PDA

Επιστροφή στο Forum : vdsl και ΟΤΕ? νεοτερα?

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43

xmperop1
26-11-10, 23:03
Ονόματα & διευθύνσεις! ΤΩΡΑ! :p

Το ΑΦΜ ξέχασες.:p:p:p

matelas
26-11-10, 23:22
Οι πληροφορίες αναφέρουν 1200 πιλοτικούς που σε ένα χρόνο οι μόνες βλάβες που δηλώθηκαν ήταν 2 αλλαγές μόντεμ.

Ενδιαφέρον το νούμερο, περίμενα να είναι πολλοί λιγότεροι. Φαντάζομαι πως όλοι είναι Αθήνα.

blugosi
28-11-10, 18:57
Το θέμα κινείται απελπιστικά αργά.
Μέσα στην κρίση, θα ήταν θετική η υλοποίηση τέτοιων έργων , αλλά από ότι φαίνεται μέχρι να προχωρήσει το VDSL θα είναι ήδη παρωχημένο...

emeliss
28-11-10, 19:10
Απλά δες ότι το νήμα στο οποίο γράφουμε "vdsl και ΟΤΕ? νεοτερα?" άνοιξε πέρυσι!

AssVas
29-11-10, 00:53
Μα το γνωρίζω πως δεν έχει βγεί εμπορικά, για το πιλοτικό μιλάω.... υπάρχει κανένας τυχερός κάτοχος vdsl/αναγνώστης να μου απαντήσει ;

Gdrdasky
29-11-10, 00:55
Κάτι είχε ακουστει για vdsl στην ζωγράφου....
Η αλήθεια είναι οτί χτες που ήμουν ζωγράφου είδα οτί όλες οι καμπίνες του οτε ήταν ολοκαίνουργιες...
Έχει καμιά σχέση αυτό με το vdsl ή απλά αναβάθμιση των παλιών καμπινών;

enasdios
29-11-10, 02:40
είναι γνωστό ότι ο δήμος του ζωγράφου είναι από τους πρώτους που περνάει οπτική ίνα. Δε ξέρω σε τι φάση βρίσκονται τα έργα. Υπάρχει και κάποιο αντίστοιχο thread νομίζω.

iakoboss7
29-11-10, 05:02
δεν θελουν και πολυ να τελειωσουν τον δημο ;)

προσωπικα δεν νομιζω οτι θα απαντησει ποτε καποιος απο τους beta testers του vdsl... πρεπει να απαγορεύουν κατι τετοιο.

agrelaphon
29-11-10, 21:02

προσωπικα δεν νομιζω οτι θα απαντησει ποτε καποιος απο τους beta testers του vdsl... πρεπει να απαγορεύουν κατι τετοιο.

Μα το γνωρίζω πως δεν έχει βγεί εμπορικά, για το πιλοτικό μιλάω.... υπάρχει κανένας τυχερός κάτοχος vdsl/αναγνώστης να μου απαντήσει ;

μπαααα, έχουν πάει όλοι στο vdslgr.com :p

enasdios
29-11-10, 22:03

ας το κάνει ανώνυμα...

Lagman
29-11-10, 23:15
παρατήρησα στου ζωγράφου σε μια καμπίνα βάλανε ρολόι της ΔΕΗ :D

apostolt
30-11-10, 16:06
παρατήρησα στου ζωγράφου σε μια καμπίνα βάλανε ρολόι της ΔΕΗ :D

Ναι σε 2 τουλαχιστον που εχω κοιταξει εχουν βαλει ρολοι (και οι 2 ειναι οι τρίφυλλες) αλλα επειδη στην μια πεφτει γνωστος μου ακομα δεν μου εχει πει οτι εχει αλλαξει κατι στην συνδεση του.

maik
30-11-10, 16:43
Οπως λεμε "κοιτα αυτον, σαν τριφυλη ντουλαπα ειναι":p

AssVas
30-11-10, 17:26
Ναι σε 2 τουλαχιστον που εχω κοιταξει εχουν βαλει ρολοι (και οι 2 ειναι οι τρίφυλλες) αλλα επειδη στην μια πεφτει γνωστος μου ακομα δεν μου εχει πει οτι εχει αλλαξει κατι στην συνδεση του

Και εγώ πέφτω σε νέα καμπίνα όπως και 2 γείτονές μου. Δεν έχει αλλάξει ακόμα κάτι διότι στην ουσία η σύνδεση μας με το κέντρο του οτε παραμένει προς στιγμή η ίδια .

Pan_1
02-12-10, 11:02
Νωρις ειναι ακομα ...:)

johnsruro
04-12-10, 13:41
Θεωρητικά έπρεπε να είχε ξεκινήσει πολύ πιο νωρίς αυτή η ιστορία αλλά...
Τουλάχιστον ξεκίνησε...ας δούμε πότε θα αποδώσει κιόλας!

panos komotini
07-12-10, 21:53
Τα πρωτα VDSL ΚΑΦΑΟ στην Κομοτηνη εχουν τοποθετηθει καλα μιλαμε καμια σχεση με αυτα της Deutsche Telekom αλλο πραμα που λενε MADE IN GREECE η ΙΝ CHINA της πως λεγετε νε δεις HAUWEI η καποιος ετσι τελως παντων αντε νε δουμε ,....βρε ας δουλευουν ενταξη και οπου θελει MADE χαχα!

ipo
07-12-10, 23:59
Τα πρωτα VDSL ΚΑΦΑΟ στην Κομοτηνη εχουν τοποθετηθει καλα μιλαμε καμια σχεση με αυτα της Deutsche Telekom αλλο πραμα που λενε MADE IN GREECE η ΙΝ CHINA της πως λεγετε νε δεις HAUWEI η καποιος ετσι τελως παντων αντε νε δουμε ,....βρε ας δουλευουν ενταξη και οπου θελει MADE χαχα!
Μερικά από τα προϊόντα της Huawei είναι πολύ καλά και βρίσκονται στην κορυφή της αγοράς.

SfH
08-12-10, 00:28
Δεν ξέρω για τα συγκεκριμένα huawei που θα χρησιμοποιηθούν για το vdsl, αλλά για αυτά που χρησιμοποιούν οι isp μας για adsl2+ , έχω ακούσει πάρα πολύ καλά λόγια ακόμα και σε σύγκριση με προϊόντα από "σοβαρές"/μη-κινέζικες/πανάκριβες/κτλ εταιρίες ( π.χ. Ericsson , Alcatel ).

elladara
09-12-10, 06:15
Εγώ πάντως δουλειά σε Γερμανούς και Κινέζους δεν θα δώσω ... MAde In Greece και τα μυαλά στα κάγκελα γιατί αν νομίζετε πως μόνον οι Γερμανοί και οι Κινέζοι μπορούν να φτιάξουν ένα VDSL modem είστε γελασμένοι. Αυτή η τεχνολογία δεν είναι και rocket science εδώ και μια δεκαετία για να μην μπορούμε να τα φτιάξουμε στην Ελλάδα αλλά αυτό που ξέρουμε είναι να τα δίνουμε στους μεσάζοντες και στους ξένους που μας φέρνουν τα πάντα απ'έξω και γιαυτό το ισοζύγιο πληρωμών είναι αυτό που έχουμε και γιαυτό η οικονομία μας πήγε εκεί που πήγε. Καλά να πάθουμε!

AssVas
09-12-10, 16:07
Άσχετο, συμφωνώ γενικότερα (αν βάλουμε μέσα και στρατό-λεωφορεία-τρένα κτλ) αλλά σε αυτό φταίει ο συνάνθρωπός/συμπολίτης μου/σου που το επιλέγει συνειδητά κάθε 4 χρόνια . Αν θέλουμε ας παραμείνουμε στο θέμα (για το άλλο ανοίγουμε ένα νέο σε άλλη κατηγορία) .

Jazzer
09-12-10, 16:07
Και ποιοί δικοί μας θα αναλάβουν να κατασκευάσουν με αξιοπιστία τoν συγκεκριμένο εξοπλισμό ; Γιατί αν εννοούμε την αγαπημένη Intracom, άστο καλύτερα ! :p

sdikr
09-12-10, 17:02
Και ποιοί δικοί μας θα αναλάβουν να κατασκευάσουν με αξιοπιστία τoν συγκεκριμένο εξοπλισμό ; Γιατί αν εννοούμε την αγαπημένη Intracom, άστο καλύτερα ! :p

Και όμως ήταν και παραμένουν αξιόλογα σαν εξοπλισμός, φτάνει να μην είσαι παναθηναϊκός :p

Ingenius
11-12-10, 18:32
Εγώ πάντως δουλειά σε Γερμανούς και Κινέζους δεν θα δώσω ... MAde In Greece και τα μυαλά στα κάγκελα γιατί αν νομίζετε πως μόνον οι Γερμανοί και οι Κινέζοι μπορούν να φτιάξουν ένα VDSL modem είστε γελασμένοι. Αυτή η τεχνολογία δεν είναι και rocket science εδώ και μια δεκαετία για να μην μπορούμε να τα φτιάξουμε στην Ελλάδα αλλά αυτό που ξέρουμε είναι να τα δίνουμε στους μεσάζοντες και στους ξένους που μας φέρνουν τα πάντα απ'έξω και γιαυτό το ισοζύγιο πληρωμών είναι αυτό που έχουμε και γιαυτό η οικονομία μας πήγε εκεί που πήγε. Καλά να πάθουμε!

Ενώ τα Made In Greece CPEs και network turn-key solutions φτιάχνονται στην Ελλάδα πιστεύεις ε; :lol:

nkar
22-12-10, 11:14
Κι εγω συμφωνω.
Θελω Made in Greece
Καλυτερα να χανω και 1 Mbps αλλά να έχουν δουλεια οι ανθρωποι γύρω μου

tsomis
22-12-10, 15:13
Ας μαθουμε να φτιαχνουμε ενα απλο σφυρακι και μετα
ας φτιαξουμε οτι αλλο γουσταρετε.
Κινεζικο= κοστος αστειο δλδ λεπτα.
Ελληνικο = πανακριβο χωρις απαραιτητα να ειναι καλυτερο.

marcus1
23-12-10, 04:20
Κι εγω συμφωνω.
Θελω Made in Greece
Καλυτερα να χανω και 1 Mbps αλλά να έχουν δουλεια οι ανθρωποι γύρω μου

Αν οι άνθρωποι γύρω σου βρήκαν την δουλειά επειδή έκαναν τις σωστές γνωριμίες κολλώντας αφίσσες για την σωστή παράταξη στα φοιτητικά σου χρόνια, ενώ εσύ συνεχίζεις να φυτοζωείς στην ανεργία?

folidis
26-12-10, 12:08
Κατα Θεσσαλονικη μερια εχουμε καποιο χρονοδιαγραμμα?
gab

ultraxmode
26-12-10, 18:54
Εγώ παιδιά ξέρω πως φίλος μου που πάει Βουλγαρία για δουλειά σε λίγες μέρες, έχει ήδη κλείσει internet εκει πέρα με 10 ευρώ ... 30Mbps download, 30Mbps upload.

Ζούμε μέσα στο σκουπιδαριό με τιμές για Dubai...

prodromosfan
26-12-10, 19:24
ειναι για εσωτερικο δικτυο εντος βουλγαριας

xmperop1
26-12-10, 20:59
Εγώ παιδιά ξέρω πως φίλος μου που πάει Βουλγαρία για δουλειά σε λίγες μέρες, έχει ήδη κλείσει internet εκει πέρα με 10 ευρώ ... 30Mbps download, 30Mbps upload.

Μη ψαρώνεις ότι λάμπει δεν είναι χρυσός.

mephisto
27-12-10, 14:09

Ειναι για το τοπικο δικτυο της χωρας,αλλα και για εκτος τοπικου να ηταν πρεπει να αναλογιστεις οτι ο μισθος ενος γιατρου στην Βουλγαρια ειναι 730 ευρω, αρα τα 10 ευρω ειναι υπερβολικα για εναν απλο εργαζομενο που θα παίρνει πχ 500 ευρω...

nik0z
27-12-10, 14:54
Ειναι για το τοπικο δικτυο της χωρας,αλλα και για εκτος τοπικου να ηταν πρεπει να αναλογιστεις οτι ο μισθος ενος γιατρου στην Βουλγαρια ειναι 730 ευρω, αρα τα 10 ευρω ειναι υπερβολικα για εναν απλο εργαζομενο που θα παίρνει πχ 500 ευρω...

Γιατί στην Ελλάδα πόσο νομίζεις ότι παίρνει ο απλός εργαζόμενος...??? :cry:

Όσον αφορά την συζήτηση περί Ζωγράφου, ένας φίλος που δουλεύει στον ΟΤΕ, μου είπε ότι τα έργα για VDSL όντος προχωράνε αλλά έχουν πολλά προβλήματα...

papajo
29-12-10, 17:10
VDSL2 standard, which uses about 30 MHz of spectrum (versus 12 MHz in VDSL) allows more data to be sent at higher speeds and over longer distances.

Εγώ αναρωτιέμαι γιατί δεν το "σφυράει" αυτό κανένας επίσημα στον ΟΤΕ μπας και δούμε προκοπη αφού με αυτή την τεχνολογία και το πρόβλημα της απόστασης σταματάει και οι ταχύτητες θα είναι πολύ μεγάλες...

Μιλήστε σε φίλους και γνωστούς που δουλεύουν στον ΟΤΕ έστω απλοί υπάλληλοι να είναι αρκεί να συζητηθεί μπορεί να φτάσει και στα αφτιά των executives ποιος ξέρει ; :p:rofl:

sdikr
29-12-10, 17:48
Εγώ αναρωτιέμαι γιατί δεν το "σφυράει" αυτό κανένας επίσημα στον ΟΤΕ μπας και δούμε προκοπη αφού με αυτή την τεχνολογία και το πρόβλημα της απόστασης σταματάει και οι ταχύτητες θα είναι πολύ μεγάλες...

Μιλήστε σε φίλους και γνωστούς που δουλεύουν στον ΟΤΕ έστω απλοί υπάλληλοι να είναι αρκεί να συζητηθεί μπορεί να φτάσει και στα αφτιά των executives ποιος ξέρει ; :p:rofl:

vdsl2 θα βάλει

xmperop1
29-12-10, 18:27
vdsl2 θα βάλει

VDSL2 βάζει.:)

ipo
29-12-10, 18:30
VDSL2 βάζει.:)
Υπηρεσία θα δούμε φέτος ή πάει για ...του χρόνου; :p

Αυτή η φράση έχει παράξενη σημασία στα πρόθυρα της αλλαγής τους έτους. :p

xmperop1
29-12-10, 19:25
Υπηρεσία θα δούμε φέτος ή πάει για ...του χρόνου; :p

Αυτή η φράση έχει παράξενη σημασία στα πρόθυρα της αλλαγής τους έτους. :p

Του χρόνου,του χρόνου δεν μας βγαίνουν οι μέρες φέτος.:p:p:p
Πλάκα πλάκα ενεργοποιούν 4 vdsl καμπίνες την ημέρα τώρα πιά.

hostolis
29-12-10, 22:23
Φίλε μου γνωρίζεις τίποτα για την Πυλαία Θεσ/νίκης;

dpa2006
29-12-10, 22:36
προβλέπω να μετακομίζω :p

apostolt
30-12-10, 13:13
Του χρόνου,του χρόνου δεν μας βγαίνουν οι μέρες φέτος.:p:p:p
Πλάκα πλάκα ενεργοποιούν 4 vdsl καμπίνες την ημέρα τώρα πιά.

Που τις ενεργοποιούν αυτές τις καμπίνες ,σε ποια περιοχή?

Georgevtr
30-12-10, 20:06
Το θέμα δέν είναι το πώς τις ενεργοποιούν ώστενα δουλέψουν αλλά το πώς και πότε θα τις τοποθετήσουν...:p

Come on OTE....:yahoo:

Core2Extreme
30-12-10, 20:25
Ατάκα τεχνικού του πΟΤΕ στο τηλ σήμερα κατά την... μαραθώνεια προσπάθεια που κάνουνε να φτιάξουνε το τηλ μου ( συνακρόαση και ADSL disconnects & low speed )

"περίμενε λίγο το VDSL"...
Τίποτα άλλο από το περίμενε δεν ακούμε εδώ σε αυτή την... "χώρα".
Στην αρχή περιμέντε το ISDN ( LOL ). Μετά περιμένετε το DSL... μετά περιμέντε miniDSLAM... τώρα το VDSL... άντε και τον πελαργό μετά παιδιά...

apostolt
31-12-10, 00:06
Το θέμα δέν είναι το πώς τις ενεργοποιούν ώστενα δουλέψουν αλλά το πώς και πότε θα τις τοποθετήσουν...:p

Come on OTE....:yahoo:

Εμεις τις εχουμε τις καμπινες...η ενεργοποιηση μας εμεινε. ;)

xmperop1
31-12-10, 00:29
Εμεις τις εχουμε τις καμπινες...η ενεργοποιηση μας εμεινε. ;)

Θα έρθει όταν λυθούν ορισμένα θεματάκια και η τιμή διάθεσης.
Πάντως σύντομα.

Core2Extreme
31-12-10, 01:24
Σύντομα συχνά εννοούνε σε 6 μήνες οι εγχώριες εταιρίες.
Επίσης... σύντομα που ? Στο 1/4 του Χαλανδρίου, στα 1/5 του Ζωγράφου και στα 2/3 του Κολωνακίου ?
Αν είναι να κάνουνε launch προϊόντως με υποστήριξη σε 4-5 περιοχές ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ

marcus1
31-12-10, 09:13
Επίσης... σύντομα που ? Στο 1/4 του Χαλανδρίου, στα 1/5 του Ζωγράφου και στα 2/3 του Κολωνακίου ?
Αν είναι να κάνουνε launch προϊόντως με υποστήριξη σε 4-5 περιοχές ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ

Συμφωνώ. Ό,τι να'ναι κάνουν. Στο θέμα του VDSL ο οτε θυμίζει περισσότερο το μπακάλικο του περίφημου πιλοτικού adsl, για όσους θυμούνται, παρά τον πιο αξιόπιστο πάροχο τηλεπικοινωνιών, όπως θέλει να παρουσιάζεται σήμερα - και σε αρκετά ζητήματα, για να λέμε την αλήθεια, είναι.

Που ακούστηκε εμπορική έναρξη σε πέντε περιοχές? Α, ναι, στο Zisto της Tellas του 2006 και σε κάτι παρόμοιες περιπτώσεις εναλλακτικών κλπ. Αν τέτοια φήμη ζήλεψε ο οτε, να το ξέρουμε για να διαχειριστούμε το πορτοφόλι μας ανάλογα.

Ακόμα κι εγώ, επιμένων πελάτης οτε εδώ και χρόνια -λόγω υποδομών, λόγω τεχνικής υποστήριξης- αρχίζω να λοξοκοιτάζω προς εναλλακτικούς. Σε τέτοιους στενούς οικονομικούς καιρούς πρέπει να δώσουν κάτι παραπάνω, και αν κρίνω από τους ρυθμούς ανάπτυξης του vdsl, μέχρι να το δώσουν θα έχουν καταβαραθρώσει το μερίδιο αγοράς τους... Κρίμα.

mephisto
31-12-10, 12:40
Γιατί στην Ελλάδα πόσο νομίζεις ότι παίρνει ο απλός εργαζόμενος...??? :cry:

Όσον αφορά την συζήτηση περί Ζωγράφου, ένας φίλος που δουλεύει στον ΟΤΕ, μου είπε ότι τα έργα για VDSL όντος προχωράνε αλλά έχουν πολλά προβλήματα...

δεν εχεις και μεγαλο αδικο,αν ισχύει το 592 ευρω ειμαστε ξεφτιλες...

gusdimgr
31-12-10, 21:24

vdsl2 παιζει ηδη σε πολλα μερη της Αττικης καρεα ακροπολη χαλανδρι τερψιθεα. το θεμα ειναι τι κανουν με τα crosstalks και τις καταγγελιες που θα φανε απο τους παροχους που θα πανε βροχη. εκει να δω πως θα παει το πραμα. μην κοιταμε μονο την καμπουρα μας . ειναι και αλλοι πελατες που δυνοπαθουν απο τις δοκιμαστικες ενεργοποιησεις vdsl ιδιως στον καρεα. αλλα Ελλαδα ειμαστε ολα στο κασιδι του αλλου γινονται

Core2Extreme
01-01-11, 19:27
vdsl2 παιζει ηδη σε πολλα μερη της Αττικης καρεα ακροπολη χαλανδρι τερψιθεα. το θεμα ειναι τι κανουν με τα crosstalks και τις καταγγελιες που θα φανε απο τους παροχους που θα πανε βροχη. εκει να δω πως θα παει το πραμα. μην κοιταμε μονο την καμπουρα μας . ειναι και αλλοι πελατες που δυνοπαθουν απο τις δοκιμαστικες ενεργοποιησεις vdsl ιδιως στον καρεα. αλλα Ελλαδα ειμαστε ολα στο κασιδι του αλλου γινονται

Μετά από τόσο καιρό έχουνε ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙ δηλαδή να έχουνε τμηματική υποστήριξη VDSL2 ( αυτό το πειραματικό το βλέπω να τραβάει μέχρι το 12, τυχεροί αυτοί που επιλέχθηκαν ) σε όλες κι όλες 6-7 περιοχές ( και πάλι ούτε καν ολόκληρες, αλλά σε τμήματα αυτών ) τι θα γινότανε αν μιλάγαμε για FTTH ( μιλάμε για ανέκδοτο όταν το σκεφτόμαστε αυτό για την Ελλάδα ) ?

Με αυτό τον ρυθμό για να καλύψουνε όλη την Αθήνα/Αττική θα χρειαστούνε 10 χρόνια.
Πλάκα κάνουμε ?
Τουλάχιστον πουλάνε λέει Netmods σε 'δυσπρόσιτες' ακόμα περιοχές ( ζωή να έχει ο Κοκαλούκος μας )

@ ADSLgr.com All rights reserved.