PDA

Επιστροφή στο Forum : MotoGP 2010

Σελίδες : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10

No_spoon
12-04-10, 22:05
κατι μου λεει οτι φετος θα ειναι η χρονια του lorenzo,ο πιτσιρικας εχει και το ταλεντο και το θρασος και πλεον και την εμπειρια να εκθρονισει τον γιατρο

για αλλη μια χρονια η honda εχει μηχανες χωρις να εχει οδηγους

και εκει στην μπολoνια ας αναψουν κανα κερι στον stoner

ardi21
12-04-10, 22:57
1) Αφου βρισκεται σε αλλη διασταση τοτε θα παρει και το Πρωταθλημα.

2) Αφου βρισκεται σε αλλη διασταση θα χτισει και μια δυναστεια οπως ο καλυτερος αναβατης ολων των εποχων στα Moto GP και απο τους καλυτερους αθλητες ολων των εποχων γενικοτερα σε ολα τα αθληματα (μεχρι σημερα).

Για να δουμε.

Γιατι χωρις το 1+2 θα μεινει με...την διασταση στο χερι.

ΥΓ. Ετσι να τονισω και 'γω τα γραμματα να γουσταρουμε:p
ΥΓ1 Το 1+2 εννοειται εκτος απροοπου π.χ κανενα πολυ σοβαρο τραυματισμο.

George_Prix
12-04-10, 23:09
1) Αφου βρισκεται σε αλλη διασταση τοτε θα παρει και το Πρωταθλημα.

2) Αφου βρισκεται σε αλλη διασταση θα χτισει και μια δυναστεια οπως ο καλυτερος αναβατης ολων των εποχων (μεχρι σημερα).

Για να δουμε.

Γιατι χωρις το 1+2 θα μεινει με...την διασταση στο χερι.

ΥΓ. Ετσι να τονισω και 'γω τα γραμματα να γουσταρουμε:p

Τελικα οσο μασημενη και να τη δωσουμε την τροφη, ειναι αδυνατο να καταφερουμε να την καταπιει κιολας καποιος. :p

Μαλλον σε οσα εγραψα, σου διαφευγει το πιο σημαντικο.
Οτι ο Stoner εδω και χρονια παλευει με χειροτερη μηχανη, πολυ καλους αναβατες οπως ο Rossi, ο Lorenzo και ο Pedrosa με καλυτερες μηχανες.

Και μονο που τους κοντραρει στα ισια, ειναι ΑΘΛΟΣ.

Οσον αφορα τις νικες και τα πρωταθληματα, δε δειχνουν παντα την αληθεια.
Μπορει καποιοι ασχετοι να μετρανε με αυτο τον τροπο "τον καλυτερο" αλλα στο μηχανοκινητο αθλητισμο παιζει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρολο το οχημα.

Επειδη σε βλεπω νεο και διψασμενο για γνωση, μεχρι το τελος της χρονιας θα σε μαθω πολλα πραγματα με απλα μαθηματικα του δημοτικου, σαν αυτα που περιλαμβανει το προηγουμενο post μου.
Και που ξερεις... μπορει στο τελος της χρονιας να σας καταφερω να υποστηριζετε ολοι Stoner. :yahoo:

Ή τουλαχιστον να σταματησετε τις γραφικοτητες απεναντι σε εναν τοσο ταλαντουχο αναβατη. :rtfm:

ardi21
12-04-10, 23:14
Εκανες γαργαρα αυτο που ειπα σε μερικα ποστ πιο πανω.

Ο Rossi οταν πηγε απο την Honda στην Yamaha ετρεχε με ισαξια μηχανη η με μοτοποδηλατο?

Και επαιρνε τα πρωταθληματα το ενα μετα το αλλο. Και εκανε την yamaha αυτο που ειναι τωρα. Αυτο και αν ηταν αθλος.

Και δεν ειπα οτι ο Stoner δεν ειναι εξαιρετικα ταλαντουχος. Ειναι δυνατον να μην ειναι και να παρει Πρωταθλημα?

Εσυ πας να τον κανεις Θεο στην θεση του Θεου που το εχει αποδειξει

Μπορει να μην ειμαστε "μεσα στους αγωνες" αλλα αυτο δεν λεει τιποτε.

Ασε εμας τους ασχετους να βλεπουμε τους τιτλους και τα ρεκορ. Και αυτα αριθμοι ειναι αφου σου αρεσουν τοσο πολυ;)

Τι να κανουμε. Ο Stoner εχει πολλα ψωμια να φαει ακομα για να γινει (αν γινει) Rossi.

Live with it..

George_Prix
12-04-10, 23:28
Εκανες γαργαρα αυτο που ειπα σε μερικα ποστ πιο πανω.

Ο Rossi οταν πηγε απο την Honda στην Yamaha ετρεχε με ισαξια μηχανη η με μοτοποδηλατο?

Και επαιρνε τα πρωταθληματα το ενα μετα το αλλο.

Και δεν ειπα οτι ο Stoner δεν ειναι ταλαντουχος. Ειναι δυνατον να μην ειναι και να παρει Πρωταθλημα?

Εσυ πας να τον κανεις Θεο στην θεση του Θεου που το εχει αποδειξει

Μπορει να μην ειμαστε "μεσα στους αγωνες" αλλα αυτο δεν λεει τιποτε.

Δεν εκανα τιποτα γαργαρα.
Σιγα μην ασχοληθω με το τι εκανε ο Rossi πριν 10 χρονια ή τι τελικη ειχε ο καθενας εχθες.
Σε πολλα απο αυτα που γραφτηκανε δεν απαντησα, γιατι το μηνυμα που εγραψα τα υπερκαλυπτει ΟΛΑ. Δειχνει για μια ακομα φορα με αριθμους, οτι ο Stoner ειναι σε αλλη διασταση.

Αυτα που εκανε ο Rossi δε σβηνονται. :nono:

Αλλα φρεσκα κουλουρια ο κουλουρας.
Και τα φρεσκα κουλουρια ειναι πως ο Stoner ειναι σημερα οτι ταχυτερο στο χωρο των MotoGP. :rtfm:

Απο εκει και περα, το αν θα εχει τη διαρκεια του Rossi, θα το ανακαλυψουμε σε καμια 10αρια χρονια. ;)

No_spoon
12-04-10, 23:32
αλλο πραγμα το να εισαι γρηγορος σε εναν αγωνα και οταν η μηχανη και η πιστα ματσαρουν και αλλο να εισαι σταθερος και γρηγορος παντου,εκει ο γιατρος ειναι αλλου

George_Prix
12-04-10, 23:32
Ασε εμας τους ασχετους να βλεπουμε τους τιτλους και τα ρεκορ. Και αυτα αριθμοι ειναι αφου σου αρεσουν τοσο πολυ;)

Μωρε εγω σε αφηνω να βλεπεις οτι θελεις.
Απλα σου δειχνω το σωστο τροπο συγκρισης στο μηχανοκινητο αθλητισμο.

Και αυτος ο τροπος ειναι με την ιδια μηχανη.
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΜΕΤΡΑΝΕ.

Εκει δηλαδη που ο Stoner ξεφτιλιζει ολο τον κοσμο και ο Rossi υπαρχει το ενδεχομενο να ξεφτιλιστει απο το παιδακι το Lorenzo.

To να καθομαι να σε ακουω να μου λες οτι ο Rossi με την απιστευτη Yamaha κερδιζει το Stoner με το χρεπι τη Ducati, δεν ειναι αριθμοι. :nono:
Ειναι αγνοια του θεματος. ;)

ardi21
12-04-10, 23:34
Δεν εκανα τιποτα γαργαρα.
Σιγα μην ασχοληθω με το τι εκανε ο Rossi πριν 10 χρονια

Με καλυψες απολυτα.

Οποιος διαβαζει κρινει.

George_Prix
12-04-10, 23:39
αλλο πραγμα το να εισαι γρηγορος σε εναν αγωνα και οταν η μηχανη και η πιστα ματσαρουν και αλλο να εισαι σταθερος και γρηγορος παντου,εκει ο γιατρος ειναι αλλου

Φιλε μου δε διαφωνω καθολου. :nono:
Ο Γιατρος ειναι απιστευτα σταθερος σε ολες τις συνθηκες.
Αλλα δε νομιζω οτι ο Stoner πεταει μονο αν του κατσει η πιστα.

Πεταει σε ΟΛΟΥΣ τους αγωνες, απλα δεν τον βοηθαει η μηχανη του ωστε να τα μεταφραζει σε νικες και τιτλους. ;)

........Auto merged post: George_Prix πρόσθεσε 4 λεπτά και 44 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Με καλυψες απολυτα.

Οποιος διαβαζει κρινει.

Μην επιλεγεις μια προταση απο αυτα που εγραψα.
Εγω εννοω οτι δεν καθομαι να απανταω ξεχωριστα σε οτι γραφει ο καθενας.
Οταν εκανε αυτα που εκανε ο Rossi, δεν υπηρχε Stoner.

Με λιγα λογια εβρισκε και τα εκανε ο Γιατρος. :lol:

Εγω στεκομαι (και μαλιστα με υψηλου επιπεδου αναλυση και οχι "τοσους τιτλους πηρε ο δικος μου") στα σημερινα δεδομενα, οπου ο Stoner ειναι στα MotoGP και πεταει. :rtfm:

No_spoon
12-04-10, 23:40
νταξει οδηγαρα ειναι ο stoner (για αυτο και εγραψα οτι η ducati πρεπει να του αναβει κερια) αλλα ο lorenzo με πειθει ποιο πολυ

παντως και οι 2 αν ειχαν honda πιστευω οτι ο ροσι θα εβλεπε συχνα πυκνα τους κωλους τους

ardi21
12-04-10, 23:42
Μην επιλεγεις μια προταση απο αυτα που εγραψα.
Εγω εννοω οτι δεν καθομαι να απανταω ξεχωριστα σε οτι γραφει ο καθενας.
Οταν εκανε αυτα που εκανε ο Rossi, δεν υπηρχε Stoner.

Με λιγα λογια εβρισκε και τα εκανε ο Γιατρος. :lol:

Εγω στεκομαι (και μαλιστα με υψηλου επιπεδου αναλυση και οχι "τοσους τιτλους πηρε ο δικος μου") στα σημερινα δεδομενα, οπου ο Stoner ειναι στα MotoGP και πεταει. :rtfm:

Βρε λεω εγω οτι δεν πεταει?

Το επιχειρημα σου "εχει χειροτερη μηχανη" ομως βλεπω μετατραπηκε σε "εβρισκε και τα εκανε" αφου ειδες οτι η αναποφευκτη συγκριση μεταξυ ιδιων καταστασεων δεν ευνοει τον "δικο σου"

George_Prix
12-04-10, 23:47
νταξει οδηγαρα ειναι ο stoner (για αυτο και εγραψα οτι η ducati πρεπει να του αναβει κερια) αλλα ο lorenzo με πειθει ποιο πολυ

Ο Lorenzo βγαζει ματια.
Απιστευτα γρηγορος και με σταθερα ανοδικη πορεια.
Απλα εχω την αισθηση οτι δεν εχει την απαιτουμενη σταθεροτητα. :hmm:

Μακαρι να κανω λαθος. ;)

παντως και οι 2 αν ειχαν honda πιστευω οτι ο ροσι θα εβλεπε συχνα πυκνα τους κωλους τους

Αυτο πιστευω και εγω, αλλα δυστυχως δε μπορουμε να το εξακριβωσουμε. :whistle:

........Auto merged post: George_Prix πρόσθεσε 1 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Βρε λεω εγω οτι δεν πεταει?

Το επιχειρημα σου "εχει χειροτερη μηχανη" ομως βλεπω μετατραπηκε σε "εβρισκε και τα εκανε" αφου ειδες οτι η αναποφευκτη συγκριση μεταξυ ιδιων καταστασεων δεν ευνοει τον "δικο σου"

Φανταζομαι οτι κανεις πλακα ε? :hmm:
Ποια συγκριση δεν ευνοει το Stoner? :hmm:
Eδω πηγαινει στα ισια με χειροτερη μηχανη απο αυτη του Rossi και εσυ μας λες...
"συγκριση μεταξυ ιδιων καταστασεων δεν ευνοει τον δικο σου" :rofl:

ardi21
12-04-10, 23:50
Φανταζομαι οτι κανεις πλακα ε? :hmm:
Ποια συγκριση δεν ευνοει το Stoner? :hmm:
Eδω πηγαινει στα ισια με χειροτερη μηχανη απο αυτη του Rossi και εσυ μας λες...
"συγκριση μεταξυ ιδιων καταστασεων δεν ευνοει τον δικο σου" :rofl:

Την συγκριση της τοτε εποχης που ο Rossi ετρεχε με μια πολυ κατωτερη yamaha με το τωρα που ο Stoner τρεχει με μια κατωτερη μηχανη

Σ'αυτη την συγκριση το επιχειρημα της μηχανης μετατραπηκε σε "εβρισκε και τα εκανε"

Ελπιζω να το καταλαβες ;)

George_Prix
12-04-10, 23:55
Την συγκριση της τοτε εποχης που ο Rossi ετρεχε με μια πολυ κατωτερη yamaha με το τωρα που ο Stoner τρεχει με μια κατωτερη μηχανη

Σ'αυτη την συγκριση το επιχειρημα της μηχανης μετατραπηκε σε "εβρισκε και τα εκανε"

Το εβρισκε και τα εκανε, παει στο οτι δεν ειχε καποιον Stoner απεναντι του.
Κερδιζε του μετριους.
Τωρα ομως ο Stoner παιζει στα ισια με χειροτερη μηχανη ολοκληρο Rossi.

No_spoon
12-04-10, 23:58
ο γιατρος ειναι χορτασμενος πλεον και αρκετα μεγαλος για το αθλημα

ειναι θεμα χρονου να υποσκελιστει

ardi21
13-04-10, 00:01
Το εβρισκε και τα εκανε, παει στο οτι δεν ειχε καποιον Stoner απεναντι του.
Κερδιζε του μετριους.
Τωρα ομως ο Stoner παιζει στα ισια με χειροτερη μηχανη ολοκληρο Rossi.

Εγω το καταλαβα, εσυ δεν καταλαβες...

Τελοσπαντων, αντε να ρθει ο επομενος αγωνας να χουμε να λεμε.

gntaxi
13-04-10, 21:52
Οι αριθμοι 1996 2010 228 εκκινήσεις 104 νικες 41 δευτερες 20 τριτες
Οι αντιπαλοι Max Biaggi K Roberts jr Sete Gibernau Alex Barros Loris Capirossi
Niki Hayden J Lorenzo K Stoner
Ξανα οι αριθμοι 9 Παγκοσμια Πρωταθληματα με 3 διαφορετικες ομαδες Aprilia Honda Yamaha ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ

George_Prix
13-04-10, 22:25
Ξανα οι αριθμοι 9 Παγκοσμια Πρωταθληματα με 3 διαφορετικες ομαδες Aprilia Honda Yamaha ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ

Συγχαρητηρια για τις επιτυχιες του Rossi. :oneup:

Αλλα εγω δεν ειπα για κορυφαιους τους Max Biaggi, K Roberts jr, Sete Gibernau, Alex Barros, Loris Capirossi, Niki Hayden & J Lorenzo. :nono:

Εγω λεω σαν κορυφαιο τον κυριο Stoner.

Και στηριζω τη θεωρια μου, στο οτι κινειται στους ιδιους (και πολλες φορες ταχυτερους ρυθμους) με το Rossi, εχοντας (αρκετα) χειροτερη μηχανη.

Οποτε με τον τροπο που διαβαζω εγω τους αγωνες, εφοσον ο Rossi αξιζει 9 παγκοσμια πρωταθληματα, ο Stoner αξιζει 19 τιτλους. :p
Και αν ερθει καποιος αλλος αυριο και αποδειξει οτι ειναι ταχυτερος απο το Stoner, θα αξιζει 29 τιτλους. :p

Αλλα οι τιτλοι, κερδιζονται τις περισσοτερες φορες εχοντας και μια μηχανη ικανη να τους κερδισει, οποτε αφηνω τα στατιστικα και τα νουμερα που γραφονται στην ιστορια, για αυτους που κρινουν ετσι τους αγωνες.
Για μια ακομα φορα, θα θυμισω πως ο Kevin Schwantz, πηρε ΜΟΝΟ εναν τιτλο ενω ηταν ενας απο τους ταχυτερους αναβατες που εχουν περασει απο τα MotoGP. :rtfm:

gntaxi
13-04-10, 23:20

για τον STONER θα χρησιμοποιήσω μια φραση του SENNA την ωρα του αγωνα θα πρεπει να ξερεις ποτε θα κρατας και ποτε θα απελευθερώνεις τα συναισθηματα σου......
στις δηλωσεις του ο Stoner ειπε οτι η μηχανη τον προειδοποίησε......ενα γυρο πριν πεσει
εκανε 1.55 537

........Auto merged post: gntaxi πρόσθεσε 46 λεπτά και 43 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Συγχαρητηρια για τις επιτυχιες του Rossi. :oneup:

Αλλα εγω δεν ειπα για κορυφαιους τους Max Biaggi, K Roberts jr, Sete Gibernau, Alex Barros, Loris Capirossi, Niki Hayden & J Lorenzo. :nono:

Εγω λεω σαν κορυφαιο τον κυριο Stoner.

Και στηριζω τη θεωρια μου, στο οτι κινειται στους ιδιους (και πολλες φορες ταχυτερους ρυθμους) με το Rossi, εχοντας (αρκετα) χειροτερη μηχανη.

Οποτε με τον τροπο που διαβαζω εγω τους αγωνες, εφοσον ο Rossi αξιζει 9 παγκοσμια πρωταθληματα, ο Stoner αξιζει 19 τιτλους. :p
Και αν ερθει καποιος αλλος αυριο και αποδειξει οτι ειναι ταχυτερος απο το Stoner, θα αξιζει 29 τιτλους. :p

Αλλα οι τιτλοι, κερδιζονται τις περισσοτερες φορες εχοντας και μια μηχανη ικανη να τους κερδισει, οποτε αφηνω τα στατιστικα και τα νουμερα που γραφονται στην ιστορια, για αυτους που κρινουν ετσι τους αγωνες.
Για μια ακομα φορα, θα θυμισω πως ο Kevin Schwantz, πηρε ΜΟΝΟ εναν τιτλο ενω ηταν ενας απο τους ταχυτερους αναβατες που εχουν περασει απο τα MotoGP. :rtfm:
Αν αξίζει για 19 να τους παρει φιλε μου δε με χαλαει καθολου και το ξερεις αυτο ομως
δεν ακυρωνει αυτα αυτα που εχει καταφερει ο rossi ουτε σημαίνει οτι τα καταφερε με μετριους αντιπαλους και το μονο σίγουρο οχι παντα με την καλυτερη μηχανη

George_Prix
14-04-10, 00:26
για τον STONER θα χρησιμοποιήσω μια φραση του SENNA την ωρα του αγωνα θα πρεπει να ξερεις ποτε θα κρατας και ποτε θα απελευθερώνεις τα συναισθηματα σου......
στις δηλωσεις του ο Stoner ειπε οτι η μηχανη τον προειδοποίησε......ενα γυρο πριν πεσει
εκανε 1.55 537

Οπως εχω πει πολλες φορες, οι πτωσεις οταν πηγαινεις σε τοσο εξωπραγματικους ρυθμους, ειναι λογικες.

Αν βαζανε το Stoner να πηγαινει "αργα" οπως οι υπολοιποι, δηλαδη να γυρναει 6-7 δεκατακια αργοτερα σε καθε γυρο (συνεπως να ριχνει ΜΟΝΟ 2-3 δεκατα στον εκαστοτε ομοσταβλο του) θα εκανε 23422453 συνεχομενους γυρους χωρις πτωση.

Για του λογου το αληθες, κοιτα τι εγινε το 2007 που η Ducati στεκοταν αξιοπρεπως και δε χρειαζοταν να πιεζει τοσο υπερβολικα ο Stoner.
Tους πηρε τα κεφαλια πηγαινωντας ΧΑΛΑΡΑ.
Τερματισε σε ολους τους αγωνες.
Αν πηγαινε ο Stoner "αργα" οπως οι υπολοιποι δε θα επεφτε σχεδον ποτε.
Αλλα προτιμω να τον βλεπω να πηγαινει με τα μπουνια και ας πεφτει 2 φορες το χρονο (οσες και οι υπολοιποι δηλαδη) ;)
Ακομα και 1-2 φορες παραπανω απο τους αλλους να επεφτε, θα ηταν ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ.

70996

Αν αξίζει για 19 να τους παρει φιλε μου δε με χαλαει καθολου και το ξερεις αυτο ομως
δεν ακυρωνει αυτα αυτα που εχει καταφερει ο rossi ουτε σημαίνει οτι τα καταφερε με μετριους αντιπαλους και το μονο σίγουρο οχι παντα με την καλυτερη μηχανη

Να τους χαιρεται τους τιτλους του ο Rossi. :oneup:
Eμενα προσωπικα δε με χαλαει καθολου να μεινει ο Stoner με τον 1 τιτλο που εχει τωρα σε ολη του την καριερα.
Με τον τροπο που διαβαζω εγω τους αγωνες, αυτο που ηθελα να δω απο το Stoner το εχω δει.
ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΧΥΤΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. :respekt:

ardi21
14-04-10, 01:44
George

1) Ο Rossi ειναι ο καλυτερος αναβατης ολων των εποχων στα MotoGP? Οι αριθμοι το λενε. Δεν μπορει να τους επικαλησαι οποτε σε συμφερει και οποτε δεν σε συμφερει να μας πετας "οι αριθμοι δεν λενε παντα την αληθεια". Ειναι τουλαχιστον αστειο

2) Επαιρνε τα παγκοσμια το ενα πισω απο το αλλο οταν ειχε παει στην πολυ κατωτερη τοτε Yamaha? Η δικαιολογια "εβρισκε και τα εκανε'' ειναι παλι τουλαχιστον αστεια. Διοτι απλα ηταν πολυ καλυτερος και εκανε τους υπολοιπους να φαινονται μετριοι.

3) Εχει πολλα ν'αποδειξει στην καριερα του ο Stoner για να μπορει να συγκριθει με τον γιατρο, ασχετα με το αν ειναι ο ταχυτερος τωρα?

Αν συμφωνεις με ολα αυτα τοτε δεν υπαρχει διαφωνια... Γιατι και 'γω συμφωνω οτι ο Stoner ειναι αυτη την στιγμη ο ταχυτερος και το μελλον μπορει να ειναι δικο του.

Αν δεν συμφωνεις τοτε εισαι το λιγοτερο υποκειμενικος και fanboy του Stoner. Και οσο και να προσπαθεις να παιζεις τον αντικειμενικο με τα διαφορα νουμερα και στατιστικα (οποτε σε βολευει φυσικα) δεν θα το καταφερεις.

Διοτι ΟΛΑ αυτα που σου προανεφερα ειναι ΓΕΓΟΝΟΤΑ. Οπως ειναι γεγονος και η ταχυτητα του Stoner.

gntaxi
14-04-10, 05:37
Οπως εχω πει πολλες φορες, οι πτωσεις οταν πηγαινεις σε τοσο εξωπραγματικους ρυθμους, ειναι λογικες.

Για του λογου το αληθες, κοιτα τι εγινε το 2007 που η Ducati στεκοταν αξιοπρεπως και δε χρειαζοταν να πιεζει τοσο υπερβολικα ο Stoner.
Tους πηρε τα κεφαλια πηγαινωντας ΧΑΛΑΡΑ.
Τερματισε σε ολους τους αγωνες.
Αν πηγαινε ο Stoner "αργα" οπως οι υπολοιποι δε θα επεφτε σχεδον ποτε.
Αλλα προτιμω να τον βλεπω να πηγαινει με τα μπουνια και ας πεφτει 2 φορες το χρονο (οσες και οι υπολοιποι δηλαδη) ;)
Ακομα και 1-2 φορες παραπανω απο τους αλλους να επεφτε, θα ηταν ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ.

70996

Να τους χαιρεται τους τιτλους του ο Rossi. :oneup:
Eμενα προσωπικα δε με χαλαει καθολου να μεινει ο Stoner με τον 1 τιτλο που εχει τωρα σε ολη του την καριερα.
Με τον τροπο που διαβαζω εγω τους αγωνες, αυτο που ηθελα να δω απο το Stoner το εχω δει.
ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΧΥΤΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. :respekt:
Λογικη στην κωλοτουμπα για κάποιον που διεκδικεί το παγκοσμιο πρωταθλημα δεν υπαρχει
''πιεσα στην αρχη που ειχα βαρος Rossi βαλλενθια 2006'' ''ηλιθιο λαθος Stoner Καταρ 2010'' 2007 τι να πω πορνο πορνο με λιγο λαστιχο στη μεση δεν θελω να μειωσω την
αξία του πρωταθλητη αλλα το 2008 τα βαλαμε και εμεις... για το τελος ωρα που ειναι θα
γινω unfair Ρε κωλοβλαχε αυστραλε τι δουλεια εχει η γυναίκα σου μεσα στην πιστα να σου κραταει την ομπρελα Την καλημερα μου σε ΟΛΟΥΣ:)
προς αποφύγει παρεξηγήσεων και εγω βλαχος ειμαι

George_Prix
14-04-10, 06:34
George

1) Ο Rossi ειναι ο καλυτερος αναβατης ολων των εποχων στα MotoGP? Οι αριθμοι το λενε. Δεν μπορει να τους επικαλησαι οποτε σε συμφερει και οποτε δεν σε συμφερει να μας πετας "οι αριθμοι δεν λενε παντα την αληθεια". Ειναι τουλαχιστον αστειο

2) Επαιρνε τα παγκοσμια το ενα πισω απο το αλλο οταν ειχε παει στην πολυ κατωτερη τοτε Yamaha? Η δικαιολογια "εβρισκε και τα εκανε'' ειναι παλι τουλαχιστον αστεια. Διοτι απλα ηταν πολυ καλυτερος και εκανε τους υπολοιπους να φαινονται μετριοι.

3) Εχει πολλα ν'αποδειξει στην καριερα του ο Stoner για να μπορει να συγκριθει με τον γιατρο, ασχετα με το αν ειναι ο ταχυτερος τωρα?

1) Oι αριθμοι λενε οτι αυτη τη στιγμη ο ταχυτερος ολων ειναι ο Stoner. Πηγαινει το ιδιο γρηγορα (η και ταχυτερα) απο το Rossi και μαλιστα με χειροτερη μηχανη. Οσο για τους δικους σου αριθμους οσον αφορα το Rossi, περασμενα μεγαλεια και διηγοντας τα να κλαις. ΦΡΕΣΚΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ Ο ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ. :rtfm:
2) Ακριβως οπως τους κανει ολους τωρα να φαινονται μετριοι ο Stoner. ;)
Οποτε και εκεινα τα χρονια αν ετρεχε ενας Stoner, ο Γιατρος θα ειχε βρει το μπελα του οπως σημερα. :whistle:
3) Σιγουρα θα χρειαστουν πολλα χρονια ακομα, ωστε να αποδειξει ο Stoner οτι θα εχει τη διαρκεια που ειχε ο Rossi.
Αυτη τη στιγμη λεμε οτι ειναι ο ταχυτερος αναβατης. Τα υπολοιπα θα τα ξαναπουμε σε καμια 10αρια χρονια. ;)

Αν συμφωνεις με ολα αυτα τοτε δεν υπαρχει διαφωνια... Γιατι και 'γω συμφωνω οτι ο Stoner ειναι αυτη την στιγμη ο ταχυτερος και το μελλον μπορει να ειναι δικο του.

Αν δεν συμφωνεις τοτε εισαι το λιγοτερο υποκειμενικος και fanboy του Stoner. Και οσο και να προσπαθεις να παιζεις τον αντικειμενικο με τα διαφορα νουμερα και στατιστικα (οποτε σε βολευει φυσικα) δεν θα το καταφερεις.

Διοτι ΟΛΑ αυτα που σου προανεφερα ειναι ΓΕΓΟΝΟΤΑ. Οπως ειναι γεγονος και η ταχυτητα του Stoner.

Εγω αυτα φωναζω τοσο καιρο. Οτι αυτη τη στιγμη, ΚΑΝΕΝΑΣ δε μπορει να κερδισει το Stoner με την ιδια μηχανη

Δεν προσπαθω να παρω πισω τους τιτλους του Rossi. :nono:

........Auto merged post: George_Prix πρόσθεσε 5 λεπτά και 7 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Λογικη στην κωλοτουμπα για κάποιον που διεκδικεί το παγκοσμιο πρωταθλημα δεν υπαρχει
''πιεσα στην αρχη που ειχα βαρος Rossi βαλλενθια 2006'' ''ηλιθιο λαθος Stoner Καταρ 2010'' 2007 τι να πω πορνο πορνο με λιγο λαστιχο στη μεση δεν θελω να μειωσω την
αξία του πρωταθλητη αλλα το 2008 τα βαλαμε και εμεις.

Λογικη υπαρχει για καποιον που εχει τρεξει οριακα μεσα στην πιστα.
Οταν πουνε σε καποιον κορυφαιο αναβατη/οδηγο, γυρνα 1" αργοτερα απο οτι μπορεις, ειναι σα να κανει καλαμπουρι.
Δε θα πεσει σχεδον ποτε. :nono:

Οσον αφορα το οτι ο Stoner γυρναει τοσο γρηγοροτερα απο τους αλλους, τα εχουμε πει πολλες δεκαδες φορες με αριθμους τα τελευταια χρονια. :rtfm:

Ρε κωλοβλαχε αυστραλε τι δουλεια εχει η γυναίκα σου μεσα στην πιστα να σου κραταει την ομπρελα Την καλημερα μου σε ΟΛΟΥΣ:)

Φιλε μου εδω μιλαμε για αγωνες. :whistle:
Αυτα που λες ειναι επιχειρηματα του "κωλου". :p

georgef1
14-04-10, 08:45
Τι ήθελα και μπήκα να διαβάσω τα μηνύματα....δεν κρατιέμαι και θα πώ ότι όταν ζείς μέσα στο άγχος ότι "μαμά μου θα έρθει ο Γιατρός να με προσπεράσει" έχεις να φας πολλά τουμπίδια όπως και πέρσι και να πάθεις και πολλές ανεξήγητες(!) αρρώστιες όπως και πέρσι...ρε George την καραμέλα με την χειρότερη μηχανή δεν έχεις βαρεθεί να την λές;Ο δικός σου πάει γρήγορα όπου έχει πολλές ευθείες...πάλι τα ίδια θα λέμε....τα έχουμε πεί τόσες φορές.....
Gallina Vecchia ρε και τα μυαλά στα κάγγελα....άντε φεύγω και τα ξαναλέμε άλλη φορά....

haHa
14-04-10, 11:41
Γιατι και 'γω συμφωνω οτι ο Stoner ειναι αυτη την στιγμη ο ταχυτερος και το μελλον μπορει να ειναι δικο του.
+1

Αυτο ακριβως!

Ο Stoner ειναι ο ταχυτερος ολων αυτην την στιγμη , ταχυτερος φυσικα και απο τον Rossi.
Το αν θα φθασει σε διαρκεια τον Rossi (και δεν μιλαω για τιτλους, γιατι αυτο εξαρταται και απο τη μηχανη), θα το δουμε σε μερικα χρονια.
Προσωπικα το βλεπω πολυ δυσκολα να τον φθασει σε διαρκεια, αλλα για ταχυτητα δεν τιθεται θεμα οπως λες: ειναι ηδη πιο γρηγορος.

Θα ηταν παντως ωραια να δουμε μια "δικαιη" μαχη μεταξυ τους, οπου θα εχουν ιδια μηχανη ή τουλαχιστον μηχανη με ισαξιες επιδοσεις, γιατι τα τελευταια χρονια ο Stoner εχει υποδεεστερη.

Τελος, οσον αφορα τις τελικες ταχυτητες, αυτες μετρανε μονο για τα παιδακια δημοτικου που παιζουν υπερατου! :p
Και περυσι η Yamaha ειχε χαλαρα την καλυτερη μηχανη , παρολο που υστερουσε σε τελικη. Απλα σε πιστες με μεγαλες ευθειες η διαφορα απο τις υπολοιπες υποδεεστερες μηχανες μικραινε ή εξανεμιζοταν σε μερικες περιπτωσεις.
Βεβαια τα παιδακια δημοτικου μονο την τελικη ταχυτητα μπορουν να ξεχωρισουν. Που να καταλαβουν τα περι καλυτερης επιταχυνσης, καλυτερου σασι, μεγαλυτερης ταχυτητας σε στροφες κλπ.
Ειναι αυτα τα παιδακια που πχ πιστευουν οτι περυσι η Yamaha δεν ειχε ΧΑΛΑΡΑ την καλυτερη μηχανη (παρολο το 1-2 σε πρωταθλημα οδηγων και την κατα γενικη ομολογια επικρατηση της) και φερνουν σαν επιχειρημα οτι δεν ειχε την μεγαλυτερη τελικη! :rofl:

gntaxi
14-04-10, 11:52
1) Oι αριθμοι λενε οτι αυτη τη στιγμη ο ταχυτερος ολων ειναι ο Stoner. Πηγαινει το ιδιο γρηγορα (η και ταχυτερα) απο το Rossi και μαλιστα με χειροτερη μηχανη. Οσο για τους δικους σου αριθμους οσον αφορα το Rossi, περασμενα μεγαλεια και διηγοντας τα να κλαις. ΦΡΕΣΚΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ Ο ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ. :rtfm:
2) Ακριβως οπως τους κανει ολους τωρα να φαινονται μετριοι ο Stoner. ;)
Οποτε και εκεινα τα χρονια αν ετρεχε ενας Stoner, ο Γιατρος θα ειχε βρει το μπελα του οπως σημερα. :whistle:
3) Σιγουρα θα χρειαστουν πολλα χρονια ακομα, ωστε να αποδειξει ο Stoner οτι θα εχει τη διαρκεια που ειχε ο Rossi.
Αυτη τη στιγμη λεμε οτι ειναι ο ταχυτερος αναβατης. Τα υπολοιπα θα τα ξαναπουμε σε καμια 10αρια χρονια. ;)

Εγω αυτα φωναζω τοσο καιρο. Οτι αυτη τη στιγμη, ΚΑΝΕΝΑΣ δε μπορει να κερδισει το Stoner με την ιδια μηχανη

Δεν προσπαθω να παρω πισω τους τιτλους του Rossi. :nono:

........Auto merged post: George_Prix πρόσθεσε 5 λεπτά και 7 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Λογικη υπαρχει για καποιον που εχει τρεξει οριακα μεσα στην πιστα.
Οταν πουνε σε καποιον κορυφαιο αναβατη/οδηγο, γυρνα 1" αργοτερα απο οτι μπορεις, ειναι σα να κανει καλαμπουρι.
Δε θα πεσει σχεδον ποτε. :nono:

Οσον αφορα το οτι ο Stoner γυρναει τοσο γρηγοροτερα απο τους αλλους, τα εχουμε πει πολλες δεκαδες φορες με αριθμους τα τελευταια χρονια. :rtfm:

Φιλε μου εδω μιλαμε για αγωνες. :whistle:
Αυτα που λες ειναι επιχειρηματα του "κωλου". :p

Aκριβως του ''κωλου'' οπως λεμε κωλοτουμπα:whistle:εχω φρεσκοτατο κουλουρακι απο το καταρ πειναει κανεις???:whistle:

George_Prix
14-04-10, 13:37
Τι ήθελα και μπήκα να διαβάσω τα μηνύματα....δεν κρατιέμαι και θα πώ ότι όταν ζείς μέσα στο άγχος ότι "μαμά μου θα έρθει ο Γιατρός να με προσπεράσει" έχεις να φας πολλά τουμπίδια όπως και πέρσι
Καλως το φιλο μου το George. :)
btw περσι ο Rossi εφαγε περισσοτερα τουμπιδια απο το Stoner.
Και αν συνυπολογισουμε οτι πηγαινε σε slow motion σε σχεση με το Stoner, καταλαβαινεις ποσο ατοπο ειναι αυτο που λες. ;)

και να πάθεις και πολλές ανεξήγητες(!) αρρώστιες όπως και πέρσι...
Αυτο το υπονοουμενο που πετας απο περσι, εισαι ο μοναδικος στον κοσμο που θα μπορουσες να το πεταξεις. :lol:
Ειναι σαν αυτο που μας ελεγες, οτι ο Barrichello στο περσινο Spa που χτυπουσε τιτλο, εκανε επιτηδες ασχημη εκκινηση, για να εμποδισει τον τουριστα Κimi να ξεκινησει καλα.
Ετσι και ο Stoner, παρατησε τις ελπιδες του για τον περσινο τιτλο, για να το παιξει αρρωστος σε εσενα. :rofl:

ρε George την καραμέλα με την χειρότερη μηχανή δεν έχεις βαρεθεί να την λές;Ο δικός σου πάει γρήγορα όπου έχει πολλές ευθείες...πάλι τα ίδια θα λέμε....τα έχουμε πεί τόσες φορές.....

Μαλλον σου διαφευγει οτι στις πιστες με πολλες ευθειες, δεν τρεχει μονο η Ducati του Stoner. :rtfm:
Aλλα ακομα και σε αυτες τις πιστες, οι υπολοιπες Ducati τρωνε το λιγοτερο 1" το γυρο.
Οση ακριβως ειναι δηλαδη η ταριφα τους και στις πιστες χωρις μεγαλες ευθειες...

Φιλε μου, η συγκριση γινεται ΜΟΝΟ με την ιδια μηχανη.
Και σε αυτη τη συγκριση, ο Stoner κανει διαφορες ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ.

Να σας θυμισω τις πραξεις που ειχα κανει στο τελος του 2008
http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=2461787&postcount=94
Οι ιδιες πραξεις ισχυουν και για το 2007 και για το 2009.
Και το μονο σιγουρο ειναι πως κατι παρομοιο θα δουμε και φετος.

Οποιος ξερει να "διαβαζει" τους αγωνες, με καταλαβαινει.
Οποιος μετραει τους αγωνες με την τελικη ταχυτητα, με τους τιτλους που εχει παρει ο καθενας και με τη Διατσιδεια λογικη, ας συνεχισει να παιζει με τα υπερ-ατου που λεει και ο φιλος μου ο haHa. :lol:

........Auto merged post: George_Prix πρόσθεσε 3 λεπτά και 16 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Aκριβως του ''κωλου'' οπως λεμε κωλοτουμπα:whistle:εχω φρεσκοτατο κουλουρακι απο το καταρ πειναει κανεις???:whistle:

Εγω περιμενω επιχειρηματα Νικολα.
Και επειδη βαριεμαι να γραφω τα ιδια και τα ιδια, σηκωσε το τηλεφωνακι σου που χτυπαει μολις τωρα.
Θα στα πω ενα χερακι live. :twisted:

ardi21
14-04-10, 14:02
Στα 2-3 απ'οτι βλεπω συμφωνεις (παρ'ολο που κανεις υποθετικες συγκρισεις και τονιζεις παλι τα καλα λογια του ποστ για τον stoner οσο δεν παει).

Στο 1 παλι λες τα δικα σου με τα φρεσκα κουλουρια και υπεκφευγεις σαν μικρο παιδι γιατι απλα δεν μπορεις να το παραδεχτεις (οπως παραδεχτηκα εγω π.χ την ταχυτητα του προστατευομενου σου)... Εισαι τουλαχιστον υποκειμενικος (που το παιζει αντικειμενικος) οποτε δεν εχει νοημα να συζηταμε.

Αντε καλημερα και περαστικα...;)

haHa επειδη βλεπω και 'συ χρησιμοποιεις την καραμελα της υποδεεστερης μηχανης μην ξαναλεμε για 12η φορα το παραδειγμα του rossi οταν πηγε στην yamaha. Ελεος.

George_Prix
14-04-10, 14:14
Στα 2-3 απ'οτι βλεπω συμφωνεις. Στο 1 παλι λες τα δικα σου με τα φρεσκα κουλουρια γιατι απλα δεν μπορεις να το παραδεχτεις (οπως παραδεχτηκα εγω π.χ την ταχυτητα του προστατευομενου σου)... Αρα εισαι τουλαχιστον υποκειμενικος οποτε δεν εχει νοημα να συζηταμε.

Αντε καλημερα και περαστικα...

haHa επειδη βλεπω και 'συ χρησιμοποιεις την καραμελα της υποδεεστερης μηχανης μην ξαναλεμε για 12η φορα το παραδειγμα του rossi οταν πηγε στην yamaha. Ελεος.

Μη μου βαζεις λογια στο στομα. :nono:

Εσυ θελεις να σου παραδεχτουμε το ποσο καλος ηταν ο Rossi οταν κερδιζε τους τιλους.
Ουτε που με απασχολει τι εκανε ο Rossi απεναντι στον Biaggi τον Capirossi και τους αλλους που κερδιζε.

Εμενα με νοιαζει, οτι αυτος που θεωρεις ΚΟΡΥΦΗ (Rossi) αποδεικνυεται με απλα μαθηματικα αργοτερος απο το Stoner.
Με χειροτερη μηχανη, ο Stoner πηγαινει το ιδιο γρηγορα (ή και γρηγοροτερα) με το Rossi.

Μια χρονια που στεκοτανε αξιοπρεπως η Ducati, διελυσε τον ανταγωνισμο ο Stoner και μαλιστα χωρις καμια εγκαταλειψη, αφου πηγαινε στο ρελαντι. :rtfm:

gntaxi
14-04-10, 14:17
Καλως το φιλο μου το George. :)
btw περσι ο Rossi εφαγε περισσοτερα τουμπιδια απο το Stoner.
Και αν συνυπολογισουμε οτι πηγαινε σε slow motion σε σχεση με το Stoner, καταλαβαινεις ποσο ατοπο ειναι αυτο που λες. ;)

Αυτο το υπονοουμενο που πετας απο περσι, εισαι ο μοναδικος στον κοσμο που θα μπορουσες να το πεταξεις. :lol:
Ειναι σαν αυτο που μας ελεγες, οτι ο Barrichello στο περσινο Spa που χτυπουσε τιτλο, εκανε επιτηδες ασχημη εκκινηση, για να εμποδισει τον τουριστα Κimi να ξεκινησει καλα.
Ετσι και ο Stoner, παρατησε τις ελπιδες του για τον περσινο τιτλο, για να το παιξει αρρωστος σε εσενα. :rofl:

Μαλλον σου διαφευγει οτι στις πιστες με πολλες ευθειες, δεν τρεχει μονο η Ducati του Stoner. :rtfm:
Aλλα ακομα και σε αυτες τις πιστες, οι υπολοιπες Ducati τρωνε το λιγοτερο 1" το γυρο.
Οση ακριβως ειναι δηλαδη η ταριφα τους και στις πιστες χωρις μεγαλες ευθειες...

Φιλε μου, η συγκριση γινεται ΜΟΝΟ με την ιδια μηχανη.
Και σε αυτη τη συγκριση, ο Stoner κανει διαφορες ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ.

Να σας θυμισω τις πραξεις που ειχα κανει στο τελος του 2008
http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=2461787&postcount=94
Οι ιδιες πραξεις ισχυουν και για το 2007 και για το 2009.
Και το μονο σιγουρο ειναι πως κατι παρομοιο θα δουμε και φετος.

Οποιος ξερει να "διαβαζει" τους αγωνες, με καταλαβαινει.
Οποιος μετραει τους αγωνες με την τελικη ταχυτητα, με τους τιτλους που εχει παρει ο καθενας και με τη Διατσιδεια λογικη, ας συνεχισει να παιζει με τα υπερ-ατου που λεει και ο φιλος μου ο haHa. :lol:

........Auto merged post: George_Prix πρόσθεσε 3 λεπτά και 16 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Εγω περιμενω επιχειρηματα Νικολα.
Και επειδη βαριεμαι να γραφω τα ιδια και τα ιδια, σηκωσε το τηλεφωνακι σου που χτυπαει μολις τωρα.
Θα στα πω ενα χερακι live. :twisted:

τι ηθελα και εμπλεξα με τις τεχνολογιες τωρα μου τα σουρνει και γραπως και προφορικώς
stereo δηλαδη:lol:

George_Prix
14-04-10, 14:31
τι ηθελα και εμπλεξα με τις τεχνολογιες τωρα μου τα σουρνει και γραπως και προφορικώς
stereo δηλαδη:lol:

Εσυ τουλαχιστον ξερεις καλα το ποσο σεβομαι το Rossi. :)
Tα εχουμε πει 100αδες φορες απο κοντα τα ιδια και τα ιδια.
Πιθανοτατα κανενας δε θα μπορεσει να τον ξεπερασει συνολικα (διαρκεια, αποτελεσματα...)

Απλα αυτη τη στιγμη θεωρω ταχυτερο το Stoner και σε καμια 10αρια χρονια θα κρινουμε αν καταφερε να πλησιασει το μυθο που λεγεται Rossi στους υπολοιπους τομεις. ;)

haHa
14-04-10, 15:19

Συγγνωμη, αμφιβαλλεις οτι η ducati ηταν υποδεεστερη τα προηγουμενα χρονια και μαλλον κ φετος; Μιλαμε για μια μηχανη που στα χερια του πρωταθλητη hayden γυρναει σχεδον 1 sec πιο αργα απο τις κορυφαιες μηχανες κ το ιδιο συμβαινει κ με τις δορυφορικες ομαδες.
Μην ακουσουμε παλι οτι πχ περυσι η yamaha δεν ειχε χαλαρα την καλυτερη μηχανη, οπως ειπωθηκε παραπανω απο παιδακια που παιζουν υπερατου κ μετρανε την καλυτερη μηχανη βασει τελικης.

Οσο για το παραδειγμα του γιατρου οταν πρωτοπηγε στην yamaha, ποιος σου ειπε οτι το ξεχναω; Του βγαζω το καπελο του γιατρου, την χρονια εκεινη ηταν μακραν καλυτερος ολων, εστω κ με υποδεεστερη μηχανη.
Οπως ηταν κ ο Στονερ την μονη χρονια που η Ducati δεν ηταν 1 ολοκληρο sec πισω απο τους αλλους, αλλα λιγοτερο.

ardi21
14-04-10, 21:40
Εσυ τουλαχιστον ξερεις καλα το ποσο σεβομαι το Rossi. :)
Tα εχουμε πει 100αδες φορες απο κοντα τα ιδια και τα ιδια.
Πιθανοτατα κανενας δε θα μπορεσει να τον ξεπερασει συνολικα (διαρκεια, αποτελεσματα...)

Απλα αυτη τη στιγμη θεωρω ταχυτερο το Stoner και σε καμια 10αρια χρονια θα κρινουμε αν καταφερε να πλησιασει το μυθο που λεγεται Rossi στους υπολοιπους τομεις. ;)

Τωρα μου τ'αλλαζεις :p

Συμφωνουμε 110%

Παντως εχω την εντυπωση οτι η Yamaha με την σημερινη της δυναμικη ειναι δημιουργημα του Rossi σε ενα μεγαλο ποσοστο.

Αυτο νομιζω οτι εχει αρχισει και το κανει και ο Stoner

George_Prix
14-04-10, 21:50
Τωρα μου τ'αλλαζεις :p

Εγω δε σου αλλαζω τιποτα.
Ποτε δεν ειπα οτι ο Rossi αδικα κερδισε τους τιτλους του, ουτε οτι ειναι αταλαντος. :nono:
Απλα λεω οτι ο Stoner ειναι ο ταχυτερος αναβατης αυτη τη στιγμη.

georgef1
15-04-10, 12:15
Ορε δεν αντέχω άλλο και θα τα πω πάλι…ο Πετρής πάει όπου τον πάει το μοτεράκι που καβαλάει ,ο Γιατρός όμως είναι καλλιτέχνης και πάει αυτός το εργαλείο του όπου θέλει…και σε τελική ανάλυση ο Αυστραλός πρέπει να φάει πάρα πολλά ψωμιά για να κάνει προσπέραση τύπου Lagouna Seca (άουτς) που εγώ πιστεύω ότι δεν θα την κάνει ποτέ στην ζωή του…ο Χόρχε ίσως….Αυτά για τα περί ταχύτερου οδηγού.:p

Και κάτι από το MSFree περι μηχανών….ρε γμτ τελικά ποιος έχει την χειρότερη μηχανή;

«Στην Ducati ποτέ το θέμα της τελικής ταχύτητας δεν αποτελούσε πρόβλημα. Φέτος τα πράγματα δεν είναι καθόλου άσχημα για τη Scuderia, αφού στο Κατάρ σημείωσε αρκετά υψηλές τελικές ταχύτητες από όλες τις μοτοσικλέτες της. Οι Barbera, Hayden και Stoner ήταν μέσα στις 4 καλύτερες τελικές ταχύτητες. Ο νέος κινητήρας Big Bang της Ducati δείχνει να μην έχει χάσει τη δύναμή του, ενώ βοηθάει τα μέγιστα στο να διατηρηθεί πιο σταθερό γυρολόγιο χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Επίσης έχει ένα μικρό πλεονέκτημα στην έξοδο των στροφών, αλλά σίγουρα το μεγάλο συν για την Desmosedici είναι η προσεγμένη αεροδυναμική της GP10.

Στη Yamaha λοιπόν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα. Και το πρόβλημα δεν εμφανίστηκε μόνο στο Rossi. Πρόβλημα είχε και ο Lorenzo. Η Yamaha του Ισπανού σημείωσε μέγιστη τελική 321 Km/h αλλά αυτό ήταν ένα μοναδικό του πέρασμα σε αυτά τα νούμερα. Ο Lorenzo δεν ξεπέρασε ποτέ άλλοτε τα 320 Km/h και έμεινε κοντά στο 318-319. Ο Edwards ήταν 6ος στη λίστα, ο Lorenzo 9ος, o Spies 14ος και ο Rossi 17ος και καταϊδρωμένος.»

:whistle:

George_Prix
15-04-10, 13:55
Ορε δεν αντέχω άλλο και θα τα πω πάλι…ο Πετρής πάει όπου τον πάει το μοτεράκι που καβαλάει ,ο Γιατρός όμως είναι καλλιτέχνης και πάει αυτός το εργαλείο του όπου θέλει…και σε τελική ανάλυση ο Αυστραλός πρέπει να φάει πάρα πολλά ψωμιά για να κάνει προσπέραση τύπου Lagouna Seca (άουτς) που εγώ πιστεύω ότι δεν θα την κάνει ποτέ στην ζωή του…ο Χόρχε ίσως….Αυτά για τα περί ταχύτερου οδηγού.:p

Bλεπω επεστρεψες με αυτα τα ακλονητα επιχειρηματα σου !!! :oneup:

Απλα θα σου θυμισω, οτι ο Stoner "που παει οπου τον παει το μoτερακι του" οπως λες, ριχνει πανω απο 1" στους υπολοιπους με το ιδιο μοτερακι.
Σε καθε αγωνα.
Εδω και χρονια.

Απο την αλλη εχουμε το Γιατρο, που αγκομαχαει να κερδισει εδω και 2 χρονια το Lorenzo.

Τα πραγματα ειναι απλα φιλε μου.
Μονο εσυ δε μπορεις να τα καταλαβεις.
Η ασφαλεστερη συγκριση γινεται με το ιδιο οχημα.

Εκει που ο Stoner βρισκεται σε αλλη διασταση.

Και μια και μιλησες για Laguna, μαλλον μαθαινεις να βλεπεις MotoGP απο τoν ασχετο το Διατσιδη.
Γιατι σε εκεινο τον αγωνα περνουσε ο ενας τον αλλο συνεχεια και το μονο που ακουγαμε ηταν "τι κανει ο γιατρος..." απιστευτος ο Rossi..." λες και ο Stoner δεν τον περασε αλλες τοσες φορες το Rossi.
Τελος να σου θυμισω, πως ο Stoner επεσε στη Laguna, γιατι ο Rossi βλακωδως (ελπιζω οχι επιτηδες) φρεναρισε πολυ νωριτερα απο το κανονικο και στο σημειο που εγινε αυτο ο Stoner δεν ειχε περιθωριο να σταματησει και προτιμησε να παει ευθεια για να μην πεσει πανω του.

Και κάτι από το MSFree περι μηχανών….ρε γμτ τελικά ποιος έχει την χειρότερη μηχανή;

«Στην Ducati ποτέ το θέμα της τελικής ταχύτητας δεν αποτελούσε πρόβλημα. Φέτος τα πράγματα δεν είναι καθόλου άσχημα για τη Scuderia, αφού στο Κατάρ σημείωσε αρκετά υψηλές τελικές ταχύτητες από όλες τις μοτοσικλέτες της. Οι Barbera, Hayden και Stoner ήταν μέσα στις 4 καλύτερες τελικές ταχύτητες. Ο νέος κινητήρας Big Bang της Ducati δείχνει να μην έχει χάσει τη δύναμή του, ενώ βοηθάει τα μέγιστα στο να διατηρηθεί πιο σταθερό γυρολόγιο χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Επίσης έχει ένα μικρό πλεονέκτημα στην έξοδο των στροφών, αλλά σίγουρα το μεγάλο συν για την Desmosedici είναι η προσεγμένη αεροδυναμική της GP10.

Στη Yamaha λοιπόν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα. Και το πρόβλημα δεν εμφανίστηκε μόνο στο Rossi. Πρόβλημα είχε και ο Lorenzo. Η Yamaha του Ισπανού σημείωσε μέγιστη τελική 321 Km/h αλλά αυτό ήταν ένα μοναδικό του πέρασμα σε αυτά τα νούμερα. Ο Lorenzo δεν ξεπέρασε ποτέ άλλοτε τα 320 Km/h και έμεινε κοντά στο 318-319. Ο Edwards ήταν 6ος στη λίστα, ο Lorenzo 9ος, o Spies 14ος και ο Rossi 17ος και καταϊδρωμένος.»

:whistle:

Αυτο με το MSFREE και αν ειναι επιχειρημα. :rofl:
Μην κανεις για ηρωα σου τον καθε ΑΣΧΕΤΟ δημοσιογραφο.
Αν θελεις να ακους καποιον χωρις να κρινεις μονος σου, ακου εμενα. :p

Παμε για μια ερωτηση με μαθηματικα του δημοτικου.
ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΣΚΗΣΗΣ
1) Η Ducati κερδιζει απο τον κινητηρα της, 0,5" σε καθε γυρο σε σχεση με τη Yamaha.
2) H Yamaha κερδιζει απο το σασι και τις αναρτησεις της, 1" το γυρο σε σχεση με τη Ducati.

ΕΡΩΤΗΣΗ
Ποια κανει καλυτερο γυρο?

Κοπηκατε κυριε georgef1.
Ελατε το Σεπτεμβρη παλι να δωσετε εξετασεις.

Δε μιλαμε για υπερ-ατου που κερδιζει αυτος με τη μεγαλυτερη τελικη ταχυτητα.
Μιλαμε για αγωνες πιστας, οπου κερδιζει αυτος που κανει τον ταχυτερο γυρο.
Και αν κρινουμε απο ολες τις Yamaha, απο ολες τις Honda και απο ολες τις Ducati που τρεχουν στους αγωνες, βγαζουμε το συμπερασμα οτι η Yamaha ειναι με διαφορα η ταχυτερη, ακολουθει η Honda και τελευταια ειναι η Ducati. :rtfm:

georgef1
15-04-10, 14:36
Που να φανταστώ ο κακομοίρης ότι έχεις και τα στοιχεία τηλεμετρίας των δύο οδηγών:cool:....συγνώμη δεν θα ξαναμιλήσω :sorry: ....anyway πρόσεχε γιατί έχεις αρχίσει πάλι το κτίσιμο του δικού σου virtual world όπως και παλαιότερα όπου η φαντασία γίνεται πραγματικότητα....φαντάζομαι ότι το AVATAR θα το έχεις δει αρκετές φορές εεεεεεε;:lol:

haHa
15-04-10, 14:45
Που να φανταστώ ο κακομοίρης ότι έχεις και τα στοιχεία τηλεμετρίας των δύο οδηγών:cool:....συγνώμη δεν θα ξαναμιλήσω :sorry: ....anyway πρόσεχε γιατί έχεις αρχίσει πάλι το κτίσιμο του δικού σου virtual world όπως και παλαιότερα όπου η φαντασία γίνεται πραγματικότητα....φαντάζομαι ότι το AVATAR θα το έχεις δει αρκετές φορές εεεεεεε;:lol:
georgef1, μην μπερδευεσαι.

Εσυ εισαι που εχεις φτιαξει το δικο σου virtual world.
Οπου πχ περυσι η Yamaha που εκανε μαλιστα με το 1-2 στο πρωταθλημα οδηγων και ηταν κατα γενικη ομολογια ΧΑΛΑΡΑ η ταχυτερη μηχανη, στον δικο σου virtual κοσμο ηταν πιο αργη.
Ειναι ο ιδιος virtual κοσμος ,οπου πχ ο Barichello που ηταν διεκδικητής τιτλο, προτιμουσε να χασει βαθμους , απλα για να εμποδισει τον Ραικονεν που δεν διεκδικουσε τιποτα, παρα να παει για τον τιτλο.
Ειναι ο ιδιος virtual κοσμος ,οπου οι ανθρωποι-οδηγοι της Toyota (που τους ειπες ποντικια!) εδωσαν το πρωταθλημα στο Hamilton στην f1 του 2008.

Ολοι εχουν καταλαβει οτι δεν νιωθεις καθολου απο μηχανοκινητο αθλητισμο και τον μπερδευεις με τα υπερατου και αλλα παιχνιδια για 10χρονα(οπου βριζουμε/μειωνουμε τους αντιπαλους κλπ), αλλα τουλαχιστον προσπαθησε να μην μπερδευεσαι !!

George_Prix
15-04-10, 14:49

Οσο για την τηλεμετρια που μιλας δεν ειναι απαραιτητη για να καταλαβεις μερικα πραγματα.
Αρκει να κοβει λιγο το ματι και να ξερεις τι γινεται στους αγωνες.

Και εσυ μονο που εδω και χρονια μας λες οτι η Ducati ειναι η καλυτερη μηχανη γιατι εχει την υψηλοτερη τελικη, εκτιθεσαι απο μονος σου. :rtfm:

Δεν πειραζει ομως. Μου αρκει να καταλαβουν οι υπολοιποι το σκεπτικο μου.
Απο εσενα ειλικρινα δεν εχω τετοιες απαιτησεις.
Ισως πριν απο 2-3 χρονια ηλπιζα να με καταλαβεις, αλλα πλεον... :whistle:

........Auto merged post: George_Prix πρόσθεσε 3 λεπτά και 2 δευτερόλεπτα αργότερα ........

georgef1, μην μπερδευεσαι.

Εσυ εισαι που εχεις φτιαξει το δικο σου virual world.
Οπου πχ περυσι η Yamaha που εκανε μαλιστα με το 1-2 στο πρωταθλημα οδηγων και ηταν κατα γενικη ομολογια η ΧΑΛΑΡΑ η ταχυτερη μηχανη, στον δικο σου virtual κοσμο ηταν πιο αργη.
Ειναι ο ιδιος virtual κοσμος ,οπου πχ ο Barichello που ηταν διεκδηκητης τιτλο, προτιμουσα να χασει βαθμους , απλα για να εμποδισει τον Ραικονεν που δεν δικδικουσε τιποτα.
Ειναι ο ιδιος virtual κοσμος ,οπου οι ανθρωποι-οδηγοι της Toyota (που τους ειπες ποντικια!) εδωσαν το πρωταθλημα στο Hamilton στην f1 του 2008.

Μην μπερδευσαι λοιπον!

Μπερδευεται σε ολα τα παραπανω, αλλα ελυσε το μεγαλυτερο μυστηριο που απασχολουσε το forum, οποτε πηρε το αιμα του πισω.
Μας ξεσκεπασε οτι εμεις οι δυο φιλε haHa ειμαστε το ιδιο ατομο, γιατι κανενας μας δε χρησιμοποιει τονους (΄). :rofl:

Τυφλα να εχει ο Sherlock Holmes. :lol:

georgef1
15-04-10, 15:36
Οχι παιδάκια μου απλά αυτό που λέω είναι ότι την Yamaha την οδηγάς και την Duca την καβαλάς και προσπαθείς να ανοίξεις όσο το δυνατόν νωρίτερα το γκάζι για να εκμεταλευτείς το Desmo και τις δυνατότητες που σου δίνει...να μην λέμε και πολλά για πράγματα γνωστά εδώ και χρόνια μήπως πάθετε κανά overdose και έχουμε λιποθυμίες....:twisted:
Αντε γειά σας πάλι....:)

Πάντως εσύ και ο κολλητός σου έχετε ένα φοβερό ταυτοχρονισμό ρε παιδί μου ...πως το κάνετε ρε γμτ...:hmm:

George_Prix
15-04-10, 15:58
Πάντως εσύ και ο κολλητός σου έχετε ένα φοβερό ταυτοχρονισμό ρε παιδί μου ...πως το κάνετε ρε γμτ...:hmm:

Αφου ξερεις εσυ.
Ειμαστε το ιδιο ατομο. ;)

btw, για να σου φυγει η απορια, πες σε καποιον admin αυτο που υποψιαζεσαι, για να δει τις IP μας. (και πες του και το σκεπτικο με τον τονισμο των λεξεων :rofl:).
Σε ολα τα forums οι admins μπορουν να δουν την IP που γραφει το καθε μηνυμα.
Βεβαια αν μετα σε παρει στο ψιλο, δε θα φταιω εγω. :nono:

Μαλλον δε θυμασαι ποσες δεκαδες φορες εχουμε διαφωνησει με το haHa στο παρελθον για αυτο λες αυτα που λες.
Αλλα διαφωνουσαμε για αμφιρροπες καταστασεις, που ο καθενας τις εκλαμβανε οπως ηθελε.

Οσον αφορα την ανωτεροτητα του Stoner, υπαρχει πληρης ταυτιση αποψεων. :oneup:
Το θεμα βγαζει ματια. :rtfm:

George_Prix
16-04-10, 16:16
Αυτο που ξεχναω συνεχεια να αναφερω ειναι το live timing του MotoGP.
Μιλαμε για τραγικο. :down:

Στην F1, βλεπεις το μονοθεσιο να περναει τη γραμμη του επομενου sector της πιστας και αυτοματα σου δειχνει το χρονο στο live timing.

Στα MotoGP πολλες φορες μενει και 2-3 ολοκληρους γυρους πισω απο αυτον που διανυουν οι μηχανες. :down:

treli@ris
18-04-10, 14:36
Αναβάλλεται το ιαπωνικό GP; (http://www.sport24.gr/html/ent/131/ent.356131.asp)

gntaxi
19-04-10, 12:41
''The recent volcanic eruption in Iceland has caused an ash cloud that has halted all international air travel in and out of Europe.

This situation has prompted the Grand Prix Permanent Bureau which is comprised of FIM President Mr Vito Ippolito and Dorna Sports CEO Mr Carmelo Ezpeleta, with the agreement of the Grand Prix Promoter, Mobilityland Corporation, to postpone the Grand Prix of Japan which was originally scheduled for April 25th, 2010.

The Grand Prix Permanent Bureau has subsequently proposed a rescheduled date for the event of October 3rd, 2010 to the FIM.''
απο το moto gp com

George_Prix
19-04-10, 15:21
''The recent volcanic eruption in Iceland has caused an ash cloud that has halted all international air travel in and out of Europe.

This situation has prompted the Grand Prix Permanent Bureau which is comprised of FIM President Mr Vito Ippolito and Dorna Sports CEO Mr Carmelo Ezpeleta, with the agreement of the Grand Prix Promoter, Mobilityland Corporation, to postpone the Grand Prix of Japan which was originally scheduled for April 25th, 2010.

The Grand Prix Permanent Bureau has subsequently proposed a rescheduled date for the event of October 3rd, 2010 to the FIM.''
απο το moto gp com

Ε ρε ξενερωμα. :(

Εχει και η F1, τρεις εβδομαδες κενο και θα μας φανει σαν αιωνας. :(

gntaxi
21-04-10, 11:06
http://en.espnf1.com/ferrari/motorsport/story/15131.html

ardi21
26-04-10, 23:47
Επεσα κατα τυχη επανω του και απ'οτι φαινεται ο Στονερ δεν φαινεται να ειναι δυσαρεστημενος με την μηχανη

"Χάρηκα γιατί ο Νίκι έκανε έναν εκπληκτικό αγώνα. Και οι δύο μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια της σεζόν με αυτή τη μοτοσικλέτα"
http://www.sport24.gr/html/ent/958/ent.354958.asp

gntaxi
30-04-10, 17:21
GRAN PREMIO bwin DE ESPAÑA

MotoGP Free Practice Nr. 1 Classification

Jerez de la Frontera, Friday, April 30, 2010
Pos. Num. Rider Nation Team Bike Km/h Time Gap 1st/Prev.
1 27 Casey STONER AUS Ducati Marlboro Team Ducati 274.9 1'39.731
2 99 Jorge LORENZO SPA Fiat Yamaha Team Yamaha 276.3 1'39.875 0.144 / 0.144
3 69 Nicky HAYDEN USA Ducati Marlboro Team Ducati 279.9 1'40.148 0.417 / 0.273
4 26 Dani PEDROSA SPA Repsol Honda Team Honda 275.7 1'40.200 0.469 / 0.052
5 46 Valentino ROSSI ITA Fiat Yamaha Team Yamaha 271.4 1'40.359 0.628 / 0.159
6 65 Loris CAPIROSSI ITA Rizla Suzuki MotoGP Suzuki 273.7 1'40.716 0.985 / 0.357
7 5 Colin EDWARDS USA Monster Yamaha Tech 3 Yamaha 271.4 1'40.913 1.182 / 0.197
8 40 Hector BARBERA SPA Paginas Amarillas Aspar Ducati 260.9 1'41.034 1.303 / 0.121
9 19 Alvaro BAUTISTA SPA Rizla Suzuki MotoGP Suzuki 276.2 1'41.093 1.362 / 0.059
10 33 Marco MELANDRI ITA San Carlo Honda Gresini Honda 278.9 1'41.190 1.459 / 0.097
11 11 Ben SPIES USA Monster Yamaha Tech 3 Yamaha 275.5 1'41.200 1.469 / 0.010
12 4 Andrea DOVIZIOSO ITA Repsol Honda Team Honda 273.6 1'41.277 1.546 / 0.077
13 14 Randy DE PUNIET FRA LCR Honda MotoGP Honda 271.2 1'41.293 1.562 / 0.016
14 36 Mika KALLIO FIN Pramac Racing Team Ducati 271.6 1'41.297 1.566 / 0.004
15 58 Marco SIMONCELLI ITA San Carlo Honda Gresini Honda 264.2 1'41.533 1.802 / 0.236
16 41 Aleix ESPARGARO SPA Pramac Racing Team Ducati 270.8 1'41.742 2.011 / 0.209
17 7 Hiroshi AOYAMA JPN Interwetten Honda MotoGP Honda 272.2 1'41.837 2.106 / 0.095
Weather Conditions:

gntaxi
30-04-10, 22:15
Rossi’s aim was to see how strong he felt on his bike after his recent motocross training accident in which he injured his shoulder, and the World Champion kept on the pace to record the fifth best time of the session at 0.628s off Stoner.

The Italian, who rode 25 laps, said: "The shoulder is a bit sore, especially in the two or three harder braking areas, but the most important thing is that I can ride! Of course this pain makes it more difficult but I was able to do 25 laps today without painkillers, and the pain didn't get any worse as the session went on. I didn't take any painkillers because I wanted to understand the level and so tomorrow and Sunday we will consider something for the pain.”

Turning his attention to technical issues, Rossi added: “Today we used two different settings and now we will decide which direction to go in for the rest of the weekend. We need to find a bit more rear grip in order to be more competitive, because at this moment this is slowing us down more than the shoulder."

George_Prix
01-05-10, 10:24
Απο οσο βλεπω δε θα δειξουν live τις κατατακτηριες. :down:
Τα ιδια Παντελακη μου τα ιδια Παντελη μου. :down:

http://www.skai.gr/tv/tv-schedule/

Λογικα το Sport 1 (τεως DSF) θα τα δειξει.
Αν ξερει καποιος αλλο κανενα αλλο δορυφορικο καναλι που να τα δειχνει, ας μας πει.

Τελικα το Sport 1 τα δειχνει σιγουρα, αλλα το κακο ειναι οτι ειναι Γερμανικο καναλι και δεν καταλαβαινω ουτε λεξη. :p

@ ADSLgr.com All rights reserved.