Επιστροφή στο Forum : Προσοχή!! Δεν υπαρχουν πορτες!
Υπαρχει προβλημα με τις πορτες του ΟΤΕ για νεες συνδεσεις!!
Σε οποιο site και να κοιταξετε για διαθεσιμοτητα αναφερει οτι αυτη την στιγμη δεν υπαρχουν διαθεσιμες πορτες απο ΟΤΕ και θα πρεπει να μπειτε σε ουρά
Το επιβαιβεωσα τηλεφωνοντας στο 134 και στην Vivodi οπου η τελευταια μου ειπε οτι μεχρι τις 13 Μαρτίου ο ΟΤΕ θα εχει λυσει το προβλημα. Τ εψαξα διοτι το adsl-in-a-box μου ληγει στις 18 Μαρτιου. Παρτε τα μετρα σας αν ειναι να κανετε νεα συνδεση για να μην βρεθειτε να περιμενετε καινενα μηνα. :down:
Αν καποιος γνωριζει περισσοτερα περι του θεματος...
Αφού έχει γίνει χαμός με τις νέες συνδέσεις!
πάντως απο όσο διαβάζω στο φόρουμ, ο Οτε βάζει συνεχώς νεα dslam και πόρτες, αλλά αυτό δεν γίνεται σε μια μέρα, 30 μέρες είναι ενα λογικό νούμερο
Αφού έχει γίνει χαμός με τις νέες συνδέσεις!
πάντως απο όσο διαβάζω στο φόρουμ, ο Οτε βάζει συνεχώς νεα dslam και πόρτες, αλλά αυτό δεν γίνεται σε μια μέρα, 30 μέρες είναι ενα λογικό νούμερο
Ναι αλλα ετσι με "εκβιαζει" ο ISP μου για να συνεχισω σε αοριστη και μαλιστα διμηνη για την 4νετ με 30τοσο το μηνα. ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ:evil:
Ναι αλλα ετσι με "εκβιαζει" ο ISP μου για να συνεχισω σε αοριστη και μαλιστα διμηνη για την 4νετ με 30τοσο το μηνα. ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ:evil:
Τι ενοείς;
Αν έχεις κάνει αιτησή μέσα στην περίοδο της προσφοράς, ασχετα με το ποτε βάλουν την γραμμη είσαι με την προσφορα
εννοω οτι αν θελω να αλλαξω provider τωρα που τελειωνει η συνδεση μου δεν μπορω γιατι πρεπει να καθαρισει η γραμμη απο 4νετ πρωτα. Αυτο μου ειπε ο ΟΤΕ και vivodi αλλα δεν το καταλαβαινω γιατι. Δλδ θα καθαρισει η γραμμη γυρω στις 25 και μετα θα την προωθησουν. Εκτος αν... επεσα σε ασχετους στο τηλεφωνο
εννοω οτι αν θελω να αλλαξω provider τωρα που τελειωνει η συνδεση μου δεν μπορω γιατι πρεπει να καθαρισει η γραμμη απο 4νετ πρωτα. Αυτο μου ειπε ο ΟΤΕ και vivodi αλλα δεν το καταλαβαινω γιατι. Δλδ θα καθαρισει η γραμμη γυρω στις 25 και μετα θα την προωθησουν. Εκτος αν... επεσα σε ασχετους στο τηλεφωνο
Δυστήχως αυτή ειναι η αλήθεια, τα καλά και τα κακά των πακέτων/ΑΡΥΣ
Για αυτό λέμε σε όλους ΠΡΟΣΟΧΗ με τα κουτιά. Είστε δέσμιοι με τον παροχέα σας
Aυτή τη στιγμή δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με πόρτες στα περισσότερα dslam.To πρόβλημα υπήρχε έντονα πριν από ένα μήνα περίπου όπου για pstn γραμμή στα περισσότερα dslam είχε έλλειψη
tifoso2005
05-03-06, 01:42
Aυτή τη στιγμή δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με πόρτες στα περισσότερα dslam.To πρόβλημα υπήρχε έντονα πριν από ένα μήνα περίπου όπου για pstn γραμμή στα περισσότερα dslam είχε έλλειψη
Φίλε stavros76, δε ξέρω από πού έμαθες το παραπάνω, αλλά εγώ είχα dsl και έκανα διακοπή γιατί πήρα πακέτο με προσφορά και περιμένω ενάμιση μήνα για επανασύνδεση και φως στον ορίζοντα δε φαίνεται. Πρίν ενάμιση μήνα που αγόρασα το πακέτο υπήρχε διαθεσιμότητα, τώρα δεν υπάρχει πόρτα ούτε για δείγμα (τέρμα χαριλάου, Θεσσαλονίκη)
Μια λύση για όσους "καίγονται" είναι να μετατρέψουν τη γραμμή τους σε isdn οπότε θα συνδεθούν σε άλλο dslam που σχεδόν σίγουρα θα υπάρχει άδεια πόρτα.
Ερώτηση σφήνα:
Εγώ που έχω σύνδεση 384, άμα θέλω να την αναβαθμίσω σε 512, θα πρέπει να γίνει ολόκληρη διαδικασία μέσω άλλης πόρτας, η θα γίνει αμέσως στην υπάρχουσα?
(Συγνώμη για το επίπεδο ασχετοσύνης :redface: )
Ερώτηση σφήνα:
Εγώ που έχω σύνδεση 384, άμα θέλω να την αναβαθμίσω σε 512, θα πρέπει να γίνει ολόκληρη διαδικασία μέσω άλλης πόρτας, η θα γίνει αμέσως στην υπάρχουσα?
(Συγνώμη για το επίπεδο ασχετοσύνης :redface: )
Μεσα σε μερικες ωρες απο την τηλεφωνικη σου αιτηση. Δεν αλλαζεις dslam παντως ;)
Software ειναι το ολο θεμα...
παιδια αυτο που βλεπω στον οριζοντα ειναι να παρεις δικη σου γραμμη απο οτε που θα σου δωσουν προτεραιοτητα (οι οτετζιδες το λενε μονοι τους οταν το ρωτας) και να χτυπησεις μια vivodi αοριστου που βγαινει το ιδιο με πακετα και συνδεση.
Μεσα σε μερικες ωρες απο την τηλεφωνικη σου αιτηση. Δεν αλλαζεις dslam παντως ;)
Software ειναι το ολο θεμα...
Δεν ισχύει αυτό που λές πλέον. Εγώ έχω ζητήσει αναβάθμιση στα 512 εδώ και 12 εργάσιμες μέρες και δεν έχει γίνει τίποτα. Ένας άλλος χρήστης ζήτησε αναβάθμιση από 512 σε 1024 και πήρε ένα μήνα να γίνει. Πλέον καθυστερούν και οι αναβαθμίσεις παρόλο που σε αυτή την περίπτωση δεν αλλάζεις πόρτα αλλά μόνο το setup στην υπάρχουσα. Όσο για τον λόγο των καθυστερήσεων μόνο ο ΟΤΕ τον γνωρίζει.
Εμένα πάντως με άλλαξαν σε 512 απο 384 σε μια εργάσιμη. Μια χαρά.
πιστεύω πως η καθυστέρηση οφείλεται καθαρά σε πολιτική του οτε ιδίως όταν κάποιος αιτείται την αλλαγή ταχύτητας από άλλο πάροχο.οι λόγοι ευνόητοι.
O OTE έχει μια περίεργη πολιτική. Λέει ότι δεν έχει πόρτες για το τηλεφωνό σου και πράγματι εάν επιλέξεις κάποιο provider για adsl θα βαρεθείς να περιμένεις. Το περίεργο είναι όμως ότι εάν κάνεις αίτηση για adsl γραμμή στον ΟΤΕ παρόλο που δεν υπάρχουν διαθέσιμες πόρτες η γραμμή σου ενεργοποιείται μέσα σε δύο με τρεις ημέρες. (η διαπίστωση από τρείς διαφορετικές περιπτώσεις γνωστών και φίλων)
ΓΙΑΤΙ κυριε ΟΤΕ αυτή η διαφορετική αντιμετόπιση άραγε;;;;
Και οι τρεις περιπτώσεις τον τελευταίο μήνα και αφού ειχαν κάνει κλήση στο 134 και επιβεβαιώσανε ότι ''δεν υπάρχουν διαθέσιμες πόρτες προς το παρόν''
αναμενόμενο δίνει τη διαθεσιμότητα για ενεργοποίηση μόνο από εκείνο άμεσα...όχι έμμεσα από άλλους παρόχους...
Φίλε stavros76, δε ξέρω από πού έμαθες το παραπάνω, αλλά εγώ είχα dsl και έκανα διακοπή γιατί πήρα πακέτο με προσφορά και περιμένω ενάμιση μήνα για επανασύνδεση και φως στον ορίζοντα δε φαίνεται. Πρίν ενάμιση μήνα που αγόρασα το πακέτο υπήρχε διαθεσιμότητα, τώρα δεν υπάρχει πόρτα ούτε για δείγμα (τέρμα χαριλάου, Θεσσαλονίκη)
Έκανα ακριβώς το ίδιο φίλε μου...είχα Conn-x και έκανα διακοπή και νέα σύνδεση για να είμαι μέσα στην προσφορά του OnDSL Kit και από 27/01 ακόμα περιμένω να "ανοίξουν" τις πόρτες τους... :mad: είμαι και Αθήνα! (Αχαρναί Αττικής βασικά)
@ ADSLgr.com All rights reserved.