PDA

Επιστροφή στο Forum : TP-Link wb8910gb πρόβλημα δε συνδέεται με τίποτα



edrimon
18-09-09, 14:15
Γεια σας

αγόρασα ένα tp-link td-w8910gb wireless router. Το θέμα είναι ότι σίγουρα βάζω τις σωστές ρυθμίσεις, έχω οτενετ. 8/35 ppp over ethernet, LLC

Αλλά δεν δουλεύει με τίποτα ! Βάζοντας username otenet@otenet.gr και password otenet συνδέεται κανονικά στο σάητ της ΟΤΕ που σημαίνει λογικά ότι οι ρυθμίσεις δεν έχουν πρόβλημα αλλά δεν μπαίνει όταν βάζω τους κωδικούς μου. Και σίγουρα δεν βάζω λάθος κωδικούς γιατί με τα ίδια παίζει κανονικά στο router που μου είχε δώσει η ΟΤΕΝΕΤ.

Καμμιά ιδέα; Έκανα Update kai το firmware στο τελεταίο αλλά τίποτα και πάλι.. Η γραμμή μου είναι isdn γι αυτό αγόρασα και το 8910gb , αλλιώς για pstn είναι το 8910g.

Βοήθεια παιδιά!

Simpleton
18-09-09, 14:20
Δοκίμασε και με PPPoA, VC-Mux.

edrimon
18-09-09, 21:26
Δοκίμασα, τίποτα... το περίεργο είναι ότι με otenet@otenet.gr kai pass otenet μπαίνει κανονικά στο σαητ της Οτενετ. Και σίγουρα δεν βάζω λάθος τους κωδικούς μου το έχω τσεκάρει αρκετές φορές.

grgz
21-09-09, 17:23
Μήπως πρέπει να του ορίσεις χειροκίνητα DNS Servers;

Πρωτεύων: 195.170.0.1 και δευτερεύων: 195.170.2.2

edrimon
22-09-09, 13:06
Δεν έχει εκεί πρόβλημα γιατί θα έπρεπε να παίζει που του βάζω μια ΙΡ σκέτη. Και έτσι κι αλλιώς βγάζει συνέχεια authentication failure και ppp down.

[Insomniac]
22-09-09, 16:21
Μήπως έχεις κανένα ειδικό χαρακτήρα στο password που δεν το δέχεται το ρούτερ, λόγω ίσως κάποιου bug;

mac_user
27-09-09, 10:56
Αγόρασα εχθές το TP-LINK TD-W8960N και έχω ακριβώς τα ίδια προβλήματα με τον edrimon.Με οτενετ κι εγώ.Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται.Με το usr 9108 που το ξανασύνδεσα μπαίνω κανονικά χωρίς πρόβλημα.

mac_user
29-09-09, 14:04
Τελικά στο δικό μου το πρόβλημα ήταν με τους dns. Στη σελίδα του ρούτερ είτε αυτόματα,είτε χειροκίνητα τους χάνει συνήθως σε λίγα δευτερόλεπτα,καμιά φορά τους κρατάει για μερικά λεπτά.Τους πέρασα λοιπόν χειροκίνητα στα system preferences/network στα macs μου και από τότε όλα δουλεύουν άψογα.Κάποια αντίστοιχη επιλογή θα υπάρχει και στα windows οπότε και θα λύσει το πρόβλημα!

edrimon
02-10-09, 11:11
Το θέμα είναι ότι βάζω αντί για domain name την ΙΡ που θέλω να δυνδεθώ και δεν μπαίνει καν. Οπότε δεν είναι θέμα dns servers...

dpetka2001
01-12-09, 21:48
Αγόρασα εχθές το TP-LINK TD-W8960N και έχω ακριβώς τα ίδια προβλήματα με τον edrimon.Με οτενετ κι εγώ.Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται.Με το usr 9108 που το ξανασύνδεσα μπαίνω κανονικά χωρίς πρόβλημα.
το συγκεκριμενο ειναι μονο για pstn? η και για isdn?

mac_user
01-12-09, 22:22
Για pstn είναι.

NecromantiA
11-12-09, 12:14
παντως σε forthnet δουλευει κανονικα

Copyright © Keen Notion Co (2002-2017) Copyright Keen Notion Co.