Επιστροφή στο Forum : F1 2010 Season
Πουθενά να δούμε μέσω νετ ρε παιδιά;; Έμεινα χωρίς hol tv και δε βλέπω να μου το φτιάχνουν εγκαίρως... :cry:
2-3 η Φερραρι, ο αγωνας ειναι δικος της! :)
Παω να κατεβασω κανα καφασι μπυρες μπας και πεσουν οι σφυγμοι... Τι qualifying ηταν αυτο!
Ας ελπισουμε οτι ο Μασσα θα αντεξει και δε θα εχει προβλημα μολις βαλει τα σκληρα ωστε να κοψει βαθμους απο τους αντιπαλους..
Ο αλονσο αξιζε την pole σημερα,2 χιλιοστα διαφορα μονο,μενει να δουμε αυριο απο ρυθμο τι λενε οι ομαδες,η ferrari δειχνει μετα απο καιρο ακρως ανταγωνιστικη.
Μclaren ψιλοαπογοητευση,ειδικα ο Lewis πισω απο button,εχουν μεινει πισω με τα προβληματα blown diffuser και updates.
mercedes:down:
Τι έγινε ρε Νικο με τα McLaren ? ;)
Noμιζω ότι αυριο θα έχουμε #1 / #3 για τη Ferrari ;)
2ms :angryr:
Ειχα παιξει αλονσο @ 7.5... οποτε..:angryr::angryr::angryr::angryr::lol:
Ouchhhh :rofl:
Πονεσε...
Εγω εχω παιξει Qualifying/Winner Double : Vettel/Alonso @ 15 .
Οποτε το καλο που του θελω αυριο του Αλονσο ειναι να κερδισει!
Τι έγινε ρε Νικο με τα McLaren ? ;)
Noμιζω ότι αυριο θα έχουμε #1 / #3 για τη Ferrari ;)
Μόνο αν 2 και 4 είναι Μακλάρεν επιτρέπεται. :p
Μόνο αν 2 και 4 είναι Μακλάρεν επιτρέπεται. :pΓια RBR τα κόβω.. lol
........Auto merged post: aroutis πρόσθεσε 0 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Πονεσε...
Εγω εχω παιξει Qualifying/Winner Double : Vettel/Alonso @ 15 .
Οποτε το καλο που του θελω αυριο του Αλονσο ειναι να κερδισει!
Θα κερδίσει.
George_Prix
24-07-10, 18:49
Παω να κατεβασω κανα καφασι μπυρες μπας και πεσουν οι σφυγμοι... Τι qualifying ηταν αυτο!
Μεσα στο μυαλο μου εισαι.
Βγηκα εξω, κατεβασα καμποσες μπυριτσες και επεστρεψα σε πιο νορμαλ κατασταση.
Πως δεν εσπασα την TV ουτε εγω το ξερω. :rant:
Ολοι κατεβασαν απο το Q2 στο Q3, το πολυ 2-3 δεκατα και ο Vettel εκμεταλευομενος το γνωστο συστημα της Red Bull κατεβασε σχεδον 5 δεκατα και πηρε την Pole.
Για μια ακομα φορα αποδειχτηκε πως το μονο που χρειαζεται ο Alonso ειναι το καταληλο μονοθεσιο.
Και σημερα το ειχε. :clap:
Οι χρονοι του ηταν ολο το 3ημερο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ.
Το ΜΩΒ ειναι τυχαιο? :hmm:
Δε νομιζω. :p (βλεπε sectors).
Κατα τα αλλα κριμα γιατι θα μιλουσαμε για το τελειο σεναριο αν καταφερνε την pole.
Mε το Vettel μπροστα απο το Webber...
Tις δυο McLaren πολυ πισω και μαλιστα το Hamilton πισω απο το Button...
Εντυπωσιακη για μια ακομα φορα η διαφορα απο το Massa.
Μισο ολοστρογγυλο δευτερολεπτο στο Q3 και στο Q2 ο Βραζιλιανος εκανε με τα μαλακα, τον ιδιο χρονο που εκανε ο Ισπανος με τα σκληρα. :whistle:
Εντυπωσιακη για μια ακομα φορα η διαφορα απο το Massa.
Μισο ολοστρογγυλο δευτερολεπτο στο Q3 και στο Q2 ο Βραζιλιανος εκανε με τα μαλακα, τον ιδιο χρονο που εκανε ο Ισπανος με τα σκληρα. :whistle:
Πραγματι , η διαφορα με το Μασσα ειναι χαωδης. Που ειναι εκεινοι που στην αρχη της χρονιας μας ελεγαν οτι ο Αλονσο δεν κανει καλο στην ομαδα/οτι θα την κανει ανω-κατω, οτι ο Μασσα ειναι πιο γρηγορος κλπ? Εξαφανιστηκαν! Μπορει να παιζουν υπερατου τα καημενα..:whistle:
Απο την αλλη, φοβαμαι οτι επειδη ο Μασσα ειναι στην καθαρη γραμμη μπορει να κανει καλυτερη εκκινηση και να περασει τον Αλονσο. Και οταν ο Μασσα βαλει τα σκληρα, αναμενεται να ειναι αισθητα πιο αργος.
2 χιλιοστά.
Αν είναι δυνατόν.
Για 2 χιλιοστά.
Η διαφορά μεταξύ της βαρύτητας και της απουσίας της.
Δεν πετάχθηκα πάνω καθώς καθόμουνα στον καναπέ.
Για 2 χιλιοστά....
Και για οσους τους αρεσουν οι αριθμοι, εκανα την πραξη για να δω τι αποσταση σε μετρα στην πιστα ειναι τα 0,002 sec:
Ειναι 12 εκατοστα του μετρου...
(4.574m / 73.791ms) x 2ms = 0,12m
(Μηκος πιστας / χρονο pole position) x διαφορα = αποσταση σε μετρα στην πιστα
George_Prix
24-07-10, 20:43
Απο την αλλη, φοβαμαι οτι επειδη ο Μασσα ειναι στην καθαρη γραμμη μπορει να κανει καλυτερη εκκινηση και να περασει τον Αλονσο. Και οταν ο Μασσα βαλει τα σκληρα, αναμενεται να ειναι αισθητα πιο αργος.
Δεν ηθελα καν να το σκεφτω...
Πραγματικος εφιαλτης. :cry:
........Auto merged post: George_Prix πρόσθεσε 12 λεπτά και 21 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Ενας ακομα εφιαλτης ειναι αυτος που ζουνε στη Mercedes GP.
Με το ζορι προκριθηκε το ενα μονοθεσιο τους (Rosberg) στο Q3 και μαλιστα στον αγωνα της πατριδας τους που τον περιμεναν πως και πως. :whistle:
Δεν νομίζω να αφήσουν τον Μάσα να κάνει κάτι τέτοιο... πλέον τα πράγματα έχουν ζορίσει, ο Αλόνσο τα έχει πάρει, έχουν το καλύτερο qualify αποτέλεσμα εδώ και καιρό, ο Luca D. παρακολουθεί με το ρόπαλο ανα χείρας, νομιζει κανένας πως θα ανεχτεί 3ο αγώνα η Scuderia να δώσει αφορμές στα media (ειδικά τα ιταλικά) ;
Θα τολμήσω να βγάλω τη crystal ball και να πω πως ο Μασα αυριο θα παίξει το καλό παιδί και θα κάνει μια χαρά άμυνα, ΕΚΤΟΣ αν ο Αλόνσο δεν κάνει καλη εκκινηση οποτε φυσικά θα αλλάξουν τα πράγματα.
George_Prix
24-07-10, 21:29
Δεν νομίζω να αφήσουν τον Μάσα να κάνει κάτι τέτοιο... πλέον τα πράγματα έχουν ζορίσει, ο Αλόνσο τα έχει πάρει, έχουν το καλύτερο qualify αποτέλεσμα εδώ και καιρό, ο Luca D. παρακολουθεί με το ρόπαλο ανα χείρας, νομιζει κανένας πως θα ανεχτεί 3ο αγώνα η Scuderia να δώσει αφορμές στα media (ειδικά τα ιταλικά) ;
Θα τολμήσω να βγάλω τη crystal ball και να πω πως ο Μασα αυριο θα παίξει το καλό παιδί και θα κάνει μια χαρά άμυνα, ΕΚΤΟΣ αν ο Αλόνσο δεν κάνει καλη εκκινηση οποτε φυσικά θα αλλάξουν τα πράγματα.
Γεγονος ειναι οτι ΑΝ η Ferrari θελει να υποστηριξει τον ενα οδηγο, τωρα ειναι η ωρα.
O Alonso εχει εστω και ελαχιστες ελπιδες για τον τιτλο και με δεδομενη την τεραστια διαφορα που εχει απο το Massa, δε θα κανει εντυπωση και στον ιδιο το Βραζιλιανο να ακουσει οτι ειναι πλεον και επισημα ο Νο2.
Βεβαια μακαρι να μη χρειαστει να δουμε team orders, γιατι οσο και να μας συμφερουν δεν παυουν να ειναι ασχημες για την F1. ;)
ελπίζω να δω έστω και λίγο Φ1
........Auto merged post: button πρόσθεσε 6 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα αργότερα ........
:rofl::rofl::rofl: αυτό φα πει τύχη βουνό για 2ms
καλα ρε τρελε τι βρηκες και επεξες 7.5€
βάζεις τον vetel or weber για pol position και νικητή αλονσο η hammilton or button
αλήθεια ποσά δίνουν για νίκη του alonso
και πως στο καλό παίζεται απο πέρσι μπορούσα να βγάλω ένα κάρο λεφτά απο τον button αλλα μια ζωή :shock: ξεχνούσα
........Auto merged post: button πρόσθεσε 9 λεπτά και 15 δευτερόλεπτα αργότερα ........
2 χιλιοστά.
Αν είναι δυνατόν.
Για 2 χιλιοστά.
Η διαφορά μεταξύ της βαρύτητας και της απουσίας της.
Δεν πετάχθηκα πάνω καθώς καθόμουνα στον καναπέ.
Για 2 χιλιοστά....
εγώ δεν μπορούσα να σηγκρατηθο μακριά από τον ύπνο και στο τέλος 2 mc :wall:
George_Prix
25-07-10, 12:00
Μιλαμε για μεγαλη πλακα τα Ελληνικα sites...
Δειτε τις δηλωσεις του Massa :
...The gap between my time and that of the first two is due mainly to the fact that I never managed to produce a perfect lap on my last run...
http://www.formula1.com/news/headlines/2010/7/11061.html
Και τη μεταφραση του MSFREE :
...Η διαφορά μεταξύ σε μένα και στους δύο πρώτους οφείλεται στο ότι δεν προσπάθησα να κάνω έναν γρήγορο γύρο στο τελευταίο μου πέρασμα...
http://www.msfree.gr/ms.php?id=15238
Και καθονται απο κατω στα σχολια ολοι οι ασχετοι και λενε οτι δεν τον αφησε η ομαδα το Massa να κανει εναν τελευταιο καλο γυρο, οτι ειναι το Νο2, γενικα πολλες αστειοτητες. :down:
btw o Massa στον τελευταιο (και καλυτερο του) γυρο, ειχε 3 personal best sectors.
Αυτο ειναι το καλυτερο που μπορουσες ρε Felipe.
Και στο Q1, Q2 αλλα 4-5 δεκατα ησουν πισω απο τον Alonso. :rtfm:
ξέρουμε την απόδοση για τον Alonso τον εχω ικανό για βάθρο
Για να δουμε τι θα γινει στα πιτ στοπ της Φερραρι...
Για να δουμε τι θα γινει στα πιτ στοπ της Φερραρι...
o vetel τι έκανε:hmm:
........Auto merged post: button πρόσθεσε 19 λεπτά και 54 δευτερόλεπτα αργότερα ........
χτες 2 mc ο alonso σήμερα 3 sec o button
George_Prix
25-07-10, 16:08
Χοντραδα. :down:
team orders και ο Αλόνσο περνά πρώτος...
Γελοιοτητες...
Αυτο και αν ειναι διακωμώδηση του αθληματος.
Χοντραδα. :down:
Πολύ μεγάλη χοντράδα...
Ο αρχιμηχανικος του Μασσα προς τον Μασσα μετα το προσπερασμα:
"Good lad. Just stick with now. Sorry."
Τραγικα πραγματα..
Με την ψυχολογια που εχει τωρα ο Μασσα, μπορει να χασει κι αλλη θεση ενω δεν ξερω αν στους επομενους αγωνες θα ειναι το ιδιος ανταγωνιστικος ωστε να μπορει να κοψει βαθμους απο τους αντιπαλους..
Aπλά με επιβεβαίωσαν. Φοβηθηκαν τα χειρότερα.
Θα με συγχωρέσετε αλλά με ενδιαφέρει περισσότερο ότι η ομάδα που υποστηρίζω πηρε ένα πολύ ωραίο 1/2 το οποίο ειναι αδιαμφησβήτητο.http://www.thescuderia.net/forums/images/smilies/ferrariflag2.gif
Τα politics στη συγκεκριμένη φάση δεν θα τα αφήσω να με στενοχωρήσουν.
Συλληπητήρια σε δευτεροτριτους (Νικο!);)
Για μένα θα ήταν καλύτερα να είχε γίνει η προσπέραση στα πιτ ή στα ντουμπλαρίσματα.
Δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιηθεί ένας τόσο άκομψος τρόπος από τη Φερράρι.
Ο ηθικός νικητής είναι πάντως ο Μάσσα...
περίμενα έστω και λίγη σφαγή .... αν και έπαιξα τον alonso με 1.20€ καθώς δεν είχαν τις αποδόσεις και τελικά ήταν 2.53 :down:
ΒΛΕΠΩ το GP2 να είναι καλύτερο
Σε καθε περίπτωση , πλέον νομίζω και σε ότι αφορά το 2010 το #1 ειναι ο Αλονσο και το #2 ο Μασα.
Ας πρόσεχε με την απόδοση του (την έλλειψη της) να μην ερχόταν σε αυτή τη θέση, προσωπικά θεωρώ την επιλογη της Ferrari σωστη.
Race Control: Alonso and Massa to be investigated after the race for team orders. #F1 (http://twitter.com/F1grid/statuses/19495065989)
Δεν ξέρω από πού βρήκαν την πληροφόρηση οπότε το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη!
Δεν πειράζει ρε Φελίπε...σε έφαγε η κωλοτράπεζα....:down::down::down: κατα τα άλλα μου αρέσει που φέτος ο ανταγωνισμός είναι πιό έντονος...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Κανονικα η Φερραρι πρεπει να τιμωρηθει.
Φανταζομαι ομως πως η τιμωρια θα ειναι ψιλοχαιδεμα(δεν θα εχει αντικρυσμα στους οδηγους της), γιατι της το ψιλοχρωστανε απο τον αγωνα της Valencia.
Ειχα καιρο να ξενερωσω τοσο ασχημα βλεποντας αγωνα f1.
daywalker06
25-07-10, 16:55
Στη ferrari έχουν χάσει την "μπάλα" εδώ και καιρό, ήρθε και η οδηγάρα και έδεσε το γλυκό. κρίμα!!
Team οrders δυστυχώς από την μία. Από την άλλη όμως έχοντας εναν Αλονσο σαφώς γρηγορότερο, τον Βετέλ να πλησιάζει και επίσης τον Αλόνσο, θεωρητικά να έχει ελπίδες για τον τίτλο, νομίζω ότι και εγώ αυτή την απόφαση θα έπαιρνα.
Μπράβο στον Μάσα για την πρώτη θέση.
:hmm:
Race Control: Alonso and Massa to be investigated after the race for team orders. #F1 (http://twitter.com/F1grid/statuses/19495065989)
Δεν ξέρω από πού βρήκαν την πληροφόρηση οπότε το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη!Δεν το βρίσκω κάπου αλλού -ακόμα- αλλά το θεωρώ πιθανό. Το ερώτημα ειναι αν θα μπορούσαν να αποδείξουν όντως team orders.
Οχι όχι καλέ που τις είδανε τις team ordres....ρε τι υποκρισία είναι αυτή....αη σιχτίρ.....ξαναγυρνάω στα....μηχανάκια....:p
“I don’t expect any penalties whatsoever because Alonso was just faster and Massa made a small mistake when shifting up three gears at once,” Smedley told Germany’s Sky Sports after the race.
:rofl:
Δεν το βρίσκω κάπου αλλού -ακόμα- αλλά το θεωρώ πιθανό. Το ερώτημα ειναι αν θα μπορούσαν να αποδείξουν όντως team orders.
Με το sorry που ειπε ο Smedley μετα το προσπερασμα φανταζομαι δεν θα δυσκολευτουν..
Με το sorry που ειπε ο Smedley μετα το προσπερασμα φανταζομαι δεν θα δυσκολευτουν..
Smedley says he told Massa he was sorry that Alonso got past him.
:lol:
Το sorry το εκλαμβάνω που έχασε τη θέση του ο Massa για το shift στις ταχύτητες που έκανε... :whistle:
Οπως είπα, δεν πρόκειται να αποδεικτει τίποτα.
Θεατρο του παραλογου..
Η τραγωδια συνεχιζεται.
Οπως εστρωσαν εκει στην Φερραρι ας κοιμηθουν..
Ετσι ακριβώς... και δεν θυμάμαι κάποιο κανόνα που να απαγορεύει επικοινωνία στα radio των αρχιμηχανικών που συντετριμένοι να λένε πόσο λυπουνται να βλέπουν τους οδηγούς των ομάδων τους να χάνουν θέσεις, και να προσπαθούν να τους κάνουν να νιώθουν καλύτερα....:whistle:
........Auto merged post: aroutis πρόσθεσε 0 λεπτά και 36 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Θεατρο του παραλογου..
Η τραγωδια συνεχιζεται.
Οπως εστρωσαν εκει στην Φερραρι ας κοιμηθουν..Τιποτα διαφορετικό από την RBR.
Οπως είπα, δεν πρόκειται να αποδεικτει τίποτα.
Εγω πιστευω οτι θα της χαριστουν ή θα τις ριξουν ποινη χαιδεμα για να ερθουν πατσι για τον αγωνα της Valencia.
Στη ferrari έχουν χάσει την "μπάλα" εδώ και καιρό, ήρθε και η οδηγάρα και έδεσε το γλυκό. κρίμα!!
Iδια Ferrari που πλέον ξεπέρασε την RBR, εχει αφήσει χιλιόμετρα πίσω την McLaren (πού ηταν αυτοί αλήθεια σήμερα) και έχει και άλλα updates.. μα ναι, έχει χάσει η Ferrari τελείως τη μπάλα σου λέω...
To Massa: 'very magnanimous. And you won't have any idea what that word means, so i'll explain it to you later.'
Πώς θα το εξηγήσουν το παραπάνω?
@ ADSLgr.com All rights reserved.