε να έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων από την Bayern ( τώρα είναι στο -17 η Σάλκε). :crazy: :lol:
Αν γίνουν όλα τα παραπάνω θα γίνω Σάλκε. :p

Τώρα τι να πει κανείς για τον Φαν Γκαλ.
Πάει για το treble , μπάλα έπαιξε η ομάδα του , δεν δίστασε να κοντραριστεί με φίρμες τύπου Τόνι , Ριμπερί (στην αρχή της χρονιάς) , δεν δίστασε να απομακρύνει δικές του επιλογές (βλέπε Braafheid που τον έφερε το καλοκαίρι και τον χειμώνα πήγε στην Σέλτικ) και είδαμε και 2-3 20χρονους να διακρίνονται στην πρώτη ομάδα (Μούλερ , Μπαντσρούμπερ) και όλα αυτά ενώ είχε ξεκινήσει πολύ στραβά την χρονιά.

Απλά και μόνο :respekt:

Gordito
02-05-10, 15:10
Δεν ειναι και κανας αθλος να παρεις Πρωταθλημα και Κυπελο στο αθλιο Πρωταθλημα της Γερμανιας.

subzer0
02-05-10, 15:17
Δεν ειναι και κανας αθλος να παρεις Πρωταθλημα και Κυπελο στο αθλιο Πρωταθλημα της Γερμανιας.

Για όλους τους άλλους είναι άθλος για την Bayern φυσικά και δεν είναι , άλλωστε τόσα έχει και συνήθως παίζει μόνη της.

Για αυτό και είπα όλα τα άλλα για τον Φαν Γκαλ. ;)
Όπως όμως και να το δει κανείς ο τελικός του Champions League είναι άθλος.

Zus
02-05-10, 15:21
Εδώ κατάφερε να φτάσει η ομάδα που χρησιμοποιεί 10 αμυντικούς σε κάθε αγώνα...

Gordito
02-05-10, 15:25
Ο Τελικος ναι, δε θα με χαλασει αν το παρει κιολας.

........Auto merged post: Gordito πρόσθεσε 0 λεπτά και 38 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Εδώ κατάφερε να φτάσει η ομάδα που χρησιμοποιεί 10 αμυντικούς σε κάθε αγώνα...

Μιλας για την ομαδα που εβαλε 3 γκολ στην Μπαρτσα; Οι αμυντικοι τα βαλανε;

Zus
02-05-10, 15:28
Κλεφτοπόλεμος από τους άμπαλους

hammer21
02-05-10, 15:48
Αντε παλι τα ιδια...εσυ να κατεβαινες με 3-4-3 και να εσπαγες το ρεκορ του γαυρου και της μπεσικτας.Ο Μουρινιο δεν νιωθει.

subzer0
09-05-10, 21:26
Η θρυλική St. Pauli στην Bundesliga. :cool:

wi fi thief
09-05-10, 21:44
Η θρυλική St. Pauli στην Bundesliga. :cool:
:respekt:

apok
11-05-10, 13:32
Η κωλοομάδα μπορει να πέσει στο ΣΤ' τοπικο;;;;;;

subzer0
15-05-10, 00:20
Ασυγκίνητους σας άφησε ο τελικός του Europa League? :p
Κρίμα για την Φούλαμ και για το πρώτο γκολ που ήταν offside.

wi fi thief
15-05-10, 00:25
Ασυγκίνητους σας άφησε ο τελικός του Europa League? :p
Κρίμα για την Φούλαμ και για το πρώτο γκολ που ήταν offside.

εγω τη συμπαθω την ατλετικο (επειδη επαιξε εκει ο ΝΤΕΜΑΡΟΣ :worthy::worthy::worthy::worthy::worthy::worthy::respekt::respekt::( ) αλλα υποστηριζα τη φουλαμ επειδη ειναι πιο βορεια στο χαρτη και επειδη η μαδριτη απεκλεισε τη λιβερ :sorry:

:p

Η κωλοομάδα μπορει να πέσει στο ΣΤ' τοπικο;;;;;;

για το σεντ παουλι λες;;; :dwarf

να σε παρω να παμε κανα δυο βραδια, θα αλλαζες γνωμη :p

subzer0
15-05-10, 00:27
Εμένα με αρέσει η Φούλαμ γιατί έχει παραδοσιακά Αμερικάνους σέντερ-φορ και έχω μια συμπάθεια προς την ποδοσφαιρική USA. :sorry:

Seitman
15-05-10, 11:18
για το σεντ παουλι λες;;; :dwarf

να σε παρω να παμε κανα δυο βραδια, θα αλλαζες γνωμη :p

Έτσι, έτσι... Θα πει τον δεσπότη Παναγιώτη ;):innocent:

pavlex
15-05-10, 12:01
εχω ανοιξει ομαδα στο facebook για τα αυτοκολλητα της πανινι.
http://www.facebook.com/group.php?gid=304984261329

subzer0
15-05-10, 23:05
Πάρτι έκανε η τιτανομεγιστοτεράστια Bayern στον τελικό του κυπέλλου με την Βέρντερ , 4-0 τελικό.

Άντε να το σηκώσει και το ΤΣ.Λ. να το πάρει και η Γερμανία το παγκόσμιο το καλοκαίρι και είμαστε κομπλέ. :cool:

wi fi thief
16-05-10, 16:26
Πάρτι έκανε η τιτανομεγιστοτεράστια Bayern στον τελικό του κυπέλλου με την Βέρντερ , 4-0 τελικό.

Άντε να το σηκώσει και το ΤΣ.Λ. να το πάρει και η Γερμανία το παγκόσμιο το καλοκαίρι και είμαστε κομπλέ. :cool:

:respekt:

δεν το ειδα το ματς, αλλα ειδα φωτο απο την απονομη και με στεναχωρησε που φορουσε αυτες τις φανελες :p

ελπιζω στον τελικο να φορεσει τις σωστες :respekt:

μπαγιερναρα ουμπερ αλλες!

και στο μουντιαλ, πρωτα ορανιε:worthy: :respekt: :worthy:και μετα γερμανια :oneup:

IoStefo1
17-05-10, 13:05
Και περιμένουμε να σηκώσουν το τρίτο και φαρμακερό.

http://www.ad.nl/ad/nl/1017/Buitenlands-voetbal/photoalbum/detail/8/482025/17698/0/Hollandse-overheersing-in-Duitsland.dhtml

πατήστε volgende για να δείτε όλες τις φώτο.

wi fi thief
17-05-10, 13:10
Και περιμένουμε να σηκώσουν το τρίτο και φαρμακερό.

http://www.ad.nl/ad/nl/1017/Buitenlands-voetbal/photoalbum/detail/8/482025/17698/0/Hollandse-overheersing-in-Duitsland.dhtml

πατήστε volgende για να δείτε όλες τις φώτο.

ειναι τρελλοι αυτοι οι ολλανδοι! :respekt:

τι πινουνε και δε μας δινουνε; (μην το απαντησετε αυτο) :p

Rebel Scum
17-05-10, 14:57

Ποιος το έχασε για να το πάρουν τα Παντσερ; Τι Πάντσερ δηλαδή, σκαραβαίοι έχουν καταντήσει :p

subzer0
17-05-10, 15:03
Ποιος το έχασε για να το πάρουν τα Παντσερ; Τι Πάντσερ δηλαδή, σκαραβαίοι έχουν καταντήσει :p

Τώρα και χωρίς τον Μπάλακ. :( :cry:

Rebel Scum
17-05-10, 15:25
Τώρα και χωρίς τον Μπάλακ. :( :cry:

Ναι το διάβασα...κρίμα για τη Γερμανία τέτοια πενία σε παίχτες.

antreas9
17-05-10, 15:46
ο τελικός του τσου λου για εμας...που αγαπάμε το ποδόσφαιρο, ειναι βιασμός!
Θα το δούμε,γιατί είναι..τελικός, αλλά είναι σα να αποφασίζεις να πας σινεμά, να φτανεις εκεί, και να παίζει και στις 10 αιθουσες μια γλυκαναλατη, τελείως βαρετή, απολυτα προβλέψιμη ρομαντική κομεντί της τζούλια ρομπερτς, που στο τέλος θα παντρευτεί τον ερωτα της ζωής της, ενώ στο ενδιάμεσο, θα μπορούσαμε να λείπουμε χωρίς να χάσουμε λεπτό της συγκλονιστικής υπόθεσης!

Οπότε , προειδοποιώ από...τώρα τον εαυτό μου, ότι ετσι κ γίνει καμία στραβή και περάσει πάλι καμία γερμανία και καμιά ιταλία/ελλάδα(!)/προοδευτική στον τελικό, εγω θα παω σινεμά, να δω...ρομαντική κομεντί (όχι όμως με την τζούλια, αλλά με την γκουίνεθ)!!!!

Zus
17-05-10, 15:55
Ποιος τελικός, πλάκα κάνεις??? Δεν υπάρχει τελικός φέτος.

@ ADSLgr.com All rights reserved.