Επιστροφή στο Forum : F1 2010 Season
Vettel ρε ! τιποτα αλλο. Οδηγαρα και ωραιος τυπος. Ατυχος ΟΜΩΣ. τοσο ατυχος
Όντως φοβερός. Ειδικά όταν χαμογελάει στο podium όπως έκανε χθες.
Παντως ο μπαρμπασουμι....τα γυρισε και ζητησε συγνωμη θεωρωντας την κινηση του υπερβολικη.
"Yesterday, straight after the race, I was still in the heat of the moment, but after seeing the scene against Rubens again, I have got to say that the stewards are right with their judgment: the manoeuvre against him was too severe," he said.
http://www.planet-f1.com/news/3213/6291948/Schumacher-Yes-It-Was-Too-Severe
George_Prix
02-08-10, 22:10
Παντως ο μπαρμπασουμι....τα γυρισε και ζητησε συγνωμη θεωρωντας την κινηση του υπερβολικη.
Πολυ περιεργο αυτο. :hmm:
Και εγω διαβαζοντας τον ant0ine και τον georgef1 ημουν σιγουρος οτι ηταν βλακεια του Rubens που ειχε το θρασος να θελει να προσπερασει το Μιχαλακη. :rofl:
btw μιλαμε για την απολυτη κατακραυγη. Δε βρηκα ουτε εναν σοβαρο ανθρωπο αναμεσα σε 10αδες sites, να ισχυριζεται οτι δεν ηταν χοντραδα αυτο που εκανε ο Schumi. :rtfm:
kakos poly
02-08-10, 22:40
Πολυ περιεργο αυτο. :hmm:
Και εγω διαβαζοντας τον ant0ine και τον georgef1 ημουν σιγουρος οτι ηταν βλακεια του Rubens που ειχε το θρασος να θελει να προσπερασει το Μιχαλακη. :rofl:
btw μιλαμε για την απολυτη κατακραυγη. Δε βρηκα ουτε εναν σοβαρο ανθρωπο αναμεσα σε 10αδες sites, να ισχυριζεται οτι δεν ηταν χοντραδα αυτο που εκανε ο Schumi. :rtfm:
μα δεν ηταν :)
Ο Ιρβαιν τον εκραξε...
http://www.msfree.gr/ms.php?id=15450
Ο Ιρβαιν τον εκραξε...
http://www.msfree.gr/ms.php?id=15450
Και χ*στηκε η φοράδα στο αλωνι, το να λέει ηλίθιο τον Σουμάχερ ο Ιρβάιν είναι τόσο βλακώδες όσο το να μιλάει πλέον ο Λάουντα ή ο Τζόρνταν.
Λέει τη γνώμη του με τον τρόπο του... Όπως πριν μια βδομάδα σε ραδιοφωνική εκπομπή με τον James Allen έλεγε ότι όταν ήταν teamate του Schumacher δε μπορούσε να πιστέψει πόσο γρήγορος ήταν και πόσο καλές ήταν οι τηλεμετρίες του και κάποια άλλα σχετικά.... Να φανταστώ όμως ότι εκείνα ήταν υπερβολές του Irvine ή ότι κάπου αλλού θα οφείλονταν οι τηλεμετρίες...
Λέει τη γνώμη του με τον τρόπο του... Όπως πριν μια βδομάδα σε ραδιοφωνική εκπομπή με τον James Allen έλεγε ότι όταν ήταν teamate του Schumacher δε μπορούσε να πιστέψει πόσο γρήγορος ήταν και πόσο καλές ήταν οι τηλεμετρίες του και κάποια άλλα σχετικά.... Να φανταστώ όμως ότι εκείνα ήταν υπερβολές του Irvine ή ότι κάπου αλλού θα οφείλονταν οι τηλεμετρίες...
Μα τι σχέση έχουν όλα αυτά; Δεν καταλαβαίνω :hmm:
Αμφισβήτησε κανείς ότι ο Σούμι ήταν και θα είναι για πάντα ένας από τους κορυφαίους οδηγούς που πέρασαν ποτέ από την Φ1; Όποιος το αμφισβητεί, μάλλον δεν έχει καταλάβει τι έχει κάνει αυτός ο άνθρωπος στην ζωή του και το τι προσέφερε στην Φ1! ;)
Το ότι όμως ήταν είναι και θα είναι ένα coldblooded κωλοπαίδι που για την νίκη (ή για την θέση) θα κάνει τα πάντα, είναι επίσης γεγονός αναμφισβήτητο...
Κορυφαίος οδηγικά μεν (ήμουν fan του για πολλά χρόνια, και ήμουν από αυτούς που στεναχωρήθηκαν όταν ανακοίνωσε την αποχώρησή του), κωλοπαίδι συμπεριφοριστικά δε... το ένα δεν αποκλείει το άλλο ;)
Μα τι σχέση έχουν όλα αυτά; Δεν καταλαβαίνω :hmm:
Αμφισβήτησε κανείς ότι ο Σούμι ήταν και θα είναι για πάντα ένας από τους κορυφαίους οδηγούς που πέρασαν ποτέ από την Φ1; Όποιος το αμφισβητεί, μάλλον δεν έχει καταλάβει τι έχει κάνει αυτός ο άνθρωπος στην ζωή του και το τι προσέφερε στην Φ1! ;)
Το ότι όμως ήταν είναι και θα είναι ένα coldblooded κωλοπαίδι που για την νίκη (ή για την θέση) θα κάνει τα πάντα, είναι επίσης γεγονός αναμφισβήτητο...
Κορυφαίος οδηγικά μεν (ήμουν fan του για πολλά χρόνια, και ήμουν από αυτούς που στεναχωρήθηκαν όταν ανακοίνωσε την αποχώρησή του), κωλοπαίδι συμπεριφοριστικά δε... το ένα δεν αποκλείει το άλλο ;)
Φυσικά και αμφισβητούνται όλα αυτά που γράφεις για αυτό και κατακρίνω την επιλεκτική αναφορά γεγονότων στο συγκεκριμένο thread.... Εάν έχεις χρόνο (για χάσιμο??) κανε πίσω σελίδες και θα δεις... έχουν ειπωθεί αστεία πράγματα, κάποια από αυτά μάλιστα πολύ πρωτότυπα... Τώρα το τι νόημα έχει να αντιπαρατίθεσαι για κάτι τέτοιο αυτό είναι άλλη ιστορία...
Φυσικά και αμφισβητούνται όλα αυτά που γράφεις για αυτό και κατακρίνω την επιλεκτική αναφορά γεγονότων στο συγκεκριμένο thread.... Εάν έχεις χρόνο (για χάσιμο??) κανε πίσω σελίδες και θα δεις... έχουν ειπωθεί αστεία πράγματα, κάποια από αυτά μάλιστα πολύ πρωτότυπα... Τώρα το τι νόημα έχει να αντιπαρατίθεσαι για κάτι τέτοιο αυτό είναι άλλη ιστορία...
Posts που αμφισβητούν απλές αλήθειες και πραγματικότητες απλά τα προσπερνώ σαν να μην υπάρχουν... Έχω σοβαρότερα θέματα να "χαλαστώ" από το αν κάποιος αναγνωρίζει την προσφορά του Σούμι ή του Σέννα στην Φ1 ;)
Προσωπικα ,δεν εχω δει καμμια πιο επικινδυνη(επιτηδες) κινηση απο αυτην που εκανε ο Σουμυ στον Μπαρικελο χθες..
Οταν την εβλεπα live ανατριχιασα και μετα απο λιγο αηδιασα(σκεπτομενος μονο οτι ο Ρουμπενς μπορουσε να ειχε σκοτωθει)..
Ο Ιρβαιν και λιγα ειπε που αποκαλεσε ηλιθια την κινηση..
Ο καθενας βεβαια σχολιαζει οτι θεωρει σημαντικο: καποιοι την βαρυτητα της γνωμης του Ιρβαιν και καποιοι την πραγματικη επικινδυνη κινηση.:whistle:
Προσωπικα ,δεν εχω δει καμμια πιο επικινδυνη κινηση που να εγινε επιτηδες απο αυτην που εκανε ο Σουμυ στον Μπαρικελο χθες..
Οταν την εβλεπα live ανατριχιασα και μετα απο λιγο αηδιασα..
Δεν έχει υπάρξει άλλος που να έχει κάνει τόσα καταπληκτικά αλλά και τόσα επικίνδυνα μέσα στις πίστες ;)
Δεν έχει υπάρξει άλλος που να έχει κάνει τόσα καταπληκτικά αλλά και τόσα επικίνδυνα μέσα στις πίστες ;)
harris, αρχικα να σου ξεκαθαρισω οτι ειμαι φαν του Σουμαχερ..
Αλλα αλλο να τον βλεπουμε να κανει καταληκτικα πραγματα και αλλο να τον βλεπουμε να κανει τετοια επικινδυνα πραγματα που χωρις λογο θετουν σε κινδυνο την ζωη των αλλων οδηγων..
Το χθεσινο ηταν απο τις μεγιστες καφριλες. Αυτο ελειπε να το υποστηριξουμε.
Κατακραυγη θελει γιατι αν το ξανακανει αυτος ή καποιος αλλος, μπορει να θρηνησουμε θυματα.
Κατακραυγη θελει γιατι αν το ξανακανει συτοε ή καποιος αλλος, μπορει να θρηνησουμε θυματα.
Συμφωνώ απολύτως, και το έγραψα ήδη παραπάνω ;)
George_Prix
03-08-10, 08:37
Εισαι ο κλασικος τυπος που ισοπεδωνει τα παντα.
Για αυτο αλλωστε εισαι και ο μονος που πιστευεις οτι ο Schumi στη φαση με το Barrichello δεν εκανε κατι κακο. :rofl:
Μαλλον στο μυαλο σου πιστευες οτι οταν λεμε επικινδυνος οδηγος εννοουμε αργος οδηγος και σκεφτηκες να υπερασπιστεις τον αγαπημενο σου Schumacher, με εναν τροπο που εξεθεσε εσενα τον ιδιο. :down:
Κατα τα αλλα, μιλησες για αστεια και πρωτοτυπα πραγματα που γραφτηκαν στις προηγουμενες σελιδες του Thread. Μια και τα εντοπισες, γιατι δε μας λες 2-3 παραδειγματα ωστε να καταλαβουμε τι εννοεις? :hmm:
Λεει αληθειες ομως...
Τη μία λέει οτι ο Schumacher θα πάρει τον τίτλο, την άλλη λέει ότι ειναι ηλίθιος, όταν σταματήσει να αλλάζει γνώμες σαν σώβρακα ίσως τον πάρουμε πιο πολύ στα σοβαρά.
Ως τότε ειναι ένας ακόμα Λάουντα.
Το ότι όμως ήταν είναι και θα είναι ένα coldblooded κωλοπαίδι που για την νίκη (ή για την θέση) θα κάνει τα πάντα, είναι επίσης γεγονός αναμφισβήτητο..Οπως ο Σένα, όπως ο Χάμιλτον, όπως οποιος θέλει να πάρει το WDC.
........Auto merged post: aroutis πρόσθεσε 3 λεπτά και 12 δευτερόλεπτα αργότερα ........
harris, αρχικα να σου ξεκαθαρισω οτι ειμαι φαν του Σουμαχερ..
Αλλα αλλο να τον βλεπουμε να κανει καταληκτικα πραγματα και αλλο να τον βλεπουμε να κανει τετοια επικινδυνα πραγματα που χωρις λογο θετουν σε κινδυνο την ζωη των αλλων οδηγων..
Κατακραυγη θελει γιατι αν το ξανακανει αυτος ή καποιος αλλος, μπορει να θρηνησουμε θυματα.Κανένας δεν γούσταρε αυτό που έκανε. Αλλά αυτό ειναι ένα πράγμα, και άλλο ειναι να κάνουμε λες και δεν ΞΕΡΑΜΕ ότι θα εκανε ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που έκανε (εγώ προσωπικά γέλαγα όταν πλησιαζε η φάση, ήξερα οτι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό θα γινόταν και έγινε!).
Δηλαδή συγνώμη , σοβαρά υπήρξε άνθρωπος που παρακολουθεί χρόνια τον Σουμάχερ και δεν μπορούσε να προβλέψει την έκβαση της φάσης, ή μήπως μετά την ποινή περιμένει κανένας να αλλάξει κάτι;
Όλοι οι οδηγοί στην F1 έχουν την αδρεναλίνη να τρέχει και κάνουν πολλά επικίνδυνα. Υπάρχουν τόσοι μα τόσοι οδηγοί στους δρόμους (μιλάω εκτός πίστας), ειδικά στην χώρα μας, που αν δουν αυτοκίνητο να πάει να τους προσπεράσει κάνουν αριστερά, επιταχύνουν και χίλια δυο άλλα. Δεν απαλλάσσω τον Σουμάχερ από αυτό που έκανε, ήταν κάτι πάρα πολύ επικίνδυνο που θα μπορούσε να έχει άσχημη κατάληξη και για τον ίδιο, απλά θεωρώ ότι είναι η κλασσική κοκορομαχία με τεράστια δόση αδρεναλίνης κι ελάχιστη δόση λογικής. Λάθος, ναι, αλλά όλοι τα ίδια κάνουν, λιγότερο ή περισσότερο.
Όσο (βάλτε εσείς το επίθετο της αρεσκείας σας) ήταν αυτό που έκανε ο Σουμάχερ, άλλο τόσο (ότι βάλατε πριν) ήταν και η ενέργεια του Barrichelo που ενώ είδε πως κινδύνευε να πέσει στον τοίχο δεν σήκωσε το ποδαράκι του στιγμή.
Για μένα είναι και οι δύο υπόλογοι: αμφότεροι δεν έκαναν την παραμικρή κίνηση αποφυγής του υποτιθέμενου ατυχήματος παρά μόνο συνέχισαν να πιέζουν.... μέχρι που ο κατά τα άλλα κρετίνος Σουμάχερ το έκοψε αριστερά στο τέλος...
Και μη μου πείτε ότι κάποιος από τους δυο δεν θα μπορούσε να προβλέψει την εξέλιξη της φάσης... έχουν και οι δύο ικανότατη εμπειρία και είμαι σίγουρος ότι ξέραν που βαδίζανε.
Όσο (βάλτε εσείς το επίθετο της αρεσκείας σας) ήταν αυτό που έκανε ο Σουμάχερ, άλλο τόσο (ότι βάλατε πριν) ήταν και η ενέργεια του Barrichelo που ενώ είδε πως κινδύνευε να πέσει στον τοίχο δεν σήκωσε το ποδαράκι του στιγμή.
Για μένα είναι και οι δύο υπόλογοι: αμφότεροι δεν έκαναν την παραμικρή κίνηση αποφυγής του υποτιθέμενου ατυχήματος παρά μόνο συνέχισαν να πιέζουν.... μέχρι που ο κατά τα άλλα κρετίνος Σουμάχερ το έκοψε αριστερά στο τέλος...
Και μη μου πείτε ότι κάποιος από τους δυο δεν θα μπορούσε να προβλέψει την εξέλιξη της φάσης... έχουν και οι δύο ικανότατη εμπειρία και είμαι σίγουρος ότι ξέραν που βαδίζανε.
Το είπα και πρίν, η φάση ήταν προβλεπόμενη αρκεί να γνωρίζεις το όλο background.
To οτι υπάρχει η προσοχή στον Σουμι ειναι γιατί -σίγουρα- αυτος το ξεκίνησε , αλλά και γιατί κακά τα ψέματα ειναι το κακό παιδι της F1.
Ομως και ο Rubens εχει τεράστιο πρόβλημα με τον συγκεκριμενο ( όπως και με τη Φερραρι ) και πιθανότατα αν ήταν άλλος θα το είχε αντιμετωπίσει διαφορετικά.
Εισαι ο κλασικος τυπος που ισοπεδωνει τα παντα.
1) Για αυτο αλλωστε εισαι και ο μονος που πιστευεις οτι ο Schumi στη φαση με το Barrichello δεν εκανε κατι κακο. :rofl:
2) Μαλλον στο μυαλο σου πιστευες οτι οταν λεμε επικινδυνος οδηγος εννοουμε αργος οδηγος και σκεφτηκες να υπερασπιστεις τον αγαπημενο σου Schumacher, με εναν τροπο που εξεθεσε εσενα τον ιδιο. :down:
3) Κατα τα αλλα, μιλησες για αστεια και πρωτοτυπα πραγματα που γραφτηκαν στις προηγουμενες σελιδες του Thread. Μια και τα εντοπισες, γιατι δε μας λες 2-3 παραδειγματα ωστε να καταλαβουμε τι εννοεις? :hmm:
1) Πιστεύω πως για ότι έγινε έχουν και οι δύο την ίδια ευθύνη και ότι βάση κανονισμών η κίνηση του Σουμάχερ δεν είναι μεμπτή, κατά τα άλλα έχει βγάλει ο καθένας το μέτρο επικυνδινότητας του και μετρά υποκειμενικά. Αυτή είναι η αποψή μου. Αν δυσκολεύεσαι να τη καταλάβεις λυπάμαι.
2)Τον αγαπώ, τα βράδια περνάμε υπέροχα.
3) α) Έχει ειπωθεί ότι ο Σούμι έχει ανάλογη αίσθηση του χώρου με τον Σάτο...??
β) Έχει ειπωθεί ότι έχει εκ φύσεως μειωμένα αντανακλαστικά μετρημένα μάλιστα από κάποιον σε ms με χρονόμετρο απο video youtube.....?
γ) Έχει ειπωθεί ότι φέτος που θα ξεκινά ο Σούμι από πίσω θα χουν πλάκα οι εκκινήσεις αφού λόγω των α) και β) θα τα κάνει γυαλιά καρφιά?
Έχουν ειπωθεί αυτά και άλλα που ερμήνευαν κατά το δοκούν τις επιδόσεις του???? Αν ναι τότε εκτίθεσαι... Η μήπως δεν είναι αστεία και πρωτότυπα?
Αν και δεν παραβλέπω την αξία του Schumi σαν πιλότο, ποτε δεν τον συμπάθησα.
Μέγιστη ξεφτίλα η επάνοδός του. Έπρεπε να αποσυρθεί στο απόγειο της δόξας του και να μην αγωνιστεί ξανά.
Πολυ κλαμα για τις πτερυγες,τωρα λενε οτι θα γινουν νεα τεστ στο βελγιο,θα τις επανεξετασει η FIA και τα σχετικα.
Καλα λενε οταν μια ομαδα αρχιζει να μην πηγαινει καλα λογικο να της φταινε ολα,η ferrari πριν λιγο καιρο ειχε πλανταξει στο κλαμα,οχι φταινε οι αγωνοδικες μας εχουν βαλει στο ματι,θελουν να κανουν κακο στην ferrari κ στον αλονσο,οι οπαδοι τα ειχανε με την ομαδα γιατι δεν αποδιδουν οι αναβαθμισεις κλπ. Τωρα που ολα ειναι καλα δεν μιλαει κανενας για τιποτα,ο μοντεζεμολο τωρα λεει μπραβο στην ομαδα για την προοδο της F10.
Mετα ηρθε η σειρα της Mclaren να ξοδεψει χαρτομαντιλα,και δωστου εχουν φαγωθει με τις πτερυγες,οχι ειναι παρανομες,δεν μπορουμε να τις κατανοησουμε ,μα ειναι δυνατον να μην κανει τιποτα η FIA,θα μπορουσαμε να τις εχουμε κανει κ εμεις αλλα περιμενουμε να δουμε τη FIA τι θα πει και ιστοριες.Μεχρι πριν 3 αγωνες που ηταν ολα καλα δεν μιλουσε κανεις στο woking,και δωστου η ομαδα με τη μεγαλυτερη και πιο γρηγορη εξελιξη που εχει βαλει τα γυαλια στους ανταγωνιστες,που θα εφερνε τις βαριες αναβαθμισεις για να πιασει τον ταυρο απο τα κερατα.
Ε ρε γλεντια.:p
George_Prix
03-08-10, 18:09
1) Πιστεύω πως για ότι έγινε έχουν και οι δύο την ίδια ευθύνη και ότι βάση κανονισμών η κίνηση του Σουμάχερ δεν είναι μεμπτή, κατά τα άλλα έχει βγάλει ο καθένας το μέτρο επικυνδινότητας του και μετρά υποκειμενικά. Αυτή είναι η αποψή μου. Αν δυσκολεύεσαι να τη καταλάβεις λυπάμαι.
Απο οτι βλεπω σου εμεινε αυτο που ειπα οτι δυσκολευεσαι να καταλαβεις αυτα που γραφω και ειπες το ιδιο πραγμα για μενα.
Δεν πειραζει, να σε βλεπω να με αντιγραφεις και ας μην ευσταθουν καν αυτα που λες. :twisted:
Κατα τα αλλα δε δυσκολευομαι να καταλαβω την αποψη σου.
Απλα τη θεωρω αστεια.
Ο ιδιος ο Schumi ειπε οτι το παρακανε και εσυ μας λες οτι φταινε εξισου με τον Barrichello. :rofl:
Απο στιγμη σε στιγμη αναμενουμε να φαει 10 θεσεις ποινη και ο Rubens. :rofl:
2)Τον αγαπώ, τα βράδια περνάμε υπέροχα.
Ενα ακομα (αποτυχημενο) αστειο, επειδη δεν εχεις επιχειρηματα.
3) α) Έχει ειπωθεί ότι ο Σούμι έχει ανάλογη αίσθηση του χώρου με τον Σάτο...??
β) Έχει ειπωθεί ότι έχει εκ φύσεως μειωμένα αντανακλαστικά μετρημένα μάλιστα από κάποιον σε ms με χρονόμετρο απο video youtube.....?
γ) Έχει ειπωθεί ότι φέτος που θα ξεκινά ο Σούμι από πίσω θα χουν πλάκα οι εκκινήσεις αφού λόγω των α) και β) θα τα κάνει γυαλιά καρφιά?
Έχουν ειπωθεί αυτά και άλλα που ερμήνευαν κατά το δοκούν τις επιδόσεις του???? Αν ναι τότε εκτίθεσαι... Η μήπως δεν είναι αστεία και πρωτότυπα?
Δεν καταλαβαινω γιατι εκτιθεμαι εγω? :hmm:
Αυτα αν δεν κανω λαθος τα ειπε ο MNP-10 οποτε ζητα του να στα αιτιολογησει.
Εγω απλα σε ρωτησα ποια μηνυματα θεωρεις αστεια και πρωτοτυπα. :rtfm:
Κατα τα αλλα, να πω για μια ακομα φορα την αποψη μου για το Schumi.
Τον θεωρω ενα παρα πολυ καλο οδηγο, αλλα οχι αυτο που εχουν στο μυαλο τους μερικοι ασχετοι.
Μερικοι ασχετοι που νομιζουν οτι τα πρωταθληματα τα πηρε μονος του ο Schumi και οτι ειναι 7 φορες καλυτερος απο εναν οδηγο που εχει παρει ΜΟΝΟ εναν τιτλο.
Τα πρωταθληματα ειναι μερος της μαγικης dream team που ειχε φτιαξει η Ferrari.
Αν η Ferrari ειχε ενα χειροτερο αεροδυναμιστη ή εναν χειροτερο strategist, ή ενα χειροτερο team principal ή ενα χειροτερο κινητηρα ή εναν πιο ανταγωνιστικο ομοσταυλο ή δεν ειχε δεδομενο το No1 status, ο Schumi μπορει να ειχε παρει 5 τιτλους, 2 τιτλους ή ακομα και κανεναν τιτλο.
Για μενα ακομα και κανεναν τιτλο να μην ειχε παρει, θα ηταν ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο.
Ενας πολυ γρηγορος οδηγος που εριχνε περιπου μισο δευτερολεπτο στο Massa και μαλιστα με σταθερο γυρολογιο.
Ακριβως το ιδιο που κανει και ο Alosno ή ο Hamilton για παραδειγμα.
Το αν ειναι καλυτερος απο αυτους τους δυο νεους, δε θα το μαθουμε ποτε, εφοσον δεν υπαρχει αμεση συγκριση.
Για το τελος αφησα την επανοδο του.
Αν και δε μου ειναι συμπαθης ο Γερμανος, δεν ειμαι απο αυτους που στησαν γλεντι πανω απο το πτωμα του φετος.
Ο ανθρωπος λειπει 3 χρονια, ειναι πλεον 41 ετων και δε μπορουμε να βγαλουμε συμπερασματα.
Ευτυχως εχω βγαλει τα συμπερασματα μου για το Schumi πολυ πριν εγκαταλειψει την ενεργο δραση.
Απλα θα ηθελα να τον εβλεπα με καποιον ομοσταυλο του επιπεδου του Rosberg πολλα χρονια πριν οταν ηταν στα ντουζενια του.
Εκει θα ανακαλυπτανε πολλοι, οτι ο Schumi ειναι ΤΡΟΜΕΡΟΣ οδηγος, αλλα το μηχανημα που τον εβγαλε βγαζει και αλλα παρομοια ταλεντα. Δεν ειναι ανεπαναληπτος.
Το ιδιο ακριβως που εγινε με το Rossi δηλαδη (o οποιος ειναι σιγουρα ο πιο ολοκληρωμενος αναβατης που περασε απο τα MotoGP).
Ολοι νομιζανε οτι δεν υπηρχε, δεν υπαρχει και δεν προκειται να υπαρξει τετοιο φαινομενο, μεχρι που εμφανιστηκε ο πιτσιρικας ο Lorenzo και τον επαιζε στα ισια.
........Auto merged post: George_Prix πρόσθεσε 8 λεπτά και 36 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Πολυ κλαμα για τις πτερυγες,τωρα λενε οτι θα γινουν νεα τεστ στο βελγιο,θα τις επανεξετασει η FIA και τα σχετικα.
Καλα λενε οταν μια ομαδα αρχιζει να μην πηγαινει καλα λογικο να της φταινε ολα,η ferrari πριν λιγο καιρο ειχε πλανταξει στο κλαμα,οχι φταινε οι αγωνοδικες μας εχουν βαλει στο ματι,θελουν να κανουν κακο στην ferrari κ στον αλονσο,οι οπαδοι τα ειχανε με την ομαδα γιατι δεν αποδιδουν οι αναβαθμισεις κλπ. Τωρα που ολα ειναι καλα δεν μιλαει κανενας για τιποτα,ο μοντεζεμολο τωρα λεει μπραβο στην ομαδα για την προοδο της F10.
Με μια διαφορα φιλε μου...
Τα tests των αεροτομων ειναι απλουστατη υποθεση.
Λενε οτι με τοσα κιλα πιεση, δεν πρεπει να καμπτεται η αεροτομη.
Η Ferrari και η Red Bull περασανε τα tests, οποτε η κλαψα της McLaren ειναι αστεια.
Απο την αλλη μερια, οι αδικιες απεναντι στη Ferrari, για ποινες που δε δοθηκαν ή για ποινες που δοθηκαν με τετοιο τροπο ωστε να ζημιωθει η Ferrari και ο Alonso ειναι γεγονος.
Για αυτο αλλωστε ο ιδιος ο Bernie ειπε πως θα πρεπει να επανεξεταστουν οι αγωνοδικες και οι κανονισμοι, ισως θα πρεπει να δοθει η συγκεκριμενη αρμοδιοτητα σε ανεξαρτητη αρχη κλπ κλπ
Στο τελος δεν καταλαβα τι θα επρεπε να κανει ο προεδρος της Ferrari?
Μετα τους αγωνες που αδικηθηκε η ομαδα του φωναξε.
Εφοσον στους τελευταιους αγωνες δεν εγινε κατι το μεμπτο τι θα επρεπε να κανει?
Να συνεχιζει να φωναζει σαν τον τρελο?
Ειναι γεγονος. Μπορεις να τα μετρησεις και ο ιδιος - δεν ειναι αναγκη να πιστευεις κανεναν. Παρε video, σπαστα σε frames (1f=40ms αν το video ειναι 25fps) και μετρα.
Δεν ειναι παντα δεδομενο οτι θα γινει. Εξαρταται το φαρδος της πιστας και το ειδος της πρωτης στροφης. Ειναι προφανες οτι σε φαρδια πιστα με ανοικτη καμπη υπαρχει μικροτερο στριμωγμα και περιθωριο τρακαρισματος.
Παντως, το συγκεκριμενο θεμα το παρακολουθω πολυ προσεκτικα γιατι εχει πολυ ποπ-κορν. Παλαιοτερα στο atlasf1.com υπηρχε ολοκληρο θρεντ για το προβλημα του σουμι, με ονομα στυλ "poooor mikeeeey cant dwwiveee from the behind" :lol:
Εχε υποψην σου οτι και αυτη την εβδομαδα ο Μιχαλακης τα "καταφερε", αλλα ειναι απ'αυτα που κανείς δε δινει σημασια. Το γνωριζεις πχ οτι απο 20τοσους οδηγους, για τον μονο που παραπονεθηκε αλλος πιλοτος σε σχεση με την εκκινηση, ηταν ο Σουμαχερ?
Toro Rosso
Sebastien Buemi (12th)
“My start was not great, but not too bad. On the way down to the first corner Michael (Schumacher) pushed me over to the left side and I had to go on the brakes, or I would have gone off the track and I don’t think it was very fair on his part.
Πιθανον οχι.
Ο ανθρωπος απλα εχει μαθει* να κανει τα δικα του και οι αλλοι να προσαρμοζονται γυρω απ'αυτα που κανει ο ιδιος. Αν πετυχει καναν μοντογια ή κανεναν λιγοτερο προσεκτικο / απροετοιμαστο = incident. Πχ ο barichello δεν ηταν υποχρεωμενος να κανει προς τον τοιχο οσο ο σουμαχερ εκλινε προς τα πανω του. Ο Μπαριτσελο ειχε καθε δικαιωμα να το κρατησει να παει ευθεια / να πει ο σουμι επεσε επανω μου.
Ολες οι τηλεμετριες και καμερες θα τον δικαιωναν οπως εγινε με τον Βιλνεβ το 97. Το θεμα ειναι οτι αντανακλαστικα θες να αποφυγεις το ατυχημα γι'αυτο το κοβεις δεξια. Αν δεις παλι τον Σουμι ποτε το εκοψε αριστερα (οταν ειδε οτι ο Μπαριτσελο στριβει προς τα πανω του γιατι τελειωνει η πιστα) θα γελας 10 μερες με το ποσο αργη και αποτομη ηταν η self-preservation αντιδραση του σουμι μολις ειδε το μπαριτσελο να τον σημαδευει καθετα. http://www.youtube.com/watch?v=HI_igBbJdXc (14-15'')
* Γιατι απλα δεν ξερει να κανει κατι καλυτερο. Το μαξιμουμ που μπορει να κανει περιοριζεται απ'το ιδιο του το σωμα και το νου (reflex+spatial awareness).
Δεν καταλαβαινω γιατι εκτιθεμαι εγω?
Αυτα αν δεν κανω λαθος τα ειπε ο MNP-10 οποτε ζητα του να στα αιτιολογησει.
Εγω απλα σε ρωτησα ποια μηνυματα θεωρεις αστεια και πρωτοτυπα.
....
.....
ο πιτσιρικας ο Lorenzo και τον επαιζε στα ισια.
Σόρυ George διαβάζεις αυτά που γράφω ? Ανέφερα στο προηγούμενο post για αστεία πράγματα που ειπώθηκαν γενικά στο συγκεκριμένο thread.... Βγήκες και ζήτησες αποδείξεις και ονόματα έχοντας τη μύγα και σου απάντησα. Ποιος σου είπε ότι θα αναφερόμουν σε πράγματα που ειπώθηκαν από σένα?
Σου είπα ότι εκτέθηκες γιατί ζήτησες τα "αστεία και πρωτότυπα"... και στα έγραψα, το ότι εσύ όπως συχνά συμβαίνει είχες κολλήσει σε κάτι διαφορετικό στο μυαλό σου και έχασες τον ειρμό περιμένοντας άλλη απάντηση, είναι άλλη ιστορία.
Στα πιο "επί του θέματος": Είπα ποτέ ότι ο Σουμάχερ είναι ανεπανάληπτος οδηγός? Για ψάξε... Πάλι έχεις κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σου. Για μένα είναι πράγματι ένα από τα καλύτερα πακέτα οδηγού, στην πράξη αποδεδειγμένο. Αλλά αυτό που τον διαφοροποιεί για μένα δεν είναι ούτε η οδηγική ικανότητα του, ούτε η ικανότητα του στην ανάλυση δεδομένων, ούτε η ικανότητα του να αναλύει διαφορετικά πράγματα και καταστάσεις ταυτόχρονα που λένε όσοι συνεργάστηκαν μαζί του. Ίσως υπάρχει και ίσως να ξαναυπάρξει οδηγός που να τα έχει όλα αυτά.
Αυτό που πραγματικά τον ξεχωρίζει είναι η θέληση για νίκη. Ο εγωισμός και η μαχητικότητα που βγάζει είναι κάτι απίστευτο. Όσα πέτυχε τα πέτυχε κυρίως για αυτό το χαρακτηριστικό του. Και αυτό πραγματικά θεωρώ ότι δύσκολα θα βρεθεί οδηγός που να το έχει σε αυτό το βαθμό. Το ότι έκλεισε τον Barrichelo δεν το κάνε για να του σπάσει τον τσαμπουκά ή γιατί ήθελε να δείξει ποιος είναι. Το έκανε γιατί κάθε λεπτό στην πίστα είναι εγωιστής.
Ειναι γεγονος. Μπορεις να τα μετρησεις και ο ιδιος - δεν ειναι αναγκη να πιστευεις κανεναν. Παρε video, σπαστα σε frames (1f=40ms αν το video ειναι 25fps) και μετρα.
Για το συγκεκριμένο δε μπορώ να επιχειρηματολογήσω και δε θέλω, πες ότι θες γιατί αυτό είναι απλά γελοίο ... για μένα πάντα. Ο καθένας κρίνει. Σου χα ξαναπεί κάποτε ότι δε βγάζεις συμπέρασμα έτσι για τα αντανακλαστικά του άλλου και σου χω ξαναναφέρει το οδηγικό στυλ του Σουμάχερ και και τον τρόπο που κινείται στην στροφή. Αυτό που στην F1 το θεωρούν ως ιδιαίτερο στυλ που του χαρίζει χρόνο εσύ ,κάθισες στο youtube και μετρούσες frames, ερμηνεύοντας το ως handicap. Βρήκες την απάντηση που ίσως έψαχνες.
Δεν είναι παντα δεδομενο ότι θα γινει. Εξαρταται το φαρδος της πιστας και το ειδος της πρώτης στροφής. Είναι προφανές οτι σε φαρδια πιστα με ανοικτη καμπη υπαρχει μικροτερο στριμωγμα και περιθωριο τρακαρισματος.
Ξέρεις κάτι? Έχω την εντύπωση ότι από την αρχή της χρονιάς όλες οι πίστες είναι φαρδιές με ανοιχτή καμπή... Για πρόσεξε το... Βάλτα κάτω και δες.
Εχε υποψην σου οτι και αυτη την εβδομαδα ο Μιχαλακης τα "καταφερε", αλλα ειναι απ'αυτα που κανείς δε δινει σημασια. Το γνωριζεις πχ οτι απο 20τοσους οδηγους, για τον μονο που παραπονεθηκε αλλος πιλοτος σε σχεση με την εκκινηση, ηταν ο Σουμαχερ?.....
Για αυτό σου λέω ότι σε έχει πικράνει πολλές φορές... Μου αναφέρεις ένα συνιθισμένο συμβάν εκκίνησης για να υποστηρίξεις τι? Αυτό που θέλεις να πιστεύεις.
Ολες οι τηλεμετριες και καμερες θα τον δικαιωναν οπως εγινε με τον Βιλνεβ το 97. Το θεμα ειναι οτι αντανακλαστικα θες να αποφυγεις το ατυχημα γι'αυτο το κοβεις δεξια. Αν δεις παλι τον Σουμι ποτε το εκοψε αριστερα (οταν ειδε οτι ο Μπαριτσελο στριβει προς τα πανω του γιατι τελειωνει η πιστα) θα γελας 10 μερες με το ποσο αργη και αποτομη ηταν η self-preservation αντιδραση του σουμι μολις ειδε το μπαριτσελο να τον σημαδευει καθετα. http://www.youtube.com/watch?v=HI_igBbJdXc (14-15'')
* Γιατι απλα δεν ξερει να κανει κατι καλυτερο. Το μαξιμουμ που μπορει να κανει περιοριζεται απ'το ιδιο του το σωμα και το νου (reflex+spatial awareness).
Το αστείο είναι ότι σε συνεντεύξεις διάφορων ανθρώπων που έχουν συνεργαστεί μαζί του το πράγμα που αναφέρεται πρώτο ως κύριο χαρακτηριστικό του είναι το spatial awareness και η ικανότητα ανάλυσης πολλαπλών καταστάσεων παράλληλα... Αυτό ίσως δε σου είναι ευχάριστο άλλα το ότι αναφέρεται πολύ συχνά, σχεδόν το ίδιο συχνά με το πόσο δούλευε πάνω στις λεπτομέρειες του setup, θα πρεπε να σου λέει κάτι.
Για το συγκεκριμένο δε μπορώ να επιχειρηματολογήσω και δε θέλω, πες ότι θες γιατί αυτό είναι απλά γελοίο ... για μένα πάντα. Ο καθένας κρίνει. Σου χα ξαναπεί κάποτε ότι δε βγάζεις συμπέρασμα έτσι για τα αντανακλαστικά του άλλου και σου χω ξαναναφέρει το οδηγικό στυλ του Σουμάχερ και και τον τρόπο που κινείται στην στροφή. Αυτό που στην F1 το θεωρούν ως ιδιαίτερο στυλ που του χαρίζει χρόνο εσύ ,κάθισες στο youtube και μετρούσες frames, ερμηνεύοντας το ως handicap. Βρήκες την απάντηση που ίσως έψαχνες.
Μη κολλας σε λεπτομερεις. Η αντιδραση μετριεται με 1002 τροπους. Υπαρχουν πχ video με onboard εκκινησεις.. αναβει το φωτακι και απλα βλεπεις ποτε κουνιεται το μονοθεσιο του σουμι σε σχεση με τα διπλα μονοθεσια.
Ξέρεις κάτι? Έχω την εντύπωση ότι από την αρχή της χρονιάς όλες οι πίστες είναι φαρδιές με ανοιχτή καμπή... Για πρόσεξε το... Βάλτα κάτω και δες.
3 στροφες τουλαχιστον ειναι επικινδυνες (αυστραλια, μονακο, καναδας) και στις 2 τρακαρε στη πρωτη στροφη (αυστραλια/καναδας). Στην ουγγαρια ειχε "incident" με τον Buemi. Και σε αλλες πιστες οπως η valencia ειχε περιπετειες στον πρωτο γυρο (οχι στην πρωτη στροφη).
Για αυτό σου λέω ότι σε έχει πικράνει πολλές φορές... Μου αναφέρεις ένα συνιθισμένο συμβάν εκκίνησης για να υποστηρίξεις τι? Αυτό που θέλεις να πιστεύεις.
Δεν εχω λογο να σου αλλαξω τη κοσμοθεωρια σου.
Το αστείο είναι ότι σε συνεντεύξεις διάφορων ανθρώπων που έχουν συνεργαστεί μαζί του το πράγμα που αναφέρεται πρώτο ως κύριο χαρακτηριστικό του είναι το spatial awareness και η ικανότητα ανάλυσης πολλαπλών καταστάσεων παράλληλα... Αυτό ίσως δε σου είναι ευχάριστο άλλα το ότι αναφέρεται πολύ συχνά, σχεδόν το ίδιο συχνά με το πόσο δούλευε πάνω στις λεπτομέρειες του setup, θα πρεπε να σου λέει κάτι.
Το setup το εχει. Αναλυση πολλαπλων καταστασεων την εχει. Spatial awareness δεν εχει.- Εξαιρετικο παραδειγμα spatial awareness ειναι ο Κιμι. Ο Σουμαχερ ειναι στον αντιποδα 100%. Ο κιμι βεβαια δεν εχει ουτε το setup, ουτε τη τελειομανια του σουμι. Εκαστος στο ειδος του.
George_Prix
03-08-10, 21:44
Σόρυ George διαβάζεις αυτά που γράφω ? Ανέφερα στο προηγούμενο post για αστεία πράγματα που ειπώθηκαν γενικά στο συγκεκριμένο thread.... Βγήκες και ζήτησες αποδείξεις και ονόματα έχοντας τη μύγα και σου απάντησα. Ποιος σου είπε ότι θα αναφερόμουν σε πράγματα που ειπώθηκαν από σένα?
Σου είπα ότι εκτέθηκες γιατί ζήτησες τα "αστεία και πρωτότυπα"... και στα έγραψα, το ότι εσύ όπως συχνά συμβαίνει είχες κολλήσει σε κάτι διαφορετικό στο μυαλό σου και έχασες τον ειρμό περιμένοντας άλλη απάντηση, είναι άλλη ιστορία.
Δε σου ζηταω να μπεις στο μυαλο μου και να κανεις υποθεσεις για το τι σκεπτομαι.
Αυτο φανταζομαι θα σε δυσκολευε πολυ.
Σου ζητησα με απλουστατα Ελληνικα να μου πεις ενα παραδειγμα για το τι θεωρεις αστειο απο αυτα που ειπωθηκαν στο thread.
Μου ειπες ενα παραδειγμα και τελος.
Απο εκει και περα, το οτι θεωρεις οτι εκτεθηκα γιατι σου εκανα μια ερωτηση, ειναι απορροια των κακων Ελληνικων σου. :rtfm:
Στα πιο "επί του θέματος": Είπα ποτέ ότι ο Σουμάχερ είναι ανεπανάληπτος οδηγός? Για ψάξε... Πάλι έχεις κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σου.
Εκανα παραθεση στα λεγομενα σου, απαντησα και στη συνεχεια αρχισα νεα παραγραφο ξεκινωντας : "...Κατα τα αλλα, να πω για μια ακομα φορα την αποψη μου για το Schumi..."
Κατσε διαβασε προσεκτικα το μηνυμα μου και δες αν ειπα καπου οτι ο ant0ine ειπε ανεπαναληπτο το Schumi.
Επειδη δεν εγραψα πουθενα κατι τετοιο, καταληγουμε παλι στο οτι εχεις ενα θεματακι με τα Ελληνικα σου. :rtfm:
Δε με πειραζει καθολου να διαφωνω με καποιον, αρκει να διαβαζει αυτα που γραφω και να μην τα παραποιει.
Σου απεδειξα πως σε δυο διαφορετικες περιπτωσεις στο ιδιο μηνυμα, προσπαθεις να μου πας κοντρα χωρις να εχεις διαβασει προσεκτικα το μηνυμα μου. :down:
Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να καταπολεμήσεις την αδυναμία σου εντοπισμού της ουσίας του θέματος και το συνεχές χάσιμο του ειρμού σου. Την ατάκα με το πρόβλημα στα Ελληνικά την χρησιμοποιείς συστηματικά λόγω του παραπάνω προβλήματος σου.
Το τι γράφεται και γιατί γράφεται το καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε... Εαν θεωρείς ότι με κουτοπόνηρες εκφράσεις του στυλ " εχεις ενα θεματακι με τα Ελληνικα σου" αλλάζεις κάτι όσον αφορά τις εντυπώσεις και την ουσία του θέματος κάνεις λάθος.
Μάθημα ελληνικών:
Ερώτηση απο George_Prix:
3) Κατα τα αλλα, μιλησες για αστεια και πρωτοτυπα πραγματα που γραφτηκαν στις προηγούμενες σελιδες του Thread. Μια και τα εντοπισες, γιατι δε μας λες 2-3 παραδείγματα ωστε να καταλαβουμε τι εννοεις?
Η ερώτηση σου δεν αμφισβητεί παράλληλα την ύπαρξη των παραδειγμάτων που ανέφερα?
Στη συνέχεια τα αναφέρω και σου λέω ότι εκτίθεσαι με την ερώτηση σου.
και στο τέλος μου απαντάς ότι θεωρώ ότι εκτέθηκες επειδή μου έκανες μια απλή ερώτηση.
Αμα αυτό δεν είναι είτε α) Κουτοπονηριά β) Χάσιμο ειρμού γ) Αδυναμία Κατανόησης δ) Κουτοπονηριά ε) Υπεκφυγή στ)Κουτοπονηριά τότε τι είναι?
Τουλάχιστον με τον ΜΝP διαφωνώ άλλα μου απαντάει συγκεκριμένα, εσύ συστηματικά διαφωνείς, χάνεις τον ειρμό σου, απαντάς εκτός θέματος και στο τέλος (όταν χάνεις τη μπάλα τελείως) το ρίχνεις στα ελληνικά του άλλου.
........Auto merged post: ant0ine πρόσθεσε 38 λεπτά και 26 δευτερόλεπτα αργότερα ........
3 στροφες τουλαχιστον ειναι επικινδυνες (αυστραλια, μονακο, καναδας) και στις 2 τρακαρε στη πρωτη στροφη (αυστραλια/καναδας). Στην ουγγαρια ειχε "incident" με τον Buemi. Και σε αλλες πιστες οπως η valencia ειχε περιπετειες στον πρωτο γυρο (οχι στην πρωτη στροφη).
Σε εκκινήσεις δεν αναφερόμαστε? Στον Καναδά αν θυμάμαι καλά έκανε πολύ καλή εκκίνηση(εκεί δεν κέρδισε 5 θέσεις?). Η κάνω λάθος?
Σε εκκινήσεις δεν αναφερόμαστε? Στον Καναδά αν θυμάμαι καλά έκανε πολύ καλή εκκίνηση(εκεί δεν κέρδισε 5 θέσεις?). Η κάνω λάθος?
Ναι.. εκανε καλη εκκινηση αλλα στο τελος το στουκαρε (http://www.youtube.com/watch?v=aK9iNTonyvk).
George_Prix
04-08-10, 01:25
@ant0ine...
Σε ρωταω τι θεωρεις αστειο στο thread και μου απαντας οτι σου φανηκε αστειο ενα μηνυμα του MNP-10. Το αποκορυφωμα της απαντησης σου ειναι οτι με εξεθεσες.
Κατσε τωρα να σου πω ενα παραμυθακι μπας και καταλαβεις ποσο λαθος εισαι. Γιατι ολοι οι υπολοιποι το καταλαβανε.
-Ειμαι με ενα φιλο και μου λεει οτι μερικες απο τις κοινες γνωστες μας ειναι αστειες
-Τον ρωταω ποια θεωρει αστεια και μου απανταει η Μαρια, συμπληρωνοντας οτι με εξεθεσε.
Αυτοματα θα τον ελεγα βλακα (το λιγοτερο).
Επειδη εσενα δε σε ξερω και επειδη στο forum απαγορευονται οι προσωπικες επιθεσεις, θεωρησα οτι απλα εχεις μια δυσκολια με την Ελληνικη γλωσσα. Αλλιως δε μπορω να καταλαβω τι μπορει να γινεται με την περιπτωση σου. :whistle:
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Λεω οτι καποιοι θεωρουν ανεπαναληπτο το Schumi και μου απαντας...
-Δεν ειπα εγω κατι τετοιο.
Παμε τωρα σε ενα ακομα παραμυθακι, γιατι απο οτι βλεπω οταν διαβαζεις τη λεξη Schumi θολωνεις και χανεις την ψυχραιμια σου.
Ειμαι με ενα φιλο μου και του λεω...
-Καποιος μου εκλεψε το πορτοφολι.
-Και γιατι να το εκλεψα εγω μου απανταει.
Οποτε εχουμε τα εξης ενδεχομενα :
α) Νομιζει οτι το ονομα του ειναι "Καποιος" για αυτο απαντησε ετσι.
β) Εχει παρει το πορτοφολι, οποτε εχει τη μυγα και μυγιαζεται.
γ) Δεν ξερει καλα Ελληνικα.
Οποιοδηποτε απο τα 3 και να ισχυει δεν τον τιμαει ιδιαιτερα. :whistle:
Ηθικο διδαγμα.
Δεν περιμενω απο καποιον που μας ελεγε οτι ο Schumi και ο Barrichello εχουν το ιδιο ποσοστο ευθυνης στο συμβαν να μας πει κατι σοβαρο οσον αφορα την F1.
Το ιδιο ατομο ειναι λογικοτατο να μπερδευει τα απλα Ελληνικα μου και να μη μπορει να τα ξεμπερδεψει με τιποτα.
ΥΓ. Εισαι τυχερος γιατι εχω μεγαλη υπομονη. Σιγα σιγα θα σου δωσω να καταλαβεις το λαθος σου. ;)
Αντιπαραθέσεις μεταξύ μελών του Forum καλό ειναι να παίρνονται σε PM..
Δεν ηρεμούμε λίγο (όλοι μας) σιγά σιγά;
Με μια διαφορα φιλε μου...
Τα tests των αεροτομων ειναι απλουστατη υποθεση.
Λενε οτι με τοσα κιλα πιεση, δεν πρεπει να καμπτεται η αεροτομη.
Η Ferrari και η Red Bull περασανε τα tests, οποτε η κλαψα της McLaren ειναι αστεια.
Απο την αλλη μερια, οι αδικιες απεναντι στη Ferrari, για ποινες που δε δοθηκαν ή για ποινες που δοθηκαν με τετοιο τροπο ωστε να ζημιωθει η Ferrari και ο Alonso ειναι γεγονος.
Για αυτο αλλωστε ο ιδιος ο Bernie ειπε πως θα πρεπει να επανεξεταστουν οι αγωνοδικες και οι κανονισμοι, ισως θα πρεπει να δοθει η συγκεκριμενη αρμοδιοτητα σε ανεξαρτητη αρχη κλπ κλπ
Στο τελος δεν καταλαβα τι θα επρεπε να κανει ο προεδρος της Ferrari?
Μετα τους αγωνες που αδικηθηκε η ομαδα του φωναξε.
Εφοσον στους τελευταιους αγωνες δεν εγινε κατι το μεμπτο τι θα επρεπε να κανει?
Να συνεχιζει να φωναζει σαν τον τρελο?
Eγω συμφωνω οτι η κλαψα των βρετανων απο το woking ειναι αστεια,λογικο ειναι επειδη εκαναν λαθος εκτιμησεις με τις αναβαθμισεις τους και δεν τους βγηκε σχεδον τιποτα να προσπαθουν να ριξουν το βαρος της ευθυνης αλλου κ να λενε οτι να ειδατε γιαυτο μειναμε πισω σε εξελιξη,επειδη η ferrari κ η red bull εχουν παρανομες πτερυγες τις οποιες θα μπορουσαμε να υλοποιησουμε κ εμεις αλλα δεν το καναμε για να μην ερθει μετα η FIA κ μας πει οτι ειναι παρανομες οποτε τζαμπα ο κοπος κ χρονος.Πολυ αμφιβαλω αν μπορουν πλεον να σηκωσουν κεφαλι στη mclaren μεσα σε 2 εβδομαδες κ να βρουν το λιγοτερο 1 sec.
Αν θεωρει η Ferrari οτι οι ποινες που δοθηκαν την αδικησαν με τον α η β τροπο και πιστευει πως εγιναν εσκεμμενα εις βαρος της για να ζημιωθει αυτη κ να ευνοηθουν οι αντιπαλοι κανοντας λογο για παραγκες,για 2 μετρα κ 2 σταθμα κλπ,τοτε μιλαμε για κατι πολυ σοβαρο,για την αξιοπιστια ολοκληρου του πρωταθληματος.
Ο προδρος της ferrari πολυ καλα εκανε,εγω απλως ηθελα να τονισω την αντιφαση κ πως μπορει να αλλαξουν τα πραγματα μεσα σε 2-3 αγωνες, πριν 3 αγωνες οι μηχανικοι της ferrari τρωγανε το κραξιμο της αρκουδας απο τους παντες,οτι δεν κανουν καλη δουλεια κλπ και μετα τους ιδιους τους αποθεωνουν για την καλη εξελιξη της F10.
Αντιστοιχα στη Mclaren απο την αποθεωση για την ομαδα με την καλυτερη εξελιξη απο την αρχη της χρονιας μεσα σε 3 αγωνες που δεν καταφεραν τιποτα να κανουν,τωρα τρωνε αυτοι το κραξιμο.
Εχει ο καιρος γυρισματα οπως βλεπουμε.Παντως εκεινο που θα ειναι απιστευτο ειναι να καταφερει η red bull να χασει κ τα 2 πρωταθληματα,γιατι περι κατορθωματος θα μιλαμε,αν ειχε η red bull η τον χαμιλτον η τον αλονσο στη θεση του φετελ το πρωταθλημα ειχε ηδη τελειωσει δεν το συζηταμε καν.
George_Prix
04-08-10, 17:32
Μια λεπτομερεια απο τον αγωνα...
Στο καθοριστικο pit stop του Webber που θα μπορουσε να κρινει τον αγωνα, οι μηχανικοι της Mercedes (που ειναι ακριβως πριν τη Red Bull στα pits) ειχαν σηκωσει τα αεροκλειδα και τα καλωδια στον αερα και τα τραβουσαν με αγωνια προς το πλαι για να μην ενοχλησουν το pit stop.
To πιο συνηθισμενο ειναι να τα αφηνουν οπως ειναι ή αν παιζεται καποια αντιπαλοτητα καθονται οι μηχανικοι μπροστα για να κοψουν εστω και μισο-ενα δευτερολεπτο απο τον οδηγο που θα χρειαστει να κανει μανουβρα ωστε να "παρκαρει" σωστα.
Μου εκανε εντυπωση αυτη η κινηση της Μercedes που εδειξε εμφανως οτι θελει να ευννοησει τη Red Bull ή αλλιως να κανει σπασιμο στη Ferrari.
Μιλαμε οτι μολις σηκωθηκαν τρεχοντας οι μηχανικοι της Red Bull, ταυτοχρονα αρχισαν να τρεχουν οι μηχανικοι της Mercedes για να μαζεψουν ακομα καλυτερα, τα (ηδη μαζεμενα) καλωδια. :p
75652
Σουζα στον αερα τα κρατανε. :p
75664
Πρώτη φορα συμμαχούν ομάδες ενάντια στη Ferrari ; ;)
Σουζα στον αερα τα κρατανε. :p
75664
Μηπως τους ειπε ο haug να κανουν επωμου αρμ?:p:p
Αλόνσο: "I am much quicker than Felipe"
Φεράρι: "We got your message, we got your message"
....
Μάσα (μετά το τέλος του αγώνα, εμφανώς δυσαρεστημένος): "What can I say, congratulations to the team"
....
Το βιντεάκι είναι στο www.formula1.com (θέλει εγγραφή).
....
Τι έγινε ρε George, δεν έχεις βγει από τα ρούχα σου να απαιτείς τιμωρία για δυσφήμηση του αθλήματος; Η αντικειμενικότητα σου τσακίζει κόκκαλα, όπως πάντα. Φτου, φτου.
George_Prix
05-08-10, 02:44
Αλόνσο: "I am much quicker than Felipe"
Φεράρι: "We got your message, we got your message"
....
Μάσα (μετά το τέλος του αγώνα, εμφανώς δυσαρεστημένος): "What can I say, congratulations to the team"
....
Το βιντεάκι είναι στο www.formula1.com (θέλει εγγραφή).
....
Τι έγινε ρε George, δεν έχεις βγει από τα ρούχα σου να απαιτείς τιμωρία για δυσφήμηση του αθλήματος; Η αντικειμενικότητα σου τσακίζει κόκκαλα, όπως πάντα. Φτου, φτου.
Ειπα απο την αρχη οτι δε μου αρεσε αυτο που εγινε και ΜΑΚΑΡΙ να υπηρχε τροπος να μην το ξανακανει καμια ομαδα.
Αλλα ΑΝ μια ομαδα "επρεπε" να το κανει μεχρι στιγμης, αυτη ειναι η Ferrari.
1) Γιατι οι οδηγοι της εχουν μεγαλη διαφορα δυναμικοτητας.
2) Γιατι ο Massa εχει μεινει πολυ πισω.
3) Γιατι μετα τις επανειλημμενες αλητειες εναντια στη Ferrari και τον Alonso, καμπτονται ευκολοτερα οι ηθικοι φραγμοι.
Κατα τα αλλα δε μου λες παλικαρακι?
100000€ δεν ειναι τιμωρια?
Εκτος και αν ηθελες να τους βαλουν ολους φυλακη.
Εχεις μεγαλη πλακα τελικα. :lol:
btw αν διαβασεις προσεκτικοτερα, εγραψα οτι σωστα τιμωρηθηκε η Ferrari, ασχετα αν θελανε να περασουνε το παραμυθι οτι ηταν αποφαση του Massa.
Για αυτο την επομενη φορα που θα θελησεις να πουλησεις πνευμα, τουλαχιστον διαβασε προσεκτικοτερα αυτα που εχω γραψει μερικες μερες πριν απο εσενα. :p
Rebel Scum
05-08-10, 02:51
george είσαι φάουλ....δεν υπάρχει δικαιολογία "τόσα έχουν κάνει στη Ferrari" (ειδικά όταν μιλάμε για την Ferrari) άρα κάτι που μας ενοχλεί στους άλλους γίνεται αποδεκτό στην ομάδα/οδηγό που υποστηρίζουμε.
George_Prix
05-08-10, 02:55
george είσαι φάουλ....δεν υπάρχει δικαιολογία "τόσα έχουν κάνει στη Ferrari" (ειδικά όταν μιλάμε για την Ferrari) άρα κάτι που μας ενοχλεί στους άλλους γίνεται αποδεκτό στην ομάδα/οδηγό που υποστηρίζουμε.
Δε με καταλαβες φιλε.
Απαραδεκτες ειναι οι team orders. Για αυτο αλλωστε εχω βαλει το "επρεπε" μεσα σε εισαγωγικα.
Απλα με δεδομενο οτι ολοι δινουν ενιοτε τετοιες εντολες, θεωρω πως αυτη ηταν η καταληλη στιγμη να το πραξει η Ferrari (εφοσον ηθελε κατι τετοιο). ;)
Rebel Scum
05-08-10, 02:59
Ναι αλλά όταν δεν διαμαρτύρεσαι τόσο όσο όταν το κάνουν οι άλλοι καταλαβαίνεις ότι φαίνεται κάποιο double standard.
Εγώ πάντως δεν έχω πρόβλημα με τα team orders...όπως δεν θα είχα πρόβλημα να τα παρακούσει ο κάθε Massa....όπως τα χώνει συνεχώς ο πιθανότερος φετινός πρωταθλητής Webber :p
George_Prix
05-08-10, 03:07
Ναι αλλά όταν δεν διαμαρτύρεσαι τόσο όσο όταν το κάνουν οι άλλοι καταλαβαίνεις ότι φαίνεται κάποιο double standard.
Αν διαβασεις προσεκτικα στο θεμα με το Hamilton, πεταξα απλα μια σποντουλα για αυτο που εγινε στην Τουρκια ενα μηνα μετα το συμβαν.
Απλα θεωρησα οτι θα επρεπε τουλαχιστον να τον καλεσουν και να του πουνε "τι ρωτουσες απο τον ασυρματο κυριε Lewis αν θα σε περασει ο ομοσταυλος σου?" :hmm:
Για αλλα διαμαρτυρηθηκα εντονα και μαλιστα αμεσως μετα τον αγωνα.
Για τις φασεις που εγιναν αδικιες εναντιον του Alonso και της Ferrari.
Τη φαση της Τουρκιας την πηρα χαλαρα. ;)
Τελος να σου τονισω οτι αυτο που ζητας ειναι αστειο και δε νομιζω να εχει γινει ποτε στα χρονικα.
Να φωναζει δηλαδη ο οπαδος μιας ομαδας "ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΜΑΣ".
Και μονο να παραδεχτει ενας οπαδος το παραπτωμα που εκανε η ομαδα του, ειναι αρκετο για να μην τον πουνε κολλημενο.
Απεναντιας κολλημενοι θεωρουνται αυτοι που του ζητανε να βγει με τη χατζαρα και να κοψει ο ιδιος το κεφαλι του αγαπημενου του οδηγου/ομαδας. :p
Rebel Scum
05-08-10, 03:10
Μα δε σε ψέγω...λογικό και φυσιολογικό να μη σε ενοχλεί για την ομάδα προτίμησης σου.
Αλλά πρέπει να δεχτείς τις σπόντες ;)
George_Prix
05-08-10, 03:21
Μα δε σε ψέγω...λογικό και φυσιολογικό να μη σε ενοχλεί για την ομάδα προτίμησης σου.
Πιστεψε με, με ενοχλησε πολυ αυτο που εγινε.
Σε εκεινο τον αγωνα ο Alonso αρχισε να μπαινει στο παιχνιδι του τιτλου και εγω ημουν με κατι μουτρα μεχρι το πατωμα.
Ειπα απο την αρχη οτι δε μου αρεσε αυτο που εγινε και οτι καλως τιμωρηθηκε η Ferrari.
Δεν υπηρχε κατι αλλο να κανω.
Αλλά πρέπει να δεχτείς τις σπόντες ;)
Να τις δεχτω τις σποντες φιλε μου, αλλα οχι απο μερικους που μπαινουνε στο forum ΜΟΝΟ για αυτες τις σποντες.
Σε αυτους θα φερθω διαφορετικα, ειδικα σε περιπτωσεις που εχω 100% δικιο. :twisted:
Για να καταλαβεις τι εννοω, προσεξε με τι υφος απαντησα σε σενα και το υφος με το οποιο απαντησα στο Jim Slip. :whistle:
Rebel Scum
05-08-10, 03:28
ΟΚ δεν είχα υπόψιν μου ότι υπάρχει κόντρα οπότε πάσο :p
όπως τα χώνει συνεχώς ο πιθανότερος φετινός πρωταθλητής Webber :p
Προσωπικα δε θα με χαλαγει να βγει ο Webber champ... ειναι ωραιος τυπος :oneup:
Rebel Scum
05-08-10, 03:32
Προσωπικα δε θα με χαλαγει να βγει ο Webber champ... ειναι ωραιος τυπος :oneup:
Κι εγώ τον πάω με τα χίλια που λένε και οι μορφωμένοι.
Παρότι δεν είναι κάτι τρομερό σαν οδηγός, είναι πάντα συνεπής στις επιδόσεις του και χαμηλών τόνων.
Έχει και αυτή την βλαχοαυστραλέζικη απλότητα, οπότε δε θα με χαλάσει καθόλου.
Έχει και αυτή την βλαχοαυστραλέζικη απλότητα, οπότε δε θα με χαλάσει καθόλου.
Thanks man. Έψαχνα να βρω μήνες μια λέξη για να τον χαρακτηρίσω.
:p
Ο οποίος Webber για 2η φορά είπε "Not bad for a number 2 driver", να μη ξεχνιόμαστε.
Εκει στη RBR δεν μας ενοχλει κε. Jim Slip τι γίνεται , όταν ως και πτέρυγες παιρνουν από τον οδηγό για να τις βάζουν στο πουλεν τους, οχι, μόνο με τη Ferrari ασχολουμαστε, εμ βέβαια, η πίκρα που έχουμε φάει ειναι μεγάλη...
Οσο για την Τουρκία, τα έχουμε πεί τόσες φορές..μόνο ο haha πιστεύει ότι δεν υπήρξε θέμα.. .και ο "διεθνής τύπος".. :rofl:
@ ADSLgr.com All rights reserved.