PDA

Επιστροφή στο Forum : F1 2010 Season

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 [64] 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76

George_Prix
15-10-10, 12:54
Πάντως δεν κέρδισε και τίποτα.. :p

Αυτο ηθελα να προλαβω και εγραψα οτι το jump start δεν ειναι ποσοτικο ζητημα.
Εφοσον εφυγε με κοκκινο, πρεπει να τιμωρηθει.
Εστω και για αυτα τα 20cm που μπορει να κερδισε...

Αλλα ο κανονισμος δε μιλαει για λιγη ή πολυ κλεψια...
Μιλαει για κλεψια. :rtfm:

haHa
15-10-10, 12:59
Αυτο ηθελα να προλαβω και εγραψα οτι το jump start δεν ειναι ποσοτικο ζητημα.
Εφοσον εφυγε με κοκκινο, πρεπει να τιμωρηθει.
Εστω και για αυτα τα 20cm που μπορει να κερδισε...
Το θεμα βασικα ειναι αν υπαρχει τιμωρια απλα επειδη κινηθηκες ή αν υπαρχει τιμωρια μονο αν ξεπερασεις το προκαθορισμενο μερος που πρεπει να βρισκεσαι.

Υπαρχει η περιπτωση ο Vettel να μην περασε το προκαθορισμενο μερος("σχαρα") που επρεπε να βρισκοταν το μονοθεσιο, να εμεινε δηλαδη εντος οριου.

Αλλα θα μου φαινοταν λογικο να απογορευεται να κουνηθεις οταν αρχιζει η διαδικασια με τα φωτα ακομα και αν κουνηθεις εντος των οριων της "σχαρας" .

Ξερει κανεις τι ισχυει?

George_Prix
15-10-10, 13:02
Το θεμα βασικα ειναι αν υπαρχει τιμωρια απλα επειδη κινηθηκες ή αν υπαρχει τιμωρια μονο αν ξεπερασεις το προκαθορισμενο μερος που πρεπει να βρισκεσαι.

Υπαρχει η περιπτωση ο Vettel να μην περασε το προκαθορισμενο μερος("σχαρα") που επρεπε να βρισκοταν το μονοθεσιο, να εμεινε δηλαδη εντος οριου.

Αλλα θα μου φαινοταν λογικο να απογορευεται να κουνηθεις οταν αρχιζει η διαδικασια με τα φωτα ακομα και αν κουνηθεις εντος των οριων της "σχαρας" .

Ξερει κανεις τι ισχυει?

Λογικα θα απαγορευεται η κινηση του μονοθεσιου πριν σβησουν τα κοκκινα φωτα.
Αλλιως θα μπορουσε καποιος να ρισκαρει να κατσει ενα μετρο πισω και να παρει φορα με το σκεπτικο οτι δε θα εχει περασει τη γραμμη πριν σβησουν τα φωτα. :p

Βασικα για να μην ειμαστε και υπερβολικοι, το θεμα δεν ειναι τοσο το κατα ποσο κερδισε ο Vettel.
Eκει που πρεπει να σταθουμε ειναι το κατα ποσο αξιοπιστοι ειναι οι αισθητηρες που κανουν τη συγκεκριμενη δουλεια στην εκκινηση.
Σε συνδιασμο με τη φαση του Massa, βλεπουμε οτι το συστημα μπαζει.
Στο επιπεδο της F1, δε θα επρεπε να συζηταμε τετοια πραγματα, ουτε να παλευουν οι αγωνοδικες να δουνε με το ματι αν υπαρχει παραβαση.
Θα επρεπε αυτοματα να λεει το συστημα οτι ο ταδε εκλεψε και μαλιστα να ανακοινωνεται στην TV χωρις καν την ανθρωπινη παρεμβαση.

aroutis
15-10-10, 13:58
Καιρός κάποιος ήταν να τα πεί για τον Τίλκε. Δεν μπορει να μην μπορεί να φάει και άλλος σχεδιαστης επιτέλους κανα φράγκο.

ownagE_
15-10-10, 14:33

Ξερει κανεις τι ισχυει?

Λογικά απαγορεύεται να κουνηθείς πριν σβήσουν τα φώτα, αφού αν ξεκινήσεις νωρίτερα, ακόμα κι αν είσαι πιο πίσω στο "κουτί" σου, κερδίζεις πολύ περισσότερο χρόνο. :hmm:

jog
15-10-10, 14:35
Καιρός κάποιος ήταν να τα πεί για τον Τίλκε. Δεν μπορει να μην μπορεί να φάει και άλλος σχεδιαστης επιτέλους κανα φράγκο.

Συμφωνώ, αν και η πίστα στο Τέξας φαίνεται καλή.

Jim Slip
15-10-10, 16:42
Bernie Ecclestone's never-ending season Something's got to give (http://en.espnf1.com/f1/motorsport/story/31198.html)

Πεταει και τις σποντες του για τις πιστες του Tilke..

Καταλαβαίνω τις ενστάσεις των εργαζομένων στην Φ1 για το όλο και μεγαλύτερο καλεντάρι, αν και σαν θεατής φυσικά μου αρέσει. Αλλά δε θα μπορούσε να λυθεί το πρόβλημα αν πχ μειωνόντουσαν τα κενά ανάμεσα σε κάποιους αγώνες, ή αν μειωνόταν η διάρκεια του pre-season testing (ίσως με ταυτόχρονη επαναφορά κάποιων τεστ μέσα στη σεζόν);

Από τη μεριά του ο Bernie καλά κάνει και μετακινείται προς την Ανατολή, αφού εκεί είναι η ρευστότητα. Αφού θέλει η Κίνα να πληρώνει αδρά τη ΦΟΜ για να διοργανώνει αγώνα σε άδειες κερκίδες, ας το κάνει.

Και σχετικά με τον Τίλκε, συμφωνώ απόλυτα. Τι μονοπώλιο είναι αυτο;

MNP-10
15-10-10, 16:58
Lewis παιζει f1-2010 (http://www.youtube.com/watch?v=Ot7oSiSPExI&).

........Auto merged post: MNP-10 πρόσθεσε 2 λεπτά και 44 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Και σχετικά με τον Τίλκε, συμφωνώ απόλυτα. Τι μονοπώλιο είναι αυτο;

Καποτε οι πιστες Τιλκε ηταν "schumi-approved" (ευνοουσαν το οδηγικο στυλ σουμι καθοτι ηταν flowing με μετριας ταχυτητας στροφες - οπου ο σουμι κερδιζε χρονο), οποτε τις επαιρνε ολες ο Τιλκε.. αυτο θα πει #1 οδηγος... ακομα και τις πιστες για παρτυ του τις εφτιαχναν :p

Jim Slip
15-10-10, 17:16
Καποτε οι πιστες Τιλκε ηταν "schumi-approved" (ευνοουσαν το οδηγικο στυλ σουμι καθοτι ηταν flowing με μετριας ταχυτητας στροφες - οπου ο σουμι κερδιζε χρονο), οποτε τις επαιρνε ολες ο Τιλκε.. αυτο θα πει #1 οδηγος... ακομα και τις πιστες για παρτυ του τις εφτιαχναν :p

Μήπως έχεις λίγο μανία καταδίωξης; Να το κοιτάξεις. Δεν είναι φυσιολογικό.

MNP-10
15-10-10, 19:30
Η σχεση "πιστα τιλκε" και "Σουμι" ειναι γνωστη παντως... ο Πουρναρακης παλια, καθε φορα που ελεγε για πιστα τιλκε, δε ξεχναγε να προσθεσει οτι ο Σουμι ειναι φαν των πιστων του...

pyautg
15-10-10, 21:41
Δεν ξέρω αν είναι schumi-style, 9 στις 10 πίστες (κατ αναλογία) που έχει σχεδιάσει είναι αποτυχία. Να πιάσω από Μαλαισία, Κίνα, Χοκενχάιμ, τι άλλο να πιάσω...

MNP-10
15-10-10, 23:25
Το ιδιο στυλ ακολουθει βασικα με μεγαλες ευθειες + hard braking + αργη στροφη ή φουρκετα + κομματι με γρηγορες στροφες. Δεν ειναι ασχημες (οδηγικα) πιστες... απλα θα επρεπε να υπαρχει μεγαλυτερη ποικιλια.

George_Prix
16-10-10, 00:23
Δεν ξερω ποσες φορες γυρισαν την καθε σκηνη...
Δεν ξερω ποσες μασκες και ποσα φτερα σπασανε μεχρι να γυρισουν το video...
Αυτο που ξερω ειναι τι θα βλεπω σημερα το βραδυ στον υπνο μου. :yahoo:

http://wzjakww.wimp.com/impressivedriving/

ownagE_
16-10-10, 00:52
Τωωωώρα?
Παλιό είναι.. :p

pyautg
16-10-10, 01:49
Ken Block απλά :respekt:
Δεν ξέρω πως τα πάει στο WRC αλλά στα stunt είναι εκπληκτικός.

aroutis
16-10-10, 09:56
Η σχεση "πιστα τιλκε" και "Σουμι" ειναι γνωστη παντως... ο Πουρναρακης παλια, καθε φορα που ελεγε για πιστα τιλκε, δε ξεχναγε να προσθεσει οτι ο Σουμι ειναι φαν των πιστων του...
Λιγες μ*λακιες έχει πει ο Πουρναράκης;

Το θέμα ειναι, το πιστεύεις; Αν ναι , γιατί; :p

chat1978
16-10-10, 10:21

Εντυπωσιάστηκα να σου πω ότι βρέθηκες αδιάβαστος:down:. Κάθε αρχή και δύσκολη όμως!:evil::yahoo:

MNP-10
16-10-10, 10:29
Το οδηγικο στυλ του σουμι ευνοειται περισσοτερο στα γρηγορα παρα στα αργα κομματια, ειδικα οταν εχουν flowing καμπες και οχι γωνιες οι πιστες. Οποτε κρυβει καποια αληθεια το ολο θεμα. Απ'την αλλη ο Τιλκε ειναι και συμπατριωτης του Σουμι οποτε μπορει να εχει πει και 1-2 κουβεντες παραπανω*. Σε συνδιασμο με το γεγονος οτι ο Σουμι κερδισε πολλες φορες το Σεπανγκ πχ (απ'τις πρωτες πιστες Τιλκε) εδραιωθηκε μια τετοια παραφιλολογια...

* Γενικα τον Τιλκε τον ενδιεφερε το κομματι "τι θεωρουν challenging" οι οδηγοι. Οποτε εχει παρει σχετικο feedback, πιθανοτατα απο αρκετους οδηγους.

George_Prix
16-10-10, 10:41
Εντυπωσιάστηκα να σου πω ότι βρέθηκες αδιάβαστος:down:. Κάθε αρχή και δύσκολη όμως!:evil::yahoo:

Εγω θυμαμαι ενα αλλο video που ειχαμε βαλει με το Subaru. Αυτο που παρεθεσα εχθες, καποιος μου το εστειλε σε email αλλιως δε θα το επαιρνα χαμπαρι μονος μου. :whistle:

Οπως εχω πει, το μονο "διαβασμα" που ριχνω για μηχανοκινητο αθλητισμο, ειναι οσον αφορα την F1 και τα MotoGP, που τα θεωρω κορυφαια.
Και εκει το διαβαζω καθημερινα εδω και περιπου 25 χρονια το μαθημα μου.
Στα υπολοιπα δευτερευοντα αθληματα, αφηνω τους αλλους να μορφωνονται. :p

jog
16-10-10, 15:47

Όντως απίστευτο το βιντεάκι.
Μου το είχε στείλει ένα παιδι και είχα πάθει πλάκα.

George_Prix
17-10-10, 16:55
Αν ισχυει αυτο (που συνηθως το παλικαρι δε γραφει μπαρουφες), δε μου αρεσε καθολου. :down:
http://f1enigma.wordpress.com/2010/10/17/%CE%BA%CE%AC%CF%84%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CF%84%CE%B5%CE%AF/

Μακαρι να μιλουσαμε για ανθρωπινο λαθος, μακαρι να ηταν λαθος των αισθητηρων της εκκινησης, αλλα το να το ειδαν και να το αφησαν ατιμωρητο αλλαζει τα πραγματα...

btw ειτε τιμωρηθηκε ειτε οχι, μιλαμε για ενα ακομα λαθος του Vettel κατω υπο πιεση. :whistle:

aroutis
17-10-10, 17:25
Αν ισχυει αυτο (που συνηθως το παλικαρι δε γραφει μπαρουφες), δε μου αρεσε καθολου. :down:
http://f1enigma.wordpress.com/2010/10/17/%CE%BA%CE%AC%CF%84%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CF%84%CE%B5%CE%AF/

Μακαρι να μιλουσαμε για ανθρωπινο λαθος, μακαρι να ηταν λαθος των αισθητηρων της εκκινησης, αλλα το να το ειδαν και να το αφησαν ατιμωρητο αλλαζει τα πραγματα...

btw ειτε τιμωρηθηκε ειτε οχι, μιλαμε για ενα ακομα λαθος του Vettel κατω υπο πιεση. :whistle:Ειπαμε, τέτοια λάθη γίνονται θέμα μόνο αν τα μονοθέσια είναι κόκκινα. :whistle:

jog
17-10-10, 17:40
Εξαιρετικό το βιντεάκι για τον αγώνα της Suzuka από το formula1.com

Επιπλέον onborad lap από τον ΓΙΓΑΝΤΑ.

:worthy::worthy::respekt:

George_Prix
17-10-10, 19:33
Εξαιρετικό το βιντεάκι για τον αγώνα της Suzuka από το formula1.com

Επιπλέον onborad lap από τον ΓΙΓΑΝΤΑ.

:worthy::worthy::respekt:

Αυτος ο γυρος του Schumi ηταν 4 δεκατα αργοτερος απο το γυρο του Rosberg με το ιδιο αμαξι.
Αυτα τα δεκατακια φαινονται και με γυμνο ματι να χανονται σιγα σιγα κατα τη διαρκεια του γυρου...

Ειπαμε δικαιολογουμε το φετινο Schumacher, στην Ιαπωνια ηταν καλυτερος απο οτι συνηθως, αλλα αν μπορουσε να γυρισει το χρονο πισω, αποκλειεται να ειχε παρει την ιδια αποφαση να επιστρεψει. ;)

jog
17-10-10, 19:55
Αυτος ο γυρος του Schumi ηταν 4 δεκατα αργοτερος απο το γυρο του Rosberg με το ιδιο αμαξι.
Αυτα τα δεκατακια φαινονται και με γυμνο ματι να χανονται σιγα σιγα κατα τη διαρκεια του γυρου...

Ειπαμε δικαιολογουμε το φετινο Schumacher, στην Ιαπωνια ηταν καλυτερος απο οτι συνηθως, αλλα αν μπορουσε να γυρισει το χρονο πισω, αποκλειεται να ειχε παρει την ιδια αποφαση να επιστρεψει. ;)

Στο q2 είχε κάνει ταχύτερο γύρο.

Εγώ θα τον κρίνω του χρόνου.
3ετες συμβόλαιο έχει, χρόνια απουσίας. Ο 1ος χρόνος είναι προσαρμογή.
Του χρόνου που θα έχει την w02 τον πιστεύω.

George_Prix
17-10-10, 22:22
Στο q2 είχε κάνει ταχύτερο γύρο.

Εγώ θα τον κρίνω του χρόνου.
3ετες συμβόλαιο έχει, χρόνια απουσίας. Ο 1ος χρόνος είναι προσαρμογή.
Του χρόνου που θα έχει την w02 τον πιστεύω.

Καμια αντιρρηση.
Οπως εχω πει πολλες φορες δεν περιμενα να κρινω το Schumi στα 41 του μετα απο 3 χρονια απουσιας.
Για αυτον τον οδηγο εχω βγαλει τα συμπερασματα μου στη δεκαετια του 90 και αυτα δεν αλλαζουν οτι και αν ειδα φετος, οτι και να δω του χρονου.

Εκει που διαφωνησα με εσενα, ειναι οσον αφορα τα :respekt: για το συγκεκριμενο γυρο του στις κατατακτηριες του Ιαπωνικου GP.
Μιλαμε για ενα γυρο που ηταν 4 δεκατα αργοτερος απο του ομοσταυλου του και τον εφερε στη 10η θεση της εκκινησης.
Δηλαδη μιλαμε για εναν κακο γυρο. ;)

haHa
18-10-10, 01:33

Aσχετο, αλλα αυτον τον Papadopoulo και το απαισιο site (σχεδιαστικα) f1enigma ποτε δεν με κερδισαν.(αν και αρχικα μου αρεσε σαν ιδεα)
Πολλες φορες γραφει πραγματα κατοπιν εορτης και τα παρουσιαζει σαν δικα του, αλλες φορες γραφει πραγματα χωρις κανενα στοιχειο, μιλαει με ασαφειες και παρα πολλες φορες ριχνει αδεια για να πιασει γεματα..

Δεν ειναι τυχαιο που εχει ελαχιστους επισκεπτες.

George_Prix
18-10-10, 06:52
Aσχετο, αλλα αυτον τον Papadopoulo και το απαισιο site (σχεδιαστικα) f1enigma ποτε δεν με κερδισαν.(αν και αρχικα μου αρεσε σαν ιδεα)
Πολλες φορες γραφει πραγματα κατοπιν εορτης και τα παρουσιαζει σαν δικα του, αλλες φορες γραφει πραγματα χωρις κανενα στοιχειο, μιλαει με ασαφειες και παρα πολλες φορες ριχνει αδεια για να πιασει γεματα..

Δεν ειναι τυχαιο που εχει ελαχιστους επισκεπτες.

Αρχικα να ξεκαθαρισουμε οτι ειναι blog και οχι site.
Απο εκει και περα το interface στα blogs ειναι λιγο πολυ standard και μαλιστα το συγκεκριμενο σκουροχρωμο δε με χαλαει καθολου, αλλα αυτο ειναι καθαρα θεμα γουστου.

Οσον αφορα τις "πληροφοριες" του, δεν τις παιρνω τοις μετρητοις, οπως δε θεωρω δεδομενο ΤΙΠΟΤΑ απο αυτα που διαβαζω στα blogs και δεν αποτελουν επισημη ειδηση.
Παντως οφειλω να παραδεχτω οτι το παλικαρι εχει πει πραγματα, που τα ανακοινωσαν στα γνωστα sites του χωρου 1-2 μερες μετα. Στην αρχη ελεγα "ελα μωρε, τι πληροφοριες να εχει ενας Ελληνας..." αλλα εχει αποδειχτει οτι εχει μερικες γνωριμιες τελικα με ατομα μεσα απο τις ομαδες και με ξενους δημοσιογραφους του χωρου.

Το μονο σφαλμα που εχει κανει και που μειωσε κατα πολυ την αρχικη του προσπαθεια, ειναι οτι μετα το καλο ξεκινημα που ειχε, χρησιμοποιησε το blog σαν διαφημηση του site του. Aντι να γραφει τις ειδησεις στο blog του, μπηκε στη διαδικασια "οπως μπορειτε να διαβασετε και στο site μας...". Mαλλον απο εκει εχει μεγαλυτερη κονομα το ζητημα. :whistle:

toubn
18-10-10, 07:51
Αρχικα να ξεκαθαρισουμε οτι ειναι blog και οχι site.
Απο εκει και περα το interface στα blogs ειναι λιγο πολυ standard και μαλιστα το συγκεκριμενο σκουροχρωμο δε με χαλαει καθολου, αλλα αυτο ειναι καθαρα θεμα γουστου.

Οσον αφορα τις "πληροφοριες" του, δεν τις παιρνω τοις μετρητοις, οπως δε θεωρω δεδομενο ΤΙΠΟΤΑ απο αυτα που διαβαζω στα blogs και δεν αποτελουν επισημη ειδηση.
Παντως οφειλω να παραδεχτω οτι το παλικαρι εχει πει πραγματα, που τα ανακοινωσαν στα γνωστα sites του χωρου 1-2 μερες μετα. Στην αρχη ελεγα "ελα μωρε, τι πληροφοριες να εχει ενας Ελληνας..." αλλα εχει αποδειχτει οτι εχει μερικες γνωριμιες τελικα με ατομα μεσα απο τις ομαδες και με ξενους δημοσιογραφους του χωρου.

Το μονο σφαλμα που εχει κανει και που μειωσε κατα πολυ την αρχικη του προσπαθεια, ειναι οτι μετα το καλο ξεκινημα που ειχε, χρησιμοποιησε το blog σαν διαφημηση του site του. Aντι να γραφει τις ειδησεις στο blog του, μπηκε στη διαδικασια "οπως μπορειτε να διαβασετε και στο site μας...". Mαλλον απο εκει εχει μεγαλυτερη κονομα το ζητημα. :whistle:

+1

Κατά καιρούς λέει πράγματα αρκετά πιο νωρίς από τα άλλα sites.
Στο Blog βγάζει μόνο ανεπίσημες φήμες. Όταν είναι κάτι επίσημο παραπέμπει στο site.
Επίσης φαίνεται να έχει μια "ιδιαίτερη" σχέση με την Ferrari όσον αφορά την πληροφόρηση, όχι τις προτιμήσεις.

jog
18-10-10, 08:33
Καμια αντιρρηση.
Οπως εχω πει πολλες φορες δεν περιμενα να κρινω το Schumi στα 41 του μετα απο 3 χρονια απουσιας.
Για αυτον τον οδηγο εχω βγαλει τα συμπερασματα μου στη δεκαετια του 90 και αυτα δεν αλλαζουν οτι και αν ειδα φετος, οτι και να δω του χρονου.

Εκει που διαφωνησα με εσενα, ειναι οσον αφορα τα :respekt: για το συγκεκριμενο γυρο του στις κατατακτηριες του Ιαπωνικου GP.
Μιλαμε για ενα γυρο που ηταν 4 δεκατα αργοτερος απο του ομοσταυλου του και τον εφερε στη 10η θεση της εκκινησης.
Δηλαδη μιλαμε για εναν κακο γυρο. ;)

Μα δεν είπα ότι είναι τέλειος γύρος (φαίνεται ότι δεν είναι κιολας)

Απλά είχα ΠΟΛΥ καιρό να δω έναν ολόκληρο γύρο του MS onboard ;)

Ευτυχώς έχουμε ακόμη έναν πρωινό αγώνα.

f1enigma
18-10-10, 15:55
Καλησπέρα και απο μένα,

Επειδή είδα κάποια post που αναφέρθηκαν στο blog μου θα ήθελα να διευκρινίσω κάποια πράγματα.

Με το GoCar συνεργάζομαι και δεν είναι δικό μου site. Άλλη η φιλοσοφία του blog και άλλη του site. Στο blog προσπαθώ να περάσω ειδήσεις/φήμες/πράγματα που άκουσα και καλό θα ήταν να αναφερθούν. Όσοι παρακολουθούν το blog εδώ και ένα περίπου χρόνο θα ξέρουν και θα θυμούνται που άκουσαν πρώτοι κάποια είδηση. Τα links που βάζω προς το GoCar είναι για ειδήσεις που αναρτήθηκαν εκεί. Κάποιοι όμως θέλουν να τα παρακολουθούν όλα (μέσω RSS).

Αυτά που βάζω στο blog είναι από hints που μου έρχονται απο τις πηγές μου. Είναι λογικό κάποια πηγή να αναφέρει την είδηση και κάπου αλλού, σε κάποιον άλλο συνάδελφο, οπότε να βγει μετά απο λίγο και σε κάποιο άλλο μέσο. Δεν αποκλείεται για παράδειγμα να αναφέρει και άλλος το γεγονός ότι οι αγωνοδίκες στην Ιαπωνία κοίταξαν την εκκίνηση του Vettel και αποφάνθηκαν ότι δεν πρέπει να υπάρχει τιμωρία. Είναι κάτι που εάν ερωτηθούν οι κατάλληλοι άνθρωποι θα απαντήσουν. Δεν είναι λίγες οι φορές που ξένα site/blog έχουν αναφέρει το blog σαν πηγή νέων.

Όσον αφορά την αισθητική του blog, αυτά είναι γούστα και περιορισμένα απο το Wordpress. Κάποιοι συμφωνούν στο ότι αυτό το layout είναι ευανάγνωστο, κάποιοι άλλοι διαφωνούν. Δεν μπορούμε να τους έχουμε όλους ικανοποιημένους :) Το θέμα είναι να βρίσκετε ειδήσεις.

Φίλε μου haHa, που ξέρεις πόσους επισκέπτες έχει καθημερινά το blog; Δεν είναι forum, δεν είναι site με ΟΛΕΣ τις ειδήσεις που κυκλοφορούν στην F1. Έχει ένα πολύ ειδικό κοινό, ανθρώπους που θέλουν να διαβάσουν κάτι το οποίο ίσως δεν θα το βρουν αλλού (και δεν το έχω βγάλει απο το μυαλό μου).

Καλό απόγευμα σε όλους

pyautg
18-10-10, 16:07
:respekt:

haHa
18-10-10, 16:08
Φίλε μου haHa, που ξέρεις πόσους επισκέπτες έχει καθημερινά το blog; Δεν είναι forum, δεν είναι site με ΟΛΕΣ τις ειδήσεις που κυκλοφορούν στην F1. Έχει ένα πολύ ειδικό κοινό, ανθρώπους που θέλουν να διαβάσουν κάτι το οποίο ίσως δεν θα το βρουν αλλού (και δεν το έχω βγάλει απο το μυαλό μου).

Καλό απόγευμα σε όλους
Oπως ειπα και προηγουμενως, αρχικα μου αρεσε πολυ σαν ιδεα .
Δυστυχως ομως θεωρω οτι καπου το εχασε στο δρομο και στην υλοποιηση(γενικες αναφορες, ασαφειες κλπ) και για αυτο εχει ελαχιστους επισκεπτες.(φανταζομαι μειωμενους σε σχεση με την αρχη)

Υ.Γ.: Με τη βοηθεια ενος γραφιστα, το blog σου μπορει να γινει πανεμορφο. Υπαρχουν τοσα ωραια wordpress blogs. Απλα φανταζομαι οτι το συντηρεις/ανεβασες μονος σου.
Αλλα ακομα και χωρις γραφιστα, ενα ωραιο banner με τον τιτλο του blog θα εδινε αλλο αερα στο blog.

f1enigma
18-10-10, 16:27
Φίλε haHa, δεν έχει πέσει ο αριθμός των επισκεπτών. Σίγουρα δεν έχω την περίπτωση των 12.500 σε μια μέρα που ήταν η εποχή που δεν ξέραμε από ποιο κανάλι θα μεταδιδόταν η F1 και υπήρχαν αναφορές μέχρι και στο troktiko, αλλά τα νούμερα δεν έχουν πέσει σε σχέση με την αρχή. Θέλω να ξέρεις ότι το blog γίνεται "monitored" από το εξωτερικό και εάν αναφέρεις πράγματα με το όνομά τους μπορείς εύκολα να βρεθείς "στην απέξω". Εκεί προτιμάω να αναφέρω κάτι αλλά να μην καρφωθώ, από το να μην αναφέρω τίποτα. Πάντως θα ήθελα (εάν παρακολουθείς το blog) να μου λες που θα ήθελες κάτι παραπάνω να μάθεις. Ξέρεις πόσοι δημοσιογράφοι στο εξωτερικό ξέρουν πράγματα και δεν τα αναφέρουν καθόλου; Εγώ λοιπόν προτιμώ να το κάνω με αυτό τον τρόπο.

Όσον αφορά για την αισθητική του blog υπάρχουν πλάνα τα οποία δεν έχουν ακόμα υλοποιηθεί. Προτίμησα να δώσω βάρος στην είδηση από το να το κάνω πολύ ωραίο εμφανισιακά αυτή τη στιγμή.

Εύχομαι να σε βλέπω στο blog και να λες την άποψή σου. :)

haHa
18-10-10, 16:33
Μακαρι παντως να πηγαινεις καλα και να εχεις αρκετους επισκεπτες.. Απλα τα σχολια που βλεπω ειναι συνηθως ελαχιστα..

Τωρα , τι παραπανω θα ηθελα να μαθω?
Οχι κατι συγκεκριμενο, αλλα να μην ειναι με τοσες ασαφειες.

Σκεψου ενα φανταστικο παραδειγμα:
Εστω οτι βγαινει η φημη οτι ο Αλονσο θα φυγει του χρονου απο την Φερραρι.
Αν γραψω εγω πχ μια ειδηση οτι παει στην Red Bull , μετα απο λιγο γραψω οτι παει ξανα στην McLaren και μετα γραψω οτι τελικως εγκαταλειπει την ενεργο δραση ή μενει στην Φερραρι, τοτε θα εχω πεσει κατα 99% μεσα! ;)

Ειδικα αν τα γραψω με λιγη ασαφεια κλπ.

Όσον αφορά για την αισθητική του blog υπάρχουν πλάνα τα οποία δεν έχουν ακόμα υλοποιηθεί. Προτίμησα να δώσω βάρος στην είδηση από το να το κάνω πολύ ωραίο εμφανισιακά αυτή τη στιγμή.
Δεν νομιζω οτι το ενα εμποδιζει το αλλο.
Γουστα ειναι αυτα βεβαια, απλα εμενα δεν μου πολυαρεσει εμφανισιακα, σε αλλους οπως λες αρεσει.

f1enigma
18-10-10, 16:46
Μακαρι παντως να πηγαινεις καλα και να εχεις αρκετους επισκεπτες.. Απλα τα σχολια που βλεπω ειναι συνηθως ελαχιστα..

Τωρα , τι παραπανω θα ηθελα να μαθω?
Οχι κατι συγκεκριμενο, αλλα να ειναι πχ κατι πιο στανταρ και οχι με τοσες ασαφειες.

Σκεψου ενα φανταστικο παραδειγμα:
Εστω οτι βγαινει η φημη οτι ο Αλονσο θα φυγει του χρονου απο την Φερραρι.
Αν γραψω εγω πχ μια ειδηση οτι παει στην Red Bull , μετα απο λιγο γραψω οτι παει ξανα στην McLaren και μετα γραψω οτι τελικως εγκαταλειπει την ενεργο δραση ή μενει στην Φερραρι, τοτε θα εχω πεσει κατα 99% μεσα! ;)

Ειδικα αν τα γραψω με λιγη ασαφεια κλπ.

Καταρχήν απο τα σχόλια δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα. Εσύ για παράδειγμα γιατί δεν κάνεις κάποιο reply; :) Μπορεί να θέλεις να διαβάσεις την είδηση και να μην θέλεις να ασχοληθείς με forum-like chat. Είναι λίγοι αυτοί που θέλουν να σχολιάσουν κάτι.

Το σενάριο που αναφέρεις δεν παίζει :) Πρέπει να σου πώ όμως το εξής. Στην F1 είναι τα πράγματα τόσο μπερδεμένα που και οι άμεσα ενδιαφερόμενοι δεν γνωρίζουν καταστάσεις. Εάν ρωτήσεις 10 διαφορετικούς ανθρώπους πιθανώς να πάρεις 8 διαφορετικές απαντήσεις. Το ότι ο Petrov έχει κλείσει για παράδειγμα με την Renault το μετέφερε κάποιος οδηγός απο αυτούς που ενδιαφέρθηκαν για την θέση. Τον πήραν τηλέφωνο και του είπαν sorry η θέση έκλεισε. Εάν τώρα βγει και γίνει κάτι άλλο (ότι για παράδειγμα ο Sutil βρήκε τα λεφτά του Petrov και πάει στην Renault - υποθετικά) τότε και τα δυο είναι σωστά. Να ξέρεις ότι πηγές είναι έγκυρες και δεν γράφεται τίποτα στο blog έτσι απλά. Εάν βγω και πώ ότι ο τάδε οδηγός μαρτύρησε αυτό, ξέρεις τι θα γίνει; :)

Εάν ανατρέξεις στο blog θα δεις ότι ακόμα και σε περιπτώσεις "ασάφειας" έχω "φωτογραφίσει" το τι θα γίνει.

haHa
18-10-10, 16:49
Μακαρι λοιπον να τα πηγαινει καλα το blog και να τα παει ακομα καλυτερα! :)

Εγω απλα εξηγησα τους λογους που δεν με κερδισε.

f1enigma
18-10-10, 16:51
Μακαρι λοιπον να τα πηγαινει καλα το blog και να τα παει ακομα καλυτερα! :)

Εγω απλα εξηγησα τους λογους που δεν με κερδισε.

Όλες οι κριτικές ευπρόσδεκτες :) Ελπίζω να σε δούμε κάποια στιγμή από τα μέρη μας.

chat1978
18-10-10, 19:04
Υ.Γ.: Με τη βοηθεια ενος γραφιστα, το blog σου μπορει να γινει πανεμορφο. Υπαρχουν τοσα ωραια wordpress blogs. Απλα φανταζομαι οτι το συντηρεις/ανεβασες μονος σου.
Αλλα ακομα και χωρις γραφιστα, ενα ωραιο banner με τον τιτλο του blog θα εδινε αλλο αερα στο blog.
Με βάση την εμπειρία μου από το δικό μου wordpress blog, αν θες λίγο μα λίγο να κάνεις κάτι πρέπει να πληρώσεις! Πριν ένα χρόνο που το είχα τσεκάρει δηλαδή, απλά ήθελα να το κάνω πιο φαρδύ γιατί δεν χώραγε ο κώδικας και δεν γινόταν

aroutis
18-10-10, 20:21
Aπό κάποιες πηγές, αυτά ειναι κάποια updates που θα δούμε στη Ferrari

- New underbody / diffuser (possibly last update)
- New suspension geometry to make the tyres get sooner to ideal temperature.
- New F-duct and rear spoiler. May not be installed till Brasil but seems possible to appear in Korea
- Improvement in the blow diffuser system
- Upgrade of the electronics and new launch engine mapping (they will test it and get back to normal if they don´t work)
- Shell will bring a new petrol compound to help preserving the engines.

jog
18-10-10, 21:05
Άσχετο και δεν ξέρω εάν έχει αναφερθεί.

Με του που άρχισε να ακούγεται ο Kimi για Renault, είδαμε όλοι πόσο καλά τα πήγαν στην suzuka :whistle::p

George_Prix
18-10-10, 21:16
Άσχετο και δεν ξέρω εάν έχει αναφερθεί.

Με του που άρχισε να ακούγεται ο Kimi για Renault, είδαμε όλοι πόσο καλά τα πήγαν στην suzuka :whistle::p

Οσο φιλοτιμη προσπαθεια και να κατεβαλα, δεν καταφερα να καταλαβω το σκεπτικο σου. :hmm:

ASFE
18-10-10, 23:22
μαλλον για την 'καντεμια' του Κιμι λεει Γιωργο..

gntaxi
19-10-10, 13:22
http://f1enigma.wordpress.com/2010/10/19/%CE%B2%CE%AC%CE%B6%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%AC%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%AC%CF%84%CF%89/#more-2529
για τους λατρεις των αριθμων

button
19-10-10, 23:15
τι εγινε με την πιστα ...

africa
19-10-10, 23:35
στον τελευταίο αγώνα μόνο ο γκαντέμης θα τερματίσει, όλοι οι άλλοι τζίζ μπουμ

George_Prix
20-10-10, 06:25
μαλλον για την 'καντεμια' του Κιμι λεει Γιωργο..

Α, καλα. :p
Μια χαρα τυχερος ειναι ο kimi. Αν πηγαινε στη Renault διπλα απο τον Kubica, θα του τσαλακωνε λιγο ακομα (μετα το Massa) το προφιλ του ο Πολωνος.

τι εγινε με την πιστα ...

H πιστα ειναι ετοιμη.
Απλα φοβουνται μπας και αρχισει να ξηλωνεται η ασφαλτος γιατι ειναι φρεσκοστρωμενη...

pyautg
20-10-10, 16:52
H πιστα ειναι ετοιμη.
Απλα φοβουνται μπας και αρχισει να ξηλωνεται η ασφαλτος γιατι ειναι φρεσκοστρωμενη...

Υπερβολές as usual
=====================
Καλά αυτός ο Μπέρνι έχει ξεφύγει τελείως.
Κινδυνεύει το Spa (http://www.msfree.gr/ms.php?id=17042)

Το αφεντικό της Formula 1, Bernie Ecclestone, αναζωπυρώνει τους φόβους των φίλων του αθλήματος ότι το θρυλικό Spa-Francorchamps μπορεί να χάσει τη θέση του στο καλεντάρι στο μέλλον. Ο Βρετανός δήλωσε πως ο μοναδικός λόγος που παραμένει στην F1 είναι η υποστήριξη που έχει από την κυβέρνηση. Επίσης κατηγορεί την βρετανική κυβέρνηση για την σπατάλη χρημάτων για τους Ολυμπιακούς αγώνες.

«Φυσικά και θα έφευγε αν δεν το υποστήριζε η κυβέρνηση διότι δεν μπορούν να το υποστηρίξουν οικονομικά. Το ίδιο συμβαίνει και με το Βρετανικό Grand Prix. Το χειρότερο είναι πως η κυβέρνηση σπατάλησε ένα σωρό χρήματα για τους Ολυμπιακούς αγώνες οι οποίοι θα γίνουν και στη συνέχεια θα ξεχαστούν ενώ θα μπορούσαν να υποστηρίξουν το Silverstone για πάντα. Το μοναδικό καλό που προσφέρουν οι Ολυμπιακοί αγώνες είναι οι τελετές έναρξης και λήξης διότι προσφέρουν πολύ καλό θέαμα όσον αφορά τη showbiz, ειδάλλως είναι μια ανοησία», δήλωσε ο Ecclestone στην The Guardian.

button
20-10-10, 23:27
έτσι και βγει έκτος το SPA θα είναι μεγάλη καταστροφή μια τέτοια πίστα είναι όνειρο

για Σάββατο τι ωρα ειναι :hmm:

pyautg
20-10-10, 23:41
8 πρωί. 9 την Κυριακή ο αγώνας.

@ ADSLgr.com All rights reserved.