Επιστροφή στο Forum : ADSLgr.com Radio έναρξη public beta εκπομπών (2010)
καλά αυτό γιατί δεν το βλέπεις (http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=3441803&postcount=4286) ή μήπως δεν θέλεις να το δεις .... :twisted:
τι φαΐ θα έχει την άλλη βδομάδα :hmm:
prodromosfan
20-04-10, 23:36
@mob
Screenshot from the movie "boat trip", που είχαν πάει οι πρωταγωνιστές σε κρουαζιέρα για gay :p
πονηρούληηηηηη :lol:
βασικα αυτο ειναι gay trap (google it) :p
Χαχαχαχαχ....
Είστε απίστευτοι λέμε!!!
To IEK Moderation πολυ καλο, αν και λιγο παλιο :p
Harvest of sorrow στα ισπανικά ? Όντως μαθαίνουμε και περί μουσικής τελικά ακούγοντας την εκπομπή :)
Ελπίζω να ηχογράφησε κάποιος τη δήλωση - ντοκουμέντο - σοκ "Είμαι φίλος της forthnet"... :rofl::twisted:
που να τη δεις ... αυτή την βλέπουν μόνο όσοι έχουν ΟΤΕ :whistle:
τι φαΐ θα έχει την άλλη βδομάδα :hmm:
........Auto merged post: mob πρόσθεσε 1 λεπτά και 47 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Harvest of sorrow στα ισπανικά ? Όντως μαθαίνουμε και περί μουσικής τελικά ακούγοντας την εκπομπή :)
και ακόμα δεν άκουσες τίποτα ... κάποιος έχει τάξει ... και δεν είναι να τάζεις ... :shock:
prodromosfan
20-04-10, 23:45
http://image.linkinn.com/userfile/pictures_0910/Image/ASUS_Eee_Pc_sexy__6.jpg
Είμαι φίλος με τη forthnet... μπορώ να γίνω και δικός σου... 901 200 12345... 1,21 € / 15''
εντάξει, το 'πιασα Αντρέα ;)
Η ποιο ντυμένη που βρήκα ...:hmm:
71264
έτσι είναι οι συντηρητές του ΟΤΕ σήμερα ... αμα βάλεις θα δεις
Ανδρέα, εντάξει, δεν ξέρω ισπανικά, αλλα δε μου φάνηκε και ιδιαιτερα άθλιο. Έχω δει χειρότερα (http://www.youtube.com/watch?v=BFW8HusyjOI) και τρισχειρότερα (http://www.youtube.com/watch?v=4qEowHZhtfI).
DaveMurray
20-04-10, 23:59
το έχω βάλει και εγώ το "πατέρα" 2/3 φορές ήδη......
---------------
ευχαριστούμε παιδιά....:)
--------
καλή εκπομπή euri... :)
H εκπληξη ακουει κατι σε χρωμα? :p
Eυχαριστουμε πολυ , να στε καλα :)
Τι τους ευχαριστείς Μαρία ... σαβούρωσαν ένα ντελιβερά σουβλάκια κι εγώ τρώω παξιμάδι με τυρί ... :twisted:
........Auto merged post: mob πρόσθεσε 1 λεπτά και 1 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Καλημέρα στον Ευριπίδη και στο :hmm: ... Σπύρο ?
Εγώ πρέπει να χω μεινει πολύ πισω στο stream. Τόση ώρα άκουγα το σήμα του σταθμού :p
Και εγω την βγαζω με τηγανιτες πατατες και coke cola :p
Εγώ γιατί ακούω το firestarter ?!
Εγώ γιατί ακούω το firestarter ?!
καλά ακούς ... live είναι ...
... Σπύρο ?
Ναι; :crazy: :p
Ναι; :crazy: :p
:rofl::rofl:
........Auto merged post: gtklocker πρόσθεσε 2 λεπτά και 13 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Αυτός που πυροβολεί μηνύματα πιο γρήγορα κι απ'τη σκιά του :p
Καλά είπαμε μια τραλαλά και το πιστέψατε :lol:
DaveMurray
21-04-10, 00:15
Καλή συνέχεια παιδιά.... καληνυχτώ.... :)
Τι, μας είπες μαζοχιστές, or worse, τώρα δηλαδή?
Πάω να στείλω e-mail στην εταιρία-πάροχό σου, να της πω να απενεργοποιήσει τις γραμμές σου γιατί έχεις την 3η γιάφκα του επαναστατικού αγώνα... που θα μας κακοχαρακτηρίσεις κιόλας! :p Σαχλέ! :p:p:p
ΥΓ: Με ρέγουλα τα σάντουιτς με γύρο κτλ κτλ, Χάρη ;)
ΥΓ2: Δεν θέλω γλυκά...δίαιταπεριορισμός υπερκατανάλωσης θερμίδων λέμε... :twisted:
:lol::lol: . .ελάτε βρε παιδιά τώρα μην το κοροϊδεύετε μια χαρά τραγουδάκι είναι!
Focus - Hocus Pocus :1eye::crazy::biggrin::biggrin::yahoo:
Πλακίτσα κάνω μωρέ =)
Και σάντουιτς με γύρο αν δεν τρως, φάε σουβλιστά... ΚΟΡΥΦΑΙΑ είναι επίσης!!!
LONG LIVE SALONICA FOOD! (βασικά οτιδήποτε εκτός Αθήνας...αλλά ΟΚ!) :worthy:
θυμάται τις ένδοξες μέρες που έτρωγε @ Salonica όντας φαντάρος :p
Εγώ που έχω όχι 1 αλλα 2 meeting στη δουλειά αύριο μεταξύ 09:00 και 10:00 και κάθομαι και σας ακούω , μπορώ να σας κάνω μήνυση για απώλεια παραγωγικότητας η τίποτα τέτοιο ?
Το DSLAM μου υποφέρει όντως...
Χάρη, ηρεμία...τα ρουφιανεύματά μας τα κάνουμε in private συνήθως ε :p
loves that guy
Αυτό δεν είναι ... εκπομπή ... είναι εκπομπή με κόκκινους και πράσινους κόκκους :yahoo::yahoo::yahoo:
θα μπορούσαν να είναι κ κίτρινοι .. οποτε .. μια χαρούλα είναι έτσι :twisted:
By the power of θαλασσινός αέρας και θανατηφόρο σουβλάκι, ο lord αρτέμης έχει κέφια σήμερα.
Το nick είναι μπαλαντέρ πάντως. Γυρίζει από Someone from hellas online σε Someone from hellenic telecommunications organization εύκολα :p
Πρέπει να την πέσω.
C ya all :)
καληνύχτες και από μένα
thanx για το παρεάκι και τις μουσικές .. καλη συνέχεια :)
:lol::lol::lol::lol:
........Auto merged post: mosaic πρόσθεσε 1 λεπτά και 21 δευτερόλεπτα αργότερα ........
..φχαριστούμε φχαριστούμε, επίσης!
:angryr: :angryr: :angryr: :angryr: :angryr:
Όπως είχα ανακοινώσει, είχα έτοιμη 'εορταστική' εκπομπή σήμερα ένεκα ημέρας (:p) αλλά δυστυχώς τώρα μόλις μου έσκασε κάτι και αν και θα περάσω από το σπίτι και μπορεί να είμαι διαθέσιμος κατά τις 20.30 (19.30 δική μου) δεν μπορώ να βάλω τον ΣΑΜ στον αυτόματο αφού ακόμα οι αλητήριοι να μου δώσουν σύνδεση και με 3G παίζει ένα πολύ καλό ενδεχόμενο να κοπεί στη μέση...
Γαμώτο!!!
Σόρρυ, ετεροχρονισμένα θα κάνω την special εκπομπή μου τη Δευτέρα
DaveMurray
21-04-10, 18:32
χρειάζεσαι/ζεται να καλυφθείς από κάποιον κώστα; (είναι ήδη on ο αντώνης, φαντάζομαι, ότι μπορεί να συνεχίσει, για όσο χρειαστείς)
κατι εχεις παθει ωρε μεγαλοδυναμε....Αυτα τα τραγουδια παιζουν μονο σε πολυ πολυ συγκεκριμενες περιπτωσεις...:whistle:
Εισαι καλα αφεντικο?:p
Σαν τι ώρες δηλαδή; :pΔεν εγραψα πουθενα για ωρες ...Εγραψα για διαθεση....:rofl:
Σωστό και αυτό ... :rofl:
Καλησπέρες ... http://www.adslgr.com/forum/picture.php?albumid=231&pictureid=2658
........Auto merged post: mob πρόσθεσε 3 λεπτά και 12 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Καιρό ψάχνω ένα smiley συμβατό με τα smiley του φόρουμ για να συμπληρώσουμε τη ξερή καλησπέρα ... :p
μάλλον το βρήκα ... αν αρέσει ας προστεθεί ...
την καλησπέρα μου και από εμένα παιδιά :)
........Auto merged post: mosaic πρόσθεσε 2 λεπτά και 14 δευτερόλεπτα αργότερα ........
ευτυχώς που έβαλε νορμάλ κομματάκια ο evil... τώρα:)
........Auto merged post: mosaic πρόσθεσε 1 λεπτά και 46 δευτερόλεπτα αργότερα ........
πάμε για την εκπομπούλα μας όσοι αντέξετε για τα ακούσματα δεν παρεξηγούμε :rolleyes::rolleyes:
Ναι, αλλά μην φωνάζεις στο μικρόφωνο ... :p
Ναι, αλλά μην φωνάζεις στο μικρόφωνο ... :p
α ωραία :D είπα κι εγώ δεν ακούγομαι; :p
Ακούγεσαι ... κι εσύ και το μωρό που διαμαρτύρεται ... μητέρες παραγωγοί εν δράση ... :lol:
Kαλησπερα και απο εμενα :)
καλώς τους!
Beware Of Safety - The Supposed Common :clap: :clap: :stereo
........Auto merged post: mosaic πρόσθεσε 2 λεπτά και 27 δευτερόλεπτα αργότερα ........
yyeah! yeah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
........Auto merged post: mosaic πρόσθεσε 4 λεπτά και 19 δευτερόλεπτα αργότερα ........
post rock Beware Of Safety album Dogs (2008)
........Auto merged post: mosaic πρόσθεσε 7 λεπτά και 6 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Ακούγεσαι ... κι εσύ και το μωρό που διαμαρτύρεται ... μητέρες παραγωγοί εν δράση ... :lol:
αα.. δε φταίω εγώ αλλά οι κουζουλοί Cathedral (http://en.wikipedia.org/wiki/Cathedral_(band)) είναι στην κατηγορία Doom/Stoner αλλά ο τελευταίος τους δίσκος είναι εντελώς μα εντελώς crazy....
:p:p
:rofl::rofl::rofl: εγώ άλλο κατάλαβα :rofl::rofl::rofl:
:rofl::rofl::rofl: εγώ άλλο κατάλαβα :rofl::rofl::rofl:
ότι είναι αληθινό το μωρό; :rolleyes::p:cool:
Έχω πάθει ένα σιμουλασιόν με τα μωρά τελευταία :crazy::rofl:
@ ADSLgr.com All rights reserved.