PDA

Επιστροφή στο Forum : Ερυθρόλευκη στρατιά [split 1-1000]

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20

HaRRy
22-08-05, 21:35
Μπάχαλο το έχετε κάνει...
κάτσε να γυρίσω απο τις διακοπές και να έχω πάρει και το διπλό στο ΟΑΚΑ απέναντι σε ενα αποκλεισμένο βάζελο και τα ξαναλέμε!!
Ως τότε... διακοπές στο χαλαρό πλέον μιας και το 90% της παρέας πήρε το πλοίο της επιστροφής εχτές...
Αύριο μόνο λίγο άγχος για το πόσο θα φάει ο βάζελος μόνο και μετά πάλι την Κυριακή επιστροφή με το πρωινο δρομολόγιο και τα μυαλά στο ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ...
Ως τότε ΗΡΕΜΗΣΤΕ και ειδικά τα ΑΕΚΑΚΙΑ να μας αφήσουν και να πάνε στο δικό τους ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΟΧΡΑΣ και να παίζουν κοκορομαχίες με κανα ΠΑΟΚτζή...
ΜΠΑΜΠΑΓΚΙΝΤΑ ΧΑΜΠΑΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

HaRRy
22-08-05, 22:18
Τι ώρα παίζουμε την Κυριακή ρε σύντροφοι??

Gedo
22-08-05, 22:22
Τι ώρα παίζουμε την Κυριακή ρε σύντροφοι??

9 μαλλον.

Tommy_Angelo
22-08-05, 23:49
Gothic πολύ ωραίες οι θέσεις που έβαλες στο topic.

Πάρε τώρα και αυτο να σου θυμίζει τι έβλεπες οταν καθόσουν σ'αυτές.

http://us.f2.yahoofs.com/bc/430a39e7_cdd5/bc/AEK/Na+kleisoun+ta+sinora.jpg?bfL5jCDBFS_2WY0U

vshadow
23-08-05, 00:19
Χμμμ, απλά μια διόρθωση... Προς τον Gothic: όταν ο Tommy_Angelo αναφερόταν στη Μελίνα, έχω την εντύπωση ότι δεν αναφερόταν στη Μερκούρη, αλλά στην κόρη του Ντέμη...

Πάντως ό,τι και να λέτε για τον Ντέμη, τουλάχιστον αυτός είχε τα αρχίδια να τα βάλει με τους "πυροβολημένους" οπάδους και να τους διώξει από το γήπεδο. Να δω πότε θα κάνουν το ίδιο και οι υπόλοιποι πρόεδροι. Αν και δεν είμαι ΑΕΚτζής, τουλάχιστον αυτό του το αναγνωρίζω. Και όποιος μιλάει για σβησμένα χρέη, καλά θα κάνει να σκέφτεται πρώτα τι έχει συμβεί με τη δική του ομάδα. Βρείτε μου μια από τις μεγάλες ελληνικές ομάδες που δεν της έχουν σβηστεί τα χρέη. Σε όλες έχει γίνει. Όταν θα πούνε "τέρμα, ως εδώ ήτανε", από κει πέρα να κάνετε ότι σύγκριση θέλετε. Ως τότε, κανείς να μη μιλάει για χρέη.

maxcp
23-08-05, 00:47
ο Ντεμης τα εβαλε με τους οπαδους?
ρε παιδια ΔΕΝ εχει γεννηθει ο προεδρος που θα τα βαλει με τους οπαδους...

Gothic
23-08-05, 10:09
ο Ντεμης τα εβαλε με τους οπαδους?
ρε παιδια ΔΕΝ εχει γεννηθει ο προεδρος που θα τα βαλει με τους οπαδους...Ο Ντέμης είναι ένας απο τους πιο πονηρούς επιχειρηματίες και μόνο για αυτό μπορώ να του βγάλω το καπέλο. Έπεισε τον κόσμο οτι είναι ο Μεσσίας, εκβίασε έμμεσα το κράτος οτι είτε με βάζετε στο 44 είτε εγω δεν αγοράζω τίποτα, αγόρασε την αεκ για ένα κομμάτι ψωμί, ο κόσμος που είχε αντιρρήσεις έκανε τουμπεκί γιατί όντως δεν ενδιαφέρθηκε ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ (στην κλάψα για την προσφυγιά και στο μπλα μπλα για το πόσο αγαπάνε την ομάδα τους και πόσο αγνοί οπαδοί είναι όλοι καλοί, όταν πρέπει να μπεί το χέρι στην τσέπι σφυρίζουν αγναντεύοντας αδιάφοροι στον ορίζοντα) και έχει πείσει και τους περισσότερους οπαδούς οτι είναι καλύτερο να μην γίνει το νέο γήπεδο στην φυσική τους έδρα - καλύτερο για την τσέπη του λόγω καταστημάτων.
Και παρ'όλα αυτά υπάρχουν πολλά ρόϊδα που πιστεύουν οτι όλα αυτά τα έκανε με τις πιο αγνές προθέσεις και είναι ο Κούιζατς Χάντερακ, ο Μεσσάϊα Σουπρίμ, ο Μουα Ντίμπ. :sheep: :sheep: :sheep:

Gedo
23-08-05, 11:12
Aδελφια καλημερα,

χτες παρελαβα το νεο μου διαρκειας για τη χρονια 2005-2006, μετακομισα λιγες θεσεις πιο πανω δεξια.

Θυρα 20
Τμημα 120
Σειρα 27
Θεση 18

Αντε καλη χρονια να εχουμε.

StefPap
23-08-05, 11:27
Ρε συ Γοτθό-Γιαννάκο...

Πρώτον, μην κοροϊδεύεις τον κόσμο: Είναι γνωστό πως η ουσιαστική σχέση σου με το ποδόσφαιρο είναι αντιστρόφως ανάλογη εκείνης που έχεις με την Ελληνική γλώσσα… :D

Δεύτερον: Ο Ντέμης είναι ο πονηρός; Δηλαδή τότε ο Crocus που αναβίωσε το αλήστου μνήμης σλόγκαν «είσαι φίλος, γίνε μέλος» που είχε λανσάρει ο Γιάγκος Πεσματζόγλου με το ΚΟΔΗΣΟ (άσε, ήσουν μικρός τότε), και έτρεχαν ορδές τα θύματα να σκάσουν (εκβιαστικά) τα φράγκα της συνδρομής μόνο και μόνο για να στριμώχνονται σαν τα ζώα από το ξημέρωμα στα εκδοτήρια μπας και προλάβουν ένα ρημάδι (και πανάκριβο) εισιτήριο, τι είναι (και ποιοι είναι τα ρόιδα);

Τρίτον: Από πότε έγιναν τα λεφτά της ENIC και της Netmed «λεφτά του δημοσίου»; Και μήπως το καλοκαίρι φέρνει επιλεκτικές αμνησίες σε κάτι custom-made τροπολογίες Μάνου στη βουλή για ρυθμίσεις χρεών εν μία νυκτί, προ δεκαετίας περίπου;

Τέταρτον: Μελίνα δεν είναι μόνο η αείμνηστη Μερκούρη, ορε κλεφτόπουλο. Ξεχνάς και τη Μελίνα Κανά... :p

Πέμπτον και σημαντικότερον: Τι κάνεις ξύπνιος 9 η ώρα το πρωϊ;;; :p

Ένας παλιός φίλος… ;)

maxcp
23-08-05, 11:44
Ο Ντέμης είναι ένας απο τους πιο πονηρούς επιχειρηματίες:

αεργος ειναι..οχι επειχειρηματιας..

Νικαετός
23-08-05, 13:18
Aδελφια καλημερα,

χτες παρελαβα το νεο μου διαρκειας για τη χρονια 2005-2006, μετακομισα λιγες θεσεις πιο πανω δεξια.

Θυρα 20
Τμημα 120
Σειρα 27
Θεση 18

Αντε καλη χρονια να εχουμε.

Big brother is watching u !!!!!!!

(Για να ξέρω πού ακριβώς είσαι LOL)

Ειλικρινά όμως σου εύχομαι ΜΟΝΟ νίκες (άντε και ένα Χ με εμάς στον 2ο γύρο LOL) Μακάρι η φετινή χρονιά να είναι διαφορετικη με πολλά γκολ και θέαμα και κυρίως ΧΩΡΙΣ παρατράγουδα και επεισόδια .

Gedo
23-08-05, 15:32
Big brother is watching u !!!!!!!

(Για να ξέρω πού ακριβώς είσαι LOL)

Ειλικρινά όμως σου εύχομαι ΜΟΝΟ νίκες (άντε και ένα Χ με εμάς στον 2ο γύρο LOL) Μακάρι η φετινή χρονιά να είναι διαφορετικη με πολλά γκολ και θέαμα και κυρίως ΧΩΡΙΣ παρατράγουδα και επεισόδια .

Μακαρι ρε Νικαετε.

Βαρεθηκα να την πληρωνω εγω (και οχι μονο) επειδη καποιοι ανεγκεφαλοι, τα σπανε,μακαρι να ηξεραν και το γιατι.

Εκανα σαν μικρο παιδι χτες, οταν πηρα το διαρκειας στα χερια μου. Ειχα ενα χαζο χαμογελο στα χειλη μου συνεχεια. Αντε να εξηγησεις στη γυναικα οτι ελειπες 2 ωρες και το χαμογελο ειναι για τον Ολυμπιακο.:D

maxcp
23-08-05, 15:42
Μακαρι ρε Νικαετε.

Βαρεθηκα να την πληρωνω εγω (και οχι μονο) επειδη καποιοι ανεγκεφαλοι, τα σπανε,μακαρι να ηξεραν και το γιατι.

Εκανα σαν μικρο παιδι χτες, οταν πηρα το διαρκειας στα χερια μου. Ειχα ενα χαζο χαμογελο στα χειλη μου συνεχεια. Αντε να εξηγησεις στη γυναικα οτι ελειπες 2 ωρες και το χαμογελο ειναι για τον Ολυμπιακο.:D

GEDO ο ολυμπιακος-παναθηναικος ειναι μεγαλυτερες αγαπες απο οποιαδηποτε γυναικα..
με περνας 2-3 χρονακια αλλα δεν νομιζω να αλλαξω σε 2 χρονια ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ :cool:
δεν ξερω αν διαφωνει καποιος αλλα εγω εκανα πολλα για να μεινω Αθηνα για να ειμαι διπλα στην ομαδα μου(χωρις πλακα)

για να μην παρεξηγηθω, να πω οτι ΔΕΝ εφυγα εξωτερικο παρα το οτι μπορουσα κ ειχα προτασεις ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ για να βλεπω απο κοντα τον παναθηναικο...μην μας βγει κανα ονομα.. :haha
καποιοι θα με πουν λαδεμπορα η μαμακα αλλα ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ χωρις την παναθα..

Gedo
23-08-05, 15:56
GEDO ο ολυμπιακος-παναθηναικος ειναι μεγαλυτερες αγαπες απο οποιαδηποτε γυναικα..
με περνας 2-3 χρονακια αλλα δεν νομιζω να αλλαξω σε 2 χρονια ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ :cool:
δεν ξερω αν διαφωνει καποιος αλλα εγω εκανα πολλα για να μεινω Αθηνα για να ειμαι διπλα στην ομαδα μου(χωρις πλακα)

για να μην παρεξηγηθω, να πω οτι ΔΕΝ εφυγα εξωτερικο παρα το οτι μπορουσα κ ειχα προτασεις ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ για να βλεπω απο κοντα τον παναθηναικο...μην μας βγει κανα ονομα.. :haha
καποιοι θα με πουν λαδεμπορα η μαμακα αλλα ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ χωρις την παναθα..

Συμφωνω. Ο Ολυμπιακος ειναι ο μεγαλυτερος ερωτας της ζωης μου και ο μαναδικος
που εχει κρατησει.:oops:

Tommy_Angelo
23-08-05, 16:59
Και για να μην ξεχνιόμαστε:

"ΘΡΥΛΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΧΡΕΩΝ ΑΠΟ ΜΑΝΟ
ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ 3 ΔΙΣ ΠΑΓΩΝΟΥΝ 5,5 ΡΥΘΜΙΖΟΝΤΑΙ 2 - ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ"

ΕΓΙΝΕ ΤΟΥ ...."ΘΡΥΛΟΥ"

"Ρύθμιση των χρεών, σύμφωνα με το γράμμα του… «Θρύλου», αποφάσισε χθες η κυβέρνηση, καταθέτοντας για ψήφιση στη Βουλή νόμο με τον οποίο δίνεται τέλος στο οικονομικό αδιέξοδο που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια η ομάδα του Πειραιά.
Ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας Στέφανος Μάνος έδωσε λίγο μετά το μεσημέρι στη δημοσιότητα την τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή και σύμφωνα με την οποία: Απαλλάσσεται η ΠΑΕ Ολυμπιακός από τις απαιτήσεις της Τράπεζας Κρήτης μέχρι του ποσού των 2,6 δισεκατομμυρίων δρχ., το οποίο θα καταβάλει το Δημόσιο, που ως γνωστόν, έχει εγγυηθεί σχετικά.
Διαγράφονται οι οφειλές της εταιρείας προς το Δημόσιο από φόρους δωρεάς ποδοσφαιριστών (υπόθεση Ντέταρι), ενώ ο Ολυμπιακός και άλλες ΠΑΕ που βρίσκονται στην ίδια μοίρα, καλούνται να καταβάλουν σε 120 μηνιαίες δόσεις τα μέχρι στιγμής βεβαιωμένα χρέη, τα οποία για τους «κόκκινους» ανέρχονται πλεόν στο ποσόν του 1.600.000.000 δρχ.
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ
«Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω την απόλυτη ικανοποίησή μου για την τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας Στέφανος Μάνος» τόνισε χθες το βράδυ σε έγγραφη δήλωσή του ο πρόεδρος …… (δυσανάγνωστο χωρίο)….
Ολυμπιακού», πρόσθεσε το αφεντικό των «ερυθρολεύκων», «δίνει πίστη και δύναμη σε όλους για να χαράξουμε η νέα πορεία ου Ολυμπιακού. Εκ μέρους όλων των φίλων και οπαδών του ιστορικού συλλόγου μας, κατέληξε ο κ. Κόκκαλης, επιθυμώ να ευχαριστήσω την κυβέρνηση και όλα τα πολιτικά κόμματα για τη θετική αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων που είχαν συσσωρευτεί στην τελευταία πενταετία στο μεγαλύτερο αθλητικό σύλλογο της χώρας». Από την πλευρά του ο κ . Μάνος υπογράμμισε ότι «με την τροπολογία αυτή αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά ένα σημαντικό πρόβλημα που ταλαιπώρησε αρκετές ΠΑΕ».
Με την εν λόγω ρύθμιση χαρίζονται στην ομάδα του Πειραιά, εκτός του ποσού των 2,6 δις. κι άλλα περίπου 500.000.000 δρχ, τα οποία αποτελούν ένα μέρος του φόρου δωρεάς για τη μεταγραφή του Λάγιος Ντέταρι.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι συνεπώς υποχρεωμένη να πληρώσει (σε 120 δόσεις) περίπου 4,6 δις. από τα χρέη δύο δισεκατομμυρίων δρχ. που έχουν βεβαιωθεί συνολικά μέχρι στιγμής. (Ήδη έχουν δοθεί, με βάση την προηγούμενη ρύθμιση, κάπου 400.000.000 δρχ., ενώ στο εξής η μηνιαία δόση θα φτάνει το ποσόν των οκτώ εκατομμυρίων). Παγώνουν α υπόλοιπα 5,5 δις.
Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ
Στην τροπολογία για τη ρύθμιση που μπήκε στο σχέδιο νόμου «Κίνητρα Ανάπτυξης επιχειρήσεων, διαρρυθμίσεις στην έμμεση και άμεση φορολογία και άλλες διατάξεις» τονίζονται ………(δυσανάγνωστο χωρίο) τα εξής ……….( δυσανάγνωστο χωρίο)…….. ερασιτεχνικών σωματείων αυτών, που έχουν βεβαιωθεί για είσπραξη στις Δημόσιες οικονομικές Υπηρεσίες , δύνανται να καταβληθούν σε εκατόν είκοσι μηνιαίες δόσεις μαζί με τις οφειλόμενες προσαυξήσεις εκπροθέσμου καταβολής. * Η καταβολή των δόσεων εξυπηρετείται με παρακράτηση του ποσού κάθε δόσης από την κρατική επιχορήγηση. Σε περίπτωση που η παρακρατούμενη επιχορήγηση δεν καλύπτει ……( δυσανάγνωστο χωρίο) της οφειλόμενης ΠΑΕ ή το σωματείο στην αρμόδια ΔΟΥ. Η παράλειψη καταβολής του επιπλέον ποσού προς κάλυψη του συνολικού ποσού των δύο συνεχών δόσεων συνεπάγεται την απώλεια του ευεργετήματος του τρόπου εξόφλησης και το υπόλοιπο του χρέους καθίσταται εφάπαξ απαιτητό υπολογιζομένων και των προσαυξήσεων. *Οφειλές ΠΑΕ προς το Δημόσιο από φόρους δωρεάς ποδοσφαιριστών για τις οποίες έχουν εκδοθεί πράξεις φόρου δωρεάς που εκκρεμούν κατά την ημερομηνία .( δυσανάγνωστο χωρίο) του παρόντος ( δυσανάγνωστο χωρίο) οι δε πράξεις αυτές παύουν να ισχύουν. *Οφειλές ΠΑΕ υφιστάμενες προς Τράπεζες που θα επιδικαστούν ύστερα από αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις, καταβάλλονται από το Δημόσιο μέχρι του ποσού για το οποίο έχει παρασχεθεί εγγύηση εκ μέρους αυτού, χωρίς δικαίωμα αναγωγής του σε βάρος της ΠΑΕ.
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ
Τον Νίκο Αναστόπουλο για τον ζήλο και την προσπάθεια που καταβάλλει έφερε ως παράδειγμα ο Λιούπκο Πέτροβιτς μιλώντας χθες στους παίκτες του Ολυμπιακού. Ο Σέρβος τεχνικός δήλωσε πάντως ικανοποιημένος για τη μέχρι τώρα αγωνιστική συμπεριφορά των «ερυθρόλευκων» και ζήτησε να συνεχίσουν με την ίδια ένταση. Σήμερα οι «κόκκινοι» θα γυμναστούν μια φορά το πρωί, ενώ το απόγευμα είναι ελεύθεροι να εκδράμουν στο Ούντινε. Χθες δεν πήρε μέρος στην προπόνηση ο Π. Γκόνιας, για προληπτικούς όμως λόγους. Ο Αλέκος Ράντος έτρεξε ελαφρά χωρίς να νιώσει την παραμικρή ενόχληση στο πρόσφατα χειρουργημένο πόδι του."

Αυτή ήταν η 1η φάση εξυγείανσης : Απο κεί και πέρα : Α) Ο Μητσοτάκης δίνει στον Κόκαλη το "ΞΥΣΤΟ" με μια σύμβαση που υπογράφηκε στο γόνατο πριν πέσει η κυβέρνηση του που χρησίμεψε ως Κεφάλαιο κίνησης για τα πρώτα δύσκολα χρόνια και β) η ομάδα Σημίτη του έδωσε ετσιθελικά 7 πρωταθλήματα (άξιζε δεν άξιζε) που οικονομικά ισοδυναμεί με σίγουρα λεφτά απο CL γεγονός που σημαίνει οτι ο Κόκκαλης δεν έβαζε λεφτά απο την τσέπη του (επιδοτήθηκε ουσιαστικά )για τα χρέη τα ρυθμισμένα. και γ) η ομάδα Σημίτη του χαρίζει το Καραϊσκάκη ( που μόνο απο αγώνα με Καλιθέα και Λίβερπουλ τσεπώσανε περίπου 1.300.000 ευρώ).

Στην υγειά σας...

Gothic
23-08-05, 19:28
Ρε παλιοκάθαρμα που έχεις τατού το σήμα της άεκ δίπλα σε αυτό των Μανάγουαρ Τούρ 1988, 3 χρόνια ξέρεις για αυτό το φόρουμ, τώρα θυμήθηκες να γραφτείς; Τι διάολο, μαγνήτης για το φόρουμ της άεκ θα καταντήσω, ΝΕΚΤΑΡΙΕΕΕΕΕ θέλω μίζαααα.
Δέν απαντάω ρε, τρείς φίλους έχω όλους κι όλους που είναι παιδιά της προσφυγιάς και τους δύο σας είχα πελάτες στο "εργασιακό" περιβάλλον για πολύ καιρό (πανηγυρίσαμε μαζί τίτλους και τίτλους :p), αν δεν σας έχω κοντά για να σας πετάω αντικείμενα (λούτρινα, CD, βιβλία, τον Φώτη) δεν έχει νόημα η συζήτηση.

Ο τρίτος νομίζει οτι ο Θωμάς Μαύρος βγήκε πρώτος σκόρερ πέρυσι και δεν μετράει.

Καλά, είπα ψέμματα, θα απαντήσω.

Ρε συ Γοτθό-Γιαννάκο...

Πρώτον, μην κοροϊδεύεις τον κόσμο: Είναι γνωστό πως η ουσιαστική σχέση σου με το ποδόσφαιρο είναι αντιστρόφως ανάλογη εκείνης που έχεις με την Ελληνική γλώσσα… :DΜε γνώρισες επι Ριζούπολης που αρνιόμουνα (βοϊδόπ****ες) να δώ τον Ολυμπιακό να παίζει εντός...στο Τεπελένι. Εμείς δεν είμαστε συνηθισμένοι στην ξενιτιά :p Τώρα έχει γήπεδο στα ιερά εδάφη. :D

Δεύτερον: Ο Ντέμης είναι ο πονηρός; Δηλαδή τότε ο Crocus που αναβίωσε το αλήστου μνήμης σλόγκαν «είσαι φίλος, γίνε μέλος» που είχε λανσάρει ο Γιάγκος Πεσματζόγλου με το ΚΟΔΗΣΟ (άσε, ήσουν μικρός τότε), και έτρεχαν ορδές τα θύματα να σκάσουν (εκβιαστικά) τα φράγκα της συνδρομής μόνο και μόνο για να στριμώχνονται σαν τα ζώα από το ξημέρωμα στα εκδοτήρια μπας και προλάβουν ένα ρημάδι (και πανάκριβο) εισιτήριο, τι είναι (και ποιοι είναι τα ρόιδα);α) Ρε ασταδιάλα που ήμανε μικρός, την ηλικία του Ντίο έχεις; :p β) Δεν με εκβίασε κανένας να γίνω μέλος απο την πρώτη μέρα. Εκβιαστικό είναι το "Αν θές να σωθεί η αεκ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ". γ) Ακριβά εισητήρια; Ότι πληρώνεις παίρνεις. δ) Στριμοκώλιασμα; Έτσι είναι η ομάδες που μαζεύουν πάντα και διαρκώς κόσμο. Α, και κάτι ακόμα. http://www.olympiacos.org/ticketing.aspx

Τρίτον: Από πότε έγιναν τα λεφτά της ENIC και της Netmed «λεφτά του δημοσίου»;Φόροι, φόροι, φόροι.

Και μήπως το καλοκαίρι φέρνει επιλεκτικές αμνησίες σε κάτι custom-made τροπολογίες Μάνου στη βουλή για ρυθμίσεις χρεών εν μία νυκτί, προ δεκαετίας περίπου;Στο λεξικό οι λέξεις "ρύθμιση" και "απαλλοιφή" έχουν διαφορετική έννοια. :-k

Τέταρτον: Μελίνα δεν είναι μόνο η αείμνηστη Μερκούρη, ορε κλεφτόπουλο. Ξεχνάς και τη Μελίνα Κανά... :pΜπά, το έριξε στο grindcore και δεν γουστάρω πια. :mad:

Πέμπτον και σημαντικότερον: Τι κάνεις ξύπνιος 9 η ώρα το πρωϊ;;; :pΈχω χαλάσει Στέφανε μοοο.

Ένας παλιός φίλος… ;)...και καλός πελάτης... :twisted:

bomberpit
23-08-05, 20:48
Aδελφια καλημερα,

Θυρα 20
Τμημα 120
Σειρα 27
Θεση 18

Αντε καλη χρονια να εχουμε. ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΟΙ ΣΤΟ FORUM ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!
ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ.

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ CHAMPIONS!!!

StefPap
24-08-05, 11:56
Α ρε Παπα-γότθε, Παπαθανάσης που σου χρειάζεται! :D Έχεις καταφέρει να πείσεις τους συμμετέχοντες εδώ μέσα (ασχέτως ομάδας) πως ασχολείσαι με μπάλα, ενώ στην πραγματικότητα οι μεγάλες σου απορίες είναι γιατί ο τσέλιγκας στον πάγκο κρατάει εκτός ομάδας την παιχτούρα τον Βαμβακούλα και πότε επιτέλους θα αποθεραπευτεί ο Δεληκάρης, για να μπεί εντεκαδάτος… :oops:

Δηλαδή ρε γκλαμουρομεταλλά, για σένα το «Αγαπάς την ΑΕΚ; Πάρε θέση» είναι εκβιασμός, αλλά το «εισιτήρια μπορούν να αγοράσουν μόνο τα μέλη» δεν είναι νταβατζιλίκι;;; Και τα πίνεις τα ληγμένα, και δεν κερνάς ρε μοναχοφαγά! :p

Όσο για το στριμοκώλιασμα, τι να κάνουμε… Εκεί του το έδωσαν με σκανδαλωδώς ευνοϊκούς όρους το γήπεδο του Θείου, εκεί μπόρεσε να σας φτιάξει κάτι που να χωράει 32 χιλιάρικα νοματαίους αντί να ψαχτεί για ένα μεγαλύτερο γήπεδο, αντάξιο του μεγαλύτερου σε following συλλόγου στην Ελλάδα. Επειδή τώρα είστε λιιιιιγο περισσότεροι (ομολογουμένως), ε δεν τρέχει και μία, θα στριμωχτείτε σα σαρδέλες στη «φυσική σας έδρα» για το μεγαλείο του Θείου… ουπς, σόρι, του Θρύλου ήθελα να πω… :roll:

Φόροι; Προσαυξήσεις θέλεις να πεις… από πρόστιμα που επιβλήθηκαν επειδή κάποιοι νόμοι (πόθεν έσχες ιδιοκτητών κτλ.) δεν εφαρμόστηκαν ποτέ! Όσο για το λεξικό, έχεις δίκιο… Τώρα που μου το θύμισες, οι λέξεις «χάρισμα» και «πάγωμα», συνοδευόμενα από κάτι νούμερα με πολλάαααααα μηδενικά, τι έννοια έχουν; :-k

Άντε, ασχολήσου με τίποτα άλλο ρε wannabee soccer expert, και κανόνισε να βρεθούμε για κάνα ξύδι στα γνωστά σκοτεινά στέκια, γιατί αλλιώς θα σε βάλω να ακούσεις το καινούργιο Wizard 3 φορές σερί… :p

coftaras
24-08-05, 18:08
Διαβαζω τωρα στο "Γκολ" οτι ο Σολιντ θα κατεβει στο ντερμπυ με επιθετικους τον Κωνσταντικου και τον Οκκα.Συγνωμη αλλα εχετε πεποίθηση οτι θα βαλει γκολ κανενας απο τους δυο?Ε!!ρε γλεντια!!!

Gedo
24-08-05, 18:50
Διαβαζω τωρα στο "Γκολ" οτι ο Σολιντ θα κατεβει στο ντερμπυ με επιθετικους τον Κωνσταντικου και τον Οκκα.Συγνωμη αλλα εχετε πεποίθηση οτι θα βαλει γκολ κανενας απο τους δυο?Ε!!ρε γλεντια!!!

Μη κανεις δηλωσεις coftara.

Εχουμε καει και οι δυο με τετοιες δηλωσεις....

coftaras
24-08-05, 19:04
Ελα λιγο να αναβουν τα αιματα.Ντεμπυ ερχετε.

Gedo
24-08-05, 19:08
Ελα λιγο να αναβουν τα αιματα.Ντεμπυ ερχετε.

Τοτε θελω να δω οταν σας το καρφωσει ο Μιχαλακης ,
παγωμαρα βουβαμαρα, γκρινια.

Θα ξενερωσω που δεν θα το πανηγυρισει, αλλα χαλαλι.

coftaras
24-08-05, 19:12
Καλα το πιστευεις αυτο?Γκολ ο Μιχαλης ο ΠΑΟ?Ανεκδοτο ακουγετε. :lol: :lol:

coftaras
24-08-05, 19:13
Ουτε την Μοζιρ δεν μπορειτε να νικησετε εξω και θελετε και πορεια στο CL. :haha :haha

Gedo
24-08-05, 19:17
Καλα το πιστευεις αυτο?Γκολ ο Μιχαλης ο ΠΑΟ?Ανεκδοτο ακουγετε. :lol: :lol:

Γιαυτο σου λεω, επειδη ακουγετε ανεκδοτο να δεις γελια που θα κανουμε την Κυριακη.

Gedo
24-08-05, 19:18
Ουτε την Μοζιρ δεν μπορειτε να νικησετε εξω και θελετε και πορεια στο CL. :haha :haha

Οταν φερεις εναν Ευρωπαικο τιτλο, τοτε να μου μιλας για Ευρωπη,

οι πορειες ειναι για τους συνδικαλιστες και συνταξιουχους.

coftaras
24-08-05, 19:21
Eσεις (δηλαδη ο θειος) λεει οτι του χρονου θα παει στο τελικο του CL o γαυρος .Να δω με ποιο τροπο θα γινει αυτο.Με νικες ΜΟΝΟ μεσα στην εδρα του?Αμφιβαλω!!!

Gedo
24-08-05, 19:29
Eσεις (δηλαδη ο θειος) λεει οτι του χρονου θα παει στο τελικο του CL o γαυρος .Να δω με ποιο τροπο θα γινει αυτο.Με νικες ΜΟΝΟ μεσα στην εδρα του?Αμφιβαλω!!!

Οχι του χρονου, το 2007.

Τα μεγαλα μυαλα εχουν στοχους, τα μικρα εχουν ονειρα.

Αριστοτελης Ωνασης.

gatoulas
24-08-05, 22:09

Θα δηλώσουν έδρα το ΟΑΚΑ :D

charly13
24-08-05, 22:18
Οχι του χρονου, το 2007.

Αριστοτελης Ωνασης.

Φέτος είναι η ποδοσφαιρική σεζόν 2005-2006 του χρόνου είναι η ποδοσφαιρική σεζόν 2006-2007
Ο τελικός στο ΟΑΚΑ είναι του χρόνου.

Εάν δεν έχετε κατασταλάξει πότε λήγει το χρονοδιάγραμμα πως θα το πραγματοποιήσετε?

Gedo
24-08-05, 23:27
Φέτος είναι η ποδοσφαιρική σεζόν 2005-2006 του χρόνου είναι η ποδοσφαιρική σεζόν 2006-2007
Ο τελικός στο ΟΑΚΑ είναι του χρόνου.

Εάν δεν έχετε κατασταλάξει πότε λήγει το χρονοδιάγραμμα πως θα το πραγματοποιήσετε?

Εισαι πολυ αστειος, στο σχολειο σου αν παιξουν καραγκιοζη
σιγουρα θα παρεις τον πρωταγωνιστικο ρολο.

charly13
25-08-05, 00:14
Εγώ τα γραπτά σου αναλύω πες μου σε πιο σημείο είναι λάθος ο συλλογισμός μου.
Επειδή δεν έχεις επιχειρήματα να απαντήσεις πετάς χαρακτηρισμούς. Αυτή είναι η τακτική των γαύρων; Τους επιστρέφω σε σένα.

Gedo
25-08-05, 00:20
Εγώ τα γραπτά σου αναλύω πες μου σε πιο σημείο είναι λάθος ο συλλογισμός μου.
Επειδή δεν έχεις επιχειρήματα να απαντήσεις πετάς χαρακτηρισμούς. Αυτή είναι η τακτική των γαύρων; Τους επιστρέφω σε σένα.

Ο Coftaras, που ειναι και φιλος, καταλαβε.

Αυτος εννοουσε , ποδοσφαιρικη χρονια, και γω απαντησα ημερολογιακα. Αν εχουμε φετος 2005 του χρονου ειναι 2006.

Εσενα τωρα πιο ειναι το προβλημα σου ακριβως δεν εχω καταλαβει.

Gothic
25-08-05, 00:23
Α ρε Παπα-γότθε, Παπαθανάσης που σου χρειάζεται! :D Έχεις καταφέρει να πείσεις τους συμμετέχοντες εδώ μέσα (ασχέτως ομάδας) πως ασχολείσαι με μπάλα, ενώ στην πραγματικότητα οι μεγάλες σου απορίες είναι γιατί ο τσέλιγκας στον πάγκο κρατάει εκτός ομάδας την παιχτούρα τον Βαμβακούλα και πότε επιτέλους θα αποθεραπευτεί ο Δεληκάρης, για να μπεί εντεκαδάτος… :oops:Καλά ρε κάθαρμα, όταν σας τα καρφώνει ο Υβ και ο Χούλιο θα κλαίτε με μαύρο δάκρυ...

Δηλαδή ρε γκλαμουρομεταλλά, για σένα το «Αγαπάς την ΑΕΚ; Πάρε θέση» είναι εκβιασμός, αλλά το «εισιτήρια μπορούν να αγοράσουν μόνο τα μέλη» δεν είναι νταβατζιλίκι;;; Και τα πίνεις τα ληγμένα, και δεν κερνάς ρε μοναχοφαγά! :pΤο αγαπάς την αεκ ήταν κάτι που πασσαρίστηκε ως η ύστατη λύση για την λύτρωση της ομάδας σας, το "προτεραιότητα στα εισητήρια έχουν τα μέλη" (είδες με μερικές λέξεις πως αλλάζει το νόημα; :p) είναι κάτι που το έχουμε δεχτεί όλοι μας και γκρινιάζουν μόνο κάτι τυπάδες που ήθελαν τον Αλέφα για 4 ακόμα χρόνια.

Όσο για το στριμοκώλιασμα, τι να κάνουμε… Εκεί του το έδωσαν με σκανδαλωδώς ευνοϊκούς όρους το γήπεδο του Θείου,Χα χα χα ζουλιάρη, πες μας οτι εξοργίστηκες και όταν ο Βανδίνιο ζήτησε τσάμπα γήπεδο σαν μέρος του πακέτου για το Euro.

εκεί μπόρεσε να σας φτιάξει κάτι που να χωράει 32 χιλιάρικα νοματαίους αντί να ψαχτεί για ένα μεγαλύτερο γήπεδο, αντάξιο του μεγαλύτερου σε following συλλόγου στην Ελλάδα.Εκεί το θέλαμε, εκεί το γουστάρουμε, δεν γκρινιάζει κανένας.

Επειδή τώρα είστε λιιιιιγο περισσότεροι (ομολογουμένως)λιιιιιιιιιιγο; :p

, ε δεν τρέχει και μία, θα στριμωχτείτε σα σαρδέλες στη «φυσική σας έδρα» για το μεγαλείο του Θείου… ουπς, σόρι, του Θρύλου ήθελα να πω… :roll:Να σας δώ εσάς όταν φτιάξετε γήπεδο με περισσότερες θέσεις (όπου αποφασίσει ο Μεσσίας της φάπας) αν θα το γεμίζετε μετά τον πρώτο χρόνο, προβλέπω τίποτα παιχνίδια με Αιγάλεα να έχουν πάλι 1500 "πρόσφυγες"... ;)

Φόροι; Προσαυξήσεις θέλεις να πεις… από πρόστιμα που επιβλήθηκαν επειδή κάποιοι νόμοι (πόθεν έσχες ιδιοκτητών κτλ.) δεν εφαρμόστηκαν ποτέ! Όσο για το λεξικό, έχεις δίκιο… Τώρα που μου το θύμισες, οι λέξεις «χάρισμα» και «πάγωμα», συνοδευόμενα από κάτι νούμερα με πολλάαααααα μηδενικά, τι έννοια έχουν; :-kΡώτα τον κύριο με το πούρο :p

Άντε, ασχολήσου με τίποτα άλλο ρε wannabee soccer expert,Ουστ παλιο wannabe Brokas Helm groupie που θα την πείς στον πάλιουρα :whip: :whip:

και κανόνισε να βρεθούμε για κάνα ξύδι στα γνωστά σκοτεινά στέκια, γιατί αλλιώς θα σε βάλω να ακούσεις το καινούργιο Wizard 3 φορές σερί… :pΔεν με φοβίζεις, για να κάνω review ακόμα και Das Ich άκουσα, χώρια την εκπαίδευση ειδικών δυνάμεων που έχω αποκτήσει απο κάτι εφιαλτικές Δευτέρες στο γνωστό μέρος. Παρεπιπτόντως να πείσουμε τον αεκτζή #2 και τον βάζελο #1, έτσι για να έχω μπόλικη πελατεία μαζεμένη. :-k

ΥΓ1. Νομίζω οτι ο κόσμος μας βαρέθηκε. :lol:
ΥΓ2. Το τόπικ της ομάδας σου το αγνοείς επιδεικτικά... Ρε όταν λέω οτι πρώτα σας νοιάζει τι κάνουμε εμείς γιατί υπάρχουν μόνο Ολυμπιακοί και αντιολυμπιακοί, με λέτε υπερβολικό. ;)

blizard
25-08-05, 00:33
Οχι του χρονου, το 2007.
Αριστοτελης Ωνασης.
Τώρα σοβαρά έχετε βάλει στόχο το 2007 να πάτε τελικό CL ?
Πες μου αν κατάλαβα καλά, για να λυθώ στο γέλιο :)
"Τα μεγάλα μυαλά έχουν στόχους, τα μικρά όνειρα ,
και μερικά Ολυμπιακά νομίζουν πως θα πάνε τελικό CL "

Σήμερα άκουσα κάποιους γαύρους που θεωρούσαν για χρόνια τον Κωνσταντίνου το μεγαλύτερο παλτό των Βαλκανίων, να τον θεωρούν πλέον τον μεγαλύτερο επιθετικό της Ελλάδας με διαφορά, επειδή σκόραρε !!!
Και καπάκι ακούω για το CL !!!! .... χωρίς πλάκα θα χάσω τα μαλλιά μου.

Gedo
25-08-05, 00:42
Και καπάκι ακούω για το CL !!!! .... χωρίς πλάκα θα χάσω τα μαλλιά μου.

Regain φιλε μου.
Το καλυτερο φαρμακο για την τριχοπτωση.;)

maxcp
25-08-05, 00:50
Τοτε θελω να δω οταν σας το καρφωσει ο Μιχαλακης ,
παγωμαρα βουβαμαρα, γκρινια.

Θα ξενερωσω που δεν θα το πανηγυρισει, αλλα χαλαλι.

Τωρα εγινε Μιχαλάκης???
ειστε η μονη 'ομαδα' που δινει ασυλο σε Προδοτες και γαιδουρια..
ειστε η μονη ομαδα που εχει 'αντρες' με το α μικρο...

Gedo
25-08-05, 00:57
Τωρα εγινε Μιχαλάκης???
ειστε η μονη ομαδα που εχει 'αντρες' με το α μικρο...

Πονας, σε καταλαβαινω.

Την Κυριακη θα πονεσεις πιο πολυ.

Προδοτες στο ποδοσφαιρο δεν υπαρχουν, εκτος αν εσυ βλεπεις το ποδοσφαιρο σαν πολεμο.

maxcp
25-08-05, 01:09
Πονας, σε καταλαβαινω.

Την Κυριακη θα πονεσεις πιο πολυ.

Προδοτες στο ποδοσφαιρο δεν υπαρχουν, εκτος αν εσυ βλεπεις το ποδοσφαιρο σαν πολεμο.

μαρεσε που δεν σχολιασες το 'αντρες' ;)
και δεν αναφερομαι μονο στο ποδοσφαιρικο κομματι... ;)

Gothic
25-08-05, 03:00
Και είστε η μόνη "ομάδα" που θεωρεί προδότες παίκτες σαν το Νικοπολίδη επειδή δεν δέχτηκαν τον εξεφτελισμό απο τον Καβουρογιάνη, δείχνουν με κάθε τρόπο την "ευγνωμοσύνη" τους σε όσους έχουν προσφέρει (Βαζέχα και Σαραβάκο τους θυμηθήκατε συμπτωματικά όταν έγιναν παππούδες) και δεχτήκατε με ανοιχτές αγκάλες κάτι Αποστολάκηδες και Σαργκάνηδες...

μαρεσε που δεν σχολιασες το 'αντρες' ;)
και δεν αναφερομαι μονο στο ποδοσφαιρικο κομματι... ;)

Ας σχολιάσω εγώ το "άντρες".

http://img395.imageshack.us/img395/1263/vazel12ac.jpg

http://img395.imageshack.us/img395/5922/vazel28on.jpg

http://img395.imageshack.us/img395/5380/vazel31eu.jpg

:-k :-k

maxcp
25-08-05, 03:09
κανεις ΛΑΘΟΣ ο Ρουβας ειχε παει Μαντσεστερ λογω vodafone.ειναι ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ γαβρος..

ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ να τιμησατε τον Αναστο η τον Μητροπουλο.. :-k

ο Νικοπολιδης ειχε προταση ΚΑΛΥΤΕΡΗ απο την δικη σας.Απλα με το bonus πρωταθληματος θα επαιρνε 900000 απο 500000 σε εσας ενω σε εμας οτι κ να γινοταν 600000.

εμεις δεν εχουμε παικτες που πουλανε παραμυθια σε ορφανες κ μετα τις παρατανε.,..

εμεις τον διωξαμε ο ΘΕΟΣ(δεν τον παω αλλα σαυτο το θεμα ξηγηθηκε πολυ καλα) Τζιγκερ του ειπε : ΑΛΗΤΗ για εμας εχεις πεθανει...

αυτοι ειστε :μαζευετε τον καθε λογης κατατρεγμενο...

WAntilles
25-08-05, 08:07
Όμιλος Ολυμπιακού για να πλαντάξω στο γέλιο:

- Λίβερπουλ
- Γιουβέντους
- Ολυμπιακός
- Ρόζενμποργκ

Και μην ξεχνάτε ότι από του χρόνου αναγράφονται στη λίστα πελατών-προμηθευτών ΟΛΕΣ οι αγορές γκολ (λόγω της Δεξιάς) και όχι μόνο αυτές που είναι μαζικές με προσφορά και έκπτωση (π.χ. Γιουβέντους, Ρόζενμποργκ κλπ.).

maxcp
25-08-05, 10:18
Βαντιλλες κανεις λαθος κ εισαι ΑΚΑΡΔΟΣ!
η ΤΟΥΝ δεν εχει νικη στην Ευρωπη στο Τσαμπιονς,δεν νομιζεις οτι ειναι καιρος να κανει?? :D
τουν κ λιλ ΤΩΡΑ στον ομιλο του γαβρου...

Gedo
25-08-05, 10:21
Μ'αρεσει που τα γραφετε και εδω και στα δικο σας τοπικ "Τα πρασινα μπαζα".

StefPap
25-08-05, 13:10
Α να χαθείς, Γότθε αστειάτορα. :D Όντως, ωραία αλλάζει η έννοια με τη λέξη «προτεραιότητα». Ειδικά όταν διαθέτεις γύρω στα 15 χιλιάδες εισιτήρια σε πάνω από 50 χιλιάδες μέλη, εκεί να δεις πως παίρνει την έννοια «στριμωχτείτε και όποιος προλάβει, γίδια»… ;)

Το «τσάμπα γήπεδο που ζήτησε ο Ντέμης» δεν ξέρω σε ποια ταινία το είδες, αλλά να σκεπάζεσαι το βράδι… :p Πάντως το ΟΑΚΑ είχε γύρω στα 20 χιλιάρικα μέσο όρο πέρσι, αν σου λέει κάτι.

Τον δε κύριο με το πούρο θα τον ρωτήσω για τις λέξεις «λαμογιά» και «ρεμούλα». Για τις λέξεις «χάρισμα» και «πάγωμα χρεών» αρμόδιος είναι ο θείος με τα φρύδια (και δεν εννοώ τον Καραμανλή…). :-k

Όσο για το forum της ομάδας μου, εκεί γράφω με άλλο nick ρε ταλαίπωρε! Απλά με εσάς γελάω περισσότερο… :lol:

Καλά, σταματάω εδώ γιατί όντως οι υπόλοιποι θα βαρέθηκαν… Άμα περιμένω πάντως από σένα για να πιω, θα πεθάνω από έλλειψη αλκοόλ στον οργανισμό, οπότε άστο… :roll:

dantouan
25-08-05, 17:54
Τι εγινε ρε παιδια ακομα να σας βαλουν στην κληρωση.... :lol:

dantouan
25-08-05, 17:55
Χαχαχαχα με την Ρεαλ... η Iσπανια φετος μας παει πολυ....

coftaras
25-08-05, 17:57
Ρεαλ,Λυων πολυ δυσκολα και σε σας τα πραγματα

dantouan
25-08-05, 18:02
Ρεαλ
Λυων
Ολυμπιακος
Ροσενμπουργκ

Για να δουμε...

vshadow
25-08-05, 18:04