Επιστροφή στο Forum : Το καλυτερο Antivirus
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
[
14]
15
16
17
18
19
Κάποιος που χρησιμοποιεί το AntiVir Personal αν μπορεί να με ενημερώσει κάθε πότε κάνει update???
εχω την εκδοση 7.καθε 2 μερες κανει update
Καλό για Free το Avast που χρησιμοποιώ κάνει απο 2-5. Με βλέπω να αλλάζω antivirus!!!
Τελικά πρέπει να είναι καλύτερο το AntiVir από το Avast!!!
Εμένα κάνει κάθε 3". Είναι ακόμα καλύτερο.
manoulamou
26-02-06, 20:25
Εγω εχω ANTIVIR personal edition classic 7 και κανει τουλαχιστον μια φορα την ημερα.
Βρε παιδια εσείς που έχετε AntiVir αποφασίστε κάθε πότε κάνει update!!!
Αν μιλάμε για καθημερινό update σίγουρα είναι πολύ θετικό για ένα Free AntiVIRUS!!
Αρα το AntiVir υπερέχει σε σχέση με το Avast
1ον στα Updates
2ον στην ταχυτητα scan
Αν είναι και ελαφρύ όπως και το Avast θα είναι το και το καλύτερο από τα free Antivirus!!!
Μην αγχώνεστε με τα updates.
Ακόμα και το Nod μπορεί να κάνει 5 update τη μέρα,αλλά κάποιες φορές να κάνει και 3 μέρες να πάρει καινούρια list.
Όλα είναι σχετικά με το είδος και το πλήθος των νέων ιών στο δίκτυο.
manoulamou
27-02-06, 15:50
Ποιος λεει οτι το κυριαρχο ειναι ποσα updates κανει την ημερα, για να ειναι καλο το antivirus?
Ειναι ενα απο τα πολλα συν, παιζει ποσους ιιους καλυπτει, ποσο καλα τους εξολοθρευει,
αν ειναι ευχρηστο, αν εντοπιζει και ειδοποιει εγκαιρα για υποπτες δραστηριοτητες,
ποσα εργαλεια διαθετει, αν εχει firewall κτλ κτλ
Απλα το αναφεραμε... και εγω δεν το θεωρω το καλυτερο ουτε καν απο τα δωρεαν...
...αν εχει firewall κτλ κτλ...
Ίσα-ίσα, καλύτερο είναι αν ΔΕΝ έχει firewall, διότι πολύ απλά, ΔΕΝ είναι η δουλειά του να έχει firewall.
Ίσα-ίσα, καλύτερο είναι αν ΔΕΝ έχει firewall, διότι πολύ απλά, ΔΕΝ είναι η δουλειά του να έχει firewall.
Συμφωνώ και εγώ απόλυτα. Έτσι πίστευα, αλλά έχεις δει το καινούργιο Kaspersky (KIS 2006 Beta)??? Θα αναθεωρήσεις :)
Πάντως έχετε υπόψιν ότι είναι αρκετά καλά προστατευμένο -- συχνά τα διάφορα "patches" σταματάνε να λειτουργούν και επιστρέφει στην trial version.
Γιατί να βάλεις patch όταν υπάρχουν οι κωδικοί???
Δεν υπάρχει πιο επικίνδυνο πράγμα από patch-αρισμένο antivirus….
χερετε
εχο το nod32 αλλα ειναι για 30 μερες ,
γινετε για παραπανο? και πως ?
ευχαριστο
Μετά από χρόνια που είχα το Norton βρήκα την υγειά μου με το nod32. Είναι σχεδόν μη αντιληπτή η λειτουργία του στο background. Ειδικά για όποιον δεν έχει και τον ποιο γρήγορο υπολογιστή είναι must!
χερετε
ευχαριστο
Δεν γίνεται.
Το κόστος του είναι μικρό και δικαιολογεί απόλυτα τα λεφτά του.
[DSL]MANOS
27-02-06, 23:58
Norton Antivirus
Δεν ξέρω αν είναι το καλύτερο, πάντως είναι απ' τα κορυφαία. ;)
χερετε
ευχαριστο
Μετά από 30 ημέρες το κάνεις un-install και πάλι install και το έχεις για άλλες 30 ημέρες ;)
Μετά από 30 ημέρες το κάνεις un-install και πάλι install και το έχεις για άλλες 30 ημέρες ;)
Γιατί δεν αφήνει ίχνη στη registry;
Για ψηφιστε τωρα απο μια λιστα...Σε detection και μονο...Οχι σε resources...:shifty: :shifty: :shifty:
Ε τώρα τί θα γίνει;
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=6674
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=33232 (made by you)
Απλα το εκανα με ψηφοφορια...
euxaristo mich83
Όχι εμένα. Τον sdn:)
οκ
ναι λαθος εκανα :redface:
ευχαριστο και τους διοσας και περιμενο και γω απαντεισει απο τον sdn
Θα σου στειλο pm likos και θα σου πω πως γινεται!
Μην θεωρηθεί hack!;)
avast ... μια χαρα μου φαινεται
antivir. Δεν του ξεφεύγει ούτε ιός ... ούτε βακτηρίδιο....
Αν και δεν έχω την τεράστια πείρα από αντι-ιικά, πιστεύω ότι το Kasperky είναι το καλύτερο.
nickolas2005
28-02-06, 18:12
Όλα τα τεστ βγάζουν πρώτο το kaspersky το οποίο είναι και το καλύτερο κατα τη γνώμη μου. Αλλα πολλές διεργασίες ρε παιδί μου....
Κοιτάξτε και αυτό!Σημερινό είναι!!!!
http://www.e-pcmag.gr/modules/news/article.php?storyid=1779
Εγώ ψήφισα αυτό που χρησιμοποιώ και ιμια απόλυτα ευχαριστημένος από αυτό. Αυτό είναι το Nod32
Για διαβάστε και το σχετικό άρθρο παρακαλώ
----------------------------------------
NOD32: Σπουδαίες επιτυχίες σε καινούργια τεστ
Τρεις νέες, σημαντικές διακρίσεις πρόσθεσε στη συλλογή του το antivirus & antispyware NOD32, ύστερα από αντίστοιχες συγκριτικές δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν την τελευταία περίοδο από το γερμανικό ερευνητικό ινστιτούτο AV-Test.org, που τελεί υπό την αιγίδα του πανεπιστημίου του Βρανδεμβούργου, και το Virus Bulletin, το ανεξάρτητο περιοδικό που θεωρείται η "Βίβλος" της βιομηχανίας antivirus.
Τα δύο πρώτα τεστ πραγματοποιήθηκαν από το AV-Test.org [το Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο] επί άγνωστων, μη καταγεγραμμένων ψηφιακών απειλών, με σκοπό να διαπιστωθεί η αποτελεσματικότητα των εφαρμογών ασφάλειας κάτω από αντίξοες και μη ελεγχόμενες συνθήκες. Στο πρώτο τεστ, 11 προϊόντα της ίδιας κατηγορίας -μεταξύ αυτών και τα Norton, McAfee, Trend Micro και Kaspersky- κλήθηκαν να ανιχνεύσουν, χωρίς να έχουν ανανεωθεί για περίπου τρεις μήνες, 51 ιδιαίτερα επικίνδυνες ψηφιακές απειλές [ιούς, worms, trojans] που είχαν εμφανιστεί το προηγούμενο τρίμηνο. To NOD32, χάρη στα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης που χρησιμοποιεί [advanced heuristics], είχε την καλύτερη απόδοση [επιτυχία 90%], εντοπίζοντας 46 από τις 51 απειλές του δείγματος, όταν κανένα από τα άλλα προϊόντα δεν κατόρθωσε να ανιχνεύσει πλέον των 18 [επιτυχία 35%].
Στο δεύτερο τεστ, που διεξήχθη πάλι από το ίδιο ινστιτούτο, εξετάσθηκε αν τα προγράμματα antivirus και οι σουίτες ασφάλειας μπορούσαν να αντιμετωπίσουν πιθανή προσπάθεια εκμετάλλευσης του κενού ασφάλειας των Windows που ανακαλύφθηκε στο τέλος του 2005 και αφορούσε στο λανθασμένο τρόπο διαχείρισης των αρχείων WMF [Windows Metafile Format], μέσω του Internet Explorer και της εφαρμογής Picture and Fax Viewer. Στο τεστ συμμετείχαν περίπου 30 προϊόντα, το σύνολο σχεδόν των εφαρμογών ασφάλειας. Εκεί, το NOD32 και άλλα 12 προϊόντα μπόρεσαν να ανιχνεύσουν το 100% των ψηφιακών απειλών που επιχειρούσαν να προσβάλουν τον υπολογιστή, εκμεταλλευόμενες το συγκεκριμένο κενό. Περισσότερα στοιχεία για τα 2 τεστ μπορούν να αντληθούν από τις τοποθεσίες www.av-test.org (http://www.av-test.org/), PC Magazine (http://www.pcmag.com/article2/0,1895,1907518,00.asp), και eWeek (http://www.eweek.com/article2/0,1895,1907359,00.asp).
Το τρίτο τεστ πραγματοποιήθηκε στις αρχές Φεβρουαρίου από το Virus Bulletin, στο πλαίσιο των συγκριτικών δοκιμών που διενεργεί σε τακτά χρονικά διαστήματα. Εκεί το NOD32 απέσπασε το βραβείο απόλυτης ανίχνευσης [VB100%]. Ήταν το 36ο βραβείο της ίδιας κατηγορίας, με το οποίο το NOD32 συνεχίζει να προηγείται στη σχετική κατάταξη όλων των αντίστοιχων προϊόντων. Το NOD32 βρίσκεται στην πρώτη θέση με 36 επιτυχημένες ανιχνεύσεις στις 38 δοκιμές που συμμετείχε [ποσοστό επιτυχίας 94,7%], το Norton στη δεύτερη θέση με 30 επιτυχημένες ανιχνεύσεις στις 34 δοκιμές [επιτυχία 88,23%], ενώ χαμηλότερα βρίσκονται McAfee και Kaspersky.
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ F-SECURE??? ανωτερο απο ολα τα αλλα με αποδειξεις
nod32: πανάλαφρο και αποδοτικό!
Kaspersky και για μενα...κ μετα το avast :)
powerthunder
28-02-06, 23:40
Antivir. Η νέα έκδοση 7 είναι πάρα πολύ καλή.
Μαλλον θα γινω δικηγορος του διαβολου, αλλα κανενα δεν ειναι καλο.
Αν ηταν θα προλαμβανε την διυσδηση, ενεργοποιηση και δραση ενος νεου ιου. Αντ`αυτου ενα αντι-ικο προγραμμα απλα ειδοποιει και αφαιρει αφου αναγνωριστει ο ιος απο τις διαφορες εταιριες, δηλαδη μετα απο μερες.
Δηλαδη αφου ΔΕΝ ειναι προληψη αλλά θεραπεια τι τσακωνοσαστε για το ποιο ειναι πιο ικανο?
Αφου ηδη ο ιος εχει κανει την δουλεια του! Μπηκε, ετρεξε, και οταν τον τσακωσανε ειχε ηδη λαχανιασει...!
Ή μηπως απαταστε οτι καποιο βρισκει περισσοτερους απο το αλλο ή πιο γρηγορα? Ε βεβαια, οι εταιριες που εχουν "δικα" τους παληκαρια και "παραγουν" ιους, βρισκουν πιο γρηγορα τους ιους αυτους απο τις αλλες που τα "δικα" τους "παιδια" εφτιαξαν αλλους και αντιστροφα.
Αρα προς τι ο τσακωμος? Για το ποιος θα παρει μεγαλυτερη πιτα? Ναι το απολυτως open/free και οπως αλλιως ειναι πραγματι το καλυτερο αφου ΔΕΝ σας κοροϊδευει.
ΥΓ. και μην πει κανεις οτι ενα προγραμμα (ομαδα ερευνητων) βρισκει-εντοπιζει-κατανοει-εξουδετρερωνει μεσα σε μια ωρα εναν ιο. Παραμυθια. Αδιανοητο. Μονο τους δικους τους "βρισκουν" σε τοση ωρα. Ετσι και αλλιως εστω και ενα δευτερολεπτο ειναι πολυ!
Παρόλο που δεν θυμάμαι να είχα ποτέ σημαντικό πρόβλημα με ιούς, τον τελευταίο χρόνο χρησιμοποιώ nod32 μόνο και μόνο επειδή είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο και πολύ ελαφρύ. Με έχει αφήσει ικανοποιημένο εαν εξαιρέσω την ασυμβατότητα με το google desktop και με το utorrent (με αυτό το τελευταίο προσωπικά δεν είχα πρόβλημα, αλλά άλλοι έχουν).
Τι antivirus χρησιμοποιουσες τοσο καιρο δηλαδη???Και εγω εχω χρησιμοποιησει Kaspersky,Mcafee kai Norton για αρκετο καιρο(και καποια αλλα για λιγοτερο καιρο) και ευτυχως δεν ειχα κανενα προβλημα...Δεν μπορω ομως να κατασταλαξω σε καποιο συγκεκριμενα δυστυχως!!!
1.Το Kaspersky ειναι σιγουρα το καλυτερο απο ολα με διαφορα στα detections,αν ομως οντως ολα αυτα που βρισκει ειναι ιοι οι οποιοι μπορουν οντως να σου κανουν ζημια...Γιατι πολλες φορες μου εχει δωσει την εντυπωση οτι ορισμενα πραγματα που βρισκει δεν ειναι πραγματικοι ιοι...
2.Το Norton πιστευω ειναι η πιο αξιοπιστη επιλογη που μπορεις να κανεις και πιστευω οτι πολλα ατομα τα βαζουν συνεχως με αυτο,οχι τοσο για τα detections του,αλλα επειδη σε ορισμενα συστηματα και σε σχεση με καποια αλλα antivirus φαινεται βαρυ...Παρεπιπτοντως το Norton κατα την γνωμη μου ειναι πολυ ελαφρυτερο του Kaspersky που πολλα ατομα θεωρουν το αντιθετο...
3.Το Mcafee ειναι ισως οτι καλυτερο υπαρχει...Εχει παρα πολυ καλα detections(παραπλησια του Norton),πολυ καλα heuristics σε σχεση με τα δυο παραπανω και επισης ειναι πολυ ελαφρυτερο των δυο παραπανω...:twisted: :twisted: :twisted:
Απο οτι εχω χρησιμοποιηση το νορτον ειναι καπως ενοχλητικο.το παντα ειναι πολυ βαρυ.Ρολο παιζει και τι αλλο χρησιμοποιουμαι.Το Avg αν και τζαμπα δεν κανει και πολυ δουλεια.αργει να εντοπισει τον ιο.το Mcafee μου φανηκε βαρυ αργο.
Μετά από ιούς που άρπαξα τον καιρό που ήμουν με norton corporate και mcafee καταστάλαξα στο αξιόπιστο kasperky το οποίο σε αντίθεση με τα άλλα δε με έχει προδόοσει ποτέ μέχρι σήμερα.
Εγώ από την άλλη χρησιμοποιούσα παλιότερα το Norton αλλά μου είχε σπάσει τα νεύρα γιατι και βαρύ ήταν αλλά ώρες ώρες έκανε ότι ήθελε!
Έτσι εδώ και αρκετό καιρό χρησιμοποιώ το Zone Alarm security suite που είναι καλύτερο από το Norton - τουλάχιστον αφού τα υπόλοιπα δε τα έχω δουλεψει - και στη πράξη αλλά και μέσα από συκγριτικά - PC Magazine Μάρτιος 2005. Κακώς που δεν είναι στη λίστα ;)
Εγώ από την άλλη χρησιμοποιούσα παλιότερα το Norton αλλά μου είχε σπάσει τα νεύρα γιατι και βαρύ ήταν αλλά ώρες ώρες έκανε ότι ήθελε!
Έτσι εδώ και αρκετό καιρό χρησιμοποιώ το Zone Alarm security suite που είναι καλύτερο από το Norton - τουλάχιστον αφού τα υπόλοιπα δε τα έχω δουλεψει - και στη πράξη αλλά και μέσα από συκγριτικά - PC Magazine Μάρτιος 2005. Κακώς που δεν είναι στη λίστα ;)
Συμφωνώ. Κι εγώ χρησιμοπιώ το Zone Alarm security suite εδώ και πάνω από 1 χρόνο χωρίς κανένα πρόβλημα. Θα έπρεπε να υπάρχει στη λίστα ως antivirus.
Ψήφισα πάντως το AVG το οποίο χρησιμοποιώ στο γραφείο και πάλι χωρίς κανένα πρόβλημα.
εγω εχω το (Symantec Client Security corporate edition v10.02) ειναι πολυ καλο εχει και firewall γρηγορο live update με πολλες επιλογες απο τον χρηστη για προσαρμογη.....
:clap:
Kaspersky rulezzzzzzz :up: :up: :worthy:
Είμαι αρκετά ευχαριστημένος με το NOD32! Παλιότερα επειδή ήταν παλιός ο υπολογιστής μου και χωρίς DSL δεν είχα τίποτα, αλλά δεν έπαθα και τίποτα :cool:
NOD32, είναι σαν να μην είναι εκεί :twisted: (από άποψη resources)
Όσον αφορά το ZoneAlarm, το βρήκα αδικαιολόγητα βαρύ (στις τελευταίες εκδόσεις, όταν είχε προτοβγει απλά σαν firewall ήταν πολύ καλό) και μου δημιούργησε πολλές φορές προβλήματα σε παιχνίδια και teamspeak/ventrilo
manoulamou
01-03-06, 10:42
Πρωτον ειναι λαθος να μιλαμε για αντιϊκο και να αποκλειουμε τον παραγοντα resources.
Δευτερον θα πρεπε στη δημοσκοπηση -γνωμη της πλειοψηφιας- να υπαρχουν και αλλες επιλογες
Αλλα αφου το οριο ειναι στις 10, αντε να υπηρχε το ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΞΕΡΑ σαν απαντηση,
ισως μια δευτερη δημοσκοπηση του στυλ τι ειδος αντιικο προτιματε free ή πληρωμενο
θα ειχε πολυ ενδιαφερον.
Τελος καλυτερο αντιικο ειναι το ανυπαρκτο, δλδ να μην το χρειαζομασταν :up: γιατι δεν υπαρχουν ιιοι. :clap:
Τεσπα ανιχνευση "on the fly" patentman νομιζω :redface: πως υπαρχει στα περισσοτερα
τουλαχιστον το guard του AntiVir που δουλευει μονιμα στο background αυτο δεν κανει?
Μαλιστα ισως :hmm: η διαρκης προστασια ειναι που τρωει resources και κανει δισκινητο ενα pc.
http://www.virus.gr/fullxml/default.asp?id=97&mnu=97 τεστ antivirus 14-22/12/2005
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΕΣΤ rar αρχειο
manoulamou
01-03-06, 10:51
http://www.virus.gr/fullxml/default.asp?id=97&mnu=97 Tεστ ανιχνευσης
1. Kaspersky Personal Pro έκδοση 5.0.390- 99.46%
Kaspersky 2006 beta έκδοση 6.0.15.222- 99.46%
2. F-Secure 2006 έκδοση 6.10.330 - 96.92%
3. CyberScrub έκδοση 1.0 - 96.62%
4. eScan Virus Control έκδοση 2.6.522.9 - 95.21%
5. McAfee έκδοση 10.0.27 - 94.80%
6. BitDefender έκδοση 9 - 90.75%
7. Nod32 έκδοση 2.50.41 - 88.79%