PDA

Επιστροφή στο Forum : Πρόβλημα Vοdafone ?



gfx3d
31-03-06, 22:32
Τι έγινε ρε παιδιά με το δίκτυο της Vodafone ?
Εδώ και μισή ώρα περίπου, όσοι με καλούν παίρνουν σήμα ότι το τηλέφωνο μιλάει, το κουφό όμως είναι πως εγώ βλέπω την κλήση τους ως αναπάντητη, ενώ δεν έχει προλάβει να χυπήσει καθόλου το τηλέφωνό μου.
Φυσικά δεν μπορώ να κάνω εξερχόμενες κλήσεις.

Τί εγινε τους ανταποδίδει κάτι η Ericsson ?

Βεβαίως είναι Vodafone και όχι αυτό που έγραψα.
Παρακαλείται κάποιος να το διορθώσει.

ntampa7
31-03-06, 22:33
δεν έχω τέτοιο πρόβλημα μόλις με πήρανε και μίλησα κανονικά.

gfx3d
31-03-06, 22:37
Δεν συμβαίνει μόνο σε μένα αλλά και σε άλλον γνωστό μου, πάλι με Vodafone.
Αλλος από Θεσσαλονίκη ?

Νικαετός
31-03-06, 22:37
Τι έγινε ρε παιδιά με το δίκτυο της Vodafone ?
Εδώ και μισή ώρα περίπου, όσοι με καλούν παίρνουν σήμα ότι το τηλέφωνο μιλάει, το κουφό όμως είναι πως εγώ βλέπω την κλήση τους ως αναπάντητη, ενώ δεν έχει προλάβει να χυπήσει καθόλου το τηλέφωνό μου.
Φυσικά δεν μπορώ να κάνω εξερχόμενες κλήσεις.

Τί εγινε τους ανταποδίδει κάτι η Ericsson ?

Βεβαίως είναι Vodafone και όχι αυτό που έγραψα.
Παρακαλείται κάποιος να το διορθώσει.

Και εγώ το ίδιο , κανένα πρόβλημα . Κλείσε και ξαναάνοιξε το κινητό σου .

gfx3d
31-03-06, 22:38
Και εγώ το ίδιο , κανένα πρόβλημα . Κλείσε και ξαναάνοιξε το κινητό σου .

Πως εξηγείται αυτό ???

ntampa7
31-03-06, 22:39
μπορεί να κόλλησε απλά...
κάνε αναζήτηση δικτύου...

gfx3d
31-03-06, 22:40
Και εγώ το ίδιο , κανένα πρόβλημα . Κλείσε και ξαναάνοιξε το κινητό σου .
Το έκλεισα και το άνοιξα πάλι, αλλά δεν διορθώθηκε κάτι.
Τα μηνύματα που παίρνω, είναι "Δίκτυο απασχολημένο" ή "Σφάλμα συνδεσης".
Εν τω μεταξύ, έχω full σήμα.

gfx3d
31-03-06, 22:43
NikosEagle, είχες κι εσύ το ίδιο πρόβλημα και επανήλθες με κλείσιμο-άνοιγμα ?

ntampa7
31-03-06, 22:44
ναι γιατί ουσιαστικά κάνει εκνέου αναζήτηση δικτύου...

sdikr
31-03-06, 22:46
Πάντως ανατολική θεσσαλονική δεν έχω πρόβλημα με κλήσεις

gfx3d
31-03-06, 22:46
ναι γιατί ουσιαστικά κάνει εκνέου αναζήτηση δικτύου...
Μα ήδη το έκανα κι εγώ, αλλά δεν έγινε τίποτε.
Και δεν συμβαίνει μόνο σε μένα, αλλά και σε άλλον με vodafone στην παρέα.
Περιοχή Αμπελόκηποι - Θεσ/νικης, αν έχει σημασία.
Και το σήμα, μόνιμα στο full.

ntampa7
31-03-06, 22:47
άρα μάλλον είναι σε σένα το πρόβλημα...

gfx3d
31-03-06, 22:49
άρα μάλλον είναι σε σένα το πρόβλημα...
Μόλις έγραψα ότι συμβαίνει και σε άλλον στην παρέα, πάλι με Vodafone.

mrsaccess
31-03-06, 23:04
Προφανώς όλα τα τηλέφωνα-σκιές είναι κατηλλειμένα. Δοκιμάστε αργότερα! :p

Χανιά πάντως όλα ΟΚ.

Νικαετός
31-03-06, 23:08
NikosEagle, είχες κι εσύ το ίδιο πρόβλημα και επανήλθες με κλείσιμο-άνοιγμα ?

Συνεχώς , αλλά είναι θέμα συσκευής και 3G περισσότερο , παρά Vodafone ;)

gfx3d
31-03-06, 23:36
Πάντως τηλεφώνησα στην εξυπηρέτηση πελατών 2 φορές.
Την 1η φορά ο υπάλληλος έκανε κλήση κανονικά από σταθερό ενώ εγώ την ίδια στιγμή δεν μπορούσα (από σταθερό). Οταν τον ρώτησα "πώς εξηγείται" μου λέει : "δεν εξηγούνται όλα σ'αυτή τη ζωή" και άκουσε βέβαια τα μπινελίκια του.
Την 2η φορά ήταν μια θεία που μου είπε αύριο να πάω για να μου φτιάξουν το κινητό....
Από το ίδιο κινητό όμως, βάζοντας κάρτα otenet, δούλεψε κανονικά.
Οταν ξαναέβαλα vodafone, Πάλι τα ίδια.

Μάλλον αύριο θα πάω όχι για να μου φτιάξουν το κινητό αλλά για να αλλάξω εταιρία...

t300
01-04-06, 00:52
Οταν τον ρώτησα "πώς εξηγείται" μου λέει : "δεν εξηγούνται όλα σ'αυτή τη ζωή"

Ωραίος! :p

ntampa7
01-04-06, 15:36
σωστός ο υπάλληλος...:up:

alwaysalone
06-06-06, 20:37
Και γω εχω το ιδιο προβλημα και γνωριζω τουλάχιστον άλλα δυο κοντινά μου πρόπωπα που εχουν το ιδιο προβλημα (κινητο vodafone), κυρίως πρωινες-μεσημβρινες ωρες..

Δηλαδη εγω μετα την 2-3 προπαθεια καταφερνω να πιασω γραμμη.. Τις πρωτες με το που παιρνω, με αποσυνδέει αμέσως...
Ειδικα απο τις 9 το πρωι μεχρι τις 3 το μεσημερι ειναι προβλημα.. (Δε κανω τοσο συχνα τηλεφωνα για να εχω αντιπροσωπευτικό δείγμα), αλλα οσες φορες επιχειρησα να παρω πρωινες ωρες ειχα φριχτο προβλημα.

Το κανονικό κινητό μου ειναι 3G sony ericsson. Tη vodafone την ειχα για καλυτερη, αλλα μου χει σπάσει τα νευρα.. (Δεν εχω τσεκάρει αν φταίει το κινητό μου, αλλά δε μπορει να ειναι τοση σύμπτωση πια, αφου αλλοι δυο γνωστοί μου εχουν ιδιο προβλημα και εχουν διαφορετικη συσκευή απο μενα).

Δηλαδη παιρνεις τηλ και σε αποσυνδέει.. ή εκει που μιλαω κλεινει η γραμμη! :evil: ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΣΤΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!
:evil: :evil: :evil:

sdikr
06-06-06, 20:42
Και γω εχω το ιδιο προβλημα και γνωριζω τουλάχιστον άλλα δυο κοντινά μου πρόπωπα που εχουν το ιδιο προβλημα (κινητο vodafone), κυρίως πρωινες-μεσημβρινες ωρες..

Δηλαδη εγω μετα την 2-3 προπαθεια καταφερνω να πιασω γραμμη.. Τις πρωτες με το που παιρνω, με αποσυνδέει αμέσως...
Ειδικα απο τις 9 το πρωι μεχρι τις 3 το μεσημερι ειναι προβλημα.. (Δε κανω τοσο συχνα τηλεφωνα για να εχω αντιπροσωπευτικό δείγμα), αλλα οσες φορες επιχειρησα να παρω πρωινες ωρες ειχα φριχτο προβλημα.

Το κανονικό κινητό μου ειναι 3G sony ericsson. Tη vodafone την ειχα για καλυτερη, αλλα μου χει σπάσει τα νευρα.. (Δεν εχω τσεκάρει αν φταίει το κινητό μου, αλλά δε μπορει να ειναι τοση σύμπτωση πια, αφου αλλοι δυο γνωστοί μου εχουν ιδιο προβλημα και εχουν διαφορετικη συσκευή απο μενα).

Δηλαδη παιρνεις τηλ και σε αποσυνδέει.. ή εκει που μιλαω κλεινει η γραμμη! :evil: ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΣΤΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!
:evil: :evil: :evil:

Καλο θα είναι να αναφέρεις περιοχή, ωστέ να μπορέσουνε και άλλοι που εχουν πρόβλημα να πουνε την γνωμη τους για την περιόχη

Πάντως Θεσσαλονική γενικά δεν μου έχει κάνει πρόβλημα

alwaysalone
06-06-06, 20:49
Moυ εχει συμβει σε διαφορες περιοχες (πειραιάς, αιγάλεω, συγγρου-φιξ) .... Δεν εχω παρει τηλ ακομα την εξυπηρέτηση... Ασε που μπορεί να πέσω στον υπάλληλο του Δημήτρη! :lol: :lol:

@ ADSLgr.com All rights reserved.