PDA

Επιστροφή στο Forum : Τα πράσινα μπερέ [split 1 - 1000]

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20

vshadow
02-08-05, 16:20
Επίσης αν ο Ολυμπιακός πάρει τον Πορτίγιο τότε θέλω να ελπίζω πως ο Βαρδινογιάννης θα κάνει το κάτι παραπάνω.
Ακούω από πολλούς να το λένε αυτό. Λίγο υπερεκτιμημένος δεν είναι ο Πορτίγιο; Τι έχει κάνει ως τώρα; Είναι ένας νεαρός παίκτης ο οποίος έχει παραμείνει ένα ταλέντο. Εμείς τον θυμόμαστε από το γκολ που είχε βάλει στον Παναθηναϊκό. Πήγε στη Φιορεντίνα και δεν κατάφερε να καθιερωθεί στη βασική ενδεκάδα καλά καλά. Καλός παίκτης αλλά όχι και τίποτα το φοβερό. Και τέλος πάντων, προσωπικά δεν μου αρέσει να βλέπω να γίνονται μεταγγραφές μόνο και μόνο επειδή ο αντίπαλός σου έκανε μία.

manicx
02-08-05, 17:00
Έχω έναν Ισπανό φίλο, φανατικό με την Ρεαλ. Μια φορά πήγα Ισπανία και είδαμε μαζί 2 παχνίδια. Αυτό που μου έχει πει 100 φορές είναι ότι ο Πορτίγιο είναι τεμπελάκος. Ξέρει μπάλα αλλά δεν δουλεύει. Απόλυτα στάσιμος στην εξέλιξη του. Και μην ξεχνάμε ότι όπως στρώσεις θα κοιμηθείς. Έτσι έμαθε, δύσκολα θα αλλάξει.

dkaris
02-08-05, 17:27
Ρε παιδιά μη είμαστε πλεονέκτες......η ομάδα φέτος έκανε αρκετές μεταγραφές, άλλες ηχηρές και άλλες οι οποίες θα βγούν στο μέλλον.....νομίζω οτι όλα έγιναν μια χαρά...

Όσο για τον Πορτίγιο, σιγά τα αυγά....αν ήταν καλός παίχτης στη ηλικία που είναι θα έπρεπε να πετάει φωτιές....αυτοί εκεί στην Ρεάλ μπρίκια κολάνε δεν θα τον είχαν δει.....

Όσο για αυτο το αν πάρει ο Ολυμπιακός Πορτίγιο πρέπει και ο Παναθηναικός να απαντήση μου φαίνεται οτι έχει ήδη καλυφθεί....

Για βάλτε τα κάτω και δείτε τις μεταγραφές ΠΑΟ και ΟΣΦΠ....Νομίζω οτι ο ΠΑΟ υπερτερείαρκετα...Τώρα αν ο ΟΣΦΠ έχει καλή επικοινωνιακή πολιτική και marketing ώστε να πασάρει κάποιες μεταγρφές σαν τις βόμβες του καλοκαιρίου εμένα δεν με απασχολεί.....Φάνηκε στα πρώτα φιλικά ποιες είναι οι βόμβες και ποιες οι πατάτες.....

John_Nastos
02-08-05, 20:39
Μόλις άκουσα ότι την Πέμπτη θα χρειάζεται ταυτότητα για την είσοδο οπότε όσοι έρθετε να είστε προετοιμασμένοι.

vshadow
03-08-05, 04:48
Μόλις άκουσα ότι την Πέμπτη θα χρειάζεται ταυτότητα για την είσοδο οπότε όσοι έρθετε να είστε προετοιμασμένοι.
Ναι. Και αλλού διάβασα ότι μπορείς αντί για ταυτότητα να έχεις διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης... Μάλλον ο έλεγχος θα είναι ο κλασικός του στυλ:
(κοιτώντας αλλού ο αστυνομικός και χωρίς να σε ψάχνει βέβαια)
-"έχεις κέρματα ή άλλα μεταλλικά αντικείμενα πάνω σου;"
-"Όχι", απαντάς
-"Οκ, πέρνα"

Παντού και πάντα τα ίδια πράγματα. Μέχρι και σε αγώνες της Εθνικής με έβαλαν να πετάξω το πλαστικό μπουκαλάκι του νερού που έπινα και με άφησαν να περάσω με ένα πορτοφόλι γεμάτο κέρματα και έναν ελβετικό σουγιά στην τσέπη! Μόνο στους Ολυμπιακούς Αγώνες έγινε σοβαρός έλεγχος. Μέχρι και τη ζώνη μου έβγαλα γιατί βάραγε το μηχάνημα.

profitis
03-08-05, 09:33
Καλα,στους ολυμπιακούς όντως οι έλεγχοι ήτανε εξωχυνιστικοί και αρκετά διακριτικοί.

Οσο για το αυριανό παιχνίδι διάβαζα στο contra.gr οτι τα εκδοτήρια θα είναι ΜΟΝΟ στην Λεωφόρο,στην Κύμης και στην Λ.Κηφισίας...ΕΛΕΟΣ!Εννοείται πως υπάρχει εκδοτήριο και στον σταθμό της Ειρήνης στο ΟΑΚΑ οπου βολεύει τους περισσότερους απο όλους μας!

John_Nastos
04-08-05, 16:21
ρε παιδιά τι γίνεται με τον Σανμαρτεάν. Γιατί δημιουργεί συνεχώς προβλήματα. Με τη Ρόμα λέει δυσφόρησε που δεν ξεκίνησε. Τη μια είναι τραυματίας, την άλλη έχει προσωπικά προβλήματα. Τι θα γίνει επιτέλους; Κρίμα γιατί είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και αν λειτουργούσε επαγγελματικά θα μπορούσε να βοηθήσει πολύ την ομάδα. Αφήστε που θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον Αργεντινό στα προκριμματικά.

Spyrosss
04-08-05, 16:32
ρε παιδιά τι γίνεται με τον Σανμαρτεάν. Γιατί δημιουργεί συνεχώς προβλήματα. Με τη Ρόμα λέει δυσφόρησε που δεν ξεκίνησε. Τη μια είναι τραυματίας, την άλλη έχει προσωπικά προβλήματα. Τι θα γίνει επιτέλους; Κρίμα γιατί είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και αν λειτουργούσε επαγγελματικά θα μπορούσε να βοηθήσει πολύ την ομάδα. Αφήστε που θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον Αργεντινό στα προκριμματικά.

Aφού είμαστε κορόιδα και ανεχόμαστε τον κάθε λιγούρη με τις παραξενιές του καλα να πάθουμε. Φάγαμε στη μάπα το παλτό, φάγαμε στη μάπα και το Ρουμάνο, φάγαμε στη μάπα και τον Ολιζαντέμπε, τρώμε στη μάπα τον Αντερσον. Αν είναι δυνατόν να πληρώνουμε παίκτες που δεν έχουν προσφέρει τίποτα και απο την αλλη να διώχνουμε παιδιά που παίζαν ολο το χρόνο για πενταροδεκάρες πχ Σειταρίδης.
Και ο Γκονζάλες προβληματικός είναι για χάρη του αποκλειστήκαμε απο το ΟΥΕΦΑ επειδή κλώτσησε τον αλλον και τώρα στα φιλικά πάλι τσαμπουκάδες κάνει.

Spyrosss
04-08-05, 21:22
Tέλος ο Σανμαρτεάν. Εκτός αποστολής απο τον αγώνα ΠΑΟ-Σαραγόσα και δεν έχει δηλωθεί ακόμα ούτε στη λίστα της ΟΥΕΦΑ με τους παίκτες που θα παίξουν στο CL.

stamiak
04-08-05, 21:38
Μόνος του έφαγε τον εαυτό του. Δεν μπορεί συνεχώς να ανέχονται τα τερτίπια του.

Τον στήριξαν και η διοίκηση και ο κόσμος αλλά υπάρχει και ένα όριο.

-

maxcp
04-08-05, 21:50
Δειτε Τον Μητσαρα! Τι Παικτεσ Ειχαμε..
Μακαρι Να Επιστρεφαμε Στο 84..σε Ολουσ Τουσ Τομεισ Κ Ειδικα Στο Ποδοσφαιρο..

Spyrosss
04-08-05, 21:59
Δειτε Τον Μητσαρα! Τι Παικτεσ Ειχαμε..
Μακαρι Να Επιστρεφαμε Στο 84..σε Ολουσ Τουσ Τομεισ Κ Ειδικα Στο Ποδοσφαιρο..

Στο '71 θα ήταν ακομα καλύτερα :D

John_Nastos
05-08-05, 02:00
Καλή η ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Πρέπει να είχε 40000-45000 κόσμο. Ασφαλώς ήτσν πολύ συγκινητική η στιγμή της βράβευσης του Σαραβάκου από τον Γ. Βαρδινογιάννη. Ήταν και η πρώτη ευκαιρία για τον κόσμο να δει την ομάδα από κοντά.

Όσον αφορά την απόδοση πρέπει να πω ότι προβληματίστηκα λίγο. Από άποψη της φυσικής κατάστασης φαίνεται ότι είμαστε σε καλό δρόμο και νομίζω θα είμαστε έτοιμοι για την τρίτη. Δεν μου άρεσε όμως η λειτουργία της ομάδας επιθετικά. Εντάξει, μας έλειπε και ο οργανωτής στο κέντρο (ο βόουτερ δεν μπορεί με τίποτα να παίξει εκεί) αλλά δεν ήταν μόνο αυτό. Πάιζοντας με έναν παίχτη από τα πλάγια, ουσιαστικά αχρηστεύσαμε τις πτέρυγες. Αυτοί έπαιζαν με δύο παίχτες από τα πλάγια και έβαζαν τον δικό μας στη μέση. Προσπαθούσαν λίγο οι επιθετικοί να βοηθήσουν από τα πλάγια (ολισαντέμπε, παπαδόπουλος) αλλά αυτό μάλλον δεν αρκεί. Φοβάμαι ότι με κλειστές άμυνες θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα.

Στην άμυνα τα πήγαμε σχετικά καλά πάντως. Ο Μόρις φαίνεται να αναλαμβάνει το ρόλο του Χένρικσεν. Κατευθύνει τους συμπαίχτες του και καλύπτει τις τρύπες που δημιουργούνται με την ταχύτητά του. Νομίζω έχουμε βρει αμυντικό για πολλά χρόνια. Και είναι ακόμα νέος οπότε θα βελτιώνεται συνεχώς. Ο Βύντρα δεν εμπνέει απόλυτη εμπιστοσύνη αλλά έχει προσόντα και μπορεί να δέσει. Ο Κώτσιος από την άλλη κάνει αρκετά λάθη και δείχνει να φοβάται όποτε έχει την μπάλα στα πόδια του. Χρειάζεται περισσότερη ψυχραιμία στις κινήσεις του.

Γιια άλλη μια φορά μου φάνηκε ότι ο Μπίσκαν πέφτει ώρες ώρες πάνω στον Κονσεϊσάο και το αντίστροφο. Όταν είχε την μπάλα ο ένας, ο άλλος περίσευε. Έλειπε και ο πλεϊμέικερ και έπρεπε να κάνουν παιχνίδι τα αμυντικά χαφ.

Σήμερα έλειπε επίσης το ψηλό σεντερ φορ που θα διεκδικεί ψηλιές μπαλιές και θα κρατάει την μπάλα, ανοίγοντας χώρους για τους υπόλοιπους. Ελπίζω αυτός ο 23χρονος Ούγγρος να είναι αξιόλογος.

Μόλις άκουσα πάντως τα ονόματα των αναπληρωματικων, κατάλαβα ότι ο Ρουμάνος τέλειωσε από τον Παναθηναϊκό. Κρίμα γιατί είχε φοβερή ποιότητα αλλά δυστυχώς ήταν προβληματικός χαρακτήρας.

dantouan
05-08-05, 17:33
Tέλος ο Σανμαρτεάν. Εκτός αποστολής απο τον αγώνα ΠΑΟ-Σαραγόσα και δεν έχει δηλωθεί ακόμα ούτε στη λίστα της ΟΥΕΦΑ με τους παίκτες που θα παίξουν στο CL.

"Ο Σουμ θέλει Σανμαρτεάν

Στην πόρτα της εξόδου της Παιανίας βρίσκεται ο Λουτσιάν Σανμαρτεάν, καθώς με΄τά την κόντρα που είχε με τον Αλμπέρτο μαλεζάνι ο τεχνικός του Παναθηναϊκού τον απέκλεισε τόσο από το φιλικό της Πέμπτης με την Σαραγόσα, όσο και από τους αγώνες κόντρα στην Βίσλα Κρακοβίας για τον γ' προκριματικό γύρο του Champions League.

Το γεγονός αυτό προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ο Γιτζάκ Σουμ ο οποίος θέλει τον Ρουμάνο στη Ρωσία για να φορέσει τη φανέλα της Αλάνια Βλαντικαφκάζ.

Μάλιστα ο Σουμ πριν λίγες μέρες μέσω του συνεργάτη του και πρώην συμπαίκτη του Σαναμαρτεάν, Ραϊμόντας Ζουτάουτας, μίλησε με τον παίκτη και του έκανε πρόταση να μεταγραφεί στη ρωσική ομάδα."

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=641977&lngDtrID=246

Πολυ γελιο... :lol: :lol: :lol:

Spyrosss
05-08-05, 17:42
Άντε νε τρώνε μαζί κανα ζυγούρι....

Spyrosss
05-08-05, 19:32
Οι νέες φανέλες ADIDAS για το 2005-2006.

http://www.pao.gr/media/2005-2006/omada/parousiasi_fanelas/300_parousiasi3.jpg

charly13
06-08-05, 19:11
Τώρα το ραντεβού ανανεώνεται για το παιχνίδι με τη βισλα πρέπει το γήπεδο να είναι γεμάτο όπως προχθές.

Lazy Dog
06-08-05, 20:02
Ε, δεν νομιζω στον επαναληπτικο να ειναι αδειο το σταδιο... ;)

Προβλεπεται να γινει χαμος :respekt:

vshadow
06-08-05, 21:30
Διαβάστε τι είπε ο Μαλεζάνι σε δηλώσεις του. Από τα λεγόμενά του, επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά η αλλαγή νοοτροπίας στον Παναθηναϊκό. Χαίρομαι πολύ να ακούω να λέει ότι θέλουν να στηριχθούν στα νιάτα και στην ακαδημία. Και σε αντίθεση με άλλους δε λέει "θα πάρουμε το Champions' League", αλλά ότι σκοπός είναι να κάνουν μια καλή ομάδα. Όλα τα άλλα έρχονται με τον καιρό.

http://www.sportime.gr/xst/index.php?option=com_content&task=view&id=6066&Itemid=1

aragorn
09-08-05, 23:02
Προς το παρόν 2-1...

coftaras
09-08-05, 23:17
3-1 δυστυχως...και δεν παιζουμε μπαλα.....τρυπια η αμυνα

aragorn
09-08-05, 23:22
Δεν βλέπω το ματς, αλλά ραδιοφωνικά πρέπει να υπάρχει πρόβλημα στους πράσινους...

HaRRy
09-08-05, 23:37
Σεξ και βια μες την Κρακοβία...
Ο ΠΑΟ έχασε κλασσικά γκόλ κι έφαγε λίγα με τέτοια άμυνα, χειρότερη κι απο τη δική μας!!!
Πολύ σπρώξιμο απο τη διαιτησία ...
Ανυπαρκτο οφσαϊντ και πνιγμένο πέναλτυ για τους Πολωνούς...
Αντε πάλι θα ξοδευτεί η φαμίλια να εξαφανίσει τη μισή πολωνική άμυνα και να φορέσει τα πράσινα γυαλιά στους διαιτητές για τον επαναληπτικό...
ΑΝΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ να πάτε...
Εμείς που έχουμε περάσει θα είμαστε διακοπές!!!

coftaras
09-08-05, 23:56
HaRRy πρωτον και που εισαι στο Cl δεν σημαινει οτι εγινες ευρωπαϊκη ομαδα.Κανε μια εκτος εδρας νικη και μετα ελα να μιλησουμε και δευτερον μηπως εβλεπες αλλο ματς.Που το ειδες το σπρωξιμο απο την διαιτησια?Ποιο οφσαϊντ και ποιο πεναλτι γιατι θα τρελαθουμε τελειως.3 ευκαιριες κανανε και 3 γκολ βαλανε.Δεν λεω χαλια η αμυνα αλλα σε αυτη την χρονικη περιοδο λογικο ειναι.

maxcp
10-08-05, 00:26
η ομαδα της 7ρας ακομα δεν ξεκινησε παραστασεις κ ασχολειται μαζι μας..

vshadow
10-08-05, 01:05
Ελπίζω μετά το σημερινό παιχνίδι να συνετιστούν και να πάρουν ένα καλό κεντρικό αμυντικό. Φάνηκε πόσο πολύ τον χρειαζόμαστε...
Πάντως πιστεύω ότι αυτό το σύστημα δεν ταιριάζει στο φετινό Παναθηναϊκό. Μόνο στο Α' ημίχρονο με τη Σαραγόσα έπαιξε καλά με 3 κεντρικούς αμυντικούς και τότε έπαιζε 3-4-1-2. Σήμερα ήταν η πρώτη φορά που έπαιξε καθαρά 3-4-3. Μπορεί να βρίζαμε όλοι μας σήμερα τους κεντρικούς αμυντικούς και τα αμυντικά χαφ, αλλά δε φταίνε αυτοί που έτρεχαν να καλύψουν τα κενά των Βόουτερ και Σέριτς που έβγαιναν μπροστά για να φτιάξουν παιχνίδι για τους επιθετικούς.
Μοναδικά κέρδη για σήμερα το εκτός έδρας γκολ, η εμφάνιση των Ολισαντέμπε, Γκέκα και Μόρις και οι αλλαγές που έκανε ο Μαλεζάνι βγάζοντας Μπισκάν και Βόουτερ και βάζοντας Τζιώλη και Θεοδωρίδη. Φάνηκε ότι θα δώσει ευκαιρίες και στους νεαρούς φέτος, ανεξάρτητα από το ποιος πρέπει να βγει.

Υ.Γ.1: Τραγικός ο Γκαλίνοβιτς... Α ρε Κοτσώλη, πού είσαι;
Υ.Γ.2: Τραγικός και ο Κονσεϊσάο. Σε παλιότερο μήνυμα είχα πει ότι δε μου άρεσαν οι πολλές ντριμπλίτσες που έκανε και έχανε την μπάλα συχνά και ότι θα το πληρώσουμε κάποτε. Σήμερα το πρώτο γκολ το φάγαμε γιατί αυτός έχασε την μπάλα στο κέντρο και το δεύτερο γιατί αυτός και ο Βόουτερ δεν μπόρεσαν να διώξουν εγκαίρως την μπάλα. Και άλλες τόσες ξανακινδυνεύσαμε από δικό του λάθος...

HaRRy
10-08-05, 01:06
Eίπαμε εμείς διακοπές εσείς καναπές ΜΑΛΛΟΝ...
Παλι καλά που βάλατε το γκολ γιατί... θα καιγόταν η Παιανία και το μαλλι του Παρμεζάνα!!!

vshadow
10-08-05, 01:48
Eίπαμε εμείς διακοπές εσείς καναπές ΜΑΛΛΟΝ...
Μ' αρέσει που μιλάνε και οι Ολυμπιακοί. Βρε αχάριστοι! Ποιον πρέπει να ευγνωμονείτε που έχετε περάσει απευθείας στους ομίλους και κάνετε διακοπές τώρα; Να σας θυμίσω... τον Παναθηναϊκό φυσικά! Διαφορετικά τώρα η Ελλάδα θα ήταν στην ίδια μοίρα με τις Σκωτσέζικες ομάδες και θα παίζατε και εσείς προκριματικό γύρο.
Για δείτε στο παρακάτω link τη βαθμολογία των ομάδων στην Ευρώπη, για να μάθετε και δυο πράγματα:
http://www.xs4all.nl/%7Ekassiesa/bert/uefa/data/method3/trank2005.html
Ο Παναθηναϊκός στην 18η θέση, ο Ολυμπιακός αρκετά πιο κάτω στην ... 40η θέση.
70.715 ο ένας, 46714 βαθμούς ο άλλος.
Βασικά λοιπόν, άντε γεια.

maxcp
10-08-05, 02:02
7 εριξε η Γιουβε....
τοσα θα ριξουμε στην ρεβανς... :cool:

dantouan
10-08-05, 03:47
Η ομαδα ειναι τραγικη, μιλαμε για μεγαλη ξεφτυλα, κριμα την προετοιμασια που κανανε στην Ιταλια (αληθεια ετσι παιζουμε και εμεις με κατι φιλους 5 χ 5 και χωρις προετοιμασια μαλιστα...)

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ :mad: :mad: :mad:

Νικαετός
10-08-05, 08:12
Ladies and gentlemen , next year !

Το ΟΥΕΦΑ καλό είναι για φέτος (για να μην πω πολύ είναι) .

Πάντως στους καλούς μας πελάτες θα συμπεριφερθούμε με ... ευπρέπεια : Θα πληρώσουν τα σπασμένα LOL .

(τυχαία πάει ο HARRY διακοπές ,νομίζατε ???)

coftaras
10-08-05, 09:25
Kαλα αυτη η εφημεριδα το "ΦΩΣ" δεν εχει το θεο της.Πρωτο θεμα σημερα η ηττα του ΠΑΟ "Ο ΠΑΟ 3-1 ΕΧΑΣΕ :ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΚΡΑΚΟΒΙΑ".Ολο χαρα ειναι ..Ουτε πολωνικη να ηταν.Αρχιζω να την απολαμβανω αυτην.Προσπαθει να ξεπερασει τον "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ" στα Αντι-ΠαναθηναΙκα αισθηματα.
ΥΣ Ακομα θυμαμαι το περιφημο πρωτοσελιδο "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ -ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 4-4" και με μικρα γραμματα πιο κατω "ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΓΙΝΗ ....ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ 3-4"

HaRRy
10-08-05, 10:30
Μ' αρέσει που μιλάνε και οι Ολυμπιακοί. Βρε αχάριστοι! Ποιον πρέπει να ευγνωμονείτε που έχετε περάσει απευθείας στους ομίλους και κάνετε διακοπές τώρα; Να σας θυμίσω... τον Παναθηναϊκό φυσικά! Διαφορετικά τώρα η Ελλάδα θα ήταν στην ίδια μοίρα με τις Σκωτσέζικες ομάδες και θα παίζατε και εσείς προκριματικό γύρο.
Για δείτε στο παρακάτω link τη βαθμολογία των ομάδων στην Ευρώπη, για να μάθετε και δυο πράγματα:
http://www.xs4all.nl/%7Ekassiesa/bert/uefa/data/method3/trank2005.html
Ο Παναθηναϊκός στην 18η θέση, ο Ολυμπιακός αρκετά πιο κάτω στην ... 40η θέση.
70.715 ο ένας, 46714 βαθμούς ο άλλος.
Βασικά λοιπόν, άντε γεια.

Βασικά λοιπόν περάσαμε γιατί είμαστε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ αν δε σε πειράζει... !!!!!
ΚΟΡΟΙΔΑΡΕΣ ΤΟΥ ΤΖΙΓΚΕΡ που γεμίσατε το μισό ΟΑΚΑ για 5 ευρώ...
Κι επίσης οι βαθμοί ΔΕΝ είναι σε χιλιάδες ΑΝ ξέρεις ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ!!!
Περαστικά!!
Ως τις 23 να ακούτε ΚΟΤΣΙΡΑ και το ΣΕΝΤΟΝΙ...
Να δω αν δε περάσετε ποιος θα κρατήσει τον Φλάβιο στην ομάδα μετα!!!
LOL

HaRRy
10-08-05, 10:42
Ladies and gentlemen , next year !

Πάντως στους καλούς μας πελάτες θα συμπεριφερθούμε με ... ευπρέπεια : Θα πληρώσουν τα σπασμένα LOL .

(τυχαία πάει ο HARRY διακοπές ,νομίζατε ???)

Εγω λέω ούτε ΟΥΕΦΑ να πάτε...

ΤΣΑΜΠΑ πράμα, ΜΗΔΕΝ λεφτα!!

Επιστρέφω σίγουρα στις 28/08 για το ντερμπυ των αιωνίων (πρωταθλητή και δεύτερου)

Κι εκεί ετσι όπως θα είστε χώμα... σωματικά και ψυχολογικά...

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΓΟΝΙΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ!!!!!!!

LOL

blackjim
10-08-05, 11:07
Κριμα ρε γμτ γιατι αυτη η Βισλα δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο για να μας αποκλεισει.
Αλλα κατα την γνωμη μου , στο 2ο ματς , αν ο μαλεζανι δει πραγματικα τι φταιει και βαλει λιγο το μυαλο του να δουλεψει , ενα 2-0 το εχουμε.
Δε μπορει να βαζει 5 αμυντικους , 3 σεντερ φορ και για επιθετικο χαφ να μενει ο βοουτερ!!!! Αφου το ατομο ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ! Δε μπορει ρε παιδι μου , ειναι λιγος.

Για τον σεριτς πρεπει ( ευτυχως ) να παρω πισω τα λογια μου. ΔΕΝ ανηκει στην κατηγορια χαζομαρ-ιτς. Ξερει μπαλα και βοηθαει , αν και τον βλεπω να κανει ευκολα το λαθος.

Αν στην ρεβανς ξεκινησει με 2 σεντερ φορ ( Παπ , γκεκα θα προτιμουσα ) και με 2 επιθετικα χαφ ( Μπιδη , Θεωδοριδη ) οπως πολυ σωστα τους εβαλε στα τελευταια λεπτα , θα εχουμε πολυ καλυτερη επιθετικη λειτουργεια.
Τωρα πισω τι να πω... 3 φαγαμε.. Ας προσεχουν γιατι αυτοι ειναι και αλλες επιλογες για στοπερ δεν εχουμε ( δε πα να παρουν κανεναν ακομη? λεω εγω τωρα... )

ΥΓ , μαλεζανι ΞΕΚΟΛΛΑ με τον βοουτερ , ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ! :thumbdown

vshadow
10-08-05, 12:00
Κι επίσης οι βαθμοί ΔΕΝ είναι σε χιλιάδες ΑΝ ξέρεις ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ!!!
Τι σχέση έχει αν είναι σε χιλιάδες ή όχι;;; :shock: :shock: :shock:
Κανονικά το εμφανίζουν με δεκαδικά ψηφία και αλλού το εμφανίζουν πολλαπλασιασμένο επί χίλια. Η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων παραμένει 24.001!!! Όπως και να το κάνεις!!! :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Και γεγονός είναι ότι αν φέτος δεν τα πάνε καλά οι ελληνικές ομάδες, από τη χρονιά 2007-2008 και ο πρωταθλητής θα παίζει προκριματικά, καθώς η χώρα μας θα έχει παίσει στην 11η θέση. Ξέρεις γιατί; Γιατί δε θα μετράει πλέον στη βαθμολογία η χρονιά που έφτασε ο Παναθηναϊκός στους 8 του CL. Για αυτό μη χαίρεσε και πολύ... Βάλε λιγάκι το μυαλό σου να δουλέψει...

Παρεπιμπτόντως, μαθηματικά ευρωπαϊκά ξέρω πολύ καλά... 0-4-21 :haha :haha :haha
Σου λέει τίποτα;;; Άντε κάντε καμιά νίκη εκτός έδρας και μετά ασχοληθείτε μαζί μας... Γελωτοποιοί της Ευρώπης :haha

maxcp
10-08-05, 12:58
Κωτσιος,Βουτερ,Μπιδης,Γκαλίνοβιτς ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ για την ομάδα μας..

HaRRy
10-08-05, 15:36
Και ποιος θα παίξει τότε στη dream team σας ??
Ο κάθε Φουτσιτς Ρουτσιτς Μουτσιτς που έχετε μαζέψει?

manicx
10-08-05, 15:40
Εγώ ΑΕΚ είμαι αλλά πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα ανατραπεί εύκολα στην Αθήνα. Είναι κρίμα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο να μην έχουμε 2 ομάδες στο CL. Επίσης πιστεύω ότι το αποτέλεσμα είναι φυσιολογικό για Ελληνική ομάδα και για τέτοιο καιρό. Πριν από 2 χρόνια η ΑΕΚ έπαιξε με την Γκρασχόπερς και έχασε με 0 ευκαιρίες στην Ελβετία 1-0. Στην Αθήνα ζορίστηκε και νίκησε 3-1 με χαμένο πέναλτυ. Πιστεύω ότι ο παναθηναϊκός πρέπει να φορτσάρει στο πρώτο ημίχρονο, να τους πετάξει 3 μπαλάκια γιατί στο δεύτερο προβλέπω κούραση. Όπως και να έχει καλη επιτυχία στον επαναληπτικό.

coftaras
10-08-05, 15:51
Και ποιος θα παίξει τότε στη dream team σας ??
Ο κάθε Φουτσιτς Ρουτσιτς Μουτσιτς που έχετε μαζέψει?

Aσχολησου εσυ με το που θα πεταξεις τις 40.000 φανελες με το ονομα του Φιγκου που ειχε ετοιμες και ασε εμας με κατι παιχτακια οπως ο Κονσεϊσαο,Ο Μπισκαν ,ο Νινσον κα να δουμε τι θα κανουμε στην Ελλαδα και Ευρωπη.

ΥΣ1. Το μπαμ ρε HaRRy ποτε θα το κανει ο θειος?
ΥΣ2. Γιατι μου εχει καρφωθει η ιδεα οτι ο Σολιντ δεν θα βγαλει την παρελαση της 28ης .(οποιος μου βρει ενα site που να μπορω να το παιξω αυτο σε στοιχημα θα του ημουν ευγνωμων.)

maxcp
10-08-05, 16:24
7 Γιουβε

Μολντε,Μακαμπι,Χερενβεν,Ροζενμποργκ κλπ κλπ κλπ

John_Nastos
10-08-05, 17:25
Κωτσιος,Βουτερ,Μπιδης,Γκαλίνοβιτς ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ για την ομάδα μας..

Για τους τρεις πρώτους συμφωνώ απόλυτα. Ο γκαλίνοβιτς είναι καλός αλλά του λείπει η σταθερότητα. Το σημαντικότερο πράγμα δηλαδή για έναν τερματοφύλακα. Μου θυμίζει λίγο τον ελευθερόπουλο και τις γκέλες του. Όπως τότε με τη Ρόζενμποργκ που έφαγε το κοροϊδίστικο γκολ στο τέλος.

Το θέμα όμως είναι ότι το σύστημα που επέλεξε να δουλέψει ο ιταλός έχει συγκεκριμένες αδυναμίες. Και αν θέλει να το διατηρήσει, πρέπει να βρει τρόπο να τις καλύψει. Έχουμε πρόβλημα από τα πλάγια. Δεν γίνεται με έναν παίχτη από κάθε πτέρυγα να παίζουμε και άμυνα και επίθεση. Εντάξει προσπαθούν να βοηθήσουν λίγο οι δύο επιθετικοί και τα δύο ακραία σεντερ μπακ αλλά αυτό δεν αρκεί.

Για την φυσική κατάσταση τι να πω. Με την Σαραγόσα φάνηκαν εντάξει αλλά αλλιώς είναι τα ματς επιπέδου τσάμπιονς λιγκ. Οι άλλοι είναι αποφασισμένοι να πάνε στους ομίλους. Είναι και πιο έτοιμοι και μας έκαναν πλακίτσα ουσιαστικά χθες. Υποτίθεται ότι το πλάνο της προετοιμασίας υπαγόρευε ότι θα είμαστε έτοιμοι για αυτά τα παιχνίδια αφού είναι από τα πιο σημαντικά της περιόδου.

Θα είναι κρίμα να μας περάσει μια ομάδα που είναι σαφώς υποδεέστερη σε αξία από εμάς. Αλλά τι να κανεις; Αν δεν παρουσιαστείς όπως πρεπει στο γήπεδο, τίποτα δε σε σώζει.

Η Βίσλα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Στη θεωρία μπορούμε να τους ρίξουμε 3 εδώ μέσα για πλάκα. Αρκεί να μεταορφωθούμε προς το καλύτερο. Όμως αντε να βγάλεις τώρα καθαρό σκορ με μια ομάδα που θα κλειστεί από την αρχή, παίζοντας με αντεπιθέσεις και κάνοντας καθυστερήσεις από το πρώτο δεκάλεπτο.

Ελπίζω να επαναληφθεί εκείνο το παιχνίδι που είχαμε κάνει με την Άντερλεχτ που είχαμε ρίξει τρια χαλαρά εδώ μέσα. Αλλά δυστυχώς η ομάδα δεν μου έχει δώσει την εντύπωση ότι μπορεί να φτάσει στο εύκολο γκολ. Και το δυστυχέστερο είναι ότι αμυντικά δεν παρουσιάζουμε τη σιγουριά που είχαμε στο παρελθόν, όταν ο Καραγκούνης, ο Μπασινάς, ο Λύμπε και ο Μικάελσεν έκλεινας όλες τις τρύπες μπροστά από την άμυνα.

Vassilis7
10-08-05, 18:33
Θα περάσει ο ΠΑΟ, πιστεύω...

maxcp, το ban το έφαγες τελικά; (ξέρεις εσύ...)

maxcp
10-08-05, 19:35
ναι κ ΔΕΝ κατάλαβα το γιατί...
τσατσος το έκανε..
θελουν να βρίζουμε συνέχεια κ να λέμε οτι τπτ δεν πάει καλά...
θα τον πετύχω όμως,μικρό το ΟΑΚΑ...
φασιστες πάντως ρε φίλε....ΠΡΩΤΗ φορα συναντω τετοιο φόρουμ(ξέρεις εσύ :cool: ) που αν δεν σε γουστάρει ο άλλος να σε μπανάρει...
εσυ κατάλαβες το γιατί???
παντως ο φιλαράκος δεν θα ξεμπερδεψει ευκολα..
δεν ξεχνώ.. :cool:

sdikr
10-08-05, 19:59
Τα των άλλων φόρουμ να μείνουν στα άλλα φόρουμ παρακαλώ

maxcp
10-08-05, 20:12
παντως ΑΝ χρησιμοποιηθουν ΕΚΙ,ΝΙΛΣΟΝ στο ντέρμπυ κ ετοιμαστουν Αντερσον,Σανμαρτεαν για το μελλον, ισως πάμε καλά φέτος..

coftaras
10-08-05, 21:23
Θεωρω δεδομενη την συμμετοχη και των δυο στο ντερμπυ και του ΝΙΛΣΟΝ στο παιχνιδι με την Βισλα.Εξαλου το παλικαρι (Βυντρα) δεν μπορει -οπως ελεγε ο Αναστασιαδης- να παιξει ολη την πλευρα .

Vassilis7
10-08-05, 21:32
ναι κ ΔΕΝ κατάλαβα το γιατί...
τσατσος το έκανε..
θελουν να βρίζουμε συνέχεια κ να λέμε οτι τπτ δεν πάει καλά...
θα τον πετύχω όμως,μικρό το ΟΑΚΑ...
φασιστες πάντως ρε φίλε....ΠΡΩΤΗ φορα συναντω τετοιο φόρουμ(ξέρεις εσύ :cool: ) που αν δεν σε γουστάρει ο άλλος να σε μπανάρει...
εσυ κατάλαβες το γιατί???
παντως ο φιλαράκος δεν θα ξεμπερδεψει ευκολα..
δεν ξεχνώ.. :cool:

Φίλε εγώ Ολυμπιακός είμαι αλλά μπαίνω και διαβάζω τι γράφουν. Και μένα μου έκανε εντύπωση... Αλλά δεν είναι μόνο εκεί έτσι... Έχω φάει ban εγώ από το φόρουμ των οργανωμένων επειδή... συμπαθώ τον Μπάγιεβιτς! Φασισμός δεν λες τίποτα...

Τέλος πάντων.

maxcp
10-08-05, 21:52
Vassilis7 o συγκεκριμενος συνδεσμος είναι της πλάκας...ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ στην 13 20-30 γυαλλακιδες στυλ GATES μαζευονταν...
κ οπως γράφουν τους περνάς για τπτ χουλιγκάνια-τιμωρούς.. :lol:

με αηδιαζει ομως γιατι σε ολα τα φορουμς ο μοντερ μπορει να σε βοηθησει σε οτι χρειαστεις.
αυτοι βαλαν τους χειροτερους κ τους αμορφωτοτερους που δεν εχουν ιδεα απο ελληνικη γλωσσα η pc... :offtopic:
ασχετο αλλα αν τους ελεγε ο Τσουκαλιδης να υμνουν τον Μπαγεβιτς, θα το καναν..προβατα..

coftaras νομιζω ο Νιλσον ΔΕΝ θα προλαβει να είναι ετοιμος...
ο Εκι ειναι τιμωρημένος κ ο Λουτσιαν ΔΕΝ δηλώθηκε στην λίστα της ουεφα....
ΜΟΝΟ ο κόσμος θα τους λυγίσει....
ΚΡΙΜΑ ΠΑΝΤΩΣ γιατι η αμυνα εχει ενα κενο ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ κ οι Κυριακο-Μπασιναδες καθονται επειδη ο Τζιγκερ ειναι εγωιστης... :evil:

dantouan
11-08-05, 02:29

Kαποιος μου ειπε οτι αν αποκλειστουμε δεν παιζουμε ουτε ΟΥΕΦΑ φετος, γιατι κατι εχει αλλαξει με τους κανονισμους, δεν ξερω αν αληθευει...

@ ADSLgr.com All rights reserved.