PDA

Επιστροφή στο Forum : Πρόβλημα με windows update σε windows 7



Christos777
03-12-09, 21:24
Γεια σας,

Πριν λίγο καιρό αγόρασα καινούριο pc και είχε εγκατεστημένα τα windows vista αλλά είχε και το κουπόνι δωρεάν αναβάθμισης σε windows 7. Μόλις μου έστειλε λοιπόν η ms τα 7, τα εγκατέστησα πάνω από τα vista. Επειδή όμως μου έκαναν κάποια κολλήματα, αποφάσισα να κάνω format και καθαρή εγκατάσταση των 7.

Όλα καλά μέχρι που πρόσφατα διαπίστωσα ότι δεν μπορώ να κάνω update και συγκεκριμένα την ενημέρωση KB976098. Όσες φορές κι αν προσπάθησα, μου βγάζει το μήνυμα λάθους 800B0100.

Αναρωτιέμαι λοιπόν αν είναι κόλλημα των windows ή έκανα εγώ λάθος που έκανα καθαρή εγκατάσταση των windows 7 ενώ το δισκάκι που μου έστειλαν προοριζόταν μόνο για αναβάθμιση των vista...άραγε πρέπει να κάνω πάλι εγκατάσταση των vista και μετά αναβάθμιση σε 7 για να λειτουργήσει ξανά το windows update ;

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας

leopal
03-12-09, 21:40
Υπαρχει περιπτωση να οφειλεται ενα bug στη συγκεκριμενη ενημερωση και στη KB915597 οπως πιθανολογει η microsoft .Λογικαη ενημερωση αποκλειστικε απο τη microsoft ωστε να διαπιστωθουν τα αιτια του bug.Σε προηγουμενες ενημερωσεις αντιμετωπισες παρομοια προβληματα;

Christos777
04-12-09, 00:51
Όσο είχα τα 7 πάνω από τα vista, δεν είχα πρόβλημα με τις ενημερώσεις. Μετά το format και την καθαρη εγκατασταση...δεν είχα παρατηρήσει κάτι...αλλά τώρα έχω αυτό το πρόβλημα και σκέφτηκα μήπως φταίει η εγκατάσταση που έκανα.

Αλλά αφού λες ότι το παραδέχεται και η ms, μάλλον θα είναι κόλλημα δικό τους.

@ ADSLgr.com All rights reserved.