PDA

Επιστροφή στο Forum : Παρουσίαση extreme pc. Προτάσεις, γνώμες, αλλαγές ..

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11]

mrsaccess
13-04-06, 13:37
Φωτο θα βαλω μολις ερθει και η ειζο.
Βάλε και κάνα σκόρδο ή κάνα ματόχαντρο επάνω γιατί πολλοί από εδώ περιμένουν για να στο ματιάσουν. :p

gallahant
13-04-06, 13:39
Το ματι του nod32 βαλε μπακγκραουντ!:p

lionheart-20
13-04-06, 13:48
Χαχαχαχα gallahant θεικος,mrs εχω παρει τα μετρα μου μην ανησυχεις:)
pink σεβαστη η γνωμη σου,αναλογα με τις καυ..ς του καθενος.Εγω πχ ετσι ηθελα το pc μου.Εσυ βαλε semprοn αν θες.

gallahant
13-04-06, 13:56
celeron διπυρηνο!!!:p ας σοβαρευτουμε, ποτε ερχετε η οθονη σου να δουμε και το συστηματακι ολο στημενο?

lionheart-20
13-04-06, 14:00
Μεγαλη εβδομαδα ειπε ο παστορας.Αντε να δουμε.Σημερα το απογευμα παω να παρω τιs hyper x μνημες.Καλα η οθονη ειναι και τεραστια και θεικη,την εχω δει σε κατι φωτο στο ιντερνετ και τρελλαθηκα

gallahant
13-04-06, 14:03
Αντε θα κανεις πασχα με fps:p

Y.Γ. Κατι μ επιασε σημερα και ποσταρω ασυστολα, πρεπει να το κοιταξω:hmm:

lionheart-20
14-04-06, 02:27
πηρα τις hyper-x σημερα παιδια δεν τις εβαλα ακομα ομως,αυριο θα τις βαλω.ελπιζω να εχουν ικανοποιητικη διαφορα απο τις value :)

Patentman
14-04-06, 18:16
Υπερχρονισμος :twisted:

logan11
14-04-06, 18:37
lionheart, ποιο παιχνίδι δείχνει πιο θεϊκό στο τέρας σου? Με το Oblivion προχώρησες καθόλου?

lionheart-20
14-04-06, 18:53
lionheart, ποιο παιχνίδι δείχνει πιο θεϊκό στο τέρας σου? Με το Oblivion προχώρησες καθόλου?

το oblivion δειχνει περισσοτερο στο τερας,το παιζω με ολα τερμα.μολις τελειωσα την την αποστολη να παω να κλεισω την πυλη του oblivion.πικρα!

gallahant
15-04-06, 21:34
ρε συ lionheart, αυτες τις φωτο θα τις δουμε ποτε?Οχι να υποσχεσαι και μετα τιποτα, αντε να δουμε:twisted:

manoulamou
15-04-06, 22:37
ειπε ο ανθρωπος να παραλαβει την supa-dupa οθονη EIZO
και μετα, ασε που θα παει και σε καινουργιο σπιτι
του το βγαλαμε απ τη μυτη:( κι εγω θελω ...

lionheart-20
15-04-06, 22:52
ρε συ lionheart, αυτες τις φωτο θα τις δουμε ποτε?Οχι να υποσχεσαι και μετα τιποτα, αντε να δουμε:twisted:
θελεις να τις βαλώ σημερα, χωρις την 24ρα και Προχειρα στημενο?Θα βαλω.ποσες?Τι φωτογραφιες?Ολο το συστημα?Το κουτι?

trabakoulas
15-04-06, 22:57
θελεις να τις βαλώ σημερα, χωρις την 24ρα και Προχειρα στημενο?Θα βαλω.ποσες?Τι φωτογραφιες?Ολο το συστημα?Το κουτι?

Χαχαχ :lol:. Μήπως το "μοντέλο" για την φωτογράφιση κάνει μούτρα και δεν συνεργαστεί...? Εγώ πιστεύω πως η "καλλονή" σου δεν θα ήθελε να βγει στο φακό έτσι πρόχειρα... Γιατί να την αναγκάσεις...?:rolleyes:

Onyx_
17-04-06, 14:59
Ναι...

lionheart-20
20-04-06, 02:06
Το Pc προχειρα στημενο.συντομα με eizo 24ρα!

Onyx_
20-04-06, 13:49
το ίδιο κουτί έχουμε...Για θυμισε μου κάρτες γραφικλων έχεις 2 η μια 7900gtx;Πάντως πως βολεύεσαι με την οθόνη εκει;

manoulamou
20-04-06, 14:14
Το Pc προχειρα στημενο.συντομα με eizo 24ρα!
Για να μην στο ματιασει κανεις αλλος. Ειναι εντελως χαλια, απαραδεκτο, πεταξες τα λεφτα σου, δωστο πισω!!!:p:rofl:
Αυτα ακριβως λεω και στην κορη μου, οταν με ρωταει πως ειναι και ειναι ΚΑΡΑΚΟΥΚΛΑΡΑ:clap:
:band::celloplay:violin::banjo::drumming::tuba: οταν τακτοποιηθεις πληρως στο καινουργιο σπιτι, βγαλε και πανοραμικες;)

pancon
20-04-06, 14:33
Κράτα και την S1910 ρε συ για dual display, πως σου πάει η καρδιά να πουλήσεις αυτήν την κούκλα!

trabakoulas
20-04-06, 15:51
Από την κούκλα θα πάει στην κουκλάρα όμως!!;) Στο καινούριο σπίτι είναι οι photo lion? Άντε με το καλό και η.. κουκλάρα..:oneup:

gallahant
20-04-06, 17:42
βαλε τα ηχεια στις τεσσερις γωνιες του δωματιου ν α[πλαυσεις το surround:up:

manoulamou
20-04-06, 19:28
Ασχετο, ισως εχασα επεισοδια,
απο εκτυπωτη, scanner και τετοια
δεν προσεξα κατι στη φωτο
αυτο στο ραφι κατω δεξια τι ειναι?

Patentman
20-04-06, 19:45
βαλε τα ηχεια στις τεσσερις γωνιες του δωματιου ν α[πλαυσεις το surround:up:
Εισαι λαθος, δεν ξερεις τι λες :lol: :rofl: (παντα φιλικα gallahant)

Αμ, δεν ειδες :cool: ...την μια γωνια την εχει ηδη πιασει :rtfm: ...δεν γινεται να εχει ενα ηχειο εκει παρα μονο το κεντρικο ;) ...αρα που θα βαλει τα δεξι-αριστερο ΟΕΟ? :rolleyes: Σε ποια γωνια? :hmm: Και τα πισω μετα? :whistle:

απο εκτυπωτη, scanner και τετοια,,,,αυτο στο ραφι κατω δεξια τι ειναι?
Ειναι αυτο που λεμε...μας εμεινε στο ραφι...ταπι και ψυχραιμος (μετα την αγορα ενος συστηματος ισης αξιας με ενος αυτοκινητου...). :up:

πως σου πάει η καρδιά να πουλήσεις αυτήν την κούκλα!
Ακαρδε!!! :evil: Τετοια κουκλα εχεις και δεν την θελεις...ειδες για να ειναι "ευκολη"? :respekt:

mrsaccess
20-04-06, 20:16
Για να μην στο ματιασει κανεις αλλος. Ειναι εντελως χαλια, απαραδεκτο, πεταξες τα λεφτα σου, δωστο πισω!!!:p:rofl:
Αυτα ακριβως λεω και στην κορη μου, οταν με ρωταει πως ειναι και ειναι ΚΑΡΑΚΟΥΚΛΑΡΑ:clap:
:band::celloplay:violin::banjo::drumming::tuba: οταν τακτοποιηθεις πληρως στο καινουργιο σπιτι, βγαλε και πανοραμικες;)
Μια και περάσαμε στη φωτογραφία, :oops:, φωτό της κόρης σας δεν θα μας δώσετε; :p :lol:

pancon
20-04-06, 20:25
Μια και περάσαμε στη φωτογραφία, :oops:, φωτό της κόρης σας δεν θα μας δώσετε; :p :lol:

Θα ήταν καλύτερα να άνοιγε νέο thread η manoulamou γι'αυτό το σκοπό με τίτλο: "Παρουσίαση extreme κόρης. Προτάσεις, γνώμες, αλλαγές ..." :-))

johnkall69
20-04-06, 20:40
Κουκλί όντως το PC. Μεγιά/ :)

johnkall69
20-04-06, 20:43
Αυτό το τέρας απο κάτω είναι το subwoofer της Logitech ? :eek:

manoulamou
20-04-06, 20:58
:offtopic: θεατρικο εργαστηρι ΕΜΠΡΟΣ η πιο ομορφη μαθητευομενη ηθοποιος:p (και η κουκουβαγια τα παιδια της την ξερετε την ιστορια:redface:) :ontopic: τωρα μιλαμε για ΚΟΥΚΛΕΣ μηχανηματα, που ειναι πολυ φτηνοτερα;)
ΕΠΕΙΓΟΝ που ειναι ο εκτυπωτης και το σκανερ??? ααα και η webcam?

Patentman
20-04-06, 21:13
τωρα μιλαμε για ΚΟΥΚΛΕΣ μηχανηματα, που ειναι πολυ φτηνοτερα;)
Φαντασου οτι ακομα και το συστημα σου lionheart φανταζει τοσο μα τοσο φθηνο...σου την ειπε εμμεσα (αναβω τα αιματα, στο τελος τον βλεπω με 8 επεξεργαστες)

ΕΠΕΙΓΟΝ που ειναι ο εκτυπωτης και το σκανερ??? ααα και η webcam?
Ελα ντε! Ουτε σκανερ να σκαναρεις καμια παλια φωτογραφιουλα; Κανα εξωφυλακι?
Εκτυπωτη να τυπωνει (τι αλλο θα εκανε?) και σιντια? (δεν ειπα να γινεις και μαυρος...μια κουβεντα ειπα φιλικα, εχει αλλη οψη ενα σιντι ετσι).

Γουεμπ καμερα...απαπα...να με ματιασουν θελεις???

pancon
20-04-06, 21:24
Φαντασου οτι ακομα και το συστημα σου lionheart φανταζει τοσο μα τοσο φθηνο...σου την ειπε εμμεσα (αναβω τα αιματα, στο τελος τον βλεπω με 8 επεξεργαστες)

:lol:

A, τι είναι είπαμε αυτή η φέτα (όχι βαρελίσια) πάνω απ'το UPS?

mrsaccess
20-04-06, 21:25
:ontopic: τωρα μιλαμε για ΚΟΥΚΛΕΣ μηχανηματα
Αν θέλετε κουκλιά, δείτε το δικό μου εικονογραφημένο (http://www.andmarios.com/attachments/dekstop.jpg)!
Ακριβώς έτσι είναι και στην πραγματικότητα, χωρίς την κοπελιά επάνω όμως! :p

teodor_ch
21-04-06, 01:32
δύο συμβουλές...
το woofer να μπεί στο έδαφος (κακό που είναι ξύλο αλλά δε πειράζει :) )
και η "αναπνοή" του woofer να ελευθερωθεί.
χάνεις πολύ απο ποιότητα και ένταση έτσι ;)

έχω τα ίδια ηχεία και κουτί ;)

μεγειά :)

lionheart-20
21-04-06, 01:35
Σας αρεσε παιδια!χαιρομαι!.

Onyx προς το παρον εχω 1 7900 μολις ερθει η ειζο (μετα το πασχα :( ) θα βαλω και την δευτερη

manoulamou ευχαριστω πολυ για τα ωραια σου λογια! :) scanner και εκτυπωτη ποτε δεν χρειαστηκα μεχρι τωρα.αν χρειαστω θα παρω,το πραμα δεξια απο το γραφειο ειναι εκει που βαζω τα περιοδικα για pc :).

pancon ειναι τελεια η 1910 αλλα φαντασου την 24ρα ε?πανω απο το Ups ειναι η φεταρα της καρτας ηχου!

φιλε trabakoula δεν ειναι οι φωτο απο το καινουργιο.περιπου 10 μαιου μπαινω στο καινουργιο.εκει θα το στησω κανονικα με την ειζο και τα εξτρα,

gallahant και εγω ετσι θελω να τα στησω αλλα δεν εχω χωρο.στο καινουργιο το σπιτι θα τα καρφωσω στον τοιχο γυρω γυρω.

patent φιλε ευτυχως εχω αρκετα savings ακομα :) πηρα και μια πλασμα 42ρα για το νεο διαμερισμα!ξερει ο τραμπακουλας.δεν τα χρειαζομαι ρε συ τα σκανερ κι αυτα δεν τα χρησημοποιω ποτε.την web καμερα τι να την κανω?

johnkall69 ναι! αυτο το τερας ειναι το sub που να το δεις οταν το εβγαζα απο το κουτι.700 κιλα.
να δεις το tower,ασηκωτο!

mrsaccess μμμμμμ και η κοπελια και το μηχανημα super :)

pinkisntwell
21-04-06, 09:12
την web καμερα τι να την κανω?

Μα ο σκοπός ύπαρξης των web cameras είναι να δείχνεις τον καπετάνιο σου στον υπόλοιπο κόσμο, νόμιζα ότι αυτό ήταν κοινή γνώση, duh.

@ ADSLgr.com All rights reserved.