PDA

Επιστροφή στο Forum : F1 2010 Season

Σελίδες : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76

aroutis
08-03-10, 00:28
Για μία ακόμη χρονιά , συζητάμε τα τεκτενόμενα στο αγαπημένο μας sport.

Ελπίζοντας για μια συναρπαστική χρονιά, για καντε τις προβλέψεις σας στο κλασσικό (πλέον) poll!

Για πρώτη φορά έχετε δυνατότητα πολλαπλών επιλογών, κοινώς μπορείτε να διαλέξετε και ομάδα (ες) και οδηγό (ούς).

Με αυτό τον τρόπο γίνεται μια προσπάθεια για διαχωρισμό (αν επιθυμειται) σε προτιμήσεις μεταξύ WDC και WCC.

May the best man / team win (!)

Υ.Γ. Οπως θα παρατηρήστε, έχουμε μόνο 23 οδηγούς. Αυτό συμβαίνει γιατί απλά η HRT μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν έχει ανακοινώσει τον 2ο οδηγό της.

haHa
08-03-10, 01:01
Καλοριζικο!! :oneup:

George_Prix
08-03-10, 01:02
Οπως παντα ενα κουκι στον Alonso απο εμενα. :oneup:
Και μαλιστα το πρωτο της δημοσκοπησης. :clap:

ASFE
08-03-10, 01:05
κουκι νο2 εδω!!

Αντε καλη αγωνιστικη χρονια να χουμε,και εστω την τελευταια στιγμη να το δειξει ελληνικο καναλι.

treli@ris
08-03-10, 01:06
O Karun Chandhok μηπως για 2ος της HRT ή δεν ισχυει;

George_Prix
08-03-10, 01:07
Οι δυο Αλονσικοι φωναξανε τι ψηφισαν. :rtfm:
Οι υπολοιποι το κανανε στο μουλωχτο απο οτι βλεπω. :p

subzer0
08-03-10, 01:13
Οι δυο Αλονσικοι φωναξανε τι ψηφισαν. :rtfm:
Οι υπολοιποι το κανανε στο μουλωχτο απο οτι βλεπω. :p

Παρόν. :p
Κλασσικός φίλος της Renault , οπότε πάμε και στον Κούμπιτσα.

Ronin
08-03-10, 01:28
Τί να ψηφίσει κανείς, χωρίς ένα σοβαρό Φινλανδό στο grid; :p

toubn
08-03-10, 08:34
Alonso και από εμένα

Seitman
08-03-10, 10:02
Εγώ Lewis... Δαγκωτό :respekt:
Άντε λίγες μέρες ακόμα για Μπαχρέιν...

ASFE
08-03-10, 10:51
arouti σε Αλονσο ή Σουμι την εριξες??:p

gallahant
08-03-10, 14:04
Δυσκολεύτητα πολύ αλλά τελικά ψήφισα Αλόνσο:p γιατί πιστεύω ότι ο Μάσσα δεν θα κάνει τη χρονιά που έκανε το 08 ώστε να έχει ελπίδες. Φυσικά και δεν κοιτάζω παραπέρα απ τη Φερράρι, ούτε μετράει το γεγονός ότι είμαι Σουμαχερ μέχρι το κοκκαλο. Ας ερχότανε πίσω:p

tls
08-03-10, 14:54
Michael Schumacher :lock:

DOU
08-03-10, 15:49
Button κανεις ?:p:p Αποχη,δεν ψηφισα κανεναν.:crazy:

Alonso: Και η ήττα είναι μέσα στο παιχνίδι
Ο Ισπανός δηλώνει πως δεν θα απογοητευτεί αν χάσει το φετινό τίτλο

«Κατανοώ ότι ίσως κάποιοι να απογοητευτούν, αν δεν κατακτήσω τον τίτλο αλλά αυτό δεν θα ισχύει και για μένα. Είναι σαν κάθε άλλο σπορ.

http://www.f1free.gr/ms.php?id=11318

Kαλα μας επεισες..:whistle::whistle:

MNP-10
08-03-10, 16:44
Το ριξα στον Αλονσο χωρις ομως η εικονα να ειναι πληρης. Σε 2-3 GP θα ξερουμε.

George_Prix
08-03-10, 16:51
Το ριξα στον Αλονσο χωρις ομως η εικονα να ειναι πληρης. Σε 2-3 GP θα ξερουμε.

Πραγματικα με εξεπληξες. :shock:

Μονο οδηγο ψηφησες ή σε συνδιασμο με την αγαπημενη σου McLaren? :hmm:

........Auto merged post: George_Prix πρόσθεσε 2 λεπτά και 3 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Επισης η αλλη μου απορια ειναι που την εριξε ο φιλος μου ο haHa... :whistle:

MNP-10
08-03-10, 18:05
Πραγματικα με εξεπληξες. :shock:

Μονο οδηγο ψηφησες ή σε συνδιασμο με την αγαπημενη σου McLaren? :hmm:

........Auto merged post: George_Prix πρόσθεσε 2 λεπτά και 3 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Δεν εβαλα ομαδα..

Jim Slip
08-03-10, 18:41
Θα ψηφίσω μετά απο 2-3 GP για να έχω μια εικόνα για τα επίπεδα ανταγωνιστικότητας κάθε ομάδας. Τώρα δεν έχει νόημα.

aroutis
08-03-10, 18:46
O Karun Chandhok μηπως για 2ος της HRT ή δεν ισχυει;
To poll δημιουργήθηκε με βάση το official list από το formula1.com στο οποίο ο συγκεκριμένος οδηγός δεν υπάρχει (ή δεν υπήρχε μέχρι την ώρα της σύνταξης του poll).

Jim Slip
08-03-10, 18:47
Ξέρει κανείς αν το RTL δείχνει και κατακτήριες;

treli@ris
08-03-10, 18:48
Ξέρει κανείς αν το RTL δείχνει και κατακτήριες;

Ναι, δειχνει. Επισης, στην επισημη σελιδα του υπαρχει και live stream. Λογικα ελευθερο.

aroutis
08-03-10, 18:53
WDC : Alonso / Massa ( όποιος οδηγός εκ των δύο της Ferrari το πάρει, εγώ θα είμαι ευτυχισμένος)
WCC : Ferrari , but of course!!http://www.thescuderia.net/forums/images/smilies/ferrariflag2.gif

Νικο, θα βάλετε ποτέ το παραπάνω ως smiley ?! :P

........Auto merged post: aroutis πρόσθεσε 1 λεπτά και 21 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Επισης η αλλη μου απορια ειναι που την εριξε ο φιλος μου ο haHa... :whistle:Vettel / RBR :p

George_Prix
08-03-10, 19:51
Θα ψηφίσω μετά απο 2-3 GP για να έχω μια εικόνα για τα επίπεδα ανταγωνιστικότητας κάθε ομάδας. Τώρα δεν έχει νόημα.

Εγω απο την αλλη δεν το παιρνω και τοσο σοβαρα το θεμα. :whistle:

Κατα την αποψη μου μαλιστα, θα επρεπε η δημοσκοπηση να εχει θεμα "ποιος θελετε να κερδισει"... ;)

aroutis
08-03-10, 23:01
Κατα την αποψη μου μαλιστα, θα επρεπε η δημοσκοπηση να εχει θεμα "ποιος θελετε να κερδισει"... ;)
Νόμιζα ότι εννοείται.. :)

haHa
09-03-10, 03:57
Επισης η αλλη μου απορια ειναι που την εριξε ο φιλος μου ο haHa... :whistle:
Στον Μασσα το εριξα μιας και δεν ειχε και κανενα ψηφο μεχρι τοτε και σαν συνεχεια της παραδοσης των 2 τελευταιων χρονων που ειχα ψηφισει παλι Μασσα..

Εντωμεταξυ, παλι δεν παρατηρησα οτι μπορουσαμε να κανουμε πολλαπλες επιλογες και ετσι δεν εριξα στην Φερραρι!

George_Prix
09-03-10, 07:36
Νόμιζα ότι εννοείται.. :)

Εγω με αυτο το σκεπτικο ψηφιζω εδω και χρονια. ;)

Αλλα απο οτι φαινεται πολλα ατομα δεν ψηφιζουν αυτον που θελουν να το παρει, αλλα αυτον που θεωρουν πιθανοτερο.

Για αυτο ο MNP-10 ψηφισε Alonso και ο Jim Slip περιμενει να δει πως εχουν τα πραγματα ωστε να ψηφισει μετα απο λιγους αγωνες με βαση τη λογικη. (εκτος και αν εχω ψυχολογησει λαθος τον MNP-10 και θελει πρωταθλητη τον Alonso :hmm:)

Αν και ο Jim Slip πριν απο λιγα χρονια ειχε ψηφισει Scott Speed, οποτε ειλικρινα δεν καταλαβαινω τη λογικη του. :p

........Auto merged post: George_Prix πρόσθεσε 7 λεπτά και 35 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Στον Μασσα το εριξα μιας και δεν ειχε και κανενα ψηφο μεχρι τοτε και σαν συνεχεια της παραδοσης των 2 τελευταιων χρονων που ειχα ψηφισει παλι Μασσα..

Εντωμεταξυ, παλι δεν παρατηρησα οτι μπορουσαμε να κανουμε πολλαπλες επιλογες και ετσι δεν εριξα στην Φερραρι!

Αστο τωρα δε μαζευεται με τιποτα. :twisted:

Δικαιωμα σου φυσικα. Ασε που δε θεωρω απιθανο να καταφερει ο Massa να κερδισει τον Alonso.

Αλλα το οτι του την εριξες γιατι δεν ειχε καμια ψηφο (στα πρωτα 3 λεπτα της δημοσκοπησης μαλιστα :p) δεν αποτελει επιχειρημα κατα την αποψη μου. :nono:
Ουτε το να ψηφιζουμε για παντα τον ιδιο για λογους παραδοσης. :nono:

BTW να τονισω για μια ακομα φορα, πως για μενα η χρονια θα ειναι επιτυχημενη, αν ο Alonso καταφερει να κερδισει το Massa.
O τιτλος ερχεται σε δευτερη μοιρα με βαση το σκεπτικο μου.

aragorn
09-03-10, 10:21
Άλλη μια ψήφος στον Αλόνσο από μένα.
Πιστεύω πως και ο Χάμιλτον θα είναι μέσα στο κόλπο.
Για το πρωτάθλημα των κατασκευαστών, μετά τη Φερράρι, στο κόλπο θα είναι οι Μερσέντες και Μακλάρεν...
Καλή σεζόν να έχουμε ;)

haHa
09-03-10, 12:48
Αστο τωρα δε μαζευεται με τιποτα. :twisted:

Δικαιωμα σου φυσικα. Ασε που δε θεωρω απιθανο να καταφερει ο Massa να κερδισει τον Alonso.

Αλλα το οτι του την εριξες γιατι δεν ειχε καμια ψηφο (στα πρωτα 3 λεπτα της δημοσκοπησης μαλιστα :p) δεν αποτελει επιχειρημα κατα την αποψη μου. :nono:
Ουτε το να ψηφιζουμε για παντα τον ιδιο για λογους παραδοσης. :nono:
Οπως και εσυ , ετσι και εγω δεν παιρνω πολυ σοβαρα το θεμα της ψηφοφοριας!! ;)
Πχ η παραδοση ειναι αρκουντως "σημαντικος" λογος για να ριξω την ψηφο μου σε μια ασημαντη ψηφοφορια!:p Συν οτι ο Μασσα εγινε ακομα πιο συμπαθης μετα το ατυχημα..

Πραγματικα , ειναι ενα μικρο θαυμα που μπορει και τρεχει μετα το ατυχημα του.. Οταν το ειχα δει live, νομιζα οτι δεν θα τον ξαναδουμε να τρεχει..

Υ.Γ.: Εχουμε και το avatar για να φαινονται ξεκαθαρα οι προτιμησεις μας!

George_Prix
09-03-10, 12:50
Οπως και εσυ , ετσι και εγω δεν παιρνω πολυ σοβαρα το θεμα της ψηφοφοριας!! ;)
Πχ η παραδοση ειναι αρκουντως "σημαντικος" λογος για να ριξω την ψηφο μου σε μια ασημαντη ψηφοφορια! :p

ΟΚ !!! :)

apostolt
09-03-10, 13:02
Τελικα με το τηλεοπτικο θεμα τι γινεται ρε παιδια, θα το δουμε το πρωταθλημα ή ψαχνουμε για iptv λυση???

George_Prix
09-03-10, 14:24
Τελικα με το τηλεοπτικο θεμα τι γινεται ρε παιδια, θα το δουμε το πρωταθλημα ή ψαχνουμε για iptv λυση???

Ακουγεται οτι τα εχει παρει η Nova τα δικαιωματα. ;)

Απο εκει και περα, η λυση του streaming ειναι αστεια κατα την αποψη μου.
Οτι και να γινει θα σερνεται, θα εχει μετρια εικονα και θα κανει απιστευτα κολληματα. :(

Η καλυτερη λυση ειναι η δορυφορικη μεταδοση, αρκει καποιος να θελει να ξοδεψει χρηματα για τον εξοπλισμο. ;)

gatoulas
09-03-10, 14:30
Έχουμε καμμία λίστα για hotbird για να μην αλλάζω πράγματα...

George_Prix
09-03-10, 14:41
Έχουμε καμμία λίστα για hotbird για να μην αλλάζω πράγματα...

Ριξε μια ματια ΕΔΩ (http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=3338332&postcount=687)

Το κακο με τον Hotbird ειναι οτι απο οσο ξερω, F1 δειχνουν μονο κωδικοποιημενα καναλια. :(
Καπου διαβασα και για ενα καναλι το SF 2 αλλα δεν το εχω τσεκαρει ο ιδιος.

Απο εκει και περα, μπορεις να βαλεις ενα διπλο LNB και να πιανεις ταυτοχρονα Astra+Hotbird που ειναι κοντινοι δορυφοροι και με δυνατο σημα απο Ελλαδα.
Γιατι απο οτι βλεπεις, στον Astra εχει καμποσες επιλογες απο ξεκλειδωτα καναλια που δειχνουν F1.
Το 90% των Ελληνων προτιμαει αυτη τη συνθεση. ;)
Αλλα νομιζω οτι πρεπει το πιατο να ειναι γυρω στα 90cm για να γινει καλη δουλιτσα.
Για πιο σιγουρα ρωτα ενα τεχνικο...

treli@ris
09-03-10, 14:59
Το SF zwei ή SF 2 ειναι ελβετικο. Στον ιδιο TP με το HD Suisse. Ειναι "ελαφρως" κωδικοποιημενο...

George_Prix
09-03-10, 15:35
Το SF zwei ή SF 2 ειναι ελβετικο. Στον ιδιο TP με το HD Suisse. Ειναι "ελαφρως" κωδικοποιημενο...

Σωστος. ;)

Επισης μεταφερω και την ειδηση που εβαλες σε αλλο νημα για οσους ενδιαφερονται να δουνε F1 μεσω Proxy, φυσικα με πληρωμη.
Ας ριξουν μια ματια ΕΔΩ (http://www.ukproxyserver.co.uk/info/uk-tv-streaming/).

Αν και προσωπικα πολυ αμφιβαλω για την ποιοτητα της συγκεκριμενης μεταδοσης, μακαρι να κανω λαθος και να βολευτουνε μερικοι φιλοι της F1. :)

........Auto merged post: George_Prix πρόσθεσε 28 λεπτά και 27 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Αν και εχουμε ακομα λιγες μερες, μου εκανε εντυπωση το εξης...
Προσπαθησα να κανω login στο Live Timing και δεν τα καταφερα.
Πιο συγκεκριμενα μου βγαζει ενα Runtime Error.

Στους υπολοιπους ανοιγει κανονικα? :hmm:

Εδω και χρονια, ακομα και 2-3 εβδομαδες να απομενουν μεχρι τον επομενο αγωνα, το Live Timing συνδεεται κανονικα και απλα βγαζει ενα μηνυμα του στυλ "το επομενο σκελος που θα μεταδοθει, εινα τα ελευθερα του ταδε αγωνα, την ταδε ωρα..."

Jim Slip
09-03-10, 16:38
Για αυτο ο MNP-10 ψηφισε Alonso και ο Jim Slip περιμενει να δει πως εχουν τα πραγματα ωστε να ψηφισει μετα απο λιγους αγωνες με βαση τη λογικη. (εκτος και αν εχω ψυχολογησει λαθος τον MNP-10 και θελει νικη τον Alonso :hmm:)

Αν και ο Jim Slip πριν απο λιγα χρονια ειχε ψηφισει Scott Speed, οποτε ειλικρινα δεν καταλαβαινω τη λογικη του. :p

Χε, Scott Speed, για πλάκα, μετά απ' το περίφημο βίντεο ("last night I had a boner this big", με τον Λιούτσι να γουρλώνει τα μάτια και να αναφωνεί "really?!"). Υλικό για καρτούν.

Τελικά ψήφισα όμως με βάση ποιός θέλω να κερδίσει. Michael Schumacher.

aroutis
09-03-10, 19:28
Καλά που ειναι οι followers του ... Button?

:rofl:

DOU
09-03-10, 19:54
O αλονσο τωρα τελευταια πεταει κατι ακυρα,και καλα δεν θα απογοητευει αν δεν παρει τον τιτλο,ξαφνικα οι red bull κατα τον ιδιο εχουν πλεονεκτημα.Μανουλα στο επικοινωνιακο ο ισπανος.:whistle:

Ο Button θα υπερσπιστει τον τιτλο του πρωταθλητη και θα αποδειξει οτι τιποτα δεν ηταν τυχαιο την περασμενη σαιζον..:rofl::rofl:

George_Prix
09-03-10, 20:07
Alonso: Και η ήττα είναι μέσα στο παιχνίδι
Ο Ισπανός δηλώνει πως δεν θα απογοητευτεί αν χάσει το φετινό τίτλο

«Κατανοώ ότι ίσως κάποιοι να απογοητευτούν, αν δεν κατακτήσω τον τίτλο αλλά αυτό δεν θα ισχύει και για μένα. Είναι σαν κάθε άλλο σπορ.

http://www.f1free.gr/ms.php?id=11318

O αλονσο τωρα τελευταια πεταει κατι ακυρα,και καλα δεν θα απογοητευει αν δεν παρει τον τιτλο,ξαφνικα οι red bull κατα τον ιδιο εχουν πλεονεκτημα.Μανουλα στο επικοινωνιακο ο ισπανος.:whistle:

Την πρωτη φορα που το πεταξες ειπα να μην ασχοληθω, αλλα σε βλεπω οτι επιμενεις... :whistle:

Διαβασε λοιπον τις δεκαδες δηλωσεις που γινανε το χειμωνα και θα δεις οτι ΟΛΟΙ κανουν ακριβως το ιδιο με τον Alonso.

Η Ferrari λεει οτι φαβορι ειναι η Red Bull, η McLaren οτι φαβορι ειναι η Ferrari, η Mercedes λεει οτι φαβορι ειναι η McLaren και γενικα ο καθενας λεει οτι ολοι οι υπολοιποι ειναι φαβορι εκτος απο τον εαυτο του. :rtfm:

Το να εχεις ενα θεματακι με τον Alonso ειναι δικαιωμα σου, αλλα το να κανεις επιλεκτικη αναγνωση των δηλωσεων δε θα το αφησω ασχολιαστο. :twisted:

........Auto merged post: George_Prix πρόσθεσε 1 λεπτά και 28 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Πραγματικα τραγικο για εναν WDC. :(

MNP-10
09-03-10, 20:45
Εγω με αυτο το σκεπτικο ψηφιζω εδω και χρονια. ;)

Αλλα απο οτι φαινεται πολλα ατομα δεν ψηφιζουν αυτον που θελουν να το παρει, αλλα αυτον που θεωρουν πιθανοτερο.

Για αυτο ο MNP-10 ψηφισε Alonso και ο Jim Slip περιμενει να δει πως εχουν τα πραγματα ωστε να ψηφισει μετα απο λιγους αγωνες με βαση τη λογικη. (εκτος και αν εχω ψυχολογησει λαθος τον MNP-10 και θελει πρωταθλητη τον Alonso :hmm:)

Ναι απ'τον τιτλο εγω το πηγα με βαση ποιος θεωρω οτι ειναι πιθανοτερο να το παρει, δε ψηφισα οπαδικα.

aroutis
09-03-10, 20:49
Την πρωτη φορα που το πεταξες ειπα να μην ασχοληθω, αλλα σε βλεπω οτι επιμενεις... :whistle:

Διαβασε λοιπον τις δεκαδες δηλωσεις που γινανε το χειμωνα και θα δεις οτι ΟΛΟΙ κανουν ακριβως το ιδιο με τον Alonso.

Η Ferrari λεει οτι φαβορι ειναι η Red Bull, η McLaren οτι φαβορι ειναι η Ferrari, η Mercedes λεει οτι φαβορι ειναι η McLaren και γενικα ο καθενας λεει οτι ολοι οι υπολοιποι ειναι φαβορι εκτος απο τον εαυτο του. :rtfm:

Το να εχεις ενα θεματακι με τον Alonso ειναι δικαιωμα σου, αλλα το να κανεις επιλεκτικη αναγνωση των δηλωσεων δε θα το αφησω ασχολιαστο. :twisted:Ο καθένας πετά τον τίτλο του φαβορί στον άλλο..:whistle:

........Auto merged post: George_Prix πρόσθεσε 1 λεπτά και 28 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Πραγματικα τραγικο για εναν WDC. :(Εγώ πάλι θα έλεγα αναμενόμενο.;)

DOU
09-03-10, 20:57
Το να εχεις ενα θεματακι με τον Alonso ειναι δικαιωμα σου, αλλα το να κανεις επιλεκτικη αναγνωση των δηλωσεων δε θα το αφησω ασχολιαστο. :twisted:
(

Ε οχι και επιλεκτικη,πριν λιγο καιρο ειχα αναφερθει στα επικοινωνιακα που κανει ο σουμαχερ και η mercedes,τη μια λεγανε ειμαστε πισω μην περιμενετε νικες στην αρχη,μετα το γυρισαν λεγανε τελικα ειμαστε κοντα με τους αλλους και θα παρουσιαστουμε δυνατοι.

Αναφερθηκα στη δηλωση του αλονσο που λεει πως δεν θα απογοητευτει αν δεν παρει το πρωταθλημα.Αυτο θα περιμενα να το πει ενας button για παραδειγμα για να εχει μια πισινη σε περιπτωση που δεν καταφερει να υπερασπιστει τον τιτλο του.

didicola
10-03-10, 09:06
ειπε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ οτι φετος βλεπουμε απο ΣΚΑΙ φορμουλα και πηγε και ο Πουρναρακης εκει οπως παντα αλλωστε

kakos poly
10-03-10, 09:11
ζήτω ο Πουρναράκης, εγώ τον πάω με χίλια :oneup:

haHa
10-03-10, 12:23
ειπε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ οτι φετος βλεπουμε απο ΣΚΑΙ φορμουλα και πηγε και ο Πουρναρακης εκει οπως παντα αλλωστε
ΟΟ, εξαιρετικα νεα ! Μαλιστα ο ΣΚΑΙ μεταδιδει σε 16:9!

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Σε αλλα νεα, εγω εξακολουθω να φοβαμαι πολυ την Red Bull. Προστεθηκε και ο Heidfield σε αυτους που πιστευουν οτι η RBR ειναι το πιο γρηγορο μονοθεσιο.

Heidfeld singles out Red Bull (http://en.espnf1.com/mercedes/motorsport/story/10589.html)

Mercedes' test driver Nick Heidfeld has continued the recent trend of drivers downplaying their own team's hopes of success by stating Red Bull has the best car.
In the approach to the Bahrain grand prix, it has emerged that mere tenths separate the pace of the top four challengers also including Ferrari, McLaren and Mercedes. It is believed at the bottom of this pecking order at present is Mercedes, who intend to debut what the German press is calling a 'super diffuser' this weekend.

"The Red Bull is clearly the best car," Heidfeld told Auto Motor und Sport. "It's almost frightening how easily Vettel and Webber are able to drive it at the limit." He added his view that Red Bull were disguising the true pace of the Adrian Newey-penned RB6 throughout February by running "more fuel" than its rivals.

While much of the attention in Bahrain will be on Heidfeld's team-mate Michael Schumacher, Ross Brawn said: "Nico [Rosberg] has felt a little better in the car [than Schumacher] in his test days."
And Schumacher's manager Willi Weber said his client did not enjoy the W01's tendency to understeer.

ladaman
10-03-10, 14:29

Φιλε δεν ισχυει κατι τετοιο. Πουθενα δεν αναφερεται. Ουτε στο Σκαι.
Καλο ειναι να μη διαδιδουμε ανυποστατες φημες. Υπαρχει κοσμος που εχει αγωνια.

George_Prix
10-03-10, 14:31
Φιλε δεν ισχυει κατι τετοιο. Πουθενα δεν αναφερεται. Ουτε στο Σκαι.
Καλο ειναι να μη διαδιδουμε ανυποστατες φημες. Υπαρχει κοσμος που εχει αγωνια.

Καλα ρε φιλε...
Δε σου υπεγραψε και κανενα συμβολαιο το παλικαρι οτι τα πηρε ο ΣΚΑΙ.
Απλα ακουσε κατι και το ειπε.

Ασε που το site δε θα το ενημερωναν και στο επομενο λεπτο. ;)

ladaman
10-03-10, 14:44
Καλα ρε φιλε...
Δε σου υπεγραψε και κανενα συμβολαιο το παλικαρι οτι τα πηρε ο ΣΚΑΙ.
Απλα ακουσε κατι και το ειπε.

Ασε που το site δε θα το ενημερωναν και στο επομενο λεπτο. ;)

Ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι πειραχτηκες, εγω το μονο που ειπα οτι καλο θα ειναι οτι λεγετε να διαστυρωνεται αν γινετε σε κατι τοσο σπουδαιο που ενδιαφερει τοσο κοσμο τοσο κοντα στην εναρξη.
Π.χ Καποιος μπορει να θελει να βαλει πιατο και με αυτο που ακουσε να περιμενει με αποτελεσμα να χασει τον αγωνα αφου αυτο που ειπε καποιος αποδειχτηκε αερολογια, γιατι μετα δεν θα προλαβαινει να βαλει πιατο και να θελει. 3 μερες εμειναν μονο
Ξαναλεω οτι αυτο με το Σκαι δεν ισχυει.

treli@ris
10-03-10, 14:46
Nova ζωντανα, ΕΡΤ μαγνητοσκοπημενα. Αυτο ακουγεται τελευταια.

George_Prix
10-03-10, 15:43
Nova ζωντανα, ΕΡΤ μαγνητοσκοπημενα. Αυτο ακουγεται τελευταια.

Αν δεν εχεις το συμβολαιο με τις υπογραφες μη μιλας καθολου. :p

........Auto merged post: George_Prix πρόσθεσε 30 λεπτά και 5 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι πειραχτηκες, εγω το μονο που ειπα οτι καλο θα ειναι οτι λεγετε να διαστυρωνεται αν γινετε σε κατι τοσο σπουδαιο που ενδιαφερει τοσο κοσμο τοσο κοντα στην εναρξη.
Π.χ Καποιος μπορει να θελει να βαλει πιατο και με αυτο που ακουσε να περιμενει με αποτελεσμα να χασει τον αγωνα αφου αυτο που ειπε καποιος αποδειχτηκε αερολογια, γιατι μετα δεν θα προλαβαινει να βαλει πιατο και να θελει. 3 μερες εμειναν μονο
Ξαναλεω οτι αυτο με το Σκαι δεν ισχυει.

Δεν πειραχτηκα φιλε μου.

O φιλος δεν ειπε τιποτα σιγουρο. Απλα οτι ενα ραδιοφωνο ειπε για το ΣΚΑΙ.
Και οταν λεγαμε πριν απο 1-2 μηνες οτι ακουγεται πως ο ΑΝΤ1 δε θα δειξει F1 φετος, δεν ειχαμε καμια επισημη ανακοινωση απο τον ΑΝΤ1. :nono:

Δηλαδη δεν επρεπε να το λεμε, για να μη δημιουργησουμε ψυχολογικα τραυματα στους φιλους την F1? :hmm:

@ ADSLgr.com All rights reserved.