Επιστροφή στο Forum : Το καλυτερο Antivirus
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
13
14
15
16
17
18
19
Γιατί επανεγκατάσταση;
Δε παρατήρησα κάτι με τα updates. Δουλεύουν κανονικά!
Παρότι απεγκαθιοστώ το NOD32, κάνω restart, σβήνω το φάκελο από το Program Files, ακόμα και εγγραφές από τη registry, όταν το εγκαθιστώ ξανά (έχοντάς το ξανακατεβάσει για σιγουριά) μου λέει ότι "no update necessary", παρότι τα definition files είναι από 8/8/2005.
A, αυτά ισχύουν ακόμα και αν αλλάξεις update server.
Επίσης, μην ξεχνάμε το γεγονός ότι το beta 2.5 (http://www.nod32.com/download/downbeta.htm) το κλείσανε χωρίς να ενημερώσουν κανέναν και δεν μπορεί να κάνει update εδώ και μήνες....:evil::evil:
ερρρ να ρώτησω και εγώ κατι, είναι το αγορασμενο;
ερρρ να ρώτησω και εγώ κατι, είναι το αγορασμενο;
Όχι, αυτό το ανέφερα πάντως παραπάνω "...το γεγονός ότι το NOD32 ήθελε κάθε μήνα επανεγκατάσταση..." αναφέρομαι δηλαδή στο trial version.
Η παρακάτω παράγραφος αναφέρεται στην beta version και όχι στην trial version.
Ωστόσο, το γεγονός ότι το beta το αφήσαν έτσι παρατημένο και χωρίς updates και χωρίς να ενημερώσουν τους beta testers δεν μου άρεσε...δηλαδή έχεις το beta και ξαφνικά μία μέρα κόβονται τα updates και μετά το ξσναστήνεις και δουλεύουν πάλι τα Updates για λίο καιρό-αλλά με το u/p της 64-bit beta version που μυρίζεις τα δάχτυλά σου ότι δουλεύι και μετά πάλι κόβονται...όλα αυτά δεν είναι και πολύ σωστά.:(
Όχι, αυτό το ανέφερα πάντως παραπάνω "...το γεγονός ότι το NOD32 ήθελε κάθε μήνα επανεγκατάσταση..." αναφέρομαι δηλαδή στο trial version.
Η παρακάτω παράγραφος αναφέρεται στην beta version και όχι στην trial version.
Ωστόσο, το γεγονός ότι το beta το αφήσαν έτσι παρατημένο και χωρίς updates και χωρίς να ενημερώσουν τους beta testers δεν μου άρεσε...δηλαδή έχεις το beta και ξαφνικά μία μέρα κόβονται τα updates και μετά το ξσναστήνεις και δουλεύουν πάλι τα Updates για λίο καιρό-αλλά με το u/p της 64-bit beta version που μυρίζεις τα δάχτυλά σου ότι δουλεύι και μετά πάλι κόβονται...όλα αυτά δεν είναι και πολύ σωστά.:(
ερρ μα είναι Beta όπως λέει και το ονομα του;)
ερρ μα είναι Beta όπως λέει και το ονομα του;)
OK αυτό το λέει και το disclaimer, αλλά στο σάιτ ακόμα δεν έχουν καμμία ενημέρωση, δηλαδή το κατεβάζεις και δεν κάνει updates, δηλαδή είναι παραπειστικό..τέλος πάντων back to symantec crap for the time...:haha:haha
Εδω και χρονια ειμαι θυασωτης του F-secure.To anti-virus αυτο τα σπαει κυριολεκτικα..Παλιοτερα για καποια περιοδο καθως ειχα μπει σε ενα site το trojan forge (δεν υπαρχει πια) ενα παλικαρι ειχε φτιαξει ενα προγραμμα που του εβαζες ενα εκτελεσιμο αρχειο (ιο) και το εκανε undetected απο τα αντι-βαιρους..Τι το ειχα δοκιμασει σε ον λαιν σκανς,τι χοτμειλ ατατσμεντς...Μονο το f-secure το αναγνωριζε.Επισης επειδη ειχα ασχοληθει καποια περιοδο με προγραμματισμο ειχα φτιαξει κατι σαν ιο τελοσπαντων και το ειχα στειλει στην f-secure για αναλυση.Απλα εκανε ρεσταρτ κατηε φορα που ανοιγες τον υπολογιστη.Εμπαινε στο μητρωω.Την επομενη μερα αφοθ το εστειλα ειχα παρει απαντηση στο μειλ μοθ ακριβως τι εκανε το προγραμμα που ειχα φτιαξει και το προσθεσαν στα ντεφινισιονς τους.Πρεπει να πω οτι το προγραμμα ηταν συμπιεσμενο με upx kai scrambled με εναν upx scrambler.Τωρα εχω κασπερσκυ και κασπερσκυ αντι-χακερ ειμαι πολυ ικανοποιημενος.Θα προτιμουσα εφ-σεκιουρ αλλα δε παιζει κρακ νομιζω...
alejandros1967
31-10-05, 19:42
Εγώ έχω το Avast για εμένα πάρα πολλή καλό.
Yabadabado
01-11-05, 18:45
Kaspersky yia tous addicted of H@cking kai Nod32 yia aplous surfers ;)
Kaspersky yia tous addicted of H@cking kai Nod32 yia aplous surfers ;)
Αντιβιωτικο για τους greeklishers δεν έχουμε βρεί ωστόσο ακόμα!
Το AntiVir Personal Edition το έχετε ρε παιδιά σε μεγάλη υπόληψη? Μου έληξε το key για το Kaspersky, και σκέφτομαι να βάλω κάποιο free (δεν ξέρω καν αν μπορώ να εμπιστευτώ κάποιο με crack-ακόμα κι αν βρω-αφού είναι πρόγραμμα που θέλει συνεχή updates)..
Το Antivir δεν το γουστάρει κανείς?
Τζάμπα και εχει και setting για update μεσω proxy..
Το Antivir δεν το γουστάρει κανείς?
Τζάμπα και εχει και setting για update μεσω proxy..
μπα, το δοκίμασσα επισταμένως και του ξεφεύγανε κάμποσοι ιοί...:thumbdown
δηλαδή απο τα τσαμπέ είναι καλύτερο το AVG??
δηλαδή απο τα τσαμπέ είναι καλύτερο το AVG??
Το clamwin αλλά δεν έχει μηχανισμό ελέγχου κατά την εκτέλεση.
Συνιστώ NOD32 trial version και ξαναστήνε το κάθε μήνα...:cool:
Το clamwin αλλά δεν έχει μηχανισμό ελέγχου κατά την εκτέλεση.
Συνιστώ NOD32 trial version και ξαναστήνε το κάθε μήνα...:cool:
Εννοείς real-time scanning?? Αυτό ούτως ή άλλως το έχω απενεργοποιημένο σε όσα antivirus έβαλα, γιατί μου την έσπαγε να διαβάζει κάθε λίγο και λιγάκι σαν τρελός ο σκληρός. Απλά κάθε τι καινούργιο που έβαζα, το σκάναρα πριν τον εκτελέσω..
Για το NOD, εννοείς να το κάνω εγκατάσταση με κάποιο uninstaller suite που κρατάει log με όλες τις αλλαγές και μετά μπορείς να κάνεις απεγκατάσταση σβήνοντας κάθε αλλαγή, ακόμα και αυτές της registry, οπότε παύει και η ισχύς του trial??
Εννοείς real-time scanning?? Αυτό ούτως ή άλλως το έχω απενεργοποιημένο σε όσα antivirus έβαλα, γιατί μου την έσπαγε να διαβάζει κάθε λίγο και λιγάκι σαν τρελός ο σκληρός. Απλά κάθε τι καινούργιο που έβαζα, το σκάναρα πριν τον εκτελέσω..
Για το NOD, εννοείς να το κάνω εγκατάσταση με κάποιο uninstaller suite που κρατάει log με όλες τις αλλαγές και μετά μπορείς να κάνεις απεγκατάσταση σβήνοντας κάθε αλλαγή, ακόμα και αυτές της registry, οπότε παύει και η ισχύς του trial??
κάπως έτσι, βασικά μέχρι πρότινος με το registry δεν χρειαζόταν να σβήσεις κάτι, αλλά τώρα τελευταία εμφανίστηκε το πρόβλημα να σου λέει ότι "μεγάλε περάσανε οι 30 μέρες", ενώ στην πραγματικότητα δεν είχαν περάσει, οπότε και χρειάστηκε registry cleaning μετά την απεγκατάσταση (αυτό μπορεί να αλλάζει βέβαια από PC σε PC).
Αν σε βολεύει να μην έχεις online scanning, τότε το clamwin είναι πολύ δυνατό και γρήγορο.
Αλλά νομίζω ότι και το online scanning αν είναι όπως αυτό που έχω βιώσει με το NOD32 αξίζει!
εμένα λήγει σε 3 μέρες τι να κάνω;:scared: :scared:
να συνεχίσω με norton λέτε;
symantec corporate TOP .
Το προτιμω γιατι ειναι ελαφρυ και τα τσακωνει ολα
Στο Panda Platinum 2005 πώς μπορώ να βγάλω το αίτημα για κωδικο που μου ζηταει καθε φορα που συνδέομαι στο Internet???
ΑVast και τέρμα
http://www.avast.com/eng/free_virus_protectio.html
Στο Panda Platinum 2005 πώς μπορώ να βγάλω το αίτημα για κωδικο που μου ζηταει καθε φορα που συνδέομαι στο Internet???
δηλαδή να μην κάνει update την βάση δεδομένων του;
ποιος ο λόγος να έχεις τότε anti virus;
δηλαδή να μην κάνει update την βάση δεδομένων του;
ποιος ο λόγος να έχεις τότε anti virus;
Οχι δε με κατάλαβες.Λοιπόν, έχω dial up σύνδεση. Παταω "κλήση" και συνδέεται στο Internet.Ανοίγω τον Firefox και μετα από 3-4 sec βγάζει ένα παράθυρο στο οποίο μου ζητάει κωδικο για τον χρήστη που δουλεύει τον υπολογιστή.Αν δεν δώσεις κωδικο δεν σου ανοιγει τις σελίδες στον Browser.Δεν μιλαγα για κωδικο που δινει εξουσιοδοτηση για αναβάθμιση.
Ελπίζω να με κατάλαβες!
F-Secure και ξερό ψωμί!!!
Γεια σας!Εχω ένα πρόβλημα,εχω το κασπερσκι σαν αντιβιοτικό και μετά τισ τελευταίεσ ενημερώσεισ δε με αφήνει να τρέχω το tvnc για΄τι το βλέπει σαν τρόγιαν.Ετσι βλέπει και κάθε άλλο τέτοιου είδουσ πρόγραμμα!επιδή το χρειάζομαι έχετε καμιά ιδέα για το τι πρέπει να κάνω?
Δεν έχει κάποια επιλογή για να ορίσεις εξαίρεση του tightVnc?
Καλώς ήρθες.
Έχω δει το Norton (System-dont-Work(s)) να τα έχει φτύσει με 32 ιούς να έχουν περάσει μέσα στο σύστημα. Πιστέψτε με το Kaspersky Personal ήταν αυτό που τους βρήκε έναν έναν.:worthy: Μετά από αυτό χρησιμοποιώ πάντα Kaspersky και δεν με πρόδωσε ποτέ. Είναι ωστόσο λίγο αργό αλλά προτιμώ το λίγο αργό και ασφαλές παρά γρήγορο και για τα μπάζα. Εφάμιλλο θεωρώ μόνο το Nod32 (το οποίο είναι γρήγορο, δεν επιβαρύνει και το σύστημα).Πρόσφατα έτυχε να χρησιμοποιήσω και το CA E-Trust. Καλό αλλά μόνο αν κάνεις τις ανάλογες ρυθμίσεις (δεν συνιστώ τις default)
Για Free θα έλεγα antivir και avast. Για επι πληρωμή :-k NOD32. Πρoσωπική μου επιλογή πάντως είναι Avast, μετα απο πολύχρονη συμβίωση με norton και βραχύχρονη με antivir.
stratos2004
10-12-05, 04:23
Norton Antivirus 2006
Kaspersky Pro δαγκωτο!!!!
Kaspersky Pro δαγκωτο!!!!
Μια από τα ίδια!
Έχω χρησιμοποιήσει αρκετά antivirus και τελευταία το avast pro για αρκετό καιρό και νόμιζα ότι ήταν το καλύτερο, μέχρι που δεν μπορούσε να βρει και να καθαρίσει κάποιον ιό με τίποτα και μόλις έβαλα το Kaspersky pro και το update, βρήκε το πρόβλημα με το πρώτο scan (λεπτομερώς) και το καθάρισε-α.:cool:
τελικά ποιό από τα δύο προτείνετε ?
Kaspersky ή Avast ?
Green Dragon
17-12-05, 12:19
Προσωπικά χρησιμοποιώ το Avast εδώ και ένα χρόνο. Απλά, εξαιρετικό antivirus! Σκαννάρει κάθε σελίδα που ανοίγεις στο Internet και αν βρει απειλή τη σταματάει και σε ενημερώνει. Έχει αυτόματες ενημερώσεις και ελληνικό interface. Είναι και free!
Green Dragon
17-12-05, 12:31
Επι τη ευκαιρία ρε παιδιά δώστε καμμιά ιδέα για το εξής:
Εδώ και μέρες προσπαθώ να κάνω on line scanning με τον scanner της Kaspersky μέσω Internet Explorer ( http://www.kaspersky.com/virusscanner )
Πατάω το κουμπί Kaspersky on line scanner κανονικά για να ανοίξει η σελίδα με το agreement, αυτή ανοίγει για ένα δευτερόλεπτο και μετά εξαφανίζεται. Όσες φορές το δοκιμάζω, το ίδιο γίνεται. Παλιότερα μου έπαιζε κανονικά.
Τι μπορεί να είναι;
Προσωπικά χρησιμοποιώ το Avast εδώ και ένα χρόνο. Απλά, εξαιρετικό antivirus! Σκαννάρει κάθε σελίδα που ανοίγεις στο Internet και αν βρει απειλή τη σταματάει και σε ενημερώνει. Έχει αυτόματες ενημερώσεις και ελληνικό interface. Είναι και free!
και μου φαίνεται και πολύ πιο ελαφρύ από άλλα
Κι εγώ πάντως μετά από χρόνια Norton Antivirus είπα να το γυρίσω. Στην αρχή έβαλα μια δοκιμαστική έκδοση του Panda αλλά είδα ότι γονατίζει τον υπολογιστή μου...Σκεφτηκά λοιπόν, αφού υπάρχουν τόσα δωρεάν και αρκετά αξιόπιστα απ'όσο έχω ακούσει, γιατί να μη δοκιμάσω ένα, και έβαλα το Avast τελικά και ως τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος!
Πάντως από περιέργεια δε θα ήταν άσχημο να είχε γίνει poll αυτό το ποστ για να βλέπαμε και κανένα ποσοστό χρήσης των διαφόρων προγραμμάτων...
Φίλε stasky : Εδώ ΟΛΟΙ εχουν γράψει ποιό Antivirus προτιμούν για το-τα μηχανήματά τους.
Αν εχεις χρόνο και διαβάσεις με ΥΠΟΜΟΝΗ αυτές τις 33 σελίδες ,ειμαι απόλυτα σίγουρος πως θα καταλάβεις ποιό λίγο πολύ ερχεται πρώτο.
Αλλά οπως εχω ξαναγράψει ο καθένας παίρνει τα ρίσκα του ανάλογα με το ποιό Antivirus Program. εχει βάλει αλλά και τι Sites επισκέπτεται.
Πάντως δύσκολα θα βρείς ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
Φιλικά!!!!!!
Αλλά οπως εχω ξαναγράψει ο καθένας παίρνει τα ρίσκα του ανάλογα με το ποιό Antivirus Program. εχει βάλει αλλά και τι Sites επισκέπτεται.
Σωστό κριτήριο, να φανταστώ ότι απο την στιγμή που έχω να δώ ιό σε μηχανημά μου απο το 1995 to Norton Antivirus τα πάει μια χαρά! :-k
Nod32 Rul3z. Οποιος το ξερει..:D
Φίλε EvilHawk!!!
Τα εχουμε ξαναπεί .Αν εσένα σε βολευει o NOΡΤΟΝΑΣ εμένα μου περισσεύει.
Οπως υποθέτω πως και σε εσένα θα περισσεύει για το αν εγώ χρησιμοποιώ :
Στο μεν DESKTOP Kaspersky Personal Pro v.5.0.390+ Antihacker 1.7.130 (Oχι το νεώτερο).
Και στο Laptop F-Secure Client Security v.6.01.
Επίσης θυμάμαι πως χρησιμοποιείς την εκδοση SYMANTEC Corporate Edition.
Εξ'αλλου είπαμε ο καθένας βάζει ΟΤΙ τον βολευει.
Φιλικά ΠΑΝΤΑ!!!!!!
Υ.Γ. Και μην μου πεις πως η εκδοση Corporate ειναι ελαφριά!!!!!!!!!!!
Υ.Γ. Και μην μου πεις πως η εκδοση Corporate ειναι ελαφριά!!!!!!!!!!!
Έβγαλα από το PC το Norton Antivirus 2005 και έβαλα το Symantec Antivirus Corporate v10.
Ναι είναι ελαφρύτερο ακόμα και όταν κάνει scan το PC δεν καταλαβαίνει ότι υπάρχει.
Φιλικά.
ποτέ δεν κατάλαβε γιατί το γράφουμε αυτό το φιλικά λες και εδώ μέσα γίνεται κανένας πόλεμος ή κάτι άλλο.
Επίσης θυμάμαι πως χρησιμοποιείς την εκδοση SYMANTEC Corporate Edition.
Όχι χρησιμοποιώ το Norton Inernet Security με volume licence, το κόστος για το SYMANTEC Corporate Edition είναι αρκετά μεγάλο για την δικιά μου τσέπη και ανάγκες!
Έβγαλα από το PC το Norton Antivirus 2005 και έβαλα το Symantec Antivirus Corporate v10.
Ναι είναι ελαφρύτερο ακόμα και όταν κάνει scan το PC δεν καταλαβαίνει ότι υπάρχει.
Φιλικά.
* Re-Ti-Re ποτέ δεν κατάλαβε γιατί το γράφουμε αυτό το φιλικά λες και εδώ μέσα γίνεται κανένας πόλεμος ή κάτι άλλο.
ΟΚ Re-Ti-Re
EXΘΡΙΚΑ!!!!!!!
Αν αυτό σ' αρέσει!!!!!!!
Ωρες -Ωρες δεν παιζόζαστε μερικοί εδώ μέσα!!!
ΕΧΘΡΙΚΑ!!!!!:oops:
Όχι χρησιμοποιώ το Norton Inernet Security με volume licence, το κόστος για το SYMANTEC Corporate Edition είναι αρκετά μεγάλο για την δικιά μου τσέπη και ανάγκες!
ΟΚ Evil προφανώς θα σε μπέρδεψα με άλλον.
ΤΕΛΟΣ.
Τις τελευταίες μέρες δοκιμάζω το ΝΟΔ32...απλώς απογοήτευση σε σχέση με το επίπεδο προστασίας του Κασπερκσυ...υπάρχουν αρχεία που δεν σκανάρει καθόλου αυτόματα, κιας έχω ρυθμίσει στο μέγιστο την προστασία...
Σ' έναν φάκελο έχω keylogger και σχετικα προγράμμα...με το Κασπερκσυ με το που πάω να ανοίξω τον φάκελο, αρχίζει και φωνάζει...το Νοδ32 το χαβά του...ουτε όταν τα σαρώνω βρίσκει κάτι "κακό", το ίδιο με άλλα προγράμματα που μπορεί να ενσωματώνουν καποιο τρόπο tracking...
...Χρησιμοποιώ ωστόσο τη redundant βάση δεδομενων του Κασπέρσκυ...
...το κακό με το Κασπερσκυ είναι πχ το γεγονός ότι αν το έχεις ρυθμίσει στο με΄γιστο επίπεδο ασφάλειας, θα σου καθυστερεί ακόμα και το άνοιγμα φακέλων με μεγάλα αρχεία extractable...μην σου πώ τί γίνεται όταν ανοίγω το φάκελο όπου έχω απθηκευμένα τα 400άρια αρχεία εγκατάστασης του Νερο7 πχ...μπορεί να μην μπορώ να κλικάρω επάνω για 30 δεύτερα...
Αλλά τουλαχιστον ξέρεις ότι έχεις κι αυτό το απόλυτο επίπεδο προστασίας αν το θες...αλλώς το ρυθμιζεις αναλογα...
powerthunder
22-12-05, 15:35
Εμένα πάλι με καλύπτει μαι χαρά το Antivir 7 PersonalEdition Classic.
ΟΚ Re-Ti-Re
EXΘΡΙΚΑ!!!!!!!
Αν αυτό σ' αρέσει!!!!!!!
Ωρες -Ωρες δεν παιζόζαστε μερικοί εδώ μέσα!!!
ΕΧΘΡΙΚΑ!!!!!
Με αυτό που έγραψα ήθελα να πω ότι το φιλικά εννοείται.
Νομίζω ότι δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι απλά λέμε την άποψή μας, με αυτή την διάθεση το έγραψα.
Συγνώμη
ShadowAngel
22-12-05, 17:58
Το Nod 32 μια χαρά μου φαίνεται προς το παρόν μετά το Norton...!!!Έχω βέβαια κάποιες επιφυλάξεις αλλά ίδομεν..!
Με αυτό που έγραψα ήθελα να πω ότι το φιλικά εννοείται.
Νομίζω ότι δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι απλά λέμε την άποψή μας, με αυτή την διάθεση το έγραψα.
Συγνώμη
Μα ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ.
Bέβαια υπάρχουν και κάποιοι εδώ μέσα που δεν κάνουν τίποτε αλλο παρά να προσπαθούν να σε εκνευρίσουν ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ!!!!
Ειμαι σίγουρος πως τους εχεις συναντήσει ή ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ εδώ μέσα.
Αυτά τα λίγα.
Και δυστυχώς ΠΟΛΛΕΣ φορές το φιλικά ΔΕΝ εννοείται ΔΙΟΛΟΥ
Ειμαι σίγουρος πως τους εχεις συναντήσει ή ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ εδώ μέσα.
:lol: :lol:
Ναι και στην αρχή έψαχνα να βρω τι λάθος είχα κάνει.
Αλλά μετά συνήθισα δεν καταλαβαίνω τίποτα. (δηλαδή δεν παρεξηγούμε).
Συγνώμη για το :offtopic:
@ ADSLgr.com All rights reserved.