PDA

Επιστροφή στο Forum : vdsl και ΟΤΕ? νεοτερα?

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 [28] 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43

spoos
12-12-11, 15:31
θελουμε vdsl!τωρααααααααααααααα!
Κατι ακουσα για δοκιμαστικη κυκλοφορια στην Θρακη.ισχυει;

pelopas1
12-12-11, 19:39
μέχρι στιγμής πάντως εδώ στην πευκη, δεν έχουν ξεκινήσει οι όποιες διαδικασίες για τοποθέτηση καμπίνων vdsl σε καφαο του οτε
εάν υπαρχουν νεώτερα για το χρονικό ορίζοντα των πιθανών τοποθετήσεων καμπίνων , ας μας ενημερώσει όποιος γνωρίζει περισσότερα

zaras27
22-12-11, 13:19
Πολύ ησυχία ε΄χει πέσει τώρα τελευταία .....δεν θα ανακοινώσει χριστουγεννιάτικο δώρο vdsl ? :whistle:

pat122
22-12-11, 14:33
μάλλον βλέπω να κάνουν διακοπές οι Γερμανοί

zaras27
22-12-11, 16:04
μάλλον βλέπω να κάνουν διακοπές οι ΓερμανοίΜάλλον κάνουν ότι και στη χώρα τους .Αυριο τελευταία μέρα για εργοστάσια και πολυεθνικές με επιστροφή στις 9/1 :down:

yuk
22-12-11, 16:13
μάλλον βλέπω να κάνουν διακοπές οι Γερμανοί

Μάλλον κάνουν ότι και στη χώρα τους .Αυριο τελευταία μέρα για εργοστάσια και πολυεθνικές με επιστροφή στις 9/1 :down:
Ενώ οι Έλληνες δουλεύουν πυρετωδώς πρεοετοιμάζοντας το έδαφος για νέες τεχνολογίες και ποιοτικές υπηρεσίες.
Α, και στέλνουν και επιστολές στο τσιράκι τους την ΕΕΤΤ οπου διαμαρτύρονται γιατί "οι Γερμανοί" προχωράνε με το VDSL. :down:

zaras27
23-12-11, 14:12
Αστα να πάνε ....ας ζήσουμε με την ελπίδα γιατί μόνο το vdsl θα μας μείνει έτσι όπως πάει :(

tsomis
23-12-11, 14:59
Οταν αναγκαζουνε τον ΟΤΕ να πουλαει 45 ευρω
και οι αλλοι παροχοι με 25 χονδρικη ξεχνα το προς το παρων.

wolfman
24-12-11, 04:05
Μια ερώτηση παλικάρια. Σαν ξεκινήσει το VDSL θα χρειασθούμε καινούργια modems;

euri
24-12-11, 04:31
Ναι, τα υπάρχοντα modems δεν υποστηρίζουν vdsl.

wolfman
24-12-11, 04:39
Ναι, τα υπάρχοντα modems δεν υποστηρίζουν vdsl.

Την πατήσαμε! Μόλις παρήγγειλα το Netgear DGND3700... :mad:

ababapanos
29-12-11, 23:30
για κερκυρα εχει ακουστει τιποτα για VDSL?

giatros.net
30-12-11, 11:38
για κερκυρα εχει ακουστει τιποτα για VDSL?
Χάσατε τα προνόμια, εξαιτίας του τόλη. :rofl:

emeliss
30-12-11, 12:25
Την πατήσαμε! Μόλις παρήγγειλα το Netgear DGND3700... :mad:
Ίσα ίσα. Το συγκεκριμένο εκτός από adsl2+ μόντεμ έχει και θύρα wan. Οπότε το χαίρεσαι τώρα ως μόντεμ και όταν με το καλό βάλεις vdsl μπορείς να γυρίσεις το μόντεμ που θα σου δώσει ο πάροχος σε bridge και να συνεχίσεις να έχεις τα καλούδια του 3700.

pelopas1
31-12-11, 03:18
wolfman

σου έφεξε....τυχερέ ;)

zaras27
02-01-12, 14:26
Η ερώτησή μου είναι η εξής .Αν βάλεις VDSL τα όποια μικροπροβλήματα που είχες στο παρελθόν εξαφανίζονται ?

emeliss
02-01-12, 14:31
Εξαρτάται από τα προβλήματα και από από την αιτία τους.

zaras27
02-01-12, 14:34
Εξαρτάται από τα προβλήματα και από από την αιτία τους.Καλλαααά άντε να βγάλεις άκρη δηλαδή ....πάλι

emeliss
02-01-12, 15:00
Θα βγάλεις. Αν έχεις όμως πρόβλημα στην εσωτερική καλωδίωση ή στο κομμάτι από την εισαγωγή μέχρι το ΚΑΦΑΟ τότε θα προβλήματα θα μεταφερθούν και στο VDSL. Είναι θετικό ότι το μεγαλύτερο μέρος του χαλκού πλέον θα βγει από την μέση.

zaras27
03-01-12, 15:52
Θα βγάλεις. Αν έχεις όμως πρόβλημα στην εσωτερική καλωδίωση ή στο κομμάτι από την εισαγωγή μέχρι το ΚΑΦΑΟ τότε θα προβλήματα θα μεταφερθούν και στο VDSL. Είναι θετικό ότι το μεγαλύτερο μέρος του χαλκού πλέον θα βγει από την μέση.

Εμένα πχ κάθε 7 ημέρες κάνει restart και από 15 που κλειδώνει πάει ανεξήγητα στα 7 και μένει εκει όσα restart και να του κάνω .Για να πάει ξανα στα 15 πρεπει να περάσει 1ώρα ! Το ξερουν αλλά δεν μπορουν να καταλάβουν τι φταίει ......:down:

emeliss
03-01-12, 15:53
Δεw αν κλειδώνει το ρούτερ σου σε adsl2+ ή σε απλό adsl όταν πέφτεις στα 7.

zaras27
03-01-12, 15:54
Δεw αν κλειδώνει το ρούτερ σου σε adsl2+ ή σε απλό adsl όταν πέφτεις στα 7.Οκ θα το δω και θα σου πω μόλις κάνει restart μόνο του.
Παίζει κάποιο ρόλο αυτό ?

yiapap
03-01-12, 15:57
Οκ θα το δω και θα σου πω μόλις κάνει restart μόνο του.
Παίζει κάποιο ρόλο αυτό ?Nαι. Το απλό ADSL είναι έως 8Mbps, οπότε μπορεί να βλέπεις 7 και κάτι.

gkpapad
03-01-12, 18:05
γεια σας παιδια και χρονια πολλα.Πηρα εδω και μια εβδομαδα το Netgear DGND3500,με το vdsl βγαινει αχρηστο η μπορω να το χρησιμοποιησω σαν σκετο ρουτερ;

gian
03-01-12, 19:01
γεια σας παιδια και χρονια πολλα.Πηρα εδω και μια εβδομαδα το Netgear DGND3500,με το vdsl βγαινει αχρηστο η μπορω να το χρησιμοποιησω σαν σκετο ρουτερ;

Αν έχει θύρα WAN τότε μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ως router (δες το post 1364 (http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=4491461&postcount=1364) ποιο πάνω).

emeliss
03-01-12, 20:52
Δεν έχει WAN το DGN3500.

nnn
03-01-12, 21:19
Δεν έχει WAN το DGN3500.
Και πάλι μπορεί να παίξει, σαν router κατά 90%.

blackwar
04-01-12, 14:59
Στην περιοχη του Ελληνικου τα κουτια που βαλανε για το VDSL λειτουργουν κανονικα και κανουν ενα μικρο θορυβο! Φυσικα εμεις στην 4net δεν εχουμε δει καμια διαφορα στην ταχυτητα παραμονο 3 mbps παραπανω ;P

yiapap
04-01-12, 15:02
Στην περιοχη του Ελληνικου τα κουτια που βαλανε για το VDSL λειτουργουν κανονικα και κανουν ενα μικρο θορυβο! Φυσικα εμεις στην 4net δεν εχουμε δει καμια διαφορα στην ταχυτητα παραμονο 3 mbps παραπανω ;P3Mbps (30%) παραπάνω δεν είδες διαφορά στην ταχύτητα;;;;; :whip:
Μεταφέρανε τις συνδέσεις ADSL OTE στην ίνα και έπεσε το crosstalk; :hmm:

21706
04-01-12, 15:36
3Mbps (30%) παραπάνω δεν είδες διαφορά στην ταχύτητα;;;;; :whip:

Αν η ταχύτητά του τώρα είναι 10200 όπως λέει το προφίλ του
η προηγούμενη ταχύτητα πρέπει να ήταν 7000. Αύξηση 45%!

A_gamer
04-01-12, 16:04
Στην περιοχη του Ελληνικου τα κουτια που βαλανε για το VDSL λειτουργουν κανονικα και κανουν ενα μικρο θορυβο! Φυσικα εμεις στην 4net δεν εχουμε δει καμια διαφορα στην ταχυτητα παραμονο 3 mbps παραπανω ;P

Πρέπει να διπλασιαστεί δηλαδή η ταχύτητα για να θεωρήσεις πως υπήρξε διαφορά; :hmm:

apostolt
04-01-12, 17:28
3Mbps (30%) παραπάνω δεν είδες διαφορά στην ταχύτητα;;;;; :whip:

Νομιζω πως ο Οτε αν ειναι να μεταφερει καποιους σε οπτικη ειναι αυτοι που εχουν ΟτεTv, τους 40+ att και μερικους με πολυ χαλια γραμμες.Αν τους μετεφερε ολους σε καθαρο 24mbps πολλοι λιγοι θα εκαναν μεταβαση σε vdsl (αν ποτε καταφερει και το δωσει ο Οτε).

emeliss
04-01-12, 17:42
Πιπέρι στο στόμα. Τόσα λένε για τον κανονισμό διαχείρισης και έγχυσης.

agrelaphon
04-01-12, 20:30

Σσσσσσσ, δεν τα λέμε αυτά φίλε, δεν τα λέμε λαίμαι :whistle:

yiapap
04-01-12, 20:42
Tι έγινε ρε παιδιά... Πολύ μυστικοπάθεια!
Είχα να δω τέτοιο πράγμα από την εποχή του Πιλοτικού :whistle: :innocent:

blackwar
05-01-12, 15:31
Πρωτα ηταν 14Mbps απο HOl και ενα μικρο διαστημα Οτε πριν 2 χρονια. Μολις μπηκα 4net εφτασε 12 και στο τελος 6-7. Τωρα μενει σταθερα 10 καλυτερα φυσικα αλλα απο τα 14 που ειχα παλια ειναι πολυ χαμηλα!!!

Vitruvian78
17-01-12, 00:04
Σήμερα επισκέφθηκα τον ΟΤΕ στη Νέα Ιωνία για να πληρώσω λογαριασμό της Cosmote. Σε ερώτημα μου αν υπάρχει πλάνο στο άμεσο μέλλον για VDSL στην περιοχή, εκτός του ότι πολλοί υπάλληλοι δεν καταλαβαίνανε την ερώτηση, αυτοί που καταλάβανε μου έδωσαν την φοβερή απάντηση, "ό,τι ξέρεις, ξέρουμε κι εμείς!", ενώ ένας άλλος μου είπε οτι δεν γίνεται καμία επένδυση απο πλευράς του ΟΤΕ και οτι όλα τα έργα έχουν σταματήσει επ' αόριστον λόγω της κατάστασης. Σαφή απάντηση πάντως δεν πήρα απο κανέναν. Κατανοώ οτι οι υπάλληλοι του καταστήματος του ΟΤΕ είναι πωλητές και δεν είναι τεχνικοί για να μπορούνε να απαντάνε σε ερωτήματα τεχνικής φύσης, ωστόσο θεωρώ οτι απο τη στιγμή που εργάζεται κάποιος στο χώρο αυτό θα έχει πάρει το αυτί του τον όρο VDSL ή εστω αν το συγκεκριμένο κέντρο του ΟΤΕ έχει πρόγραμμα αναβάθμισης του δικτύου της περιοχής! Οι περισσότεροι παντως στο συγκεκριμένο κατάστημα έδιναν την κλασσική εικόνα βαριεστημένου δημοσίου υπαλλήλου (που πάει να σηκώσει το ένα πόδι και βρωμάει το άλλο) που ενώ σου πουλάει ADSL ίντερνετ, δεν γνωρίζει τί είναι και δεν ξέρει καν να σου απαντήσει σε τίποτα παραπάνω πέρα απο αυτά που γράφουν τα φυλλάδια του ΟΤΕ! Ζήτησα να πληρώσω με Εθνοcash γιατί δεν είχα τα ανάλογα μετρητά επάνω μου και τους πήρε πόση ώρα να καταλάβουν οτι η κάρτα αυτή δεν είναι πιστωτική κάρτα, και οτι χρεωστική κάρτα δεν μπορούν να πάρουν! Αυτή είναι η εκσυγχρονισμένη Ελλάδα! Οπότε εσείς περιμένετε και VDSL είπαμε;;;

emeliss
17-01-12, 10:31
θεωρώ οτι απο τη στιγμή που εργάζεται κάποιος στο χώρο αυτό θα έχει πάρει το αυτί του τον όρο VDSL ή εστω αν το συγκεκριμένο κέντρο του ΟΤΕ έχει πρόγραμμα αναβάθμισης του δικτύου της περιοχής
Λάθος θεωρείς. Ακόμα και αν ξέρει τα πάντα με λεπτομέρειες είναι υποχρεωμένος να δίνει προς τα έξω μόνο τις πληροφορίες που η ίδια η εταιρία θεωρεί πως είναι προς δημοσιοποίηση. Λέξη περισσότερο. Αυτό ισχύει σε όλες τις εταιρίες, σε όλες τις αγορές.

yiapap
17-01-12, 10:46
Λάθος θεωρείς. Ακόμα και αν ξέρει τα πάντα με λεπτομέρειες είναι υποχρεωμένος να δίνει προς τα έξω μόνο τις πληροφορίες που η ίδια η εταιρία θεωρεί πως είναι προς δημοσιοποίηση. Λέξη περισσότερο. Αυτό ισχύει σε όλες τις εταιρίες, σε όλες τις αγορές.Σωστό, αλλά άσχετο με το παραπάνω.
Δηλαδή η εταιρία θεωρεί ότι πρέπει να μη λένε ότι ξέρουν τι είναι η τεχνολογία VDSL;
Η εταιρία θεωρεί ότι πρέπει να λένε πως οι επενδύσεις έχουν παγώσει;
Η εταιρια θεωρεί πως η απάντηση "ότι ξέρεις, ξέρουμε" είναι αποδεκτή;
:hmm:

Stefanos83
17-01-12, 10:59
Άσχετο αλλά μου θύμησες τον καιρό που ο ΟΤΕ πούλαγε τις χρυσαφένιες ISDN ( γιατί αλλιώς δεν εξηγείται η τιμή τους ) και ρώταγα καμιά φορά για ADSL και με κοιτάζανε λες και ήμουν μικρό πράσινο ανθρωπάκι που έπεσε από το φεγγάρι :p

emeliss
17-01-12, 11:14
Η εταιρία θεωρεί ότι πρέπει να λένε πως οι επενδύσεις έχουν παγώσει;
Ο ίδιος ο πρόεδρος δεν το είχε πει δημόσια; Για το πρώτο έχεις δίκιο.

zaras27
17-01-12, 12:22
Αφού έχουμε μάθει τόσα χρόνια και τα έχουμε περάσει προς τι η γκρίνια ? Τι να κάνουν τα παιδιά εκεί μέσα με τους μισθούς που τους δίνουν και δεν τους κάνουν ούτε σεμινάρια ούτε τίποτα ?
Και αυτά που ξέρουν πολλά είναι .Αφού λοιπόν μια ζωή ως λαός είμαστε βιαστικοί εεμ δεν μαθαίνουμε ...

Ορίστε οκ πες ότι σου λέει ότι θα μπει αύριο , εσύ αμέσως θα πας για αίτηση ? ή θα αρχίσεις γιατί το καφάο δεν είναι κοντά , γιατί το dslam το ένα και το άλλο....Προς Θεού δεν αναφέρομαι στον χρήστη . Απλά είναι γενικό το κακό και το προξενούμε και εμείς .

Άμα είναι τα βάλει VDSL ας βάλει και όταν το βάλει ας πάμε με το καλό να βάλουμε ( αν και νομίζω ότι σαν λαός πάλι τα ίδια θα λέμε... θα βάλουμε vdsl και μετά α γιατί αυτό , γιατί εκείνο , γιατί το άλλο ) Σόρρυ παίδες αλλά είμαστε ανυπόμονοι , βάζω και τον εαυτό μου μέσα.Θα μάθουμε όμως που θα πάει...Υπομονή λοιπόν .ΥΠΟΜΟΝΗ :(

yiapap
17-01-12, 13:02
Αφού έχουμε μάθει τόσα χρόνια και τα έχουμε περάσει προς τι η γκρίνια ? Τι να κάνουν τα παιδιά εκεί μέσα με τους μισθούς που τους δίνουν και δεν τους κάνουν ούτε σεμινάρια ούτε τίποτα ?
Και αυτά που ξέρουν πολλά είναι .Αφού λοιπόν μια ζωή ως λαός είμαστε βιαστικοί εεμ δεν μαθαίνουμε ...

Ορίστε οκ πες ότι σου λέει ότι θα μπει αύριο , εσύ αμέσως θα πας για αίτηση ? ή θα αρχίσεις γιατί το καφάο δεν είναι κοντά , γιατί το dslam το ένα και το άλλο....Προς Θεού δεν αναφέρομαι στον χρήστη . Απλά είναι γενικό το κακό και το προξενούμε και εμείς .

Άμα είναι τα βάλει VDSL ας βάλει και όταν το βάλει ας πάμε με το καλό να βάλουμε ( αν και νομίζω ότι σαν λαός πάλι τα ίδια θα λέμε... θα βάλουμε vdsl και μετά α γιατί αυτό , γιατί εκείνο , γιατί το άλλο ) Σόρρυ παίδες αλλά είμαστε ανυπόμονοι , βάζω και τον εαυτό μου μέσα.Θα μάθουμε όμως που θα πάει...Υπομονή λοιπόν .ΥΠΟΜΟΝΗ :(Ναι εγώ θα βάλω. Όπως έβαλα ADSL τον Ιούνιο του 2003.
Και όχι, δεν είναι δικαιολογία το να μην ξέρεις τη δουλειά σου. Αν κρίνεις ότι παίρνεις λίγα μπορεις να ζητήσεις περισσότερα ή να αλλάξεις δουλειά. Αν κρίνεις ότι δεν είσαι αρκετά επιμορφωμένος υπάρχει το Διαδίκτυο και κοινότητες όπως η παρούσα ή ακόμη καλύτερες στο εξωτερικό για να βελτιωθείς. Όλα τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες παλαιού ΟΤΕ.
Όπως και το "υπομονή" τώρα που το σκεφτόμαι! :twisted:

<edit>
Το 2ο ενικό είναι για χάρη απλότητας, δεν εννοώ ότι κάνεις αυτή τη δουλειά ;)

Vitruvian78
17-01-12, 15:41

Άμα είναι τα βάλει VDSL ας βάλει και όταν το βάλει ας πάμε με το καλό να βάλουμε ( αν και νομίζω ότι σαν λαός πάλι τα ίδια θα λέμε... θα βάλουμε vdsl και μετά α γιατί αυτό , γιατί εκείνο , γιατί το άλλο ) Σόρρυ παίδες αλλά είμαστε ανυπόμονοι , βάζω και τον εαυτό μου μέσα.Θα μάθουμε όμως που θα πάει...Υπομονή λοιπόν .ΥΠΟΜΟΝΗ :(

Να σας πω.......δεν με ενδιαφέρει καθόλου εαν αυτό που θα έχω θα είναι ADSL- VDSL, απλά θα ήθελα να ήτανε η συνδεσή μου λίγο πιο γρήγορη. Όπως βλέπεις απο το προφίλ μου είμαι στα 2Mbps, και μόνο απο τότε που αγόρασα δικό μου ρούτερ έφτιαξε η κατάσταση....πρίν είχα συνεχείς αποσυνδέσεις, και δεν μπορούσα να κατεβάσω μεγάλο αρχείο γιατί κάποια στιγμή απλά θα κοβότανε η σύνδεση. Τώρα απλά το αφήνω να κατεβάζει, για πάντα.......αυτό όμως κάνει γενικά την πλοήγηση πιο αργή. Δοκίμασα και το 24αρι πακέτο, όχι με την προοπτική να έχω 24, αλλά έστω για κάτι παραπάνω, και η γραμμή δεν συγχρόνιζε κάν. Οπότε επέτρεψέ μου να πω οτι δεν είναι και τόσο μεγάλη απαίτηση και πολυτέλεια αυτό που ζητάω. Απλά ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποιο σχέδιο στο κοντινό μέλλον να αποκτήσει η περιοχή καλύτερες υπηρεσίες όσον αφορά το ίντερνετ, και πήρα αυτές τις απαντήσεις......απλά ένιωσα οτι το θέμα VDSL θα αργήσει πάααααρααααα πολύ ακόμη! Οπότε ξαναβολευτείτε όλοι με την ADSL συνδεσή σας, όπως και να αποδίδει αυτή και αφήστε το VDSL!

........Auto merged post: Vitruvian78 πρόσθεσε 1 λεπτά και 6 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Άσχετο αλλά μου θύμησες τον καιρό που ο ΟΤΕ πούλαγε τις χρυσαφένιες ISDN ( γιατί αλλιώς δεν εξηγείται η τιμή τους ) και ρώταγα καμιά φορά για ADSL και με κοιτάζανε λες και ήμουν μικρό πράσινο ανθρωπάκι που έπεσε από το φεγγάρι :p

Έτσι, αυτό ακριβώς!!Έτσι ένιωσα κι εγώ εχθές....σαν τον εξωγηινο, άσε που ένιωσα και άσχημα γιατι δημιούργησα και αναστάτωση με τις ερωτήσεις που έκανα και ο ένας ρωτούσε τον άλλο (και ο άλλος απαντούσε με μεγαλύτερη άγνοια "τίιιι;;;")......λέω θα με σκυλοβρίζουν απο μέσα τους!

........Auto merged post: Vitruvian78 πρόσθεσε 11 λεπτά και 4 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Λάθος θεωρείς. Ακόμα και αν ξέρει τα πάντα με λεπτομέρειες είναι υποχρεωμένος να δίνει προς τα έξω μόνο τις πληροφορίες που η ίδια η εταιρία θεωρεί πως είναι προς δημοσιοποίηση. Λέξη περισσότερο. Αυτό ισχύει σε όλες τις εταιρίες, σε όλες τις αγορές.

Δεν νομίζω οτι θα ήτανε τρομερή αποκάλυψη μυστικού εάν με ενημερώνανε για το εαν ο ΟΤΕ της περιοχής έχει σχέδιο εγκατάστασης καμπίνων στα απομακρυσμένα σημεία της περιοχής! Άλλωστε είναι κάτι που το έχουν κάνει ήδη σε άλλους δήμους. Τοπικό θέμα είναι αυτό περισσότερο.....και δεν ξέρανε να μου απαντήσουν!

maik
17-01-12, 17:20
Δεν νομίζω οτι θα ήτανε τρομερή αποκάλυψη μυστικού εάν με ενημερώνανε για το εαν ο ΟΤΕ της περιοχής έχει σχέδιο εγκατάστασης καμπίνων στα απομακρυσμένα σημεία της περιοχής! Άλλωστε είναι κάτι που το έχουν κάνει ήδη σε άλλους δήμους. Τοπικό θέμα είναι αυτό περισσότερο.....και δεν ξέρανε να μου απαντήσουν!

Ουτε αποκαλυψη μυστικων ειναι ουτε τιποτε.
Αν ειχε φτασει στο σημειο που θα μπορουσαν να το πουλησουν θα σε ενημερωναν.Ακριβως γιατι θα ηξεραν και οι ιδιοι. Αυτα φυσικα αν θελεις σοβαρη και τεκμηριωμενη απαντηση. Αν θελεις μια ατακα μονο και μονο για να την γραψεις σε καποιο φορουμ δυστυχως δεν θα την εχεις και πολυ καλα δεν θα την εχεις.
Και κατι πιο γενικο αλλα ταιριαζει απολυτα. Ο ΟΤΕ λοιπον δεν ειναι μικρομαγαζο με 5-10 υπαλληλους που ξερουν τα παντα για την επιχειρηση. Ο καθενας εχει μια ειδικοτητα και ξερει οτι εχει να κανει σχεση με αυτη. Τα υπολοιπα τα ξερει σε γενικες γραμμες και οχι ολα.
Δεν μπορεις πχ να βρεις ενα τεχνικο στον δρομο που κανει καλωδιακες βλαβες και να εχεις την απαιτηση να ξερει τι πακετα προσφορων υπαρχουν εκεινη την στιγμη στα καταστηματα. Ξερει οτι ξερει ο καθε πελατης.
Ουτε μπορεις να βρεις ενα πωλητη και να τον ρωτας γιατι το attenuation σου δεν συμφωνει με την αποσταση και τον πινακα που δινει το ταδε site.
Αρκεστητε λοιπον στην επισημη ενημερωση ή εστω στην "ημιεπισημη" και μην εχετε την απαιτηση οποιος δηλωνει υπαλληλος ΟΤΕ να ειναι παντογνωστης.
Επισης καλε μου yiapap δεν εχει καμια υποχρεωση ουτε γουσταρει στο κατω κατω να μπαινει σε κανενα φορουμ ή site.

Αν επιμενεις για το αντιθετο θα ερθω αυριο να σε ρωτησω λεπτομερειες για το ποιο λογιστικο μοντελο χρησιμοποιει η εταιρια που δουλευεις. Αν δεν τις ξερεις θα σε θεωρησω ασχετο και θα γραψω σε ολα τα παρεμφερη φορουμ οτι η ΚΛΜ εχει υπαλληλους που δεν ξερουν γρι απο λογοστικα.

nm96027
17-01-12, 17:32
Ο ίδιος ο πρόεδρος δεν το είχε πει δημόσια;

Αυτήν την κατακαυμένη ιστορία με τον ΟΤΕ που σταμάτησε τις επενδύσεις, μήπως εμείς εδώ μπορούμε να την σταματήσουμε, αφού ξέρουμε ότι δεν είναι αλήθεια?

yiapap
17-01-12, 18:05
Επισης καλε μου yiapap δεν εχει καμια υποχρεωση ουτε γουσταρει στο κατω κατω να μπαινει σε κανενα φορουμ ή site.

Αν επιμενεις για το αντιθετο θα ερθω αυριο να σε ρωτησω λεπτομερειες για το ποιο λογιστικο μοντελο χρησιμοποιει η εταιρια που δουλευεις. Αν δεν τις ξερεις θα σε θεωρησω ασχετο και θα γραψω σε ολα τα παρεμφερη φορουμ οτι η ΚΛΜ εχει υπαλληλους που δεν ξερουν γρι απο λογοστικα.To λογιστικό μοντέλο δεν έχει σχέση με τα προϊόντα/υπηρεσίες που πουλάει ή θα πουλήσει μια εταιρεία. Αν με ρωτήσεις για το Χ προϊόν, παρά το ότι προσωπικά δεν είμαι πωλητής ούτε έχω άμεση επαφή με πελάτες (εκτός καταδρομικών υποθέσεων :crazy:) και δεν ξέρω, βεβαίως και να με χαρακτηρίσεις ως άσχετο.

Δεν είπα ότι πρέπει να ξέρουν τις συχνότητες του VDSL απλά να έχουν μια ιδέα για το τι κάνει, ποιές είναι οι βασικές του διαφορές με το ADSL κτλ.
Και βεβαίως οφείλει ο εργαζόμενος να ενημερώνεται από όπου μπορεί. Θα ήταν καλό η ενημέρωση και η επιμόρφωση να γίνεται από την εταιρεία. Αν δεν γίnεται όμως οφείλει ο καλός εργαζόμενος να το κάνει μόνος του. Εδώ το κάνεις εσύ κι εγώ που... έχουμε και μια ηλικία! :p

maik
17-01-12, 19:40
To λογιστικό μοντέλο δεν έχει σχέση με τα προϊόντα/υπηρεσίες που πουλάει ή θα πουλήσει μια εταιρεία. Αν με ρωτήσεις για το Χ προϊόν, παρά το ότι προσωπικά δεν είμαι πωλητής ούτε έχω άμεση επαφή με πελάτες (εκτός καταδρομικών υποθέσεων :crazy:) και δεν ξέρω, βεβαίως και να με χαρακτηρίσεις ως άσχετο.

Δεν είπα ότι πρέπει να ξέρουν τις συχνότητες του VDSL απλά να έχουν μια ιδέα για το τι κάνει, ποιές είναι οι βασικές του διαφορές με το ADSL κτλ.
Και βεβαίως οφείλει ο εργαζόμενος να ενημερώνεται από όπου μπορεί. Θα ήταν καλό η ενημέρωση και η επιμόρφωση να γίνεται από την εταιρεία. Αν δεν γίnεται όμως οφείλει ο καλός εργαζόμενος να το κάνει μόνος του. Εδώ το κάνεις εσύ κι εγώ που... έχουμε και μια ηλικία! :p

Εσυ και εγω κανουμε την "τρελλα" μας. Να σου το βαλω αλλιως. Πες οτι ειμαστε μελη ενος φορουμ που ασχολειτε με τα αυτοκινητα. Διαβαζουμε λοιπον οτι υπαρχει σκεψη ή, αντε να το κανω πιο ευκολο,παρουσιαστικε πειραματικα απο την ταδε ταδε εταιρια ενα σουπερ ντουπερ υβριδικο οικονομικο αυτοκινητο που θα καιει 1€ στα 50 χλμ. Παμε λοιπον αυριο και ρωταμε την αντιπροσωπεια;
Ποτε θα ερθει το ταδε μοντελο;
Εχετε παραγειλει;
Ποσο θα κοστιζει;
Θα βγαινει σε κιτρινακι ή μονο φουξ;

Τι απαντησεις πιστευεις οτι θα παρουμε;

yuk
17-01-12, 20:05
Τι απαντησεις πιστευεις οτι θα παρουμε;
Λίγο άστοχο παράδειγμα. Συγκρίνεις φήμες με γεγονότα. Το VDSL υπάρχει, ακόμα και κάποιοι πελάτες του ΟΤΕ έχουν, οπότε το να αρνιούνται την υπαρξή του ή η διοίκηση να μην ενημερώνει τους εργαζομένους να πούνε έστω κάτι ελάχιστο, είναι λίγο μπακάλικη συμπεριφορά.

maik
17-01-12, 20:17
Λίγο άστοχο παράδειγμα. Συγκρίνεις φήμες με γεγονότα. Το VDSL υπάρχει, ακόμα και κάποιοι πελάτες του ΟΤΕ έχουν, οπότε το να αρνιούνται την υπαρξή του ή η διοίκηση να μην ενημερώνει τους εργαζομένους να πούνε έστω κάτι ελάχιστο, είναι λίγο μπακάλικη συμπεριφορά.

Υπαρχει και λειτουργει και το Wimax. Ευθεως σου λεω οτι αν δεν εμπαινα σε αυτο εδω το φορουμ δεν θα ηξερα οτι το δινει ο ΟΤΕ.

@ ADSLgr.com All rights reserved.