PDA

Επιστροφή στο Forum : MotoGP 2010

Σελίδες : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10

DOU
06-06-10, 15:08
Πετυχημένη η επέμβαση στο πόδι του Rossi, 4-5 μήνες εκτός!

Όπως ενημέρωσαν οι γιατροί το πρώτο πράγμα που ζήτησε μόλις ξύπνησε από την αναισθησία ήταν «...να τον ενημερώσουμε για το ποιος πήρε την pole position».

http://www.e-go.gr/wmotors/article.asp?catid=15955&subid=2&pubid=2924002

Πιστευω οτι ο ροσσι και με πατεριτσες τους εχει ολους ανετα.:p:rofl: Τελικα το κουρεμα αλα μοικανα δεν εφερε γουρι.:twisted:

ardi21
06-06-10, 15:53
Βαρετος αγωνας διοτι oι 3 πρωτοι ηταν απολυτα ικανοποιημενοι με την θεση τους.

Μονη "αγωνια" ηταν για τους τεταρτοπεμπτοεκτους αλλα κλαιν μαιν...

George_Prix
06-06-10, 15:58
Επειδή δεν πρόκειται να συνεννοηθούμε ποτέ εδώ μέσα , μπορείς εσύ να πανηγυρίζεις για το πόσο ταχύτερος είναι ο Στόνερ - και ο κάθε Στόνερ - από τον ομόσταβλο του και άσε τους υπόλοιπους να πανηγυρίζουν τους τίτλους του Ρόσι - και του κάθε Ρόσι - απέναντι σε όλους τους άλλους - ομόσταβλους και μη.

Δεν υπαρχει καμια συνεννοηση να κανουμε. :nono:
Τα πραγματα ειναι απλουστατα ειτε τα καταλαβαινεις ειτε οχι.
Αν η Ducati για παραδειγμα ειχε αλλες 3 χρονιες δυνατη μηχανη, με εναν καλο αναβατη σα το Stoner, θα μπορουσε να εχει χασει 4 τιτλους ο Rossi αντι για τον 1 που εχασε το 2007 (και μαλιστα με 130 βαθμους διαφορα).
Αν ειχε εναν καλο ομοσταβλο ο Rossi σαν το Lorenzo τα προηγουμενα χρονια, σιγουρα θα ειχε τσιμπησει και αυτος 2-3 τιτλους απο το γιατρο.
Αν με το παραπανω σκεπτικο ο Rossi ειχε παρει 3 τιτλους αντι για 9, θα ηταν πιο αργος απο οτι ειναι?

ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ.

Οποτε καταλαβαινουμε οτι το θεμα νικων και τιτλων ειναι κατα ενα μεγαλο ποσοστο συμπτωματικο. Εξαρταται απο το ποσο καλη μηχανη/μονοθεσιο οδηγει καποιος, το ποσο δυνατο ομοσταβλο εχει, το ποσο καλα οχηματα εχουν οι αντιπαλοι και φυσικα ποιοι ειναι οι αντιπαλοι οδηγοι.

BTW έχε υπ' όψιν σου πως έναν καιρό τον συμπαθούσα τον Στόνερ.
Όπως ένα καιρό συμπαθούσα και τον Αλόνσο.
Όχι πια όμως.
Πιστεύω πως ο λόγος είναι πως κάποιος με στυλάκι προσπαθούσε να μου μάθει μπαλίτσα. ;)

Συγνωμη φιλε μου αλλα δεν ειμαι καλος δασκαλος. :(
Αν δω πως ο μαθητης δε μπορει να καταλαβει τα αυτονοητα, παρεκτρεπομαι λιγακι. :(
btw αφου εξαιτιας μου αντιπαθησες τον Alonso και το Stoner, σε θαυμαζω για την ισχυρη σου προσωπικοτητα. :rofl:

........Auto merged post: George_Prix πρόσθεσε 1 λεπτά και 3 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Βαρετος αγωνας διοτι oι 3 πρωτοι ηταν απολυτα ικανοποιημενοι με την θεση τους.

Μονη "αγωνια" ηταν για τους τεταρτοπεμπτοεκτους αλλα κλαιν μαιν...

Τους επομενους 4-5 μηνες ολοι οι αγωνες βαρετοι θα σου φαινονται. :twisted:

ardi21
06-06-10, 15:59
Τους επομενους 4-5 μηνες ολοι οι αγωνες βαρετοι θα σου φαινονται. :twisted:

Εχεις δικιο σ'αυτο. Σε μενα και σε εκατομμυρια κοσμο

Αλλα σημερα ηταν οντως βαρετος, αντικειμενικα. Σε σχεση με αλλους που γινεται της κολασεως

Τυχαιο?? Δεν νομιζω!:lol::p

George_Prix
06-06-10, 16:15
Ειναι πλεον δεδομενο οτι η Ducati εχει ΧΟΝΤΡΟ προβλημα με το μπροστινο της συστημα.

Εχει πεσει 2 φορες ο Stoner στον αγωνα και αλλη μια σημερα ο Hayden.
Επισης αν δεν κανω λαθος εχουν απο αλλη μια πτωση στα ελευθερα της Παρασκευης και του Σαββατου.
ΟΛΕΣ οι πτωσεις ηταν ΙΔΙΕΣ.
Χασανε το μπροστινο.

Ολο το 3ημερο ο Stoner παλευε να βρει ακρη και τελικα τζιφος.
Μεχρι και το περσινο πιρουνι δοκιμασε, χωρις επιτυχια ομως.

Τελικα εστω και τον τελευταιο γυρο, καταφερε να "σωσει" την παρτιδα, τσιμπωντας δυο θεσεις.

Ο Pedrosa κερδισε το μονο αγωνα που μπορει να κερδισει.
Αυτον που εχει τη δυνατοτητα να φυγει μπροστα χωρις πιεση (στην οποια χανει τη μπαλα).
Δεν ξερω αν εχει ανεβει τοσο πολυ η Honda ή αν χαλαρωσε ο Lorenzo αφου εφυγε ο κινδυνος του Γιατρου απο τη μεση.
Κρινοντας απο τις υπολοιπες Honda, ακομα και τις δορυφορικες που ηταν ταχυτερες απο τη Ducati, μαλλον κατι καλο εχουν κανει. :hmm:

........Auto merged post: George_Prix πρόσθεσε 5 λεπτά και 42 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Εχεις δικιο σ'αυτο. Σε μενα και σε εκατομμυρια κοσμο

Αλλα σημερα ηταν οντως βαρετος, αντικειμενικα. Σε σχεση με αλλους που γινεται της κολασεως

Τυχαιο?? Δεν νομιζω!:lol::p

Βαρετος οσον αφορα τη νικη, θα ηταν ο αγωνας ακομα και αν ετρεχε ο Rossi. ;)
Απο εκει και περα, αν ετρεχε ο Γιατρος, θα παλευε με τον Dovi για την 3η θεση. :whistle:

Και οσον αφορα τις μαχες, μην ξεχνας το ωραιο τρενακι μεταξυ Stoner-De Puniet-Melandri.
Σιγουρα δεν εχει την ιδια αιγλη με μια μαχη για τη νικη, αλλα οσο και να εχει δε μας πηρε και ο υπνος. :nono:

subzer0
06-06-10, 17:45
Οποτε καταλαβαινουμε οτι το θεμα νικων και τιτλων ειναι κατα ενα μεγαλο ποσοστο συμπτωματικο.

Συμπτωματικοί μπορεί να είναι 1 , 2 , 3 τίτλοι. Όχι 9. ;)
Όλα τα άλλα είναι στην σφαίρα της φαντασίας και σε εμένα μου ακούγονται όπως "η Καβάλα βγήκε καλύτερη επαρχιακή ομάδα" ή "ο Λεμπρόν Τζέιμς είναι ο καλύτερος μπασκετμπολίστας (παρόλο που είναι άτιτλος και στα play-off είναι πουθενάς)" ή "η Άρσεναλ παίζει την καλύτερη μπάλα" ή "η Μάντσεστερ και η Μπάρτσα είναι καλύτερες ομάδες από τις Μπάγιερν και Ίντερ". Μπορεί δηλαδή κάποια από αυτά να ισχύουν αλλά η ουσία είναι μηδέν. Και από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα η ουσία στον αθλητισμό είναι οι νίκες και τα ρεκόρ.

Συγνωμη φιλε μου αλλα δεν ειμαι καλος δασκαλος. :(
Αν δω πως ο μαθητης δε μπορει να καταλαβει τα αυτονοητα, παρεκτρεπομαι λιγακι. :(
btw αφου εξαιτιας μου αντιπαθησες τον Alonso και το Stoner, σε θαυμαζω για την ισχυρη σου προσωπικοτητα. :rofl:

Δεν είπα πουθενά πως κόβω φλέβες για τον Αλόνσο και τον Στόνερ όπως κάνεις εσύ.
Αντίθετα είπα για το στυλάκι σου , όπως στην λένε κι άλλοι.
Για αυτό τα αστειάκια και οι ειρωνείες περί προσωπικότητας σου τα επιστρέφω και ελπίζω να παραμείνουν εκεί.
Δεν είμαστε παιδάκια , μεγάλοι άνθρωποι είμαστε.
Άλλωστε εσύ είσαι αυτός που λες πως όλοι εμείς δεν κατέχουμε καθόλου το άθλημα , θέλουμε 5 ζωές για να σε φτάσουμε , ο Διατσίδης και ο Πουρναράκης είναι για τα μπάζα , περιμένουμε εσένα να μας μάθεις μπαλίτσα κτλ οπότε δεν σε παίρνει να ειρωνεύεσαι προσωπικότητες κι άλλο.
;)

George_Prix
06-06-10, 18:53
Συμπτωματικοί μπορεί να είναι 1 , 2 , 3 τίτλοι. Όχι 9. ;)
Όλα τα άλλα είναι στην σφαίρα της φαντασίας και σε εμένα μου ακούγονται όπως "η Καβάλα βγήκε καλύτερη επαρχιακή ομάδα" ή "ο Λεμπρόν Τζέιμς είναι ο καλύτερος μπασκετμπολίστας (παρόλο που είναι άτιτλος και στα play-off είναι πουθενάς)" ή "η Άρσεναλ παίζει την καλύτερη μπάλα" ή "η Μάντσεστερ και η Μπάρτσα είναι καλύτερες ομάδες από τις Μπάγιερν και Ίντερ". Μπορεί δηλαδή κάποια από αυτά να ισχύουν αλλά η ουσία είναι μηδέν. Και από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα η ουσία στον αθλητισμό είναι οι νίκες και τα ρεκόρ.

Για αυτο σου λεω πως δεν εχεις πιασει το νοημα των οσων λεω.

-Ποια ειναι η διαφορα σε ολα τα παραπανω παραδειγματα που εδωσες και στο μηχανοκινητο αθλητισμο? :hmm:
*Μην κουραζεσαι, θα σου απαντησω εγω. Η διαφορα ειναι το πρωτο συνθετικο της λεξης μηχανοκινητος, δηλαδη η ΜΗΧΑΝΗ.

Στο ποδοσφαιρο, το μπασκετ, την πυγμαχια, το στιβο, την αρση βαρων, το τενις, το γκολφ και ολα τα υπολοιπα αθληματα μπορουμε να πουμε με μια σχετικη ασφαλεια πως κερδιζει ο καλυτερος. (αφηνουμε ενα ποσοστο στην ακρη για παραδειγματα οπως η παραγκα του ΟΣΦΠ :twisted:)

Οπου υπαρχει αγωνας με οχηματα, παιζει ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ρολο το οχημα που καβαλαει ο καθενας.

-Το διδυμο Ducati-Stoner του 2007 που τερματισε 130 βαθμους μπροστα απο το δευτερο, δε μπορουσε να το κερδισει ΚΑΝΕΝΑΣ. Και 100 χρονια να τρεχανε, θα κατακτουσαν 100 τιτλους.
-Το διδυμο Schumacher-Ferrari του 2001 και 2002, δε μπορουσε να το κερδισει ΚΑΝΕΝΑΣ ουτε στα επομενα 1000 χρονια.

Τα παραπανω δυο οχηματα, ΟΠΟΙΟΣ οδηγος/αναβατης του grid και να τα οδηγουσε, πιθανοτατα θα κερδιζε. Αν οχι με τετοια διαφορα, κουτσα στραβα θα κερδιζε.

Ενα τελευταιο παραδειγμα για να καταλαβεις τη συμπτωματικοτητα των αποτελεσματων στο μηχανοκινητο αθλητισμο.
Σημερα ο Stoner, παλευε με το Melandri σωμα με σωμα σε ολο τον αγωνα.
Να θυμισω οτι ο Melandri ηταν ομοσταβλος με το Stoner και με την ιδια μηχανη (που ειναι η μονη ασφαλης συγκριση) φαινοταν ολο το χρονο ΑΣΤΕΙΟΣ μπροστα στον Αυστραλο. Οποιος θελει ας ριξει μια συνοπτικη ματια στο μηνυμα που ειχα γραψει στο τελος του 2008 ( http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=2461787&postcount=94 ) και οποιος ενδιαφερεται για μεγαλυτερη αναλυση ας διαβασει το επισημο site.

ΕΙΔΕΣ ΠΟΣΟ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ? :hmm:

Για αυτό τα αστειάκια και οι ειρωνείες περί προσωπικότητας σου τα επιστρέφω και ελπίζω να παραμείνουν εκεί.
Δεν είμαστε παιδάκια , μεγάλοι άνθρωποι είμαστε.
Άλλωστε εσύ είσαι αυτός που λες πως όλοι εμείς δεν κατέχουμε καθόλου το άθλημα , θέλουμε 5 ζωές για να σε φτάσουμε , ο Διατσίδης και ο Πουρναράκης είναι για τα μπάζα , περιμένουμε εσένα να μας μάθεις μπαλίτσα κτλ οπότε δεν σε παίρνει να ειρωνεύεσαι προσωπικότητες κι άλλο.
;)

Οταν μου λες πως εξαιτιας μου σταματησες να γουσταρεις τους Alonso και Stoner, δεν υποτιμας μονος σου την προσωπικοτητα σου? :hmm:

Απο εκει και περα, δεν εχεις καταλαβει το σκεπτικο μου και ουτε καν δειχνεις τη διαθεση να προσπαθησεις να το καταλαβεις.
Ποτε δεν ειπα οτι ο Rossi ειναι λιγος, μετριος, δεν αξιζε τους τιτλους και οτι επρεπε να εχει 2 πρωταθληματα αντι για 9.

Απλα ειπα οτι τα πρωταθληματα δεν αποτελουν κριτηριο ανωτεροτητας στο μηχανοκινητο αθλητισμο.
Και στο επιχειρηματολογησα τοσο καλα, με τοσα παραδειγματα, που αν δε μπορεις να το καταλαβεις δεν κατεχεις το αθλημα.

Θες να σου πω εγω γιατι ο Rossi ειναι ισως ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ στα MotoGP?

-Γιατι παει κομματια πανω απο μια δεκαετια.
-Γιατι σε ολες τις κατηγοριες εδειξε το ταλεντο του.
-Γιατι αλλαξε εταιριες και πετουσε απο την πρωτη μερα με το νεο του οχημα.
-Γιατι κερδισε ολους τους ομοσταβλους του μεχρι τωρα. (σχεδον :p)
-Γιατι ειναι καλος στις προσπερασεις.
-Γιατι ειναι σταθερος αναβατης.
-Γιατι αντεχει την πιεση την ωρα του αγωνα.
-Γιατι ειναι καλος στην εξελιξη και στο στησιμο της μηχανης.
-Γιατι εχει τρομερη αυτοπεποιθηση.

Αν μου ελεγε καποιος τα παραπανω, θα του ελεγα οτι εχει δικιο.
Αλλα οποιος μου λεει οτι σας τσουζουν οι 9 τιτλοι και οτι πηρε τοσους τιτλους οποτε ειναι ο καλυτερος, ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ. Αυτη η κριτικη εμπιπτει στη λογικη υπερ-ατου που κερδιζει αυτος με τη μεγαλυτερη τελικη ταχυτητα, με τα περισσοτερα αλογα και τους περισσοτερους τιτλους.

Και σε εναν ασχετο που μιλαει με υφος σχετικου, χωραει λιγο ειρωνικο στυλακι. :whistle:

haHa
06-06-10, 19:35

Μια ερώτηση θα ήθελα να σου κάνω.
Όταν πήρε ο Στόνερ το πρωτάθλημα πανηγύρισες ή καθόσουν και έβγαζες πόσα δευτερόλεπτα ήταν ταχύτερος από τους υπόλοιπους.
Έτσι για να ξέρω τελικά τι αξία έχουν τα πρωταθλήματα και πότε είσαι ικανοποιημένος.

Γιατί πίστεψε με , υπάρχει πάρα πολύς κόσμος σαν κι εμένα , που btw δεν είμαι fan του Ρόσι αλλά τα 9 πρωταθλήματα είναι respect όπως και αν το δει κανείς , που του αρέσει να βλέπει τους αγώνες , τα προσπεράσματα , την ένταση , χωρίς να τους απασχολεί αν ο 5ος στην κατάταξη είναι ταχύτερος από τον ομόσταβλο του που βγήκε 7ος και τι θα γινόταν αν ο 4ος είχε καλύτερη μηχανή ή αν αυτός που βγαίνει πρώτος είχε καλύτερο ομόσταβλο.

Subzero, θα συμφωνησω μαζι σου πως ο περισσοτερος κοσμος ενδιαφερεται για τους τιτλους και τις νικες και οχι για το αν ο 5ος στην καταταξη βγαζει ματια και παει πολυ πιο γρηγορα απο οσο ο ομοσταβλος του και απο οσο του επιτρεπει η μηχανη του.
Δεν ειναι καθολου κακο αυτο, αλλα αντιθετα ειναι θεμιτο.

Απλα στο εδω φορουμ βλεπουμε κατι παιδακια που φθανουν στο αλλο ακρο:
μιλανε για "μαλακομπουκωματα"(οπως μιλανε τα 5χρονα) ή λενε οτι επειδη μια μηχανη εχει μεγαλυτερη τελικη σημαινει οτι ειναι και η πιο γρηγορη. Δηλαδη λογικη υπερατου και μυαλο πενταχρονου.

Βεβαια αυτη η λογικη-στυλακι φαινεται να μην ενοχλει , αλλα ενοχλει οταν γραφεται η αληθεια-"αξιωμα" του μηχανοκινητου αθλητισμου:
οτι το ασφαλεστερο μετρο συγκρισης ειναι ο ομοσταβλος σου και οτι το πιο βασικο για να παρεις εναν τιτλο δεν ειναι να εισαι κορυφαιος, αλλα να εχεις κορυφαια μηχανη.

Για αυτους βεβαια που κρινουν μια μηχανη βασει της τελικης της οπως κανουν τα 5χρονα και ο Διατσιδης, τα παραπανω "αξιωματα" του μηχανοκινητου αθλητισμου δεν λενε τιποτα.

........Auto merged post: haHa πρόσθεσε 3 λεπτά και 51 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Απλα ειπα οτι τα πρωταθληματα δεν αποτελουν κριτηριο ανωτεροτητας στο μηχανοκινητο αθλητισμο.
Και στο επιχειρηματολογησα τοσο καλα, με τοσα παραδειγματα, που αν δε μπορεις να το καταλαβεις δεν κατεχεις το αθλημα.

Θες να σου πω εγω γιατι ο Rossi ειναι ισως ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ στα MotoGP?

Αλλα οποιος μου λεει οτι σας τσουζουν οι 9 τιτλοι και οτι πηρε τοσους τιτλους οποτε ειναι ο καλυτερος, ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ. Αυτη η κριτικη εμπιπτει στη λογικη υπερ-ατου που κερδιζει αυτος με τη μεγαλυτερη τελικη ταχυτητα, με τα περισσοτερα αλογα και τους περισσοτερους τιτλους.
+1 σε ολα.

Σιγα μην χρειαζεται να δουμε τους 9 τιτλους του Ροσσι για να καταλαβουμε οτι ειναι ο κορυφαιος.

Και ο Σεννα στην F1 εχει παρει μονο εναν τιτλο παραπανω απο τον Χακινεν ή μολις 2 παραπανω απο τον Βιλνεβ ή τον Hill.
Τι σημαινει η τοση μικρη διαφορα τους σε τιτλους οτι ο Σεννα ηταν οριακα καλυτερος απο αυτους?
Οχι βεβαια, δεν κρινουμε στον μηχανοκινητο αθλητισμο καποιον μονο απο τους τιτλους.
Αυτο το κανουν 5χρονα παιδακια που μιλανε για "μαλακομπουκωματα"(τι επιπεδο!) και που κρινουν ποσο γρηγορη ειναι μια μηχανη αποκλειστικα βασει της τελικης της, οπως καναμε οταν παιζαμε υπερατου.

subzer0
06-06-10, 20:21
@Haha.
Εμένα δεν είναι το πρόβλημα μου ο Στόνερ , ο Ρόσι , η μηχανή του ενός , η μηχανή του άλλου.
Και ούτε θα ακούσεις από εμένα για τελικές και οτι στρίβει η μια μηχανή καλύτερα από την άλλη.
Είπα από την αρχή πως είμαι από αυτούς που απλά παρακολουθούν τους αγώνες και αυτό που προσφέρουν εκείνη την στιγμή.
Εμένα η άποψη μου είναι περί πακέτου , συνόλου και ομάδας.

Επειδή όμως μιλάς για άκρα εκτός από άκρα σε αυτό και σ' αυτό το νήμα έχουμε γεμίσει και από αν.
Αν ο Ρόσι είχε καλύτερο ομόσταβλο.
Αν ο Ρόσι είχε χειρότερη μηχανή.
Αν οι αντίπαλοι του Ρόσι είχαν καλύτερη μηχανή.
Αν ο Ρόσι είχε καλύτερους αντιπάλους.
Αν ο Ρόσι είχε καλύτερους αντιπάλους , με καλύτερη μηχανή.
Αν ο Ρόσι είχε ομόσταβλο τον Στόνερ.
(BTW όλα τα παραπάνω έχουν γίνει στο παρελθόν αλλά κάποιοι λέγανε για φρέσκα κουλούρια)
Και κάπου εκεί βγαίνουν και όλα τα συμπεράσματα , γεμάτα με αν.
Και κάπως έτσι ο Ρόσι έφτασε στα 9 πρωταθλήματα. Από τα αν ζούσε και αυτός. Όσο οι άλλοι έμεναν στα αν αυτός έπαιρνε πρωταθλήματα.

Σας αρέσει εσάς αυτή η συζήτηση?
Εμένα καθόλου.
Εμένα για παράδειγμα το οτι ο Στόνερ είναι καλύτερος από τον ομόσταβλο του μου λέει απλά και μόνο ότι είναι καλύτερος από τον ομόσταβλο του.
Τίποτα παραπάνω , τίποτα λιγότερο.
Δεν υπάρχει περίπτωση να μπω στην διαδικασία των αν. Όποιος θέλει ας το κάνει.

Και όσο για αυτά που λέει ο George_Prix

Ο κόσμος τα ξέρει αυτά.

Από τον George όμως ως τώρα διάβαζα οτι
- Ο Ρόσι δεν είχε καλό ομόσταβλο.
- Ο Ρόσι είχε την καλύτερη μηχανή.
- Ο Ρόσι δεν είχε αντιπάλους.
- Ο Ρόσι "κάνει" τον τραυματία.
- Αν , αν , αν , αν.

Ελπίζω να καταλαβαίνετε ποιο είναι το νόημα των γραφόμενων μου.
Δεν στέκομαι στα πρωταθλήματα αυτά καθεαυτά αλλά στην απαξίωση αυτών από κάποιους , την ίδια ώρα που η επιχειρηματολογία τους είναι τα αν.

haHa
06-06-10, 20:45
Επειδή όμως μιλάς για άκρα εκτός από άκρα σε αυτό και σ' αυτό το νήμα έχουμε γεμίσει και από αν.
Αν ο Ρόσι είχε καλύτερο ομόσταβλο.
Αν ο Ρόσι είχε χειρότερη μηχανή.
Αν οι αντίπαλοι του Ρόσι είχαν καλύτερη μηχανή.
Αν ο Ρόσι είχε καλύτερους αντιπάλους.
Αν ο Ρόσι είχε καλύτερους αντιπάλους , με καλύτερη μηχανή.
Αν ο Ρόσι είχε ομόσταβλο τον Στόνερ.
(BTW όλα τα παραπάνω έχουν γίνει στο παρελθόν αλλά κάποιοι λέγανε για φρέσκα κουλούρια)
Και κάπου εκεί βγαίνουν και όλα τα συμπεράσματα , γεμάτα με αν.
Και κάπως έτσι ο Ρόσι έφτασε στα 9 πρωταθλήματα. Από τα αν ζούσε και αυτός. Όσο οι άλλοι έμεναν στα αν αυτός έπαιρνε πρωταθλήματα.

Το θεμα φιλε subzero ειναι οτι ο μηχανοκινητος αθλητισμος παει σχεδον πακετο με αυτα τα "αν".

Οπως σου ειπα, Σεννα στην F1 που θεωρειται ο καλυτερος(ή ο 2ος καλυτερος αν θελεις) πιλοτος ολων των εποχων εχει μολις ενα πρωταθλημα παραπανω απο τον Χακινεν ή μολις 2 παραπανω πρωταθληματα απο τους πουθεναδες Hill και Βιλνεβ.
ΑΝ οδηγουσε κορυφαιο μονοθεσιο για περισσοτερα χρονια ή αν ειχε χειροτερο teammate(και οχι τον επισης κορυφαιο Prost) τοτε θα επαιρνε περισσοτερα πρωταθληματα.
Αυτο ομως το ΑΝ δεν εμποδιζει καποιον να δει οτι ο Σεννα ειναι κορυφη και δεν συγκρινεται με αλλους πουθεναδες.;)

Δεν χρειαζεται να δουμε τους τιτλους του Σεννα (που ειναι μολις 3) για να καταλαβουμε οτι ειναι απο τους κορυφαιους.
Απο αλλα πραγματα τον κρινουμε.

........Auto merged post: haHa πρόσθεσε 4 λεπτά και 59 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Ο κόσμος τα ξέρει αυτά.

Πρωτον , αυτα τα 3 σε μεγαλο βαθμο ειναι αληθεια.
Τα περισσοτερα χρονια ο Ροσσι δεν ειχε σοβαρο ομοσταβλο και τα περισσοτερα χρονια ειχε την καλυτερη μηχανη.
Οποτε δεν βλεπω που ειναι το κακο στο να αναφερονται μερικα ΓΕΓΟΝΟΤΑ ειδικα μαλιστα οταν ταυτοχρονα ο George_prix εχει πει πολλακις οτι θεωρει τον Ροσσι το καλυτερο πακετο ολων των εποχων στο motogp.

Αν εσυ δεν ηθελες να το διαβασεις κατι που εχει γραφθει ξεκαθαρα δεν σου φταιει κανενας.
Απλα ο george_prix και εγω δεν κρινω οτι ο Ροσσι ειναι το καλυτερο πακετο ολων των εποχων απλα επειδη εχει 9 τιτλους.
Αυτο το κανουν τα αφελη 5χρονα που πχ κρινουν και ποσο γρηγορη ειναι μια μηχανη βασει της τελικης της.

George_Prix
06-06-10, 21:03
- Ο Ρόσι "κάνει" τον τραυματία.
- Αν , αν , αν , αν.

Αυτο το "κανει τον τραυματια" ειναι απο το μυαλο σου.
Το ξαναειπες αλλα βαριομουνα να σε διορθωσω.
Εγω απλα ειπα ειρωνικα "μια χαρα του εκατσε ο τραυματισμος γιατι θα γλυτωσει την ξεφτιλα να χανει μεσα στην πιστα απο το Lorenzo"

Oσο για τα υπολοιπα, ειτε σου αρεσουν ειτε οχι, δεν ειπα κανενα ψεμμα. :nono:
-Τις περισσοτερες χρονιες κερδισε τον τιτλο με την καλυτερη μηχανη.
-Μεχρι να βρει το μπελα του απο το Lorenzo (και να πει το ιστορικο "ή εγω ή αυτος στη Yamaha :down:) δεν ειχε καποιον τοσο γρηγορο ομοσταβλο.

Ελπίζω να καταλαβαίνετε ποιο είναι το νόημα των γραφόμενων μου.
Δεν στέκομαι στα πρωταθλήματα αυτά καθεαυτά αλλά στην απαξίωση αυτών από κάποιους , την ίδια ώρα που η επιχειρηματολογία τους είναι τα αν.

Ειλικρινα δεν καταλαβαινουμε το νοημα των γραφομενων σου, γιατι δεν εχουν νοημα.
Γιατι κανενας δεν απαξιωσε τους τους τιτλους του Rossi ουτε τον ιδιο το Γιατρο.
Εγω απαξιωσα το αστειο επιχειρημα "ειναι ο καλυτερος γιατι εχει τοσους τιτλους"

Αν μας ελεγες μερικα απο αυτα που εγραψα...

... θα σου εβγαζα το καπελο.

Αλλα οταν ακουω σαν επιχειρημα τους τιτλους, το μονο που μπορω να πω ειναι οτι "ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΠΑΛΙΤΣΑ" (που ξερω οτι σε ξενερωνει να το διαβαζεις. :twisted:).

subzer0
06-06-10, 21:08
Το θεμα φιλε subzero ειναι οτι ο μηχανοκινητος αθλητισμος παει σχεδον πακετο με αυτα τα "αν".

Οπως σου ειπα, Σεννα στην F1 που θεωρειται ο καλυτερος(ή ο 2ος καλυτερος αν θελεις) πιλοτος ολων των εποχων εχει μολις ενα πρωταθλημα παραπανω απο τον Χακινεν ή μολις 2 παραπανω πρωταθληματα απο τους πουθεναδες Hill και Βιλνεβ.
ΑΝ οδηγουσε κορυφαιο μονοθεσιο για περισσοτερα χρονια ή αν ειχε χειροτερο teammate(και οχι τον επισης κορυφαιο Prost) τοτε θα επαιρνε περισσοτερα πρωταθληματα.
Αυτο ομως το ΑΝ δεν εμποδιζει καποιον να δει οτι ο Σεννα ειναι κορυφη και δεν συγκρινεται με αλλους πουθεναδες.;)

Δεν χρειαζεται να δουμε τους τιτλους του Σεννα (που ειναι μολις 3) για να καταλαβουμε οτι ειναι απο τους κορυφαιους.

........Auto merged post: haHa πρόσθεσε 4 λεπτά και 59 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Τα περισσοτερα χρονια ο Ροσσι δεν ειχε σοβαρο ομοσταβλο και τα περισσοτερα χρονια ειχε την καλυτερη μηχανη.
Οποτε δεν βλεπω που ειναι το κακο στο να αναφερονται μερικα ΓΕΓΟΝΟΤΑ ειδικα μαλιστα οταν ταυτοχρονα ο George_prix εχει πει πολλακις οτι θεωρει τον Ροσσι το καλυτερο πακετο ολων των εποχων στο motogp.

Αν εσυ δεν ηθελες να το διαβασεις κατι που εχει γραφθει ξεκαθαρα δεν σου φταιει κανενας.
Απλα ο george_prix και εγω δεν κρινω οτι ο Ροσσι ειναι το καλυτερο πακετο ολων των εποχων απλα επειδη εχει 9 τιτλους.
Αυτο το κανουν τα αφελη 5χρονα που πχ κρινουν και ποσο γρηγορη ειναι μια μηχανη βασει της τελικης της.

Φίλε Haha όλος ο αθλητισμός είναι βασισμένος στα αν , όχι μόνο ο μηχανοκίνητος.
Αν η Μπάγιερν είχε καλύτερη άμυνα , δεν θα έχανε από την Ίντερ και αν ο Σόντερλίνγκ είχε καλύτερο μπακχαντ , δεν θα έχανε σήμερα από τον Ναδάλ στο Ρολάντ Γκαρός.

Το θέμα είναι τι κάνεις για να το διορθώσεις.
Είναι πολύ εύκολο να βρίσκεις δικαιολογίες και για να ανυψώσεις τον εαυτό σου και να υποτιμήσεις τον αντίπαλο και αυτά που έχει κάνει.

Και όταν εσύ λες - και συμφωνούμε σε αυτό - πως δεν χρειάζεται να δούμε τους τίτλους του Σένα για να τον κρίνουμε και τον κρίνουμε από άλλα πράγματα , τότε όταν προσπαθούμε να μειώσουμε τους τίτλους του Ρόσι , τότε αυτό τι είναι?

Σε λίγο θα τον χρειαστεί να απολογηθεί κιόλας ο Ρόσι γιατί είναι 9 φορές πρωταθλητής.

George_Prix
06-06-10, 21:12

ΑΚΡΙΒΩΣ :oneup:

Και φυσικα να προσθεσω το αντιστοιχο παραδειγμα του Schwantz στα MotoGP που πηρε ΜΟΝΟ ενα τιτλο. :rtfm:

ΑΚΡΙΒΩΣ :oneup:

Με προλαβες οσον αφορα τους ανυπαρκτους ομοσταβλους και την καλυτερη μηχανη και επισης θυμισες στο φιλο μας το subzer0 το ποσες φορες εχω πει τα καλυτερα λογια για το Rossi.

Ρε συ haHa 2 μερες ελειψες και με εβαλες να παλευω μονος μου εδω μεσα και να τους εξηγω τα αυτονοητα. :(
Δε θα σου επιτρεψω αλλη τετοια απουσια. :nono:
Στην επομενη θα παρουσιαστεις με τον κηδεμονα σου. :whip:

........Auto merged post: George_Prix πρόσθεσε 3 λεπτά και 15 δευτερόλεπτα αργότερα ........

...τότε όταν προσπαθούμε να μειώσουμε τους τίτλους του Ρόσι , τότε αυτό τι είναι?...

Εσυ ειπες καμια 200αρια φορες οτι "ειμαστε μεγαλοι ανθρωποι".
Οι μεγαλοι ανθρωποι διαβαζουν πρωτα και μετα απαντανε.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΟΥ ROSSI. ΓΡΑΦΤΗΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ.

ΕΣΕΝΑ ΜΕΙΩΝΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕ ΤΟΣΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ.

Απλα Ελληνικα. :rtfm:

subzer0
06-06-10, 21:19
Εσυ ειπες καμια 200αρια φορες οτι "ειμαστε μεγαλοι ανθρωποι".
Οι μεγαλοι ανθρωποι διαβαζουν πρωτα και μετα απαντανε.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΟΥ ROSSI. ΓΡΑΦΤΗΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ.

ΕΣΕΝΑ ΜΕΙΩΝΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕ ΤΟΣΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ.

Απλα Ελληνικα. :rtfm:

ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

Μια ωραια μερα ομως, ερχεται ενας εξισου καλος (ή καλυτερος) πιτσιρικας Lorenzo με την ιδια μηχανη και δειχνει σε αυτους τους ασχετους πως αν τοσα χρονια ειχε εμενα για ομοσταβλο ο Rossi δεν θα ειχε παρει...
... 9 τιτλους, αλλα 6 και αλλους 3 εγω...
... ή θα ειχε παρει 4 ο Rossi και αλλους 5 εγω...

Οπως καταλαβαινεις, ο ιδιος οδηγος (Rossi) κατω απο συγκεκριμενες προυποθεσεις πηρε τοσους τιτλους και θα μπορουσε να παρει λιγοτερους αν ειχε τοσα χρονια εναν ταχυτερο ομοσταβλο.

Πολλά αν , πολλά μείον.
Και αν η γιαγιά μου είχε πατήνια που λένε...

gntaxi
06-06-10, 21:23
ΑΝ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΛΙΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ DNA ΔΕΝ ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΣΑ ΤΑΧΙ γ@μω τη τύχη μου

haHa
06-06-10, 21:56
Φίλε Haha όλος ο αθλητισμός είναι βασισμένος στα αν , όχι μόνο ο μηχανοκίνητος.
Αν η Μπάγιερν είχε καλύτερη άμυνα , δεν θα έχανε από την Ίντερ και αν ο Σόντερλίνγκ είχε καλύτερο μπακχαντ , δεν θα έχανε σήμερα από τον Ναδάλ στο Ρολάντ Γκαρός.
Δεν φαινεται να καταλαβαινεις τι λεω.
Δεν ειπαμε πχ οτι ο Σοντερλινγκ θα κερδιζε ΑΝ ειχε καλυτερο μπακχαντ , αλλα οτι ο Σοντερλινγκ θα κερδιζε ΑΝ επαιζε πχ με ρακετα Prince αντι για ρακετα παραλιας .(χαριτολογωντας)

Για αυτο πχ ο Schwarz ή ο Σεννα θεωρουνται κορυφαιοι παρολο τα λιγα πρωταθληματα τους. Γιατι συχνα ειχαν χειροτερο εξοπλισμο(μηχανη και μονοθεσιο αντιστοιχα).

Αλλα φαινεται εσυ μετρας το ποσο καλος ειναι ενας αναβατης/πιλοτος αποκλειστικα απο τα πρωταθληματα.

Και όταν εσύ λες - και συμφωνούμε σε αυτό - πως δεν χρειάζεται να δούμε τους τίτλους του Σένα για να τον κρίνουμε και τον κρίνουμε από άλλα πράγματα , τότε όταν προσπαθούμε να μειώσουμε τους τίτλους του Ρόσι , τότε αυτό τι είναι?

Σε λίγο θα τον χρειαστεί να απολογηθεί κιόλας ο Ρόσι γιατί είναι 9 φορές πρωταθλητής.
Φιλε subzero, φαινεται οτι ξεχνας τι γραφεται και θεωρεις οτι ειπωθηκαν πραγματα που κανενας δεν ειπε.
Ακριβως απο πανω γραφτηκε αυτο:

Γιατι κανενας δεν απαξιωσε τους τους τιτλους του Rossi ουτε τον ιδιο το Γιατρο.
Εγω απαξιωσα το αστειο επιχειρημα "ειναι ο καλυτερος γιατι εχει τοσους τιτλους"

Μην μπερδευεσαι λοιπον, κανενας δεν απαξιωσε τους τιτλους του Ροσσι.

DOU
06-06-10, 22:09
Για τον rossi μου εχει κανει κακη εντυπωση η δηλωση πριν λιγους μηνες «Η Yamaha θα πρέπει να αποφασίσει ανάμεσα σε εμένα και τον Jorge το 2011».

Εισαι ο πολυπρωταθλητης,εχεις γραψει ιστορια στα motogp,εισαι το αποκαλουμενο "φαινομενο",δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα και κανεναν, κ ερχεσαι ενα πρωι ας πουμε κ ουσιαστικα λες στην ομαδα σου οτι κοιταξτε να δειτε αν θελετε να μεινω στη yamaha διωξτε τον lorenzo διαφορετικα θα φυγω εγω?

Εμενα δεν μου αρεσε αυτη η αντιμετωπιση του rossi τοσο απεναντι στη yamaha οσο και απεναντι στον lorenzo,δλδ εμμεσως δειχνεις τι,οτι σε ενοχλει που εχεις εναν ομοσταβλο που μπορει να σε κοντραρει και βαζεις στην ομαδα σου το μαχαιρι στο λαιμο να επιλεξει αν θα κρατησει εσενα η αυτον?:hmm:

George_Prix
06-06-10, 22:13
Και αν η γιαγιά μου είχε πατήνια που λένε...

Αστα το οχηματα που σου λεω...
Αφου δεν το εχεις.

Ακομα και αυτο το ρητο το χαλασες. :p
"Αν η γιαγια μου ειχε ροδες, θα ηταν πατινι" ειναι το σωστο. :rtfm:

........Auto merged post: George_Prix πρόσθεσε 3 λεπτά και 9 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Για τον rossi μου εχει κανει κακη εντυπωση η δηλωση πριν λιγους μηνες «Η Yamaha θα πρέπει να αποφασίσει ανάμεσα σε εμένα και τον Jorge το 2011».

Εισαι ο πολυπρωταθλητης,εχεις γραψει ιστορια στα motogp,εισαι το αποκαλουμενο "φαινομενο",δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα και κανεναν, κ ερχεσαι ενα πρωι ας πουμε κ ουσιαστικα λες στην ομαδα σου οτι κοιταξτε να δειτε αν θελετε να μεινω στη yamaha διωξτε τον lorenzo διαφορετικα θα φυγω εγω?

Εμενα δεν μου αρεσε αυτη η αντιμετωπιση του rossi τοσο απεναντι στη yamaha οσο και απεναντι στον lorenzo,δλδ εμμεσως δειχνεις τι,οτι σε ενοχλει που εχεις εναν ομοσταβλο που μπορει να σε κοντραρει και βαζεις στην ομαδα σου το μαχαιρι στο λαιμο να επιλεξει αν θα κρατησει εσενα η αυτον?:hmm:

Φιλε αυτα δεν τα βλεπουν οι κολλημενοι οπαδοι του. :nono:
Αυτοι βλεπουν μονο τους τιτλους που πηρε και την τελικη ταχυτητα των αντιπαλων του.

Ενας λογος που χαρηκα με τις επιδοσεις του Lorenzo, ειναι γιατι απεδειξε πως καλος και χρυσος ο Rossi, αλλα δεν τον ειχε ζορισει κανενας ομοσταυλος πραγματικα ολα αυτα τα χρονια. ;)

gntaxi
06-06-10, 22:27

+1:oneup:

George_Prix
07-06-10, 08:04
ΑΝ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΛΙΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ DNA ΔΕΝ ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΣΑ ΤΑΧΙ γ@μω τη τύχη μου

Δυστυχως φιλε μου, στη χωρα που ζουμε δεν ειναι αρκετο να εχεις την ταχυτητα μεσα στο DNA σου. :(

Πρεπει να εχεις βγει και απο πλουσια @@ για να πας μπροστα στους αγωνες.

Προσωπικα ξερω δεκαδες "χερουκλες" που πηγαν αδικοχαμενες και αλλους τοσους "μετριους πλην πλουσιους" που τους εχουμε διαβασει πολλες φορες στα περιοδικα. :closed:

georgef1
07-06-10, 09:01
Παρακαλούνται οι ασχετήλες να κοιτάξουν και να διαβάσουν λίγο πίσω ,τι γινόταν μεταξύ Doohan-Crivillie και θα καταλάβουν τι γινόταν και τώρα μεταξύ Doc-Lorenzo...φωστήρες μου εσείς που έχετε φάει με το κουτάλι τα μηχανοκίνητα σπόρ τόσα χρόνια...ρε τι φάση που έχετε μερικοί μερικοί.....πως φαίνεται πόσο νεούδια είστε.....:rofl::rofl::rofl:
Αααααααααανα μην ξεχάσω νας σας πω ότι.....οι Doohan -Crivillie ήταν αναβάτες στα 500cc και έτρεχαν με την ίδια ομάδα της REPSOL-HONDA...και η πλάκα είναι ότι ο Crivillie πήρε το WC το 99 όταν τραυματίστηκε ο Doohan......:whistle::whistle::whistle: και μετά πήρε τον πούλο....:p:p:p

George_Prix
07-06-10, 09:10
Παρακαλούνται οι ασχετήλες να κοιτάξουν και να διαβάσουν λίγο πίσω ,τι γινόταν μεταξύ Doohan-Crivillie και θα καταλάβουν τι γινόταν και τώρα μεταξύ Doc-Lorenzo...φωστήρες μου εσείς που έχετε φάει με το κουτάλι τα μηχανοκίνητα σπόρ τόσα χρόνια...ρε τι φάση που έχετε μερικοί μερικοί.....πως φαίνεται πόσο νεούδια είστε.....:rofl::rofl::rofl:
Αααααααααανα μην ξεχάσω νας σας πω ότι.....οι Doohan -Crivillie ήταν αναβάτες στα 500cc και έτρεχαν με την ίδια ομάδα της REPSOL-HONDA...και η πλάκα είναι ότι ο Crivillie πήρε το WC το 99 όταν τραυματίστηκε ο Doohan......:whistle::whistle::whistle: και μετά πήρε τον πούλο....:p:p:p

Eνα ακομα απο τα γνωστα σου παραληρηματα. :lol:
Απο αυτα που διαβαζω, ξαναδιαβαζω ξανα και ξανα και ξανα και δε μπορω να καταλαβω τι σχεση εχει με την κουβεντα μας. :hmm:

Ηπιες καφεδακι πριν κατσεις στο πληκτρολογιο ή οχι?

*tip* Σε συμφερει να πεις οχι. :p

georgef1
07-06-10, 09:33
Ισως..λέω ίσως ,καταλάβεις το γιατί των δηλώσεων του Ρόσσι πέρσι τον Νοέμβριο για τις οποίες έδωσε και εξηγήσεις αργότερα.....;)

George_Prix
07-06-10, 09:40
Ισως..λέω ίσως ,καταλάβεις το γιατί των δηλώσεων του Ρόσσι πέρσι τον Νοέμβριο για τις οποίες έδωσε και εξηγήσεις αργότερα.....;)

Δεν υπαρχει κανενα κρυφο και δυσνοητο νοημα που πρεπει να μου εξηγησει (κατοπιν εορτης) ο Rossi (ή εσυ). :nono:

Ειπε στην ομαδα "ή εγω ή αυτος"

Ο Lorenzo ειναι ο μονος ομοσταβλος που τον επαιζε στα ισια (και μαλιστα οσο περνουσε ο καιρος ηταν και ταχυτερος του Γιατρου) και ειναι ο πρωτος για τον οποιο ασκησε veto ο Rossi.
Τυχαιο? :hmm:
Δε νομιζω. :p

georgef1
07-06-10, 10:00
Οσοι θέλουν ξέρουν...οι υπόλοιποι.....βαριέμαι αφόρητα.....:yawn:

gntaxi
07-06-10, 11:55

AΝ θυμαμαι καλα ειπε οτι καθε ομαδα μπορει να στηριξει εναν top οδηγο μονο Σε αυτο
δεν εχει και αδικο Αλλα δεν ειχε κανενα λογο να το πει δημοσια πριν τελος της
χρονιας ΟΙ επιδοσεις του μεσα στην πιστα απεναντι στον ισπανο< 2008 2009 φετος τη
γλιτωσε ο χορχε> ειναι αρκετες για να περασει αυτο που θελει στην ομαδα

seabass
07-06-10, 11:58
Μα έχει ενδιαφέρων το MotoGP, δίχως την παρουσία του Doctor? :respekt:
Δεν νομίζω! :nono:

George_Prix
07-06-10, 12:41
Μα έχει ενδιαφέρων το MotoGP, δίχως την παρουσία του Doctor? :respekt:
Δεν νομίζω! :nono:

Φιλε εχω βαρεθει εδω και δεκαετιες να ακουω τα ιδια και τα ιδια...
Μετα τον Senna, Schumacher, Prost, Rossi, Doohan, Schwantz..... τι να κατσουμε να δουμε στους αγωνες.

Οσοι τα λενε αυτα δεν αγαπανε σε βαθος τους αγωνες.
Κολλησανε μερικα φεγγαρια με εναν οδηγο και αυτο ειναι ολο.
ΠΑΝΤΑ υπαρχουν φιλε μου νεα ταλεντα ισαξια ή καλυτερα απο αυτους που φευγουν.
Και αν δεν υπαρχουν την επομενη μερα, ειναι σιγουρο με μαθηματικη ακριβεια οτι θα εμφανιστουν πολυ συντομα.

Μη νομιζεις πως επειδη φευγει καποιος ταλαντουχος αυτοματα χαλαει το μηχανημα που βγαζει ταλεντα. :nono:
Το μηχανημα ειναι εκει και δουλευει ακαταπαυστα για να βγαλει κανενα νεο αστερι. ;)

georgef1
07-06-10, 13:16
AΝ θυμαμαι καλα ειπε οτι καθε ομαδα μπορει να στηριξει εναν top οδηγο μονο Σε αυτο
δεν εχει και αδικο Αλλα δεν ειχε κανενα λογο να το πει δημοσια πριν τελος της
χρονιας ΟΙ επιδοσεις του μεσα στην πιστα απεναντι στον ισπανο< 2008 2009 φετος τη
γλιτωσε ο χορχε> ειναι αρκετες για να περασει αυτο που θελει στην ομαδα

Οι εξηγήσεις του γιατρού για τι εννοούσε ....

During an interview with the BBC2, Valentino Rossi warned that Yamaha must choose between keeping him or team-mate Jorge Lorenzo for the 2011 MotoGP season.

“Yamaha have to decide between me and Jorge for 2011,” he said. “I have a great option to join Ducati.”

The interview has triggered hundreds of comments and Rossi in today’s Valencia official tests talking to Gpone (who were upset because according to them Rossi launches certain messages only through the foreign press) tried to explain what he meant when he talked to Suzy Perry in the long BBC interview.

“She asked me what other possibilities could there be and I said Ducati, but only because it was by exclusion. I’ve never talked to Ducati about the future, but like I said yesterday I’ve already been in Honda, and I won there so if one were to think of something else it would have to be Ducati, but it’s more probable that I’ll stay with Yamaha.”

“Yes,I’m still having fun and I’m still in great shape and I’ve still have all the reasons to continue, but there’s still another year to go and it’s almost sure that I’ll continue and I’m almost sure that it will be with Yamaha.”

Rossi also clarified his position on team mate choices :

“… to make things clear I have no power or can I veto who is going to be my teammate, I talk to Yamaha for myself, I can’t tell them who I want or don’t want as a team mate, Yamaha decides what they want to do.”

http://www.twowheelsblog.com/post/3299/valentino-rossi-tries-to-explains-me-or-jorge-phrase

Απο εκεί και πέρα ανάλογα ο καθένας πιστεύει ότι τον βολεύει...;)

George_Prix
07-06-10, 13:23
http://www.twowheelsblog.com/post/3299/valentino-rossi-tries-to-explains-me-or-jorge-phrase

Απο εκεί και πέρα ανάλογα ο καθένας πιστεύει ότι τον βολεύει...;)

Δεν καταλαβαινω γιατι αναγαγεις κατι τοσο απλο σε μια εξισωση που σηκωνει πολλες διαφορετικες ερμηνιες. :hmm:

Η ουσια ειναι αυτη που καταλαβαμε ολοι (εκτος απο εσενα :p).
Ο Rossi εβαλε την ομαδα να διαλεξει αναμεσα στο ατομο του και το Lorenzo.

Πες μας τι δεν καταλαβες να στο εξηγησουμε.
Απο υπομονη εχουμε καμποση. :whistle:

seabass
07-06-10, 18:28
Φιλε εχω βαρεθει εδω και δεκαετιες να ακουω τα ιδια και τα ιδια...
Μετα τον Senna, Schumacher, Prost, Rossi, Doohan, Schwantz..... τι να κατσουμε να δουμε στους αγωνες.

Οσοι τα λενε αυτα δεν αγαπανε σε βαθος τους αγωνες.
Κολλησανε μερικα φεγγαρια με εναν οδηγο και αυτο ειναι ολο.
Και αν δεν υπαρχουν την επομενη μερα, ειναι σιγουρο με μαθηματικη ακριβεια οτι θα εμφανιστουν πολυ συντομα.

Μη νομιζεις πως επειδη φευγει καποιος ταλαντουχος αυτοματα χαλαει το μηχανημα που βγαζει ταλεντα. :nono:
Το μηχανημα ειναι εκει και δουλευει ακαταπαυστα για να βγαλει κανενα νεο αστερι. ;)

Ίσως υπερβάλω λιγουλάκι, μην αποπαίρνεις τους fan του Rossi!
Λίγη κατανόηση αδελφέ! :hmm:
ΔΕΝ μιλάμε για κάποιο ταλέντο, Ο Rossi είναι η ιστορία του motoGP!
Υπερβάλω? Δεν νομίζω :lol:

George_Prix
07-06-10, 18:43
Ίσως υπερβάλω λιγουλάκι, μην αποπαίρνεις τους fan του Rossi!
Λίγη κατανόηση αδελφέ! :hmm:
ΔΕΝ μιλάμε για κάποιο ταλέντο, Ο Rossi είναι η ιστορία του motoGP!
Υπερβάλω? Δεν νομίζω :lol:

Φιλε πραγματι ο Rossi ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ.
Για να μην παρεξηγηθω και θεωρησετε οτι συνεχιζω τη διαμαχη που εχει ξεσπασει τις τελευταιες μερες, εβαλα μεσα στα ονοματα και το δικο μου "Θεο", το Senna. ;)

Προσωπικα, ουτε ο θανατος του ηταν ικανος να με κανει να σταματησω να παρακολουθω F1.
Πανω απο μια δεκαετια, εβλεπα καθε αγωνα και παρακολουθουσα με ενδιαφερον τις εξελιξεις του χωρου, χωρις να υποστηριζω ΚΑΝΕΝΑΝ.

Σε συμβουλευω (οταν εγκαταλειψει ο Rossi), να κανεις το ιδιο και θα δεις ποσο γρηγορα επουλωνει τις πληγες η ταχυτητα των μηχανων και των μονοθεσιων. :yahoo:

ardi21
07-06-10, 19:21

Συμφωνω.

Ισως για τους fan δεν εχει τοοοοσο ενδιαφερον αλλα παρακολουθεις... Μπορει να μην χτυπαει η καρδια σου τοσο γρηγορα αλλα παλι θα σε γοητεψει μια τρελη προσπεραση απο την εξωτερικη στην κοψη του ξυραφιου για παραδειγμα;)

Καποια στιγμη και ο Rossi θα ξεπεραστει. Ουδεις αναντικαταστατος. Αυτο υποδηλωνει οτι υπαρχει υγεια στο αθλημα

George_Prix
07-06-10, 19:43
Συμφωνω.

Ισως για τους fan δεν εχει τοοοοσο ενδιαφερον αλλα παρακολουθεις... Μπορει να μην χτυπαει η καρδια σου τοσο γρηγορα αλλα παλι θα σε γοητεψει μια τρελη προσπεραση απο την εξωτερικη στην κοψη του ξυραφιου για παραδειγμα;)

Καποια στιγμη και ο Rossi θα ξεπεραστει. Ουδεις αναντικαταστατος. Αυτο υποδηλωνει οτι υπαρχει υγεια στο αθλημα

Επιτελους συμφωνουμε σε κατι. :oneup:

georgef1
07-06-10, 21:43
Τα λέει o Doohan ,δεν καταλαβαίνετε τα λεει ο Burgess δεν καταλαβαίνετε ,τα λένε και άλλοι αναβάτες (μέχρι και ο Χορχες βγήκε με μπλουζάκι του Doc και τον χαρακτήρισε θρύλο) πάλι δεν καταλαβαίνετε ,ε λοιπόν με λίγα λόγια ο γιατρός τους έλεγε ότι εάν και το 2011 θα είμαι πρώτος και θα κάνω όλη την δουλειά ,τότε θα πρέπει κάποιος να είναι δεύτερος και θα πρέπει να διαλέξετε ποιός θα είναι...
Καταλαβαίνω το κομπλεξικό μυαλουδάκι είναι κάπως πιασμένο για να σκεφτεί αλλά δικό σας πρόβλημα....:p:p:p

George_Prix
07-06-10, 22:32
Τα λέει o Doohan ,δεν καταλαβαίνετε τα λεει ο Burgess δεν καταλαβαίνετε ,τα λένε και άλλοι αναβάτες (μέχρι και ο Χορχες βγήκε με μπλουζάκι του Doc και τον χαρακτήρισε θρύλο) πάλι δεν καταλαβαίνετε ,ε λοιπόν με λίγα λόγια ο γιατρός τους έλεγε ότι εάν και το 2011 θα είμαι πρώτος και θα κάνω όλη την δουλειά ,τότε θα πρέπει κάποιος να είναι δεύτερος και θα πρέπει να διαλέξετε ποιός θα είναι...
Καταλαβαίνω το κομπλεξικό μυαλουδάκι είναι κάπως πιασμένο για να σκεφτεί αλλά δικό σας πρόβλημα....:p:p:p
Ασε τα λογια του Rossi και τα βαθυτερα νοηματα ρε φιλε.
"με τα λογια χτιζω ανωγεια και κατωγια"

Η ουσια ειναι μια και ο μπακλαβας γωνια.
-Οτι ο Γιατρος ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ το Lorenzo για ομοσταυλο.
-Οτι ο Lorenzo απεδειξε οτι δεν υστερει σε σχεση με το Γιατρο. Αντιθετως απεδειξε οτι ισως και να υπερτερει στην ταχυτητα και με δεδομενο το νεαρο της ηλικιας του ισως αποτελει τη σωστη επιλογη για το μελλον της Yamaha.

Εχεις γραψει τοσα συνεχομενα περιττα μηνυματα και εισαι σε ολα εκτος τοπου και χρονου.

Αυτο που ειπε ο DOU και συμφωνησαμε καμποσα ατομα, ειναι οτι χτυπησε ασχημα το οτι ο Rossi δεν ηθελε το Lorenzo για ομοσταυλο.

Και μας αρχισες για τα παλια τα χρονια με το Doohan...
Mας συνεχισες για τις υποσχεσεις του Rossi στη Yamaha ωστε να κρατησουν τον ιδιο αντι του πιτσιρικα...
Σε λιγο πες μας και το παραμυθι της κοκκινοσκουφιτσας. Γιατι οσο σχετικα ειναι αυτα που λες με την κουβεντα μας, αλλο τοσο σχετικο ειναι και το παραμυθι που σου λεω. :p

georgef1
08-06-10, 09:16
Ως γνωστόν ,στο "σύμπαν σου" η αλήθεια έχει μια περίεργη υφή....
Η άποψη του Γιατρού (και των υπολοίπων επαγγελματιών του χώρου) ότι εφόσον είναι ο πρώτος και κάνει όλη την δουλειά πρέπει να του φαίρονται και έτσι ,σου φάνηκε εσένα και μερικών άλλων περίεργη.....εντάξει το καταλαβαίνω ότι εάν ήσουν εσύ 9 WC στο σύμπαν σου θα ήσουν ποιό ανοιχτοχέρης αλλά τι να κάνουμε δεν είναι όλοι ίδιοι....:p

Πιστεύω ο Doc να αποχωρήσει από τα MotoGP του χρόνου και να πάει κάπου αλλού :whistle::) ή να αλλάξουν ομάδα με τον Ισπανό ,για να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος που λέγεται Χόρχες ....γιατί τα απίδια του σάκου που λέγεται Πετρής τα είδαμε....:rofl::rofl::rofl:

Πολύ φοβάμαι όμως ότι ο Χόρχες θα έχει την τύχη του Crivillie....:p:p:p

George_Prix
08-06-10, 09:40
Ως γνωστόν ,στο "σύμπαν σου" η αλήθεια έχει μια περίεργη υφή....
Η άποψη του Γιατρού (και των υπολοίπων επαγγελματιών του χώρου) ότι εφόσον είναι ο πρώτος και κάνει όλη την δουλειά πρέπει να του φαίρονται και έτσι ,σου φάνηκε εσένα και μερικών άλλων περίεργη.....εντάξει το καταλαβαίνω ότι εάν ήσουν εσύ 9 WC στο σύμπαν σου θα ήσουν ποιό ανοιχτοχέρης αλλά τι να κάνουμε δεν είναι όλοι ίδιοι....:p

Περσι ηταν ΟΡΙΑΚΑ μπροστα απο το Lorenzo και μαλιστα εχοντας καλυτερη μηχανη απο τον πιτσιρικα.
Φετος με την ιδια μηχανη και λιγο πιο εμπειρο τον Ισπανο, εδειξε να ειναι καθαρα πισω του εως τωρα.

Απο εκει και περα, χανεις το point (για μια ακομα φορα).
Στην παρουσα φαση δε συζηταμε το ποιος απο τους δυο ειναι ο ταχυτερος.
Μιλαμε για το ποσο ασχημα ακουστηκε ο εκβιασμος προς τη Yamaha, "ή εγω ή ο Lorenzo".

Τελος δεν καταλαβα αυτο που λες οτι "εφόσον είναι ο πρώτος και κάνει όλη την δουλειά πρέπει να του φαίρονται και έτσι"
Κανανε καμια μπινια στο Rossi και την καταλαβες παλι ΜΟΝΟ ΕΣΥ και εμεις οι νεοι δεν την πηραμε χαμπαρι?
Του πηγανε διπλα του ενα αμουστακο παιδακι, που χρονο με το χρονο απεδειξε πως ειναι το ιδιο (ή και περισσοτερο) γρηγορος με το Γιατρο. Θα επρεπε να διωξουν το Lorenzo που εχει τουλαχιστον μια καλη δεκαετια μπροστα του, επειδη τα βρηκε σκουρα ο Γιατρος και τσαλακωσε το image του τωρα στα γεραματα?
:hmm:
Οσο για το "ολη τη δουλεια" που κανει ο Rossi, μην ξεχνας τον τοιχο που επεβαλε ο Γιατρος αναμεσα στα 2 pits ωστε να μην του κλεβει τη δουλεια ο Lorenzo.
Παρολα αυτα ο πιτσιρικος απεδειξε πως μπορει να κανει επισης πολυ καλη δουλεια στο στησιμο της μηχανης. :rtfm:

Πιστεύω ο Doc να αποχωρήσει από τα MotoGP του χρόνου και να πάει κάπου αλλού :whistle::) ή να αλλάξουν ομάδα με τον Ισπανό ,για να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος που λέγεται Χόρχες

Ενα απο τα γνωστα σου παραληρηματα, που οσες φορες και να διαβασουμε δεν καταλαβαινουμε τι εννοεις. :hmm:

....γιατί τα απίδια του σάκου που λέγεται Πετρής τα είδαμε....:rofl:

Το κακο για το Rossi, ειναι οτι εκτος απο τα απιδια του Stoner ειδε και κατι αλλο με την ιδια καταληξη. :rofl:

georgef1
08-06-10, 13:12
Ειναι απολύτως βέβαιο ότι ο Doc ξέρει πιό πολλά από εσένα και από εμένα...:rolleyes: οπότε άστο καλύτερα...
Και βέβαια αυτό το περι "διωγμού" του Χόρχε είναι δικιά σου ερμηνεία για να ικανοποιήσεις την αρρώστια σου...:cool: και στο ξαναλέω άκου τι λένε και οι ανθρώποι μέσα από τον χώρο για το θέμα της "ισονομίας" μεταξύ των teamate και τότε ίσως καταλάβεις....
Οση ισονομία έχουν και θέλουν οι teamate στην F1 άλλη τόση αναζητούν και στα MotoGP....

George_Prix
08-06-10, 13:23
Ειναι απολύτως βέβαιο ότι ο Doc ξέρει πιό πολλά από εσένα και από εμένα...:rolleyes: οπότε άστο καλύτερα...
Και βέβαια αυτό το περι "διωγμού" του Χόρχε είναι δικιά σου ερμηνεία για να ικανοποιήσεις την αρρώστια σου...:cool: και στο ξαναλέω άκου τι λένε και οι ανθρώποι μέσα από τον χώρο για το θέμα της "ισονομίας" μεταξύ των teamate και τότε ίσως καταλάβεις....
Οση ισονομία έχουν και θέλουν οι teamate στην F1 άλλη τόση αναζητούν και στα MotoGP....

Φιλε μου δεν υπαρχει κανενα μυστικο που ξερει ο Rossi και δεν το ξερουμε εμεις οι ασχετοι.
Αυτο που ηξερε ο Rossi και ασκησε veto για την παραμονη του Lorenzo ειναι αυτο που ξερουμε ολοι οι υπολοιποι.
Οτι τα ειχε βρει σκουρα με τον πιτσιρικο και θα προτιμουσε εναν ομοσταυλο στα μετρα του. :whistle:

Σιγουρα τα ιδια κανουν και αλλοι αναβατες στα MotoGP και αλλοι οδηγοι στην F1, αλλα αυτο δε μετριαζει τις ασχημες εντυπωσεις που αφησε η κινηση του Rossi. :nono:

Γραφεις, ξαναγραφεις και ξαναματαγραφεις και ειλικρινα δεν εχω καταλαβει το σκεπτικο σου.
Προσπαθεις να μας πεις οτι ο Rossi ειναι τεραστιος και μπορει να διαλεγει ομοσταυλο?
Γιατι αν προσπαθεις να μας πεις κατι τετοιο, οχι απλα δε δινεις αλλοθι στο Rossi, αλλα καταφερνεις να τον ξεφτιλισεις ακομα παραπανω. :down:

georgef1
08-06-10, 14:37
Αφου το κάνουν και οι άλλοι γιατί σε πειράζει ο Doc;Και γιατί επιμένεις ότι άσκησε veto;Που το είδες αυτό.....γιατί παραπληροφορείς;Κοίτα ξανά τις original δηλώσεις του και άσε τι λέει to msfree....;)
Δες επιτέλους και τι λέει σε μετέπειτα δηλώσεις του ότι σίγουρα δεν έχει την δύναμη να καθορίσει στην Yamaha ποιόν θα έχει σαν teamate....
Του αφαιρεί όμως κανείς το δικαίωμα να πάει του χρόνου σε όποια ομάδα θέλει αυτός;

George_Prix
08-06-10, 15:17
Αφου το κάνουν και οι άλλοι γιατί σε πειράζει ο Doc;
Αρχισαμε τα επιχειρηματα του δημοτικου τωρα. :lol:

Να σου θυμισω οτι μερικοι κλεβουν, σκοτωνουν, βιαζουν και γενικοτερα κανουν απεχθη εγκληματα. :rtfm:

Ειναι αυτος λογος για να κανουμε τα ιδια?
Καταδικαζουμε τετοιες πραξεις ειτε τις κανουν "Γιατροι" ( :p ) ειτε τις κανουν δικηγοροι.

Και γιατί επιμένεις ότι άσκησε veto;Που το είδες αυτό.....γιατί παραπληροφορείς;Κοίτα ξανά τις original δηλώσεις του και άσε τι λέει to msfree....;)

Τελικα εχεις μεγαλη πλακα. :rofl:
Ας χρησιμοποιησω το δικο σου μηνυμα, για να δεις αν ασκησε veto. :rtfm:
Και μαλιστα το μηνυμα σου περιλαμβανει τις original δηλωσεις και οχι τις imitation του msfree.

...“Yamaha have to decide between me and Jorge for 2011,”...

Να ξερεις οτι σε καθε επομενο μηνυμα που γραφεις, εκτιθεσαι ολο και περισσοτερο.
Εγω απο τη μερια μου, δε θα σταματησω την κουβεντα ετσι απλα για να σου κανω το χατηρι. :nono:
Συγνωμη απο τους υπολοιπους που τους κουραζω με τα ιδια και τα ιδια, αλλα θελω να μαθω στο φιλο μας το georgef1 την αξια της σιωπης σε ορισμενες περιπτωσεις.
Και απο οτι βλεπω ο georgef1 δυσκολευεται να παρει το μαθημα του. :whistle:

georgef1
09-06-10, 08:32
ComplexGeorge ξύπνααααααααα έχει και παρακάτω η δήλωση όπου λέει άλλα πράγματα...αλλά είσαι τόσο μικρούλης για να το παραδεχτείς.... που μου προκαλείς πρώτα οίκτο :( και μετά γέλιο....:lol::lol::lol:

George_Prix
09-06-10, 10:56
ComplexGeorge ξύπνααααααααα έχει και παρακάτω η δήλωση όπου λέει άλλα πράγματα...αλλά είσαι τόσο μικρούλης για να το παραδεχτείς.... που μου προκαλείς πρώτα οίκτο :( και μετά γέλιο....:lol::lol::lol:

1) Αρχισες παλι να βριζεις επειδη δεν εχεις τιποτα να πεις. Δεν πειραζει ομως. Εγω σε αντιθεση με εσενα που εγλυφες τους admins για να με μαλωσουν καθε φορα που σε στριμωχνα, θα συνεχισω σε κοσμιο υφος την κουβεντα.

2) Τα αλλα πραγματα που λεει ο Rossi πιστευεις οτι εχουν καποια σημασια στην συζητηση μας?
α) Πιστευεις οτι αλλαζει κατι το οτι δε μιλησε ακομα με αλλη ομαδα (τη Ducati) ή το οτι κερδισε τιτλους στο παρελθον και με τη Honda?
β) Πιστευεις οτι αλλαζει κατι το οτι δηλωνει πως ειναι ακομα σε καλη φορμα και οτι συνεχιζει να διασκεδαζει με τους αγωνες?
γ) Πιστευεις οτι αλλαζει κατι η παραδοχη του οτι δεν κανει αυτος την τελικη επιλογη teammate?
Επειδη για μια ακομα φορα εισαι μπερδεμενος, θα σου θυμισω πως το θεμα μας ειναι η δηλωση του Rossi "Yamaha have to decide between me and Jorge for 2011" και τις παραπανω σαλτσες (α, β, και γ) τις ειπε κατοπιν εορτης για να μετριασει τις ασχημες εντυπωσεις.
Παρολα αυτα, οι σαλτσες δεν ειναι ικανες να αλλαξουν αυτο που ΟΛΟΙ καταλαβαμε, οτι προτιμαει εναν ευκολο ομοσταυλο και οχι τον ταλαντουχο Lorenzo.

haHa
09-06-10, 11:14
Georgef1 φαινεται παλι το μυαλουδακι 5χρονου να μπερδευτηκε.

Γιατι αρχικα μας γραφεις ξεκαθαρα τι ειπε ο Rossi

http://www.twowheelsblog.com/post/32...r-jorge-phrase (http://www.twowheelsblog.com/post/3299/valentino-rossi-tries-to-explains-me-or-jorge-phrase)

και συμπληρωνεις οτι σαν "πρωτος" εχει το δικαιωμα να απαιτει να του φερονται ετσι:

..
Η άποψη του Γιατρού (και των υπολοίπων επαγγελματιών του χώρου) ότι εφόσον είναι ο πρώτος και κάνει όλη την δουλειά πρέπει να του φαίρονται και έτσι ,σου φάνηκε εσένα και μερικών άλλων περίεργη.....

Αυτα ειναι πραγματα που εσυ παρεθεσες.
Απλα στον περισσοτερο κοσμο(και εδω μεσα) φαινεται ασχημο/περιεργο να λεει ενας οδηγος οτι δεν θελω τον ταδε για teammate ,οποτε διαλεξτε αναμεσα σε εμενα και αυτον.

Εσενα μπορει να σου αρεσει να βλεπεις οδηγους που φοβουνται να εχουν καποιον συγκεκριμενο για teammate να κανουν τετοιες δηλωσεις και να λενε στην ομαδα οτι πρεπει να διαλεξει, αλλα υπαρχει κοσμος που δεν του αρεσει να ακουει απο εναν σπουδαιο οδηγο οτι δεν θελω τον ταδε για teammate.

Αλλα να μου πεις αν καποιος εχει μυαλο 5χρονου και πχ κρινει οτι μια μηχανη ειναι καλυτερη συνολικα επειδη εχει μεγαλυτερη τελικη σαν να παιζει υπερατου ή αποκαλει ποντικια τους αντιπαλους του αγαπημενου του οδηγου οταν χανει, δεν μπορεις να περιμενεις κατι παραπανω, παρα μονο προσβολες κλπ.
5χρονο ηταν , 5χρονο θα μεινει! ;)
Το ενθαρρυντικο ειναι οτι κανενας δεν το παιρνει στα σοβαρα!

Εν αναμονη νεου ασχετου μηνυματος επιπεδου 5χρονου απο τον georgef1. Δεν πιστευω οτι θα αργησει.

........Auto merged post: haHa πρόσθεσε 14 λεπτά και 52 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Παρολα αυτα, οι σαλτσες δεν ειναι ικανες να αλλαξουν αυτο που ΟΛΟΙ καταλαβαμε, οτι προτιμαει εναν ευκολο ομοσταυλο και οχι τον ταλαντουχο Lorenzo.
Η πλακα ειναι οτι και ο georgef1 το καταλαβε:

http://www.twowheelsblog.com/post/32...r-jorge-phrase (http://www.twowheelsblog.com/post/3299/valentino-rossi-tries-to-explains-me-or-jorge-phrase)

Η άποψη του Γιατρού (και των υπολοίπων επαγγελματιών του χώρου) ότι εφόσον είναι ο πρώτος και κάνει όλη την δουλειά πρέπει να του φαίρονται και έτσι ,σου φάνηκε εσένα και μερικών άλλων περίεργη.....

Αλλα ειναι μπερδεμενος και μια λεει αυτο που καταλαβαμε ολοι, οτι δηλαδη σαν "πρωτος" καλα κανει και απαιτει να του φερονται ετσι , αλλα μετα λεει κατι ασχετα που ερχονται σε συγκρουση με τα πραγματα που ο ιδιος ειπε.

Ισως να εχει μπερδευτει επειδη ψαχνει να βρει ποιος εχει την μεγαλυτερη τελικη ωστε να "καταλαβει" ποιος εχει την καλυτερη μηχανη για να την διαλεξει στα υπερατου! :p

George_Prix
09-06-10, 12:48
+1 haHa ;)

wait for it !!!
it's coming !!!

georgef1
09-06-10, 13:07
Αγαπητοί κωλοτούμπες και δικηγόροι αυτών ,ακόμη δεν έχετε καταλάβει την διαφορά του σκέπτομαι και του πράτω....όταν την καταλάβετε περάστε από το σχολείο να πάρετε το απολυτήριό σας....

Η ακριβής δήλωσεις του Doc ήταν στο BBC
Suzi Perry (BBC):
You said you wanted to end your career with Yamaha. Do you still feel like that?

Valentino Rossi:
Not sure at 100 percent. It depends what happens next year.

Suzi Perry:
What does it depend on?

Valentino Rossi:
It depends about my performance. And the performance and the fight with Lorenzo. And the decision of Yamaha for 2011.

Suzi Perry:
You mean if they re-sign Jorge?

Valentino Rossi:
You know, I think Yamaha has to decide between me and Jorge. For 2011. It depends. Depends a lot. Is early to say. I have anyway a great option that is Ducati. To change bike and try to win with the Italian bike.

Suzi Perry:
Would you like that?

Valentino Rossi:
Yeah for sure it is a great motivation, but I prefer at this moment to stay with Yamaha, because I think the love between me and Yamaha - our relationship - is something special and change bike is 'unfaithful' [says in Italian]. I think for Yamaha it is very important that I finish my career together with them, and also for me it is important.

και ακολούθησε αργότερα νέα δήλωση του Doc
“… to make things clear I have no power or can I veto who is going to be my teammate, I talk to Yamaha for myself, I can’t tell them who I want or don’t want as a team mate, Yamaha decides what they want to do.”
την οποία την αποσιωπείται...αλλά είπαμε μικροί σε όλα......σταματήστε να βγάζετε την χολή σας εναντίον του Doc και να κάνετε την τρίχα τριχιά ,και κοιτάξτε τα χάλια του Αλφόνσο σας στην F1 που δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο :cool:...άντε μπράβο....:clap::clap::clap:

George_Prix
09-06-10, 13:18
Αγαπητοί κωλοτούμπες και δικηγόροι αυτών ,ακόμη δεν έχετε καταλάβει την διαφορά του σκέπτομαι και του πράτω....όταν την καταλάβετε περάστε από το σχολείο να πάρετε το απολυτήριό σας....

Η ακριβής δήλωσεις του Doc ήταν στο BBC

και ακολούθησε αργότερα νέα δήλωση του Doc
την οποία την αποσιωπείται...αλλά είπαμε μικροί σε όλα......σταματήστε να βγάζετε την χολή σας εναντίον του Doc και να κάνετε την τρίχα τριχιά ,και κοιτάξτε τα χάλια του Αλφόνσο σας στην F1 που δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο :cool:...άντε μπράβο....:clap::clap::clap:

Για μια ακομα φορα εισαι εκτος τοπου και χρονου.
Μας λες και μας ξαναλες, τι ειπε ο Rossi ΜΕΤΑ το τουβλο που πεταξε ( “Yamaha have to decide between me and Jorge for 2011” ) για να μαζεψει τα ασυμμαζευτα.

Ολοι μιλαμε για το ποσο ασχημα ακουστηκε η αρχικη δηλωση (που ο Γιατρος μεσα σε λιγες λεξεις μετατραπηκε απο τον κοκκορα που ξεραμε ολα αυτα τα χρονια, σε μια κοτα λυρατη) και εσυ εχεις κολλησει και προσπαθεις να μας δικαιολογησεις τις αστειοτητες που ειπε στη συνεχεια μπας και σιδερωσει το προφιλ του που τσαλακωθηκε απο την αρχικη κοτισια δηλωση του. :rtfm:

btw εισαι τοσο προβλεψιμος και απλα δεν το εχεις καταλαβει. :rofl:

Αν μαρκαρεις το τελευταιο μηνυμα του haHa και το δικο μου μηνυμα που ακολουθησε, περιεχουν απο μια "κρυφη προφητεια" οσον αφορα εσενα.
Ευχαριστουμε που μας εβγαλες αληθινους !!! :oneup:

73598

73599

haHa
09-06-10, 13:31
Τελικως επιβεβαιωθηκε πανυγηρικα η προβλεψη !

5χρονο ηταν , 5χρονο θα μεινει! ;)
Το ενθαρρυντικο ειναι οτι κανενας δεν το παιρνει στα σοβαρα!

Εν αναμονη νεου ασχετου μηνυματος επιπεδου 5χρονου απο τον georgef1. Δεν πιστευω οτι θα αργησει.

Εκανε ποστ αλλο ενα ασχετο μηνυμα επιπεδου 5χρονου:

Αγαπητοί κωλοτούμπες και δικηγόροι αυτών ,ακόμη δεν έχετε καταλάβει την διαφορά του σκέπτομαι και του πράτω....όταν την καταλάβετε περάστε από το σχολείο να πάρετε το απολυτήριό σας....αλλά είπαμε μικροί σε όλα......σταματήστε να βγάζετε την χολή σας εναντίον του Doc και να κάνετε την τρίχα τριχιά ,και κοιτάξτε τα χάλια του Αλφόνσο σας στην F1 που δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο

Πρωτον , ως συνηθως πεταει κατι ασχετο. Μιλαει για F1. Και μαλιστα μιλαει για κατι που συμβαινει μονο στο δικο του μυαλο: οτι ο Αλονσο δεν εχει αφησει τιποτα ορθιο, ενω ειναι αυτος που τραβαει στις πλατες του την ομαδα της Φερραρι, προηγειται σε βαθμολογια απο τον ομοσταβλο του και ειναι αυτος που εχει φερει νικη στην ομαδα. Αυτα βεβαια ειναι δυσκολα πραγμaτα για να τα καταλαβει καποιος που κρινει ενα οχημα μονο απο την τελικη του, οποτε δικαιολογειται.

Τελος, μιλαει για κωλοτουμπες οταν αυτος δεν εχει ακομα αποφασισει τι θελει να πει:

Τελος, για αλλη μια φορα θα σου πω να μην μπερδευεσαι και κατηγορεις τους αλλους για πραγματα που εσυ κανεις. Πχ:

...σταματήστε να βγάζετε την χολή σας εναντίον του Doc και να κάνετε την τρίχα τριχιά...
Εσυ μονος σου εκανες την τρίχα τριχιά :

Αφου το κάνουν και οι άλλοι γιατί σε πειράζει ο Doc;

Ειπαμε:
Ισως εχει μπερδευτει επειδη ψαχνει να βρει ποιος εχει την μεγαλυτερη τελικη ωστε να "καταλαβει" ποιος εχει την καλυτερη μηχανη για να την διαλεξει στα υπερατου! :rofl:

George_Prix
09-06-10, 13:40
...Τελος, μιλαει για κωλοτουμπες οταν αυτος δεν εχει ακομα αποφασισει τι θελει να πει...

Φιλε τελικα εμεις κοιμομαστε ορθιοι και δεν καταλαβαμε απο την αρχη το σκεπτικο του georgef1. :rtfm:

Ο ανθρωπος το ειχε πει ξεκαθαρα οτι επιτρεπεται να ασκει veto οσον αφορα τον ομοσταυλο του, γιατι :

...Αφου το κάνουν και οι άλλοι γιατί σε πειράζει ο Doc...

Ή οπως λεγαμε στο νηπιαγωγιο... "αλλος (συνοδευομενο απο δειξιμο με το δακτυλο) ξεκινησε τον καυγα κυρια, δε φταιω εγω" :p
Ή επισης λεγαμε... "δεν το εκανα μονο εγω κυρια και ο αλλος (συνοδευομενο απο δειξιμο με το δακτυλο) την ιδια αταξια εκανε" :p

Και μετα παιζαμε υπερ-ατου με τον αλλο και ημασταν παλι αγαπημενοι. :rofl:

@ ADSLgr.com All rights reserved.