PDA

Επιστροφή στο Forum : F1-2010 Pre Season

Σελίδες : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

aroutis
19-12-09, 18:47
Ξέχασες να αναφέρεις τον Jenson! :rofl:Ποιόν;... :twisted:

Εφόσον πάει ο Michael στη Mercedes, εμένα μου φτάνει να πετά ενα λάπ στον αγώνα στον WDC .. :p

DOU
22-12-09, 15:23
Ο Μπράνσον θέλει γυναίκα πιλότο, αλλά...

Το αφεντικό της Virgin Formula One, Ρίτσαρντ Μπράνσον, αποκάλυψε πως θέλει να έχει γυναίκα πιλότο στο ρόστερ της ομάδας του.

"Θα ήθελα να έχω μια οδηγό σαν την Ντανίκα. Δεν είναι μόνο καλή και γρήγορη, είναι υπέροχη. Πιστεύω ότι υπάρχει χώρος στη Formula 1 για τις γυναίκες".

"Δεν υπάρχει ένα αληθινό θηλυκό εκεί έξω που να μπορεί να το κάνει. Είναι σπορ εξουθενωτικό και θα έβρισκαν δύσκολο να προσαρμοστούν".

http://www.auto24.gr/html/ent/241/ent.43241.asp

http://www.rocking.gr/modules/forum/images/smilies/doh.gifhttp://www.rocking.gr/modules/forum/images/smilies/doh.gif

georgef1
22-12-09, 16:38
Να γράψω και εγώ την άποψή μου ύστερα από αρκετό καιρό.....Άρη διαφωνώ με την λογική του ότι υποστηρίζω ότι λέει η εταιρεία και πιστεύω ότι η Scuderia έκανε μεγάλη μ@@@ία που υπέκυψε στις πιέσεις και έδιωξε τον Κίμι και αυτό θα φανεί του χρόνου.
Από εκεί και πέρα η επιλογή του Σούμι να πάει με τους ομοεθνείς του και τον καλύτερο team manager που έχει εμφανιστεί στην F1 μέχρι στιγμής πιστεύω ότι θα αποδειχθεί σωστή....και anyway δεν θα μπορώ να μην σκάω ένα χαμόγελο όταν θα προσπερνάει τον Ισπανό όσο και να στεναχωριέμαι για την ομάδα μου.... :) ....σιγά σύντεκνοι μην αρχίσετε τις φάπες......:)

aroutis
22-12-09, 16:51
Να γράψω και εγώ την άποψή μου ύστερα από αρκετό καιρό.....Άρη διαφωνώ με την λογική του ότι υποστηρίζω ότι λέει η εταιρεία και πιστεύω ότι η Scuderia έκανε μεγάλη μ@@@ία που υπέκυψε στις πιέσεις και έδιωξε τον Κίμι και αυτό θα φανεί του χρόνου.
Από εκεί και πέρα η επιλογή του Σούμι να πάει με τους ομοεθνείς του και τον καλύτερο team manager που έχει εμφανιστεί στην F1 μέχρι στιγμής πιστεύω ότι θα αποδειχθεί σωστή....και anyway δεν θα μπορώ να μην σκάω ένα χαμόγελο όταν θα προσπερνάει τον Ισπανό όσο και να στεναχωριέμαι για την ομάδα μου....α. Και μένα δεν μου άρεσε ο τρόπος που διώξαν τον Κιμι. Από κει και πέρα,
β. Αν όντως ο Μικαελ πάει στη Μερσεντες, πιστεύω ότι θα πάει πολύ καλά, εφόσον εχει σωστό κιόλας μονοθέσιο, εδώ τα πήγε καλά ολόκληρος Button.. (lol)
γ. Σε ότι αφορά τον Alonso, ειναι (καλώς ή κακώς) στη Φερράρι. Θα φανεί αν ειναι καλύτερη τελικά επιλογή από τον Κίμι, και (ας τολμήσω να το πώ) από τον Schumi, γιατί , make no mistakes, πολλοί Tifosi οταν θα βλέπουν τον Michael στη Mercedes και τον Αλόνσο στη Ferrari, θα σκέφτονται πολλά...

Και κάτι τελευταίο... ειναι πολλοί αυτοί που φοβούνται την επιστροφή του Γερμανου στο grid. Kαι αυτό ειναι λογικό.

haHa
22-12-09, 16:55
@georgef1 και εγω θα χαιρομαι να βλεπω τον Σουμυ να κερδιζει..
Ομως σε αυτα που λες αρχικα(περι πιεσεων) , κανεις λαθος..

Ολοκληρη Φερραρι δεν πιεστηκε απο κανενα. Αν υπεκυπτε σε πιεσεις, θα ηταν σαν να μιλαγαμε για καμμια μικρη ομαδιτσα.
Απλα η Φερραρι ειδε οτι ο Κιμι απεδιδε κατω του αναμενομενου(πχ μαζευε λιγοτερους βαθμους απο τον Μασσα κλπ) και τον εδιωξε για να παρει εναν καλυτερο οδηγο, που ελπιζει οτι τουλαχιστον θα περναει τον Μασσα, δεν θα εχει συνεχη σκαμπανεβασματα στην αποδοση του και θα βοηθαει και στην εξελιξη του μονοθεσιου..

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Παντως αν καποιος μας ελεγε το 2005 ή το 2006 οτι το 2010 θα οδηγουσε ο Αλονσο στη Φερραρι και ο Σουμυ στην Mercedes, θα τον περναγαμε για τρελο!

Jim Slip
23-12-09, 03:14
Ποιόν;... :twisted:

Εφόσον πάει ο Michael στη Mercedes, εμένα μου φτάνει να πετά ενα λάπ στον αγώνα στον WDC .. :p

Ε καλά, γύρο δεν του έριχνε και πριν αποσυρθεί.

Ο μεγαλύτερος κίνδυνος που αντιμετωπίζει ο Τζένσον είναι να ηττηθεί κατα κράτος απ' τον Lewis.

Τώρα ο Michael, ξέρω 'γω; 'Εχει να αγωνιστεί απ' το 2006. Θα είναι 41 χρονών. Θα έχει και για teammate τον Ρόζμπεργκ. Δεν είναι και ιδανικά τα πράγματα.

Ο Nigel Mansell πήρε μια νίκη στα 41, το 1994, αλλα κάτω απο ιδιόμορφες συνθήκες (η περίφημη στούκα Hill - Schumacher).

aroutis
23-12-09, 10:06
Apples vs. oranges...

Τι σχέση έχει ο Schumacher με τον Mansell ; Ο Mansell δεν είχε καν φυσικη κατάσταση στα 41 του.

Οσο για τον Michael, όποτε αγωνίζεται σε karts κλπ, μάλλον ανταγωνιστικός δείχνει... :p και με αντιπάλους αρκετούς του grid που θα αντιμετωπίσει.. και δεν νομίζω οτι του κάνουν χάρη να τον αφήσουν να νικήσει...

Νικαετός
23-12-09, 11:50
Άντε να γράψω και εγώ πρώτος την είδηση...
http://www.in.gr/sports/article.asp?lngEntityID=1088391&lngDtrID=246

(Αφού όλοι την περιμέναμε)

Απορία: Πέρυσι ο Μιχάλης επικαλέστηκε παλιό τραύμα στον αυχένα, που τον εμποδιζε να κάνει το κάμ - μπακ στην Φερράρι στη θέση του Μάσσα.

Φέτος το ξεπέρασε?? :whistle:

haHa
23-12-09, 12:02
Νικαετε, αν εσυ , χτυπα ξυλο , σπασεις πχ το ποδι σου σημαινει οτι δεν θα γιατρευτει ποτε;
Οχι βεβαια! Για λιγο καιρο θα το εχεις στο γυψο και μετα για λιγο καιρο θα πρεπει να κανεις αποθεραπεια και να προσεχεις και πχ δεν θα μπορεις αμεσα να κανεις αναβαση σε βουνο. ;)
Σε ενα χρονο ομως;; ;)

Νικαετός
23-12-09, 12:12
Δεν διαφωνώ, αλλά εδώ είπε πως πρόκειται για παλιό τραύμα και όχι πρόσφατο...

haHa
23-12-09, 12:17
Δεν διαφωνώ, αλλά εδώ είπε πως πρόκειται για παλιό τραύμα και όχι πρόσφατο...

Προσφατο ηταν. Καπου την ανοιξη του 2009 χτυπησε.
Ακομα και για τωρα δεν ηταν σιγουρα fit και χρειαστηκαν δοκιμες/εξετασεις κλπ.

Υ.Γ.: Το οτι ο Σουμυ βγαινει πρωτος στα καρτ δεν σημαινει απαραιτητα οτι θα ειναι σε αριστη κατασταση και για F1. Τα μεγεθη ειναι τελειως διαφορετικα.

Νικαετός
23-12-09, 12:24
Εγώ πάντως (παρόλο που ήταν στην Φερράρι), θέλω να τον δω πρωταγωνιστή και όχι να σκουπίζει τις σκόνες των άλλων.

haHa
23-12-09, 12:28
Εγω τον θελω να παρει 2 τουλαχιστον νικες.. Να κανει και το χοροπηδηματακι του στο ποντιουμ!!

Jim Slip
23-12-09, 12:50
Apples vs. oranges..

Τι σχέση έχει ο Schumacher με τον Mansell ; Ο Mansell δεν είχε καν φυσικη κατάσταση στα 41 του.

Οσο για τον Michael, όποτε αγωνίζεται σε karts κλπ, μάλλον ανταγωνιστικός δείχνει... :p και με αντιπάλους αρκετούς του grid που θα αντιμετωπίσει.. και δεν νομίζω οτι του κάνουν χάρη να τον αφήσουν να νικήσει..

Ο Mansell είχε καλή φυσική κατάσταστη το 1994. Αγωνιζόταν στα αμερικάνικα Indy Car, πρωτού επιστρέψει με τη Williams για τους τρεις τελευταίους αγώνες.

Το 1995 ήταν που δε χώραγε καλά-καλά στο κόκπιτ της ΜακΛάρεν.

Για τον Michael, θα δούμε. Απλά λέω οτι δεν είναι στο peak του, όσο και να γυμνάζεται.

haHa
23-12-09, 12:53
Και ενα ενδιαφερον αρθρο απο τον James Allen, απο τους πλεον σοβαρους δημοσιογραφους στον κοσμο της F1:
Reports suggest that Schumacher Mercedes deal is now signed (http://www.jamesallenonf1.com/2009/12/reports-suggest-that-schumacher-mercedes-deal-is-now-signed)

Ενδιαφεροντα αποσπασματα:

As one ex F1 driver put it to me last week, “I don’t care if he is Michael Schumacher, when he’s wheel to wheel against Hamilton into a corner his brain is going to say, ‘I’m 41, he’s 24, I’m going to be the one who lifts off here. ‘ It’s human nature and you cannot fight against it.”

....

Schumacher’s motto was always that you get out of the sport what you put in and he put in everything. He also never gave anything away to the opposition, not even a sniff of a chance.

And that is the most interesting aspect for me of this extraordinary comeback. It’s not about whether he is still as fast as ever, he has always had pace to burn. It’s about whether that unquenchable thirst for competition, that ruthlessness, which saw him give no quarter against his own brother the day after their mother died, will still be there.

aroutis
23-12-09, 13:14
Mercedes to confirm Schumacher return

Michael Schumacher's return to Formula 1 is set to be confirmed later today in a press conference hosted by Mercedes-Benz.

Speculation has been mounting for days that Schumacher has agreed a deal to join Mercedes GP, with reports suggesting that he flew to Britain earlier this week to sign a contract.

Mercedes GP has now confirmed that the identity of its second driver will be announced later this morning - with the team having confirmed several weeks ago that Nico Rosberg will be racing for it in 2010.

Schumacher's F1 return comes after three years on the sidelines, having originally decided to retire from grand prix racing at the end of 2006.

However, last season he came close to a sensational mid-season comeback when he was asked to fill-in for the injured Felipe Massa at Ferrari.

Those plans had to be aborted, however, with Schumacher still suffering from a neck injury that he had picked up in a motorcycle crash earlier in the year.

Schumacher was deeply disappointed at the time, and it may have been the excitement he felt about returning to F1 then that helped motivate him to conclude the deal with Mercedes GP.

Autosport

ownagE_
23-12-09, 13:53
Wohohoho!!! :twisted:

MNP-10
23-12-09, 13:59
Βασικα για τη mercedes επαιζε το heidfeld-rozberg.. τωρα τι γινεται, που θα παει ο nick?

mach
23-12-09, 14:05
Ρε το γερο-μπισμπίκη τον Σουμάχερ, δε το βάζει κάτω, κοτσονάτο το ραμολιμέντο.
Γκάζι και βία στη τρίτη ηλικία...

aroutis
23-12-09, 14:07
Ρε το γερο-μπισμπίκη τον Σουμάχερ, δε το βάζει κάτω, κοτσονάτο το ραμολιμέντο.
Γκάζι και βία στη τρίτη ηλικία...
Καλή η πλάκα, αλλά οταν αρχίσουν οι τσόντες θέλω να δω μερικούς... ;)

Καλως τον υποδεχτηκαμε πάντως, αν μη τι άλλο θα κάνει το πρωτάθλημα ακόμα πιο ενδιαφέρον.:oneup:

mach
23-12-09, 14:20
Δεν συμπάθησα ποτέ τον Μιχαλάκη αλλά ομολογώ ότι η επιστροφή του μου κίνησε τη περιέργεια... Θα δω τους πρώτους αγώνες κυρίως γι'αυτόν :whistle:

Rebel Scum
23-12-09, 16:32
Και επίσημα πλέον : Schumi return confirmed (http://www.skysports.com/story/0,19528,12046_5794664,00.html)

ΥΓ Έδωσε και η σύζυγος το πράσινο φως οπότε όλα πάνε καλά :p

georgef1
23-12-09, 16:42
Well done Michael :oneup: θα σε προτιμούσα στα κόκκινα αυτοκίνητα αλλά αφού τα έφερε έτσι η ανάγκη :whistle: δεν πειράζει...ίσως έτσι να έχει και πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα του χρόνου....ήδη με έχει πιάσει μια μικρή ταραχή....χοχοχοχοχοχοχο :twisted:

haha ξέρεις πολύ καλά τι λέγεται σε διάφορα fora αλλά και το τι γράφεται σε περιοδικά....γι αυτό άστο καλύτερα....δεν έχει και πολύ σημασία στο κάτω κάτω.....

haHa
23-12-09, 17:03
haha ξέρεις πολύ καλά τι λέγεται σε διάφορα fora αλλά και το τι γράφεται σε περιοδικά....γι αυτό άστο καλύτερα....δεν έχει και πολύ σημασία στο κάτω κάτω.....

Το τι γραφεται στα διαφορα fora κα διαφορες αλλες ευφανταστες ιστοριες λιγη σημασια εχουν οταν η ιδια η Φερραρι εξηγει γιατι εδιωξε τον Ραικονεν (και ειχε καθε λογο να το κανει οταν δεν μπορουσε να περασει τον Μασσα).
Και η Φερραρι ειχε παρει την αποφαση ηδη απο το τελος του 2008 και ειχε προσφερει απο τοτε συμβολαιο σε εναν καλυτερο οδηγο οπως θεωρουσε η ιδια.

Δεν πηγαινε αλλο με τον Κιμι και η Φερραρι το καταλαβε.

ASFE
23-12-09, 19:15
οχι βρε Haha...Ο Αλονσο οδηγαει για την φερραρι μονο λογω σπονσορα!!!Αφου στην φερραρι βλαστημουν την ωρα και την στιγμη!!!!

Ferrari president Luca di Montezemolo says he signed Fernando Alonso a year earlier than expected to accelerate the Scuderia's return to competitiveness.

The Italian, speaking to the press at Ferrari's annual Christmas lunch last week, indicated that with Felipe Massa still recovering from injury, and the 2009-specification F60 having proved less than spectacular, the team urgently needed a driver that could drive the development of a car. He added that he considered Alonso, rather than Kimi Raikkonen to be that person.

"Besides hazy regulations, our car in 2009 wasn't up to the level of competitiveness we needed," Montezemolo was quoted as saying in Gazetta dello Sport. "I was afraid that Massa wouldn't recover. After his crash we have focused on the 2010 car. Kimi had trouble working with the team, but my judgement on him is positive.

"In order to make a leap forward, however, we needed someone able to communicate with the team, Alonso will do that. When Stefano Domenicali, who I trust very much, talked to me about him three years ago, I told him we had to bring him here.

"Alonso was supposed to race with us in 2011, but after Massa's crash we decided to bring that forward, after learning that he wasn't involved in the Singapore scandal."

In an exclusive interview with AUTOSPORT last week however, Raikkonen indicated that he suspected the reason he had left Ferrari a year early was financially, rather than performance-related.

"I think when there is enough money involved, you can always change anything! I think it's a lot to do with Santander coming in. Probably they made some deal. I don't know..."

Montezemolo also revealed that he beleived major changes were required in the way F1 is managed and that he hoped that the new FIA president Jean Todt would usher in an era of cooperation between the sport's governing body and the teams.

He proposed relaunching and restructuring the sport so that it can move on from the political strife of recent years.

"We need to set up a table where to bring proposals in order to relaunch in a big way," he said. "We must also think about a new engine from 2013. Bernie Ecclestone? In no sport there is a 50 per cent commission on business deals. We come from a Max Mosley administration to forget.

"We seriously considered abandoning F1. Some have, as a consequence of dead end policies. Now we have new teams with paying drivers, but how many teams will be at the start of the first race? Looking beyond 2012, we'd also like to win at Le Mans, or at Indy.

"Todt? He has the competence and the capability, he must discuss and change many things, and I expect him to do it. The 2010 championship will be very interesting, as long as we win it!"

http://www.autosport.com/news/report.php/id/80636

........Auto merged post: ASFE πρόσθεσε 23 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα αργότερα ........

http://cdn.images.autosport.com/editorial/1261567359.jpg

Ετσι να το χωνευουν καποιοι σιγα σιγα:p

Εντωμεταξυ....αυτο το ειδατε???

The seven-time champion has signed a three-year deal to join Mercedes GP for next season, marking an F1 comeback after three years on the sidelines.

Μεχρι τα 44 δλδ!!!Μακαρι τι να πω ρε παιδια..

ardi21
23-12-09, 19:28
Δεν ειμαι και φαν της F1 αλλα ειμαι fan της ferrari γενικα.

Η επιστροφη του Μιχαλακη με την Mercedes το -λιγοτερο- μου ακουστηκε καπως.

Ισως να ειμαι πολυ ρομαντικος αλλα αυτα τα πραγματα δεν τα κανεις ρε παιδια, ενταξει...

Εκτος και αν ειχε τοσο μεγαλη καψα να ξανατρεξει. Αλλα γιατι δεν πηγε στην ferrari? Ολο αυτο με τον αυχενα μου ξανακουγεται καπως.

Καλα ειπε ο Προεδρος της ferrari: "Αυτός είναι άλλος Σουμάχερ, δεν ειναι αυτος που ξερω εγω"

Rebel Scum
23-12-09, 19:51
Δεν ειμαι και φαν της F1 αλλα ειμαι fan της ferrari γενικα.

Η επιστροφη του Μιχαλακη με την Mercedes το -λιγοτερο- μου ακουστηκε καπως.

Ισως να ειμαι πολυ ρομαντικος αλλα αυτα τα πραγματα δεν τα κανεις ρε παιδια, ενταξει...

Εκτος και αν ειχε τοσο μεγαλη καψα να ξανατρεξει. Αλλα γιατι δεν πηγε στην ferrari? Ολο αυτο με τον αυχενα μου ξανακουγεται καπως.

Καλα ειπε ο Προεδρος της ferrari: "Αυτός είναι άλλος Σουμάχερ, δεν ειναι αυτος που ξερω εγω"

Πρέπει να βάλεις στην εξίσωση λίγο το τι σημαίνει Mercedes και Silver Arrows για τους Γερμανούς...δεν είναι τυχαίο που και ο έτερος της ομάδας είναι εκ Γερμανίας ορμώμενος.

Επιπλέον η επιστροφή του Σουμάχερ στη Φερράρι θα ήταν και λίγο ξαναζεσταμένο φαγητό, για τον ίδιο πρώτα.
Με την ομάδα αυτή τα κατέκτησε όλα πολλάκις, τι άλλο μένει;

Με μια καινούργια ομάδα όμως, αν τα καταφέρει θα αφήσει πίσω του μια κληρονομιά που δεν καταρρίπτεται.

MNP-10
23-12-09, 20:06
Παντως ο montezzemelo δεν ξηγηθηκε καλα.. επρεπε να του ευχηθει καλη επιτυχια και τελος.

blade_
24-12-09, 04:48
ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΙΧΑΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ-ΑΑΑ-Α-Α-Α-Α-ΑΑ

georgef1
24-12-09, 09:11
Αφού ο Φελίπε είχε το πρόβλημα αποφασίσαμε να διώξουμε τον Κίμι νωρίτερα...μπράβο ρε Λούκα και γαμώ τις λογικές...επίσης είναι τόσο καλύτερη οδηγάρα ο Φερνάντο από τον Φιλανδό που είπαμε "δεν βαριέσαι χαλάλι τα 19μύρια που θα πρέπει να του χαρίσουμε για να φύγει" ohhhhh my God....τι χαιβάνι μπορεί να είναι κάποιος.....:rolleyes:
Καλά και ο Κίμι δεν διαβάζει τις επίσημες ανακοινώσεις της πρώην ομάδας του και κάθεται και λέει τέτοια πράγματα....ώχχχχχ το μάτι μου πάλι....:lol:
Μιχαλάκης και Ισπανός μαζί στην ίδια ομάδα είναι σαν να βάζεις μαζί μπαρούτι και φωτιά ρε παιδιά ,οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να οδηγήσει στην Φερράρι...εξ άλλου σε αυτήν την περίπτωση θα έπρεπε να φύγει και ο Μάσα από την ομάδα κάτι που ίσως να μετράει.
Πάντως το ξαναλέω ότι και το μίγμα Ισπανού-Βραζιλιάνου δεν είναι και τόσο άφλεκτο...:)

George_Prix
24-12-09, 09:47
Αφού ο Φελίπε είχε το πρόβλημα αποφασίσαμε να διώξουμε τον Κίμι νωρίτερα...μπράβο ρε Λούκα και γαμώ τις λογικές...επίσης είναι τόσο καλύτερη οδηγάρα ο Φερνάντο από τον Φιλανδό που είπαμε "δεν βαριέσαι χαλάλι τα 19μύρια που θα πρέπει να του χαρίσουμε για να φύγει" ohhhhh my God....τι χαιβάνι μπορεί να είναι κάποιος.....:rolleyes:
Καλά και ο Κίμι δεν διαβάζει τις επίσημες ανακοινώσεις της πρώην ομάδας του και κάθεται και λέει τέτοια πράγματα....ώχχχχχ το μάτι μου πάλι....:lol:
Μιχαλάκης και Ισπανός μαζί στην ίδια ομάδα είναι σαν να βάζεις μαζί μπαρούτι και φωτιά ρε παιδιά ,οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να οδηγήσει στην Φερράρι...εξ άλλου σε αυτήν την περίπτωση θα έπρεπε να φύγει και ο Μάσα από την ομάδα κάτι που ίσως να μετράει.
Πάντως το ξαναλέω ότι και το μίγμα Ισπανού-Βραζιλιάνου δεν είναι και τόσο άφλεκτο...:)

Φιλε εδω και πολλα χρονια, ολοι ξεραμε οτι ο Kimi δεν κανει ΤΙΠΟΤΑ οσον αφορα την εξελιξη...
Η Ferrari επισης αφηνε κατα καιρους καποια υπονοουμενα οτι πραγματι δεν ασχολειται ο Kimi με το μονοθεσιο του.
Μολις χτυπησε ο Massa, φοβουμενοι οτι θα μεινουνε χωρις καποιον οδηγο ικανο για εξελιξη, σπευσανε να κλεισουνε τον Alonso.

Τι σου φαινεται περιεργο σε ολα αυτα? :hmm:

btw περα απο τη συμπαθεια μου για τον Alonso, θεωρω οτι ο Kimi δεν επεισε στη Ferrari.
Τον πρωτο χρονο πηρε τον τιτλο κανοντας μια μετρια χρονια και με πολλα λαθη, εκμεταλευομενος την κοντρα των οδηγων της McLaren και τα ακομα περισσοτερα λαθη του Massa.
Tα επομενα δυο χρονια, τον εξεθεσε ο Massa.

Ασχετα με το αν θα τον ελεγαν Alonso, Vettel ή καπως αλλιως, η Ferrari επρεπε να τον αντικαταστησει και να βρει εναν οδηγο γρηγορο και δουλευταρα. Οπως εχουμε ξαναπει, στην F1 το ταλεντο δεν ειναι πανακεια. Πρεπει ενας οδηγος να εχει ολο το πακετο για να χαρακτηριστει TOP και ο Kimi εχει αποδειξει οτι δεν το εχει. ;)

Επισης να σου θυμισω, οτι το ονομα Alonso δεν ακουστηκε στη Ferrari για πρωτη φορα με τον ερχομο του Ισπανου σπονσορα και του πακτωλου χρηματων που εφερε στην ομαδα.
Στη μετα Schumacher εποχη, η Ferrari ειχε χτυπησει την πορτα του Alonso, αλλα μετα την αρνηση του Ισπανου ειχε στραφει στην Νο2 επιλογη της, τον Kimi.
Επισης οπως ειπε ο Luca D. ο Domenicali του μιλουσε για τον Alonso εδω και 3 χρονια και ηταν θεμα καταληλου timing το ποτε θα ελθει.

Τελος George, σεβομαι απολυτα τις προτιμησεις του καθενος, αλλα θεωρω αδικη αυτη την επιθεση που κανεις στον Alonso.
Kαι θεωρω εγκληματικο αυτο που ειπες πριν λιγες μερες, οτι θα γελας αν ο Schumi περναει τον Alonso.
Γιατι απο οσο ξερω εσυ υποστηριζεις Ferrari.
Και ειτε σου αρεσει ειτε οχι, ο Alonso ειναι πλεον οδηγος της ομαδας σου. :)

Αλλιως θα αποδειξεις αυτο που λεω εγω εδω και χρονια.
Οτι στην F1, ειναι τεραστιο λαθος να υποστηριζει καποιος ομαδα.
Ακομα και αυτοι που κανουν αυτη την επιλογη, αργα η γρηγορα καταλαβαινουν οτι πορωνονται με εναν οδηγο πολυ περισσοτερο. :clap:

........Auto merged post: George_Prix πρόσθεσε 5 λεπτά και 8 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Παντως ο montezzemelo δεν ξηγηθηκε καλα.. επρεπε να του ευχηθει καλη επιτυχια και τελος.

Κατα την αποψη μου, ξηγηθηκε μια χαρα. ;)

Δε γουσταρω τους υποκριτες στη ζωη. Μου αρεσουν αυτοι που τα λενε εξω απο τα δοντια.
Εφοσον απο μεσα του θελει να πατωσει ο Γερμανος γιατι να βγει να πει παραμυθια... "καλη επιτυχια..." κτλ κτλ. :hmm:

Επισης μου φανηκε πανεξυπνο το λογοπαιγνιο που εκανε ο Ιταλος.
Που ειπε οτι καποιος αλλος με το ονομα Schumacher θα τρεξει με τη Mercedes....
O Michael που ξερω εγω, δε θα εκανε κατι τετοιο .....

Νικαετός
24-12-09, 11:35
Αλλιως θα αποδειξεις αυτο που λεω εγω εδω και χρονια.
Οτι στην F1, ειναι τεραστιο λαθος να υποστηριζει καποιος ομαδα.
Ακομα και αυτοι που κανουν αυτη την επιλογη, αργα η γρηγορα καταλαβαινουν οτι πορωνονται με εναν οδηγο πολυ περισσοτερο.

Μακλάρεν λέμεεεεεε !

Όσο για τον Ιταλό... απλά απέδειξε ότι είναι Ιταλός.

Σιγά μη του ζητήσει και την άδεια ο Γερμανός για να κάνει το κέφι του. (Και να κολλήσει μερικά (καλά) ένσημα ακόμα για το ευ ...ζην LOL)

George_Prix
24-12-09, 11:41
Το πρωι εψαχνα τους δορυφορους και πετυχα μια ενδιεφερουσα συνεντευξη του Schumi μετα τη μεταγραφη στη Mercedes.

Την εγραψα και την ανεβασα καπου...

Οποιος θελει να τη δει, ας μου στειλει PM για να του δωσω το link. ;)

haHa
24-12-09, 13:18
Σκεψου ομως ποσο χαιβανι ειναι καποιος που νομιζε οτι ο Αλονσο θα παει φυλακη!! :rofl::rofl:

Τελος, καποιος εδω μεσα δεν ειναι καλος στα μαθηματικα..
Γιατι μπορει ο Κιμι να παρει 19μυρια για να μην τρεξει, αλλα και ο Αλονσο δεν θα παρει 35μυρια το χρονο, οσα επαιρνε ο Κιμι αν ετρεχε..
Γυρω στα 20μυρια το χρονο θα παρει ο Αλονσο .
Δηλαδη με την παρουσα κατασταση η Φερραρι θα δωσει γυρω στα 40μυρια για αυτον τον χρονο για τον πρωτο οδηγο της.
Ε, αν εμενε ο αργος Κιμι θα εδινε 35μυρια. Δεν ειναι και μεγαλη αυξηση.

Φιλε εδω και πολλα χρονια, ολοι ξεραμε οτι ο Kimi δεν κανει ΤΙΠΟΤΑ οσον αφορα την εξελιξη...
Η Ferrari επισης αφηνε κατα καιρους καποια υπονοουμενα οτι πραγματι δεν ασχολειται ο Kimi με το μονοθεσιο του.
Μολις χτυπησε ο Massa, φοβουμενοι οτι θα μεινουνε χωρις καποιον οδηγο ικανο για εξελιξη, σπευσανε να κλεισουνε τον Alonso.

Η Φερραρι απο περυσι ειχε καταληξει οτι ο Κιμι δεν της κανει και πρεπει να φερει εναν καλυτερο οδηγο.
Τον Αλονσο τον υπεγραψε πριν το 2009, καπου στο τελος του 2008, με σκοπο να αρχισει να τρεχει το 2011 για την Φερραρι που θα τελειωνε το συμβολαιο του αργου Κιμι.

Απλα πραγματα:
αυτην ηταν η επιθυμια της Φερραρι, να φερει μετα τον Κιμι εναν καλυτερο οδηγο. Σε αυτο δεν την επηρεαζε κανενας, δεν ειναι καμμια μικρη ομαδιτσα και ετσι εκλεισε απο το 2008 εναν καλυτερο οδηγο για το 2011.

Εκει που βοηθησε η Santander ηταν στο να ερθει ο Αλονσο αντι για το 2011, το 2010 , βοηθωντας να σπασει το συμβολαιο του Κιμι.
Ετσι , η Φερραρι καταφερε χωρις ουσιαστικα να βαλει το χερι στην τσεπη να φερει τον καλυτερο οδηγο που ηθελε ενα χρονο νωριτερα και με τα ιδια χρηματα να εχει για το 2010 οχι τον αργο Κιμι που απεδειξε οτι δεν εκανε και τον εξεθετε ο Μασσα, αλλα τον Αλονσο..

Τωρα οι ευφανταστες ιστοριες του καθε ασχετου που βγαινει στα φορα ή τις ιστοριες των χαιβανιων που νομιζαν οτι ο Αλονσο θα παει φυλακη, ποσως ενδιαφερουν την Φερραρι, που πηρε εναν καλυτερο οδηγο!

georgef1
24-12-09, 13:49
George είπα ότι θα χαμογελάω και όχι ότι θα γελάω...ξέρεις καμιά φορά το χαμόγελο μπορεί να είναι και πικρό.......το περίεργο είναι που σας φαίνεται περίεργο το ότι μπορεί η Santader να απαίτησε κάτι που θα υποστήριζε την εικόνα της στην αγορά της Ισπανίας...δηλαδή ένα κάρο λεφτά έσκασε γιατί να μην το απσιτήσει;....και σας παρακαλώ μην λέτε πράγματα τα οποία είναι αντίθετα από αυτά που λέγατε πέρσι...κρίμα είναι....άκου αργός ο Κίμι....:cool:
Τέλος πάντων καλή καρδιά και καλές γιορτές να έχετε...:)

Jim Slip
24-12-09, 14:08
Στη μετα Schumacher εποχη, η Ferrari ειχε χτυπησει την πορτα του Alonso, αλλα μετα την αρνηση του Ισπανου ειχε στραφει στην Νο2 επιλογη της, τον Kimi.

Δεν είναι αλήθεια.

Αυτό που έγινε είναι οτι τη χρονιά που ο Αλόνσο οδηγούσε στη Μινάρντι (2001), τον προσέγγισε ο Jean Todt και συμφώνησαν να πάει στη Φεράρι σαν test driver. Μετά όμως τον προσέγγισε ο Φλάβιο Μπριατόρε και του προσέφερε θέση test driver στη Ρενώ.

Ο Αλόνσο, γνωρίζοντας οτι ακόμα κι αν έπαιρνε τη θέση του Μπαρικέλο θα επαιζε το ρόλο του ν.2 στον Michael Schumacher, "έφτυσε" τον Todt (παρόλο που είχαν συμφωνήσει) και δέχτηκε την προσφορά του Μπριατόρε. Μετά απ' αυτό, ο Todt ορκίστηκε όσο είναι team principal ο Αλόνσο να μην οδηγήσει ποτέ για τη Φεράρι.

'Οπερ και εγένετο. Από την πρώτη στιγμή η Φεράρι στράφηκε στον Κίμι Ράϊκονεν, του οποίου η φήμη τότε ήταν στα καλύτερα της μετά απ' την καλύτερη χρονιά του (2005). 'Ετσι κι αλλιώς ο Αλόνσο είχε υπογράψει για τη ΜακΛάρεν απ' τα τέλη του 2005.

MNP-10
24-12-09, 15:06
Εγω παντως ευχομαι να παει στη φερραρι ο αλονσο και να τα κανει (beeeeeep) οπως και στη μακλαρεν :p

haHa
24-12-09, 15:08
Nα κανει περιπατο δηλαδη ο Μικαελ?? ;)

George_Prix
24-12-09, 15:10
George είπα ότι θα χαμογελάω και όχι ότι θα γελάω...ξέρεις καμιά φορά το χαμόγελο μπορεί να είναι και πικρό.......το περίεργο είναι που σας φαίνεται περίεργο το ότι μπορεί η Santader να απαίτησε κάτι που θα υποστήριζε την εικόνα της στην αγορά της Ισπανίας...δηλαδή ένα κάρο λεφτά έσκασε γιατί να μην το απσιτήσει;....και σας παρακαλώ μην λέτε πράγματα τα οποία είναι αντίθετα από αυτά που λέγατε πέρσι...κρίμα είναι....άκου αργός ο Κίμι....:cool:

Πιεσεις η Santander μπορει να ασκησε, αλλα δε μιλουσε με καμια Force India ωστε να απαιτει.

Το θεμα μου, ειναι οτι μας παρουσιαζεις τον Alonso σαν κατι κουλους Ιαπωνες που μπαινουν τοσα χρονια στο χωρο της F1, απο την πισω πορτα. :down:

....και σας παρακαλώ μην λέτε πράγματα τα οποία είναι αντίθετα από αυτά που λέγατε πέρσι...κρίμα είναι....άκου αργός ο Κίμι....:cool:

Αυτο ειλικρινα δεν το καταλαβα. :hmm:
Τι λεγαμε περσι και το αλλαξαμε φετος? :hmm:

Αυτο πανω απο ολα. ;)
Επισης. :)

........Auto merged post: George_Prix πρόσθεσε 0 λεπτά και 43 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Εγω παντως ευχομαι να παει στη φερραρι ο αλονσο και να τα κανει (beeeeeep) οπως και στη μακλαρεν :p

Στειλε ενα γραμμα στον Αγιο Βασιλη μπας και στο φερει το δωρο !!!

daywalker06
24-12-09, 15:11

Το εύχεσαι ή οχι είναι το μόνο σίγουρο

George_Prix
24-12-09, 15:12
Δεν είναι αλήθεια.

Αυτό που έγινε είναι οτι τη χρονιά που ο Αλόνσο οδηγούσε στη Μινάρντι (2001), τον προσέγγισε ο Jean Todt και συμφώνησαν να πάει στη Φεράρι σαν test driver. Μετά όμως τον προσέγγισε ο Φλάβιο Μπριατόρε και του προσέφερε θέση test driver στη Ρενώ.

Ο Αλόνσο, γνωρίζοντας οτι ακόμα κι αν έπαιρνε τη θέση του Μπαρικέλο θα επαιζε το ρόλο του ν.2 στον Michael Schumacher, "έφτυσε" τον Todt (παρόλο που είχαν συμφωνήσει) και δέχτηκε την προσφορά του Μπριατόρε. Μετά απ' αυτό, ο Todt ορκίστηκε όσο είναι team principal ο Αλόνσο να μην οδηγήσει ποτέ για τη Φεράρι.

'Οπερ και εγένετο. Από την πρώτη στιγμή η Φεράρι στράφηκε στον Κίμι Ράϊκονεν, του οποίου η φήμη τότε ήταν στα καλύτερα της μετά απ' την καλύτερη χρονιά του (2005). 'Ετσι κι αλλιώς ο Αλόνσο είχε υπογράψει για τη ΜακΛάρεν απ' τα τέλη του 2005.

Φιλε δε μπορω να επιμεινω, γιατι ολη αυτη η κουβεντα στηριζεται σε κουτσομπολια και οχι σε επισημες δηλωσεις.
Και η δικη μου εκδοχη και η δικη σου, ποτε δεν ηταν επισημη θεση της Ferrari.
Aπλα και εγω το ειχα διαβασει σε κατι sites και το ειπα....
Μπορει βεβαια να εχεις δικιο και εσυ. ;)

ASFE
24-12-09, 15:17
Μακαρι Φερραρι,Μερτσεντες και Μακλαρεν να ειναι ανταγωνιστικες!!!Αντε μακαρι τα μερσεντες να ειναι λιγο καλυτερα σαν δωρακι για την ηλικια του Μικαελ!!!

Ο Ροσμπεργκ τωρα τι ρολο θα βαραει??Μπαριτσελο νο2?Δεν πιστευω να χουμε κανενα δραμα εκει περα γιατι για μενα ο οδηγος του 2009 ειναι ο Φινλανδος με Γερμανικο διαβατηριο:p

Jim Slip
24-12-09, 16:36
Δεν πιστευω να χουμε κανενα δραμα εκει περα γιατι για μενα ο οδηγος του 2009 ειναι ο Φινλανδος με Γερμανικο διαβατηριο:p

Το μόνο θέμα με τον Ρόζμπεργκ ήταν οτι ο teammate του (ο απαράδεκτος Νακαζίμα) δεν ήταν ακριβώς και οτι καλύτερο για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα για την ανταγωνιστικότητα της Williams.

Επίσης, υπήρχαν αγώνες που ο Ρόζμπεργκ έκανε κάπως ασυνεχείς χρόνους γύρο με γύρο.

Και ας μην ξεχνάμε το ερασιτεχνικό λάθος που έκανε στη Σιγκαπούρη, πατώντας την άσπρη γραμμή καθώς έβγαινε απ' τα πιτ, το οποίο του στέρησε στη χειρότερη τη 2η θέση.

Σίγουρα έκανε πολύ καλή χρονιά, αλλά θέλω να τον δω σε σύγκριση με κάποιο πιο σοβαρό teammate. Την πρώτη του χρονιά πάντως, ο Webber ήταν καλυτερος. Αλλά ήταν η πρώτη του χρονιά.

DOU
24-12-09, 20:41
Αντιδρούν οι υπάλληλοι της Mercedes-Benz για το μισθό του Schumi

οι εργαζόμενοι στη Mercedes-Benz λοιπόν ξεσηκώθηκαν ακούγοντας πως ο Schumi υπέγραψε 3ετές συμβόλαιο συνεργασίας με τις ετήσιες αποδοχές του να ανέρχονται στα 7 εκατομμύρια ευρώ.

«Είναι δύσκολο να το χωνέψει ο κόσμος και για αρκετούς συναδέλφους αυτό που συνέβη είναι αδιανόητα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των εργαζομένων στη Mercedes-Benz, Uwe Werner και πρόσθεσε: «Το προσωπικό θα έδειχνε περισσότερη κατανόηση αν η Mercedes αποφάσιζε να αποχωρήσει από τη Formula 1».

http://new.e-go.gr/wmotors/article.asp?catid=15670&subid=2&pubid=1757002

:shifty::shifty:

Eχμ...τους χορηγους και τα εσοδα που θα φερει ο σουμι μονο με την παρουσια του στην mercedes gp,το σκεφτηκαν καθολου?:hmm:

MNP-10
25-12-09, 14:10
Ελεος.. που να μαθαιναν και ποσα επαιρνε παλια (>25μυρια)

Linus
25-12-09, 14:35
Άντε τώρα να δεις φόρμουλα, με τον Shumi στην πιο αντιπαθητική ομάδα :wall:

DOU
25-12-09, 16:30
Άντε τώρα να δεις φόρμουλα, με τον Shumi στην πιο αντιπαθητική ομάδα :wall:

Θα δεις κ θα πεις κ ενα τραγουδι.:p:p

Linus
25-12-09, 19:24
Θα δεις κ θα πεις κ ενα τραγουδι.:p:p

Τι θα κάνουν οι φαν του όλα αυτά τα κόκκινα που χουν αγοράσει??

Μπλούζες,καπελάκια.Θα αλλάξουν χρώμα οι κερκίδες :worthy:

George_Prix
25-12-09, 19:50
Τι θα κάνουν οι φαν του όλα αυτά τα κόκκινα που χουν αγοράσει??

Μπλούζες,καπελάκια.Θα αλλάξουν χρώμα οι κερκίδες :worthy:

Αυτα πες τα σους υπαλληλους της Mercedes που νομιζουν οτι παιρνει πολλα ο Schumi. :p
Aπο αυτα τα καπελακια και τα μπλουζακια θα το βγαλει το μεροκαματο του ο Γερμανος. ;)

aroutis
25-12-09, 21:21
Κάτσε να πάρει καμια νίκη ο γερμανός και θα δεις πως θα αλλάξουν tune.. τους μισθους τους από τις νικες τους Μιχαλάκη θα τους παίρνουν...

Δηλαδή μπας και περίμεναν να δουλεψει pro bono ;

Ελεος.. :down:

@ ADSLgr.com All rights reserved.