PDA

Επιστροφή στο Forum : Champions League, UEFA και λοιποί Ευρωπαικοί αγώνες 2009-2010

Σελίδες : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10

subzer0
14-09-09, 16:59
Σε συνέχεια του προηγούμενου (http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=227781).
Μια και η περυσινή χρονιά έφυγε ας ξεκινήσουμε από εδώ τα σχόλια μας για την φετινή.
Οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις ξεκινάνε αύριο.
Let's go.

Linus
14-09-09, 17:07
Ανυπομωνώ να δω Ρεάλ :oneup:

Αν άξιζε όλο το νταβαντούρι του καλοκαιριού..

johnson
14-09-09, 20:36
Ανυπομονώ να δω πόσο χάλια θα παρουσιαστεί ο ΟΣΦΠ φέτος... έλεος.

Ανυπομονώ να δω την ΑΕΚ των λίγων χρημάτων και του Μπάγιεβιτς απέναντι σε ομάδες όπως η Έβερτον.

Ανυπομονώ να δω μια καλή πορεία από τον ΠΑΟ, γιατί φέτος είναι υπερπλήρης παντού εκτός από έναν πολύ καλό κεντρικό αμυντικό και έναν πολύ καλό τερματοφύλακα.

Ανυπομονώ, κλασσικά, να δω Ρεάλ αλλά και Ίντερ...

treli@ris
14-09-09, 20:41
Juve :clap:

hammer21
15-09-09, 14:47
-MU χωρις τον παιχτη κλειδι της τα τελευταια χρονια.Τι θα σκεφτει ο υψιστος Σερ?

-Juve, αν θα βρει τον παλιο καλο της εαυτο.

-Ρεαλ γιατι ειναι η καλυτερη ομαδα ολων των εποχων και φετος θα το αποδειξει εμπρακτα.:worthy:

-Ολυμπιακο, γιατι ο Μητσικωστας δεν θα κανει εκπομπη φετος.:twisted:

-Ποση συγκλιση θα γινει μεταξυ europa και cl οπως περηφανευεται ο μιχαλακης ο πλατινης.

-Και φυσικα ΑΕΚ, παντα πρεπει να βρισκουμε αφορμες να βριζουμε τον κοντο για τα λαθη του. :p

Gordito
16-09-09, 15:38
Eφερε μια ισοπαλια το ΑΠΟΕΛ και μας εχουν πρηξει τα @@.

Με τον Χιωτη, που εδιωξε η ΑΕΚ και ολους τους αλλους αμπαλους που εφυγαν απο το Πρωταθλημα μας.

Αθανατη Ελληνικη δημοσιογραφια!

Audie_Murphy
16-09-09, 15:39
και εγώ περίμενα να δω τον μπελούτσι να παίζει αλλα μάταια

Gordito
16-09-09, 15:42
Πολυ καλο παιχνιδι το Τσελσι-Πορτο.

Ρε λετε να τους δινουν καμια ντοπα;
Δεν εχω ματαδει τοσο πολυ τρεξιμο.

Audie_Murphy
16-09-09, 15:45

Ρε λετε να τους δινουν καμια ντοπα;
Δεν εχω ματαδει τοσο πολυ τρεξιμο.

όπως είπε και ο αλεξανδρής εκεί παίζουν ποδόσφαιρο εμείς ακόμη μπάλα

Gordito
16-09-09, 15:47
Να πεις τοτε στον Αλεξανδρη, που αρχισε να κρινει κιολας, οτι εδω στην μπαλα επαιζε και αυτος.

Επισης να του πεις οτι αν παιζαμε εδω ποδοσφαιρο και οχι μπαλα, ουτε στην Γ' Εθνικη δε θα ηταν ο πάναργος χασογκολης.

ΥΓ Νισαφι πια με τους wannabe μεγαλους προπονητες.

hammer21
16-09-09, 16:15
Δεν παυει να εχει δικιο ομως.;)

==

Αλλο και τουτο με το Χιωτη.Εκανε μετα το 2000 μια καλη εμφανιση και "προκαλει" και τον Ρεχαγκελ.Εδω δεν καλεσε το Ζηκο και το Στολτιδη που ειναι(ηταν) κλασεις ανωτεροι απο κατι Μπασιναδες και πολυ πιο σταθεροι....τον χιωτη θα καλεσει?

Audie_Murphy
16-09-09, 18:21
Να πεις τοτε στον Αλεξανδρη, που αρχισε να κρινει κιολας, οτι εδω στην μπαλα επαιζε και αυτος.

Επισης να του πεις οτι αν παιζαμε εδω ποδοσφαιρο και οχι μπαλα, ουτε στην Γ' Εθνικη δε θα ηταν ο πάναργος χασογκολης.

ΥΓ Νισαφι πια με τους wannabe μεγαλους προπονητες.
και τι αλλάζει κάτι? έχεις δει τι προπόνηση βγάζουν αυτά τα παιδιά στην αγγλία ακόμη και στην γερμανία?;)

wi fi thief
16-09-09, 20:39
.

μαπα ματς, επρεπε να βαλει μεσα τον παιχταρα τον μπελουτσι να χορτασουμε μπαλιτσα (οπως μονο αυτος ξερει...) :twisted:
σε εναμισι χρονο που θα προσαρμοστει στην πορτογαλια και θα τον βαζει μεσα, θα δουμε ωραιο ποδοσφαιρο...:p

treli@ris
16-09-09, 20:41
...και μετα θα ξαναγυρισει στην αγαπημενη του ομαδα για να κλεισει την καριερα του :p

Audie_Murphy
16-09-09, 21:16
μαπα ματς, επρεπε να βαλει μεσα τον παιχταρα τον μπελουτσι να χορτασουμε μπαλιτσα (οπως μονο αυτος ξερει...) :twisted:
σε εναμισι χρονο που θα προσαρμοστει στην πορτογαλια και θα τον βαζει μεσα, θα δουμε ωραιο ποδοσφαιρο...:p

κάπως δύσκολο μου φαίνεται να ΜΗΝ έχει πιάσει..
http://www.youtube.com/watch?v=V0ZbCDFwRZE
:p

wi fi thief
16-09-09, 21:19
:respekt: στο μαλλι το νικολα του τσιαντακη (all time classic) :worthy:

ολα τριγυρω αλλαζουνε κι ολα τα ιδια μενουν
και μενα τα μαλλακια του με λυνουν και
με λυνουν και με δενουν....

βασω αλαγιαννη: μπαινουμε στον υδροχοο

:p

DOU
16-09-09, 23:51
Μαπα το καρπουζι τη δευτερη μερα,δεν ειδαμε μπαλα,ειδικα το ιντερ-μπαρτσα ηταν πολυ μετριο.

opener
17-09-09, 00:03
Μαπα το καρπουζι τη δευτερη μερα,δεν ειδαμε μπαλα,ειδικα το ιντερ-μπαρτσα ηταν πολυ μετριο.
Εσυ εχασες που δεν ειδες την ματσαρα Ολυμπιακου-Αλκμααρ! :p :p:p

@ wi fi thief,
Αυτη ειναι η ομαδα που υποστηριζεις στην Ολλανδια;

wi fi thief
17-09-09, 00:05
@ wi fi thief,
Αυτη ειναι η ομαδα που υποστηριζεις στην Ολλανδια;

:oneup::respekt:

νομιζω καλυτερα να μη συζηταμε εδω για ματς που αφορουν ελληνικες ομαδες, μην κανουμε το νημα "επιστημονικο...":p

για το AZ να μιλησουμε την επομενη αγωνιστικη ;)

το μονο που θα πω ειναι οτι το συγκεκριμενο ματς θα μεινει αξεχαστο και σε μενα και στους ολλανδους, ειχαμε χρονια να ακουσουμε σειρηνες σε γηπεδο, εγω προσωπικα απο τον αγωνα ριζωμα-χρυσομηλια για τη Β' ΕΠΣΤ (μπαραζ ανοδου) το 1991
ααα ρε πως περνανε τα χρονια...:sorry:

subzer0
17-09-09, 00:08

Κι εγώ έριχνα κλεφτές ματιές σ' αυτό το ματς μια και είναι 2 αγαπημένες ομάδες.
Όντως μάπα το καρπούζι και δεν μου κάθεται ακόμα καλά ο Ιμπραϊμοβιτς στον τρόπο παιχνιδιού της Μπάρτσα.

@opener
Κι εγώ Αλκμααρ είμαι στην Ολλανδία.
Έχει τις καλύτερες βιτρίνες...για ψώνια. :p :p

wi fi thief
17-09-09, 00:11
@opener
Κι εγώ Αλκμααρ είμαι στην Ολλανδία.
Έχει τις καλύτερες βιτρίνες...για ψώνια. :p :p

:p:p:p
"βιτρινες" σε μαουνες στα καναλια μονο η ουτρεχτη εχει...:respekt:

opener
17-09-09, 00:13
:oneup::respekt:
Για εσενα που την ξερεις καλυτερα.
Εγω δεν την ξερω και δεν εχω γνωμη.

edit:
Μετα διαβασα αυτα που εγραψες απο κατω,
οποτε :x

treli@ris
17-09-09, 00:13
Χαλια μπαλα σημερα. Εκτος βεβαια απο το ματσακι Λιεγη-Αρσεναλ που ειχε και 5 γκολ.

subzer0
17-09-09, 00:14
:p:p:p
"βιτρινες" σε μαουνες στα καναλια μονο η ουτρεχτη εχει...:respekt:

Ναι , ναι , ναι. :respekt: :worthy:
Η Ουτρέχτη έρχεται δεύτερη στις προτιμήσεις των βιτρινών αν και ποδοσφαιρικά , το 2004 που ήμουνα 7 μήνες Ολλανδία είχα βγάλει εκεί κάρτα και πήγαινε να δω μπάλα.

Πάντα για ψώνια μιλάμε βέβαια για τις βιτρίνες. :p

wi fi thief
17-09-09, 00:23
Πάντα για ψώνια μιλάμε βέβαια για τις βιτρίνες. :p

ξερεις ποση βενζινη εχω καψει βολτα πανω κατω στο καναλι μεχρι να ανοιξουνε οι καλες κουρτινες?
ασε που αλλοι ερχοντουσαν με ποδηλατα...
(εκτος αν μιλας για βιτρινες τυπου "break" και "bordeaux" :twisted:)
καλη φαση ρε φιλε, κι εγω στο galgenwaard ειχα μια χρονια καρτα, οταν επαιζε ο ντε μολ (και πολλα χρονια παρκαρα εκει το αυτοκινητο και επαιρνα λεωφορειο για το κεντρο)
κατσε να δεις που θα βγουμε και ξαδελφια στο τελος...:p

subzer0
17-09-09, 00:39
ξερεις ποση βενζινη εχω καψει βολτα πανω κατω στο καναλι μεχρι να ανοιξουνε οι καλες κουρτινες?
ασε που αλλοι ερχοντουσαν με ποδηλατα...
(εκτος αν μιλας για βιτρινες τυπου "break" και "bordeaux" :twisted:)
καλη φαση ρε φιλε, κι εγω στο galgenwaard ειχα μια χρονια καρτα, οταν επαιζε ο ντε μολ (και πολλα χρονια παρκαρα εκει το αυτοκινητο και επαιρνα λεωφορειο για το κεντρο)
κατσε να δεις που θα βγουμε και ξαδελφια στο τελος...:p

Και οι χειρότερες βιτρίνες στην Χάγη.
Ή όπως έλεγε ένας:
- πήγα Den Haag
- Α ,ναι? Τι έλεγε η Χάγη?
- Δεν πήγα Χάγη. Πήγα στο Den Haag. :rofl: :rofl:

Ήταν απίστευτοι αυτοί οι 7 μήνες στην Ολλανδία τότε. Αύγουστος-2004 - Φεβρουάριος 2005.
Δεν είναι να το συζητάμε. Εσύ τα ξέρεις καλύτερα. :oneup:

wi fi thief
17-09-09, 00:40
ντεν αχχχ :p

wi fi thief
17-09-09, 13:11
το καρφωσε χτες ο ντιρκ :cool:
στον τελικο θα βαλει δυο στον κλαψιαρη και στα κακά :twisted:

Linus
17-09-09, 13:23
το καρφωσε χτες ο ντιρκ :cool:
στον τελικο θα βαλει δυο στον κλαψιαρη και στα κακά :twisted:

Αν φτάσει τελικό βέβαια...

Η Ρεάλ :p

subzer0
17-09-09, 20:12
Ρε παιδιά.
Τι είναι αυτό με εκείνον τον επόπτη στην γραμμή του άουτ? :what: :confused:
Που ζω?

TTB
17-09-09, 21:10
Ρε παιδιά.
Τι είναι αυτό με εκείνον τον επόπτη στην γραμμή του άουτ?
Που ζω?

Πείραμα, ελέγχει την τελική γραμμή και έχει άποψη για όσα γίνονται στην περιοχή από αντίθετη γωνία σε σχέση με το διαιτητή και την μακρινή πλευρά του επόπτη.

UEFA Europa League to provide testing ground for IFAB additional assistant referees experiment (http://www.uefa.com/multimediafiles/download/pressrelease/uefa/uefamedia/87/94/10/879410_download.pdf)

treli@ris
18-09-09, 00:54
Ρε παιδιά.
Τι είναι αυτό με εκείνον τον επόπτη στην γραμμή του άουτ? :what: :confused:
Που ζω?

Αντι να χρησιμοποιησουν ηλεκτρονικες μεθοδους ειπανε να πληρωνουν 2 διαιτητες παραπανω. Καλο παντως φαινεται. Σε καποιες φασεις βοηθησαν.

hammer21
18-09-09, 12:01
Εστω και βραχυπροθεσμα θα περιορισει τα θεατρα.

wi fi thief
18-09-09, 16:48
Εστω και βραχυπροθεσμα θα περιορισει τα θεατρα.

και οχι μονο ;)
ειναι πολυ πιο πρακτικο, πιο ευκολο στην εφαρμογη (και πιο ποδοσφαιρικο) απο τα "ηλεκτρονικα μεσα"

subzer0
19-09-09, 23:12
Με τι καρδιά να βγεις έξω Σάββατο βράδυ , να δεις κανά κοριτσάκι με μίνι να χορεύει πάνω στα μπαρ , όταν έχει Barcelona στην τηλεόραση? :sorry:

Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα βγω όμως.

mach
20-09-09, 10:18
Εγώ πάντως πέτυχα τυχαία τη Μπαρτσελόνα και φχαριστήθηκα παιχνίδι. Ειδικά το πρώτο ημίχρονο ήταν από άλλο κόσμο. Τυχεροί οι Ισπανοί που βλέπουν ΜΠΑΛΑ κάθε εβδομάδα και όχι την αηδία που του Ελληνικού πρωταθλήματος.

wi fi thief
20-09-09, 10:48
Εγώ πάντως πέτυχα τυχαία τη Μπαρτσελόνα και φχαριστήθηκα παιχνίδι. Ειδικά το πρώτο ημίχρονο ήταν από άλλο κόσμο. Τυχεροί οι Ισπανοί που βλέπουν ΜΠΑΛΑ κάθε εβδομάδα και όχι την αηδία που του Ελληνικού πρωταθλήματος.

εγω ξεχαστηκα αλλα ευτυχως ειδα το ποστ του subzer0
ειδα τον αγωνα απο το 4-0 και μετα, και δεν χαλαστηκα καθολου που εχασα 4 γκολ
οι ανθρωποι εχουνε αλλαξει στην πραξη το κλασσικο "το γκολ ειναι η πεμπτουσια στο ποδοσφαιρο"...
χαιρεσαι να βλεπεις ακομα και τις πασιτσες στο κεντρο...
μακαρι να μπορουσε να παιξει και η ομαδα μου λιγο απο τη μπαλα που επαιξε η ατλετικο (εστω και μετα το 4-0 και ας μην τσιμπησε ποντακια) και δεν με νοιαζουνε οι δηθεν συντριβες απο ομαδες αλλου επιπεδου... (θα ημουνα υπερβολικος αν ελεγα αλλου συμπαντος?)
δεν θελω να βρισω τη μπαρτσα συγκρινοντας την με ο,τιδηποτε εστω και αν δεν ειδα τι εκανε μεχρι το 4-0, μπορω να το φανταστω (?)

που ειναι η μπαλα? οεο που ειναι η μπαλα?
(ισως το πιο σωστο ελληνικο συνθημα εβερ, περιγραφει ακριβως το ελληνικο κλωτσοσφαιρο αν ερμηνευτει σωστα)

ρε αντε αντιόθ ρεεεε! :(

hammer21
20-09-09, 12:12
Που ειχε μπαρτσελωνα ρε παιδια?:hmm:

Linus
20-09-09, 12:14

Έριξε μια πεντάρα (http://www.fcbarcelona.com/web/english/futbol/temporada_09-10/arxiu_partits/lliga/jornada03/Barcelona_At.Madrid/partit.html), συνηθισμένα πράγματα μωρέ :p

TTB
20-09-09, 12:19
ΣΚΑΙ, κάθε Σάββατο έχει το ματς των 23:00, τα άλλα της primera τα έχει το connex :down:

Για το φλιπεράκι της Μπάρτσα τι να πει κανείς, αν τους βγει το ματς ο αντίπαλος θέλει άβακα για να μη χάσει το σκορ. Είπαμε, άλλο άθλημα

hammer21
20-09-09, 12:20
Στο λινκ που μου εδωσες ειχε stream?

........Auto merged post: hammer21 πρόσθεσε 0 λεπτά και 43 δευτερόλεπτα αργότερα ........

ΣΚΑΙ, κάθε Σάββατο έχει το ματς των 23:00, τα άλλα της primera τα έχει το connex :down:

Για το φλιπεράκι της Μπάρτσα τι να πει κανείς, αν τους βγει το ματς ο αντίπαλος θέλει άβακα για να μη χάσει το σκορ. Είπαμε, άλλο άθλημα

ΩΩΩΩ, αληθεια ιδεα δεν ειχα?Ευχαριστω για την πληροφορια.:oneup:

mach
20-09-09, 13:12
χαιρεσαι να βλεπεις ακομα και τις πασιτσες στο κεντρο...
μακαρι να μπορουσε να παιξει και η ομαδα μου λιγο απο τη μπαλα που επαιξε η ατλετικο (εστω και μετα το 4-0 και ας μην τσιμπησε ποντακια) και δεν με νοιαζουνε οι δηθεν συντριβες απο ομαδες αλλου επιπεδου... (θα ημουνα υπερβολικος αν ελεγα αλλου συμπαντος?)

Είναι αδύνατο να παίξει ελληνική ομάδα τέτοια μπάλα. Όχι μόνο λόγω ικανοτήτων αλλά και λόγω νοοτροπίας.

Π.χ στο πρώτο γκολ, βγαίνει στη περιοχή μπαλιά διαβήτης στον Ζλάταν. Παρά το στενό μαρκάρισμα, ο τύπος συνεχίζει ακάθεκτος τσιμπώντας τη μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα, σαν να έκανε πλάκα σε προπόνηση.

Στην Ελλάδα, οι Ντιόγκο/Σαλπιγγίδης/Μπλάνκο θα είχαν βουτήξει θεαματικά, δίχως δεύτερη σκέψη. Και όταν ο Ζλάταν πανηγύριζε τη γκολάρα, οι δικοί μας θα κοίταζαν αγριεμένοι το διαιτητή απαιτώντας πέναλτι ενώ ο Βαρούχας θα εξέταζε τη φάση κάνοντας το μοντάζ του αγώνα στη ΝΕΤ :clap:

Kokostas
20-09-09, 13:17
Δυστυχώς η ομάδα μπασκετ έχασε πάλι απο την Ισπανία. Η γκίνια δεν έσπασε.

hammer21
20-09-09, 13:32
Λαθος thread φιλος:p:D

TTB
23-09-09, 09:48
Άλλο ένα θύμα, σε επτά λεπτά μπουμ μπουμ μπουμ (http://contra.gr/Soccer/Spain/Primera/250676.html), γεια σας. Ειδικά το 2ο :worthy:

Audie_Murphy
23-09-09, 10:15
στο τέλος θα γελάσουμε που δεν θα μπορούν να βάζουν γκολ..

opener
01-10-09, 07:11
...
για το AZ να μιλησουμε την επομενη αγωνιστικη ;)

Η αγωνιστικη τελειωσε.
Περιμενω..... :whistle:

Ειμαι της γνωμης οτι αλλη η AZ του Φαν Γκααλ και αλλη η ΑΖ του Κουμαν.

wi fi thief
01-10-09, 08:16
Η αγωνιστικη τελειωσε.
Περιμενω..... :whistle:

Ειμαι της γνωμης οτι αλλη η AZ του Φαν Γκααλ και αλλη η ΑΖ του Κουμαν.

αν και δεν ειδα το ματς, μαλλον σωστη εντυπωση εχεις :hmm:
λειπει πολυ και ο ντε ζεου
πιστευω παντως πως το αλκμααρ μπορει (και πρεπει, για το καλο του ποδοσφαιρου) να προκριθει :cool:
ειναι ικανο να παρει διπλο και μεσα στην αρσεναλ και φυσικα μεσα στη λιεγη
τα αποτελεσματα που εφερε μεχρι τωρα (και ειδικα αυτο μεσα στο καραισκακη) το αδικουν :)

η ομαδα (συμφωνα με τους οπαδους της) ητανε καλη με την λιεγη και αισιοδοξουν:

Goed voetbal, strijd, en vooral 'schwung'. Het lijkt weer de goede kant op te gaan met AZ. Helaas geen overwinning op Standard, maar we hoeven ons zeker niet te schamen.

Good football, fight, and especially "panache". It seems like the right way to go to AZ. Unfortunately, no victory at Standard, but we certainly do us no shame. Saturday awaits the next major task: NAC is visiting Alkmaar.

http://www.azfanpage.nl/

opener
01-10-09, 09:56
..
πιστευω παντως πως το αλκμααρ μπορει (και πρεπει, για το καλο του ποδοσφαιρου) να προκριθει :cool:
ειναι ικανο να παρει διπλο και μεσα στην αρσεναλ και φυσικα μεσα στη λιεγη
...
η ομαδα (συμφωνα με τους οπαδους της) ητανε καλη με την λιεγη και αισιοδοξουν
.... μετα τους παραπανω αγωνες, θα σε περιμενω ξανα! ;)

... οπως αισιοδοξεις και συ για την ΑΕΚ; :p:p:p

wi fi thief
01-10-09, 10:27
.... μετα τους παραπανω αγωνες, θα σε περιμενω ξανα! ;)

ΟΚ, αρκει να τους δω :p
δεν ειδα κανεναν αγωνα :oops: (μονο την αρσεναλ και αυτο με μπιριμπα στο καφενειο :cool:)
και λιγο μπαγερν χτες, το β' σουπα :down:

@ ADSLgr.com All rights reserved.