PDA

Επιστροφή στο Forum : Μεταφορά γραμμής και διακοπή DSL

maximos75
28-01-10, 16:08
Καλησπέρα παιδιά, είναι δυνατόν με μεταφορά τηλεφωνικής γραμμής να απενεργοποιείται η γραμμή DSL ?

karetsos
28-01-10, 16:18
αν εννοείς μεταφορά σε άλλο κτίριο/περιοχή κτλ, τότε εννοείται ότι διακόπτεται το adsl, μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταφορά.

σημείωση: αν στην καινουργια περιοχή δεν υπάρχει διαθσειμότητα για ADSL, τότε ..........:down:

maximos75
28-01-10, 16:52
μιλάω για 2 τετράγωνα πιο πάνω

........Auto merged post: maximos75 πρόσθεσε 24 λεπτά και 42 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Έπρεπε λέει να δηλώσω και μεταφορά γραμμής DSL.

kaloydis
28-01-10, 18:45
Ναι οταν μενεις στα ορια και ποιο κατω ειναι αλλο κεντρο αρα θα παρεις αλλον αριθμο νομιζω.

Aias
28-01-10, 21:46
βασικα δεν μας ειπες που εχεις τηλεφωνο και που εχεις internet.Αν εχεις τηλεφωνο ΟΤΕ και internet σε παροχο (shared llu ή ΑΡΥΣ ) π.χ. HOL τοτε οποιαδηποτε αλλαγη γινει στο τηλεφωνο σου αμεσως κοβεται και η συνδεση του παροχου (π.χ. ονομα ιδιοκτητη,αλλαγη διευθυνσης κτλ).
Σε αυτη την περιπτωση πρεπει να γινει καινουργια αιτηση απο τον παροχο προς ΟΤΕ με τους χρονους ενεργοποιησης καινουργια υπηρεσιας internet.
Εσυ απλα δηλωνεις την βλαβη στον παροχο αναφεροντας για την αλλαγη διευθυνσης και εκει ξερουν τι να κανουν.

maximos75
29-01-10, 15:55
Επί μια βδομάδα στην HOL άκουγα του κόσμου της βλακείες για το λόγο που διεκόπη η γραμμή DSL η οποία παρόλη τη μεταφορά γραμμής δούλευε κανονικότατα μέχρι και πριν μια βδομάδα. Ακόμα όμως και έτσι θα έπρεπε να βλέπουν απευθείας ότι έχει κοπεί η γραμμή και να ρωτήσουν εάν έκανα εγώ κάποια αλλαγή και θα είχαμε τελειώσει σε 5min. Δεν μπορώ να γνωρίζω εκ των προτέρων τι να κάνω, άλλωστε και ο τεχνικός ΟΤΕ που ήρθε για τη μεταφορά του δήλωσα ότι έχω άλλο πάροχο για internet και επειδή εν συνεχεία δούλευε κανονικά το DSL υπέθεσα ότι με τη μεταφορά δεν επηρεάστηκε τίποτε άλλο. Αντιθέτως τεχνική υποστήριξη για γέλια και κλάμματα και υπάλληλοι που ο καθένας έλεγε ότι θα προωθήσει το αίτημα μου και ότι θα με καλέσει τεχνικός α)εντός 1 ώρας, β)το αργότερο εντός 24 ωρών, γ)3-4 μέρες ή και λιγότερο, δ) την επομένη οπωσδήποτε διότι έχει καταχωρηθεί ως επείγον πράγμα που ποτέ δεν έγινε. Χώρια η μέγιστη κοροϊδία αφήστε το τηλεφωνό σας και θα σας καλέσουμε εμείς διότι όλοι οι εκπρόσωποι είναι απασχολημένοι. Τελικά εχθές μετά από 5 τηλεφωνήματα δικά μου βγήκε αν μη τι άλλο κάποια κοπελιά σχετική και μάθαμε επιτέλους τι συνέβη. Ήδη την έχω ξεχάσει την εταιρεία παρότι ήμουν 3+ χρόνια εκεί. Βούρ για ΟΤΕ από σήμερα.

@ ADSLgr.com All rights reserved.