Επιστροφή στο Forum : vdsl και ΟΤΕ? νεοτερα?
Στους Αμπελόκηπους θα δούμε VDSL ή έχει ακόμα....;
π.χ Κερασούντος. Ξενίας κλπ...
Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο νέο για αυτό το κομμάτι του Α/Κ Αμπελοκήπων. Τα έργα που γίνονται τους τελευταίους μήνες αφορούν το κομμάτι του Α/Κ που είναι μέσα στον Δήμο Ζωγράφου και ίσως μερικά ΚΑΦΑΟ που είναι πολύ κοντά στο Α/Κ αλλά πέφτουν στον Δήμο Αθηναίων και 10-20 μέτρα.
:cry: ΌΧΙ...
Έγω νόμιζα ότι θα ήμουν μέσα...
Άρα μιλάμε απο Ούλοφ Πάλμε και πάνω...
Ανάλογα από ποια πλευρά της Κερασούντος είσαι.
Ο Δήμος Ζωγράφου φτάνει από την αριστερή πλευρά της Παπαδιαμαντοπούλου (όπως κατεβαίνουμε) μέχρι και την Σεβαστείας. Ήδη το ΚΑΦΑΟ στην γωνία Κερασούντος και Παπαδιαμαντοπούλου (στην Εμπορική) έχει αλλαχτεί. Επίσης Δήμος Ζωγράφου είναι πάνω από την Σεβαστείας, μέχρι αυτή να συναντήσει την Γρ. Αυξεντίου.
Αν είσαι στην Κερασούντος από την δεξιά πλευρά της Παπαδιαμαντοπούλου (όπως κατεβαίνουμε πάντα) τότε προς το παρόν δεν είσαι μέσα στο vdsl.
Ψάχνω χειροδύναμους συμφορουμίτες να μετακινήσουμε το σπίτι 80-100 μέτρα. :lol:
........Auto merged post: MeMFiS πρόσθεσε 5 λεπτά και 36 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Εγώ δηλαδή που απέχω περίπου 80-100 μέτρα απο την γωνία της εμπορικής δεν υπάρχει περίπτωση να με συνδέσουν σε εκείνο το KAΦΑΟ?
Η καλωδίωση μέχρι το ΚΑΦΑΟ έχει περάσει από τότε που χτίστηκε η πολυκατοικία. Ο κατασκευαστής αφήνει έναν σωλήνα συγκεκριμένης διαμέτρου από τον διανομέα της πολυκατοικίας μέχρι τα όρια του οικοπέδου και ο ΟΤΕ περνάει από εκεί το καλώδιο με τόσους αγωγούς ώστε να καλύπτει τις ανάγκες της πολυκατοικίας και αργότερα.
Αν είσαι τυχερός θα σε έχουν ήδη συνδέσει εκεί.
Παντως καθώς εκανε την συνδεση των νεων ΚΑΦΑΟ ο ΟΤΕ στου ζωγραφου (για το vdsl) είδα αναβάθμιση
στην ταχύτητα σύνδεσής μου απο 10 Mbps σε 14Μbps (στην ON telecoms)...
Kolofotias
23-03-11, 02:13
Τι να πω τώρα γι αυτό;
Παρέμβαση της ΕΕΤΤ στα δίκτυα νέας γενιάς του ΟΤΕ (http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=261526)
Τι να πω τώρα γι αυτό;
Παρέμβαση της ΕΕΤΤ στα δίκτυα νέας γενιάς του ΟΤΕ (http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=261526)
Μου φαίνεται πρέπει να ξεκινήσει κάποια πολιτική εκστρατεία για την συμπεριφορά αυτής της [διορισμένης] δήθεν "ανεξάρτητης" αρχής. Είναι προκλητικοί και ανεκδιήγητοι. Επιτρέπουν στις εταιρείες κινητής να αλωνίζουν και να λειτουργούν ως καρτέλ, και μπλοκάρουν κάθε πρόοδο στον τομέα της ευρυζωνικότητας. Απαράδεκτοι. Λειτουργούν χειρότερα και από λομπίστες του καρτέλ κινητής και των εναλλακτικών.
Τι να πω τώρα γι αυτό;
Παρέμβαση της ΕΕΤΤ στα δίκτυα νέας γενιάς του ΟΤΕ (http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=261526)Εγώ να πω ότι μάλλον δεν διαβάζεις την κεντρική σελίδα :p
EETT: Προσωρινά μέτρα σχετικά με το VDSL του ΟΤΕ (http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=489874)
αστειοι το λιγοτερο... αντι να οδηγουν τις εξελιξεις τις μπλοκαρουν.
Και μαλιστα με αστειο τροπο καθως αυτοι θα επρεπε προ πολλου να εχουν θέσει τους κανονες αλλα μαλλον οι δημοσιες σχεσεις τους απασχολουν περισσοτερο απο την ουσια...
και ολα αυτα σε μια περιοδο που νεες τεχνολογιες και εργα θα εδιναν μια ανασα στους εργαζομενους του κλαδου, που οι εταιριες αφου τους εστυψαν σαν λεμονοκουπες και απεκτησαν την τεχνογνωσια τους πετάνε στους καδους σκουπιδιων..
τι να πει κανεις, και αυτοι στον σωρο ανηκουν γιατι να περιμενουμε κατι διαφορετικο...
Το κακό είναι ότι αν αλλάξει το adsl στην Ελλάδα και γίνει vdsl θα πρέπει να αλλάξει και το domain της ιστοσελίδας σε vdslgr.com.....lol
damanatidis
03-04-11, 20:13
:hammer:"παγωσε το Μπερναμπεου" στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ.
Δυστυχως δεν προλαβα να μπω στη λιστα οσων εκαναν αιτηση για νεα συνδεση 50/5.
Αργησε να δοθει το νεο vdslam λεγεται στο συστημα και μας πεταξαν εξω οσους καναμε αιτηση της τελευταιες μερες.Για παρηγορια θα μας δωσουν αργοτερα ειπανε 24αρα γραμμη καθως το κεντρο μας δινει τωρα μονο 2αρα.
Υπομονη μεχρι το Σεπτεμβρη ή μεχρι να αναλαβουν και την ΕΕΕΤ οι γερμανοι ή οι τροικανοι.
Στο Γουδί κάποια καφαο έχουν ρεύμα και λειτουργούν τα μηχανήματα...
βορεια ελλαδα πως παει το vDSL;
γνωριζει κανεις;
damanatidis
08-04-11, 08:48
Επειδη και η Κομοτηνη ανηκει ΑΚΟΜΑ στη βορεια Ελλαδα να πω οτι εδω εχουν σταματησει ολες οι νεες συνδεσεις.Οι τεχνικοι του οτε συνεχιζουν να εγκαθιστουν νεα κεντρα αλλα με χαλαροτερους ρυθμους απο παλια(αυτη την εντυπωση που δινουν οπως τους βλεπω-πριν δεκαπεντε μερες γινοτανε χαμος σε καθε γειτονια απο τα συνεργεια).
εχει να κανει και με τις περικοπες που εχει επιβαλλει η διοικηση Τσαμαζ...
Δυστυχώς, στην Κομοτηνή ισχύει ότι "όσοι πήραν, πήραν" (λογικό άλλωστε). Είχα κάνει αίτηση από τις πρώτες μέρες, αλλά δεν ήταν έτοιμοι να δώσουν στην περιοχή μου, οπότε μπήκα στην αναμονή (και έπειτα στη λήθη).
Τώρα ξανά από Σεπτέμβρη. :(
Γκαντέμης μια ζωή :evil:
και ησουν τοσο κοντα...υπαρχει καποιος εδω που προλαβε να βαλει?
DSL Type: ITU-T G.993.2
Bandwidth (Up/Down) 4.999 / 50.000
Πλήρη στατιστικά pls για να ζηλέψουμε.
Output Power (Up/Down) 9,7 / 429496601,6
Line Attenuation (Up/Down) 0,0 / 0,6
SN Margin (Up/Down) [dB]: 6502,4 / 31,1
Loss of Framing 0 / 0
Loss of Signal 0 / 0
Loss of Power 0 / 0
Loss of Link (Remote): -
Error Seconds 0 / 0
FEC Errors (Up/Down): 0 / 0
CRC Errors (Up/Down): 0 / 0
HEC Errors (Up/Down): 0 / 0
Σαδιστή! :p
Μπορώ να έχω κι εγώ ένα πακετάκι με 5 Mbps Upload Rate; Θα μου έλυνε τα χέρια...
(κι ας είναι το DL 24 ή λιγότερο, ποσώς με ενδιαφέρει)
antonis556
10-04-11, 00:39
Loss of Framing 0 / 0
Loss of Signal 0 / 0
Loss of Power 0 / 0
Error Seconds 0 / 0
Αυτα ειναι τρελα ... Αν μπορεις τρεξε και το speedtest που εχουν φτιαξει τα παιδια να δουμε αποτελεσματα ... :oneup:
Αυτα ειναι τρελα ... Αν μπορεις τρεξε και το speedtest που εχουν φτιαξει τα παιδια να δουμε αποτελεσματα ... :oneup:
οχι συνεχομενα ομως γιατι θα γοντατισει το κεντρο του :p
Loss of Framing 0 / 0
Loss of Signal 0 / 0
Loss of Power 0 / 0
Error Seconds 0 / 0
Βλέπετε λοιπόν γιατί οι άλλοι πάροχοι και οι ΕΕΤΤ κάνουν το παν για να καθυστερήσουν ή και να ακυρώσουν το έργο.
Μάλιστα ακούγεται ότι κάποιοι πάροχοι (Cyta κλπ), στο όνομα της προστασίας των μελλοντικών επενδύσεών τους στο LLU, θέλουν να επιβάλουν ζώνη απαγόρευσης εγκατάστασης καμπινών του ΟΤΕ με VDSL 1,5 km γύρω από το αστικό κέντρο καταδικάζοντας τους έλληνες πολίτες στη ποιότητα του up to.
Μπράβο ΕΕΤΤ κάνε και αυτό. Συμβαδίζει απόλυτα με την αναπτυξιακή πολιτική για την ευρυζωνικότητα που έχεις για τη χώρα.
Πάντως να υπενθυμίσω ότι πέραν των θετικών του vdsl , δυστυχώς δεν εχουν ρυθμίσει ακόμα το θέμα του crosstalk και του πόσο επηρεάζει δηλαδή τις γραμμές. Οποιος τυχαίνει να είναι δίπλα σε vdsl ξέρει τι εννοώ. Έπιανα 21 (είμαι 100 μετρα απο το dslam) και μια μερα βλέπω γειτονικό δίκτυο vdsl στα ασύρματα και την γραμμή μου στα 9 mbit και εκεί παίζω πάντα καθώς η απάντηση του οτε είναι υπάρχει θεμα με το vdsl και ρίχνει όλες τις άλλες γραμμές και θα το δουμε (εχουν περάσει 10 μήνες περίπου).
Δεν είναι όλα μέλι γάλα. Επρεπε να εχουν λυσει το θέμα αυτό πριν καν ξεκινησουν το πιλοτικό. Εφοσον περασαν 10 μήνες πολύ φοβάμαι ότι απλά ΔΕΝ λύνεται. θα επηρεάζει κόσμο και κοσμάκι και όσο οι μισές εταιρείες δίνουν voip καταλαβαίνουμε ποσο ρολο παιζει αυτο.. (αποσυνδεσεις, αστάθεια, snr ασανσερ)
Εγω προς το παρον με βλέπω να πηγαινω οτε μπας και μου βαλουν και μενα πιλοτικο να τελειωνουμε. :)
Πάντως να υπενθυμίσω ότι πέραν των θετικών του vdsl , δυστυχώς δεν εχουν ρυθμίσει ακόμα το θέμα του crosstalk και του πόσο επηρεάζει δηλαδή τις γραμμές. Οποιος τυχαίνει να είναι δίπλα σε vdsl ξέρει τι εννοώ. Έπιανα 21 (είμαι 100 μετρα απο το dslam) και μια μερα βλέπω γειτονικό δίκτυο vdsl στα ασύρματα και την γραμμή μου στα 9 mbit και εκεί παίζω πάντα καθώς η απάντηση του οτε είναι υπάρχει θεμα με το vdsl και ρίχνει όλες τις άλλες γραμμές και θα το δουμε (εχουν περάσει 10 μήνες περίπου).
Δεν είναι όλα μέλι γάλα. Επρεπε να εχουν λυσει το θέμα αυτό πριν καν ξεκινησουν το πιλοτικό. Εφοσον περασαν 10 μήνες πολύ φοβάμαι ότι απλά ΔΕΝ λύνεται. θα επηρεάζει κόσμο και κοσμάκι και όσο οι μισές εταιρείες δίνουν voip καταλαβαίνουμε ποσο ρολο παιζει αυτο.. (αποσυνδεσεις, αστάθεια, snr ασανσερ)
Εγω προς το παρον με βλέπω να πηγαινω οτε μπας και μου βαλουν και μενα πιλοτικο να τελειωνουμε. :)
Καλα στο SSID και εγω μπορω να γραψω NASA.
είσαι 100% σίγουρος ότι υπάρχει vdsl;
ειδικά δε αν μιλάμε για 100 μέτρα απο το Α/Κ μου φαίνεται λίγο δύσκολο
Μήπως κάποιος αντί για llu έβαλε κάτι άλλο;
Μπακαλίστικά αν το πάρεις, το crosstalk του vdsl είναι μόνο μέχρι το καφάο, μετά αναλαμβάνει οπτική
agrelaphon
10-04-11, 17:48
είσαι 100% σίγουρος ότι υπάρχει vdsl;
ειδικά δε αν μιλάμε για 100 μέτρα απο το Α/Κ μου φαίνεται λίγο δύσκολο
Μήπως κάποιος αντί για llu έβαλε κάτι άλλο;
Μπακαλίστικά αν το πάρεις, το crosstalk του vdsl είναι μόνο μέχρι το καφάο, μετά αναλαμβάνει οπτική
Έτσι ακριβώς. Η επίδραση crosstalk του vdsl είναι σε πολύ λιγότερο μήκος γραμμής και σε μικρότερα καλώδια (από άποψη πλήθους γραμμών) από ότι τα γειτονικά adsl.
Γενικά το όλο θέμα με crosstalk του vdsl με θυμίζει κυνήγι μαγισσών. Ακόμα δεν το είδαμε... :hmm:
Έτσι ακριβώς. Η επίδραση crosstalk του vdsl είναι σε πολύ λιγότερο μήκος γραμμής και σε μικρότερα καλώδια (από άποψη πλήθους γραμμών) από ότι τα γειτονικά adsl.
Γενικά το όλο θέμα με crosstalk του vdsl με θυμίζει κυνήγι μαγισσών. Ακόμα δεν το είδαμε... :hmm:
Για το ανεβασμένο output power των παρόχων που αποδεδειγμένα τσακίζουν τις γραμμές του ΟΤΕ ούτε λέξη.
Ισως τελικά μια ευρεία εφαρμογή mini dlsams στην πόλη (καρναβαλέ ολίγον), να είναι μια καλή διέξοδος και να μη μπορούν να τον αγγίξουν οι πάροχοι.
Αυτό που αναφέρεις είναι στα θετικά. Όμως μην ξεχνάς ότι το στο KV, το VDSL έχει δυνατό σήμα, ενώ οι ADSL άλλων παρόχων έχουν σήμα εξασθενημένο. Οπότε για τα τελευταία 100-400 μέτρα (KV - σπίτι), η επιρροή θα είναι σημαντική.
http://www.beyondchron.org/news/news_images/2004/8-17-2004-10-53-26-AM-3447320.jpg
Νέα καφαο έχει και στη Βουλιαγμένη στο ύψος που είναι το εν πλω ...
Παιδιά αν θέλετε τεχνική εξήγηση υπάρχει καταγεγραμένη απο τους τεχνικούς, μπορώ να την ψάξω αν είναι. Αυτά που σας είπα μου τα είπε ο τεχνικός του οτε που ήρθε να δει γιατι η γραμμη μου απο τα 19 πεφτει στα 8 και παει λεγοντας. Την δευτερη βλαβη που δηλωσα ήρθε παλι για συνδιαστικο και ενημερώσανε ακριβώς το ίδιο, δεν εχουν ρυθμίσει το bandwidth "κάτι"¨των vdsl και τσακίζουν τις άλλες γραμμές και η ενημερωση που εχει απο τον υπεύθυνο κέντρου ακροπόλεως ήταν οτι δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Εχω λάβει 2 ενημερωσεις face to face , η μία δηλαδη απο τεχνικο του οτε και η δεύτερη μετά από καιρό σε δευτερη προσπάθειά μου από τον προιστάμενο του. Αστικό κέντρο Ακρόπολης. Χαρακτηριστικά όταν ήρθε και έβαλε το μετρητικό του πάνω στην εισαγωγή μου ειπέ "ωχ.. δυστυχώς είσαι το τρίτο θύμα από vdsl που μου τυχαίνει" και μου εξήγησε όλα τα περαιτέρω του τι κανουν με τα vdsl πιλοτικά, ότι θα το δουνε άμεσα (περάσαν 10 μηνες). Δεν τα βγαζω απο το μυαλό μου. Και γενικά όποιος δουλεύει σε πάροχο ξέρει καλά τι παίζει με το θέμα των vdsl.
Τώρα για το "Για το ανεβασμένο output power των παρόχων που αποδεδειγμένα τσακίζουν τις γραμμές του ΟΤΕ ούτε λέξη." δεν είχα ιδέα τι παίζει. Δεν αντιλέγω ότι δεν εχει θέμα και ο καθε παροχος αν ισχύει αυτο που λες, εγω μιλησα για το θεμα που γνωριζω απο τους οτετζηδες και ειναι του vdsl. Αυτά..
Μακάρι να προχωρήσει το vdsl και να έχουμε όλοι επιτελους αυτο που εχει ο κοσμος εδω και χρόνια. Δεν ειπα κατι αντιθετο, χανετε την μπαλα νομιζω, φτάσατε στις μαγισες χωρίς καν να με ρωτήσει κανεις ποιος με ενημερωσε για όλο το θεμα του crosstalk και τις ρύθμισης συχνοτήτων των vdsl γραμμών σε σχέση με τις άλλες. Anyway.. αν βγει εμπορικα θα ημουν απο τους πρωτους που θα εβαζε.
Οι μάγισσες δεν ήταν για σένα.
Για το ανεβασμένο output power των παρόχων που αποδεδειγμένα τσακίζουν τις γραμμές του ΟΤΕ ούτε λέξη.
Ισως τελικά μια ευρεία εφαρμογή mini dlsams στην πόλη (καρναβαλέ ολίγον), να είναι μια καλή διέξοδος και να μη μπορούν να τον αγγίξουν οι πάροχοι.
το ανεβασμενο output power ισχύει και τουμπαλιν ή κανω λαθος αλλα τι να κανουμε μονο των αλλων βλεπουμε. και οταν συμβαινει αυτο υπαρχει καταγγελια. ενω για το vdsl ; τιποτα; αποφασιζουμε και διαταζουμε ; τεσπα. για το vdsl και τι συμβαινει εχω αναφερθει σε προηγουμενα post.
το ανεβασμενο output power ισχύει και τουμπαλιν ή κανω λαθος αλλα τι να κανουμε μονο των αλλων βλεπουμε. και οταν συμβαινει αυτο υπαρχει καταγγελια. ενω για το vdsl ; τιποτα; αποφασιζουμε και διαταζουμε ; τεσπα. για το vdsl και τι συμβαινει εχω αναφερθει σε προηγουμενα post.
Για το output power κάνεις λάθος και για το vdsl σου τα είπανε λάθος.
Θα βρω κάποιο link για το θέμα να σας το στείλω.
Ξέχασες να βάλεις στην εξίσωση το φάσμα στο οποίο εκπέμπει το vdsl2. Κάτι που έχει ιδιαίτερη σημασία.
Ξέχασες να βάλεις στην εξίσωση το φάσμα στο οποίο εκπέμπει το vdsl2. Κάτι που έχει ιδιαίτερη σημασία.
Ναι έχεις δίκιο από τα 176 - 17700 στο 17a profile .... αλλά πρέπει να δεις καλύτερα το PSD για να δεις που είναι η μεγαλύτερη πυκνότητα ισχύος και είναι προφανώς στο φάσμα που εκπέμπει και το ADSL...
Για το output power κάνεις λάθος και για το vdsl σου τα είπανε λάθος.
ειναι κατι παραπανω βεβαιο και δεν ειναι μονο μου ειπανε μην εισαι τοσο απολυτος
Το power spectral density αλλάζει πολύ ανάλογα με το spectrum plan που θα ακολουθήσεις στην υλοποίηση. Μετά την υλοποίηση το μετράς και το παραδίνεις όπως έχουν κάνει σε αντίστοιχες περιπτώσεις.
Στο φάσμα 132kHz έως 2208kHz η εξασθένηση που μπορείς να βάλεις είναι μεταβλητή ώστε να μην υπάρχει θέμα με τις υπηρεσίες adsl2+. Κάτι που έχουν προβλέψει οι κατασκευαστές εδώ και πολλααααά χρόνια.
Μην ξεχνάμε όμως ότι πλέον κάνουμε εγκυκλοπαιδική συζήτηση.
Το power spectral density αλλάζει πολύ ανάλογα με το spectrum plan που θα ακολουθήσεις στην υλοποίηση. Μετά την υλοποίηση το μετράς και το παραδίνεις όπως έχουν κάνει σε αντίστοιχες περιπτώσεις.
Στο φάσμα 132kHz έως 2208kHz η εξασθένηση που μπορείς να βάλεις είναι μεταβλητή ώστε να μην υπάρχει θέμα με τις υπηρεσίες adsl2+. Κάτι που έχουν προβλέψει οι κατασκευαστές εδώ και πολλααααά χρόνια.
Μην ξεχνάμε όμως ότι πλέον κάνουμε εγκυκλοπαιδική συζήτηση.
Θα διαφωνήσω μαζί σου. Τεχνικές για τη μη παρενόχληση υπάρχουν σαφώς αλλά ο ΟΤΕ δεν τις υλοποιεί προφανώς ...;)
Θα διαφωνήσω μαζί σου. Τεχνικές για τη μη παρενόχληση υπάρχουν σαφώς αλλά ο ΟΤΕ δεν τις υλοποιεί προφανώς ...;)
Την μία λέμε για τεχνολογικές ατέλειες χρησιμοποιώντας όρους που ο περισσότερος κόσμος δεν θα καταλάβει για να δείξουμε το πόσο κακό είναι το vdsl και την άλλη λέμε, ναι η τεχνολογία έχει τεχνικές ώστε το vdsl να μην είναι ο κακός δαίμονας του adsl2+, αλλά ο κακός ΟΤΕ έχει κάνει κακές επιλογές.
Δεν ξέρω αν το πρόσεξες αλλά ο ΟΤΕ δεν υλοποιεί καν vdsl. Και αυτό είναι όντως προφανές.
Την μία λέμε για τεχνολογικές ατέλειες χρησιμοποιώντας όρους που ο περισσότερος κόσμος δεν θα καταλάβει για να δείξουμε το πόσο κακό είναι το vdsl και την άλλη λέμε, ναι η τεχνολογία έχει τεχνικές ώστε το vdsl να μην είναι ο κακός δαίμονας του adsl2+, αλλά ο κακός ΟΤΕ έχει κάνει κακές επιλογές.
Δεν ξέρω αν το πρόσεξες αλλά ο ΟΤΕ δεν υλοποιεί καν vdsl. Και αυτό είναι όντως προφανές.
Αγαπητέ και τα πιλοτικά που έκανε τι ήταν; Η εμπορική διάθεση που έκανε τι ήταν ή μήπως έκανε Downstream Power Back Off και δεν το πήραμε πρέφα; Ή μήπως όταν άλλαζε όλους τους broadband συνδρομητές σε ένα KV έδινε και VDSL modem? Μην δημιουργούμε εντυπώσεις στα blogs ...:nono:
Τα πιλοτικά ήταν αυτό που λέει το όνομα. Πιλοτικά, πειράματα. Εμπορική διάθεση είχαμε για πόσες μέρες; Πόσοι πρόλαβαν και πήραν την συγκεκριμένη υπηρεσία; Σε όλο το φόρουμ έχει παρουσιαστεί μόλις ένας που είπε ότι πρόλαβε και ενεργοποιήθηκε.
Αυτά είναι δεδομένα και όχι απλές εντυπώσεις.
ps1. Ποια blogs; Δεν είμαστε σε blog.
ps2. "Ή μήπως όταν άλλαζε όλους τους broadband συνδρομητές σε ένα KV έδινε και VDSL modem?" Τι εννοείς;
ps2. "Ή μήπως όταν άλλαζε όλους τους broadband συνδρομητές σε ένα KV έδινε και VDSL modem?" Τι εννοείς;
Εννοώ ότι γυρνούσε στα πιλοτικά όλους τους ADSL χρήστες του ΟΤΕ από το Α/Κ στο DSLAM και όσοι χρήστες του ΟΤΕ δεν είχαν VDSL modem παίζουν σε ADSL mode και επηρεάζουν όλους τους γείτονες ακόμα και αυτούς που έχουν VDSL. Αυτοί που φωνάζουν ότι είχαν 20 και τώρα έχουν 9 ή κάποιοι άλλοι φουκαράδες που είχαν 6 και έχουν 2;;;
@ ADSLgr.com All rights reserved.