Επιστροφή στο Forum : FTTH Amsterdam...τη γνώμη σας
Κάπου 2013 δεν είχαν πεί? Ε δεν αργεί!!!!!;)
Νομίζω πήγε 2017, αν και θα δωθεί νωρίτερα σε όσες περιοχές είναι έτοιμες.
Δεν είμαι και απόλυτα σίγουρος.
Mέχρι σήμερα έχουν εγκαταστήσει το ΝΤU και την Οπτική ίνα(με το μαυρο προστατευτικό) να καταλήγει σε αυτό.
Αχ κοντεύει η μέρα......:worthy:
Αχ κοντεύει η μέρα......:worthy:
αντε να σε διαγράψουν να ησυχάσουμε.....:p
No-Name
:twisted:
:dance:
Ναι.....και τότε πρωί ήταν νομίζω ....χαχα :rofl:
(ευτυχως που έχω και οnline greek TV αλλιώς δεν θα ήμουν updated για τα γεγονότα)
Σηκώνει τέτοια πράγματα η γραμμή σου?? :p
No-Name
Λόγια... :down:
Ριξ' το να τελειώνουμε.. :evil:
:p
voithostyrempora2
05-02-10, 05:46
αντε να σε διαγράψουν να ησυχάσουμε.....:p
No-Name
+1
Ας τελειώνουμε επιτέλους με τον προκλητικό κύριο :p:p:p .
Κακία που την έχουν ορισμένοι σ' αυτό το νήμα. :whistle:
Δεν είναι κακία, απλά βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους: το site λέγεται aDSLgr.com, οπότε αν ο No-name βάλει FTTH δε θα ανήκει πλέον σε αυτήν την κοινότητα. :rofl:
(btw, αν ο No-name δέχεται να με φιλοξενήσει για αόριστο χρονικό διάστημα, δέχομαι να με διαγράψετε από το φόρουμ :mrgreen: )
ειμαι κακο παιδί τιμωρήστε με :p
6825868258
Aπό τους παρόχους έχουμε και λέμε:
KPN Glasvezel: απορρίπτεται δίνει έως 60/6 με 110 Ευρώ,πανάκριβη και δίνει ψυχουλα
Alice: 20/20 με 49,50....πολλά χρήματα για το τίποτα :P
Concepts ICT: 50/50 με 54,90 Ευρώ ..... θα έβαζα αλλά θέλω περισσότερα Mbps
InterNLnet: 100/100 με 99 Ευρώ.Νομίζω πώς θα καταλήξω σε αυτόν.Δίνει και 3 μήνες δωρεάν
Με ενημέρωσαν πώς θέλουν περίπου 1 βδομάδα για την σύνδεση.Μόλις συμπληρώσω την αίτηση και προχωρήσει θα ενημερώσω. :oneup:
By the way 100Mbps upload δεν είναι λίγο πολλά???:p
Παντως κανείς από τους παραπάνω δεν δίνει ακόμα HD κανάλια.:down:
100/100 σιγα..εμεις εχουμε εως 24/1 :rtfm::clap: ΕΛΕΟΣ ..delete και ban και delete απο to site ολο o NO-NAME ,λογος:ΠΡΟΚΑΛΕΙ:rtfm:
Στειλε και μια φωτογραφια απο UTORRENT ΝΑ ΔΟΥΜΕ DOWNLOAD ΚΑΙ UPLOAD.:lol:
100/100 σιγα..εμεις εχουμε εως 24/1 :rtfm::clap: ΕΛΕΟΣ ..delete και ban και delete απο to site ολο o NO-NAME ,λογος:ΠΡΟΚΑΛΕΙ:rtfm:
Κοιτά αν εξαιρέσεις το πρώτο τριμηνο που τα δίνει free πιστεύω πώς τα 100/100 είναι πολλά.Μετά θα κάνω downgrade στα 50/50 μιας και η τιμή είναι καλή.
Σόρρυ αλλά για τη χρήση που κάνω και τα 120/10 που έχω τώρα μέσω Cable πάλι υπερβολή είναι:rtfm:
Γινεται να πεις και τι μιθο παιρνεις?
Είναι off topic......συγνώμη
Είναι off topic......συγνώμη
Α, δηλαδή αν ανοίξει thread με θέμα τους μισθούς στην Ολλανδία θα πεις; :twisted:
Ναι δεν εχω τέτοια κολλήματα.....Αν και θα προτιμούσα να ανοιχτεί θέμα με τους μισθούς στην Ευρώπη από το κάθε μέλος που ζεί στην εκάστοτε χώρα;)
prodromosfan
05-02-10, 23:42
Aπό τους παρόχους έχουμε και λέμε:
KPN Glasvezel: απορρίπτεται δίνει έως 60/6 με 110 Ευρώ,πανάκριβη και δίνει ψυχουλα
Alice: 20/20 με 49,50....πολλά χρήματα για το τίποτα :P
Concepts ICT: 50/50 με 54,90 Ευρώ ..... θα έβαζα αλλά θέλω περισσότερα Mbps
InterNLnet: 100/100 με 99 Ευρώ.Νομίζω πώς θα καταλήξω σε αυτόν.Δίνει και 3 μήνες δωρεάν
εφόσον ειπες οτι δινουν 3play δινουν και τηλεφωνια landline δωρεαν;
διεθνεις κλησεις;
ή ειναι μονο για ιντερνετ οι τιμες αυτές;
απο cap τι γίνεται;
Με ενημέρωσαν πώς θέλουν περίπου 1 βδομάδα για την σύνδεση.Μόλις συμπληρώσω την αίτηση και προχωρήσει θα ενημερώσω. :oneup:
Δηλαδή ΟΛΟ το πανηγύρι ηταν απλώς για να περασουν οπτική μεχρι το σπιτι σου ΔΩΡΕΑΝ;;; :shock:
Και μετά επιλέγεις εσυ ποιον παροχο θα βαλεις;;;;;
By the way 100Mbps upload δεν είναι λίγο πολλά???:p
Συνεχιζεις την προκληση και θα ψαξω να βρω το τηλεφωνο του Μητσοτακη να περάσει να σου πει "Με γεια η οπτική" :twisted:
Παντως κανείς από τους παραπάνω δεν δίνει ακόμα HD κανάλια.:down:
Δεν θα τους φτάνει το bandwidth μαλλον :lol:
εφόσον ειπες οτι δινουν 3play δινουν και τηλεφωνια landline δωρεαν;
διεθνεις κλησεις;
ή ειναι μονο για ιντερνετ οι τιμες αυτές;
απο cap τι γίνεται;
Δηλαδή ΟΛΟ το πανηγύρι ηταν απλώς για να περασουν οπτική μεχρι το σπιτι σου ΔΩΡΕΑΝ;;; :shock:
Και μετά επιλέγεις εσυ ποιον παροχο θα βαλεις;;;;;
Συνεχιζεις την προκληση και θα ψαξω να βρω το τηλεφωνο του Μητσοτακη να περάσει να σου πει "Με γεια η οπτική" :twisted:
Δεν θα τους φτάνει το bandwidth μαλλον :lol:
Δίνουν από σκέτο internet έως 3play...αναλογα τι πακέτο επιλέγεις
Oi τιμές πάιζουν από 3Ο έως 100Ευρώ ανάλογα την ταχύτητα
Προσωπικά ενδιαφέρομαι μόνο για internet.
Εννοείται ότι δεν υπάρχει κανένα cap.
Κλήσεις δωρεαν σε Ολλανδία και κάποιοι δίνουν δωρεαν και σε Ε.Ε
H εγκατάσταση την Ινας μέχρι το σπίτι σου είναι δωρεάν....στην βάζουν και εσύ μετά επιλέγεις πάροχο.;)
Όταν ενεργοποιηθεί η σύνδεσή σου, πάμε μια κόντρα ? :p
Είσαι υποχρεωμένος όμως μετά τη δωρεάν εγκατάσταση της οπτικής ίνας να μεταπηδήσεις σε FTTH συνδρομή, ή μπορείς απλά να την έχεις για μελλοντική χρήση; Επίσης να σημειώσω πως πάνω από 50 Mbps με τις τιμές που αναφέρεις δε νομίζω πως αξίζει, ακόμα και με μισθούς Ολλανδίας.
Δυστυχώς η περιοχή μου δεν καλύπτεται ακόμα αλλά ακούγεται αρκετά ενδιαφέρουσα πρόταση για το μέλλον.
Ποιο το νόημα να γίνει τέτοια εγκατάσταση σε υπάρχον κτίριο αν δεν πρόκειται να τη χρησιμοποιήσεις; :what:
DSLaManiaC
06-02-10, 01:29
Ποιο το νόημα να γίνει τέτοια εγκατάσταση σε υπάρχον κτίριο αν δεν πρόκειται να τη χρησιμοποιήσεις; :what:
Για να λες στον εαυτό σου ότι μπορεί να έχεις κάποτε:p
Γιατί αν π.χ. τώρα κάνουν δωρεάν εγκατάσταση, τουλάχιστον θα υπάρχει η ίνα στον χώρο μου για μελλοντική χρήση μιας και φαντάζομαι πως όταν αποφασίσω να μεταβώ σε FTTH ίσως ισχύουν έξοδα εγκατάστασης.
Προς το παρόν καλά είναι τα 10/1,1 Mbps με 19,90 €/μήνα. :)
ktiniatros
06-02-10, 01:47
@ NO-Name & pan.nl,
έχετε καμιά ιδέα τι είδους σύνδεση έχουμε εμείς οι φοιτητές του VU, που μένουμε Uilenstede στο Amstelveen?? Στο speedtest.net μου βγάζει 55/35 down/up με πάροχο Surfnet (?). Cable είναι??
Μάλλον για οπτική ίνα πρόκειται, ktiniatros. Περισσότερες πληροφορίες: http://www.surfnet.nl/en/diensten/Pages/default.aspx
Γουστάρεις κι εσύ banιο; :lol: :p
@ NO-Name & pan.nl,
έχετε καμιά ιδέα τι είδους σύνδεση έχουμε εμείς οι φοιτητές του VU, που μένουμε Uilenstede στο Amstelveen?? Στο speedtest.net μου βγάζει 55/35 down/up με πάροχο Surfnet (?). Cable είναι??
Εγώ δεν είχα ιδέα αλλά μου πήρε 10 δευτερόλεπτα για να βρω στη Wikipedia (http://en.wikipedia.org/wiki/Surfnet) ότι το Surfnet είναι χοντρικά το ΕΔΕΤ της Ολλανδίας.
Καλά εσύ και όλο το link να πάρεις, πάλι θα σε περνάει.. :whistle: :twisted: :p
Όποιος συμφωνεί για την κόντρα του Ανώνυμου και του Καραβάγγου να στείλει ένα :oneup: αλλιώς ένα :down:
Εγώ πάντως είμαι σύμφωνος. :oneup:
Αίτηση εστάλη για 100/100 Μbps....
Αν και μου τα έμπλεξαν λίγο σήμερα που μίλησα μαζί τους,ο ταχ κώδικας ακόμα δεν φαίνεται να έχει καλυφθεί από FTTH από ότι με ενημέρωσαν αν και τους διαβεβαίωσα ότι η σύνδεση έχει τελειώσει από τις 5/2.
Επέλεξα μόνο inetrnet μιας και TV δεν πολυβλέπω και από θέμα τηλεφώνου έχω 3 Voip νούμερα.
Aναμένω λοιπόν......
prodromosfan
08-02-10, 14:53
αντε με το καλό :oneup:
Mε αυτά και με εκεινα τελικά έκανα σε άλλο πάροχο αίτηση και η σύνδεση θα γίνει 17/5/2010
Αναμένω να παραλάβω εξοπλισμό για TV και modem ώστε να ανεβάσω φωτό.
Επέλεξα την ταχύτητα 50/50 για αρχή με 57 Ε τελική τιμή.
To be continued.....
Tα νέα μου εργαλεία.....!!!!!!!!!!!
Περιττό να πώ ότι λιώνω με τα 50Mbps upload!!!!!
:oneup:
Δώσε screenshot με τα 50 σε χρήση :p
Καλοριζικος :oneup:
Και ένα ban στον κύριο γιατι σε καιρό κρίσης προκαλεί το περι δικαίου αίσθημα, όταν εκεί στις Κάτω Χώρες της Τρόικας απολαμβάνουν FTTH :p
Πωωω, φοβερο το TG789vn. Εχει και ωραια σχεδιαση !!
btw, στο site αναφερεται ως VDSL2, εσυ FTTH δεν εβαλες, εκτος κι αν το χρησιμοποιεις μονο για VoIP;
Δώσε screenshot με τα 50 σε χρήση :p
Πιστεύω ότι δεν πρέπει, θα προκαλέσει το κοινό αίσθημα :rofl:
prodromosfan
06-06-10, 22:33
Πωωω, φοβερο το TG789vn. Εχει και ωραια σχεδιαση !!
btw, στο site αναφερεται ως VDSL2, εσυ FTTH δεν εβαλες, εκτος κι αν το χρησιμοποιεις μονο για VoIP;
αυτο ειναι το ρουτερ λογικα οπως φαινεται και απο τη συνδεση (wan)
που αναλαμβανει TV/voice/internet.
αντε να βλεπουμε κατι τετοια, να παιρνουμε λιγακι κουραγιο οτι υπαρχουν και καλυτερα
(και τα θέλουμε) :p
Ένα μικρό update....η σύνδεση πετάει τόσο στο download όσο και στο upload.
Τελικιάζει πάντα με μόνη εξαίρεση όταν παρακολουθώ IPTV και ειδικά κάποιο HD κανάλι.
Εύχομαι κάποια στιγμή να έρθουν όλα αυτά τα καλά και στην χώρα μας.
Υ.Γ ήδη έχουν ξεκινήσει κάποιες περιοχές στην Ολλανδία με 200Mbps/200Mbps down/up
voithostyrempora2
10-12-13, 19:57
Ηρθε και σε μένα στο Αϊντχόφεν:worthy: . Μολις γύρισα από τη δουλειά και βρήκα διαφημιστικό φυλλάδιο από την KΡΝ (ο Ολλανδικός ΟΤΕ) στη θυρίδα μου. Με τα φτωχά μου Ολλανδικά :p, καταλαβαινω πως προκειται να σκάψουν άμεσα το δρόμο που μένουν για να περάσουν οπτική ίνα. Για αιτήσεις μέχρι 31/12 κι για πακέτο φουλ 3 play ισχύουν οι εξής τιμές:
-γραμμή 50/50 Mbps με 41,50 ευρω το μήνα (αντί για 58)
-γραμμή 100/100 Mbps με 51,50 ευρώ το μήνα (αντί για 68)
-γραμμή 500/500 Mbps με 71,50 ευρώ το μήνα (αντί για 88)
Πόσο με ψήνει η 500αρα :whistle::whistle::whistle::whistle::whistle: ...
(τώρα έχουμε μία γραμμή cable από την UPC 120/10 Mbps για τα 11 διαμερίσματα του οροφου και συμπεριλαμβανεται στην τιμή του ενοικίου)
(η 500αρα δίνει και δώρο συνδρομη Spotify premium για όσο έχεις τη γραμμή συν έξτρα HD καναλια πέραν αυτων του βασικού πακέτου)
A μπά έχετε 500mbps εκει χαμω? :P μπές στο reggefiber.nl και διάλεξε πάροχο που κάνει wholesale της KPN. Θα είναι φθηνότερα για την ίδια υπηρεσία
voithostyrempora2
10-12-13, 20:05
Εδώ έχουν σπάσει τις περιφέρειες (provinces, είναι κατι αναμεσα σε νομό και περιφέρεια για όσους δεν ξέρουν από Ολλανδία) ανά εναλλακτικούς (κάτι σαν το πρόγραμμα που είχαν χωρίσει την Ελλάδα πλην Αττικής και είχε επιδοτηθει ενας εναλλακτικός ανά ζώνη), οπότε εδώ στο Noord Brabant (http://en.wikipedia.org/wiki/North_Brabant) έχουμε τον ΟΤΕ (ΚΡΝ) και τον επιδοτούμενο εναλλακτικό (UPC, που δίνει όμως cable και όχι FTTH). Πιθανότατα το Αμστερνταμ να εχει καλυφθει από όλους λόγω πυκνότητας και ύψους πληθυσμού. Το site που λίνκαρες δίνει κάλυψη για Μαϊο 2014 :p.
voithostyrempora2
29-07-14, 17:30
Μου ήρθε διαφημιστικό και από την XS4ALL :
142440
Μονο για Ιντερνετ χρεώνουν:
20/20 Mbps στα 30 ευρώ
50/50 Mbps στα 40 ευρώ
100/100 Mbps στα 50 ευρώ
500/500 Mbps στα 60 ευρώ
Με φουλ πακετο τηλεόρασης και με τηλεφωνία μονο προς πελάτες του ιδιου παροχου πάει στα +5 ευρώ ο μηνας ακομα για το πρώτο εξαμηνο και +22,50 ευρώ ο μήνας στη συνέχεια. Για μια χώρα με βασικό μισθό ανειδίκευτου εργάτη στα 1.470 ευρώ :cool:, η τιμή της γραμμής 500/500 ειναι απλά χώμα :cool: . Γενικά με ψηνει :rolleyes: .
Μου ήρθε διαφημιστικό και από την XS4ALL :
142440
Μονο για Ιντερνετ χρεώνουν:
20/20 Mbps στα 30 ευρώ
50/50 Mbps στα 40 ευρώ
100/100 Mbps στα 50 ευρώ
500/500 Mbps στα 60 ευρώ
Με φουλ πακετο τηλεόρασης και με τηλεφωνία μονο προς πελάτες του ιδιου παροχου πάει στα +5 ευρώ ο μηνας ακομα για το πρώτο εξαμηνο και +22,50 ευρώ ο μήνας στη συνέχεια. Για μια χώρα με βασικό μισθό ανειδίκευτου εργάτη στα 1.470 ευρώ :cool:, η τιμή της γραμμής 500/500 ειναι απλά χώμα :cool: . Γενικά με ψηνει :rolleyes: .
τι περιορισμοι υπαρχουν και αν ναι,ξεπερνιουνται?
voithostyrempora2
26-08-14, 17:22
Κανένας περιορισμός, απ'όσα γνωριζω. Πρόπερσι είχε μπλοκαριστει η πρόσβαση στο piratebay.se σε domain-resolving επίπεδο, το οποίο μπορούσες να παρακάμψεις αν έμπαινες σε κάποιο mirror-address ή απλά πληκτρολογωντας την ΙΡ. Ο περιορισμός αυτος ήρθη πριν μερικούς μηνες,οπότε δεν υπάρχει κανένα σχετικό θεμα απαγόρευσης πρόσβασης, ογκοχρέωσης, μείωσης ταχυτητας κοκ.
@ ADSLgr.com All rights reserved.