PDA

Επιστροφή στο Forum : Νέες Τιμούλες

mantonas5
20-03-06, 03:39
:rtfm:ΠΑΙΔΕΙΑ ΡΩΤΙΣΑ ΚΑΠΟΙΟ ΙΠΕΥΦΙΝΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΛΑΣ ΚΕ ΜΟΥ ΠΕ ΟΙ ΤΗΜΕΣ ΣΤΙΣ ADSL ΘΑ ΜΥΟΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΑΠΡΙΛΗ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΙΝΙΘΙΣΗ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΧΩΡΙΣΤΑΙΜΕ:clap:

nodas
20-03-06, 03:44
ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΙΝΙΘΙΣΗ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΧΩΡΙΣΤΑΙΜΕ:clap:

:medic:

Hwoarang
20-03-06, 04:00
Αφού είπε ότι δεν έχει συνηθήσει

Βασικά δεν είναι θέμα συνήθειας αλλά μόρφωσης αλλά anyway:hmm:

Lord_British
20-03-06, 04:21
Αρχες απριλη... :hmm:

Μηπως την πρωταπριλια; :lol:

Xguru
20-03-06, 04:27
Αφού λέμε τα κουφά μας ο καθένας ας πω και το δικό μου , ακούω ότι η 384 θα καταργηθεί και θα αναβαθμιστούν οοολες οι συνδέσεις σε 512... μόνο εγώ το έχω ακούσει:redface: ?

ipo
20-03-06, 04:33
Αφού λέμε τα κουφά μας ο καθένας ας πω και το δικό μου , ακούω ότι η 384 θα καταργηθεί και θα αναβαθμιστούν οοολες οι συνδέσεις σε 512... μόνο εγώ το έχω ακούσει:redface: ?Αυτό ακούγαμε από πέρσι τέτοια εποχή. Δεν είναι καινούρια φήμη.

Στο εξωτερικό έχουν γίνει αντίστοιχες αναβαθμίσεις. Θέλει όμως χρόνο και αναβάθμιση bandwidth στις συνδέσεις των DSLAM με τους BBRAS για να γίνει αυτό. Επομένως χρειάζεται χρόνο.

Δεν έχω ακούσει κάτι σχετικό πρόσφατα, επομένως δεν ελπίζω. Άλλωστε ο ΟΤΕ δεν δείχνει να ενδιαφέρεται να γίνει ανταγωνιστικός προς το παρόν, ούτε σε ποιότητα, ούτε σε τιμές, ούτε σε ταχύτητες.

the_Mask
20-03-06, 08:53
Αφού λέμε τα κουφά μας ο καθένας ας πω και το δικό μου , ακούω ότι η 384 θα καταργηθεί και θα αναβαθμιστούν οοολες οι συνδέσεις σε 512... μόνο εγώ το έχω ακούσει:redface: ?
βάση της προσφορας με μονο 4 ευρο παραπανω εχει καποιος 512 οπότε ειναι κατα ένα τρόπο δωρεαν αναβάθμιση

Chris_Nik
20-03-06, 09:02

Αμήν και ποτέ.... αλλά δεν το βλέπω...... μακάρι να βγω ψεύτης....:p

aesir
20-03-06, 10:04
:rtfm:ΠΑΙΔΕΙΑ ΡΩΤΙΣΑ ΚΑΠΟΙΟ ΙΠΕΥΦΙΝΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΛΑΣ ΚΕ ΜΟΥ ΠΕ ΟΙ ΤΗΜΕΣ ΣΤΙΣ ADSL ΘΑ ΜΥΟΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΑΠΡΙΛΗ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΙΝΙΘΙΣΗ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΧΩΡΙΣΤΑΙΜΕ:clap:

Η γραμματική σου πάντως είναι μια χαρά βλέπω, και μάλλον καταλαβαίνεις όλα όσα γράφονται στο forum, παράξενο να μην γράφεις σωστά... :shifty: Την επόμενη φορά γράψε σωστά ελληνικά, θα είναι μια καλή ευκαιρία να τα βελτιώσεις. Λεξικό ή ορθογράφο πιστεύω οτι έχεις...

mantonas5
21-03-06, 02:16
Καλα Ρε Παιδεια Εγω Σασ Λεο Πληροφοριεσ Για Την Ετερια Τελλασ Κε Εσεισ Ασχολεισται Με Τιν Γραματικη Μου Κοπλεχικα Αφτα Τα Πραγματα Ειμαι Ελλινοαμερικανοσ Ειμαι Δεν Χερο Να Γραφω Δεν Χανα Ασχολουμαι Αιντε

sdikr
21-03-06, 02:19
Φιλέ μου ελπίζω να μη δούνε αυτά τα πόστ οι φίλοι σου εκει στο αμερικα

θα μπορούσες να γράψεις τα μηνύματα σου στα Αγγλικά

Αλλά τέτοιο kill της ελληνικης γλώσσας όχι

@ ADSLgr.com All rights reserved.