Επιστροφή στο Forum : Nova News
Ολο το Champions League πλεον ανήκει στη Nova.Εκτος απο εναν αγώνα κάθε τετάρτη που θα έχει η ΝΕΤ.
Επίσης το σεπτέμβριο βγάζουν σε κυκλοφορία το νέο Panasat PVR με 200GB σκληρό και πολλά άλλα καλούδια.
Από το φθινόπωρο, τα τηλεοπτικά δικαιώματα ανήκουν στη ΝΕΤ και τη νόβα. Άρα τσου-λου στο τζάμπα τέλος κατά το ήμισυ...
Tα €55 που θέλει η γόβα όμως μόνο λίγα δεν είναι (μη ζητήσει και παραπάνω από Σεπτέμβρη)...
Ε ναι μωρέ....
Όλα τα είχαμε, θα πληρώνουμε και nova τώρα...
Δεν ξέρω νομίζω ότι δεν αξίζει τα λεφτά.....:hmm: :hmm:
Lord_British
17-03-06, 19:24
Ποια ειναι τα "αλλα καλουδια"; Ξερεις ποια νεα καναλια θα μπουν; Γινε αν μπορεις λιγο πιο συγκεκριμενος.
Φιλικα
Ποια ειναι τα "αλλα καλουδια"; Ξερεις ποια νεα καναλια θα μπουν; Γινε αν μπορεις λιγο πιο συγκεκριμενος.
ΦιλικαTι καλουδια μωρε οι ανεπροκοποι. Που εχουν και εναν transponder που κανει συνεχεια παγωματα τελευταια.
Τα 55€ τους μαραναν , ευτυχως υπαρχουν η DSL και τα ονειροκουτα. αλλιως...
Παντως ΤσουΛου μπορειτε να δειτε σε ενα σωρo καναλια ( FTA official or ... not :whistle:)
Παιδιά από το να πληρώνετε για νόβα, πάρτε έναν "αναβαθμίσιμο" δορυφορικό δέκτη των 200 ευρώ, 2 πιάτα στην ταράτσα (συνολική επένδυση 320 ευρά) και μετά χαρείτε όσους αγώνες θέλετε άνετα.
Πάρα πολλά δορυφορικά πακέτα με αθλητικά ανοίγουν μια χαρά.
Παιδιά από το να πληρώνετε για νόβα, πάρτε έναν "αναβαθμίσιμο" δορυφορικό δέκτη των 200 ευρώ, 2 πιάτα στην ταράτσα (συνολική επένδυση 320 ευρά) και μετά χαρείτε όσους αγώνες θέλετε άνετα.
Πάρα πολλά δορυφορικά πακέτα με αθλητικά ανοίγουν μια χαρά.
Για πες??? γιατί 2 πιάτα???
Τα κανάλια ποια είναι??
Ανοίγουν??? δηλ???
Για πες??? γιατί 2 πιάτα???
Τα κανάλια ποια είναι??
Ανοίγουν??? δηλ???Eδω μεσα δε θα παρεις τετοιες απαντησεις. Ψαξου λιγο σε δορυφορικα φορουμ ;)
Eδω μεσα δε θα παρεις τετοιες απαντησεις. Ψαξου λιγο σε δορυφορικα φορουμ ;)
Οκ φίλε μου....
Η προσπάθεια μετράει.....:p
1ο πιάτο Hotbird & Astra
2o πιάτο Hispasat
καμμιά δεκαπενταριά αθλητικά κανάλια που μεταδίδουν συνέχεια ποδόσφαιρο live.
D+, TPS France κλπ κλπ κλπ.
Και δεν μίλησα για Νόβα. ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΕΚΤΗ δεν πιάνει χωρίς original κάρτα. Ελπίζω να έγινα σαφής.
1ο πιάτο Hotbird & Astra
2o πιάτο Hispasat
καμμιά δεκαπενταριά αθλητικά κανάλια που μεταδίδουν συνέχεια ποδόσφαιρο live.
D+, TPS France κλπ κλπ κλπ.
Και δεν μίλησα για Νόβα. ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΕΚΤΗ δεν πιάνει χωρίς original κάρτα. Ελπίζω να έγινα σαφής.
Ευχαριστώ πολύ.....:oneup:
Εχω ενα πιατο 1,40 .Αν βαλω πανω του και 3ο lnb δεν θα μπορω να πιανω Hispasat?
Όχι Κώστα ...o Hispasat είναι εξαιρετικά δύσκολος δορυφόρος για παράκεντρη λήψη . Θέλεις ή κινητό ή δεύτερο πιάτο .
Δυστυχώς όχι. Ο Hispasat είναι 30 west. Αρκετά χαμηλά, σχεδόν στον ορίζοντα. Πίστεψέ με, αξίζει τον κόπο μόνο και μόνο για το πακέτο Cabo (δεν σου αναφέρω το D+ γιατί αυτό το πιάνεις στον Astra).
Edit: NikosEagle is faster :)
Χρειάζεσαι και ανοικτό οπτικό πεδίο ...Αν υπάρχει πολυκατοικία δίπλα σου (ψηλότερη έστω και κατά έναν όροφο) ξέχασέ τον . Όπως γράφει ο @Kostthem είναι πολύ πολύ χαμηλά .
Thanks παιδες.Αλλα με διαμετρο πιατου να βαλω?Εκει δεν ειναι και το Premier (ή οχι)?
Εγώ έχω 80άρι προς τον Ισπανό . Για τα μπουκέτα του ρίξε μια ματιά εδώ (http://www.lyngsat.com/hispa.html)
Νίκο όμως τα νέα σήμερα είναι δυσάρεστα. Τεκίλες και κάμποι έχουν πρόβλημα. Στον mvision τουλάχιστον. Το ευχάριστο είναι πως ήδη για humax οι τεκίλες είναι ok και πάλι, οπότε είναι θέμα ωρών.
Και στον Mvision ειναι ΟΚ οι τεκιλες τωρα.
Φέτος οι πειρατές θα κάνουν χρυσές δουλειές με το ΝΟΒΑ...
Εχει να πέσει τριπλεξ-τετράπλεξ μοίρασμα με κάθε τρόπο...
τηλέφωνα,κεραίες,κάρτες...
εγω θα προτιμήσω καφετέρια περιοχής για χαβαλέ...
η κανα σπίτι γνωστού με ΝΟΒΑ κανονικό ή μαϊμού...
Το εχουμε ξαναπει.Η λυση κατα της πειρατειας της ΝΟΒΑ ειναι η εταιρια να μειωσει τις τιμες σε λογικες για τον μεσο Ελληνα τιμες.Θεωρω το ποσο τον 50+ ευρω το μηνα μεγαλο ποσο για τους ελληνικους μισθους.Πιστευω οτι με μια συνδρομη 25-30 ευρω το μηνα οι συνδρομητες της θα διπλασιαζονταν και τα κερδη θα ηταν τα ιδια ,ισως και περισσοτερα απο τωρα .
Δυστυχώς Κώστα , τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά . Δεν υπάρχει ανταγωνισμός , η Νόβα είναι μονοπώλιο οπότε ό,τι θέλει κάνει . Μοναδική λύση για μένα είναι ο εμπλουτισμός του πακέτου με αρκετά κανάλια ακόμα και η δημιουργία υποπακέτων ,όπως έχουν όλα τα συνδρομητικά σε όλο τον κόσμο . Εμένα που με ενδιαφέρουν μόνο οι ταινίες π.χ. ή μόνο τα ντοκυμαντέρ , γιατί να είμαι υποχρεωμένος να πάρω όλο το πακέτο και να πληρώσω ντε και καλά 56 + ΦΠΑ ?? Η καφετέρια που έχει τα ποδόσφαιρα , γιατί πρέπει να πληρώνει και για το History Channel και πάει λέγοντας ...
Όσο κάποιοι συνεχίζουν να κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν , όντως η πειρατεία θα πηγαίνει σύννεφο και αυτοί θα μηνύουν τους ... εισαγωγείς των δορυφορικών δεκτών ,κυνηγώντας ψύλλους στα άχυρα .
Όσο κάποιοι συνεχίζουν να κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν , όντως η πειρατεία θα πηγαίνει σύννεφο και αυτοί θα μηνύουν τους ... εισαγωγείς των δορυφορικών δεκτών ,κυνηγώντας ψύλλους στα άχυρα .
Σωστός ο Nikoseagle.
Πάντως αν εξαιρέσεις το Ελληνικό προτάθλημα δεν βλέπω τον λόγο να βάλει κάποιος συνέταιρο στην τσέπη του την ακατανόμαστη. Όλα τα υπόλοιπα υπάρχουν ....απλόχερα στους δορυφόρους. History, discovery, mezzo, animal planet κλπ.... Όσο για ταινείες.... ε αυτές πια ....άφθονες. Πιο καινούργιες και σε πολύ καλύτερη ανάλυση.
Και στον Mvision ειναι ΟΚ οι τεκιλες τωρα.
Ναι όντως, με χειροκίνητη τροφή. Περιμένοντας το update :up:
H Nova απευθύνεται κυρίως στην επαρχία και την ξενιτιά μη γελιόμαστε...
εκεί τα κανάλια της Αθήνας δε φτάνουν καμιά φορά, το γήπεδο είναι μακριά, ο κοσμος δε θα ψαχτεί να βρεί πειρατεία αφού μη κρυβόμαστε ξοδεύουν χρήμα για μόστρα στο γείτονα...
απορώ όμως γιατί να μην έχει πακέτα... είναι σα να σου λέει:
Τι θές μπάλα? δωσε τα 50 και αμα βαριέσαι όταν γυρνάς απο τις ελιές βλέπεις κι ενα Τζεογράφικ!!!
Φέρε μας τα λεφτά σου...
Σιγά μη κάτσει ο άλλος να κάει νταραβέρια με το παραπάνω χωριό ή σπίτι να τους έρχεται πιο φθηνά... το βάζει ο ένας το βάζει ο άλλος και τελικά όλοι πληρώνουν για μια μούφα...
Πραγματικά αν είχε 10 ευρώ το υποπακέτο και όλο μαζί κάτι πιο φθηνά θα είχαν τριπλάσια πελατεία...
10 ευρώ τα μεγάλα κανάλια
15 ευρώ τα αθλητικά
15 τα κινηματογραφικά
15 ντοκυμαντέρ και υπόλοιπα
Επίσης το Filmnet box ας το είχαν κι αυτό 15 ευρώ...
Στην Αθήνα πίανουν τα μεγάλα κανάλια και μερικά δορυφορικά εκπέμπονται απο την ΕΡΤ...
Τόσο δύσκολο είναι?
ΟΧΙ απλά ειναι μονοπώλιο και κάνουν οτι γουστάρουν...
Ετσι και τώρα περιμένουν πάλι την αρπαχτή με το Τσαμπιονς Λίγκ...
1. Υποπακέτα δεν θα υπάρξουν εκτός απο μια κίνηση που σκέφτονται για αφτους που διακόπτουν το καλοκαίρι λόγω του οτι δεν εχει αθλητική δράση,αλλα μόνο για τότε και αυτό ίσως.
2. Η εταιρία έχει κάνει σχετικές μελέτες,σχετικά με τις συνδρομές και τη συνδρομητική της βάση, οι οποίες δείχνουν πως για μία αγορά όπως η Ελλαδα οι 350.000 συνδρομητες(320.000 Νova) είναι σχεδόν το maximum συμφωνα με την τωρινή οικονομική κατάσταση.
3. Η συνδρομη δεν θα αλλαξει για κανένα λόγο.
4. Η netmed εχει συνολικα 22 transponders και αν κάποιος βλεπει 'παγώματα' οφείλεται στην εγκατάσταση (σταθμη σήματος,κλπ.)Δεν γίνεται να έχει πρόβλημα ένας transponder ή ο δορυφόρος,επίσης ,λόγω του οτι οι τέσσερις βασικές συχνότητες της Nova εκπέμπονται απο 3 και οχι εναν δορυφόρο.
4. Η netmed εχει συνολικα 22 transponders και αν κάποιος βλεπει 'παγώματα' οφείλεται στην εγκατάσταση (σταθμη σήματος,κλπ.)Δεν γίνεται να έχει πρόβλημα ένας transponder ή ο δορυφόρος,επίσης ,λόγω του οτι οι τέσσερις βασικές συχνότητες της Nova εκπέμπονται απο 3 και οχι εναν δορυφόρο.Και γω δε πιστευα οτι ειναι προβλημα δορυφορου αλλα ολα αυτο δειχνουν.
( μιλαω για τον transponder των SSport3 , Filmnet2 , MTV ... )
α) εδω και μισο χρονο τα εβλεπα ολα αψογα.
b) γιατι μου το κανει μονο σε καναλια απο αυτον τον transponder!?!?
c) το εχω ακουσει το προβλημα με παγωματα στα ιδια καναλια απο αλλους με ΑΛΛΟΝ δεκτη.
99% φταιει ο transponder και η nova.
Πάντως με πάνασατ , ΄δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα σε κανένα κανάλι (από παγώματα εννοώ) .
Αυτό που είπε ο nikoseagle ειναι αλήθεια γιατί ο πανασατ ειναι φτιαγμένος αποκλειστικα γαι τηλεθέαση nova.Μπορει να φταει ακομα και το lnb σου.Α,επίσης αν έχεις 60αρι κάτοπτρο το επηρρεάζουν τα πάντα.Βροχές,αέρας κλπ. Απλά η nova δίνει 60αρι για πολλους λόγους.
Αυτό που είπε ο nikoseagle ειναι αλήθεια γιατί ο πανασατ ειναι φτιαγμένος αποκλειστικα γαι τηλεθέαση nova.Μπορει να φταει ακομα και το lnb σου.Α,επίσης αν έχεις 60αρι κάτοπτρο το επηρρεάζουν τα πάντα.Βροχές,αέρας κλπ. Απλά η nova δίνει 60αρι για πολλους λόγους.
Ενας ειναι βασικα ο λογος.Το ΚΟΣΤΟΣ.:down:
Αυτό που είπε ο nikoseagle ειναι αλήθεια γιατί ο πανασατ ειναι φτιαγμένος αποκλειστικα γαι τηλεθέαση nova.Μπορει να φταει ακομα και το lnb σου.Α,επίσης αν έχεις 60αρι κάτοπτρο το επηρρεάζουν τα πάντα.Βροχές,αέρας κλπ. Απλά η nova δίνει 60αρι για πολλους λόγους.1,65 κινητο εχω , LNB 0,4 και Dream7020.
Σοβαρα το βρισκετε λογικο να φταιει το LNB!?
Πως απαντατε τοτε στα 3 ερωτηαματα που εβαλα πριν?
Παντως συνηθως αν αφησω καποιο καναλι για 15-20 λεπτα σχεδον φτιαχνει και δε κανει σπασιματα. Αν αλλαξω και το ξαναβαλω ... παλι τα ιδια!
Δεν φταίει το LNB black , είναι σίγουρο . Φταίει ο δέκτης , ή πιο καλά η συνεργασία κάρτας - δέκτη,στον σέρβερ . Εγώ με την κάρτα στον πανασατ , δεν έχω πρόβλημα αλλά με την ίδια κάρτα στον 7020 έχω ψιλοσπασίματα .
Δεν φταίει το LNB black , είναι σίγουρο . Φταίει ο δέκτης , ή πιο καλά η συνεργασία κάρτας - δέκτη,στον σέρβερ . Εγώ με την κάρτα στον πανασατ , δεν έχω πρόβλημα αλλά με την ίδια κάρτα στον 7020 έχω ψιλοσπασίματα .Kαι παλι , ολα τα υπολοιπα καναλια απο νοβα ειναι μια χαρα. ΚΑΙ τα συγκεκριμενα απο αυτον τον transponder ηταν μια χαρα πριν τα χριστουγεννα. Προφανως κατι πειραξε η νοβα...
Kαι παλι , ολα τα υπολοιπα καναλια απο νοβα ειναι μια χαρα. ΚΑΙ τα συγκεκριμενα απο αυτον τον transponder ηταν μια χαρα πριν τα χριστουγεννα. Προφανως κατι πειραξε η νοβα...
You've got it right ;)
Όχι και 22 transponders πάντως που λέει ο φίλος pausal! Τέσσερις έχει, στις συχνότητες 10930Η, 11823H, 11938H και 12168H.
Όχι και 22 transponders πάντως που λέει ο φίλος pausal! Τέσσερις έχει, στις συχνότητες 10930Η, 11823H, 11938H και 12168H.H NETMED ειπε ;)
Εχει και κατι αφρικανους νομιζω... :whistle:
A, καλά! Αν μιλάμε για όλους τους δορυφόρους που αναμεταδίδονται προγράμματα ΟΛΗΣ της εταιρίας αλλάζει. Αλλά τι σχέση μπορεί να έχουν τα υπόλοιπα με τα προβλήματα που αναφέρονται για τη nova?
mastermind
19-03-06, 16:28
Kαι παλι , ολα τα υπολοιπα καναλια απο νοβα ειναι μια χαρα. ΚΑΙ τα συγκεκριμενα απο αυτον τον transponder ηταν μια χαρα πριν τα χριστουγεννα. Προφανως κατι πειραξε η νοβα...
H Νοva ως πανέξυπνη (δεν το λέω ειρωνικά) εταιρία εχει χωρίσει νοητά το πακετο της σε κάποια υποπακέτα ωστε αμα σπάσει πχ το Filmnet να μην ανοίξουν και τα SS μαζί. Επειδή ακριβώς αναφέρεις οτι εκεί εχεις πρόβλημα, θεωρώ οτι είναι μάλλον αυτό. Τι κάνει δηλαδή? Πολυ απλα χρησιμοποιεί διαφορετικά κλειδιά για το κάθε υποπακέτο ;)
Απ'οσο ξέρω (δια της παρατήρησης των κλειδαριών):
1) Filmnet1/2/3, Ant1, Mega, Star, Net κλπ
2) Supersport 1/2/3
H Νοva ως πανέξυπνη (δεν το λέω ειρωνικά) εταιρία εχει χωρίσει νοητά το πακετο της σε κάποια υποπακέτα ωστε αμα σπάσει πχ το Filmnet να μην ανοίξουν και τα SS μαζί. Επειδή ακριβώς αναφέρεις οτι εκεί εχεις πρόβλημα, θεωρώ οτι είναι μάλλον αυτό. Τι κάνει δηλαδή? Πολυ απλα χρησιμοποιεί διαφορετικά κλειδιά για το κάθε υποπακέτο ;)
Απ'οσο ξέρω (δια της παρατήρησης των κλειδαριών):
1) Filmnet1/2/3, Ant1, Mega, Star, Net κλπ
2) Supersport 1/2/3:confused:
Ειπα οτι εχει προβλημα ο transponder που εχει Filmnet2 και SSport3.
Δε νομιζω να ισχυει αυτο που λες. Αν εχεις το key της καρτας ανοιγουν ολα νομιζω...
Εγω αλλη ιστορια ακουσα για το προβλημα που εχω. Κι αν αληθευει , εχω να πω οτι οσο και να χτυπιουνται δε θα καταφερουν τπτ :whistle:
mastermind
19-03-06, 17:03
Δε νομιζω να ισχυει αυτο που λες. Αν εχεις το key της καρτας ανοιγουν ολα νομιζω...
Επειδή μπορώ και βλέπω τα κλειδιά μέσω μιας εφαρμογής μπορω να σε διαβεβαιώσω οτι αυτό που λέω ισχύει. Δεν εχω τον χρόνο να τσεκάρω ακριβώς ποια κανάλια είναι σε κάθε πακέτο.
Επειδή μπορώ και βλέπω τα κλειδιά μέσω μιας εφαρμογής μπορω να σε διαβεβαιώσω οτι αυτό που λέω ισχύει. Δεν εχω τον χρόνο να τσεκάρω ακριβώς ποια κανάλια είναι σε κάθε πακέτο.Ok ,σε πιστευω τοτε :D
Λουφάκης Ιωάννη
19-03-06, 19:09
Δυστυχώς κανένα από τα ελευθερα κανάλια δεν μεταδίδει αγώνες Τσαμπιονς λίνγκ - Ελληνικού πρωταθλήματος - Αγγλικού και ούτε Ερωπαϊκο μπασκετ. Οπότε ΜΑΠΑ ΤΟ ΤΣΑΜΠΑ
Δυστυχώς κανένα από τα ελευθερα κανάλια δεν μεταδίδει αγώνες Τσαμπιονς λίνγκ - Ελληνικού πρωταθλήματος - Αγγλικού και ούτε Ερωπαϊκο μπασκετ. Οπότε ΜΑΠΑ ΤΟ ΤΣΑΜΠΑMπαα , λαθος κανεις.
Το ΤσουΛου το εχουν και "ελευθερα" και ελευθερα.
Πχ,
tuesday · 28/march
UEFA CL: Quarter Finals - 1st Leg [ Fix & Res (http://knplogic.com/sport/fix_CL.html) ] http://knplogic.com/sport/flagS/england.gifArsenal v Juventushttp://knplogic.com/sport/flagS/italy.gif 7.45pm · 20:45cet
ITV 1 28° e FTA (Mpeg)
TV3 Ireland 28° e
Prem Sport Portal http://knplogic.com/sport/images/i_active.gif 19° e
SAT.1 Germany 19° e FTA (Mpeg)
Οσο για ελληνικο , σημερα πηρε το ματι μου κατι 4:2:0 feed στις ανατολικες39 :whistle:
Ισχυει οτι η ΝΟVA αρχισε να ειδοποιει τους ιδιοκτητες των ΠΡΟΠΟ οτι συνδρομη ΜΟΝΟ για supersport1-6 γινεται 70 ευρω?Κατι τετοιο διαβασα σε αλλο φορουμ και αν ισχυει ετοιμαστητε του χρονου για μεγαλες αυξησεις.
Δεν θα φταίω εγώ μετά αν πάρω dreambox.....:whistle:
Δεν θα φταίω εγώ μετά αν πάρω dreambox.....:whistle:
Δεν νομιζω οτι θα εισαι μονος που θα κανει αυτη την κινηση.:whistle:
η μοναδικη συχντοτητα που ισως να μην εχει προβλημα ειναι η 11823[/B] καθως θα υπηρχε προβλημα αναμεταδοσης των σταθμων μεγκα αντεννα κτλπ στην επαρχια !!
Kαι ομως και αυτη η συχνοτητα εχει προβλημα εδω και 2 μερες.Το προβλημα ειναι γενικο.:down:
με πατατασατ δεν υπαρχει προβλημα !
@ ADSLgr.com All rights reserved.