PDA

Επιστροφή στο Forum : Optical usb mouse να το σπάσω η όχι;



georgef1
28-09-09, 13:18
Ρε παιδιά είπα και εγώ μετά απο τόσα χρόνια να αλλάξω το παλιό μου PS2 ποντικάκι και να αγοράσω ένα optical usb έτσι για να είμαι λίγο ποιό σύγχρονος αλλά τι το ήθελα μου έχουν σπάσει τα @@.
Τις πρώτες ημέρες δούλεψε μιά χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα.
Χθές (μετά από επίσκεψη του τρίχρονου γιού μου στο PC :whistle:)παρουσίασε ένα κουφό πρόβλημα.Ο δείκτης του mouse κινείται εκτός των ορίων της επιφανείας εργασίας ακριβώς στο όριο.
Ισα ίσα τον βλέπω να κινείται στην άκρη αλλά δεν λέει με τίποτα να μπει μέσα στο desktop.Please any help ή να πάρω κανά σφυρί;:wall:
ΥΓ. Το ps2 ποντικάκι μου δουλεύει μια χαρά....:cool:

mirtiano
28-09-09, 17:52
Κανονικα πας για νεο ποντικι.Ολοι το ξερουν οτι μικρα παιδια και pc δεν κανουν καλη παρεα.
Στη θεση σου θα το ανοιγα το ποντικι μηπως απο τις φαπες του πιτσιρικα :p:p εσπασε κατι μεσα ειτε κοληση ειτε καποιο πλαστικο στηριγματακι και εχασε τον μπουσουλα χ,ψ οποτε αν εισαι τυχερος του βαζεις λιγη κολλα και οκ.Αλλοιως ο πιτσιρικος ναναι καλα και απο ποντικια γεματος ο κοσμος.

crypter
28-09-09, 17:53
Βαλε εναν απλο ανταπτορα απο usb σε ps2 και αν φταιει η συνδεση θα φτιαξει αλλιως πας για νεο ποντικι. http://www.skroutz.gr/c/699/metatropeis-adaptors.html?keyphrase=usb+ps2++
:)

gibrakis
28-09-09, 18:22
μαλλον εχει χαλασει η καμερουλα απο κατω. Για δες μηπως την καθαρισεις...

georgef1
28-09-09, 21:17
Sorry παιδιά ξέχασα να γράψω ότι είναι και ασύρματο το mouse οπότε με αντάπτορα δεν δουλεύει....αυτό που με έχει τρελλάνει είναι ότι βλέπω τον δείκτη του mouse στην άκρη της οθόνης να πηγαίνει πάνω κάτω ο οποίος όμως λες και έχει φράκτη και δεν μπαίνει μέσα με τίποτα.....

mirtiano
28-09-09, 21:46
Φιλε georgef1,
ηρεμησε και δεστο ψυχραιμα.Καταλαβαινω την στεναχωρια σου και τον εκνευρισμο σου,αλλα τι να κανεις.Κοιτα,μαλλον ο γιος του του εδωσε μια δυνατη,οπως συνηθιζουν τα μικρα,και εφυγε απο την θεση του,ή εσπασε το στηριγμα του αναγνωστη της οριζοντιας θεσης (αξονα χ) στην καλιτερη περιπτωση.Νομιζω οτι ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα δεν χανεις και τιποτα να το ανοιξεις σιγα-σιγα,και κοιτα μηπως εχω δικιο και ειναι απλη η επισκευη του με λιγη κολα logo.
Aν παλι δεν εχω δικιο και η βλαβη ειναι ''αορατη''και βλεπεις οτι δεν μπορεις να παρεμβεις πηγαινε για καινουργιο.Παντως μου φαινεται εντελως απιθανο να ειναι θεμα λογισμικου ετσι οπως τα περιγραφεις.
Ετσι και αλλοιως να το αφησεις ετσι δεν λεει...
Απο απλη περιεργεια ποσο το ειχες αγορασει;

georgef1
29-09-09, 07:36
Δεν είναι θέμα χρημάτων το πήρα γύρω στα 25 ευρώ απλώς μου την σπάει που δούλευε κανονικά και τώρα πάπαλα...πιθανόν να έχεται δίκιο να έχει φάει καμμιά σφαλιάρα από τον μικρό και να τα έφτυσε....τέλος πάντων θα γυρίσω πίσω στην παλιά καλή συνταγή του ps2...τουλάχιστον μέχρι να μεγαλώσει λιγάκι ο πιτσιρικάς...:)

@ ADSLgr.com All rights reserved.