Επιστροφή στο Forum : Ποιοι πάροχοι δίνουν SDL;
Ανοίγω καινούριο νήμα γιατί τα προηγούμενα είναι από το 2005...
Έχω βρει την tellas μέχρι στιγμής...
shdsl εννοείς ? Σίγουρα tellas, hol, οτε. Υποθέτω forthnet (δεν έχω δει προσφορα τους αλλα είμαι 99% σίγουρος ότι δίνουν). Λογικά και on, εφόσον δίνει και EFM.
Εννοώ symmetrical dsl, δηλαδή 2048 download/2048 upload... ;)
Σε καλύπτει η προηγουμενη απάντηση μου τότε. Απλά να ξέρεις ότι το χρησιμοποιούν για μισθωμένα κυκλώματα ( CR 1:1 μέχρι το δίκτυο τους) , όχι σαν εναλλακτικό της adsl.
Αυτό σημαίνει δλδ πολλά ευρώ το μήνα, αν μου λες μισθωμένα κυκλώματα...
Έχουμε κάποιο εύρος τιμής;
Από οτε μαζί με feed, τελική πάνω από 1500 το μηνα με αρκετά μεγάλη έκπτωση σε διετές συμβόλαιο. Οι άλλοι είναι φτηνότεροι, αλλα όπως ισχύει στα μισθωμένα γενικά, η τιμή κυμαίνεται αρκετά ανάλογα με τον πωλητή σου.
Δηλαδή αν σου δίνουν π.χ. 2/2 και 8/8 η τιμή είναι ίδια;
Όχι, αλλα η τιμή δεν ανεβαίνει γραμμικά. Όσο ανεβαίνεις σε bandwidth συνήθως πέφτει πολύ η τιμή ανά mbit. Βεβαια για 8/8 ίσως να ήταν προτιμότερο να πας σε άλλο φορέα αντί για shdsl.
Βασικά η συνολική τιμή με ενδιαφέρει... θα το ψάξω με tellas μήπως για το 2/2 δίνει κάτι πιο φτηνό...
Όλοι δίνουν από φτηνότερα έως πολύ φτηνότερα εάν γνωρίζεις κάποιον πωλητή η είσαι μεγάλος/παλιός πελάτης, αλλα τιμές παρόμοιες με adsl μην περιμένεις.
600 ευρώ το μήνα για 2/2 η Tellas...
Ακόμα και για επιχείρηση είναι πολλά...
shdsl εννοείς ? Σίγουρα tellas, hol, οτε. Υποθέτω forthnet (δεν έχω δει προσφορα τους αλλα είμαι 99% σίγουρος ότι δίνουν). Λογικά και on, εφόσον δίνει και EFM.
Δίνει...σε ιδιαίτερες περιπτώσεις.
Με 600 ευρώ το μήνα όμως δε δίνω εγώ...
i)
Ο ΟΤΕ προσφέρει λύσεις SDSL, και συγκεκριμένα τα μηνιαία τέλη απεικονίζονται στον ακόλουθο πίνακα:
1024 Kbps - 529,41 €+ΦΠΑ
2 Mbps - 741,18 €+ΦΠΑ
4 Mbps - 1.079,83 €+ΦΠΑ
ii)
Η Forthnet γενικά ΔΕΝ δίνει (ίσως κατα εξαίρεση σε κάποιους εταιρικούς πελάτες)
Το κόστος είναι σχεδόν απαγορευτικό!!!
;)
To όφελος για μια εταιρία είναι ότι έχει συνέχεια ας πούμε 2bit πανω κάτω χωρίς προβλήματα στις γραμμές; Γιατί βλέπω τιμές εξωπραγματικές. Εδώ στη Γαλλία κάποιοι δίνουν 100/10 για οικιακούς χρήστες...
To όφελος για μια εταιρία είναι ότι έχει συνέχεια ας πούμε 2bit πανω κάτω χωρίς προβλήματα στις γραμμές; Γιατί βλέπω τιμές εξωπραγματικές. Εδώ στη Γαλλία κάποιοι δίνουν 100/10 για οικιακούς χρήστες...
θα πρεπει να περιμενεις το vdsl για να πεσει το κοστος
παντως αλλο οι οικιακες γραμμες και αλλο το μισθωμενο οπως ελεχθη πιο πανω...
@ ADSLgr.com All rights reserved.