Επιστροφή στο Forum : F1 2010 Season
http://fotos.subefotos.com/ee225ba1927ce26ac11d5cd851377635o.gif
:p:p
Αλφόνσο προχώρα...καλά τα πας...πιστεύω μέχρι το καλοκαίρι να τα έχεις καταφέρει και να την έχεις κάνει την ομάδα ρδελομπού...:rofl:
http://www.f1free.gr/ms.php?id=12705
Κατά τα αλλα... να διαβάζετε εσεις ελληνικά σκουπίδια... ειδικά όταν λένε αυτά που γουστάρετε.. :rofl:
"If he was not my team-mate, there wouldn't be so much talk about it," said the Spanish two-time world champion.Alonso added: "For me it was a normal move and it definitely won't compromise our relationship." "Είχε πολύ νερό η πίστα βγαίνοντας από τη φουρκέτα και ελαφρώς έχασα τον έλεγχο του μονοθέσιού μου, έτσι ο Φερνάντο κατάφερε να με περάσει κατά την είσοδο στα pits. Αν δεν ήταν ομόσταυλός μου, δεν θα γινόταν τόσο συζήτηση για αυτό. Για εμένα ήταν λογική κίνηση, η οποία δεν καθορίζει τη μεταξύ μας σχέση", είπε ο Μάσα.........
auto 24 gr :down: η στραβα παει ο γιαλος η στραβα αρμενίζουμε:hmm:
Ο Χάμιλτον έχει κάνει 32 προσπεράσματα σε 4 αγώνες, αλλά ο Button έχει πάρει 2 νίκες. C'est la vie.
George_Prix
20-04-10, 15:36
Αλφόνσο προχώρα...καλά τα πας...πιστεύω μέχρι το καλοκαίρι να τα έχεις καταφέρει και να την έχεις κάνει την ομάδα ρδελομπού...:rofl:
http://www.f1free.gr/ms.php?id=12705
Αυτο που εκανε ο Alonso δεν ηταν παρανομο. :nono:
Για αυτο αλλωστε δε μιλησε κανενας...
Για αυτο αλλωστε δεν παραπονεθηκε η Red Bull που εχασε μια θεση ο Vettel με τον ιδιο ΑΚΡΙΒΩΣ τροπο...
Για αυτο αλλωστε δεν τους καλεσαν καν οι αγωνοδικες για εξηγησεις...
Σε παρακαλω απαντησε μου σε τρεις ερωτησεις.
1) Γιατι σου κακοφανηκε η φαση Alonso-Massa? :hmm:
2) Σαν οπαδος της Ferrari (αν εισαι οπαδος της φυσικα), προτιμουσες να κατσει πισω απο το Massa (οπως εκατσε για 2 αγωνες φετος για να μη ρισκαρει μεταξυ τους συγκρουση) και να τερματισει ο Massa 9ος και ο Alonso 10ος? :hmm:
3) Βλεπεις οτι μεχρι τωρα ο Alonso εχει πατησει το Massa σε ολα τα επιπεδα? :hmm:
Συγνώμη αλλά ας πρόσεχε ο Μάσσα. Δεν υπήρξε το παραμικρό παρανομο στη κινηση του Αλόνσο, σε αντίθεση σε όλο το incident Vettel/Ham που κανονικά και οι 2 έπρεπε να πάρουν Drive through και πηραν μόνο repremant (ο lewis πλέον έχει 2 συνεχόμενες... keep walking lad)...
Ο Χάμιλτον έχει κάνει 32 προσπεράσματα σε 4 αγώνες, αλλά ο Button έχει πάρει 2 νίκες. C'est la vie.
Οι τελευταιοι 3 αγωνες του ειναι απιστευτοι. Χαιρεσαι να τον βλεπεις στην πιστα!
........Auto merged post: haHa πρόσθεσε 0 λεπτά και 39 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Συγνώμη αλλά ας πρόσεχε ο Μάσσα. Δεν υπήρξε το παραμικρό παρανομο στη κινηση του Αλόνσο, σε αντίθεση σε όλο το incident Vettel/Ham που κανονικά και οι 2 έπρεπε να πάρουν Drive through και πηραν μόνο repremant (ο lewis πλέον έχει 2 συνεχόμενες... keep walking lad)...
Συμφωνω. Ο Μασσα ,οπως και ιδιος παραδεχθηκε, εκανε λαθος και για αυτο μπορεσε και τον περασε ο Αλονσο. Απλα κατι καποιοι που εχουν αποδειξει οτι δεν νιωθουν απο f1 (πχ georgef1), λενε τις κλασσικες αστειοτητες, σαν παιδακια δημοτικου.
Περα απο αυτο, εγω φοβαμαι οτι επειδη ο Μασσα τα βρισκει αρκετα σκουρα κοντρα στον Αλονσο, μην αρχισει τις κοντρες κλπ κατι που μπορει να στοιχισει στην Φερραρι.
Στην περιπτωση του Hamilton, reprimand επρεπε να παρει και η McLaren για unsafe release (που αν το θεωρουσαν σοβαρο οι αγωνοδικες, θα επρεπε να εδιναν ποινη στον Hamilton ), ενω και ο Vettel που στριμωξε τον Hamilton δικαιως πηρε reprimand.
George_Prix
20-04-10, 16:41
Περα απο αυτο, εγω φοβαμαι οτι επειδη ο Μασσα τα βρισκει αρκετα σκουρα κοντρα στον Αλονσο, μην αρχισει τις κοντρες κλπ κατι που μπορει να στοιχισει στην Φερραρι.
ΑΝ συνεχισει ο Massa να υστερει τοσο πολυ σε σχεση με τον Alonso, ειναι σιγουρο οτι θα παρει το γνωστο του ρολο, του Νο2.
Βεβαια ο Domenicali εχει αποδειξει οτι κοβει το καρπουζι στη μεση και για αυτο του βγαζω το καπελο.
Αλλα τις προηγουμενες χρονιες με Massa-Κimi οι διαφορες μεταξυ τους ηταν ελαχιστες και πηγαινε καλυτερα μια ο ενας και μια ο αλλος. Θα ηταν χοντραδα να χρησει τον εναν απο τους δυο σαν Νο1.
Φετος ο Alonso δειχνει (εως τωρα τουλαχιστον) να ειναι σε αλλη κλαση σε σχεση με το Βραζιλιανο και δε νομιζω να ρισκαρουν μαχες αναμεσα τους.
Και αν δεν το καταλαβει μονος του ο Domenicali, μπορει να του το εξηγησει ο Luca di Montezemolo που ειναι πιο γατα. :whistle:
Προσωπικά πιστεύω ότι αν όντως ο Μασσα δεν μπορέσει να ακολουθήσει τον Αλονσο, αυτό το γεγονός δεν θα ειναι κακό για την Ferrari, υπό την έννοια ότι δεν θα ειναι κακό για την Ferrari ένα #1/#2 mode στη παρούσα. Με μόνη προϋπόθεση, το να μπορεί ο Μάσσα να κάνει καλύτερες εμφανίσεις από τη τελευταία που όντως τα πήγε χάλια συγκριτικά με τον Αλόνσο.
Παρένθεση, ας μη βιαζόμαστε και ας μην είμαστε άδικοι προς τον Βραζιλιάνο, από συγκομιδη βαθμών προς το παρόν καλά τα πάει. Και η Ferrari για το WCC xρειάζεται ότι βαθμό μπορεί να πάρει και από τους 2 οδηγούς. Και πιστεύω ότι κάπου εκεί θα κριθει η ανανέωση του συμβολαίου του Φελίπε φέτος... στο πόσο καλά θα τα πάει και πόσο θα βοηθήσει στο WCC.
@haha,
+1, επρεπε να τιμωρηθεί η McLaren για unsafe release.
Aχ, βρε Άρη. Μα γιατί δεν τιμωρούν αυτό το κακό παιδί μπας και πάρει κανένα βαθμό η Φερράρι... :p
Δεν πειράζει τον ξέρει τον δρόμο η σκουντερία. Θα κάνει ένσταση στο τέλος του πρωταθλήματος και θα τιμωρηθεί η Μακλάρεν :rofl::rofl:
Aχ, βρε Άρη. Μα γιατί δεν τιμωρούν αυτό το κακό παιδί μπας και πάρει κανένα βαθμό η Φερράρι... :p
Δεν πειράζει τον ξέρει τον δρόμο η σκουντερία. Θα κάνει ένσταση στο τέλος του πρωταθλήματος και θα τιμωρηθεί η Μακλάρεν :rofl::rofl:
Τις ενστάσεις σου θυμίζω τις εκανε η McLaren φίλτατε Νικο (και δικαίως έτρωγε τα μουτρα της):rofl:
Ευχαριστήσου τη χαρά σου προς το παρόν, δεν θα κρατήσει και πολύ... ασε που το ότι ο Button έχει πατήσει κάτω τον μικρό ειναι προάγγελος μεγάλων κακών στην ομάδα σου.. :whistle:
Δε νομιζω οτι ο χαμιλτον αγχωνεται. Ξερει οτι ο Μπατον ειναι πιο αργος (σιγουρα θα εχει παρει στοιχεια τηλεμετριας κτλ απ'τους αγωνες με τα γυρολογια κτλ) οποτε θα πιστευει οτι ειναι θεμα χρονου, ως πιο γρηγορος, να προσπερασει και το μπατον στο πρωταθλημα, στο οποιο ο μπατον ηγειται λογω "καταστασεων" (βρεγμενα gp κτλ).
Τις ενστάσεις σου θυμίζω τις εκανε η McLaren φίλτατε Νικο (και δικαίως έτρωγε τα μουτρα της):rofl:
Ευχαριστήσου τη χαρά σου προς το παρόν, δεν θα κρατήσει και πολύ... ασε που το ότι ο Button έχει πατήσει κάτω τον μικρό ειναι προάγγελος μεγάλων κακών στην ομάδα σου.. :whistle:
Aυτό που ήθελα να πω, είναι ότι καλύτερα να βλέπουμε τα χάλια της δικής μας ομάδας και να μην ασχολούμαστε με το τι κάνουν οι άλλοι. ;):p
Aυτό που ήθελα να πω, είναι ότι καλύτερα να βλέπουμε τα χάλια της δικής μας ομάδας και να μην ασχολούμαστε με το τι κάνουν οι άλλοι. ;):p
Δασκαλε που διδασκες !!!!:rofl:
(Και αν το κάναμε αυτό σε αυτό το thread, τι πλάκα θα σπάγαμε?!):p
Δε νομιζω οτι ο χαμιλτον αγχωνεται. Ξερει οτι ο Μπατον ειναι πιο αργος (σιγουρα θα εχει παρει στοιχεια τηλεμετριας κτλ απ'τους αγωνες με τα γυρολογια κτλ) οποτε θα πιστευει οτι ειναι θεμα χρονου, ως πιο γρηγορος, να προσπερασει και το μπατον στο πρωταθλημα, στο οποιο ο μπατον ηγειται λογω "καταστασεων" (βρεγμενα gp κτλ).
Κι εγώ πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου να φάει το ξύλο του ο Button :twisted:
Κανένα στοιχηματάκι για το πρωτάθλημα? (Φερράρι vs McLaren) ?
Φερράρι κερνάω, McLaren κερνάς οποιοσδήποτε άλλος πληρώνουμε μισά μισά :rofl:
Όχι τίποτα σπουδαίο καμιά δεκαριά λίτρα veltins (καιρό έχω να πιω LOL)
Ωρέ Μακλάρεν λέμεεεεεε.
Κανένα στοιχηματάκι για το πρωτάθλημα? (Φερράρι vs McLaren) ?
Φερράρι κερνάω, McLaren κερνάς οποιοσδήποτε άλλος πληρώνουμε μισά μισά :rofl:
Όχι τίποτα σπουδαίο καμιά δεκαριά λίτρα veltins (καιρό έχω να πιω LOL)
Ωρέ Μακλάρεν λέμεεεεεε.
Αν κερδίσει η Ferrari με κερνας φαγητό, αν κερδίσει η McLaren σε κερνω veltins.. lol
Αν κερδίσει η RBR μη περιμένεις να πιω το προϊόν τους (!!) λολ
Πιστεύω ότι θα πάει μακριά η βαλίτσα πάντως !
Μπα σε 3-4 GP, θα έχουμε ξεφύγει τόσο πολύ, που τα πράγματα θα είναι καθαρά :p
Όσο για το φαγητό... θα σε πάω σε κανένα beach-bar.
Οπότε αν τολμάς φάε πολύ :rofl: :rofl:
Μάλλον δεν έχεις δει κανένα GP ακόμα.. :twisted:
Όσο για το φαγητό... θα σε πάω σε κανένα beach-bar.
Οπότε αν τολμάς φάε πολύ :rofl: :rofl:
Εγω διαλέγω εσυ πληρώνεις! Αμ πως, και γω θέλω μπριΤΖολες μοσχαρίσιες.. !!:rofl:
Αλλιώς έχει μπύρες non alcohol :p
http://www.sutton-images.com/previews/drh01ap10wrc8034.jpg
Καλα περναει ο κιμι...:p:p
http://www.sutton-images.com/previews/drh01ap10wrc8034.jpg
Καλα περναει ο κιμι...:p:p
Μιλαμε για τον ιδιο Κιμι που δεν μπορουσε με τιποτα ολα τα PR κλπ?
Εντωμεταξυ στο WRC αρχισε να παιρνει ποντους.. βγηκε 8ος στο προ-προηγουμενο gp και 5ος στο προηγουμενο. Αντε και στο podium.. go kimi..
Εντωμεταξυ στο WRC αρχισε να παιρνει ποντους.. βγηκε 8ος στο προ-προηγουμενο gp και 5ος στο προηγουμενο. Αντε και στο podium.. go kimi..
Ωραιος! Ειδικα για το ποση μικρη εμπειρια/επαφη ειχε με το wrc.
@Αρη ,@George @haha(εσύ προσπάθα να βαστήξεις ένα επίπεδο)
Οταν την χώνεσε έτσι στον teamate σου μετά μην περιμένεις τίποτα από αυτόν έτσι δεν είναι;.....είναι σαν να του λες κάνε στην πάντα ρε είμαι μάγκας και εγώ θα περάσω πρώτος...και θα πρέπει να είσαι έτοιμος να δεχτείς αντιδράσεις....
(Ηθελα να ήξερα ποιές ήταν οι εντολές της ομάδας σχετικά με την είσοδο στα pit για την αλλαγή των ελαστικών)
Εάν από πίσω από τον Μάσσα ήταν ο Χαμ. νομίζετε ότι θα τον άφηνε έτσι χαλαρά να περάσει ;...δεν νομίζω απλώς θα έστριβε λίγο ποιό κλειστά οπότε πάπαλα...ο Βραζιλιάνος δεν περίμενε τέτοια κίνηση από τον teamate του...τώρα όμως τα περιμένει όλα και θα τον πληρώσει με το ίδιο νόμισμα....:cool:
http://www.ferrari.com/English/News/Formula-1/Pages/100420_Felipe_Fernando_tired_surprised.aspx
George_Prix
21-04-10, 13:48
@Αρη ,@George @haha(εσύ προσπάθα να βαστήξεις ένα επίπεδο)
Οταν την χώνεσε έτσι στον teamate σου μετά μην περιμένεις τίποτα από αυτόν έτσι δεν είναι;.....είναι σαν να του λες κάνε στην πάντα ρε είμαι μάγκας και εγώ θα περάσω πρώτος...και θα πρέπει να είσαι έτοιμος να δεχτείς αντιδράσεις....
(Ηθελα να ήξερα ποιές ήταν οι εντολές της ομάδας σχετικά με την είσοδο στα pit για την αλλαγή των ελαστικών)
Εάν από πίσω από τον Μάσσα ήταν ο Χαμ. νομίζετε ότι θα τον άφηνε έτσι χαλαρά να περάσει ;...δεν νομίζω απλώς θα έστριβε λίγο ποιό κλειστά οπότε πάπαλα...ο Βραζιλιάνος δεν περίμενε τέτοια κίνηση από τον teamate του...τώρα όμως τα περιμένει όλα και θα τον πληρώσει με το ίδιο νόμισμα....:cool:
1) Δεν υπαρχει κανενα "χωσιμο" στον teamate. Υπαρχει προσπεραση.
2) Ο Massa εκεινη την ωρα, δεν ειχε στο μυαλο του να κρατησει πισω τον Alonso αλλα να κρατηθει μεσα στην πιστα. Οταν αρχισε να ριχνει καρεκλες ξαφνικα, ο Alonso του μαζεψε πανω απο 2" σε μισο γυρο και κολλησε απο πισω του, με τελικο αποτελεσμα αυτο που ειδαμε.
3) Για να πληρωσει ο Massa τον Alonso με το ιδιο νομισμα, πρεπει πρωτα να τον φτασει. Και οπως δειχνουν τα πραγματα μεχρι τωρα, αυτο ειναι κομματακι δυσκολο.
4) Ακομα δε μου απαντησες οσον αφορα την ταχυτητα του Alonso σε σχεση με το Massa. Καταλαβες επιτελους οτι ειναι σε αλλο επιπεδο (εως τωρα τουλαχιστον) ή το κολλημα σου εναντια στον Ισπανο σε εμποδειζει να δεις ακομα και τετοια εξοφθαλμα πραγματα?
Μην είσαι υπερβολικός....μέχρι στιγμής έχει τερματίσει μπροστά σε 2 αγώνες και έχει χάσει σε άλλους 2 αγώνες...;)
George_Prix
21-04-10, 18:33
Μην είσαι υπερβολικός....μέχρι στιγμής έχει τερματίσει μπροστά σε 2 αγώνες και έχει χάσει σε άλλους 2 αγώνες...;)
Για αυτο φιλε μου δε μπορουμε να συννενοηθουμε εδω και τοσα χρονια. ;)
Γιατι η παρακολουθηση που κανεις ειναι εντελως επιφανειακη. :down:
Αυτο που ειπες, θα το ελεγε ο παππους μου (ουτε καν ο μπαμπας μου :p)
Απλα θα σου θυμισω τα εξης :
1) Σε ολους τους αγωνες απο τα ελευθερα της Παρασκευης και του Σαββατου, φαινοταν οτι ο Alonso ειναι πολυ μπροστα απο το Massa.
2) Στις κατατακτηριες το σκορ ειναι 3-1 υπερ του Alonso.
Να τονισουμε οτι ακομα και τη φορα που ο Massa ξεκινησε μπροστα, στα Q1 και Q2, ηταν πολυ πισω. Aπλα στον τελευταιο σημαντικο γυρο του Q3, ο Alonso εκανε ενα μικρο λαθακι και ξεκινησε πισω απο το Massa.
3) Στους αγωνες το σκορ αναμεσα τους, ειναι 2-2 οπως ειπες, αλλα στους δυο αγωνες που εχασε ο Alonso, θα σου θυμισω οτι...
α) Στον ενα ετρεχε απο τον πρωτο γυρο με σοβαροτατο προβλημα και τελικα καταφερε να ειναι εμφανως ταχυτερος του Massa.
β) Στον αλλο αγωνα που τερματισε μπροστα του ο Massa, ο Alonso εστριψε στην πρωτη στροφη τελευταιος, και ο Massa δευτερος. Τελικα ο Alonso περασε πολυ κοσμο, κινηθηκε ταχυτατα και τερματισε μια θεση πισω απο το κινητο εμποδιο Massa, απλα γιατι δεν ηθελε να ρισκαρει μια συγκρουση αναμεσα τους.
4) Σε ταχυτερους γυρους των δυο οδηγων κατα τη διαρκεια του αγωνα, ο Alonso κερδιζει το Massa 3-1.
Η μια φορα που καταφερε να κερδισει ο Massa, ειναι στην Αυστραλια που ο Massa ηταν πολυ αργοτερος και εβγαζε ματια.
Απλα ο Alonso μετα το ατυχημα ξεκινησε στην ουσια τελευταιος και ειχε συνεχεια αργοτερα μονοθεσια μπροστα του, τις στιγμες που ηταν ελαφρυς απο καυσιμο και με φρεσκα λαστιχα. Για αυτο εντελως συμπτωματικα οταν θα μπορουσε να φιλοδωρησει το Massa με μερικα δεκατακια διαφορας, δεν το εκανε.
5) Σε ολους τους αγωνες, ο Alonso εχει κανει δεκαδες προσπερασεις. Αντιθετα το μονο που θυμαμαι απο το Massa, ειναι να αποτελει το κινητο εμποδιο για τους αντιπαλους του σε καμποσες φασεις των αγωνων.
Μην ξεχασουμε να τονισουμε, οτι ο Alonso εχει περασει με τσαμπουκα δυο φορες και τον ιδιο το Massa, με τον οποιο γινεται η συγκεκριμενη συγκριση που κανουμε.
6) Καθε φορα που πιανει η βροχη, ο Massa χανει τη μπαλα, σε αντιθεση με τον Alonso που πεταει.
7) Εκτος απο το "2-2" στο οποιο στεκεσαι, μην ξεχνας οτι στην F1 μετρανε οι βαθμοι στους οποιους ο Alonso προηγειται 49-41, παρα τις ατυχιες που ειχε μεσα στον αγωνα και παρα τη μια εγκαταλειψη του.
Αυτο το σκορ 2-2 που μας λες, μου θυμιζει το αλλο ανεκδοτο που ειπες στο νημα του MotoGP.
Οτι η Ducati εχει την καλυτερη μηχανη, επειδη εχει μεγαλυτερη τελικη απο τους αλλους.
Δηλαδη αυτα που λεγαμε οταν ειμασταν μικροι και παιζαμε υπερ-ατου (που λεει και ο φιλος μου ο haHa :oneup:)
http://www.f1technical.net/news/14688?sid=d8269dbe1b797b465f5386045ab4602a
Serbia planning F1 circuit near Pazova
Pazova, a small town near Belgrade, Serbia is targeted to be the ground of a new Formula One circuit. There are plans to create a 3550 meter long track that is up to standards for F1 and MotoGP races in the future.
The project is targeted at the end of the road Stara Pazova - Golubinci, an area where hectares of land are available for a new circuit.
"There are various advantages to this location, including the possibility of quickly obtaining all necessary building permits under the jurisdiction of local government" , promises Goran Jovic, president municipalities. He is confident that the works could start soon.
He continued that "such a sports facility would mean a lot for the promotion of Serbian municipalities and Stara Pazova, not only in Europe but also in the world". Although Jovic could not confirm how much the project would cost, rough estimates suggest that the media is a minimum digits of 200-250 million euros.
The track is planned to have incillary facilities and would allow 20,000 spectators during events.
"In addition to the circuit, what is most important for us are the surrounding towns and many other facilities within the Technology Park. Since the investor in Serbia intends to test the products and parts, as well as a complete racing cars, it means the employment that was so necessary " , reveals Jovic.
That investor is said to be Stefan GP, the company that tried to enter F1 in 2010 but failed to make a big impression to the FIA by its dubious financial state. Reportedly, the company is ready to invest 20 million euro into the project, but it remains to be seen how they will get that together.
"I understand that the arrival of Formula 1 in Serbia at the moment seems unrealistic. Nothing can be done quickly and at night. However, when we built the course by the standards of Formula 1, then there will be a chance to win the race. Of course, this does not depend on either the municipality or from Stara Pazova AMCO Corporation, but from the state, which will have to be involved in this project ", concluded Jovic.
More news and an official announcements is expected to be released on Thursday.
Οπως γνωρίζεις η ίσως και να μην γνωρίζεις το αποτέλεσμα μετράει οπότε τα πράγματα παραμένουν 2-2....;).
Η βαθμολογία βέβαια είναι όπως την είπες αλλά ακόμη υπάρχει δρόμος μπροστά...
Ολα τα υπόλοιπα δεν είναι μια ωραία γυρλάντα για να στολίσεις τον λόγο σου...:)
Σε φαντάζομαι να τρέχεις σε αγώνα των εκατό μέτρων ,να βγαίνεις δεύτερος ,και στο τέλος να κάνεις δηλώσεις ότι κανονικά εσύ είσαι ο νικητής αλλά....:rofl::
Δεν ξέρω εάν πρόσεξες τις δηλώσεις του Μάσσα ότι όταν ο Ισπανός βρέθηκε δίπλα του πριν από τα πιτ σκέφτηκε το καλό της ομάδας και αντέδρασε ανάλογα...:whistle:
George_Prix
22-04-10, 09:16
Οπως γνωρίζεις η ίσως και να μην γνωρίζεις το αποτέλεσμα μετράει οπότε τα πράγματα παραμένουν 2-2....;).
Αν θελεις να το παμε με το αστειο σκεπτικο σου, το μονο που μετραει ειναι οι ποντοι που εχει μαζεψει ο καθενας και οχι το σκορ 2-2.
Και στους ποντους κερδιζει ο Alonso.
Ολα τα υπόλοιπα δεν είναι μια ωραία γυρλάντα για να στολίσεις τον λόγο σου...:)
Ολα τα υπολοιπα ειναι ο τροπος με τον οποιο αναλυονται οι αγωνες.
Ο τροπος με τον οποιο μπορει ενας οδηγος να τερματιζει 5ος και να εχει κανει τον καλυτερο αγωνα απο τους προπορευομενους.
Εσυ βεβαια τα μετρας τα πραγματα οπως τα μετρανε αυτοι που δεν το κατεχουν το αθλημα.
-Ο καλυτερος οδηγος ειναι αυτος γιατι πηρε τοσα πρωταθληματα...
-Το καλυτερο οχημα ειναι αυτο γιατι εχει μεγαλυτερη τελικη (η γνωστη λογικη υπερ-ατου)...
Σε φαντάζομαι να τρέχεις σε αγώνα των εκατό μέτρων ,να βγαίνεις δεύτερος ,και στο τέλος να κάνεις δηλώσεις ότι κανονικά εσύ είσαι ο νικητής αλλά....:rofl::
Δεν εχεις μεγαλη φαντασια.
Η λεξη δευτερος δεν υπαρχει στο αγωνιστικο μου λεξιλογιο.
Δεν ξέρω εάν πρόσεξες τις δηλώσεις του Μάσσα ότι όταν ο Ισπανός βρέθηκε δίπλα του πριν από τα πιτ σκέφτηκε το καλό της ομάδας και αντέδρασε ανάλογα...:whistle:
Οχι δεν τις προσεξα.
Για δωσε μου ενα link για να τις προσεξω.
Ακου τωρα και το αλλο για να δεις και μονος σου οτι δεν εχεις πιασει το νομημα ΚΑΘΟΛΟΥ.
Στους δυο αγωνες που επικρατησε ο Massa, η ιδια η Ferrari εδωσε τα συγχαρητηρια στον Alonso για τον πολυ καλο αγωνα που εκανε.
Για τον "νικητη" (συμφωνα με το σκεπτικο σου) Massa, μουγκα η Ferrari.
Και τι να πουνε για το Massa αλλωστε?
-Μπραβο για την Αυστραλια, που στην πρωτη στροφη εστριψε 2ος και στον τερματισμο βρεθηκε μολις μια θεση μπροστα απο τον Alonso που εστριψε τελευταιος? :hmm:
-Μπραβο για τη Μαλαισια, που ηταν αργοτερος απο τον Alonso, ο οποιος ετρεχε απο τον πρωτο γυρο με σοβαροτατο προβλημα? :hmm:
Ορίστε το link http://sundayafternoonclub.blogs.topgear.com/ ....;)
Για τα υπόλοιπα που λές όλα εντάσονται στην λογική του αθλητή των εκατό μέτρων που σου είπα....δεν αμφισβητώ την αξία του Ισπανού απλά όμως μην υποτιμάς και τόσο πολύ τον Βραζιλιάνο.....περίμενε λιγάκι...:)
F1 - Ferrari seeks engine change permission?
Formule 1 : Ferrari seeks engine change permission?
Agrandir l'image Engine issues an issue for both Ferrari and Sauber
Ferrari may ask the FIA for permission to make changes to its Formula One engine on the ‘grounds of reliability’.
Auto Motor und Sport magazine on Thursday said the Italian team's recent engine problems - including two failures for Fernando Alonso - have been identified. Reportedly, the problem is with the pneumatic valves.
The report said too much air is escaping from the engine, and because of the new regulations – and subsequently shorter pit stops - there is not enough time during the stop to replenish the engines.
The German publication said that if Ferrari can prove to the FIA that the engine is suffering a general reliability flaw, it may be granted a temporary exemption from the 'freeze' on engine development.
However, the engines already used by Alonso and team-mate Felipe Massa may not be altered.
Sauber, which also used the same V8 power, blamed its double engine failure in Malaysia on ‘problems with the pneumatic system’. http://f1.madeinmotorsport.com/en/headlines/news-f1-ferrari-seeks-engine-change-permission--3698.html
George_Prix
23-04-10, 09:53
...δεν αμφισβητώ την αξία του Ισπανού απλά όμως μην υποτιμάς και τόσο πολύ τον Βραζιλιάνο.....περίμενε λιγάκι...:)
Φιλε μου δε με διαβαζεις προσεκτικα.
Εγω ΣΕ ΟΛΕΣ τις αναφορες για την κοντρα Alonso-Massa, λεω παντα...
"ΕΩΣ ΤΩΡΑ, παει καλυτερα ο Alonso..." :rtfm:
"ΑΝ συνεχισει να υπαρχει τοσο μεγαλη διαφορα αναμεσα τους μπορει να χρησουν τον Alonso No1..." :rtfm:
Ενω εσυ απο αυτα που εχουμε δει μεχρι τωρα εβγαλες το συμπερασμα οτι εχουν ιδιες επιδοσεις (σκορ 2-2). :down:
........Auto merged post: George_Prix πρόσθεσε 4 λεπτά και 53 δευτερόλεπτα αργότερα ........
http://f1.madeinmotorsport.com/en/headlines/news-f1-ferrari-seeks-engine-change-permission--3698.html
Πολυ ευχαριστο το οτι βρηκαν τι φταιει. :)
Οσο μας λεγανε οτι δεν υπαρχει προβλημα, ημουν σε αναμενα καρβουνα, γιατι εβγαζε ματια οτι κατι δεν παει καλα. ;)
Το έχω πει πολλές φορές, άντε να το πω άλλη μία. Εσείς μέχρι τώρα λέγατε ότι το μονοθέσιο της Φερράρι είναι μακράν το καλύτερο από όλα. Τώρα άρχισε να μας φταίει και αυτό??
Τι θα πει σκέφτεται να ζητήσει άδεια να αλλάξει κινητήρα??
Σιγά μην την πάρει. Απλά το όλο θέμα αρχίζει να βρωμάει "άλλοθι" για τα όσα θα ακολουθήσουν. :p
Φιλε μου δε με διαβαζεις προσεκτικα.
Εγω ΣΕ ΟΛΕΣ τις αναφορες για την κοντρα Alonso-Massa, λεω παντα...
"ΕΩΣ ΤΩΡΑ, παει καλυτερα ο Alonso..." :rtfm:
"ΑΝ συνεχισει να υπαρχει τοσο μεγαλη διαφορα αναμεσα τους μπορει να χρησουν τον Alonso No1..." :rtfm:
Ενω εσυ απο αυτα που εχουμε δει μεχρι τωρα εβγαλες το συμπερασμα οτι εχουν ιδιες επιδοσεις (σκορ 2-2). :down:
........Auto merged post: George_Prix πρόσθεσε 4 λεπτά και 53 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Πολυ ευχαριστο το οτι βρηκαν τι φταιει. :)
Οσο μας λεγανε οτι δεν υπαρχει προβλημα, ημουν σε αναμενα καρβουνα, γιατι εβγαζε ματια οτι κατι δεν παει καλα. ;)
To σκόρ 2-2 είναι και αυτό πραγματικό έτσι δεν είναι;.....
Τέλος πάντων Χρόνια μας Πολλά.....:)
George_Prix
23-04-10, 11:10
To σκόρ 2-2 είναι και αυτό πραγματικό έτσι δεν είναι;.....
Το 2-2 δεν αντικατοπτριζει τη φετινη εικονα των δυο οδηγων ΕΩΣ ΤΩΡΑ.
Εαν εσυ απο αυτο το 2-2 κρινεις οτι ο Alonso και ο Massa εχουν τις ιδιες επιδοσεις φετος, λυπαμαι αλλα βλεπουμε αλλο αθλημα.
Γιατι ακομα και τις δυο φορες που "σκοραρε" ο Massa, ο Alonso ηταν πολυ ταχυτερος του σε δοκιμες, qual και αγωνα. :rtfm:
Υπομονη να δουμε τη συνεχεια, αλλα οτι και να ακολουθησει, δε μπορει να σβησει αυτα που γινανε μεχρι σημερα... :whistle:
Τέλος πάντων Χρόνια μας Πολλά.....:)
Χρονια μας πολλα. :)
Το έχω πει πολλές φορές, άντε να το πω άλλη μία. Εσείς μέχρι τώρα λέγατε ότι το μονοθέσιο της Φερράρι είναι μακράν το καλύτερο από όλα. Τώρα άρχισε να μας φταίει και αυτό??
Τι θα πει σκέφτεται να ζητήσει άδεια να αλλάξει κινητήρα??
Σιγά μην την πάρει. Απλά το όλο θέμα αρχίζει να βρωμάει "άλλοθι" για τα όσα θα ακολουθήσουν. :p
Δεν με λες Νικολάκη, όταν η Ρενώ παίρνει τις άδειες ειναι καλά; Φυσικά θα την πάρει εκτός αν βεβαίως η FiA κάνει ΠΑΛΙ χάρες στη McLaren και την Mercedes!:twisted:
Η Ferrari έχει μια χαρά αιτιολογια (με δεδομένο ότι προμηθευει και τη Sauber και το πρόβλημα δεν επιρρεάζει μόνο την ίδια).
Διευκρινίζεται Νίκο ότι ΔΕΝ ζητά αδεια να αλλάξει κινητήρα ΑΛΛΑ να προβεί στις απαραίτητες ΑΛΛΑΓΕΣ για την αντιμετώπιση του προβλήματος με αιτιολογία προβλήματα σταθερότητας (!)
Σε ότι αφορά το μονοθέσιο αυτό ως αυτό , βεβαίως και είναι καλύτερο από τη σακαράκα της McLaren! :p
Ο μοσλει λεει τα εχωσε στη φερραρι παλι..:rofl:
George_Prix
23-04-10, 11:54
Δεν με λες Νικολάκη, όταν η Ρενώ παίρνει τις άδειες ειναι καλά; Φυσικά θα την πάρει εκτός αν βεβαίως η FiA κάνει ΠΑΛΙ χάρες στη McLaren και την Mercedes!:twisted:
Η Ferrari έχει μια χαρά αιτιολογια (με δεδομένο ότι προμηθευει και τη Sauber και το πρόβλημα δεν επιρρεάζει μόνο την ίδια).
Διευκρινίζεται Νίκο ότι ΔΕΝ ζητά αδεια να αλλάξει κινητήρα ΑΛΛΑ να προβεί στις απαραίτητες ΑΛΛΑΓΕΣ για την αντιμετώπιση του προβλήματος με αιτιολογία προβλήματα σταθερότητας (!)
Σε ότι αφορά το μονοθέσιο αυτό ως αυτό , βεβαίως και είναι καλύτερο από τη σακαράκα της McLaren! :p
Αν δεν κανω λαθος, ο μονος λογος που μπορει να επιτραπει καποια αλλαγη σε κινητηρα, ειναι για λογους αξιοπιστιας.
Οποτε η Ferrari ειναι νομιμη 100%. ;)
Αυτο που ζηταει η Renault (βελτιωση των επιδοσεων) ειναι παρανομο και πρεπει να συμφωνησουν ολοι οι υπολοιποι για να της επιτρεψουν καποια αλλαγη.
Ο μοσλει λεει τα εχωσε στη φερραρι παλι..:rofl:
Σιγα μη μας κανει ντα με κανενα μαστιγιο ο Mosley. :p
Αν δεν κανω λαθος, ο μονος λογος που μπορει να επιτραπει καποια αλλαγη σε κινητηρα, ειναι για λογους αξιοπιστιας.
Οποτε η Ferrari ειναι νομιμη 100%. ;)
Αυτο που ζηταει η Renault (βελτιωση των επιδοσεων) ειναι παρανομο και πρεπει να συμφωνησουν ολοι οι υπολοιποι για να της επιτρεψουν καποια αλλαγη.
Το μονο περιεργο ειναι γιατι ξαφνικα ο κινητηρας της Φερραρι δεν ειναι αξιοπιστος, αφου υποτιθεται οτι τοσα χρονια που δεν ειχε προβλημα , ηταν freezed. :hmm:
Γενικοτερα, το εχουν μαμησει λιγο το θεμα.
Η μεν Ρενω ζηταει να φθασει τους αλλους σε επιδοσεις, γιατι αυτη ηταν τιμια(κατα την ιδια) και δεν εξελιξε τον κινητηρα αφου ηταν freezed, η δε Φερραρι ζηταει να βελτιωσει την αξιοπιστια (γιατι πιθανον οι υποτιθεμενες κρυφες βελτιωσεις που εκανε σε επιδοσεις κοστισαν σε αξιοπιστια), ενω η Μακλαρεν φαινεται να τν εχει βελτιωσει πολυ και σε επιδοσεις και σε αξιοπιστια.
Ωραιο freeze κινητηρων!
George_Prix
23-04-10, 12:17
Το μονο περιεργο ειναι γιατι ξαφνικα ο κινητηρας της Φερραρι δεν ειναι αξιοπιστος, αφου υποτιθεται οτι τοσα χρονια που δεν ειχε προβλημα , ηταν freezed. :hmm:
Γενικοτερα, το εχουν μαμησει λιγο το θεμα.
Η μεν Ρενω ζηταει να φθασει τους αλλους σε επιδοσεις, γιατι αυτη ηταν τιμια(κατα την ιδια) και δεν εξελιξε τον κινητηρα αφου ηταν freezed, η δε Φερραρι ζηταει να βελτιωσει την αξιοπιστια (γιατι πιθανον οι υποτιθεμενες κρυφες βελτιωσεις που εκανε σε επιδοσεις κοστισαν σε αξιοπιστια), ενω η Μακλαρεν φαινεται να τν εχει βελτιωσει πολυ και σε επιδοσεις και σε αξιοπιστια.
Ωραιο freeze κινητηρων!
Εδω συμφωνω απολυτα. ;)
Πραγματικα τραγικη κατασταση αυτη με το "παγωμα" των κινητηρων.
Το σωστο ειναι να θεσπιστουν καποιοι κανονες οσον αφορα τις προδιαγραφες του κινητηρα και ας κανει ο καθενας οτι νομιζει.
Απο προπερσι λεγαμε οτι αυτο ειναι ενα σημειο που στην ουσια δε μπορει να ελεγξει κανενας.
Παιζουν ολοι το παιχνιδακι "ποιος θα κλεψει καλυτερα". :down:
Διότι τους ξέφυγε μια παράμετρος που έχει να κάνει με το γεγονός οτι πλέον τα pitstops ειναι πολυ πιο γρηγορα. Απλό ειναι.
........Auto merged post: aroutis πρόσθεσε 0 λεπτά και 53 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Ο μοσλει λεει τα εχωσε στη φερραρι παλι.Ποιος σκ*τα ειναι αυτός ο μ*λ*κας;
Διότι τους ξέφυγε μια παράμετρος που έχει να κάνει με το γεγονός οτι πλέον τα pitstops ειναι πολυ πιο γρηγορα. Απλό ειναι.
Τι εννοείς ..... γιατί για μένα δεν είναι τόσο απλό. Δεν το κατάλαβα θέλω να πω που παίζει ρόλο αυτή η παράμετρος στην αξιοπιστία.
Αν εννοείς ότι περιμένανε στο pit-stop να κρυώσει ο κινητήρας, είσαι τελείως λάθος γιατί σταματημένος ανεβάζει θερμοκρασία.
The report said too much air is escaping from the engine, and because of the new regulations – and subsequently shorter pit stops - there is not enough time during the stop to replenish the engines.123456
1) Δεν υπαρχει κανενα "χωσιμο" στον teamate. Υπαρχει προσπεραση.
Αυτό θα το δούμε στο μέλλον ανάλογα με το πως θα αντιδράσει ο Μάσα (ο οποίος αυτή τη στιγμή συζητάει με τη Φεράρι για επέκταση του συμβολαίου του).
123456
Ενδιαφερον.. Δεν το ειχα διαβασει, αν και μου φαινεται καπως σαν δικαιολογια.
George_Prix
23-04-10, 18:48
Αυτό θα το δούμε στο μέλλον ανάλογα με το πως θα αντιδράσει ο Μάσα (ο οποίος αυτή τη στιγμή συζητάει με τη Φεράρι για επέκταση του συμβολαίου του).
Δηλαδη τι αντιδραση θα μπορουσε να εχει ο Massa? :hmm:
Αν δε μπορει να κινηθει στους ρυθμους του Alonso, θα περιμενει τις φορες που θα τυχει να ειναι πισω του ο Alonso και δε θα τον αφησει να περασει? :hmm:
Δεν θεωρω τιποτα σιγουρο οσον αφορα τη συνεχεια της κοντρας τους, αλλα αν οι ισορροπιες παραμεινουν ως εχουν, δε θα μπορει να κανει και πολλα πραγματα ο Massa.
@ ADSLgr.com All rights reserved.