PDA

Επιστροφή στο Forum : email

users
27-02-06, 08:38
γεια σας

μπορείτε να μου πείτε ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα για να τσεκάρω το email μου?

αναφέρομαι σε webmail, όπως yahoo, hotmail κτλ και όχι σε pop3

θέλω να το τσεκάρω χωρίς να κάνω κάθε φορά login στο website

thanks!

Hout
27-02-06, 08:51
και εγώ λογαριασμό στο Yahoo έχω και ψάχνω κάτι τέτοιο, αλλά παρότι έχω ψάξει αρκετά δεν βρήκα κάτι. Έχω την αίσθηση πως δεν γίνεται. Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει...

sdn
27-02-06, 10:00
To hotmail μπορείς να το διαβάζεις από outlook

octap
27-02-06, 10:01
Αν πας στο help που έχει το yahoo mail θα δεις τα διάφορα options που έχεις.

iwsif
01-03-06, 02:05
Αν χρησιμοποιεις IM μπορεις να εχεις το Trillian να το κανει για σενα για καθε λογαριασμο σου και μαλιστα πολλαπλους,(εγω το εχω να ελεγχει 2 Y!,1msn&1gmail με instant notification).Μετα απλως παταω στο balloon που πεταγεται και μου ανοιγει αυτοματα χωρις login την σελιδα.

Υγ.Καπου διαβασα οτι το gmail σου επτρεπει να τα βλεπεις μεσω rss τα νεα μηνυματα.

gkandir
01-03-06, 02:18
Αν χρησιμοποιεις IM μπορεις να εχεις το Trillian να το κανει για σενα για καθε λογαριασμο σου και μαλιστα πολλαπλους,(εγω το εχω να ελεγχει 2 Y!,1msn&1gmail με instant notification).Μετα απλως παταω στο balloon που πεταγεται και μου ανοιγει αυτοματα χωρις login την σελιδα.

Υγ.Καπου διαβασα οτι το gmail σου επτρεπει να τα βλεπεις μεσω rss τα νεα μηνυματα.
Συμφωνώ κι εγώ για το Trillian. Επίσης, αν χρησιμοποιείς FireFox, υπάρχουν κάποια plug-ins για Yahoo μόνο (αν δεν κάνω λάθος).
Τέλος, δες κι αυτό (http://www.poppeeper.com/).

@ ADSLgr.com All rights reserved.