PDA

Επιστροφή στο Forum : Άλλο ένα πρόβλημα με Amazon

voger
01-12-09, 10:19
Παρήγγειλα πριν από ένα μήνα κάποια βιβλία από Amazon.com. Η παραγγελία μάλλον χάθηκε και τους έστειλα mail. Με ρώτησαν τι θέλω να γίνει και τους απάντησα ότι θέλω αντικατάστασή αλλά

Following the previous e-mail you sent me I would like to inform you that I still want those books so a replacement would be fine. However I would like those books to be sent with USPS, NOT FEDEX or UPS, and with any service that can provide a tracking number.

Μου στέλνουν λοιπών μία απάντηση

I'm sorry your shipment was lost in transit. I've placed a new order that's listed below. We'll ship it to the same address as soon as possible. I've also upgraded the shipping method to Priority International Courier at no additional charge.

Δηλαδή τελικά θα το φέρει courrier; Αν είναι έτσι μάλλον καλύτερα να την ακυρώσω και ζητήσω τα χρήματα μου πίσω;

3lbereth
01-12-09, 12:04
Γιατί να ακυρώσεις?
Αν διαβάσεις, είναι καλύτερη μέθοδος αποστολής, συντομότερη και ασφαλέστερη (γι'αυτό και κάνει το διπλάσια). Έχει και tracking number όπως ζήτησες.
Ελπίζω μόνο να μην έχεις πρόβλημα στο τελωνείο αν η παραγγελία σου είναι μεγάλης αξίας.

Φιλόσοφος_Στ@ρχίδας
01-12-09, 18:13
Αν έρθει με FEDEX ή UPS το τελωνείο δεν το γλυτώνει και το ξέρει ;)
Πες τους να πάρουν την παραγγελία πίσω αφού δεν ζήτησες Priority International Courier.
Ελπίζω μόνο αν στο στείλουν με USPS η ασφάλειά τους να τους καλύπτει σε περίπτωση απώλειας(γιατί φυσικά όλοι τους είναι ασφαλισμένοι)γιατί αλλιώς αν ξαναχαθεί...την πάτησες!
Τώρα βέβαια 2/2 απώλειες για να σου κάτσουν πρέπει να πιάσει η κατάρα του Μητσοτάκη

voger
01-12-09, 21:59
Αυτό είναι. Ξέρω ότι θα με γδάρουν στο τελωνείο. Βέβαια μιλάμε για $103 μαζί με τα έξοδα αποστολής αλλά δεν έχω καμία διάθεση να πληρώνω τελώνιδες. Το κακό είναι ότι δεν τα βρίσκω στην Ευρώπη όλα μαζί. Τεσπα, θα ζητήσω refund και ψαχτώ εντός ΕΕ.

3lbereth
01-12-09, 22:02
Δοκίμασε και το The Book Depository (http://www.bookdepository.co.uk/).
Έχει παπάδες, είναι φτηνότερο απο Amazon και στα στέλνει δωρεάν. Δέχεται και paypal.

voger
02-12-09, 00:50
Το δοκίμασα. Δεν τα έχουν ούτε αυτοί. Με παραπέμπουν στο abebooks.co.uk

........Auto merged post: voger πρόσθεσε 66 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Ελπίζω μόνο αν στο στείλουν με USPS η ασφάλειά τους να τους καλύπτει σε περίπτωση απώλειας(γιατί φυσικά όλοι τους είναι ασφαλισμένοι)γιατί αλλιώς αν ξαναχαθεί...την πάτησες!
Τώρα βέβαια 2/2 απώλειες για να σου κάτσουν πρέπει να πιάσει η κατάρα του Μητσοτάκη
Τους γράφω επίσης ότι δέχομαι να καλύψω την χρέωση για tracking και insurance.

........Auto merged post: voger πρόσθεσε 95 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Τους έστειλα και άλλο mail που τους ξεκαθαρίζω ότι θέλω μόνο USPS ή EMS. Μου απάντησαν ότι στέλνουν με διάφορους (η λίστα δεν περιλάμβανε USPS). Η επιλογή της εταιρίας γίνεται αυτόματα και δεν είναι δυνατόν να επιλέξουμε με ποιόν φεύγει. Θα προωθήσουν το μήνυμα μου στο τμήμα αποστολών γιατί "θα θέλουν να μάθουν για την εμπειρία μου". Αν θέλω ωστόσο μπορούν να ακυρώσουν την νέα παραγγελία και να μου επιστρέψουν τα χρήματα. Τους έστειλα λοιπών και άλλο mail και τους ζήτησα επιστροφή χρημάτων. Για να δούμε.

@ ADSLgr.com All rights reserved.