Επιστροφή στο Forum : Eυρεση Εφαρμογων για 3gs
Ψαχνω τις παρακατω εφαρμογες...αν εχετε καποιο site να μου υποδειξετε θα σας ημουν υποχρεως :oneup:
1)Eφαρμογη για να βλεπω TV
2)Εφαρμογη για πλοηγο με χαρτη της Ελλαδας (ωστε να γλυτωσω το επι πληρωμη GPS που εχει η συσκευη)
3)Πως να βλεπω απο ποια περιοχη με καλει ο αλλος
4)Να βρισκει ελευθερα w-fi γυρω μου και οταν κανει συνδεση να χτυπαει καποιος ηχος ειδοποιησης (κατι τετοιο δεν ξερω αν υπαρχει)
DrEthernet
26-12-09, 00:24
http://itunes.apple.com/gr/app/nettv/id308477222?mt=8
http://itunes.apple.com/gr/app/mobilenavigator-europe/id320279293?mt=8
http://itunes.apple.com/gr/app/wifitrak-find-free-wifi/id294771472?mt=8
Προφανώς το 3 δε γίνεται.. :p
3)Πως να βλεπω απο ποια περιοχη με καλει ο αλλος
Προφανώς το 3 δε γίνεται.. :p
Κι όμως - υπάρχει στο Cydia. CallData + CallData: Greece, από το repo της RiPdev.
Κι όμως - υπάρχει στο Cydia. CallData + CallData: Greece, από το repo της RiPdev.
Ααα, εγώ το πήγα σε πιο extreme καταστάσεις στυλ CSI, εντοπισμός κι έτς :oops: :lol:
Παιδες σε free (navigator) υπαρχει τιποτα?
Eφαρμογη για να βαζω καποια τηλεφωνα σε Black List?
Κι όμως - υπάρχει στο Cydia. CallData + CallData: Greece, από το repo της RiPdev.Περασα και τα δυο ( CallData & CallData GR) αλλα δεν μου εμφανιζει την εφαρμογη :(
DrEthernet
28-12-09, 01:43
http://www.iblacklist.com.br/
Υπάρχει κι ένα πρόγραμμα που κάνει στο κινητό cache τους χάρτες του Google Maps αλλά δε θυμάμαι πως το λένε... Google it...
Παιδες σε free (navigator) υπαρχει τιποτα?
Eφαρμογη για να βαζω καποια τηλεφωνα σε Black List?
Περασα και τα δυο ( CallData & CallData GR) αλλα δεν μου εμφανιζει την εφαρμογη :(
Δε θα σου βγάλει κάτι, απλώς όταν σε παίρνουν θα σου λέει και την περιοχή του καλούντος, βάσει του γεωγραφικού του κωδικού.
http://www.iblacklist.com.br/
Υπάρχει κι ένα πρόγραμμα που κάνει στο κινητό cache τους χάρτες του Google Maps αλλά δε θυμάμαι πως το λένε... Google it...
Αν θυμάμαι καλά το πιο διαδεδομένο από αυτού του τύπου τα προγράμματα ήταν το OfflineMaps.
Υπάρχει κι ένα πρόγραμμα που κάνει στο κινητό cache τους χάρτες του Google Maps αλλά δε θυμάμαι πως το λένε... Google it...Τhanks για το Blacklist....cache τι εννοεις?
Υπαρχει εφαρμογη για πλοηγηση μεσω 3G και οχι με το GPS της συσκευης?
DrEthernet
28-12-09, 18:59
Η χρήση του GPS δεν χρεώνεται. Αυτό που χρεώνεσαι όταν χρησιμοποιείς το Google Maps είναι τα kilobytes που χρειάζονται για να κατέβουν εκείνη τη στιγμή οι χάρτες από το internet. Κανονικά θα έπρεπε να έχεις data plan για το iphone σου ώστε να μην ασχολείσαι καν με τέτοια θέματα. iPhone και ίντερνετ χρήση χωρίς data plan είναι σαν να κάνεις ποδήλατο χωρίς σέλα... Τώρα, αν δεν έχεις data plan, μπορείς με κάποια προγράμματα όπως το offline maps που ανέφερε ο flareman μπορείς να κατεβάσεις τους χάρτες όταν είσαι συνδεδεμένος μέσω wi-fi ώστε αυτοί να είναι διαθέσιμοι και όταν είσαι offline.
Τhanks για το Blacklist....cache τι εννοεις?
Υπαρχει εφαρμογη για πλοηγηση μεσω 3G και οχι με το GPS της συσκευης?
Cache είναι η "κάβα", ή αλλιώς μνήμη προσωρινής αποθηκεύσεως - το Maps.app σώζει ό,τι κατεβάζει τοπικά για να μη χρειαστεί να το ξαναφορτώσει. Η λογική πίσω από τα προγράμματα τύπου OfflineMaps είναι ότι κατεβάζω τον χάρτη και όταν μου το ζητήσει ο χρήστης γεμίζω την cache με αυτό που έχω κατεβάσει: έτσι δε χρειάζεται να πάω να "ξανακατεβάσω" τα δεδομένα που έχω ήδη στα χέρια μου εκ των προτέρων.
Πλοήγηση μέσω 3G χάου ντου γιου μιν; Αν εννοείς πλοήγηση μέσω των κεραιών κινητής, το κάνει αυτόματα το iPhone (2G/3G/3G[S]) - αν βρει σήμα από το δορυφόρο σου δίνει το στίγμα σου, αλλιώς χρησιμοποιεί τα τοπικά hotspots, αλλιώς δια του τριγωνισμού υπολογίζει από τις κεραίες κινητής τη θέση σου κατά (πολλή) προσέγγιση.
Τι να το κάνεις όμως; Αφού έχεις GPS.
Η χρήση του GPS δεν χρεώνεται. Αυτό που χρεώνεσαι όταν χρησιμοποιείς το Google Maps είναι τα kilobytes που χρειάζονται για να κατέβουν εκείνη τη στιγμή οι χάρτες από το internet. Κανονικά θα έπρεπε να έχεις data plan για το iphone σου ώστε να μην ασχολείσαι καν με τέτοια θέματα. iPhone και ίντερνετ χρήση χωρίς data plan είναι σαν να κάνεις ποδήλατο χωρίς σέλα... Τώρα, αν δεν έχεις data plan, μπορείς με κάποια προγράμματα όπως το offline maps που ανέφερε ο flareman μπορείς να κατεβάσεις τους χάρτες όταν είσαι συνδεδεμένος μέσω wi-fi ώστε αυτοί να είναι διαθέσιμοι και όταν είσαι offline.
Γνώμη μου πάντα, ένα πρόγραμμα τύπου Navigon/iGo/Sygic που έχει δικούς του χάρτες και POIs σωσμένα offline και δε χρειάζεται αλχημείες για να σου δείξει πού βρίσκεσαι νομίζω ότι είναι η καλύτερη επιλογή για πλοήγηση/αναγνώριση τοποθεσίας χωρίς data plan.
Δε θα σου βγάλει κάτι, απλώς όταν σε παίρνουν θα σου λέει και την περιοχή του καλούντος, βάσει του γεωγραφικού του κωδικού.
Δυστυχως δεν δουλευει...το ξανακατεβασα το εκανα install αλλα τιποτα.
Τελικα εβαλα το Navigon Europe και ειμαι πολυ ικανοποιημενος με το σημα που εχει.Υπαρχει τροπος να κανω share την εφαρμογη σε αλλα iphone?...κ γενικοτερα τις εφαρμογες?
Δυστυχως δεν δουλευει...το ξανακατεβασα το εκανα install αλλα τιποτα.
Τελικα εβαλα το Navigon Europe και ειμαι πολυ ικανοποιημενος με το σημα που εχει.Υπαρχει τροπος να κανω share την εφαρμογη σε αλλα iphone?...κ γενικοτερα τις εφαρμογες?
Τι σχέση έχει το Navigon με το CallData; Δεν καταλαβαίνω.
Ως προς το sharing, ό,τι έχεις αγοράσει από προγράμματα στο App Store "κλειδώνει" πάνω στο account σου και πρέπει να είναι authorized το iTunes στον υπολογιστή που χρησιμοποιείς για το συγχρονισμό. Μπορείς να έχεις μέχρι 5 υπολογιστές authorized ανά πάσα στιγμή, μεταξύ αυτών απλώς μεταφέρεις το .ipa της εφαρμογής, είτε μέσω Home Sharing είτε με απλή αντιγραφή από τη μια βιβλιοθήκη στον άλλον υπολογιστή και εισαγωγή στο iTunes και θα παίξει.
Αγορασμένο πρόγραμμα να το δώσεις ξέμπαρκα σε άσχετο και να παίξει όμως, δε γίνεται. Αυτό είναι πειρατεία και φυσικά απαγορεύεται, τόσο τεχνικά όσο και νομικά.
Τι σχέση έχει το Navigon με το CallData; Δεν καταλαβαίνω.
Kαμια απλως τα ανεφερα στην ιδια προταση...εχω ομως ενα προβληματακι με το Navigon.Aργει και κολλαει στην ευρεση σηματος...και πρεπει να κανω επαναφορα ρυθμισεων δικτυου για να ξεκολλησει...παντως οταν ξεκολλαει βρισκει σημα αμεσα και δουλευει απροβληματιστα.Και στο wi-fi αργει μερικες φορες να συνδεθει...τα κολληματα εχουν αρχισει απο τοτε που εβγαλα το Jailbreak κ εκανα complete restore.
Ψαχνω στο Apple store τις εξης εφαρμογες..
1)Βlacklist η κατι αντιστοιχο...?
2)Εφαρμογη για εγγραφη κλησης...?
Kαι γιατι μονο απο Apple store?
Kαι γιατι μονο απο Apple store?
Eβγαλα το Jailbreak (το cydia για παραδειγμα ειχε το blacklist)....
@ ADSLgr.com All rights reserved.