PDA

Επιστροφή στο Forum : OnDSL Kit + ISDN Netmod κατι περιεργο...



Black_m00re
07-04-06, 00:54
Εχοντας αγορασσει το πακετακι της Otenet για ISDN και μολις πηγα να το συνδεσω,διαπιστωσα πως στις οδηγιες ελεγε να ανοιξω ενα καπακι στο Netmod, κατι που εκανα,
και υποτιθεται οτι εκει υπαρχει μια θυρα.

Η ακριβης εκφραση ειναι:
"" Συνδεστε με ενα τηλεφωνικο καλωδιο την εσωτερικη υποδοχη του Netmod (αφου ανοιξετε το πλαστικο καλυμμα) με την υποδοχη "PHONE" του διαχωριστη (splitter).""

Το προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχει καμια απολυτως θυρα!

Μοντελο δεν γραφει επανω το Netmod, μονο οτι ειναι USB.

Που πρεπει να απευθυνθω; ΟΤΕ η ΟΤΕnet;
Μπορει κανεις να με βοηθησει;

sdikr
07-04-06, 00:59
αν είναι Usb τοτε με το που βγάζεις το καπάκι, θα δείς ενα καλώδιο με βισμα rj11 (το τηλεφωνικό) που κουμπώνει μέσα στο netmod,

αυτό το βγάζεις το βάζεις στο σπλιτερ στην υποδοχή Line, απο την υποδοχή Phone ενα καλώδιο πάει εκει που ηταν παλιά το καλώδιο το τηλεφωνικό και απο το Modem παέι στο Modem σου

Black_m00re
07-04-06, 01:46
αυτο ακριβως περιμενα να δω κ εγω! αλλα αντι να βλεπω την υποδοχη δεν βλεπω τιποτα απολυτως! πολυ απλα δεν εχει... στη φωτογραφια στο εγχειριδιο φαινεται καθαρα που θα επρεπε να ειναι, στο Νetmod μου τιποτα! τι να κανω???

alexis7
07-04-06, 02:00
Υπάρχουν και netmode που δεν έχουν εκεί την υποδοχή αλλά απο κάτω! Με απλά λόγια ψάξε να βρείς μια τρίτη υποδοχή RJ-11 (τηλεφώνου) εκτός από αυτές που φαίνονται πίσω! Εκεί θα συνδέσεις ένα καλώδιο που θα πηγαίνει στην υποδοχή PHONE του splitter!

nikoslikos
07-04-06, 07:40
Ή εάν είναι παλιό το netmode να έχει την είσοδο της τηλ γραμμής σε κλέμα με βίδες !!

alwaysalone
12-05-06, 23:39
Μαλλον θα τη βρήκες τη λυση μετα απο ενα μηνα. Και γω το ιδιο isdn modem εχω και το πακετο κιτ. Αυτη η υποδοχη που λεει ειναι ακριβως απο κατω απο το isdn modem. Εκει δηλαδη που συνέδεες παλια, τη γραμμη του οτε (αυτην απο τον τοιχο) με το μοντεμ σου.

Τωρα αυτη του τοιχου θα πηγαινει στο splitter.

Copyright Keen Notion Co (2002-2019) Copyright Keen Notion Co.