Επιστροφή στο Forum : Champions League, UEFA και λοιποί Ευρωπαικοί αγώνες 2009-2010
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
Eγω νομιζω οτι θα δουμε καλο σκορ.
Και εγώ. Κάτι σε 7-3-0.
0-0,0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000001 !!!
wi fi thief
17-05-10, 16:27
3-0 το μοναχο, χαλαρα :twisted:
κανω bookmark τη σελιδα και την επομενη του τελικου θα μου δωσετε ολοι (εκτος του sub) εξηγησεις :p
κανω bookmark τη σελιδα και την επομενη του τελικου θα μου δωσετε ολοι (εκτος του sub) εξηγησεις :p
3-0 ;;;;;
καλα ποσους αγώνες θα παίξουν και θα βάλουν 3 γκολ;;;
3 καλα καλα εν έβαλαν σε ολη την διοργάνωση ρε γουιφι κλεφτη!
:worthy:
κανε bookmark, να μην κάνω εγω , και θυμήσου να την ποστάρεις όταν θα χάσεις 0-1 απο τους αντιπαθεστατους ιταλούς!
3 στο μουρίνιο, δε βάζεις ούτε που να παίζει με 9!
(παντως, μπαγερν, ιντερ, γιουβε, οσφπ, σε τελικό τσου λου, είναι εγγύηση αντιπάθειας...-αν και ο οσφπ,ειναι εγγυηση...οτι δε θα φτασει ποτε)!
κανε bookmark, να μην κάνω εγω , και θυμήσου να την ποστάρεις όταν θα χάσεις 0-1 απο τους αντιπαθεστατους ιταλούς!
3 στο μουρίνιο, δε βάζεις ούτε που να παίζει με 9!
(παντως, μπαγερν, ιντερ, γιουβε, οσφπ, σε τελικό τσου λου, είναι εγγύηση αντιπάθειας...-αν και ο οσφπ,ειναι εγγυηση...οτι δε θα φτασει ποτε)!
Νομιζω οτι η λέξεις Juve 7 και Olympiakos 0 FC δεν πρέπει να μπαίνουν ποτέ στην ιδια προταση!
Αρκετά πονάνε οι " φιλοι " μας οι γαύροι.. μην στρίβουμε και άλλο το μαχαιρι στην πληγη!
wi fi thief
17-05-10, 18:55
ενα ο ολιτς + ενα ο σβαινσταιγκερ = 2
βαλτε και ενα απο τον ρομπεν: 3-0 δεν βγαινουνε;
την εχει ο φαν χααλ τη συνταγη για το κατενατσιο :p
μια απο τις πιο αγαπημενες μου ομαδες σε ολη την ευρωπη ειναι στον τελικο με μια απο τις πιο μισητες μου. δωστε μου το δικαιωμα να βλεπω αυτον τον αγωνα οπαδικα :twisted:. bookmarked και αν την επομενη μερα χασω, εδω θα ειμαι να μου την πειτε :p
@ apok: για τα μαθηματα συνταξης προτασεων με νοημα: :oneup::twisted::twisted::twisted::p
δεν ειναι σκετο Μπαγιερν-Ιντερ, ειναι Moυρινιο εναντιον Φαν Χαλ, κατι που επιβαλεται να το δεις.
Αν ηταν Μπαγερν του Κλινσμαν εναντιον Ιντερ του ξερω γω ποιου παπαρα Ιταλου, κι εγω σινεμα θα πηγαινα.
ο τελικός του τσου λου για εμας...που αγαπάμε το ποδόσφαιρο, ειναι βιασμός!
Πέρα από την αντιπάθεια σου για την Bayern την οποία και συμμερίζομαι (κι εγώ άλλωστε δεν χωνεύω αρκετές ομάδες) αλλά μάλλον δεν την έχεις παρακολουθήσει και πάρα πολύ φέτος. Παίζει ωραίο ποδόσφαιρο.
Βέβαια αν δούμε πάλι τον Ετό δεξί μπακ και τον Πάντεφ αμυντικό χαφ , τότε δεν μπορούμε να περιμένουμε και πολλά από θέαμα.
Εγώ θα σου ζητήσω εξηγήσεις για το μικρή διαφορά που δίνεις. :p
bookmarked και αν την επομενη μερα χασω, εδω θα ειμαι να μου την πειτε :p
για το καλό του ποδοσφαίρου, πρέπει να χάσουν και οι 2, και τον τίτλο να πάρει μια ισπανική! :rofl:
wi fi thief
18-05-10, 17:22
Άλλος για το... «τρεμπλ» (video)
http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&aid=10687&catid=11&sn=42
πρεπει να το διαβασετε αυτο εχει και βιντεα ωραια
Οποιος εχει δορυφορικη, το ITV HD δειχνει ελευθερα τον τελικο με αγγλικη περιγραφη.
Eurobird 1 (28.5E) - 11426.00 H - DVB-S (QPSK) - 27500 2/3 (35.1 Mbps) - NID:59 - TID:2315 - VPID:3401
Ενδεικτικα: για Αθηνα χρειαζεται 1,45μ πιατο - για Θεσ/νικη χρειαζεται 1,2μ πιατο επειδη ειναι σε αρκετα δυσκολη δεσμη
Οι δύο ενδεκάδες του τελικού:
Μπάγερν (4-4-1-1): Μπουτ – Λαμ, Βαν Μπάουτεν, Ντεμικέλις, Μπάντστουμπερ – Ρόμπεν, Φαν Μπόμελ, Σβάινσταϊγκερ, Αλτιντοπ – Μίλερ – Ολιτς.
Ίντερ (4-2-3-1): Ζούλιο Σέζαρ – Μαϊκόν, Λούσιο, Σάμουελ, Κίβου – Ζανέτι, Καμπιάσο – Ετό, Σνέιντερ, Πάντεφ – Μιλίτο.
Λιγα λεπτα εμειναν..:warning::warning::warning::drunk::drunk:
wi fi thief
22-05-10, 22:27
γκαντεμια ρε... :sorry:
βγαλε εξω το παλτο τον αλτιντοπ :p
παμε γερα ανατροπη!
supermario
22-05-10, 22:33
γκαντεμια ρε... :sorry:
βγαλε εξω το παλτο τον αλτιντοπ :p
παμε γερα ανατροπη!
Τι ανατροπη. Με 8 παικτες εξω απο τη μεγαλη περιοχη, πως να κανεις ανατροπη.
Ουτε η Εθνικη το 2004 δεν επαιζε ετσι αμυνα. Αλλα τοτε οι ξενοι μας εκραζαν, τωρα το μουρινιο ειναι προπονηταρας.,,,,,
wi fi thief
22-05-10, 22:38
αμα ητανε μπα μπα ο τελικος θα βλεπαμε ματσαρα
να βγαλει χαριστεα και να βαλει σαμαρα ο μουρινιος, να δουμε λιγο μπαλιτσα :p
Ουτε η Εθνικη το 2004 δεν επαιζε ετσι αμυνα. Αλλα τοτε οι ξενοι μας εκραζαν, τωρα το μουρινιο ειναι προπονηταρας.,,,,,
Η Εθνική τόσο μπορούσε, τόσο έπαιζε. Υπάρχει έστω και ένας παίχτης της Εθνικής που να μπορεί να είναι στη 18αδα αυτής της Ιντερ; Αφού δεν τους έκοψε τον κώλο η Μπάρτσα μάλλον δεν υπάρχει ελπίδα, και μου το έλεγε ο apok να πάω για μπύρες αλλά σαν μ@λ@κ@ς έκατσα να το δω :p
Του χρόνου θα πάρουμε έναν αμυντικό και έναν τερματοφύλακα και θα το σηκώσουμε εύκολα.
Συγχαρητήρια στον Μορατι.
Σε αυτόν ανήκει το κύπελλο.
Φανηκε η απουσια του ριμπερι στη μπαγερν,πολυ καλο το δευτερο γκολ απο μιλιτο,ο μουρινιος τα πηρε ολα και φευγει για ρεαλ τωρα.
Τα τεμαχια ποιος τα'βαλε..αυτο εχει σημασια :cool:..και τοτε και τωρα
Του χρόνου θα πάρουμε έναν αμυντικό και έναν τερματοφύλακα και θα το σηκώσουμε εύκολα.
Μην ξεχάσεις το πούλμαν που θα πρέπει να παρκάρετε μπροστά από το τέρμα, αξεπέραστη η συνταγή του Μουρίνιο
wi fi thief
22-05-10, 23:58
μαπα αγωνας :sorry:
δεκα χρονια να επαιζε η μπαγερν δεν εβαζε γκολ... :(
κερδισε το ταμπουρι :evil:
supermario
23-05-10, 00:02
Τα τεμαχια ποιος τα'βαλε..αυτο εχει σημασια :cool:..και τοτε και τωρα
Προφανως. Το ζουμι ομως ειναι στα bold.
"Τι ανατροπη. Με 8 παικτες εξω απο τη μεγαλη περιοχη, πως να κανεις ανατροπη.
Ουτε η Εθνικη το 2004 δεν επαιζε ετσι αμυνα. Αλλα τοτε οι ξενοι μας εκραζαν, τωρα το μουρινιο ειναι προπονηταρας.,,,,,"
Απο τοτε οι ξενοι κραζουν την Εθνικη μας και το ποδοσφαιρο που επαιξε, το οποιο οπως σωστα ειπε καποιο αλλο παιδι, τοσο μπορουσε τοσο επαιξε.
Τωρα που με παικτες κατα πολυ ανωτερους απο τους δικους μας, βλεπουμε ταμπουρισταν ο μουρινιο ειναι ο δασκαλος, ο μαστερ της τακτικης, ο μαστερ οφ ντιζαστερ κτλ....
Γκολ από βολέ τερματοφύλακα πάντως μου θύμισε εμένα που έπαιζα Γ´ τοπικό στα νιάτα μου. :p
Καλά μη τρελαθούμε κιόλας... η Ιντερ του Νου καμπ έμοιαζε κάπως με την Ελλάδα.
Η σημερινή δεν είχε σχέση.
Μη λέμε μ@λακίες, ποιο εύκολα θα γινόταν 3-0 παρά 2-1.
Το παιχνίδι ξεκίνησε 0-0 και αυτή τη φορά δε της έφτανε η ισοπαλία (ή μικρή ήττα) όπως με τη Μπάρτσα.
Απλά οι Γερμανοί, τόσο μπορούν τόσο κάνουν. Δε γίνεται κάθε φορά να σε ξελασπώνει ένας Ρόμπεν
ή ένας Όλιτς (που σήμερα ήταν χώμα btw). Εύκολα κέρδισε η Ιντερ και αν δε καθόταν και πίσω όπως λέτε,
θα έβαζε ακόμα περισσότερα από αυτά που θα έτρωγε.
supermario
23-05-10, 01:00
Καλά μη τρελαθούμε κιόλας... η Ιντερ του Νου καμπ έμοιαζε κάπως με την Ελλάδα.
Η σημερινή δεν είχε σχέση.
Μη λέμε μ@λακίες, ποιο εύκολα θα γινόταν 3-0 παρά 2-1.
Το παιχνίδι ξεκίνησε 0-0 και αυτή τη φορά δε της έφτανε η ισοπαλία (ή μικρή ήττα) όπως με τη Μπάρτσα.
Απλά οι Γερμανοί, τόσο μπορούν τόσο κάνουν. Δε γίνεται κάθε φορά να σε ξελασπώνει ένας Ρόμπεν
ή ένας Όλιτς (που σήμερα ήταν χώμα btw). Εύκολα κέρδισε η Ιντερ και αν δε καθόταν και πίσω όπως λέτε,
θα έβαζε ακόμα περισσότερα από αυτά που θα έτρωγε.
Στο οτι πιο ευκολα θα γινοταν το 3-0 παρα το 2-1 εχεις δικιο.
Ειδες ομως οτι στο 1ο μετα το 1-0 η Ιντερ ηταν, οταν αμυνονταν, με 8 παικτες εξω απο τη μεγαλη περιοχη και στο 2ο (στη αρχη που πιεσε η Μπαγερν) με 10!!
Πως λοιπον δεν εμοιαζε στην Ελλαδα;; Απλα επειδη οι παικτες της Ιντερ απεχουν ετη φωτος απο τους δικους μας, η καθε αντεπιθεση της ηταν φωτια.
Στο οτι πιο ευκολα θα γινοταν το 3-0 παρα το 2-1 εχεις δικιο.
Ειδες ομως οτι στο 1ο μετα το 1-0 η Ιντερ ηταν, οταν αμυνονταν, με 8 παικτες εξω απο τη μεγαλη περιοχη και στο 2ο (στη αρχη που πιεσε η Μπαγερν) με 10!!
Πως λοιπον δεν εμοιαζε στην Ελλαδα;; Απλα επειδη οι παικτες της Ιντερ απεχουν ετη φωτος απο τους δικους μας, η καθε αντεπιθεση της ηταν φωτια.
Γιατί πολύ απλά η Ελλάδα έπαιζε έτσι από το πρώτο λεπτό σε κάθε αγώνα της στο Euro στις φάσεις των knock outs.
Η Ίντερ πέτυχε πρώτα αυτό που ήθελε.
supermario
23-05-10, 01:36
Γιατί πολύ απλά η Ελλάδα έπαιζε έτσι από το πρώτο λεπτό σε κάθε αγώνα της στο Euro στις φάσεις των knock outs.
Η Ίντερ πέτυχε πρώτα αυτό που ήθελε.
Μ΄αυτο υπονοω απο τα πρωτα ποστ! Οτι η Ιντερ ΜΠΟΡΕΙ να παιξει καλυτερο ποδοσφαιρο απο το χαλι των 8-10 αμυνομενων.
Αντι λοιπον να συνεχισει να παιζει πιο ανοιχτα,αφου ετσι κι αλλιως η Μπαγερν δεν εδειχνε οτι μπορουσε ν' απειλησει(εκτος απο λιγο στην αρχη του 2ου), ταμπουρωθηκε αλα Ελληνικα.
Rebel Scum
23-05-10, 01:55
Ό,τι και να πούμε για το αντιποδόσφαιρο της Ιντερ πρέπει να παραδεχτούμε τον κύριο Μουρίνιο.
Πέρα από αυτό "χάρηκα" για τον Μοράτι που τόσα χρόνια έχει βάλει φορτηγά με λεφτά στην Ιντερ και τελικά βλέπει τους κόπους του να αποδίδουν.
Αν τελικα παει ο μουρνιο στη ρεαλ ειμαι περιεργος να δω πως θα ταιριαξει η φιλοσοφια του με την κατεξοχην απο τη φυση της επιθετικογενη νοοτροπια της ρεαλ.
Μουρίνιο: «Η δουλειά μου στην Ιντερ τελείωσε»
Ο Ζοσέ Μουρίνιο αμέσως μετά την μεγάλη νίκη της Ιντερ, προανήγγειλε την αποχώρηση του από τον πάγκο των «νερατζούρι». Ο Πορτογάλος ουσιαστικά παραδέχτηκε ότι αναλαμβάνει την Ρεάλ καθώς επιθυμεί να κατακτήσει το Champions League και με τρίτη διαφορετική ομάδα, επίτευγμα που δεν έχει πετύχει κανείς άλλος προπονητής.
Δειχνει να ειναι οριστικο οτι φευγει και αναλαμβανει την ρεαλ.
supermario
23-05-10, 02:07
Ό,τι και να πούμε για το αντιποδόσφαιρο της Ιντερ πρέπει να παραδεχτούμε τον κύριο Μουρίνιο.
Πέρα από αυτό "χάρηκα" για τον Μοράτι που τόσα χρόνια έχει βάλει φορτηγά με λεφτά στην Ιντερ και τελικά βλέπει τους κόπους του να αποδίδουν.
Αυτο ακριβως εννοω!!
Τι να τον παραδεχτουμε ρε παιδια;;;
Να τον παραδεχτουμε που εχει μια ομαδα με τρομερους παικτες και την βαζει να παιξει αντιποδοσφαιρο;;
Που εχει μια ομαδα που θα μπορουσε σημερα να κανει ενα σκορ 3 ή και 4-0 (και να το ευχαριστηθει και ο "ουδετερος" κοσμος) και την "κρατησε" πισω;;;
Να πω οτι το πηρε με "κουλους" οπως ο Ρεχαγκελ να τον παραδεχτω.
Rebel Scum
23-05-10, 02:20
Αυτο ακριβως εννοω!!
Τι να τον παραδεχτουμε ρε παιδια;;;
Να τον παραδεχτουμε που εχει μια ομαδα με τρομερους παικτες και την βαζει να παιξει αντιποδοσφαιρο;;
Που εχει μια ομαδα που θα μπορουσε σημερα να κανει ενα σκορ 3 ή και 4-0 (και να το ευχαριστηθει και ο "ουδετερος" κοσμος) και την "κρατησε" πισω;;;
Και άλλοι προσπάθησαν να παίξουν άμυνα αλλά όχι με τέτοια επιτυχία. Δεν είναι έτσι απλά τους μαζεύω πίσω και παίζουν ταμπούρι. Ο Μουρίνιο είναι προπονηταράς όσο και το θέαμα της Ιντερ είναι αποκρουστικό.
Και ναι μεν η Ιντερ έχει καλούς παίκτες αλλά με πιο επιθετικό ποδόσφαιρο δεν θα ήταν καν τελικό.
Ελπίζω να μην ζηλέψουν πολλοί, και καταντήσει ο θεσμός Σούπερ Λιγκ :scared:
Rebel Scum
23-05-10, 02:59
Ελπίζω να μην ζηλέψουν πολλοί, και καταντήσει ο θεσμός Σούπερ Λιγκ :scared:
Απίθανο...τέτοιες ομάδες λειτουργούν ως "παράσιτα" ομάδων που παίζουν ποδόσφαιρο. Αν όλες οι ομάδες γίνουν έτσι παύει ο λόγος ύπαρξης του κατενάτσιο.
Kλαψτε λιγο ακομα.
Συγνωμη, 2 τεμαχια δεν πεταξε η Ιnter; Για 4 ητανε η Bayern!
Ακομα μιλατε και κλαιτε για 'αντιποδοσφαιρο';
Νικησε το ποδοσφαιρο σημερα, επρεπε δηλαδη να το παρει η Bayern με παιχτες σαν τον Οlic και τον Badstuber;;;;;;
Ελεος.
ΥΓ
72782
Κανείς δεν κλαίει.
Φαντασου δηλαδή να λέγαμε και για το πεντακάθαρο πέναλτι που δεν έδωσε στην Bayern , στην χερούκλα του superman Μαϊκόν. :evil:
Υπαρχει ομως αντικειμενικη δυσκολια στο να φθασει μια ομαδα κουλων σε τελικο CL. Το πλησιεστερο που εχει γινει ποτε σε κατι τετοιο τα τελευταια χρονια, ειναι η πορτο του 2004*. Μπροστα σε πανακριβες ισπανικες/γερμανικες/αγγλικες/ιταλικες ομαδες, ηταν το μονο "πειρατικο" (ειχε παρει και το uefa το 2003*). Δε λες οτι ειχε τους υπερπαικτες, απλα 3-4 πολυ καλες μοναδες (κυριως τον ντεκο να κανει παιχνιδι και τον μανις απο πισω να βαραει τα καρασουτα) και ενα δεμενο συνολο με απλα "καλους" παιχτες να τους πλαισιωνει - αλλα η δυναμη ηταν στο δεσιμο και την ομαδικοτητα.
Φυσικα η ομαδα μετα διαλυθηκε αφου της απομυζησαν ολο το δυναμικο (προπονητη*+παιχτες) με μεταγραφες. Αλλα κανενας απ'τους παιχτες που της πηραν δεν εκανε καριερα ως Ο παικτης... ακομα και ο ντεκο που ξεχωριζε, μετα, στη μπαρτσελονα, ηταν επισκιασμενος μπροστα σε ροναλτινιο κτλ.
* Μουρινιο
Παιδιά, άμα δεν καταλαβαίνετε τίποτα από ποδόσφαιρο αλλά τυφλώνεστε από τις προσωπικές φανατίλες και προτιμήσεις σας καλλίτερο είναι να σχολιάζετε θεάματα όπως τα Γκρηκ Αϊντολ ή τα Ντανσινγκ γουίθ δη Σταρ
Στο ποδόσφαιρο ο στόχος είναι η νίκη μιας ομάδας επί της άλλης δηλ των έντεκα μεν απέναντι στους έντεκα δε και σαν τέτοιο απαιτεί τακτικές γι'αυτό υπάρχουν και οι προπονητές στις ομάδες ειδάλλως θα αμολάγανε οι παράγοντες κάθε ομάδας στο χορτάρι από έντεκα παίκτες και ο "θεός βοηθός"
Η Ιντερ δεν έπαιξε καθόλου αμυντικά
Αμυντικά ήταν τα συστήματα (ο θεός να τα κάνει συστήματα) των παλιών ιταλικών ομάδων, γνωστά σαν "κατενάτσιο"
Τότε έντεκα παίκτες μαζευόντουσαν μπροστά στην μεγάλη περιοχή τους και τραβάγανε κλωτσιές στην μπάλα να φύγει μακριά χωρίς κανένα σχέδιο και τακτική
Η Ιντερ του Μουρίνιο ακολούθησε τον νούμερο 1 κανόνα του ποδοσφαίρου :
"Εξουδετερώνω τα ατού του αντιπάλου και αναπτύσω τα δικά μου"
Αυτό και έγινε (για όσους τυφλούς δεν θέλουν να το δουν)
Αποτέλεσμα 2 ευκαιρίες όλες και όλες για την Μπάγερν και 5 για την Ιντερ και γιατί ;
Γιατί οι Ρόμπεν, Ολιτς κλπ δεν ήταν χώμα αλλά απλά εξουδετερωμένοι αντιθέτως από τους Μιλίτο και Σνάϊντερ οι οποίοι είχαν διδαχθεί ότι οι κεντρικοί αμυντικοί της Μπάγερν είναι για τα θηρία και ότι μπορούσαν να τους κάνουν κουτούς. Αυτό ακριβώς και έκαναν
Rebel Scum
23-05-10, 15:16
Παιδιά, άμα δεν καταλαβαίνετε τίποτα από ποδόσφαιρο αλλά τυφλώνεστε από τις προσωπικές φανατίλες και προτιμήσεις σας καλλίτερο είναι να σχολιάζετε θεάματα όπως τα Γκρηκ Αϊντολ ή τα Ντανσινγκ γουίθ δη Σταρ
Στο ποδόσφαιρο ο στόχος είναι η νίκη μιας ομάδας επί της άλλης δηλ των έντεκα μεν απέναντι στους έντεκα δε και σαν τέτοιο απαιτεί τακτικές γι'αυτό υπάρχουν και οι προπονητές στις ομάδες ειδάλλως θα αμολάγανε οι παράγοντες κάθε ομάδας στο χορτάρι από έντεκα παίκτες και ο "θεός βοηθός"
Η Ιντερ δεν έπαιξε καθόλου αμυντικά
Αμυντικά ήταν τα συστήματα (ο θεός να τα κάνει συστήματα) των παλιών ιταλικών ομάδων, γνωστά σαν "κατενάτσιο"
Τότε έντεκα παίκτες μαζευόντουσαν μπροστά στην μεγάλη περιοχή τους και τραβάγανε κλωτσιές στην μπάλα να φύγει μακριά χωρίς κανένα σχέδιο και τακτική
Η Ιντερ του Μουρίνιο ακολούθησε τον νούμερο 1 κανόνα του ποδοσφαίρου :
"Εξουδετερώνω τα ατού του αντιπάλου και αναπτύσω τα δικά μου"
Αυτό και έγινε (για όσους τυφλούς δεν θέλουν να το δουν)
Αποτέλεσμα 2 ευκαιρίες όλες και όλες για την Μπάγερν και 5 για την Ιντερ και γιατί ;
Γιατί οι Ρόμπεν, Ολιτς κλπ δεν ήταν χώμα αλλά απλά εξουδετερωμένοι αντιθέτως από τους Μιλίτο και Σνάϊντερ οι οποίοι είχαν διδαχθεί ότι οι κεντρικοί αμυντικοί της Μπάγερν είναι για τα θηρία και ότι μπορούσαν να τους κάνουν κουτούς. Αυτό ακριβώς και έκαναν
Μα δεν αμφισβητεί κανείς την τακτική της Ιντερ. Έχει όμως το δικαίωμα όποιος αγαπά το καλό, θεαματικό ποδόσφαιρο να προτιμά ομάδες όπως η Μπαρτσα και η Μπαγερν.
Μα δεν αμφισβητεί κανείς την τακτική της Ιντερ. Έχει όμως το δικαίωμα όποιος αγαπά το καλό, θεαματικό ποδόσφαιρο να προτιμά ομάδες όπως η Μπαρτσα και η Μπαγερν.
Μπλέκεις τα πράγματα
Η τακτική της Ιντερ προσφέρει καλό και θεαματικό ποδόσφαιρο διότι της επέτρεψε αφενός να κάνει την Μπαγερν να περιφέρει την μπάλα άσκοπα χωρίς λύσεις και προτάσεις και αφετέρου να φτιάχνει ευκαιρίες με εναλλαγές μπαλιών και θέσεων μεταξύ των παικτών της που ούτε μία στιγμή δεν έδειξαν οι γερμανοί (γιατί δεν μπορούσαν)
Κατάλαβε λοιπόν ότι το καλό και θεαματικό ποδόσφαιρο είναι εκείνο που δημιουργεί ευκαιρίες στην ομάδα και κλείνει τις πόρτες στον αντίπαλο και όχι εκείνο που παίζει η Α ή η Β ομάδα επειδή έτσι μας αρέσει
ΥΓ Προσωπικά δεν έχω συμπάθειες ή αντιπάθειες με καμία ομάδα είτε στην Ελλάδα είτε έξω. Βλέπω τον αγώνα και κρίνω από την εικόνα, δεν παθιάζομαι για τον ένα ή τον άλλο. Χέστηκα αν εχθές θα το έπαιρνε η Ιντερ ή η Μπαγερν. Καλό θέαμα ήθελα να δω σαν θεατής και φίλαθλος και τελικά το είδα. Από την Ιντερ αποκλειστικά
supermario
23-05-10, 18:08
Υπαρχει ομως αντικειμενικη δυσκολια στο να φθασει μια ομαδα κουλων σε τελικο CL. Το πλησιεστερο που εχει γινει ποτε σε κατι τετοιο τα τελευταια χρονια, ειναι η πορτο του 2004*. Μπροστα σε πανακριβες ισπανικες/γερμανικες/αγγλικες/ιταλικες ομαδες, ηταν το μονο "πειρατικο" (ειχε παρει και το uefa το 2003*). Δε λες οτι ειχε τους υπερπαικτες, απλα 3-4 πολυ καλες μοναδες (κυριως τον ντεκο να κανει παιχνιδι και τον μανις απο πισω να βαραει τα καρασουτα) και ενα δεμενο συνολο με απλα "καλους" παιχτες να τους πλαισιωνει - αλλα η δυναμη ηταν στο δεσιμο και την ομαδικοτητα.
Φυσικα η ομαδα μετα διαλυθηκε αφου της απομυζησαν ολο το δυναμικο (προπονητη*+παιχτες) με μεταγραφες. Αλλα κανενας απ'τους παιχτες που της πηραν δεν εκανε καριερα ως Ο παικτης... ακομα και ο ντεκο που ξεχωριζε, μετα, στη μπαρτσελονα, ηταν επισκιασμενος μπροστα σε ροναλτινιο κτλ.
* Μουρινιο
Χαχαχαχα! Εκει ναι! Συμφωνω. Αυτο οντως ειναι κατορθωμα και γι' αυτο τον παραδεχομαι.
Αλλα δεν θα τον παραδεχτω για το εκτρωματικο ποδοσφαιρο που παρουσιαζει μια ομαδα που μπορει να παιξει..."τονους" καλυτερο ποδοσφαιρο.
Οσο για τον φιλο που λεει οτι "κλαιγομαστε", ας διαβασει καλυτερα τα ποστ.
Δεν "κλαιγομαστε" για το οτι κερδισε η Ιντερ. Ηταν εμφανως καλυτερη της Μπαγερν και της αξιζε η νικη. Ας διαβασει λιγο παραπανω γιατι κλαιγομαστε.
Δεν ειμαστε ολοι φανατικοι οπαδοι, για να χαιρομαστε μονο οταν κερδιζει η ομαδα μας.
Καποιοι γουσταρουν και χαιρονται και οταν βλεπουν ωραιο ποδοσφαιρο.
Αλλα δεν θα τον παραδεχτω για το εκτρωματικο ποδοσφαιρο που παρουσιαζει μια ομαδα που μπορει να παιξει..."τονους" καλυτερο ποδοσφαιρο.
Συγχαρτήρια !!!!
Μόλις ανακάλυψες ότι η συγκεκριμμένη ομάδα με τους παίκτες που διαθέτει παίζει εκτρωματικό ποδόσφαιρο με προπονητή τον Μουρίνιο .....αλλά μπορεί να παίξει τόνους καλλίτερο ποδόσφαιρο με προπονητή εσένα
Κρίμα που δεν σε έχουν ακόμα ανακαλύψει οι παράγοντες για νε σε προσλάβουν και να δούμε και εμείς επιτέλους σπουδαία μπάλα και όχι μουρινιοκουλουβάχατα
Καποιοι γουσταρουν και χαιρονται και οταν βλεπουν ωραιο ποδοσφαιρο.
Το τι είναι ωραίο (κλπ) είναι θέμα καθαρά προσωπικής αισθητικής και δεν υπάρχουν παγκόσμιοι κανόνες που να ορίζουν ότι το "ωραίο" το δικό σου είναι καλλίτερο από το "ωραίο" το δικό μου οπότε είναι αν όχι χοντροειδής μπαρούφα, τουλάχιστον αφορισμός να τοποθετείς τον εαυτό σου σε αυτούς που γνωρίζουν και ξεχωρίζουν το "ωραίο" ποδόσφαιρο και στους υπόλοιπους τους "άσχετους" που διαφωνούν μαζί σου και δεν έχουν ιδέα από "ωραίο" ποδόσφαιρο
Ας αφήσουμε λοιπόν στην πάντα τις περί "ομορφιάς" παπαρολογίες και ας συγκεντρωθούμε στην ουσία
Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα στο οποίο κρίνεις τις κινήσεις και τις τοποθετήσεις των παικτών κάθε ομάδας, με ή χωρίς την μπάλα, ώστε να δημιουργήσουν κινδύνους στην αντίπαλη ομάδα και να πετύχουν γκολ και συνάμα να μειώσουν ή να εξαφανίσουν τους κινδύνους για την δική τους ομάδα
Ξαναδές τον αγώνα και σημείωνε ποιός και πόσες ευκαιρίες δημιούργησε και ποιός εξουδετέρωσε τον αντίπαλό του
Αυτά μετράνε και φυσικά είναι και στοιχεία μετρήσιμα και αντικειμενικά
Τα υπόλοιπα περί "ομορφιάς" είναι νάχαμε να λέγαμε γιατί δεν έχουμε επιχειρήματα
Rebel Scum
23-05-10, 21:41
Μπλέκεις τα πράγματα
Η τακτική της Ιντερ προσφέρει καλό και θεαματικό ποδόσφαιρο διότι της επέτρεψε αφενός να κάνει την Μπαγερν να περιφέρει την μπάλα άσκοπα χωρίς λύσεις και προτάσεις και αφετέρου να φτιάχνει ευκαιρίες με εναλλαγές μπαλιών και θέσεων μεταξύ των παικτών της που ούτε μία στιγμή δεν έδειξαν οι γερμανοί (γιατί δεν μπορούσαν)
Κατάλαβε λοιπόν ότι το καλό και θεαματικό ποδόσφαιρο είναι εκείνο που δημιουργεί ευκαιρίες στην ομάδα και κλείνει τις πόρτες στον αντίπαλο και όχι εκείνο που παίζει η Α ή η Β ομάδα επειδή έτσι μας αρέσει
ΥΓ Προσωπικά δεν έχω συμπάθειες ή αντιπάθειες με καμία ομάδα είτε στην Ελλάδα είτε έξω. Βλέπω τον αγώνα και κρίνω από την εικόνα, δεν παθιάζομαι για τον ένα ή τον άλλο. Χέστηκα αν εχθές θα το έπαιρνε η Ιντερ ή η Μπαγερν. Καλό θέαμα ήθελα να δω σαν θεατής και φίλαθλος και τελικά το είδα. Από την Ιντερ αποκλειστικά
Μάλλον άλλη έννοια του θεάματος ακολουθείς...το να μάθεις τους επιθετικογενείς παίκτες σου να παίζουν άμυνα και να χτυπούν στην κόντρα δεν ξέρω κανένα που να το θεωρεί θέαμα. Η Ιντερ απλά παίζει το κατενατσιο του 21ου πρώτου αιώνα.
Πρώτη φορά ακούω θεαματικό ποδόσφαιρο να νοείται αυτό που κλείνει τις πόρτες το αντιπάλου και εκμεταλλεύεται 3-4 ευκαιρίες που σου δίνονται στην επίθεση.
Και το λέω εγώ σαν φίλος της Ιντερ εδώ και 15 χρόνια.
Θεαματικό ποδόσφαιρο η Ίντερ, το ακούσαμε και αυτό. :rofl:
Δηλ ρε παιδια ποιο ειναι το θεαματικο ποδοσφαιρο και που υπαρχει αυτο το πραμα ..?
Ολα ειναι θεμα σκοπιμοτητας ,αποτελεσματος ..τα ρεστα ειναι Fουστες μπλε ,να'χαμε να λεγαμε..
Ο Μουρινιο απεδειξε γιατι ειναι απο τους καλυτερους..πεταξε την Μπαρτσελονα εξω σχεδον ευκολα..σιγα να μην εχανε απο τους ξυλοκοπους της Μπαγιερν..και διπλο να ηταν το ματς θα το κερδιζε κι αυτο στο Μοναχο..
Εβλεπα το ματς και τους θαυμαζα ..σαν κομπιουτερακια επαιζαν ..απολυτα συγκεντρωμενοι ..για μενα αυτο ειναι θεαματικο;)
Για τους αλλους που θελουν αλλο θεαμα υπαρχουν οι Harlems ,το Animal planet etc..
Aπορω επισης που παθιαζεστε για ξενες ομαδες..αλλο συμπαθειες κι αντιπαθειες του στυλ δεν γουσταρω τους Γερμανους η τους Σκωτσεζους π.χ κι αλλο αυτα που διαβαζω ..
@ ADSLgr.com All rights reserved.