PDA

Επιστροφή στο Forum : vdsl και ΟΤΕ? νεοτερα?

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43

schumacher_
25-02-11, 20:06
Και σιγά σιγά σε άλλες 4 περιοχές ;)

marcus1
25-02-11, 20:22
...στην Κομοτηνή.;)

Για τιμές υπάρχουν φήμες? Καλά, δεν μπορέσαμε να βρούμε έναν συμβασιούχο φοιτητή από το τηλεμάρκετινγκ να μας "διαρρεύσει" την τιμή? Θα τον πληρώναμε σε ούζα και πιττόγυρο! :p

........Auto merged post: marcus1 πρόσθεσε 1 λεπτά και 11 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Και σιγά σιγά σε άλλες 4 περιοχές ;)

Τώρα που ο Παπαγεωργόπουλος έφυγε, μήπως ο Μπουτάρης στην Θεσσαλονίκη θα είναι πιο δεκτικός στα απαιτούμενα σκαψίματα?

schumacher_
25-02-11, 20:23
30€ περίπου το μήνα, αναλόγως την ταχύτητα

agrelaphon
25-02-11, 22:50
Πριν δεις το σκάψιμο γύρω από τα καφάο, πρέπει να τσεκάρεις αν έχει περαστεί οπτική ίνα. Αν βλέπεις δηλαδή στον δρόμο το χαρακτηριστικό αυλάκι, το οποίο να καταλήγει κοντά σε καφάο.

γιαυτο μου κανει εντυπωση
το θεμα ειναι οτι το καφαο ειναι κοντα σε κεντρο του ΟΤΕ (~500m)
και περνωντας σχεδον καθημερινα απο το σημειο πολλες φορες (>10) εχω δει σταθμευμενο αμαξι του ΟΤΕ με τεχνικους.

Aν είναι τόσο κοντά στο κέντρο μπορεί (το KV) να παίρνει από υπάρχουσα σωλήνωση και να μη δεις κάποιο σκάψιμο

Lagman
26-02-11, 20:33
αντε επιτέλους να δούμε τίποτα χρόνους απόκρισης από τις vdsl :D

AssVas
27-02-11, 11:02
Μέσα στη βδομάδα στη Κομοτηνή λογικά θα δώσουν VDSL εμπορικά.
Σύντομα και στις λοιπές περιοχές που έχουν γίνει οι υποδομές.

Απο τιμές έχουμε και λέμε, χονδρικά θα υπάρχουν 2 πακέτα αορίστου και ορισμένου :

30mbit : 30e / 33e
50mbit : 35e / 39e
τον μήνα.

Αν φύγει κάποιος πριν τους 18μήνες θα πληρώνει τέλος αποδέσμευσης 150e.
Aυτά χωρίς πακέτα τηλεφωνίας, TV κτλ.

Θα δίνονται 2 VDSL IAD , επιλογή ανάμεσα στο
VDSL2 IAD THOMSON TG789vn
VDSL2 IAD BEWAN IBOX V5200n
και τα δύο n series wifi (επιτέλους), 4xΕΤΗ ports, 2x fxs, 1x fxo στα 125e (εκτός αν μπούμε σε πρόγραμμα/πακέτο τηλεφωνίας, νομίζω πως θα ναι δωρεάν).

Kaf
27-02-11, 11:14

Απο τιμές έχουμε και λέμε, χονδρικά θα υπάρχουν 2 πακέτα αορίστου και ορισμένου :

τον μήνα.

και τα δύο n series wifi (επιτέλους), 4xΕΤΗ ports, 2x fxs, 1x fxo στα 125e (εκτός αν μπούμε σε πρόγραμμα/πακέτο τηλεφωνίας, νομίζω πως θα ναι δωρεάν).

Πολύ δύσκολα βλέπω την τιμή των 50Mb να διαφέρει μόνο 5-6 ευρώ/μήνα από αυτή των 30Mb.
Πριν 1 βδομάδα που ρώτησα στο oteshop εδώ Κομοτηνή δεν ήξερε η υπάλληλος τι ειναι το VDSL, πόσο μάλλον πότε θα υπάρξει εμπορική διάθεση. :p Άντε να δούμε.

125€ :scared:
Τζάμπα το πήρα το DGN-3500

Φαντάζομαι πως οι τιμές είναι εκτίμησή σου και όχι διαρροές εκ των έσω, έτσι;

marcus1
27-02-11, 11:16

τον μήνα.

Ωραία πράγματα. Επίσης, κοίταξα φωτογραφίες στο internet και το Thomson, αισθητικά, είναι κοσμηματάκι. Από τα ρούτερ που δεν ψάχνεις ράφι για να τα κρύψεις :)

nm96027
27-02-11, 12:24
Πολύ δύσκολα βλέπω την τιμή των 50Mb να διαφέρει μόνο 5-6 ευρώ/μήνα από αυτή των 30Mb.
Πριν 1 βδομάδα που ρώτησα στο oteshop εδώ Κομοτηνή δεν ήξερε η υπάλληλος τι ειναι το VDSL, πόσο μάλλον πότε θα υπάρξει εμπορική διάθεση. :p Άντε να δούμε.

125€ :scared:
Τζάμπα το πήρα το DGN-3500

Φαντάζομαι πως οι τιμές είναι εκτίμησή σου και όχι διαρροές εκ των έσω, έτσι;

Θα στο πω απλά: πίστεψε τον τον AssVass. Κάτι ξέρει...:whistle::p

spartacus
27-02-11, 12:43

τον μήνα.

Ποιες είναι οι λοιπές περιοχές που εχουν γινει οι υποδομές; για Αθήνα γνωρίζουμε ποιες περιοχές και πότε στο περίπου;

proffessor_x
27-02-11, 13:16
Ποιες είναι οι λοιπές περιοχές που εχουν γινει οι υποδομές; για Αθήνα γνωρίζουμε ποιες περιοχές και πότε στο περίπου;

Α/Κ Αλεξανδρούπολης

Α/Κ Ζωγράφου (Αθήνα)

Α/Κ Καλκάνης Σερρών

Α/Κ Κομοτηνής

Α/Κ Ξάνθης

Α/Κ Σερρών

Σε κάθε Αστικό Κέντρο που ξεκινούν να παρέχονται εμπορικά υπηρεσίες Conn-x 30 & Conn-x 50, δεν είναι κατασκευασμένα όλα τα KV που ανήκουν σε αυτό. Η εγκατάσταση του Δικτύου Πρόσβασης Νέας Γενιάς (N.G.A.) γίνεται σταδιακά. Στα παραπάνω Αστικά Κέντρα η ολοκλήρωση της εγκατάστασης σε όλα τα K/V εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί τον Μάιο 2011.

30/2.5 conn-x 30
50/5 conn-x 50

tsorbi
27-02-11, 13:24
ΚΟΜΟΤΗΝΗ VDSL
30/2.5 Mbps 29,90
50/5 Mbps 34,90
Ξεκινά εμπορική διάθεση απο 28/02/11.

Kaf
27-02-11, 13:30
Θα στο πω απλά: πίστεψε τον τον AssVass. Κάτι ξέρει...:whistle::p

:p Τότε με βλέπω σίγουρα προς VDSL, και πιθανόν προς 50άρα.

Το router τσούζει λίγο, και δεν είναι και 1000άρι το switch του :(
Το DGN-3500 δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει με VDSL έτσι;

rexdimos
27-02-11, 15:02
για το Α/Κ τερψιθεας εχει ακουσει καποιος κατι?

schumacher_
27-02-11, 16:02
για το Α/Κ τερψιθεας εχει ακουσει καποιος κατι?

Προς το παρόν, μόνο τα 5 Α/Κ που έχουν αναφερθεί έχουν εγκατεστημένο δίκτυο για vdsl

theotses
27-02-11, 16:36
Σε αυτες τις τιμες προστιθεται και το παγιο (15,25€/μηνα) σωστα???

dimangelid
27-02-11, 17:35

τον μήνα.

Δεν είναι καθόλου άσχημα!!! Περίμενα κανένα 50αρι ευρώ/μήνα για τα 50mbit!! Κολλάω λίγο στο θέμα των router. Βλέπω ότι και τα δύο είναι voip. Ξέρουμε αν η τηλεφωνία θα συνεχίσει να παρέχεται όπως τώρα ή αν θα είναι voip;

pan24
27-02-11, 17:58
Η τηλεφωνια θα συνεχισει να ειναι οπως ειναι.μετα απο 3-4 χρονια ο οτε θα βαλει αποκλειστικα voip και θα καταργησει το απλο τηλεφωνο.ισως τωρα να σου δινει την επιλογη να εχεις και voip

emeliss
27-02-11, 18:08
:band::eguitar:thrasher::rocker:rocker:yahoo::yahoo::yahoo:
:lock:

mephisto
28-02-11, 16:00
Μπραβο στον οτε που επενδυει!Καλο θα ηταν να υπαρξει καλυψη σε ολη την Αττικη μεσα στο 2011,οι τιμες δεν ειναι και παραλογες,θα προτιμουσα βεβαια να ειναι στα 50 ευρω με την τηλεφωνια.Για να δουμε πως θα κινηθουν και οι ενναλακτικοι.

ipo
01-03-11, 00:17
Μπραβο στον οτε που επενδυει!Καλο θα ηταν να υπαρξει καλυψη σε ολη την Αττικη μεσα στο 2011,οι τιμες δεν ειναι και παραλογες,θα προτιμουσα βεβαια να ειναι στα 50 ευρω με την τηλεφωνια.Για να δουμε πως θα κινηθουν και οι ενναλακτικοι.
Τόσο είναι. 35€ το VDSL 50/5 Mbps και 15,25 η τηλεφωνία = 50,25€

Δεν προλαβαίνουν να καλύψουν όλη την Αττική μέσα στο 2011. Προσωπικά θα προτιμούσα να έδινε μεγαλύτερο βάρος στην επαρχία και μετά να στραφεί στο νομό Αττικής.

tugito
01-03-11, 10:26
Εμένα μου κάνει εντύπωση που στο Α/Κ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ (ΚΟΥΚΑΚΙ) υπάρχει πιλοτικό vdsl τίγκα εδώ και σχεδόν έναν χρόνο και παρόλα αυτά δεν ειναι στην εμπορική προοπτική παρά μονο στου Ζωγράφου.. Weird.

baskon
01-03-11, 11:46

Δεν προλαβαίνουν να καλύψουν όλη την Αττική μέσα στο 2011. Προσωπικά θα προτιμούσα να έδινε μεγαλύτερο βάρος στην επαρχία και μετά να στραφεί στο νομό Αττικής.

Δεν αντιλεγω απλως εχουμε 2 θεματακια...Στις μικρες πολεις τις επαρχιας κατα κυριο λογο οι αποστασεις ειναι μικρες οποτε ποιανουν καλες ταχυτητες οι περισσοτεροι...Στις μεγαλυτερες πολεις η κατασταση ειναι οπως στην Αθηνα και θεσσαλονικη με ισως λιγο λιγοτερο crosstalking...Προσωπικα θεωρω οτι το ποιο δικαιο ειναι να ξεκινησει απο τις προβληματικες περιοχες ειτε αυτες ειναι Αθηνα ειτε επαρχια σε πολεις...
Αυτο που θα γινει ειαι σιγουρος ειναι το εξεις...
Που με βολευει καλυτερα να σκαψω?με μικροτερο κοστος?μεγαλη πυκνοτητα πληθυσμου?Εκει θα παω...
Τωρα το αρχικο εχω την εντυπωση οτι ειναι ενα μεγαλο πιλοτικο προγραμμα..

mephisto
02-03-11, 13:48

δικο μου το λαθος ελεγα να εχει μεσα και σταθερα,αστικα υπεραστικα δωρεαν...

StavrosD
02-03-11, 14:03
Στην επαρχία υπάρχουν ακόμα περιοχές που δεν έχουν ADSL επειδή δεν φτάνει το σήμα. Αν πάνε σε VDSL θα μπορούν να εξυπηρετηθούν πόλεις και χωριά που τώρα απλά δεν έχουν καθόλου σύνδεση.

Στην Πάτρα έχουμε άλλο πρόβλημα. Το DSLAM στο οποίο συνδέμαι (της Αρόης αν θυμάμαι καλά) είναι κορεσμένο εδώ και πάνω από 5 χρόνια.

Είμαι μέσα στην πόλη, κοντά στο νοσοκομείο του Αγ. Ανδρέα, έχω γραμμή 24Mbit και κλειδώνει κάτω από τα 6.5Mbit. Κάποιοι δεν πιάνουν ούτε αυτή την ταχύτητα και δεν κλειδώνει πάντα το router τους.

ThReSh
02-03-11, 22:49
Στην επαρχία υπάρχουν ακόμα περιοχές που δεν έχουν ADSL επειδή δεν φτάνει το σήμα. Αν πάνε σε VDSL θα μπορούν να εξυπηρετηθούν πόλεις και χωριά που τώρα απλά δεν έχουν καθόλου σύνδεση.

φοβερή επένδυση θα είναι αυτή η κίνηση :oops:

ipo
02-03-11, 23:25
Αυτό θα μπορούσε να υλοποιηθεί από παλιά με τα ADSL mini DSLAM, αλλά κρίθηκε ασύμφορο για την εξυπηρέτηση πολλών μικρών οικισμών. Άλλο το να πάει το mini DSLAM κοντά στον καταναλωτή κι άλλο η τεχνολογία που θα χρησιμοποιηθεί για τα τελευταία 400 μέτρα χαλκού (ADSL, ADSL2, ADSL2+, VDSL, VDSL2).

StavrosD
03-03-11, 00:41
Όταν λέω χωριά μιλάω για χιλιάδες νέους σε απόσταση μερικών χιλιομέτρων μεταξύ τους.

Αυτή την στιγμή οριακά κλειδώνουν κάτω από το 1Mbit αλλά πέφτει συχνά η γραμμή. Αν κάπου στο ενδιάμεσο είχαν DSLAM θα μπορούσαν να έχουν μια αξιοπρεπή σύνδεση.

baskon
03-03-11, 10:35
Όταν λέω χωριά μιλάω για χιλιάδες νέους σε απόσταση μερικών χιλιομέτρων μεταξύ τους.

Αυτή την στιγμή οριακά κλειδώνουν κάτω από το 1Mbit αλλά πέφτει συχνά η γραμμή. Αν κάπου στο ενδιάμεσο είχαν DSLAM θα μπορούσαν να έχουν μια αξιοπρεπή σύνδεση.

Οι περιοχες που αναφερεσαι συνηθως εχουν πολυ χαμηλη πυκνοτητα πληθυσμου και για αυτο παιρνουν απτο γειτονικο dslam αλλα ειναι λιγο εξω απτο χωριο κλπ...
Ποτε δε ξερεις βεβαια αλλα θα σου ελεγα να μη το περιμενεις αυτο...Ακομα και αν γινει κατι τετοιο θα πρεπει να καλυφθει πρωτα ολη η Αθηνα,Η θεσσαλονικη ,οι μεγαλες πολεις,οι μικρες πολεις,οι κωμοπολεις,τα μεγαλα χωρια,τα μεσαια χωρια και μετα βλεπουμε...Με αλλα λογια 2015 και βαλε (και αν)...
Εκτος αν υπαρξει σχετικη επιχορηγηση απο ΕΕ...

nm96027
03-03-11, 10:40

Διαβούλευση για την Ανάπτυξη Ευρυζωνικών Υποδομών σε Αγροτικές-Νησιωτικές περιοχές (http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=469389)

Excessium
04-03-11, 23:24
Τελικα με την Τερψιθεα που ειχε ειπωθει οτι θα ειναι απο τις πρωτες περιοχες με vdsl μετα απο Ζωγραφου,
τσου ε?

nm96027
05-03-11, 00:54
Τελικα με την Τερψιθεα που ειχε ειπωθει οτι θα ειναι απο τις πρωτες περιοχες με vdsl μετα απο Ζωγραφου,
τσου ε?

Δεν γνωριζω ειδικα για την Τερψιθεα, γνωριζω ομως πως σιγουρα η βουλα κ η βουλιαγμενη ειναι οι επομενες περιοχες.

marcus1
05-03-11, 01:19
Πάντως μέχρι σήμερα, για την κεντρική Θεσσαλονίκη έπαιζε το σενάριο ότι ο Παπαγεωργόπουλος εμπόδιζε τις εργασίες ζητώντας υπέρογκα δικαιώματα διέλευσης (που γνωρίζουμε ότι συνέβη παλαιότερα, στην περίπτωση των ιδιόκτητων δικτύων των εναλλακτικών). Τελικά όμως ίσχυε για το VDSL? Γιατί δεν ακούω ούτε φήμες για Θεσσαλονίκη, παρότι η τοπική αυτοδιοίκηση άλλαξε! Όποιος ξέρει κάτι παραπάνω, ας μας διαφωτίσει.

maik
05-03-11, 11:44
Πάντως μέχρι σήμερα, για την κεντρική Θεσσαλονίκη έπαιζε το σενάριο ότι ο Παπαγεωργόπουλος εμπόδιζε τις εργασίες ζητώντας υπέρογκα δικαιώματα διέλευσης (που γνωρίζουμε ότι συνέβη παλαιότερα, στην περίπτωση των ιδιόκτητων δικτύων των εναλλακτικών). Τελικά όμως ίσχυε για το VDSL? Γιατί δεν ακούω ούτε φήμες για Θεσσαλονίκη, παρότι η τοπική αυτοδιοίκηση άλλαξε! Όποιος ξέρει κάτι παραπάνω, ας μας διαφωτίσει.

Η τοπικη αυτοδιοικηση αλαξε πριν δυο μηνες. Μην περιμενεις να εχει μαγικο ραβδακι να τα διορθωσει ολα σε μια νυχτα. Επισης μην περιμενεις να εχει ο ΟΤΕ δεσμευμενα τα κονδυλια του περιμενοντας ποτε θα δεησει ο καθε δημαρχος να επιτρεψει την διελευση. Παει σε αλλη πολη.

marcus1
05-03-11, 11:54
Η τοπικη αυτοδιοικηση αλαξε πριν δυο μηνες. Μην περιμενεις να εχει μαγικο ραβδακι να τα διορθωσει ολα σε μια νυχτα. Επισης μην περιμενεις να εχει ο ΟΤΕ δεσμευμενα τα κονδυλια του περιμενοντας ποτε θα δεησει ο καθε δημαρχος να επιτρεψει την διελευση. Παει σε αλλη πολη.

Όλα αυτά δεν ακούγονται καθόλου παράλογα, γι'αυτό ακριβώς ρώτησα αν γνωρίζει κάποιος τις εξελίξεις. Από την άλλη τόσο πυκνοκατοικημένη αστική περιοχή, με αυτό τον φοιτητικό πληθυσμό, δεν συναντάς σε πολλά μέρη της Ελλάδας.

xmperop1
05-03-11, 15:23
Όλα αυτά δεν ακούγονται καθόλου παράλογα, γι'αυτό ακριβώς ρώτησα αν γνωρίζει κάποιος τις εξελίξεις. Από την άλλη τόσο πυκνοκατοικημένη αστική περιοχή, με αυτό τον φοιτητικό πληθυσμό, δεν συναντάς σε πολλά μέρη της Ελλάδας.

Ναι αλλά κατά βάση οι φοιτητές ψάχνουν τις φτηνότερες συνδέσεις οπότε είναι ρίσκο επένδυση μεγάλης κλίμακας με στόχο φοιτητές.

dimangelid
15-03-11, 15:41
Νέα από την Βούλα! Στην διασταύρωση της Πρίγκηπος Πέτρου με την παραλιακή συνδέουν καμπίνα! Αριθμός 315! Οι οπτικές έχουν περαστεί, τουλάχιστον στο κομμάτι που ξέρω (Άνω Βούλα και Πανόραμα) . Έχω φωτογραφίες από τα σκαψίματα αν ενδιαφέρεται κάποιος!

nm96027
15-03-11, 15:45
Νέα από την Βούλα! Στην διασταύρωση της Πρίγκηπος Πέτρου με την παραλιακή συνδέουν καμπίνα! Αριθμός 315! Οι οπτικές έχουν περαστεί, τουλάχιστον στο κομμάτι που ξέρω (Άνω Βούλα και Πανόραμα) . Έχω φωτογραφίες από τα σκαψίματα αν ενδιαφέρεται κάποιος!

Όλοι ενδιαφερόμαστε! Άκου κει! Δώσε, δώσε! :lol:

marcus1
15-03-11, 16:41
Ναι αλλά κατά βάση οι φοιτητές ψάχνουν τις φτηνότερες συνδέσεις οπότε είναι ρίσκο επένδυση μεγάλης κλίμακας με στόχο φοιτητές.

Καταλαβαίνω τί λες, αλλά είναι σχετικό. Η διαφορά μεταξύ 24άρας σε εναλλακτικό, χωρίς προπληρωμένη ομιλία, και 50άρας στον ΟΤΕ θα είναι 27 ευρώ τον μήνα. Δεδομένης της βαριάς χρήσης internet που κάνουν πολλοί φοιτητές, δεν μιλάμε για δυσβάστακτη επιβάρυνση, ακόμα και στο σημερινό κάκιστο οικονομικό κλίμα. Ουσιαστικά μιλάμε για το κόστος... μιάμισης επίσκεψης σε ταβέρνα τον μήνα.

Σχετικό με τα παραπάνω, έχω την εντύπωση ότι ο οτε χάνει σε εντυπώσεις με τους διμηνιαίους λογαριασμούς. Είναι το ίδιο πράγμα, από ορθολογική οπτική αν το δούμε, το ξέρω, αλλά σε επίπεδο εντυπώσεων χτυπάει πολύ πιο άσχημα το "πάω να πληρώσω τα 80 ευρώ του οτε" σε σχέση με το "πάω να πληρώσω τα 25 της cyta/on/whatever", κι ας μιλάμε για διπλάσιο χρόνο παροχής υπηρεσιών. Ίσως θα έπρεπε να το σκεφτούν να το γυρίσουν σε μηνιαίους λογαριασμούς, στυλ κινητής/εναλλακτικών, απλά και μόνο για το φαίνεσθαι του πράγματος. Εξάλλου, λόγω οικονομικής στενότητας της εποχής, ο οικονομικός προγραμματισμός είναι δύσκολος. Οπότε όσο πιο αραιοί και φουσκωμένοι οι λογαριασμοί που έρχονται, τόσο πιθανότερο να δυσκολευτεί ο καταναλωτής να τους αποπληρώσει (και να αρχίσουν οι σκέψεις για φορητότητα και εναλλακτικούς).

dimangelid
15-03-11, 18:08

Update! Έκανα μια βόλτα μέχρι το Πανόραμα πριν καμιά ώρα. Έχουν σκάψει μπροστά σε ορισμένα ΚΑΦΑΟ. Άλλη καμπίνα δεν πέτυχα, οπότε αυτή που αναφέρω παίζει να είναι η πρώτη :)

maik
15-03-11, 18:45

ΕΙδες καλωδιο με ινες ή απλα ενα καλωδιο που εσυ συμπαρανες οτι ειναι οπτικο;

apostolt
15-03-11, 19:03
Ποσο θα περιμενουμε ακομα ρε παιδια για Ζωγραφου....

proffessor_x
15-03-11, 22:38

Οταν ο δημος εμποδιζει τον Οτε να βαλει καμπινες Vdsl ειτε λογω κοστους ειτε γιατι δεν θελει ο δημος να παραχωρησει στον Οτε περισσοτερο χωρο για να μεγαλωσει τα ΚΑΦΑΟ του και να βαλει vdsl η λυση ειναι η νεα καμπινα vdsl να τοποθετηθει πανω απο το "παλιο" καφαο(δεν πληρωνει στο υψος)...οι δημοι γενικα λογω κρισης και κακης διαχειρισης των οικονομικων τους ζητανε απο τον οτε υπερογκα ποσα για να επεκτεινει τις καμπινες του οποτε ειναι ενα προβλημα και αυτο...:down::down:

dimangelid
16-03-11, 02:55
ΕΙδες καλωδιο με ινες ή απλα ενα καλωδιο που εσυ συμπαρανες οτι ειναι οπτικο;

Ναι είδα το καλώδιο. Και για ότι λέω υπάρχουν φωτογραφίες.

Spank
16-03-11, 11:24
Δώσε φωτογραφίες στον λαό λοιπόν !!!

zartman
16-03-11, 15:04
Στη Βούλα είχαν σκάψει πριν 2-3 μήνες νομίζω όλη την Πατριάρχου Ιωακείμ βάζωντας οπτικές. Πριν λίγο καιρό έγινε κ η διασύνδεση με το καφαο που είναι στη γωνία όπου αρχίζει η Πατρ. Ιωακείμ (ή τελειώνει η Ράλλη) και Προόδου. Οι λακούβες στο καφαο δεν έχουν κλείσει ακόμα..:hmm:

Lagman
16-03-11, 18:41
Ποσο θα περιμενουμε ακομα ρε παιδια για Ζωγραφου....

Νομίζω πως είσαστε στα τελιώματα φυσάνε τις οπτικές στο Γουδί τουλάχιστον...

apostolt
16-03-11, 19:31
Νομίζω πως είσαστε στα τελιώματα φυσάνε τις οπτικές στο Γουδί τουλάχιστον...

Μαλιστα, οποτε εφτασαν στο κεντρο.Αντε γιατι σε εμας εχουν τελειωσει απο καιρο.
Ιλισια δεν ξερω τι κανουν, δεν εχω περασει στις απο εκει γειτονιες να δω τι γινεται.

Palpatine
17-03-11, 18:18
Μαλιστα, οποτε εφτασαν στο κεντρο.Αντε γιατι σε εμας εχουν τελειωσει απο καιρο.
Ιλισια δεν ξερω τι κανουν, δεν εχω περασει στις απο εκει γειτονιες να δω τι γινεται.

Τα Ιλίσια ανήκουν στον δήμο Ζωγράφου. Υπάρχουν νέες καμπίνες στην Αυξεντίου (ακόμα και κάτω από την Πάλμε) και στους δρόμους δυτικά της Αυξεντίου προς Ζωγράφου. Ποιο βόρεια/ανατολικά δεν έχω περάσει να δω τι γίνεται.

MeMFiS
19-03-11, 14:38
Στους Αμπελόκηπους θα δούμε VDSL ή έχει ακόμα....;
π.χ Κερασούντος. Ξενίας κλπ...

@ ADSLgr.com All rights reserved.