PDA

Επιστροφή στο Forum : MotoGP 2010

Σελίδες : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10

treli@ris
01-05-10, 14:24
Ανοιγμα με VLC ->
http://cctv.ws/1/BritishEurosport

Ειναι με αγγλικη περιγραφη.

George_Prix
01-05-10, 14:51
Ανοιγμα με VLC ->
http://cctv.ws/1/BritishEurosport

Ειναι με αγγλικη περιγραφη.

Αυτο δε μου παιζει, αλλα παιζουν τα BBC streams. :yahoo:

Διατσιδης ΤΕΛΟΣ για φετος. :closed:

treli@ris
02-05-10, 11:59
ΕUTELSAT 7*Ε

11104 H 9874 DVB-S2/8PSK

4:2:0

http://i623.photobucket.com/albums/tt313/john78_photo/PH20100502114834.jpg

George_Prix
02-05-10, 12:40
http://i623.photobucket.com/albums/tt313/john78_photo/PH20100502114834.jpg

Ποια μεταδοση δειχνει? :hmm:

feed ειναι? :hmm:

treli@ris
02-05-10, 12:50
Feed σε HD ειναι, με ισπανικο ηχο. Τωρα, ομως δεν το πιανω!

George_Prix
02-05-10, 12:53
Feed σε HD ειναι, με ισπανικο ηχο. Τωρα, ομως δεν το πιανω!

Παροτι εχω αρρωστια με τα HD, προτιμω την Αγγλικη μεταδοση και ας ειναι σε (πολυ καλη) SD ποιοτητα. ;)

ardi21
02-05-10, 15:50
Εκπληκτικος lorenzo και πολυ καλος αγωνας!

Ο Rossi δεν μπορουσε ν' ακολουθησει αν και αν υπηρχαν 1-2 γυροι ακομα μπορει να την εκανε την ζημια αφου μαχονταν σαν το κοκορια οι αλλοι 2:p

Ο Stoner ανυπαρκτος

DOU
02-05-10, 16:22
Σουπερ ο lorenzo,εκει που φαινοναν πως ο pedrosa θα παρει μια ευκολη νικη ηρθε ο διαστημικος lorenzo και τους καθαρισε,ο Rossi νταξει απο τη στιγμη που δεν μπορουσε περιμενε μηπως γινει κανενα λαθος απο τους αλλους.

Ο Stoner δεν καταφερε να γινει ανταγωνιστικος,καλη εμφανιση hayden.

George_Prix
02-05-10, 18:19
O Lorenzo σε αλλη διασταση σε σχεση με τους αντιπαλους του. :oneup:
Αν και δεν μου εμπνεει καμια σιγουρια (σε καθε αγωνα σε κανει να πιστευεις οτι θα την κανει τη χοντραδα του) το παιδακι απο πλευρας ταχυτητας ειναι απιστευτο.

Ο Pedrosa οπως παντα, καλος αλλα λιγος. Κατι παιζει με την ψυχολογια του και δεν αντεχει την πιεση.
Δεν τον θυμαμαι ποτε να μονομαχει με επιτυχια.
Ή πεταει και φευγει μπροστα, η τον βλεπεις να χανει τις μαχες απο ολους τους αντιπαλους του.

Τελος ο Hayden καταφερε να κερδισει τον Stoner.
Και μονο που ο Stoner εχει να χασει πολλα χρονια απο ομοσταυλο του, λεει πολλα. ;)

ardi21
02-05-10, 20:57
O Rossi ηταν και τραυματιας ε?

Απ'τι εχω καταλαβει εκει στα motocross ολο τουμπες τρωνε!:p

George_Prix
02-05-10, 21:04
O Rossi ηταν και τραυματιας ε?

Απ'τι εχω καταλαβει εκει στα motocross ολο τουμπες τρωνε!

Μια χαρα ηταν ο Rossi. :p
Εχθες στις κατατακτηριες δηλωσε οτι ηταν πολυ καλυτερα και δεν αισθανοταν ενοχλησεις...
Επισης ενω σκεφτοντουσαν να παρει καποιο παυσιπονο τελικα δεν το θεωρησαν απαραιτητο.

ardi21
02-05-10, 21:12
Ναι το ακουσα.

Αλλα ειπε επισης οτι για να ηταν 100% ετοιμος ηθελε αλλη μια εβδομαδα.

Τελοσπαντων, ψιλα γραμματα.

Προβλεπω μεγαλη μαχη lorenzo-rossi φετος

George_Prix
02-05-10, 21:44
Ναι το ακουσα.

Αλλα ειπε επισης οτι για να ηταν 100% ετοιμος ηθελε αλλη μια εβδομαδα.

Τελοσπαντων, ψιλα γραμματα.

Προβλεπω μεγαλη μαχη lorenzo-rossi φετος

Πραγματικα ψιλα γραμματα.
Εχουμε μια ολοκληρη χρονια μπροστα μας για να βγαλουμε τα συμπερασματα μας. ;)

Και λογικα οπως λες και εσυ, αυτοι οι δυο θα παιξουνε για τον τιτλο.
Για μια ακομα χρονια, η Yamaha δειχνει να ειναι μπροστα απο τους υπολοιπους. :whistle:

DOU
02-05-10, 23:45
Που ηταν η ταχυτητα της ducati σημερα?

georgef1
03-05-10, 08:18
Εγώ πάντως στο τέλος του χρόνου θα σερβίρω δωρεάν γλαρόσουπα....:cool: :rofl:
Η Duca ψάχνει πίστες με μεγάλες ευθείες για να αναδείξει τα ταλέντα της....:p:rofl:

George_Prix
03-05-10, 09:38
Εγώ πάντως στο τέλος του χρόνου θα σερβίρω δωρεάν γλαρόσουπα....:cool: :rofl:

Εσυ προσεξε μη σερβιρει γλαροσουπα ο Lorenzo το Rossi και φας τα αποφαγια του γιατρου. :rofl:
Αλλα μη χαλιεσαι.
Αυτα θα ειναι ιατρικα αποφαγια και δε θα σε πειραξουν. :rofl:

Η Duca ψάχνει πίστες με μεγάλες ευθείες για να αναδείξει τα ταλέντα της....:p:rofl:

Τελικα εισαι εξυπνο παιδι. ;)
Μετα απο τοσα χρονια, καταφερες να καταλαβεις αυτο που λεμε. :oneup:

Οτι η Ducati, παιζει σχετικα καλα (δηλαδη δεν υστερει πολυ) κατω υπο προυποθεσεις (σε πιστες που τη βολευουν).
Ενω η Yamaha, ειναι παντα ταχυτερη (σε αλλες πιστες λιγοτερο και σε αλλες περισσοτερο).

Τωρα που επιασες αυτο παμε στο επομενο μαθημα.
Εφοσον η Yamaha ειναι συνολικα πολυ ταχυτερη απο τη Ducati και ο Stoner τους παιζει εδω και τοσα χρονια σαν ισος προς ισο, ειναι ταχυτερος οδηγος απο τους υπολοιπους. :rtfm:

........Auto merged post: George_Prix πρόσθεσε 63 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Ας δουμε ενα ακομα παραδειγμα, γιατι δεν πρεπει να διαβαζουμε Ελληνικα sites και δεν πρεπει να ακουμε Ελληνες σχολιαστες.
Ξερω οτι τα παραπανω που λεω ειναι χοντροκομενες γενικευσεις, αλλα εχει αποδειχτει πως οι ασχετοι παιρνουν στο λαιμο τους πολυ κοσμο και τον μαθαινουν τα αθληματα με λαθος τροπο. :rant:

Διαβασα πρωτα το msfree που ειχε τις "δηλωσεις" (υποτιθεται) του Rossi.
"...Οι 16 βαθμοί είναι μια χαρά και όπως και να έχει δεν ήθελα να χαλάσω το ισπανικό πάρτι στη Jerez, με όλους αυτούς τους θεατές..."
http://www.msfree.gr/ms.php?id=13025
Φυσικα μου φανηκε αστειο το να προσπαθει ο Rossi να υπονοησει οτι κατα καποιο τροπο εκατσε 3ος για να μη χαλαστουν οι Ισπανοι φιλαθλοι και εψαξα να βρω τις original δηλωσεις του γιατρου.

"...At the end it was a great battle and I’m very sad I wasn’t in it and was just behind! I think it was a good spectacle for the whole crowd and it was a great Spanish party..."
http://www.motogp.com/en/news/2010/rossi+on+his+race+at+spanish+gp
Εδω διαπιστωνουμε οτι ο Rossi εκανε μια χαρα δηλωσεις ο ανθρωπος. Κανενα αστειο υπονοουμενο και αντιθετως παραδεχεται οτι σε εκεινη τη φαση δε μπορουσε να ακολουθησει τους αλλους δυο και αυτο τον πειραξε.

Το παραπανω ειναι ενα απο τις δεκαδες παραδειγματα που μας δειχνουν οτι οι ασχετοι "δημοσιογραφοι" μπορει να κανουν κακο σε ενα αθλημα, ακομα και αν το αγαπανε.
-Κατι τετοιοι "δημοσιογραφοι" μας λενε οτι ο Stoner παει λογω των ηλεκτρονικων της Ducati και το παπαγαλιζουν οι θεατες που δε μπορουν να κρινουν απο μονοι τους...
-Κατι τετοιοι "δημοσιογραφοι" μας λενε οτι ο Alonso ειναι τυχερος και αυτο τον κραταει στο προσκηνιο... (και επισης το παπαγαλιζουν οι ασχετοι θεατες)

Για αυτο σας λεω.
ΜΑΚΡΙΑ απο τους Διατσιδηδες, τους Πουρναρακηδες και τα MSFREE. :rtfm:

georgef1
03-05-10, 11:08
Τα ίδια έλεγες και πέρυσι .....:rofl::rofl::rofl:
Καλά με την Duca δεν κατάλαβες τι είπα ε....δεν πειράζει.....δεν μας λες ο Πετρής τι έπαθε χθές...μήπως έχουμε πάλι καμιά ανεξήγητη αρρωστούλα; :p

George_Prix
03-05-10, 12:26
Τα ίδια έλεγες και πέρυσι .....:rofl::rofl::rofl:

Τα ιδια ελεγα και περσι και προπερσι, αλλα εσυ τα καταλαβες φετος.
Δεν πειραζει. Καλιο αργα παρα ποτε. :rofl::rofl::rofl:

Καλά με την Duca δεν κατάλαβες τι είπα ε....δεν πειράζει.....δεν μας λες ο Πετρής τι έπαθε χθές...μήπως έχουμε πάλι καμιά ανεξήγητη αρρωστούλα; :p

Πραγματι αυτο το χθεσινο με το Stoner ηταν Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο.
Εχει τοσα χρονια να χασει απο τον οποιονδηποτε ομοσταβλο που μου κακοφανηκε πολυ.
Βεβαια εσυ εισαι συνηθισμενος να βλεπεις το Rossi να τρωει σφαλιαρες απο το Lorenzo, οποτε το χθεσινο σου φανηκε λογικοτατο. :rofl::rofl::rofl:

gntaxi
04-05-10, 09:51
Τα ιδια ελεγα και περσι και προπερσι, αλλα εσυ τα καταλαβες φετος.
Δεν πειραζει. Καλιο αργα παρα ποτε. :rofl::rofl::rofl:

Πραγματι αυτο το χθεσινο με το Stoner ηταν Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο.
Εχει τοσα χρονια να χασει απο τον οποιονδηποτε ομοσταβλο που μου κακοφανηκε πολυ.
Βεβαια εσυ εισαι συνηθισμενος να βλεπεις το Rossi να τρωει σφαλιαρες απο το Lorenzo, οποτε το χθεσινο σου φανηκε λογικοτατο. :rofl::rofl::rofl:

ROSSI 2 LORENZO 0 αφου μιλαμε για σφαλιαρες:cool:

George_Prix
04-05-10, 10:17
ROSSI 2 LORENZO 0 αφου μιλαμε για σφαλιαρες:cool:

Εγω οπως παντα χρησιμοποιω τα μαθηματικα για να βγαζω τα συμπερασματα μου.

Την πρωτη χρονια ο Lorenzo ηταν ενα παιδακι που δε μπορουσε να σταθει πανω στη μηχανη του και επεφτε καθε δυο αγωνες.
Τη δευτερη χρονια ο Lorenzo ηταν ενας νεος που επαιζε στα ισια το Rossi.
Tην τριτη χρονια μπορει ο Lorenzo να πατησει κατω το Rossi.
Αυτο λεγεται γεωμετρικη προοδος. :rtfm:

Βεβαια καποιοι προτιμανε τα μαθηματικα των μικροτερων ταξεων. :p
-Ο δικος μου εχει τοσες νικες και ο δικος σου λιγοτερες...
-Ο δικος μου εχει παρει περισσοτερους τιτλους...
-Η Υamaha εχει μικροτερη τελικη, αρα ειναι χειροτερη μηχανη...

Φυσικα ο καθενας μας μπορει να εχει τα δικα του κριτηρια και κρινεται απο τους υπολοιπους αναλογα με τα κριτηρια του. :whistle:

gntaxi
04-05-10, 12:44
Εγω οπως παντα χρησιμοποιω τα μαθηματικα για να βγαζω τα συμπερασματα μου.

Την πρωτη χρονια ο Lorenzo ηταν ενα παιδακι που δε μπορουσε να σταθει πανω στη μηχανη του και επεφτε καθε δυο αγωνες.
Τη δευτερη χρονια ο Lorenzo ηταν ενας νεος που επαιζε στα ισια το Rossi.
Tην τριτη χρονια μπορει ο Lorenzo να πατησει κατω το Rossi.
Αυτο λεγεται γεωμετρικη προοδος. :rtfm:

-Ο δικος μου εχει τοσες νικες και ο δικος σου λιγοτερες...
-Ο δικος μου εχει παρει περισσοτερους τιτλους...
-Η Υamaha εχει μικροτερη τελικη, αρα ειναι χειροτερη μηχανη...

Φυσικα ο καθενας μας μπορει να εχει τα δικα του κριτηρια και κρινεται απο τους υπολοιπους αναλογα με τα κριτηρια του. :whistle:

1+1=2
τωρα για τους κριτες και τους κρινομενους η ιστορια της ΦΑΤΜΕ ειναι γνωστη σε ολους:cool:

George_Prix
04-05-10, 12:58

1+1=2

Σε ευχαριστω που επιβεβαιωνεις τα λεγομενα μου οσον αφορα τα μαθηματικα του δημοτικου. :oneup:

gntaxi
04-05-10, 14:15
Σε ευχαριστω που επιβεβαιωνεις τα λεγομενα μου οσον αφορα τα μαθηματικα του δημοτικου. :oneup:

αλωστε χωρις τα μαθηματικα του δημοτικου δεν θα ξεχωριζαν αυτα του πανεπιστημιου:)

George_Prix
04-05-10, 15:19
αλωστε χωρις τα μαθηματικα του δημοτικου δεν θα ξεχωριζαν αυτα του πανεπιστημιου:)

Ακριβως ετσι. :oneup:
Το μετρο συγκρισης ειναι αυτο που καθοριζει την αξια καποιου.

Να φανταστεις μεχρι να αποδειξουμε οτι ο Stoner ειναι ο ταχυτερος και μεχρι να ερθει ο πιτσιρικας ο Lorenzo και να κοπαναει στα ισια το Rossi, καποιοι νομιζαν οτι ο γιατρος ειναι 869 σκαλοπατια πανω απο τους υπολοιπους. :rofl:

ardi21
04-05-10, 15:26
Να φανταστεις μεχρι να αποδειξουμε οτι ο Stoner ειναι ο ταχυτερος και μεχρι να ερθει ο πιτσιρικας ο Lorenzo και να κοπαναει στα ισια το Rossi, καποιοι νομιζαν οτι ο γιατρος ειναι 869 σκαλοπατια πανω απο τους υπολοιπους. :rofl:

Aλλο το "ειναι ο καλυτερος ολων των εποχων με διαφορα 869 σκαλοπατια απο τους αλλους" και αλλο το "ειναι 869 σκαλοπατια πανω απο τους υπολοιπους τωρα". Το πρωτο ισχυει, το δευτερο -οπως ειναι πολυ λογικο μετα απο τοσα χρονια- δεν ισχυει.

Μην τα μπερδευεις.

gntaxi
04-05-10, 15:57
Ακριβως ετσι. :oneup:
Το μετρο συγκρισης ειναι αυτο που καθοριζει την αξια καποιου.

οταν ΘΑ τον κερδίσει και οταν ΘΑ γραψει και αυτος μερικες γραμουλες ιστοριας τοτε ΘΑ το
ξανασυζητήσουμε

haHa
04-05-10, 16:27
οταν ΘΑ τον κερδίσει και οταν ΘΑ γραψει και αυτος μερικες γραμουλες ιστοριας τοτε ΘΑ το
ξανασυζητήσουμε

Μπα, λαθος κανεις, δεν θα το ξανασυζητησεις.
Τοτε θα λες αυτο :

Aλλο το "ειναι ο καλυτερος ολων των εποχων με διαφορα 869 σκαλοπατια απο τους αλλους"

Οπως και οταν ο Stoner κερδισε με ελαχιστα υποδεεστερη μηχανη ή οταν ο Rossi κερδιζει τους υπολοιπους με μακραν καλυτερη μηχανη.

George_Prix
04-05-10, 16:30
Aλλο το "ειναι ο καλυτερος ολων των εποχων με διαφορα 869 σκαλοπατια απο τους αλλους" και αλλο το "ειναι 869 σκαλοπατια πανω απο τους υπολοιπους τωρα". Το πρωτο ισχυει, το δευτερο -οπως ειναι πολυ λογικο μετα απο τοσα χρονια- δεν ισχυει.

Μην τα μπερδευεις.

Ο Stoner απεδειξε την αξια του απεναντι στο Rossi οταν ο γιατρος ηταν 30 χρονων...
Ο Lorenzo απεδειξε οτι ο Rossi δεν ειναι κατι το απιστευτο οσον αφορα την ταχυτητα, οταν ο γιατρος ηταν 32 χρονων...

Μερικοι κανουν λες και ο Rossi ειναι 48 χρονων για να δικαιολογησουν οτι βρεθηκαν και αλλοι γρηγοροι (ή και γρηγοροτεροι) αναβατες. :whistle:

Aπλα να θυμισω, οτι δυο απο τους καλυτερους ολων των εποχων, οι Doohan και Schumacher, πηραν απο 5 συνεχομενους τιτλους απο τα 30 εως τα 35 τους χρονια. :rtfm:

gntaxi
04-05-10, 16:31
Μπα, λαθος κανεις, δεν θα το ξανασυζητησεις.
Τοτε θα λες αυτο :

Οπως και οταν ο Stoner κερδισε με ελαχιστα υποδεεστερη μηχανη ή οταν ο Rossi κερδιζει τους υπολοιπους με μακραν καλυτερη μηχανη.

κρατα λογια φιλε οτι γραφεται μενει

ardi21
04-05-10, 16:34
Ναι οταν πηγε στην yamaha απο honda ειχε μακραν την καλυτερη μηχανη...

Ενταξει ρε παιδια μην ξαναλεμε τα ιδια και μην σας χαλαμε την ζαχαρενια.

Οτι πειτε.

George_Prix
04-05-10, 16:36
ξανασυζητήσουμε

Στα εχω ξαναπει.
Το τι γραφει η ιστορια δεν αποτελει επιχειρημα στο μηχανοκινητο αθλητισμο. :nono:

Οσους τιτλους και να εχει παρει καποιος, αν βρεθει ενας αλλος και τον κερδισει με το ιδιο οχημα, ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ σεβονται τον αλλο. ;)

Ακομα ο Lorenzo δεν εχει κερδισει το Rossi.
Απλα εχει αποδειξει εδω και δυο χρονια, οτι το να τον κερδισει καποιος δεν ειναι σεναριο επιστημονικης φαντασιας.
Δηλαδη οτι βλεπανε αλλο εργο οι φιλοι του γιατρου που πιστευαν οτι ειναι ανικητος τοσα χρονια. :twisted:

ardi21
04-05-10, 16:41
Δηλαδη οτι βλεπανε αλλο εργο οι φιλοι του γιατρου που πιστευαν οτι ειναι ανικητος τοσα χρονια. :twisted:

Ποιος ειπε οτι ειναι σεναριo επιστημονικης φαντασιας? Αυτο στον αθλητισμο δεν μπορεις να το πεις ποτε. Εδω η Ελλαδα το 04 πηρε το euro...

Mαλλον εσυ θες να μας πεισεις σωνει και καλα οτι ο stoner ειναι απο αλλο πλανητη οπως εχεις πει.

Οποτε για επιστημονικη φαντασια εσυ τα ξερεις καλυτερα;)

Τα υπολοιπα τα γραφει η ιστορια, οτι και να λεμε εμεις.

haHa
04-05-10, 16:48
κρατα λογια φιλε οτι γραφεται μενει
Φιλε μου ,εδω ηδη τα εχουμε ακουσει αυτα..

Ναι οταν πηγε στην yamaha απο honda ειχε μακραν την καλυτερη μηχανη...

Ενταξει ρε παιδια μην ξαναλεμε τα ιδια και μην σας χαλαμε την ζαχαρενια.

Οτι πειτε.
Ειπε κανεις κατι τετοιο?
Αλλα οταν δεν υπαρχουν επιχειρηματα, το πιο ευκολο που μπορει να κανει καποιος ειναι να διαστρεβλωσει τα λεγομενα των αλλων.

........Auto merged post: haHa πρόσθεσε 4 λεπτά και 49 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Mαλλον εσυ θες να μας πεισεις σωνει και καλα οτι ο stoner ειναι απο αλλο πλανητη οπως εχεις πει.

Οποτε για επιστημονικη φαντασια εσυ τα ξερεις καλυτερα;)
Παντως το να χανεις απο τον teammate σου (που τυγχανει να ειναι και κορυφαιος οδηγος με παγκοσμιο τιτλο) 1 στις 15 δεν ειναι και λιγο πραγμα..
Δειχνει οτι με ιδιο εξοπλισμο-μηχανη, ουτε απο τους κορυφαιους δεν χανεις! ;) (ή μαλλον χανεις once in a blue moon)

Yπαρχουν αλλοι βεβαια που χανουν 1 στις 3 απο τον teammate που δεν εχει καν παγκοσμιο τιτλο , ενω μαλιστα εχουν και καλυτερη μηχανη. (θυμαστε περυσι οτι ο Rossi επαιρνε καλυτερη μηχανη απο αυτην του Lorenzo, δεν ειχαν equal treatment)

ardi21
04-05-10, 16:52
Συνεκρινε κανεις τον hayden -και ας εχει τιτλο- με τον stoner? Προφανως ο δευτερος ειναι καλυτερος και γενικα παρα πολυ καλος αναβατης.

Εγω μιλησα για την επιστημονικη φαντασια που ο george θελει να μας πεισει αγνοωντας οτι δεν τον συμφερει και χιλιουπογραμμιζοντας οτι τον συμφερει;)

Αυτα απο μενα, over and out

George_Prix
04-05-10, 17:19
Ποιος ειπε οτι ειναι σεναριo επιστημονικης φαντασιας? Αυτο στον αθλητισμο δεν μπορεις να το πεις ποτε. Εδω η Ελλαδα το 04 πηρε το euro...

Στα ομαδικα αθληματα ολα παιζουν.
Αλλα ακομα και εκει, μιλαμε για κατι που γινεται μια φορα στα 100 χρονια. :rtfm:

Εγω δε θελω να σε πεισω για τιποτα.
Εγω απλα δεν εχω ξαναδει ποτε μου εναν οδηγο/αναβατη να κανει τοσο τεραστιες διαφορες απο τους ομοσταβλους του. :respekt:

Τα υπολοιπα τα γραφει η ιστορια, οτι και να λεμε εμεις.

Αυτη η καραμελα με την ιστορια λιωνει σιγα σιγα οσο τον παιζει στα ισια ο Lorenzo. :whistle:

Εγω μιλησα για την επιστημονικη φαντασια που ο george θελει να μας πεισει αγνοωντας οτι δεν τον συμφερει και χιλιουπογραμμιζοντας οτι τον συμφερει;)

Aν εννοεις οτι αγνοω το παρελθον του Rossi, κανει λαθος.
Απλα λεω οτι αν ο Lorenzo κερδισει το Rossi, αυτοματα δειχνει οτι με ενα αντιστοιχα καλο οχημα θα μπορουσε να εχει κερδισει αλλους τοσους τιτλους οσους κερδισε ο Rossi. ;)

DOU
04-05-10, 23:50
http://www.youtube.com/watch?v=_vBlQsfuS6s

Lorenzo: Παραλίγο να πνιγώ

Για τον πανηγυρισμό του είπε: «Είδα τη λίμνη την Πέμπτη και σκέφτηκα ότι θα είχε πλάκα αν έπεφτα μέσα και νομίζω άρεσε στους θεατές, αλλά δεν σκέφτηκα το πόσο βαρύς ήμουν με τα δέρματα και δεν μπορούσα να βγω έξω».

msfree.gr(δεν παιρνω ορκο οτι η μεταφραση ειναι σωστη:p)

:lol::lol: Βρε τον lorenzo..

gntaxi
04-05-10, 23:55
http://resources.motogp.com/files/images/xy/2010/MotoGP/n509387_stoner.grid02.original.jpg:whistle:
διπλο μεροκαματο

George_Prix
05-05-10, 06:55
http://resources.motogp.com/files/images/xy/2010/MotoGP/n509387_stoner.grid02.original.jpg:whistle:
διπλο μεροκαματο

Ειδες ομως πως τον κοιταει τον αντρα του σπιτιου? :hmm:
Αυτη ειναι απο τις γυναικες που δεν τις ενδιαφερει το χρημα και η ομορφια.
Διαλεγει αντρα με βαση την ταχυτητα.
Με λιγα λογια αν υπηρχαν μονο τετοιες στον κοσμο, ο Rossi θα εμενε παρθενος. :rofl:

........Auto merged post: George_Prix πρόσθεσε 8 λεπτά και 16 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Περα απο την πλακα τωρα, διαβαζα ολο το Σαββατοκυριακο δηλωσεις του Stoner οτι "δε μπορω να βρω με τιποτα σωστο setup για τη μηχανη..." κτλ.
Με δεδομενο οτι ο Αυστραλος ποτε δεν κλαιγεται και ακομα και οταν χανει λεει "ευχαριστω την ομαδα που βελτιωσε τη μηχανη" καταλαβα οτι κατι δεν παει καλα. Στην τελικη δεν καταφερε καν να κερδισει το Hayden.

Τελικα διαβασα το ακριβες προβλημα που υπαρχει.
Δε μπορουν να κανουν το μπροστινο του λαστιχο να δουλεψει με τιποτα σωστα.
Στον πρωτο αγωνα ειχε το γνωστο low siding στους πρωτους γυρους και στα ελευθερα της Παρασκευης στην Ισπανια ειχε παλι ενα ακριβως ιδιο low siding οπου επιβεβαιωθηκε οτι κατι δεν παει καλα.
Στις δοκιμες που γινανε τη Δευτερα μετα τον αγωνα, ολη μερα η ομαδα εψαχνε να βρει λυση για αυτο το προβλημα. Απο οτι ειπανε κατι ψιλοεγινε, αλλα αν κρινω απο τα συμφραζομενα τους και απο το γεγονος οτι εριξε μονο 1-2 δεκατα στο Hayden στους 75 γυρους των δοκιμων, μαλλον το προβλημα δεν εχει λυθει ακομα εντελως. :hmm:

George_Prix
06-05-10, 19:55
Ενδιαφεροντα μεταγραφικα σεναρια !!!
Το μονο σιγουρο ειναι πως μετα το τελος της φετινης χρονιας, δε θα ειναι βαρετη περιοδος.
http://www.msfree.gr/ms.php?id=13126

btw ταιριαζει γαντι στη Ducati o συμπατριωτης της Rossi.
Mε την εμπειρια του, μπορει να καταφερει να την εξελιξει και να ανεβει ενα σκαλοπατι πανω οσον αφορα την ταχυτητα.

Απο την αλλη και ο Stoner μπορει να ειναι αυτο που λειπει απο τη Honda. Ενας ταχυτατος οδηγος που δεν παει καλα σε καθε 4η πανσεληνο οπως ο Pedrosa, αλλα παντα.

Aν ολα τα παραπανω γινουν πραγματικοτητα, η Yamaha θα καταληξει με τον οδηγο που εδειξε να επιλεγει για το μελλον της, δηλαδη το Lorenzo.

gntaxi
07-05-10, 11:09
Ενδιαφεροντα μεταγραφικα σεναρια !!!
Το μονο σιγουρο ειναι πως μετα το τελος της φετινης χρονιας, δε θα ειναι βαρετη περιοδος.
http://www.msfree.gr/ms.php?id=13126

btw ταιριαζει γαντι στη Ducati o συμπατριωτης της Rossi.
Mε την εμπειρια του, μπορει να καταφερει να την εξελιξει και να ανεβει ενα σκαλοπατι πανω οσον αφορα την ταχυτητα.

Απο την αλλη και ο Stoner μπορει να ειναι αυτο που λειπει απο τη Honda. Ενας ταχυτατος οδηγος που δεν παει καλα σε καθε 4η πανσεληνο οπως ο Pedrosa, αλλα παντα.

Aν ολα τα παραπανω γινουν πραγματικοτητα, η Yamaha θα καταληξει με τον οδηγο που εδειξε να επιλεγει για το μελλον της, δηλαδη το Lorenzo.

και αν παιξει το σεναριο με ROSSI στην F1 ειμεις τι θα εχουμε για να ''σκοτωνόμαστε''
στο MOTOGP 2011;:p

DOU
07-05-10, 16:53
και αν παιξει το σεναριο με ROSSI στην F1 ειμεις τι θα εχουμε για να ''σκοτωνόμαστε''
στο MOTOGP 2011;:p

Σωστο και αυτο,αλλα δεν πιστευω να γινει.:p

georgef1
07-05-10, 23:46
Ελάτε ρε μάγκες μετά το 10ο τι θέλετε να μείνει να κάνει στα ΜΟΤΟ GP ...καλύτερα να το γυρίσει στην μπιρίμπα...:p

DOU
11-05-10, 23:32
Τελευταια κυκλοφορησαν καποιες φημες οτι ο stoner θα παει στην honda απο το 2011,μαλιστα κανουν λογο και για συμφωνια.:hmm:

Stoner to Honda a done deal?

Reports in Italy suggest Casey Stoner will leave Ducati to move to Repsol Honda for 2011

Casey Stoner could be set to leave Ducati to move to the Repsol Honda team according to reports in Italy.

SportsMediaSet.it has claimed that Stoner's time with Ducati will come an end following the 2010 campaign after he agreed terms on a move to Honda for 2011, with suggestions that former Ducati team boss Livio Suppo has played a key role in the deal.

http://www.crash.net/motogp/news/159628/1/stoner_to_honda_a_done_deal.html

O Stoner στη Honda, φουλ για Rossi η Ducati!!!

Προ ημερών σας ενημερώσαμε για το ραντεβού που είχαν στο περιθώριο του αγώνα της Jerez ο πατέρας και εκτελών χρέη μάνατζερ του Casey Stoner, Colin με τον υπεύθυνο του τμήματος μάρκετινγκ του HRC και μέχρι πέρσι επικεφαλής της Ducati, Livio Suppo προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο μετακίνησης του Αυστραλού στο ιαπωνικό team.

Το θέμα είναι ότι οι δυο άνδρες δεν έμειναν μόνο στα λόγια, αλλά προχώρησαν και σε συμφωνία που συνοδεύτηκε από υπογραφές! Αυτό τουλάχιστον αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η ιταλική ιστοσελίδα sportmediaset.it επικαλούμενη καλά πληροφορημένες πηγές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Stoner θα αγωνίζεται από του χρόνου με τα χρώματα της Repsol Honda με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται η διάρκειά του.

Οι εξελίξεις όμως είναι ραγδαίες καθώς σύμφωνα με το ιταλικό site, η Ducati που γνωρίζει την εξέλιξη αυτή, έχει ήδη καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στον Valentino Rossi.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι Ιταλοί προσφέρουν 2ετές συμβόλαιο στον 9 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή και συγκεκριμένες εγγυήσεις σε θέματα τεχνικού εξοπλισμού αλλά και φιλοσοφίας, ενώ του έχουν δώσει διορία μέχρι τον αγώνα του Mugello (6 Ιουνίου) για να απαντήσει αν αποδέχεται ή όχι την πρότασή τους.

http://www.e-go.gr/wmotors/article.asp?catid=15886&subid=2&pubid=2584003

DOU
22-05-10, 20:16
Στην πολ ποζίσιον για την 4η νίκη του στο γαλλικό Grand Prix βρέθηκε ο Βαλεντίνο Ρόσι.

Η σειρά εκκίνησης:

1.Βαλεντίνο Ρόσι Fiat Yamaha 1:33.408δευτ.
2.Χόρχε Λορένθο Fiat Yamaha +0.054δευτ.
3.Ντάνι Πεδρόσα Repsol Honda +0.416
4.Κέισι Στόνερ Ducati Marlboro +0.416
5.Νίκι Χέιντεν Ducati Marlboro +0.437
6.Ράντι ντε Πουνιέ LCR Honda +0.666
7.Αντρέα Ντοβιτσιόζο Repsol Honda +0.796
8.Κόλιν Έντουαρντς Monster Yamaha Tech 3 +0.896
9.Λόρις Καπιρόσι Rizla Suzuki +0.898
10.Αλεΐς Εσπαργκαρό Pramac Ducati +1.106
11.Μάρκο Μελάντρι San Carlo Honda Gresini +1.115
12.Μπεν Σπις Monster Yamaha Tech 3 +1.512
13.Μάρκο Σιμοντσέλι San Carlo Honda Gresini +1.534
14.Χιρόσι Αογιάμα Interwetten Honda +1.571
15.Έκτορ Μπαρμπερά Paginas Amarrillas Aspar Ducati +1.915
16.Μίκα Κάλιο Pramac Ducati +2.402

Πρωτος ξεκιναει ο βαλεντινο.

Tις κατατακτηριες δεν τις ειχε ο Σκαι αν δεν κανω λαθος.

gntaxi
23-05-10, 14:08
Πρωτος ξεκιναει ο βαλεντινο.

Tις κατατακτηριες δεν τις ειχε ο Σκαι αν δεν κανω λαθος.

Στο www.woop.gr για live κατατακτήριες ,αγωνες

DOU
23-05-10, 16:33
Παλι λαθος απο τον στονερ,πτωση και εγκαταλειψη.:whip: Ευκολα 1-2 η yamaha,μετριος αγωνας χωρις προσπερασματα εκτος λιγο στο τελος οπου ο τραγικος pedrosa εχασε 2 θεσεις σε 1 γυρο.Απιαστος ο λορενθο,περασε τον ροσι και εξαφανιστηκε.

George_Prix
23-05-10, 19:29
Απαραδεκτος ο Stoner για την πτωση. :down:
Θεωρω πιθανοτατο να εχει πολεμο μεσα απο τη Ducati.
Μου φαινεται ΤΕΡΑΣΤΙΑ συμπτωση να τσακιζει εδω και χρονια ολους τους ομοσταβλους και εδω και δυο αγωνες που βγηκε η φημη οτι παει στη Honda να πηγαινει στα ισια με το Hayden.
Βεβαια αυτο δεν του δινει αλλοθι για τις πτωσεις. :nono:

Απο εκει και περα, η μονη παρηγορια ειναι το ξυλο που τρωει ο Rossi απο το Lorenzo. :twisted:
Mιλαμε οτι ο πιτσιρικας τον εχει χαλαρα το γιατρο.
Τον περναει και εξαφανιζεται συνεχεια. :respekt:

ardi21
23-05-10, 20:56
Απιαστος ο Lorenzo.

Προβλεπεται καλη μαχη μεταξυ των 2 της Yamaha.

Καλα τον Stoner...τον εφαγαν οι Αμερικανοι, ο καπιταλισμος και οι συνωμοσιες, τον κακομοιρη. Για να μην γινω υπερβολικος και πω οτι τον καταραστηκε και η Λουκα:lol:

haHa
23-05-10, 23:45
O Stoner συνεχιζει το κακο πρωταθλημα που κανει..
Η Ducati παραμενει οπως φαινεται η τριτη πιο γρηγορη μηχανη ...

Ο Λορεντσο ηταν και σημερα πραγματικα απιαστος. Την ταχυτητα την εχει και με το παραπανω ο μικρος , να δουμε αν εχει και την διαρκεια ωστε να μπορεσει να χτυπησει πρωταθλημα.
Θα ειναι μεγαλος αθλος να παρει το πρωταθλημα κοντρα στον Γιατρο οδηγοντας μαλιστα ιδια μηχανη και χωρις να "απαιτει" να παιρνει πρωτα αυτος τα καινουρια specs.
Ενα πρωταθλημα πραγματικα στα ισια.

George_Prix
24-05-10, 06:25
Καλα τον Stoner...τον εφαγαν οι Αμερικανοι, ο καπιταλισμος και οι συνωμοσιες, τον κακομοιρη

Εσυ λεγε οτι θελεις...
Απλα να ξερεις οτι αυτα που βλεπω εγω στους αγωνες, μπορει να μην τα καταλαβεις εσυ ουτε στις επομενες 3 ζωες σου. ;)

@ ADSLgr.com All rights reserved.