PDA

Επιστροφή στο Forum : Καθυστερηση στην καθυστερηση...!!!

Σελίδες : [1] 2 3

boneco
17-02-06, 16:59
Εγω εδωσα την αιτηση στην forthnet την Τεταρτη 8 Φεβρουαριου και μπαινω στο site και λεει οτι η forthnet εστειλε την αιτηση στον οτε στις 16 Φεβρουαριου!!Ειναι δυνατον να χανω 5 εργασιμες μερες ετσι για την πλακα??!!Και να φανταστειτε οτι πηγα εγω ο ιδιος και εδωσα την αιτηση στα γραφεια της forthnet!!Που να την εστελνα και ταχυδρομικως!!Δηλαδη πλεον μας βαζουν σε αναμονη ακομα και στην αποστολη της αιτησης?Ελεος εχω να πω!!Καλα το οτι δεν υπαρχουν πορτες στην περιοχη μου δεν το συζηταω...(ανω τουμπα-θεσ/νικη)...οποτε καλο Πασχα τωρα!!:cry:

papdoux
17-02-06, 17:12
Μπορεις να κανεις αιτηση ακυρωσης και να ζητησεις τα λεφτα σου πισω αφου δεν υπαρχουν πορτες.

JoeBar
17-02-06, 21:53
Το έχουμε ξαναπει. Πόρτες μπάινουν από τον ΟΤΕ κάθε 15 μέρες περίπου.

willow
17-02-06, 22:38
Και εμεις το εχουμε ξαναδιαβασει,αλλα ξερεις ποσοι φοιτητες στην Τουμπα ειναι στην αναμονη?Συμφωνα με τεχνικο εκατονταδες.Οποτε με απλες μαθηματικες διεργασιες,χωρις βεβαια να ξερω ποσες πορτες ανοιγουν ανα 15μερο,υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να μην παρεις συνδεση με το πρωτο ανοιγμα και να περιμενεις αλλες 15 ημερες...Συν την μια εβδομαδα που εχασε ο φιλος Bοneco παμε στον 1 1/2 μηνα..αν ολα πανε καλα ε?

willow

teo_L20
17-02-06, 22:46
Υπομονή κόντρα στην υπομονή.
Καποια πραγματα παραμένουν ίδια!

Tem
18-02-06, 11:36
Υπομονή κόντρα στην υπομονή.
Καποια πραγματα παραμένουν ίδια!
και όχι μόνο ίδια αλλά και χειρότερα...:mad:

persival
18-02-06, 12:09
Τι πόρτες... εδώ έχω κάνει στον ΟΤΕ αίτηση για γραμμή (απλή, pstn) και έχουν περάσει 10-12 μέρες και ακόμα τίποτα... φαντάζομαι όταν κάνω και την αίτηση για DSL... καλό Πάσχα πάει η δουλειά... Η πλάκα είναι πως όταν έκανα την αίτηση για γραμμή, τα dslam και για pstn και για isdn ήταν κατειλλημένα κατα 5 - 10% περίπου... να δω αν θα προλάβω...

Tem
18-02-06, 18:08
Τι πόρτες... εδώ έχω κάνει στον ΟΤΕ αίτηση για γραμμή (απλή, pstn) και έχουν περάσει 10-12 μέρες και ακόμα τίποτα... φαντάζομαι όταν κάνω και την αίτηση για DSL... καλό Πάσχα πάει η δουλειά... Η πλάκα είναι πως όταν έκανα την αίτηση για γραμμή, τα dslam και για pstn και για isdn ήταν κατειλλημένα κατα 5 - 10% περίπου... να δω αν θα προλάβω...
μπα τοΠάσχα είναι πολύ κοντά. Υπολόγιζε πολύ αργότερα αν λάβουμε υπόψη τα τωρινά χάλια με τις πολλές καθυστερήσεις.

Mill
20-02-06, 06:25
Ελλαδα η χωρα της μπανανας...:down:

Tem
20-02-06, 08:44
εγώ έχω 12 μέρες που έκανα αίτηση για αναβάθμιση απο 512 σε 1024 και ακόμα τίποτα. Και να φανταστείς ότι πριν από λίγο καιρό κάτι τετοιο γινόταν σε 3-4 μέρες.

persival
20-02-06, 17:05
Σήμερα, μετά κόπων και βασάνων, μπήκε η γραμμή απο τον ΟΤΕ και έγινε και η αίτηση στη Forthnet. Είδωμεν!

willow
20-02-06, 20:13
χα σου την σκασαμε...εμεις μετραμε ηδη 2-3 εργασιμες μερες στον ΟΤε :up:
Τουμπα μενεις?Εδω ειναι τραγικα τα πραγματα..Ποιο πιθανο ειναι να φας πορτα στον οτε παρα αν πας σε μαγαζι στην παραλια ξυπολιτος με μαγιο και ας ειναι και αποκριες:lol:

willow

JoeBar
20-02-06, 20:37
εγώ έχω 12 μέρες που έκανα αίτηση για αναβάθμιση απο 512 σε 1024 και ακόμα τίποτα. Και να φανταστείς ότι πριν από λίγο καιρό κάτι τετοιο γινόταν σε 3-4 μέρες.
Γιατί δεν υπάρχουν πόρτες στο dslam σου;

TearDrop
20-02-06, 21:48

Μου φαίνονται πολλές οι 12 ημέρες. Εμένα η μετατροπή απο 384 σε 512 έκανε λιγότερο απο μια βδομάδα. Δευτέρα τους έστειλα email, την Παρασκευή η γραμμή συγχρόνιζε στα 512.

Tem
20-02-06, 22:28
Μου φαίνονται πολλές οι 12 ημέρες. Εμένα η μετατροπή απο 384 σε 512 έκανε λιγότερο απο μια βδομάδα. Δευτέρα τους έστειλα email, την Παρασκευή η γραμμή συγχρόνιζε στα 512.
και σε μένα το ίδιο είχε γίνει σε αντίστοιχη αναβάθμιση αλλά τώρα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί καθυστερούν τώρα

Tem
20-02-06, 22:30
Γιατί δεν υπάρχουν πόρτες στο dslam σου;
δεν νομίζω να υπάρχει τέτοιο πρόβλημα

theodoros2004
20-02-06, 22:42
Και ελλειψη να υπαρχει καθε 20 μερς περιπου μπαινουν καινουργιες...

Tem
20-02-06, 22:52
Και ελλειψη να υπαρχει καθε 20 μερς περιπου μπαινουν καινουργιες...
να δούμε πόσο θα πάει ακόμα

JoeBar
20-02-06, 23:15
να δούμε πόσο θα πάει ακόμα
Ξαναπάρε τους τηλέφωνο. Νομίζω οτί πέρασες το όριο που σου είχαν πει.

Tem
21-02-06, 10:05
Ξαναπάρε τους τηλέφωνο. Νομίζω οτί πέρασες το όριο που σου είχαν πει.
αυτό θα κάνω. Θα 'ελεγα ότι πιθανόν να είχε χαθεί η αίτησή μου αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί αφού με είχαν ενημερώσει για την παραλαβή της αίτησης.

Tem
21-02-06, 16:38
τελικά δεν μπόρεσα να επικοινωνήσω και αναγκάστηκα να τους στείλω mail με το οποίο ζήτησα ακύρωση της αναβάθμισης . Αρκετά πια με την αηδία αυτή. Και σε τελική ανάλυση τι να την κάνω την αναβάθμιση. Δέν έχει νόημα να πληρώσεις παραπάνω και να πάρεις ταχύτητες 512:twisted:

boneco
22-02-06, 22:35
Hello again...ειμαι ο boneco (ειχα κανει αρχικα αυτο το ποστ) και δεν μου εφτανε η καθυστερηση στα γραφεια της forthnet τωρα εχω κι αλλα!Πηρα σημερα τηλεφωνο στο 1242 και μου ειπε ο τυπος που μιλησα οτι η αιτηση μου δεν υπαρχει στον οτε!!Παιρνω καπακι στη forthnet και μου λεει οτι εχουν στελει την αιτηση μου στον οτε απλα μπορει να εχουν μπερδευτει στα γραφεια και μπορει να μην εχει παει ακομα στα κεντρικα και να ειναι στην καρολου (ουτε ξερω τι ειναι αυτο...!!!),να μην ανησυχω και αλλα τετοια κουλα!!Τι να κανω??Που να ψαξω την αιτηση μου?Μηπως να απευθυνθω στην Νικολουλη?!:evil: Λεω να παρω αυριο στον οτε και να τους πω...''αν δε βρειτε την αιτηση μου,δεν κλεινω το τηλεφωνο!''Ποιος μπορει να φταιει για ολο αυτο το μπαχαλο??

Mill
24-02-06, 06:36
Παρε τηλ στην Forthnet και πες να μαθουν τι εγινε με την αιτηση.Ειναι δικη τους δουλεια να μαθουν.

Ετσι και αλλιως θα περιμενεις.

boneco
24-02-06, 16:28
Το θεμα ειναι οτι προς το παρον εχουν περασει 6 εργασιμες οποτε λογικα δεν υπαρχει λογος να ανυσηχω...απλα οταν μου λεει οτι δε βρισκουν την αιτηση μου στον οτε λεω τι παιζεται...??!!!Πηρα και στη forthnet και μου ειπαν να μην ανησυχω,οτι η αιτηση εχει σταλει και αλλα τετοια.Τεσπα,το μονο που μπορω να κανω ειναι υπομονη και να παιρνω συχνα πυκνα τηλ για να τους πρηζω!Παντως εχτηεσ πηρα παλι στη forthnet ρωτισα ''αν εχει οντως χαθει η αιτηση μου και θελω να κανω μια καινουρια πως θα μαθω οτι χαθηκε''??Και μου λεει ''αυτο δε το ξερω''!!!
LOOOOOOOOOOOOOL...:worthy:

johnvam
25-02-06, 11:57
Παιδιά και εγώ έμεινα έξω...... Δεν πρόλαβα.... Σήμερα μου είπαν απο ΟΤΕ οτι δεν έχει πλέον πόρτες.... Και είχα κάνει αίτητη με Forthnet 1024/256 Static..... Ας ελπίσουμε οτι θα βάλουν καινούργιες πόρτες σύντομα....

Grad
02-03-06, 15:25
Έχω κάνει αίτηση για "ADSL in-a-box" 3+3 από τις 20 Ιανουαρίου. Μέχρι σήμερα η σύνδεση δεν έχει ενεργοποιηθεί όπως φαίνεται και στο συνημμένο. Μπορώ να πάρω τα λεφτά μου πίσω και να πάω στη Vivodi; Ποιές είναι οι νόμιμες ενέργειες που μπορώ να κάνω;

teodor_ch
02-03-06, 15:30
αν βιάζεσαι μόνο στη βιβόντι μη πάς!
δε λέω ότι φταίει η βιβόντι εξ ολοκλήρου αλλά και ο οτε που τη σαμποτάρει\

edit:

το γρηγορότερο θα ήταν γραμμή ΟΤΕ και συνδρομή forthnet που τη βγάζουν σε λίγες ώρες

persival
02-03-06, 15:32
Χωρίς να θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου μιας και δεν είμαι σίγουρος, νομίζω αν πας με το πακέτο στη forthnet θα τα πάρεις τα λεφτά σου.
Το θέμα όμως είναι οτι δεν φταίει η Forthnet που δεν έχει πόρτες ο ΟΤΕ... Άρα δεν θα έχει και κανένας άλλος πάροχος εκτός αν μπορείς να βάλεις vivodi, σε δική της όμως γραμμή...

papdoux
02-03-06, 15:36
Νομιζω οτι το γραφει το συμβολαιο οτι αμα δεν υπαρχουν πορτες τοτε ο συνδρομητης μπορει να ζητησει τα λεφτα του πισω

Lagman
02-03-06, 22:14
Έχει συμβεί και σε άλλους να περιμένουν τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα σε κοντινές περιοχές ;

adsl in the box...

yannis1967
03-03-06, 00:54
Έχει συμβεί και σε άλλους να περιμένουν τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα σε κοντινές περιοχές ;

Μέχρι και το τέλος Μαρτίου θα υπάρχει έλειψη σε κάποιες περιοχές.
Είναι καθαρά θέμα αστοχίας στον προγραμματισμό του ΟΤΕ.

Υπομονή.

Γιάννης

boneco
03-03-06, 02:15
Το μονο που με κραταει παντως ειναι οτι και ο φιλος persival εχει το ιδιο προβλημα μ'εμενα οποτε περιμενω να δω τι θα γινει και με τη δικη του περιπτωση...Ετσι κι αλλιως τη δευτερα ληγουν και οι 12 εργασιμες για μενα και αν εξακολουθουν να μη βρισκουν την αιτηση μου στον οτε και η forthnet εχει αγνοια επι του θεματος σκεφτομαι να ζητησω τα λεφτα μου πισω...

Μονο στην Ελλαδιτσα μπορεις να ερθεις σε τετοια απογνωση και να μην υπαρχει κανενας να σου δωσει λυση...:clap:

vaskald
03-03-06, 12:23
Αν μπορεί κάποιος ας με πληροφορήσει για το επόμενο. Μπορεί κάποιος να αξιώσει τα λεφτά του πίσω εάν δεν έχει ακόμα συνδεθεί ?? Έχω αγοράσει το adsl-in-a-box από τις 13/02/2006 και το θέμα έχει κολήσει στις πόρτες του ΟΤΕ. Μένω Ν.Σμύρνη και δεν βλέπω να με συνδέουν ενώ συνεχίζω να μένω πίσω στη δουλειά μου εξαιτίας τους. Υπάρχει κάποια διαδικασία για να πάρω τα λεφτά μου πίσω ? Ποιά είναι αυτή ? Αν κάνω αίτηση ακύρωσης θα ακυρωθούν όλες οι αιτήσεις μου ή θα βρεθώ να πληρώνω για γραμμή που δεν χρησιμοποιώ? Είναι κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

vaskald

persival
03-03-06, 15:02
Απο έναν υποστηρικτή της Forthnet, για την εταιρία που εδώ και χρόνια επαινώ για λόγους ποιότητας αλλά και λόγους εντοπιότητας...

Ιστόρικό, τα συμπεράσματα δικά σας:

6/2/06: Αγορά απο Πλαίσιο πακέτου Adsl in a Box 384/128 (3+3)
17/2/06: Εγκατάσταση Γραμμής PSTN απο ΟΤΕ (στο χώρο διαμονής λόγω εποχιακού επαγγελματος)
20/2/06: Αποστολή αίτησης στην Forthnet
21/2/06: Αποστολή αίτησης απο Forthnet στον ΟΤΕ
1/3/06 Επικοινωνία με Forthnet/134/1242/Forthnet για να καταλήξουμε στο οτι ενώ 134 + 1242 δεν έβλεπαν καμμία αίτηση στη συγκεκριμένη γραμμή, η Forthnet έλεγε πως όλα πάνε ρολόι.
3/3/06, Σήμερα: Με καλούν απο Forthnet για να μου πουν οτι η αίτηση μου απορρίφθηκε απο τον ΟΤΕ γιατί κάτι ήταν λάθος στα στοιχεία και αν θέλω να την προωθήσουν ξανά. Λέω θα σας καλέσω μετά που θα μιλήσω με τον ΟΤΕ. Στο 134 μου λένε τα στοιχεία κανονικότατα. Παίρνω και στο 1242 και τους λέω την ιστορία και μετά απο 5λεπτη αναμονή μου λέει ο υπάλληλος με πάσα βεβαιότητα οτι "ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ. Η FORTHNET ΣΑΣ ΛΕΕΙ Ψ Ε Μ Α Τ Α", λέξη προς λέξη. Μάλιστα μου λέει στην περιοχή σας υπάρχουν και αρκετές πόρτες διαθέσιμες. Ε, πάιρνω ξανα την κυρία Χ στη Forthnet και μου λέει έχω το email απο τον ΟΤΕ που λέει πως η αίτησή σας απορρίφθηκε. Τη ρωτάω, μπορείτε να μου το προωθήσετε αυτο το email για να κάνω τις κινήσεις μου στον ΟΤΕ; Όχι μου λέει, είναι εσωτερικό στοιχείο της εταιρίας και δεν μπορώ να το δώσω. Ε και τι μπορω να κάνω εγώ τώρα ρωταω; Μόνο να την προωθήσουμε ξανά την αίτηση λέει. Και αν δεν γίνει (δήθεν) πάλι δεκτή, τι θα κάνω εγώ; Τίποτα δεν μπορείτε να κάνετε μου λέει. Θέλω τα λεφτά μου πίσω της λέω, να κάνω αίτηση στον ΟΤΕ για ADSL και μετά να πάρω συνδρομή. Δεν μπορείτε μου λέει...

Σε τελική ανάλυση με ρωτησε αν θέλω να επανα-προωθήσει την άιτηση και της είπα ΟΧΙ. ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ, ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ! Πιστεύω οτι η όλη ιστορία είναι απλά μια αμέλεια της Forthet και απλά ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ.

Εσείς τι λέτε; προτείνετε κάτι άλλο; Δεν μπορώ να περιμένω ακόμα ένα μήνα (γιατί οι 12 εργάσιμες είναι 20 μέρες) και λόγω δουλειάς που την χρειάζομαι αλλά και γιατί ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΩ Forthnet μετά απο αυτη την κοροϊδία.

Ευχαριστώ που με ακούσατε, θα σκάσω απο το κακό μου!
:evil: :evil: :evil: :evil:

boneco
03-03-06, 15:13
Η ανοργανωσια σε ολο της το μεγαλειο!!Κι εγω πιστευω οτι η forthnet φταιει και το πιο σωστο ειναι να ζητησεις τα λεφτα σου πισω και να κανεις μια αιτησουλα στον οτε που θα εισαι και σιγουρος οτι ολα θα πανε καλα (αφου εχεις και πορτες...)!!Κι εγω το ιδιο θα κανω δηλαδη...

Καλη συνεχεια...;)

Lagman
03-03-06, 21:10
Νομιζω οτι το γραφει το συμβολαιο οτι αμα δεν υπαρχουν πορτες τοτε ο συνδρομητης μπορει να ζητησει τα λεφτα του πισω
Οπότε δεν λένε την αλήθεια και τελειώνει η ιστορία , και να μην έχουν διαθέσιμες θα λένε ότι έχουν για να μην χάνουν χρήματα .

Η ανοργανωσια σε ολο της το μεγαλειο!!Κι εγω πιστευω οτι η forthnet φταιει και το πιο σωστο ειναι να ζητησεις τα λεφτα σου πισω και να κανεις μια αιτησουλα στον οτε που θα εισαι και σιγουρος οτι ολα θα πανε καλα (αφου εχεις και πορτες...)!!Κι εγω το ιδιο θα κανω δηλαδη...

Καλη συνεχεια...
Εγώ σκέφτομαι επειδή η forthnet έχει πάρει τα πάνω τής ο Οτε την σαμποτάρει για να κερδίσει έδαφος.

Εφόσον έχουν αρκετές αιτήσεις αυτές τις ημέρες , γιατί δεν ενημερώνουν σωστά το προσωπικό τους ; και αυτοί με την σειρά τους να ενημερώνουν τους πελάτες ;
Να πούνε ξέρετε κάτι κύριε φουφουτε σύμφωνα με τις αιτήσεις που έχουμε αυτό τον μήνα και σύμφωνα με τις δυνατότητες των συνεργείων του οτε θα πάρει 2μήνες η ενεργοποίηση τής γραμμής σας ...

Υπάρχει κάποιο χρονικό όριο για το οποίο δεν δικαιολογείτε η forthnet να έχει ενεργοποιήσει την adsl στον πελάτη του ; αν ναι ποίο ;

Το ωραίο είναι ότι από τον οτε μου είπαν ότι αν είχα πάρει otenet τώρα θα είχε ενεργοποιηθεί ...

Αν λέω κάτι λάθος διορθώστε με ,

Ευχαριστώ

boneco
10-03-06, 03:27
Δε ξερω παιδια αλλα νιωθω οτι εχω αρχισει να μπαινω σε ενα δρομο σιγα-σιγα...μετα απο τοση καθυστερηση και αναμονη (απο τις 6/02 η αιτηση) πιστευω πως,αν οχι αυριο,τη δευτερα θα εχω κι εγω adsl!!Ναι ειναι γεγονος...αφου χρησιμοποιησα οτι γνωστο ειχα και με λιγη τυχη εγιναν τα πραγματα οπως ηθελα(...λεμε τωρα!)!!

Ζητω η Ελλαδα η χωρα του λαδωματος και των conne!!!(μη μπερδευεστε με το conn-x...forthnet εβαλα...!!):p
Γιαυτο γνωριμιες μονο ετσι βαζεις adsl...και οτι αλλο θελεις!!:respekt:

giannis7
10-03-06, 12:21
εγωμαγκες εκανα αιτηση στης 8/2 .μενω ηρακλειο(φοιτητης) και περιμενα περιπου 2βδομαδες την ενεργοποιηση .επειδη περασαν οι μερες ομως μου ηρθε φωτηση να παρωτηλεφωνο το 134 να δω τι παιζει με την αιτηση μου.στον οτε μου ειπαν οτι δεν ειχαν καμια αιτηση στο ονομα μου κ μου ειπαν να παρωτην 4νετ.τους πηρα και μου εδωσαν αριθμο αιτησης κ πρωτοκολου της αιτησης μου.ξανα παιρνωτον οτε κ μου λενε ξανα τα ιδια οτι δεν υπαρχει αιτηση και για μια βδομαδα γινοταν αυτο το παιχνιδι ο οτε με εστελνε στην 4νετ και η 4νετ στον οτε....τελικα η αιτηση μου στο πισι του οτε περαστηκε στις 1/3 (τοσες μερες που ηταν ηθελα να ξερα)και μου ειπαν οτι πρεπει να περιμενω γιατι δεν εχει ΠΟΡΤΕΣ..............καθε μερα παιρνω τηλεφωνο και μου λενε οτι συντομα θα τις ενεργοποιησουν απο βδομαδα σε βδομαδα....και ετσι εχει περασει 1ΜΗΝΑΣ απο της 8/2 που εκανα την αιτηση μεχρι της 1/3 που περαστηκε η αιτηση μου και μεχρι σημερα 10/3 που ακομα περιμενω ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ............
ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ ΡΕ ΟΤΕ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ

giannis7
10-03-06, 12:31
φιλε μου ΠΕΡΣΙΒΑΛ τελικα τι καταφερες να κανεις?εγω ακομα περιμενω ποτε θα ανοιξουν αυτες οι πορτες οι περιβοητες στην περιοχη της κνωσσου.πηρα το adsl box plus στης 8/2 3+3 μηνες και τελικα οταν θα μου ενεργοποιηθει οι 3 μηνες δωρο να μου πεσουν το καλοκαιρι που θα λειπω και τσαμπα τα 189 ευρο.
Ζητω το ΗΡΑΚΛΕΙΟ και ο ΟΤΕ (μαζι με την 4νετ)

mekong
10-03-06, 12:34
Πρεπει να υπαρχει μεγαλο προβλημα με τις "πορτες".

Θυμαμαι οταν ειχα κανει αιτηση στη forthnet, περιοχη Ηλιουπολη/Αγ.Δημητριος, πριν 13-14 μηνες, είχε γινει η ενεργοποιηση μεσα σε 6 εργασιμες μερες.

Ενας φιλος μου έκανε αίτηση με Conn-x στις 6.2.06, περιοχη Βύρωνας και ακόμα περιμένει. Μάλιστα ένας γνωστός του στον ΟΤΕ του είπε οτι θα περιμένει ακόμα τουλάχιστον 15 μέρες!!!

vaskald
10-03-06, 13:37
Επειδή έχω χάσει ήδη την υπομονή μου, έχω αποφασίσει να μην τους κάνω τη χάρη να τους το φορέσω καπέλο και να δω από περιέργεια μέχρι που μπορεί να φτάσει το χάλι τους...τελικά μάλλον επειδή δεν έβαλα "βύσμα" ΚΑΙ ΕΔΩ για να κάνω τη δουλειά μου, συμβαίνουν όλα...

Και μην μου πει κανένας ότι "που να σε συνδέσουν αφού δεν υπάρχουν πόρτες" γιατί έμαθα από κάποιο πουλάκι ότι την προηγούμενη βδομάδα στη περιοχή μου έβαλαν ολοκαίνουργια DSLAMs και κάποιο νέοι χρήστες του ΟΤΕ έχουν ήδη πάρει κυκλώματα...τελικά η 4νετ θα κάνει καμία ενέργεια (π.χ. ασφαλιστικά μέτρα)? Έτσι για να ικανοποιήσει εμάς τους κοινούς θνητούς που πάμε με το σταυρό στο χέρι και περιμένουμε το θαύμα....!!!

Θα πρεπε πάλι να είμαι περήφανος που ζω στη χώρα αυτή ?? Ας μου πει κάποιος ένα λόγο ....

Τα σέβη μου

/vas

Για παρηγορία σας επισυνάπτω το ιστορικό όπως το είδα σήμερα, απολαύστε το ...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
09/03/2006 Καθυστέρηση λόγω μη διαθεσιμότητας πόρτας στο δίκτυο του ΟΤΕ

07/03/2006 Καθυστέρηση λόγω μη διαθεσιμότητας πόρτας στο δίκτυο του ΟΤΕ

02/03/2006 Καθυστέρηση λόγω μη διαθεσιμότητας πόρτας στο δίκτυο του ΟΤΕ

27/02/2006 Καθυστέρηση λόγω μη διαθεσιμότητας πόρτας στο δίκτυο του ΟΤΕ

20/02/2006 Καθυστέρηση λόγω μη διαθεσιμότητας πόρτας στο δίκτυο του ΟΤΕ

16/02/2006 Καταχώρηση στο σύστημα του ΟΤΕ

14/02/2006 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

13/02/2006 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από FORTHnet
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

dfinikis
10-03-06, 14:25
Αν θες να ακούσεις την συμβουλή μου μην περιμένεις, κυριώς για 2 λόγους.

α) Και σε μένα συνέβει αυτό να ην υπάρχουν πόρτες, όταν δε ελευθερώθηκε πόρτα από κάποιο disconnection την πήρα (στην αρχή υπήρχαν πόρτες, μετά ενημερώθηκα ότι εξαντλήθηκαν και μετά ΞΑΦΝΙΚΑ βρέθηκε πόρτα και όπως μου είπαν ήταν η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ). 'Ελα ντε όμως ο τυπάκος άφησε την DSL γιατί το DSLAM ήταν πηγμένο και τώρα πήζω εγώ!!!!
β) 'Εχω έντονες υποψίες ότι ξέροντας ο ΟΤΕ ποιά DSLAM έιναι πηγμένα ρίχνουν επάνω συνδρομητές που δεν ανήκουν στην ΟΤΕΝΕΤ ... για ευνόητους λόγους.

vaskald
10-03-06, 15:09
Αγαπητέ dfiniki

Ευχαριστώ για τη συμβουλή σου και μάλλον έχεις απολύτο δίκιο σε αυτά που γράφεις...

Εάν όμως τους το επιστρέψω και κάνω νέα αίτηση στον ΟΤΕ για ADSL γραμμή, ένας θεός ξέρει πότε θα την πάρω (να περιμένω άλλο ένα μήνα ??). Λογικά δεν θα περιμένω τόσο αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Όσο για το εάν το κύκλωμα που θα πάρω (αν περιμένω κι άλλο) θα είναι πιταρισμένο γιαυτό είμαι 100% βέβαιος αφού τα γεγονότα δείχνουν ότι παίζονται πολλά παιχνίδια με τις ενεργοποιήσεις σε "δικούς" μας και "ξένους" πελάτες.

Στο φινάλε με την επιστροφή των χρημάτων του πακέτου (αν τα δώσουν όλα), θα πάρω ένα αξιοπρεπέστατο ρουτεράκι (όχι οτι το linksys δεν είναι) και θα είμαι ελεύθερος να επιλέξω κάποιον ISP όταν (και αν τελικά) ξεπεράσω τον "τεράστιο" σκόπελο του connection ... άκουσον άκουσον !!!

Μάλλον φίλε μου dfiniki θα σε ακούσω...

Μία τελευταία ερώτηση: επειδή αγόρασα το πακέτο από το "Γερμανό" μπορεί να υπάρξει πρόβλημα με την επιστροφή?? Πρέπει να πάω μόνο στη 4νετ? Τι άλλο πρέπει να προσέξω ??

Αν έχει κάποιος εμπειρία με τις επιστροφές ας μου πει κάτι σχετικό

Ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων...

\vas

Yannis K
10-03-06, 21:00
Όπως βλέπετε, έχω κάνει αίτηση στις 20/2 και από 2/3 μου βγάζει το ίδιο μήνυμα:
09/03/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ
07/03/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ
02/03/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ
28/02/2006 Καταχώρηση στο σύστημα του ΟΤΕ
21/02/2006 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ
20/02/2006 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από FORTHnet

Μήπως ξέρει κανείς, για πόσο καιρό θα μου λένε ότι η αίτησή μου βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ; Λες και θα μου εγκαταστήσουν κανένα πυρηνικό αντιδραστήρα!

Yannis K
10-03-06, 21:30
Όπως βλέπετε, έχω κάνει αίτηση στις 20/2 και από 2/3 μου βγάζει το ίδιο μήνυμα:
09/03/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ
07/03/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ
02/03/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ
28/02/2006 Καταχώρηση στο σύστημα του ΟΤΕ
21/02/2006 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ
20/02/2006 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από FORTHnet

Μήπως ξέρει κανείς, για πόσο καιρό θα μου λένε ότι η αίτησή μου βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ; Λες και θα μου εγκαταστήσουν κανένα πυρηνικό αντιδραστήρα!
Πριν λίγο το παρόν site, μου έβγαλε:
"Στη περιοχή σας, υπάρχει εγκατεστημένη τεχνολογία ADSL αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν διαθέσιμες προσβάσεις (πόρτες ADSL)..."
Στο δε site της Forthnet μου λέει: "Προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμη η πρόσβαση
ADSL (high stream) για PSTN τηλεφωνική γραμμή στην περιοχή σας.
Παρακαλούμε να ελέγχετε τη διαθεσιμότητα σε τακτά
χρονικά διαστήματα, καθώς αυτή θα επεκτείνεται."
Τελικά, όταν εγώ έκανα την αίτηση, υπήρχε και διαθεσιμότητα και πόρτες. Τώρα, αν εν τω μεταξύ καλυφθηκαν, τι γίνεται; Μήπως εξυπηρετείται ο γνωρίζων ...του γνωρίζοντος και ...όποιος έχει μπάρμπα από την Κορώνη;...

persival
11-03-06, 04:28
φιλε μου ΠΕΡΣΙΒΑΛ τελικα τι καταφερες να κανεις?εγω ακομα περιμενω ποτε θα ανοιξουν αυτες οι πορτες οι περιβοητες στην περιοχη της κνωσσου.πηρα το adsl box plus στης 8/2 3+3 μηνες και τελικα οταν θα μου ενεργοποιηθει οι 3 μηνες δωρο να μου πεσουν το καλοκαιρι που θα λειπω και τσαμπα τα 189 ευρο.
Ζητω το ΗΡΑΚΛΕΙΟ και ο ΟΤΕ (μαζι με την 4νετ)

Τελικά η γραμμή ενεργοποιήθηκε μόλις σήμερα (Παρασκευή 11/3). Απο Δευτέρα θα πάρω κωδικούς γιατί Σ/Κ έρχομαι Ηράκλειο. Παράλληλα, έκανα αίτηση 7/3 στον ΟΤΕ για Adsl στο σπίτι, ( το adsl in a box το πήρα για το δωμάτιο που μένω όσο δουλέυω στην Ελούντα) και στις 8/3 ήταν έτοιμο...
Το δράμα όμως είναι στις επιδόσεις της γραμμής, max 211Κbps download και ping στο Call of Duty 2, το μικρότερο, 650ms...

giannis7
14-03-06, 14:04
θα ξαναπω παλι τα ιδια........
εγωμαγκες εκανα αιτηση στης 8/2 .
μενω ηρακλειο(φοιτητης) και περιμενα περιπου 2βδομαδες την ενεργοποιηση .επειδη περασαν οι μερες ομως μου ηρθε φωτηση να παρωτηλεφωνο το 134 να δω τι παιζει με την αιτηση μου.
στον οτε μου ειπαν οτι δεν ειχαν καμια αιτηση στο ονομα μου κ μου ειπαν να παρωτην 4νετ.
τους πηρα και μου εδωσαν αριθμο αιτησης κ πρωτοκολου της αιτησης μου.
ξανα παιρνωτον οτε κ μου λενε ξανα τα ιδια οτι δεν υπαρχει αιτηση και για μια βδομαδα γινοταν αυτο το παιχνιδι ο οτε με εστελνε στην 4νετ και η 4νετ στον οτε....
τελικα η αιτηση μου στο πισι του οτε περαστηκε στις 1/3 (τοσες μερες που ηταν ηθελα να ξερα)και μου ειπαν οτι πρεπει να περιμενω γιατι δεν εχει ΠΟΡΤΕΣ..............
καθε μερα παιρνω τηλεφωνο και μου λενε οτι συντομα θα τις ενεργοποιησουν απο βδομαδα σε βδομαδα....
και ετσι εχει περασει 1ΜΗΝΑΣ απο της 8/2 που εκανα την αιτηση μεχρι της 1/3 που περαστηκε η αιτηση μου και μεχρι σημερα 14/3 που ακομα περιμενω ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ..........
καθε μερα που παιρνω τον οτε μου λενε να κανω υπομονη γιατι συντομα θα ενεργοποιηθουν.το συντομα αυτο μεχρι τωρα ειναι 1 ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ μηνας.....keep walking
φιλε PERSIVAL τελικα σου εβαλαν οπως λες τη γραμμη και σε συνδεσαν αλλα τωρα προεκυψε το πιο σημαντικο προβλημα......Οι χαμηλες ταχυτητες , τα υψηλα pings και τα disconnect

Yannis K
14-03-06, 20:27
θα ξαναπω παλι τα ιδια........
εγωμαγκες εκανα αιτηση στης 8/2 .
μενω ηρακλειο(φοιτητης) και περιμενα περιπου 2βδομαδες την ενεργοποιηση .επειδη περασαν οι μερες ομως μου ηρθε φωτηση να παρωτηλεφωνο το 134 να δω τι παιζει με την αιτηση μου.
στον οτε μου ειπαν οτι δεν ειχαν καμια αιτηση στο ονομα μου κ μου ειπαν να παρωτην 4νετ.
τους πηρα και μου εδωσαν αριθμο αιτησης κ πρωτοκολου της αιτησης μου.
ξανα παιρνωτον οτε κ μου λενε ξανα τα ιδια οτι δεν υπαρχει αιτηση και για μια βδομαδα γινοταν αυτο το παιχνιδι ο οτε με εστελνε στην 4νετ και η 4νετ στον οτε....
τελικα η αιτηση μου στο πισι του οτε περαστηκε στις 1/3 (τοσες μερες που ηταν ηθελα να ξερα)και μου ειπαν οτι πρεπει να περιμενω γιατι δεν εχει ΠΟΡΤΕΣ..............
καθε μερα παιρνω τηλεφωνο και μου λενε οτι συντομα θα τις ενεργοποιησουν απο βδομαδα σε βδομαδα....
και ετσι εχει περασει 1ΜΗΝΑΣ απο της 8/2 που εκανα την αιτηση μεχρι της 1/3 που περαστηκε η αιτηση μου και μεχρι σημερα 14/3 που ακομα περιμενω ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ..........
καθε μερα που παιρνω τον οτε μου λενε να κανω υπομονη γιατι συντομα θα ενεργοποιηθουν.το συντομα αυτο μεχρι τωρα ειναι 1 ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ μηνας.....keep walking
φιλε PERSIVAL τελικα σου εβαλαν οπως λες τη γραμμη και σε συνδεσαν αλλα τωρα προεκυψε το πιο σημαντικο προβλημα......Οι χαμηλες ταχυτητες , τα υψηλα pings και τα disconnect
Παρόμοιο πρόβλημα αντιμετωπίζω κι' εγώ. Έκανα αίτηση στις 20/2 και μέχρι σήμερα τίποτα. Μου βγάζει στο Status της Forthnet ότι η αίτησή μου βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ και έτσι περνούν οι εβδομάδες περιμένοντας. Τους έγραψα και e-mail χθες, αλλά "στου κουφού την πόρτα..." Τελικά πρέπει να μαζευτούμε όσοι ομοιοπαθείς και να πάμε μαζί τα πακέτα πίσω και να πάρουμε με το ζόρι τα λεφτά μας πίσω, αφού μας κοροϊδεύουν κατ' αυτό τον τρόπο. Τους έγραψα ότι καλλίτερα να ζούσα στο Αφγανιστάν, αλλά νομίζω ότι αδικώ τη χώρα αυτή...

vaskald
21-03-06, 11:34
Σε συνέχεια προηγούμενου μηνύματός μου, ακολουθεί το επόμενο status message:

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
20/03/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ

13/03/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ

09/03/2006 Καθυστέρηση λόγω μη διαθεσιμότητας πόρτας στο δίκτυο του ΟΤΕ

07/03/2006 Καθυστέρηση λόγω μη διαθεσιμότητας πόρτας στο δίκτυο του ΟΤΕ

02/03/2006 Καθυστέρηση λόγω μη διαθεσιμότητας πόρτας στο δίκτυο του ΟΤΕ

27/02/2006 Καθυστέρηση λόγω μη διαθεσιμότητας πόρτας στο δίκτυο του ΟΤΕ

20/02/2006 Καθυστέρηση λόγω μη διαθεσιμότητας πόρτας στο δίκτυο του ΟΤΕ

16/02/2006 Καταχώρηση στο σύστημα του ΟΤΕ

14/02/2006 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

13/02/2006 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από FORTHnet
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Σύνολο: 1 ΜΗΝΑΣ κ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ !!!!!! ενώ από 14/03 υπάρχουν πόρτες στη περιοχή μου...

Πάει και τελείωσε...το απόγευμα τους το φέρνω κολάρο....είπα να υποστηρίξω τη 4νετ
και να μην παίξω το παιχνίδι του τρισκατάρατου ΠΟΤΕ αλλά δεν πάει άλλο...στη τελική
τι έκανε η 4νετ για μένα...μάλλον τίποτα, άρα δεν την πολυνοιάζει για τον πελάτη της...

Τελικά μάλλον η δικαιολογία "είναι θέμα ΟΤΕ" τους βολεύει όλους....όσο για τον τελικό
χρήστη....να παει να @@@&&***... δεν έγινε και τίποτα... μέχρι αύριο θα το'χει ξεχάσει..
Τι θα κάνει στη τελική?? Έχει άλλη διέξοδο??

Σκασμός και ΠΟΤΕ ή παίρνεις τα βουνά

Σας ευχαριστώ

ΥΓ: Τελικά θα μου πείτε κάτι για το οποίο θα πρέπει να είμαι περήφανος σε αυτή τη χώρα ??

andz
21-03-06, 12:56
Εγώ έκανα αίτηση 7/3 σε Otenet ενώ υπήρχε διαθεσιμότητα και τωρα κοιτάω και δεν υπάρχει. Στο κέντρο της ηλιούπολης ανοίκω (9924..) μου ειπαν οτι μπαίνουν συνεχώς πόρτες αλλα δεν ήξεραν πότε θα είναι διαθέσιμες. Τουλάχιστον δεν θα χάσω την προσφορά 50% εκπτωση.
Οτι πληροφορία υπάρχει δεκτή

@ ADSLgr.com All rights reserved.