PDA

Επιστροφή στο Forum : multi touch δεν λειτουργει

Runner25
15-12-09, 14:56
ρε παιδια δε λειτουργει ξαφνικα το multi touch στο magic mouse και στο mac book pro
μηπως εκανα κατι ειμαι καινουργιος και δε πολυξερω πως το ξαναενεργοποιω

........Auto merged post: Runner25 πρόσθεσε 64 λεπτά και 38 δευτερόλεπτα αργότερα ........

μετα απο μερικα restart επανηλθε ξερεις κανεις τι παιζει?

befreegr
15-12-09, 18:05
Πρώτη φορά το ακούω. Δεν μπορείς να θυμηθείς αν έκανες κάτι παίζοντας μήπως και το απενεργοποιείς από πουθενά;

Runner25
16-12-09, 00:27
Πρώτη φορά το ακούω. Δεν μπορείς να θυμηθείς αν έκανες κάτι παίζοντας μήπως και το απενεργοποιείς από πουθενά;

αυτο που καταλαβα χωρις να ειμαι σιγουρος ειναι οτι αργησα να ανοιξω το magic mouse κατι αλλο δε μπορω να καταλαβω,παντως δε πειραξα καμια ρυθμιση και αυτο μου κανει εντυπωση και με ανυσηχει μηπως ειναι ελατωματικο hardware

befreegr
16-12-09, 00:29
Αν το έκανε και στο magic mouse και στο touchpad ταυτόχρονα θα είναι λίγο περίεργο να φταίει το hardware, γιαυτό λέω για καμιά ρύθμιση.

JediMasterMANIAC
16-12-09, 11:09
Σήμερα έτυχε και σε μένα να μην δουλεύουν lol μάλλον με logout θα διορθώνεται λογικά

befreegr
16-12-09, 17:34
Σήμερα έτυχε και σε μένα να μην δουλεύουν lol μάλλον με logout θα διορθώνεται λογικά

Είδες για να διαβάζεις περίεργα threads; Κόλλησες και συ! :p

Εγώ δεν ξαναδιαβάζω αυτό το thread πάντως. Μια χαρά δουλεύει το κακόμοιρο μέχρι στιγμής. Φτου φτου! :)

@ ADSLgr.com All rights reserved.