Επιστροφή στο Forum : Προσφορές καταστημάτων
POWSTAY είχα παρει απο κιτρινομαγαζο αλλα τις βαράει τωρα . Περιμενουμε προσφορα η υπαρχει και αλλου ; Καμιά FFP2 με μακρύτερα λαστιχα μη μας κανει τα αυτια κινεζικα ;
Ασε τις μεγα αυτες ειναι απλου τυπου κοινως για να φορας κατι - και το μεγαλο μεγεθος δε τραβαει τα αυτια μεν αλλά κάθεται σα σώβρακο
manoulamou
25-03-21, 14:34
:hmm:
Define το ΑΠΛΟΥ ΤΥΠΟΥ... για να ξερω αφου εμβολιασθω, τι να φοραω για γενικη χρηση - οχι σε ΜΜΜ ή νοσοκομεια...
Εκει θα φοραω διπλές ή/και ΚΝ95 - FFP2 καρατσεκαρισμενες ως προς τις προδιαγραφες.
Δεχομαι προτασεις ιδιως σε προσφορες για ολες , μονον απο ελληνικα καταστηματα
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :)
Δε βαζεις το υφασμα της χοντρής της διαφήμισης :p παίρνεις αυτές που έχουν προτείνει τις ffp2
Δε βαζεις το υφασμα της χοντρής της διαφήμισης :p παίρνεις αυτές που έχουν προτείνει τις ffp2
ακούγεται λίγο ρατσιστικό αυτό που είπες. δεν είναι χοντρή Είναι σωματικά ευκατάστατη
manoulamou
25-03-21, 15:14
Λιγα τα λογια σας για τις... ευκαταστατες, εχει πιασει αραχνες η ζυγαρια μου, δεν ασχολουμαι πλεον με κιλα!
Συγκεκριμενες προτασεις
τοσο για ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ απλες χειρουργικες, οσο και τις πιο... εξεζητημενες χωρις βαλβιδα;
Λιγα τα λογια σας για τις... ευκαταστατες, εχει πιασει αραχνες η ζυγαρια μου, δεν ασχολουμαι πλεον με κιλα!
Συγκεκριμενες προτασεις
τοσο για ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ απλες χειρουργικες, οσο και τις πιο... εξεζητημενες χωρις βαλβιδα;
Για χειρουργικές εξέφρασες συμπάθεια προς τις ΜΕΓΑ, Μια χαρά είναι, και τις βρίσκεις παντού, πχ Hondos.
FFP2 εάν οι 3M που αναφέρθηκαν σου φαίνονται ακριβές, διάλεξε όποιο online φαρμακείο εμπιστεύεσαι και πάρε αυτές που έχει σε προσφορά. Προσωπικά οι ανώνυμες του eshop δεν με έχουν δυσαρεστήσει.
Πολυ καλη προστασια προσφερει η POWSTAY του e-shop.
Νυχτα με τη μερα με αλλες μασκες που εχω παρει.
Καλη εφαρμογη,σφουγγαρακι εσωτερικα για τη μυτη και μεχρι στιγμης ειναι η μοναδικη που με εχει ζορισει σε εντονη χειρωνακτικη εργασια(κουβαλημα κιβωτιων και ανεβασμα σκαλας φορτωμενος).
Σε κανονικες συνθηκες δεν με ενοχλει.
Εχω παρει και αλλες μαρκες και καποιες ειναι κυριολεκτικα ψευτικες.
ΠΡΟΣΟΧΗ στη μασκες του eshop .Εχω παρει μια φορα και ηρθε στο ιδιο κουτι αλλη μασκα. Αυτες που πληρωσα ηταν με τα Ευρωπιακα προτυπα 2016 και αυτες που ειχε το κουτι μεσα ηταν με τα Κινεζικα προτυπα 2009. Καμια σχεση, ειναι απλα χαρτι βαμμένο μπλε. Εκανα και αρνητικο σχολιο αλλα φυσικα δεν το ανέβασαν ποτε Βαζουν μονο τα θετικα αξιολογηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ στη μασκες του eshop .Εχω παρει μια φορα και ηρθε στο ιδιο κουτι αλλη μασκα. Αυτες που πληρωσα ηταν με τα Ευρωπιακα προτυπα 2016 και αυτες που ειχε το κουτι μεσα ηταν με τα Κινεζικα προτυπα 2009. Καμια σχεση, ειναι απλα χαρτι βαμμένο μπλε. Εκανα και αρνητικο σχολιο αλλα φυσικα δεν το ανέβασαν ποτε Βαζουν μονο τα θετικα αξιολογηση.
γνωστο αυτο για τις αξιολογησεις του eshop αλλα και για πληθος προιοντων υποδιαιστερης ποιοτητας , εξου και η πτωση του .
γνωστο αυτο για τις αξιολογησεις του eshop αλλα και για πληθος προιοντων υποδιαιστερης ποιοτητας , εξου και η πτωση του .
εχει σημασια και oτι ειναι ειναι θεμα υγειας Δεν ειναι ενα καλωδιο usb ....
Έχω πάρει πάνω από 30 κουτιά χειρουργικές του e-shop -όχι μόνο για μένα βέβαια- στους 12 μληνες. Μια χαρά είναι, δεν ξέρω σε ποιά παρτίδα μπορείς να αναφέρεσαι.
Εγώ είχα γράψει παλιότερα. 2 διαφορετικές υφασμάτινες από eshop ήταν εντελώς εκτός προδιαγραφών για άλλο λόγο η κάθε μία. Χειρουργικές νομίζω έχω πάρει από εκεί μια φορά, μία χαρά ήταν, από τις ΜΕΓΑ καλύτερες. Της ΜΕΓΑ τις είχε δώρο σε εφημερίδα, δεν θα τις έπαιρνα γιατί δεν έχω σε υπόληψη την εταιρεία. Το μειονέκτημα είναι αυτό που διαφήμιζουν σαν θετικό, οτι δεν έχουν λάστιχο, πρέπει να είσαι τυχερός να σου κάτσουν καλά.
Περιμένω κι εγώ να παραλάβω σε 2-3 μέρες στην Ρόδο, από το ίδιο κατάστημα (παραγγελία 31/1), ενώ υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση σε παραγγελίες που έχω για μάσκες FFP2 από διάφορους άλλους πωλητές.
Βλέποντας ότι τρεις παραγγελίες (δική μου και των άλλων 2 συνφορουμιτών που το ανέφεραν παραπάνω) περίπου τις ίδιες ημερομηνίες, έφτασαν μαζί, σκέφτομαι μήπως το συγκεκριμένο κατάστημα στέλνει με "διαφορετικό τρόπο". Θα περιμένω βέβαια να παραλάβω για να δω κι εγώ την ποιότητα τους, αλλά με τρώει να ξαναπαραγγείλω.
Οι καλύτερες που έχω πάρει ως τώρα είναι οι powecom https://www.aliexpress.com/item/1005001454905306.html που είναι σχετικά ακριβές, όμως είναι οι καλύτερες που έχω χρησιμοποιήσει. (ήρθαν και στον ένα μήνα)
Σημ: Το τεστ με το νερό το περνάνε και οι απλές χειρουργικές και δεν αποδεικνύει κάτι σημαντικό, ειδικά στις ffp2
Ok μαζί σου. Απλά μπορεί και ίσως και το 90% των μασκών όπου πωλούνται να είναι και από την Κίνα. Δηλαδή δε μπορούμε να καθίσουμε να διαπιστώσουμε ποιες κάνουν δουλειά και ποιες όχι. Δεν είναι όπως είπε και πιο πάνω ένας φίλος πχ καλώδιο για να ξέρουμε αν δουλεύει ή όχι.
Ακόμα και του πλαισίου ας πούμε που πωλούνται, είναι Κινέζικης εταιρίας. Τέλος πάντων, από τη στιγμή που λέγανε πως ακόμα και στην χειρότερη και κάποιες υφασμάτινες μάσκες πως έκαναν δουλειά, για να κρατούν το μεγαλύτερο μέρος από τα μικροσωματίδια, δεν έχω λόγο να κάθομαι και να φοβάμαι για τις μάσκες οι οποίες ήρθαν. Εξάλλου θεωρώ πως είναι ένα απ'τα μέτρα που πρέπει να παίρνεις, καθώς μετράει ακόμα και η υγιεινή μετά από πλύσιμο χεριών, κτλ κτλ.
Της ΜΕΓΑ τις είχε δώρο σε εφημερίδα, δεν θα τις έπαιρνα γιατί δεν έχω σε υπόληψη την εταιρεία. Το μειονέκτημα είναι αυτό που διαφήμιζουν σαν θετικό, οτι δεν έχουν λάστιχο, πρέπει να είσαι τυχερός να σου κάτσουν καλά.
Πάντως η ΜΕΓΑ είναι εταιρεία με διεθνή πρότυπα.
Οι μάσκες της έχουν λάστιχο απλά δεν έχουν το στρόγγυλο που έχουν οι υπόλοιπες που κόβει μετά από ώρα χρήσης. Είναι πολύ μαλακό και είναι ίδιο με το υλικό που φτιάχνονται οι παιδικές πάνες. Κατά πολύ πιο άνετες και επίσης σε τρία μεγέθη....
Εγώ πάντως που φοράω φουλ οκτάωρο μάσκα δεν τις αλλάζω πλέον τις ΜΕΓΑ.
Είσαι τυχερός. Εμείς είμαστε 5 και στη γυναίκα μου μόνο ταιριάζουν από 2 νούμερα που δοκιμάσαμε (με παιδιά όχι μικρά). Έχεις δίκιο, για 8ωρο είναι θέμα ό,τι και να φοράς, αφού σου ταιριάζουν και την παλεύεις.
Τώρα για τη ΜΕΓΑ αν είναι σοβαρή εταιρεία κ.λπ. ελπίζω μπορώ να έχω την προσωπική μου άποψη και τις προκαταλήψεις μου.
Κάποιος που ρώτησε για μάσκες με μεγαλύτερα λάστιχα.
https://www.e-shop.gr/maskes-prostasias-prosopoy-ffp2-nr-155x100-mm-25-tem-black-p-ANA.PRC0394
Τις έχω πετύχει 2 φορές στα 25€/25 τεμάχια. Είναι λίγο πιο μεγάλες από τις τυπικές. Σε μένα ταιριάζουν άψογα και είναι οι μόνες -από πάρα πολλές που έχω φορέσει, που δεν θολώνουν γυαλιά (ηλίου). Επίσης τις "καταλαβαίνεις" όταν κάνεις κάτι πιο έντονο, σφραγίζουν πολύ καλά.
Δυστυχώς είναι ασύμφορες.
Θέλω δύο την ημέρα....
Δυστυχώς είναι ασύμφορες.
Θέλω δύο την ημέρα....
Γιατί ?
Ο άνθρωπος τις φορά στη διάρκεια όλης της εργασίας του, λογικό.
Τώρα έρχεται και καλοκαίρι σύντομα, είναι πιο δύσκολο. Πέρσι μέσα στον πανικό ειδικά με τις Κ95 ή όπως θέλετε πείτε τις δεν έβγαζα όλη την παραμονή στο σούπερ μάρκετ - ως πελάτης - και δεν ήταν και υποχρεωτικές τότε, αλλά γινόταν πανικός. Αν δουλεύει κάποιος delivery ή ταμίας σε σούπερ μάρκετ ή οδηγός ταξί ή γενικά κάπου που βλέπει πολύ κόσμο δεν είναι υπερβολή και η διπλή μάσκα ακόμα.
Ρώτησα γιατί θέλει 2. Η κάθε μια αντέχει 8ωρη βάρδια.
- - - Updated - - -
https://www.e-shop.gr/newsletter/mail-210319_47373.html?&utm_campaign=newsletter210319&utm_medium=email&utm_source=newsletter-all&utm_term=other&utm_content=other
Όταν μιλάς με μάσκα τότε σταγονίδια από το στόμα μεταφέρονται στην εσωτερική επιφάνεια. Όσο και να προσπαθήσεις μετά τις 4-5 ώρες αρχίζεις να νιώθεις την μυρωδιά σου και στο 8άωρο γίνονται δύσκολες.
Δεν αναφέρομαι σε κάποιον που μιλάει περιστασιακά, αλλά σε κάποιον που μιλάει αρκετά, σαν τον εκπαιδευτικό ή κάποιον σε εξυπηρέτηση πελατών
kostas2005
27-03-21, 08:27
υπομονη να το βγαλουν στο Ali..
https://www.indiegogo.com/projects/bosch-freshup-instantly-refresh-your-clothes/x/24582831#/
Ρώτησα γιατί θέλει 2. Η κάθε μια αντέχει 8ωρη βάρδια.
- - - Updated - - -
https://www.e-shop.gr/newsletter/mail-210319_47373.html?&utm_campaign=newsletter210319&utm_medium=email&utm_source=newsletter-all&utm_term=other&utm_content=other
Φοράω μια το πρωί πλήρες οκτάωρο και το μεσημέρι μόλις γυρίζω την πετάω. Και μια το απόγευμα γιατί όλο και κάπου έχουμε να πάμε με τον μικρό.....
Σίγουρα δύο καθημερινά...
Φοράω μια το πρωί πλήρες οκτάωρο και το μεσημέρι μόλις γυρίζω την πετάω. Και μια το απόγευμα γιατί όλο και κάπου έχουμε να πάμε με τον μικρό.....
Σίγουρα δύο καθημερινά...
Αυτές που φοράς για λίγο και κρίνεις ότι μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν, μπορείς να τις κρεμάς κάπου για 3-4 μέρες και να τις βάζεις ξανά.
Και μια το απόγευμα γιατί όλο και κάπου έχουμε να πάμε με τον μικρό.....
Αυτήν μπορείς να την αφήσεις 3-4 ημέρες και να την ξαναφορέσεις.
Όταν μιλάς με μάσκα τότε σταγονίδια από το στόμα μεταφέρονται στην εσωτερική επιφάνεια. Όσο και να προσπαθήσεις μετά τις 4-5 ώρες αρχίζεις να νιώθεις την μυρωδιά σου και στο 8άωρο γίνονται δύσκολες.
Δεν αναφέρομαι σε κάποιον που μιλάει περιστασιακά, αλλά σε κάποιον που μιλάει αρκετά, σαν τον εκπαιδευτικό ή κάποιον σε εξυπηρέτηση πελατών
H υγρασία που δημιουργείται εντός της μάσκας πάντως, απ'ό,τι είχα διαβάσει, προστατεύει (https://www.vita.gr/2021/02/16/ygeia/ereyna-i-ygrasia-sto-esoteriko-tis-maskas-prostateyei-apo-ton-koronaio/) κατά κάποιο τρόπο.
Αν ισχύει ή όχι, δεν μπορώ να γνωρίζω, στα τόσα που λέγονται και γράφονται.
Προσωπικά, σαν εργαζόμενος στον κλάδο των super market, μας χορηγούν μάσκες KΝ95, οι οποίες είναι εξαιρετικά βολικές και μπορείς να αναπνέεις ικανοποιητικά ακόμα και σε καταστάσεις φόρτου (λαχανιάσματος).
Αν και πολλοί δεν τις αντέχουν, προσωπικά τις βρίσκω πολύ πιο άνετες σε σχέση με τις απλές χειρουργικές (μη κωνικές) και τις υφασμάτινες λόγω του ελεύθερου χώρου που δημιουργεί το κωνικό σχήμα τους.
Επίσης, λόγω του σχήματος και πάλι, δεν νιώθεις τη μάσκα να ακουμπάει το στόμα και τη μύτη σου, οπότε σου δημιουργεί την αίσθηση ότι δεν φοράς καν μάσκα!
Και ένα τελευταίο θετικό, διατηρεί τη θέση της στο πρόσωπό σου, χωρίς να χρειάζεται να τη διορθώνεις κάθε τρεις και λίγο.
Οι μασκες πρεπει να αλλαζουν 8ωρο και παρα πολυ ειναι ... Βρεμένη μασκα με υγρασια σημαινει περιβαλλον για ανάπτυξη παθογόνων που τα αναπνέεις ... Οσο για το αρθρο ο πολυς κορονοαυνανισμος βλάπτει σοβαρά να κατσουν αυτοι μια βδομαδα με βρεμμενη μασκα :twisted:
υπομονη να το βγαλουν στο Ali..
https://www.indiegogo.com/projects/bosch-freshup-instantly-refresh-your-clothes/x/24582831#/
4 μερες νωρίτερα!:)
οι μουσκεμενες μασκες ειναι αχρηστες , δεν "δουλευουν"
8ωρο κρατανε οι kn95 ,,οι χειρουργικες 3ωρο max...για τις υφασματινες δε μιλαω...σε μισαωρο συνηθως γινονται λουτσα
kostas2005
27-03-21, 23:35
4 μερες νωρίτερα!:) το βρηκες αλλου φτηνοτερα??
το βρηκες αλλου φτηνοτερα??
Πρωταπριλιάτικο αστείο δεν ήταν;:p
manoulamou
29-03-21, 11:00
Φαινεται ασχετο αλλά θα δουμε τους επομενους μηνες πόσο θα ανεβουν οι τιμες και τι ελλειψεις θα υπαρξουν!
Εαν κατι ειναι ακριβο σημερα, ισως το Σεπτεμβρη να θεωρειται κελεπουρι... (https://www.naftemporiki.gr/finance/story/1707418/souez-i-teleutaia-mias-seiras-prokliseon-stis-efodiastikes-alusides) μετα το βαπορι απ την Ταϊβαν - Ιαπωνια - Παναμα κοκ plus οι καταιγιδες στο Τεξας!
Σήμερα χρειάστηκε να μιλήσω μέσω κάμερας στο myKEPlive και διαπίστωσα ότι σε κάτι παλιά ακουστικά που έχω άρχισαν να φθείρονται τα μαξιλαράκια.
Γνωρίζει κανείς από που μπορώ να προμηθευτώ έστω και όταν ανοίξουν τα καταστήματα. Δεν θέλω να τα πετάξω.
Τα ακουστικά είναι τα TEAC HP-2-R
https://i.postimg.cc/YhbrnLLv/Teac-HP-2-R.jpg (https://postimg.cc/YhbrnLLv)
Ανάλογα το μέγεθος. Σε κάποια μπορείς να βρεις, σε άλλα όχι. Σε μαγαζιά με ηλεκτρονικά εξαρτήματα θα ψάξεις.
Αν είναι απλά στρογγυλά ψάχνεις σε ebay με βάση τη διάμετρό τους. Αν χρειάζεσαι ειδικά για τα συγκεκριμένα ακουστικά τα πληρώνεις πολύ ακριβότερα, και πάλι σε ebay, banggood, gearbest, και υπομονή πολλή. Θα βρεις και σε ελληνικά μαγαζιά (https://www.techville.gr/index.php?route=product/search&search=%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CF%85%CE%BC%CE%BC%CE%B1%20%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD&category_id=0), ηλεκτρονικάδικα και άλλα. Το link είναι ένα τυχαίο από αναζήτηση στο skroutz, για να πάρεις απλά ιδέα, αν βρεις σε ebay κλπ θα είναι πολύ φτηνότερα. Έχω πάρει στο παρελθόν τέτοια no-name, έκανα δουλειά μου αλλά δεν εντυπωσιάστηκα.
Έψαξα αλλά έλεγα μήπως κάποιος έχει ιδίαν πείρα. Για της εταιρείας δεν συζητάμε. Νομίζω δεν βγάζει πλέον ακουστικά για υπολογιστές.
είχε βγάλει μια σειρά από διάφορα για υπολογιστές. θυμάμαι είχα πάρει και ένα dvd-rom.
Βρήκα το manual με τις διαστάσεις οπότε θα ψάξω έτσι.
είχα βάλει λίγο βαζελίνη. Κάπως κράτησαν. και τώρα θα βάλω ταλκ μέχρι να μου επιτραπεί το ψάξιμο και στα φυσικά καταστήματα.
https://www.e-shop.gr/newsletter/mail-210331_31864.html?&utm_campaign=newsletter210331&utm_medium=email&utm_source=newsletter-all&utm_term=other&utm_content=other
Έχει παρατηρήσει κανείς ότι τα λαστιχάκια στις περισσότερες μάσκες ΚΝ95 έχουν ... σμικρυνθεί στο 70% με 75% του μεγέθους που κυκλοφορούσαν πριν λίγο καιρό, και δεν χωράνε πλέον στα περισσότερα πρόσωπα;
Το έχω δει σε πάμπολλες μάσκες και μάλιστα υποτιθέμενα "ίδια μοντέλα" (με όση βαρύτητα μπορεί να έχει το "ίδιο μοντέλο" όταν αγοράζεις κινέζικα σκουπίδια).
Επίσης, ξέρει κανένας κάποιο αξιόπιστο κορεάτικο μαγαζί που να στέλνει μάσκες με παραγγελίες μικρότερες του αδασμολόγητου ορίου των 22 ευρώ; Δεν έχω βρει, και αναγκάζομαι να αγοράζω κινέζικα (δηλαδή στην τύχη, μιας και η παραγωγή τους δεν γίνεται στα ίδια στανταρ από τη μια βδομάδα στην επόμενη).
dimitris.taxideytis
11-04-21, 13:05
20 μασκες FFP2 στα 9,90
https://www.e-shop.gr/maska-prostasias-prosopoy-cday-ffp2-nr-20tmx-p-ANA.PRC0392
με σφουγγαρακι για την μυτη. Τις ειχα αγορασει προ διμηνου, συσκευασια ανα 5 ,ομολογω οτι ορισμενες απο αυτες ειχαν αστοχιες στα λαστιχακια(γερα μεν, ασσυμετρα δε).
Τις έχω και εγώ, ως τώρα μια χαρά. Έχω κάψει μια δεκάδα
Τις έχω και εγώ, ως τώρα μια χαρά. Έχω κάψει μια δεκάδα
Τις έχεις χρησιμοποιήσει ή ήταν "καμένες";
Τις χρησιμοποίησα.
Σε εμένα σφραγίζουν καλά και καταλαβαίνω το φιλτράρισμα, σε έντονη χρήση.
dimitris.taxideytis
11-04-21, 18:36
Και σε μενα σφραγιζουν και φιλτραρουν καλα,απλα με ενοχλησαν και ψαχνοντας ειδα οτι αρκετες ειχαν το ενα λαστιχακι πιο κοντο.
Να δουμε αν ειναι ιδιες με τις πενταδες γιατι δε θυμαμαι το C . DAY ...
Και σε μενα σφραγιζουν και φιλτραρουν καλα,απλα με ενοχλησαν και ψαχνοντας ειδα οτι αρκετες ειχαν το ενα λαστιχακι πιο κοντο.
Δεν μου έτυχε.
https://www.e-shop.gr/offer.phtml?id=2104097v02i91x8o7319ho0ry5&o=586169
Power gamer με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών :rofl:
Είχα πάει να πάρω κάτι πράγματα από το τοπικό μου e-shop και είδα δίπλα μου έναν άλλο πελάτη να παίρνει μία τέτοια βλακεία :p
MitsosDaBest13
12-04-21, 22:55
Οι τιμές στις κάρτες γραφικών έχουν 3πλασιαστεί αυτό τον καιρό. Υπάρχει τεράστια έλλειψη ακόμα και στις παλιές. Ίσως γι΄αυτό τα πουλάνε έτσι.
agp καρτες για ultra gamers ! :lol:
@ ADSLgr.com All rights reserved.