Επιστροφή στο Forum : Προσφορές καταστημάτων
Εντάξει, φούρνος με φούρνο διαφέρει. Κι αν βάλω ποτήρι με νερό στον αέρα θα ζεσταθεί το ποτήρι, όχι το νερό. Η δική μου μούφα φτάνει και καλά τους 190 βαθμούς, δεν είναι ανάγκη όμως να περιμένεις να κάνει προθέρμανση, το λέει και η Greenpeace. Ανάβει λίγο γκριλ να ζεσταθεί ο θάλαμος, κυκλοφορεί τον αέρα, το ξαναανάβει, μέχρι να πιάσει την επιθυμητή θερμοκρασία κ.ο.κ. Ο δικός σου μπορεί να κάνει κανονική προθέρμανση στο στυλ του συμβατικού.
Εντάξει, φούρνος με φούρνο διαφέρει. Κι αν βάλω ποτήρι με νερό στον αέρα θα ζεσταθεί το ποτήρι, όχι το νερό. Η δική μου μούφα φτάνει και καλά τους 190 βαθμούς, δεν είναι ανάγκη όμως να περιμένεις να κάνει προθέρμανση, το λέει και η Greenpeace. Ανάβει λίγο γκριλ να ζεσταθεί ο θάλαμος, κυκλοφορεί τον αέρα, το ξαναανάβει, μέχρι να πιάσει την επιθυμητή θερμοκρασία κ.ο.κ. Ο δικός σου μπορεί να κάνει κανονική προθέρμανση στο στυλ του συμβατικού.
Το ποτήρι όχι για τον αέρα αλλά για να ζεστάνεις την τυρόπιτα με μικροκύματα και να μην σου γίνει νιανια
A, OK, ωραίο :oneup: Δεν σε κατάλαβα Σπύρο! Τις διαφορές προσπαθούσα να εξηγήσω στους τρόπους χρήσης.
ξερει κανείς
ποιο ειναι το πιο προσφατο eshop.gr newsletter ? :)
ξερει κανείς
Λογικά αυτό:
http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-150716_42658.html
Λογικά σήμερα-αύριο θα σκάσει μύτη καινούριο.
ξερει κανείς
κατέβασε την εφαρμογή τους στο κινητό σου για να το βλέπεις πάντα
κατέβασε την εφαρμογή τους στο κινητό σου για να το βλέπεις πάντα
Ναι , το ξερω.
Απλά στο κινητό δεν δείχνει πάντα την πιο πρόσφατη newsletter έκδοση.
δεν ειναι ακριβως προσφορα καταστηματος , αλλα εχουνε πεσει οι τιμες των ddr3 σε κατω απο 50ευρω τα 8GB , νομιζω ειναι ελκυστικες για αναβαθμισεις .
Πήρα τη κουρευτικη μηχανή από το Lidl το Σάββατο που μας πέρασε και την είχε σε προσφορά. Και είναι φανταστική
Πήρα τη κουρευτικη μηχανή από το Lidl το Σάββατο που μας πέρασε και την είχε σε προσφορά. Και είναι φανταστική
Tην ίδια είχα πάρει και εγω τον προηγούμένο Αύγουστο.
Νομίζω Silvercrest είναι γύρω στα 20 ευρώ είχα δώσει
Εχουμε νεο eshop newsletter ?
αυτό το eshop τρολλαρει , στο mail που έχω το accout που κάνω αγορές μου στέλνουν το δελτίο μετά απο 2 βδομάδες αλλά στο 2ο mail που δεν έχει account μου στέλνουν με το που βγει
Tην ίδια είχα πάρει και εγω τον προηγούμένο Αύγουστο.
Νομίζω Silvercrest είναι γύρω στα 20 ευρώ είχα δώσει
Σου βγηκε καλη φιλε μου?
Σου βγηκε καλη φιλε μου?
Μια χαρά τη χρισημοποιούμε 2 άτομα στο σπίτι. Η αντοχή της μπαταρίας είναι σαν καινούργια.
Τελευταίο newsletter του e-shop.
http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-150805_32981.html
Τελευταίο newsletter του e-shop.
http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-150805_32981.html
Ωραίος!!!
και το ψάχναμε μερικοί εδώ μέσα !
Παιδιά για powerbank πάνω από 10.000mah τι έχουμε από ελλαδα?
Προσωπικά έχω πάρει το TP-Link 10400MAh που έχει το MediaMarkt για 29.90 (:P) και είμαι υπερευχαριστημένος 2 μήνες τώρα.
RASTAVIPER
10-08-15, 23:42
Προσωπικά έχω πάρει το TP-Link 10400MAh που έχει το MediaMarkt για 29.90 (:P) και είμαι υπερευχαριστημένος 2 μήνες τώρα.
Πολύ αξιόπιστη εταιρεία.
Αν το βρειτε σε προσφορά που τον βγάζουν καμιά φορά, χτυπήστε το.
Τα emails με τις βραδυνές προσφορές του MediaMarkt τα λαμβάνετε κανονικά, κάθε μέρα; Σε μένα σταμάτησαν να έρχονται τακτικά.
Τα emails με τις βραδυνές προσφορές του MediaMarkt τα λαμβάνετε κανονικά, κάθε μέρα; Σε μένα σταμάτησαν να έρχονται τακτικά.
Ούτε σε μένα καθημερινά πάντα. Κάθε 2η ή 3η μέρα συνήθως.
Ούτε σε μένα καθημερινά πάντα. Κάθε 2η ή 3η μέρα συνήθως.
Το ίδιο ακριβώς και σε μένα...
Τα σβήνω και δεν μπορώ να το εξακριβώσω, αλλά έχω την εντύπωση πως έρχονται πλέον συγκεκριμένες μέρες της εβδομάδας. Λογικό μου φαίνεται να τα αραίωσαν, αφού εδώ και καιρό ανακύκλωναν τα ίδια και τα ίδια προϊόντα.
Και η απορία μου: Τόσο καιρό έχετε βρει κάτι να αγοράσετε από εκεί; Ό,τι ήταν κάτι που χρειαζόμουν ή με μια ματιά στον τσιγκούνη το είχαν σε όχι καλύτερη τιμή ή ήταν κάτι μικροπράγματα των 5-6 ευρώ που δεν τα είχαν διαθέσιμα σε κανένα κατάστημα και με τα μεταφορικά δεν συνέφεραν.
Έχουν αραιώσει, αλλά ποτέ δεν έχω βρει κάτι σε ενδιαφέρουσα τιμή.
Και η απορία μου: Τόσο καιρό έχετε βρει κάτι να αγοράσετε από εκεί; Ό,τι ήταν κάτι που χρειαζόμουν ή με μια ματιά στον τσιγκούνη το είχαν σε όχι καλύτερη τιμή ή ήταν κάτι μικροπράγματα των 5-6 ευρώ που δεν τα είχαν διαθέσιμα σε κανένα κατάστημα και με τα μεταφορικά δεν συνέφεραν.
Πριν αρκετούς μήνες είχαν βγάλει ένα 64άρη SSD στα €35. Τέτοια τιμή δεν ξαναβρήκα.
159625
Δυστυχώς το email είχε έρθει μετά τη λήξη της προσφοράς. Μια ζωή γκαντέμης :p
Πριν αρκετούς μήνες είχαν βγάλει ένα 64άρη SSD στα €35. Τέτοια τιμή δεν ξαναβρήκα.
Δυστυχώς το email είχε έρθει μετά τη λήξη της προσφοράς. Μια ζωή γκαντέμης :p
Μπορεί να είναι φτηνός αλλά η τιμή αν gb δεν είναι καλή (~60€ τα 120gb με τον φτηνότερο να είναι στα 56€), επίσης 60gb είναι λίγα θα γεμίσουν χωρίς καν να το καταλάβεις από το λειτουργικό και τα προγράμματα που θα εγκαταστήσεις και δεν αναφέρομαι καν σε παιχνίδια.
Μπορεί να είναι φτηνός αλλά η τιμή αν gb δεν είναι καλή (~60€ τα 120gb με τον φτηνότερο να είναι στα 56€), επίσης 60gb είναι λίγα θα γεμίσουν χωρίς καν να το καταλάβεις από το λειτουργικό και τα προγράμματα που θα εγκαταστήσεις και δεν αναφέρομαι καν σε παιχνίδια.
Σωστά όλα αυτά, εγώ όμως ούτε περισσότερα ήθελα να δώσω, ούτε περισσότερο χώρο χρειαζόμουν. Ένα stripped-down linux των 150ΜΒ θα έβαζα πάνω (πριν το έτρεχα απο 8άρι USB stick).
Άσε που η προσφορά βγήκε τον Οκτώβριο του '14. Δε νομίζω να είχαν πέσει τόσο οι τιμές τότε
Αν το έβλεπα κι εγώ θα το έπαιρνα με τη μία. Μια χαρά χωρά το λειτουργικό και για έγγραφα, παιχνίδια κι εφαρμογές υπάρχουν λύσεις, ακόμα και των υστέρων να μεταφερθούν. Στο netbook είχα 8ρη SSD και μια εξωτερική SD μόνιμα τοποθετημένη για τις εφαρμογές και όλα τα άλλα. Windows 7. Το θέμα δεν είναι τα 35 ευρώ για 64GB, είναι τα 35 ευρώ για SSD που θα είχε σημασία για όχι σούπερ ντούπερ σύστημα.
Μια που μιλησαμε για email εχει σταματησει εδω και μηνες η αποστολη απο κωτσοβολο
Συμβαινει και σε σας;
Μια που μιλησαμε για email εχει σταματησει εδω και μηνες η αποστολη απο κωτσοβολο
Συμβαινει και σε σας;
Eμένα με θυμάται 1-2 φορές τη μέρα :p
Από Πέμπτη 20/8 θα έχει στα LIDL
Powerfix Σκαπτικό δράπανο με καλέμι PBH 1500 A1
60 ευρώ
http://www.lidl-hellas.gr/el/ergaleia.htm?action=showDetail&id=37499
μου φαίνεται καλή προσφορά
τι λέτε?
για μικρα σκαψιματα μια χαρα ειναι
στο skroutz πάντως που κοίταξα σε αυτά τα λεφτά μόνο κάποια 900 watt βρίσκεις
το συγκεκριμένο όμως είναι 1500 watt
edit:
ψέμματα υπάρχει κι αυτό
https://www.cheap-tools.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=1063&virtuemart_category_id=18
μόνο βαλίτσα όμως χωρίς εξαρτήματα
δεν παιζουν ρολο μονο τα βατ..
Εγώ περιμένω για ένα αντίστοιχο μπαταρίας... που λεφτά για makita..
Εγώ περιμένω για ένα αντίστοιχο μπαταρίας... που λεφτά για makita..
αχ σκληρή που είσαι Ρίτα
μου ξηγηθηκες makita
για εργαλεία που δεν προορίζονται για 1 χρήση, ειδικά αυτά του ρεύματος, τα ακριβά είναι φτηνά
, τα ακριβά είναι φτηνά
Αξιωματικά, αυτό είναι λάθος :p
Επίσης από βδομάδα το lidl έχει συσκευή σφράγισης τροφίμων. Λέει τίποτα;
Έχεις λινκ;
Έχεις λινκ;
http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=37452
Κι αν ξέρει κανείς πόσο έχουν οι μεμβράνες που χρησιμοποιεί?Κάνουν ότι να'ναι ή θέλει "δικές του" που θα τις ψάχνουμε?
- - - Updated - - -
Για τιμή για τις μεμβράνες είδα ότι έχει αυτές.. (http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=37454).
Όποιος ψάχνει για καλή αδιάβροχη θήκη για 7αρη και 10αρη ταμπλετ, η για να βάζει όλα του τα μπιμπλίκια που δεν θέλει να βρέξει, ας κάνει μια βόλτα στη προσφορά του mediamarkt - Crystal Audio @ 2.99€ (http://www.mediamarkt.gr/webapp/wcs/stores/servlet/MultiChannelSearch?storeId=99452&langId=-18&searchProfile=onlineshop&channel=mmgrel&searchParams=&path=&query=CRYSTAL+AUDIO+Splash-&utm_source=Newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=National-LateNight-Newsletter-19-8-2015&et_sub=thiki-prostasias)
bromiaris1gr
20-08-15, 11:58
Όποιος ψάχνει για καλή αδιάβροχη θήκη για 7αρη και 10αρη ταμπλετ, η για να βάζει όλα του τα μπιμπλίκια που δεν θέλει να βρέξει, ας κάνει μια βόλτα στη προσφορά του mediamarkt - Crystal Audio @ 2.99€ (http://www.mediamarkt.gr/webapp/wcs/stores/servlet/MultiChannelSearch?storeId=99452&langId=-18&searchProfile=onlineshop&channel=mmgrel&searchParams=&path=&query=CRYSTAL+AUDIO+Splash-&utm_source=Newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=National-LateNight-Newsletter-19-8-2015&et_sub=thiki-prostasias)
Για 10’’ Τάμπλετ κοστίζει 16.99 ευρώ.
Για 7’’ κοστίζει 9,99 ευρώ..
Τα 2,99 ευρώ που λες είναι τα έξοδα αποστολής...
Για 10’’ Τάμπλετ κοστίζει 16.99 ευρώ.
Για 7’’ κοστίζει 9,99 ευρώ..
Τα 2,99 ευρώ που λες είναι τα έξοδα αποστολής...
Ήταν βραδινή ευκαιρία 21:00-01:00 4,99€
159968
Εγώ τις πρόλαβα στα 2.99
159969
Eshop newsletter http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-150818_39821.html
Το 12αρι a/c ειναι σε πολυ καλη τιμη.
Τι λετε;
Το 12αρι a/c ειναι σε πολυ καλη τιμη.
Τι λετε;
O ανεμιστήρας δίπλα από το κλιματιστικό της AEG είναί πάντως της πλάκας. Έχω αγοράσει τον ίδιο ακριβώς απλά η μάρκα είναι Princes. Μου άρεσε το σχέδιο για ένα μικρό γραφείο που έχω. Μετά από λίγο καιρό δεν «βγάζει» αέρα. Δεν τον αγόρασα από το e-shop. Ο αντιπρόσωπος μου τον άλλαξε δύο φορές και πάλι τα ίδια.
Εκτός αν η AEG έχει βάλει δικό της καλύτερο μοτέρ.
O ανεμιστήρας δίπλα από το κλιματιστικό της AEG είναί πάντως της πλάκας. Έχω αγοράσει τον ίδιο ακριβώς απλά η μάρκα είναι Princes. Μου άρεσε το σχέδιο για ένα μικρό γραφείο που έχω. Μετά από λίγο καιρό δεν «βγάζει» αέρα. Δεν τον αγόρασα από το e-shop. Ο αντιπρόσωπος μου τον άλλαξε δύο φορές και πάλι τα ίδια.
Εκτός αν η AEG έχει βάλει δικό της καλύτερο μοτέρ.
Mηπως δεν φταιει το μοτερ αλλα οι λεπιδες;
Μπορει να χανουν την καμπυλοτητα και να μην αποδιδουν
@ ADSLgr.com All rights reserved.