Επιστροφή στο Forum : Tellas No after sales service or service at all
Καλησπερα
Νεος στο adsl παλιος στην πληροφορική
Θα ηθελα να καταθεσω την αποψη μου και την τραυματικη εμπειρια μου
αιτηση για adsl γραμμη και συνδρομη
ενεργοποιηση
Απο την 1η ημερα προβλημα συγχρονισμου.κληση για βλαβη
2η ημερα χαμος στο τηλεφωνο δοθηκε επιτελους η βλαβη στον ΟΤΕ
ΟΤΕ ΑΦΑΝΤΟΣ
3η ημερα τρομακτικος χαμοσ στο τηλεφωνο με tellas καμια ενεργεια ,δουλεμα
ο ΟΤΕ απλα τηλεφωνησε οτι εκανε mono reset τη γραμμη υστερα απο 3 ημερες
Κανενα συνεργειο δεν εκανε ελεγχο στο DSLAM
παω για τεταρτη ημέρα και η κατασταση ειναι απελπισια
Η TELLAS ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΩ
ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ TELLAS
ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ INTERNET ΑΠΛΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ
Σ Κ Α Τ Α
ΚΑΙ ΕΓΩ Η Π...... ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ
ΝΤΡΟΠΗ
ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΤΕ ΜΕ ΑΛΗΤΕΣ & ΚΛΕΦΤΕΣ
Συγνωμη αξιοτιμο forum ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΤΕΤΟΙΟ ΕΜΠΑΙΓΜΟ.
---------ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΛΑΣ----------
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (Η TELLAS ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙ ΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΑΝ ΨΑΞΕΙ ΠΟΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ 100 ΚΛΗΣΕΙΣ ΤΙΣ 3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ)
ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΤΕΛΛΑΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΙΝΩ ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ
ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
Κανενα συνεργειο δεν εκανε ελεγχο στο DSLAM
Αυτό πως το γνωρίζεις;
Και για να δούμε αν μπορούμε να βοηθήσουμε λίγο και εμείς, μπορείς να μας πείς το πρόβλημα, τι Modem και αν γνωρίζεις σε ποιο dslam είσαι
Καλώς ήρθες
μΙΛΗΣΑ ΜΕ τεχνικους του ΟΤΕ και μου ειπαν οτι απλα κανανε ενα ρεσετ (και δεν πηγαν ακομα στο dslam)
και κλεισαν το τικετ για βλαβη
εγω μετα επρεπε να ξαναδωσω τη βλαβη (αν ειναι δυνατον) αφου απλα τσεκαρα οτι δεν δουλευε φυσικα
ολα αυτα την τριτη ημερα
και η φελλας (φελλος ) μου λεει
"εεε ξερετε επεξεργαζομαστε ακομα το προβλημα"
1st day : Modem crypto f200
2nd day and now on US ROBOTICS 9107 (ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ 200 ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΑΥΤΟ)
ΦΥΣΙΚΑ LINK DOWN
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ
ΑΠΛΑ ΠΙΝΕΙ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ
ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΛΕΟΣ ΒΟΗΘΕΙΑ
(ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ)
Δεν Ξερω Σε Ποιο Dslam Einai To Thlefvno Moy
Einai To 210-69138..
Οποιοσ Νομιζει Οτι Μπορει Να Βοηθησει Να Του Δωσω Και Τα Υπολοιπα Νουμερα
Μενω Κοντα Στο Νοσοκομειο Ερυθροσ Σταυροσ Αμπελοκηπουσ
Ευχαριστω Κυριεσ Και Κυριοι
Βοηθεια...
Μπορείς να πάρεις στο 134 και να σου πούνε.. Πάντως είσαι στο ΑΚ Γηροκομειου. Στο 134 θα σου πουν σε τι dslam εισαι
ΚΑΙ τι να το κανω αυτο φιλε μου
εδω δεν υπαρχει θεληση για τιποτε σε αυτη την ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΧΩΡΑ
ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΕΞΑΙΤΕΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΚΕΙ
ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
(ΚΑΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΑΥΤΟΥ)
ΠΑΝΤΩΣ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ
δεν κανω πολιτικη απλα διαμρτυρομαι
ευχαριστω
ελεος & Βοηθειααα
Ειλικρινα
Εκλιπαρω
Μπορει Καποιος Να Κανει Τη Γραμμη Να Δουλεψει Επιτελους ?
Απλα Να Βαλουμε Αυτους Τους Ανωνυμους Και Κρυμενους Υπευθυνους ( ΞΕΦΤΙΛΕς MANAGERS)
Να Κανουν Απλα Τη Δουλεια Τους
Μπορει Καποιοσ Να Κανει Εκκληση Για Την Γραμμη Μου
σας Παρακαλω Ολους Μα Ολους
Δεν Μπορω Αλλοοοοοοοοο. Ειμαι Εξαλλος
Ηρεμησε. Κι εμεις εχουμε περασει τα ιδια. Δυστυχως το service του ΟΤΕ δεν ειναι κι οτι καλυτερο. Ειναι λιγο δυσκολο να περιμενεις την tellas (η τον καθε ISP) να πρηζει τον οτε καθε μερα, οπως θα εκανες εσυ τουλαχιστον. Προσωπικα, για να καταφερω να φτασω στο dslam, μου παιρνει κατα μεσο ορο 2-3 συνεχομενες δηλωσεις βλαβης στον ΟΤΕ (μου εχει τυχει απο το να χανονται μεχρι...να δηλωνονται φτιαγμενες ως δια μαγειας) καθως και 1-2 εβδομαδες. Εφοσον εισαι σιγουρος οτι το προβλημα ΔΕΝ ειναι στη μερια σου (σωστη συνδεσμολογια, εχεις δοκιμασει το modem αλλου κτλ), αν η γραμμη ειναι στο ονομα σου και οχι στης Tellas, δηλωνε βλαβη μεχρι να επικοινωνησουν μαζι σου απο τον ΟΤΕ και πες τους να σου αλλαξουν πορτα (ισως παρει 2-3 μερες...ισως και αμεσως αν γινει πρωι και πεσεις σε ατομο με φιλοτιμο/χωρις τρελο φορτο εργασιας εκεινη την ωρα/εχουν βαρεθει να σε ακουνε στο 121 κι εχουν δηλωσει τη βλαβη ως επειγουσα/εταιρικη). Αν ειναι στης Tellas, συνεχισε να επικοινωνεις μαζι τους καθε 1-2 μερες και μιλα για αποζημιωση. Τουλαχιστον απο τον ΟΤΕ, απο τη στιγμη που δηλωθει η βλαβη και περασουν 48 ωρες χωρις να φτιαχτει, δικαιουσαι αποζημιωση.
Ευχαριστω
Για την ιστορια
4η Ημερα και Σημερα επεσε εντελως to idsn ΝΕΚΡΟ
τους απειλησα με προσφυγη στο ινκα και ΜΜΕ
με πηραν πολλα τηλεφωνα
αλλα τιποτε και σημερα
Τετοια ντροπη δεν εχω ξαναδει. Μπορει μεχρι να βαλω και δικηγορο για αποζημιωση
ΣΙΧΑΘΗΚΑ
immortal1979
02-03-06, 18:03
Καταρχην ηρεμησε!!!!
δευτερον : καλωσηρθες
και τριτον νομιζω οτι ο οτε εχει το προβλημα, οποτε επικοινωνησε με την tellas και ηρεμα και πολιτισμενα βρειτε την λυση και τι θα κανεις με τον οτε, εκτος και ειναι το προβλημα της tellas οποτε παλι θα σε βοηθησουν οι υπευθυνοι να βρεις την λυση.
Υ.Γ (Για να μην νομιζεις τιποτα περιεργο, ουτε δουλευω στην tellas ουτε εχω tellas adsl, εχω forthnet, απλα ειδα το θεμα και απανταω)
2) αν δεν μιλησεις ηρεμα δεν θα βρεις ακρη πουθενα, χαλαρωσε γιατι μου φαινεσαι πολυ στην τσιτα δεν εισαι ο μονος που εχει προβληματα με το adsl.
3)και τελειωνω, αν δουλευα παντως σε οποιαδηποτε εταιρεια και με επαιρνε καποιος πελατης τηλ. ή ερχοταν απο κοντα και ακουγα παναγιες, θα τον αρχιζα και εγω, γιατι σεβομαι τον εαυτο μου, αν μου μιλαγε καλα θα τον εξυπηρετουσα οσο το δυνατον καλυτερα, αυτα πιστευω οτι ισχυουν γενικα.
JediMasterMANIAC
03-03-06, 00:21
Καταρχην ηρεμησε!!!!
δευτερον : καλωσηρθες
και τριτον νομιζω οτι ο οτε εχει το προβλημα, οποτε επικοινωνησε με την tellas και ηρεμα και πολιτισμενα βρειτε την λυση και τι θα κανεις με τον οτε, εκτος και ειναι το προβλημα της tellas οποτε παλι θα σε βοηθησουν οι υπευθυνοι να βρεις την λυση.
Υ.Γ (Για να μην νομιζεις τιποτα περιεργο, ουτε δουλευω στην tellas ουτε εχω tellas adsl, εχω forthnet, απλα ειδα το θεμα και απανταω)
2) αν δεν μιλησεις ηρεμα δεν θα βρεις ακρη πουθενα, χαλαρωσε γιατι μου φαινεσαι πολυ στην τσιτα δεν εισαι ο μονος που εχει προβληματα με το adsl.
3)και τελειωνω, αν δουλευα παντως σε οποιαδηποτε εταιρεια και με επαιρνε καποιος πελατης τηλ. ή ερχοταν απο κοντα και ακουγα παναγιες, θα τον αρχιζα και εγω, γιατι σεβομαι τον εαυτο μου, αν μου μιλαγε καλα θα τον εξυπηρετουσα οσο το δυνατον καλυτερα, αυτα πιστευω οτι ισχυουν γενικα.
οπως ειπε κ ο immortal πρηξε τους για λιγες μερες στα ηρεμα κ μετα χωσε τα χοντρα μεσα ...ενας φιλος μου εχει εδω κ ενα συνεχομενο χρονο προβλημα με το dsl κ ακομα δεν εχει βγαλει ακρη οποτε προσπαθησε να ηρεμησεις ;)
Καλημέρα
ευχαριστω για τις συμβουλες
ΟΜΩς στην ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΒΟυΡΔΟΥΛΑ
ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙΣ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η Κ...ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ
ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ παρακαλω απλα καταθεσα την εμπειρια μου
ευχαριστω
JediCosman
03-03-06, 11:55
οπως ειπε κ ο immortal πρηξε τους για λιγες μερες στα ηρεμα κ μετα χωσε τα χοντρα μεσα ...ενας φιλος μου εχει εδω κ ενα συνεχομενο χρονο προβλημα με το dsl κ ακομα δεν εχει βγαλει ακρη οποτε προσπαθησε να ηρεμησεις ;)
Αυτος ο φιλος ειμαι εγω και εχω προβλημα στην DSL μου εδω και 5 μηνες αυτο ειναι εσχος...
Τεσπα φευγω απο Tellas στις 7 η 22 Μαρτιου και ουτε που θα ξανασκεφτω να ξαναπατησω στην Τελλας
ΥΓ: Καποια στιγμη θα καθησω να γραψω τι τραβηξα με την dsl μου
@ ADSLgr.com All rights reserved.