PDA

Επιστροφή στο Forum : Υπερβολικο Ping με forthnet



djgelogr
08-04-06, 18:28
Γεια σας παιδια η ωρα ειναι:7.25μμ και εγω εχω το τελειο το the best το Υπεροχο adsl in a box της forthnet.... και απο το μεσημερι εχω σκιστει στο Laggg
καποιος αλλος που εχει το ιδιο προβλημα με εμενα!

εχω forthnet και τωρα τελευταια η forthnet η Γενικα νομιζω ο οτε εχει προβλημα!

τεσπα αν καποιος εχει το ιδιο προβλημα σαν εμενα με το FULL PING ας απαντησει γιατι δεν παλεβετε!εκτος αν ειναι μονο σεμενα!
και αν μπορει ν απαντησει κανεις... αν εχει πολυ ping και ειναι συνδρομητης αλλης ISP εταιριας!

εγω παντvς εδω εδεσσα εχω σκιστει! :( :( :( :(

stavros1093
08-04-06, 20:12
Σε πιο DSLAM ανήκεις?? Εγώ δεν έχω πρόβλημα όλη μέρα κατεβάζει μια χαρά!!

Faust
08-04-06, 23:50
Αλλο Το Download Και Αλλο Το Ping Που Λεει Ο Φιλοσ....φιλε Απο Εδεσσα Μαλλον Παιζεισ Wow Η Καποιο Αλλο Ον Λαιν Παιχνιδι....ε Εισαι Ατυχοσ....το Lag Tησ Αρκουδασ Εδω Κι 1 Μηνα Με Εχει Κανει Και Βγαζω Αφρουσ. Οταν Κατεβαζω Κι Εγω Δεν Εχω Προβλημα, Αλλα Οτι Εχει Να Κανει Με Ον Λαιν Chat Kai Game Ειναι Σκετη Ταλαιπωρια.......

wintech2003
09-04-06, 00:01
Αφου υπάρχει και δευτερον συμπάσχον, προφανώς έχει πιτάρει το DSLAM σας... :(

skyman
09-04-06, 10:38
Δοκίμασε και στις 7:00 πμ και αν δεν έχεις πρόβλημα μάλλον είσαι σε πίτα Dslam.

djgelogr
09-04-06, 15:42
τι ν πω ρε παιδια...παιζω ονλαιν παιχνιδια οπως Cs:source αλλα τι να πω εχω μεχρι τον ιουνιο forthnet και μετα λεω να τιν κανω vivodi καλη ειναι ρε παιδια τι λετε!

παντως η forthnet εδω πελλα εχει ξεσκιστει!τεσπα τι ν πω!θα δειξει παντως ειμαστε που δινουμε τα λεφτα μας για καλο και μας βγαινει σε κακο! :(

babality
10-04-06, 09:47
Ακουστε το παραπονο μου.
ΕΧΩ FORTHNET 512 3+3. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΑΙΞΕΙ WOW ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΛΟΓΩ PING. ΕΧΩ ΚΑΡΤΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΥΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ.
FORTHNET ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!
Sorry για τα κεφαλαια αλλα...

mastermind
10-04-06, 11:18
Χωρις να θελω να φανω κάφρος και να ριξω λάδι στην φωτιά... Είμαι σ'ενα απο τα πιο προβληματικά dslam της χώρα (οι υπάλληλοι του οτε σε κάνουν forward οταν ακουν οτι είσαι Τερψιθεα) και αναβαθμισα σε 1024 (πριν 2 μηνες) για να γλιτώσω το μπουκωμα. Την τελευταία εβδομάδα όμως απο 60-70ms στο BF2 εφτασα το 100ms. Μιλάμε για όλες τις ωρες της ημερας αλλα κυριως απο 22:00-2:00.

Faust
11-04-06, 00:53
δηλαδή να βάλουμε κι εμείς? κι άμα συνεχίσει τα ίδια να μπουκώνει? απλά θα πληρώνουμε παραπάνω και θα έχουμε τα ίδια προβλήυματα? Έγω δεν νοιάζομαι για τα λεφτά αρκεί να δουλεύει.....φιλε babality κι εγώ wow και έχω μαρτυρίσει τον τελευταίο 1,5 μήνα. Ρε μπάς και μας δημιουργούν το πρόβλημα για να πάμε σε καλύτερη γραμμή και να κονομάνε? λέω δηλαδή μήπως......

dfinikis
11-04-06, 08:14
mastermind συμφωνώ απόλυτα, και για να σε τσιτώσω φίλος μου στο SIEMENS-1 Τερψιθέα και υπερχρονίζεται με 384 και τρελά Ping έχει και κατεβάζει σταθερά ΟΛΗ τη μέρα.

:punch:

//dfinikis

babality
11-04-06, 08:24
φιλε babality κι εγώ wow και έχω μαρτυρίσει τον τελευταίο 1,5 μήνα. Ρε μπάς και μας δημιουργούν το πρόβλημα για να πάμε σε καλύτερη γραμμή και να κονομάνε? λέω δηλαδή μήπως......
Λες? Ξερω γω δεν πα να κανουν οτι θελουν εμενα με εχασαν απο πελατη.

mastermind
11-04-06, 08:30
Χθες το βράδυ μαρτυρησα. Μιλάμε για ΤΟ delay. Ξεκίνησα στις 22:30 με 625ms και στις 1:30 ειχε πεσει στα 100ms. Ειδικα στην αρχη τραβηξα 2-3 reboot το modem και ενα restart το pc. Πρεπει ναναι προβλημα του κεντρου, ισως κατι πειράζουν πάλι.

Οσον αφορα το κατέβασμα δεν πρεπει να παραπονιεμαι καθολου. Με 110KB/s κατεβαζω ολη μερα:oneup:

JoeBar
11-04-06, 21:41
Χθες το βράδυ μαρτυρησα. Μιλάμε για ΤΟ delay. Ξεκίνησα στις 22:30 με 625ms και στις 1:30 ειχε πεσει στα 100ms. Ειδικα στην αρχη τραβηξα 2-3 reboot το modem και ενα restart το pc. Πρεπει ναναι προβλημα του κεντρου, ισως κατι πειράζουν πάλι.

Οσον αφορα το κατέβασμα δεν πρεπει να παραπονιεμαι καθολου. Με 110KB/s κατεβαζω ολη μερα:oneup:
Αυτό και αν δεν το βλέπω... :p

FFGR
12-04-06, 02:55
babality και υπόλοιποι ...
Δοκιμάσατε κανένα demo από άλλη εταιρία ?

Προσωπικά με διάφορα demo κτλ έχω το κλασικό πρόβλημα να πηγαίνει η γραμμή από τις 8 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ με 220KB/s και μετά να φτάνει το max της.
Μερικές φορές είμαι τυχερός και πιάνω καλές ταχύτητες μέσα στην ημέρα.

Για το ping, όταν έχω πρόβλημα με το speed μου έχω και με το ping μου. Τα ίδια, έχω δοκιμάσει demo από της 3 μεγάλες εταιρίες, τα ίδια όλες.

Πάρτε demo από άλλους, δοκιμάστε. Άμα είναι καλύτερα (μιλάμε για διαφορές που φαίνονται, δλδ καμιά 50ms λιγότερο και παραπάνω διαφορά) τότε σας φταίει ο ISP κατά κύριο λόγο

mikeone
16-04-06, 16:50
Οσον αφορα το κατέβασμα δεν πρεπει να παραπονιεμαι καθολου. Με 110KB/s κατεβαζω ολη μερα:oneup:
Δε δίνεις κάτι και σε μας που είμαστε με 384??:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :lol: :lol: :lol:

edil_sa
17-04-06, 13:41
Η σύνδεση 384/128 ονομαστική...200/110 πραγματική...
(έχω πάρει και έχω αναφέρει βλαβη 5 φορές σε 4νετ και πΟΤΕ...βαρέθηκα πια :evil: )
Άμα καταφέρω να συνδεθώ σε κάποιο server με ping γύρω στο 150-180 έχω παρατηρήσει συνεχή αυξομείωση δλδ μετά απο 10 δευτερόλεπτα το ping ανεβαίνει σταδιακά και φτάνει μέχρι το 800 :twisted: οπότε στην οθόνη βλέπω συνέχεια το ωραιότατο "server connection problem" και μετά αρχίζει και κατεβαίνει μέχρι να φτάσει το 140-180...:rofl:
Έχω αλλάξει την τιμή του RWIN και έχω δοκιμάσει κάθε δυνατές ρυθμίσεις...
Παρακαλώ για όποια σχόλια-παρατηρήσεις-υποδείξεις έχετε.


Ευχαριστώ.

vosk
17-04-06, 14:07
δες λιγο το προβλημα περιορισμού πακετων απο τον ΟΤΕ...
η περιγραφη του προβληματος σου, θυμιζει αυτο ακριβως.
Προβλημα περιορισμου πακετων. (http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=25276&highlight=%F0%F1%EF%E2%EB%E7%EC%E1+%F0%E5%F1%E9%EF%F1%E9%F3%EC%EF%F5)

Faust
17-04-06, 20:32
φίλε από ποιά περιοχή είσαι? βσσικά κι εγώ στo wow έχω τρελό πίνγκ μέχρι να με πετάξει ο σέρβερ χωρίς να φάω dc. Είναι μάλλον πρόβλημα με το dslam του ΟΤΕ, τσάμπα κάνεις ρυθμίσεις, δεν θα φτιάξει τίποτε....

Faust
17-04-06, 20:39
μας κόψαν το wow τα λαμόγια. Παιδιά πείτε που μπορούμε να πάμε χωρίς να περιμένουμε κανα 2μηνο για νέα γραμμή dsl. Καλα ta internet cafe γιατί δεν έχουν ποτέ πρόβλημα? τι σκατά γραμμή έχουν και από ποιά εταιρέια?

KeRMiT75
17-04-06, 21:20
Νομίζω πως έχουν μισθωμένα κυκλώματα.

Akoulis
18-04-06, 00:47
Τζαμπα σκατε και τζαμπα ασχολειστε με ενα θεμα που οι αρμοδιοι ειτε λεγονται ΟΤΕ ειτε ISP δεν ασχολουνται απο την ωρα που τους τα ακουπαμπε..Οποτε μολοτωφ στα κεντρικα και σε ολα τα DSLAM να γυρισουμε στην εποχη που παιζαμε στις αλανες!Τουλαχιστον εκει δεν εχει LAG!!;) ;)

edil_sa
18-04-06, 06:07
φίλε από ποιά περιοχή είσαι? βσσικά κι εγώ στo wow έχω τρελό πίνγκ μέχρι να με πετάξει ο σέρβερ χωρίς να φάω dc. Είναι μάλλον πρόβλημα με το dslam του ΟΤΕ, τσάμπα κάνεις ρυθμίσεις, δεν θα φτιάξει τίποτε....

Αιγάλεω...DSLAM Aγ. Βαρβάρας...

edil_sa
18-04-06, 06:11
Τζαμπα σκατε και τζαμπα ασχολειστε με ενα θεμα που οι αρμοδιοι ειτε λεγονται ΟΤΕ ειτε ISP δεν ασχολουνται απο την ωρα που τους τα ακουπαμπε..Οποτε μολοτωφ στα κεντρικα και σε ολα τα DSLAM να γυρισουμε στην εποχη που παιζαμε στις αλανες!Τουλαχιστον εκει δεν εχει LAG!!;) ;)

Φίλε δεν ξέρω για σένα εγώ πάντως την τσουλάω ακόμα την μπαλίτσα στο μπασκετάκι και το ποδόσφαιρο αλλα μετά το μπανάκι και πρίν τον καφέ να μην "καρκαλιάσεις" κανένα συναγωνιστή σου...!!!

:2guns: :medic:

DiM
18-04-06, 10:04
Έτσι έτσι εμείς να πάμε για paintball όσοι παίζουμε BF2 ehehehe. Βεβαια δεν θα έχουμε ελικόπτερα και αεροπλάνα κτλ κτλ αλλα ok όπως λέει και ο φίλος δεν θα χούμε LAG :p

Για το θέμα τώρα, φιλε μου αναβάθμιση σε 512 για να παίξεις BF2 αυτό έχουμε κάνει επί το πλείστον εμείς στην clan :).

edil_sa
21-04-06, 17:07
Έτσι έτσι εμείς να πάμε για paintball όσοι παίζουμε BF2 ehehehe. Βεβαια δεν θα έχουμε ελικόπτερα και αεροπλάνα κτλ κτλ αλλα ok όπως λέει και ο φίλος δεν θα χούμε LAG :p

Για το θέμα τώρα, φιλε μου αναβάθμιση σε 512 για να παίξεις BF2 αυτό έχουμε κάνει επί το πλείστον εμείς στην clan :).

δηστυχως σε adsl in a box δεν γίνετε αναμάθμιση...:cry:

Faust
22-04-06, 17:38
να ρωτήσω καποιον που ξέρει περισσότερα. Το lag και το ψηλό ping έχουν σχέση με την ταχύτητα και τα διάφορα test που κάνουμε για να δούμε πως πάει η γραμμή?

ρωτάω γιατί στα παιχνίδια έχω πολύ lag-ping και συνεχώς με πετάει από τους σερβερς (χωρίς να φταίει το παιχνίδι) ενώ από download παω σφαίρα (μιλάμε για 40-50κ με 384 γραμμή)

μήπως έχει να κάνει με το upload το οποίο ενδεχομένως να έχει πρόβλημα? Δείτε τι μου έγραψε το τεστ στο τέλος......σημειώνω ότι spyware δεν υπάρχουν, έχω τσακίσει στους ελέγχους....

TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e
click START to begin
Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done
running 10s outbound test (client to server) . . . . . 114.39Kb/s
running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 324.67kb/s
Your PC is connected to a Cable/DSL modem
Information: Other network traffic is congesting the link

@ ADSLgr.com All rights reserved.