PDA

Επιστροφή στο Forum : Προτάσεις νυχτερινής διασκέδασης

treli@ris
10-10-09, 21:00
Ανοιγω αυτο το θεμα γιατι εχω κουραστει απο τη μονοτονια που σαν παρεα εχουμε να πηγαινουμε σε στανταρ μερη οταν βγαινουμε.

Αφορμη σταθηκε και μια κοντρα που ειχα χτες με αλλα ατομα οσον αφορα το μερος που καθησαμε για ενα ποτο. Ειχα να βγω κοντα στον 1 μηνα και παλι δε μου αρεσε :(

Ας ποσταρει λοιπον εδω οτι ξερει ο καθενας κι ας ειναι και το πιο περιεργο μερος που εχει ποτε παει καθως και το που βρισκεται για ευκολη αναζητηση.

Ελπιζω να γεμισει το νημα με τις καλυτερες προτασεις οχι μονο για Αθηνα αλλα και για ολες τις αλλες πολεις. Αντε για να ξεφευγουμε απο τη μονοτονια :oneup:

*Βγαζω προς το παρον απ' εξω τις περιοχες μαζικης συγκεντρωσης κοσμου οπως Γκαζι, Πανορμου, Ψυρρη, Κολωνακι, Θησειο εκτος κι αν το μερος που θα προτεινει καποιος χρειαζεται ιδιαιτερο ψαξιμο σε αυτες.
*Αν υπαρχει ιδιο νημα παρακαλω να διαγραφει :)

chat1978
10-10-09, 22:42
Φιλε σε καταλαβαινω. Δεν θα ανεφέρω κανένα συγκεκριμένο σημείο γιατι απλά πιστεύω οτι η διασκέδαση μας, ή μάλλον τα θέλω των διασκεδάσεων μας ειναι 100% τυποποιημένα.
Υπάρχουν βέβαια που προτιμώ να πάω, για διαφόρους λόγους αλλά δεν νομιζω οτι χρήζουν αναφοράς καθώς ειλικρινά δεν έχουν κάτι που να τα διαφοροποιούν από όλα τα άλλα. Και πως να το έχουν οταν η διασκέδαση ειναι προκαθορισμένη ως προς το τι ακριβώς θα κάνεις αν τυχει να βγεις.
Για μενα θα διασκεδάζαμε οχι τυποποιημένα και θα ειχαμε λόγω να αναφέραμε τα διάφορα αυτά μέρη/γεγονότα αν οι επιλογές μας ειχαν πραγματικό diversity όχι μονο στο χώρο αλλά κυρίως στο πως και τι θα κάνεις. Όταν όλα υπάγονται κάτω από μουσική, φαγητό, ποτό τότε επι της ουσίας οι διαφοροποιήσεις ειναι για τα μάτια του κόσμου και όλοι τα ίδια κάνουν θέλοντας και μη.

sdikr
11-10-09, 04:55
θεώρω οτι το παν είναι η παρέα, ακόμα και στο ίδιο μαγάζι να πηγαίνεις κάθε φόρα η παρέα κάνει την διαφορά

Gordito
11-10-09, 12:40
Oτι λεει ο sdikr.

Εγω προσωπικα σιχαινομαι το κεντρο και την ταλαιπωρια του πηγαινε ελα, αλλα ακομα και εκει εχω περασει πολυ καλα λογω καλης παρεας.

ring0
11-10-09, 13:18
geofak προσ νοτο εχεισ παει???νεα σμυρνη,γλυφαδα,μικρολιμανο...καλα ειναι ..:p
βορεια εμενα μου αρεσει η κηφισια..ειδικα οταν εχει φοντο και κατι βιλες σου φτιαχνει τη διαθεση..:lol:
δεν σου γραφω πως παμε γιατι πανε τα μεσα οποτε ευκολα πας..

@ ADSLgr.com All rights reserved.