Επιστροφή στο Forum : θελω να πιασω το ARTE και δεν εχω ιδεα.
εχω ενα φιλο γαλλο ποθ μενει καποιους μηνες στην ελλαδα και εχει βαλει δοριφορικη για να βλεπει κατι ο ανθρωπος.εβλεπε το ARTE και ξαφνικα σταματησε.ξερει κανει τι συνβαινει και τι πρεπει να κανει ακριβος??μιληστε λιγο αναλιτικα γιατι δεν εχουμε ιδεα
Aυτη την στιγμη και εγω βλεπω κανονικα στην συχνοτητα 11835Η απο ASTRA.Αντιθετα στον Hotbird κατα διαστηματα κανει παγωματα.Αρα φανταζομαι οτι το βλεπει απο Hotbird και αν θελει να το δει σωστα ή να βαλει δευτερο lnb ή αυτο που εχει να το γυριση και να βλεπει ASTRA..
Εγώ βλέπω κανονικά το arte στις 13ο ! Μέσω τίνος δορυφόρου προσπαθεί ? Μπορείς να αναφέρεις αναλυτικότερα εξοπλισμό ? Δέκτη , δορυφόρους κλπ .
Μου κάνει εντύπωση όμως εγώ το πιάνω πεντακάθαρα . Σε ποια περιοχή μένει ο φίλος ??
Μιας και η συχνότητα του Arte από τον Hotbird είναι η 11623 (αν βλέπει βέβαια από αυτόν), θα έλεγα να κοιτάξει ο φίλος μήπως υπάρχει κάποιο ασύρματο τηλέφωνο dect κοντά. Η ενδιάμεση συχνότητα που πιάνει ο δέκτης αυτό το κανάλι (μετά τη μετατροπή δηλαδή από το lnb) είναι η 1873MHz η οποία βρίσκεται στη περιοχή λειτουργίας αυτών των τηλεφώνων και είναι συχνές οι αναφορές για τα προβλήματα από τις παρεμβολές τους...
Το Arte εκπέμπει κανονικότατα και από Hotbird και από Astra 19,2. Ο φίλος σου ας ακολουθήσει τις συμβουλές που προαναφέρθηκαν. Αν υπάρχουν προβλήματα και με άλλα κανάλια, καλό θα είναι να κάνει και έναν έλεγχο στις ρυθμίσεις του πιάτου του.
σας ευχαριστω για ολες τις απαντησεις σας,ειναι πραγματα που θα τα κοιταξω.πειτε μου ομως κατι πολυ βασικο αυτο εκπεμπει ελευθερα????????
και καποιος που με ρωτησε που μενει ο φιλος,μενει στηο κεντρο (Ιπποκρατους).
ευχαριστω.
Φυσικά και είναι ελεύθερο! Στον Ηotbird, στον Astra στις 19.2Ε, αλλά και στον Atlantic Bird 3 στις 5W μαζί με τα κρατικά γαλλικά κανάλια (France 2, 3, 4, 5, Arte και LCP).
@ ADSLgr.com All rights reserved.